Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy en Noémie ronselen stemmen met echte 'fandag'

Jeremy en Noémie ronselen stemmen met echte 'fandag'

http://oi59.tinypic.com/j6n4lg.jpg

In 'Mijn Pop-uprestaurant' spelen Brussel en Antwerpen donderdag de finale. Het Antwerpse duo, Noémie en Jeremy, ging gisteren stemmen ronselen op het Astridplein met een eerste 'fandag'.

"We wilden geen gewone campagne met flyers en posters, maar wel leuke evenementen voor onze fans", zegt Noémie. "Er komt een dj langs, er zijn hiphop-initiaties, hamburgers, aardbeientaartjes en bier voor 1 euro. Wie hier voor ons sms't, kan een exclusief etentje winnen voor dinsdag." Er staan nog 2 fandagen op het programma.

31-05-2014 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Blake Lively of Amber Heard wordt nieuwe Bondgirl"

"Blake Lively of Amber Heard wordt nieuwe Bondgirl"

http://oi60.tinypic.com/21ovn14.jpg

Actrices Amber Heard en Blake Lively zijn als laatste twee in de running voor de rol van Bondgirl in de volgende film over geheim agent 007. Dat melden Amerikaanse media vandaag.

Hoewel de producers officieel nog niets hebben bevestigd, zouden in de nieuwe nog titelloze Bond-film twee vrouwelijke hoofdrollen zitten: een mediterrane schone en een blonde, Scandinavisch ogende vrouw. Voor de eerste rol zou actrice Penelope Cruz zijn benaderd. Lively en Heard zijn de laatste twee kandidaten die in de running zijn voor de andere rol. Zij bleven over na een grote selectieprocedure waarvoor actrices uit heel Europa hebben geauditeerd.

Blake Lively brak door als Serena van der Woodsen in de hitserie Gossip Girl. Amber Heard is vooral bekend als bijrolactrice en als verloofde van de 23 jaar oudere Johnny Depp. De opnames van de nieuwe Bond moeten in november beginnen. Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris en Ben Whishaw keren terug als 007, M, Moneypenny en Q. De schurkenrol zou ditmaal gaan naar Chiwetel Ejiofor, de held uit het met Oscars overladen slavenepos '12 Years a Slave'.

De nieuwe Bondfilm moet in november 2015 in première gaan.

31-05-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey met gewaagde jurk de metro op

Mariah Carey met gewaagde jurk de metro op

http://oi62.tinypic.com/2q0p0nc.jpg

Mariah Carey staat bekend om haar divastreken. Dat ze ook een fijn gevoel voor humor heeft, bleek eergisteren: in een fraaie jurk met hoge split benutte ze het openbaar vervoer in New York. Fraaie manier om komaf te maken met die vervelende reputatie, als u het ons vraagt.

De Amerikaanse zangeres trok op haar hoge stelten richting een galabal voor het goede doel. Van haar opmerkelijke trip hoefde u als fan niets te missen, want ze zette de nodige foto's en filmpjes op haar Instagram- en Vine-account. Aan de verbaasde blikken van voorbijgangers te zien, mag de stunt geslaagd genoemd worden.

De superster heeft niet toevallig ook een nieuw album in de aanbieding, haar eerste sinds 'Memoirs of an Imperfect Angel' uit 2009. Het gerucht dat dit haar allerlaatste creatie zou zijn, hielp ze vakkundig de wereld uit. "Ik zal altijd muziek blijven maken. Toen ik zei dat dit mijn laatste album kon zijn, bedoelde ik dat het leven morgen zomaar gedaan kan zijn."

31-05-2014 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince bedankt Brussel met geweldig sfeerfilmpje

Prince bedankt Brussel met geweldig sfeerfilmpje

http://oi61.tinypic.com/2wlr0pz.jpg

De afwezigen hadden ongelijk: Prince trakteerde gisteren in de Brusselse Botanique op drie stomende en intieme sets vol dolle buitelingen door zijn oeuvre. Zelfs 'Purple Rain' passeerde de revue, hoewel hij die megahit naar eigen zeggen al lang beu gespeeld was. Tijdens de show gooide de prins zich ook in het publiek, om maar te zeggen dat hij er zin in had.

Dat rond zijn optreden ook een serieus welles-nietesspelletje hing, was hem niet ontgaan. Hij bedankte zijn fans dan ook expliciet voor het lange wachten en vandaag komt daar nog eens dit sfeerfilmpje bovenop. "Thank u Brussels", klinkt het daarin. U bedankt, maestro.

31-05-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Y.M.C.A. is populairste gay hit van JOE fm

Y.M.C.A. is populairste gay hit van JOE fm

http://oi57.tinypic.com/2hzkgpf.jpg

Mei was top 100 maand bij JOE fm met op elke vrijdag een nieuwe lijst rond een bepaald muzikaal thema. Bjorn Verhoeven & Lenke sloten de maand af met de Regenboog Top 100, een hitparade met 'gay liedjes'.

Y.M.C.A van Village People is de onbetwiste nummer één in deze kleurrijke lijst vol vrolijke muziek. Dancing Queen van Abba en I Want To Break Free van Queen vervolledigen de Top 3. De hoogst genoteerde Belg is opvallend genoeg Lilliane St. Pierre met haar Eurovisielied Soldiers Of Love.

Dit is de Regenboog Top 10:
01. Village People - YMCA
02. Abba - Dancing Queen
03. Queen - I Want To Break Free
04. Shirley Bassey - This Is My Life
05. Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing
06. Gloria Gaynor - I Will Survive
07. Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go
08. Melissa Etheridge - Like The Way I Do
09. Right Said Fred - I'm Too Sexy
10. Marianne Rosenberg - Ich Bin Wie Du

31-05-2014 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame Warhol-film met Velvet Underground

Zeldzame Warhol-film met Velvet Underground

http://oi57.tinypic.com/29dx1ft.jpg

Een bijzondere, door Andy Warhol gemaakte film van een optreden van The Velvet Underground in 1967 is afgelopen week online verschenen. Het zijn voor zover bekend de enige bestaande bewegende kleurenbeelden met synchroon geluid van de voormalige rockband van Lou Reed en John Cale. Warhol schoot de 33 minuten durende film tijdens een door hem georganiseerde Exploding Plastic Inevitable show in Boston.

Het is beslist geen doorsnee concertfilm. The Velvet Underground zelf - hoewel voortdurend te horen - komt zelfs maar zeer beperkt in beeld. Warhol concentreerde zich op het multimedia-aspect van de show waarbij dansers en lichtbeelden een centrale rol speelden. In de film is vooral een dansende groep mensen te zien onder stroboscooplicht en heen en weer zwenkende spotlights. De popartkunstenaar bewerkte de beelden ook nog door film en geluid te manipuleren, waardoor een psychedelisch effect ontstaat.

De close-ups van stoned dansende mensen - nog vóórdat de hippietijd werkelijk begon - geven een uniek beeld van de Amerikaanse undergroundcultuur in 1967 in een progressieve studentenstad als Boston. De film werd in 2008 teruggevonden in het Warhol Museum in Pittsburgh en ging in 2010 in het New Yorkse MoMa in première , maar was sindsdien nauwelijks nog te zien.

Onherkenbaar
Ook door de wijze waarop Warhol het geluid bewerkte klinkt de muziek in de film vervormd en zijn de gespeelde nummers moeilijk te herkennen. Er zijn onder meer uitgesponnen versies van de nummers Heroin en Sister Ray te horen.

De rockgroep The Velvet Underground, werd in 1965 opgericht door Lou Reed en John Cale en door Warhol gelanceerd tijdens de door hem georganiseerde Exploding Plastic Inevitable multimediashows. Warhol produceerde ook - formeel althans - het in 1967 verschenen debuutalbum van de groep dat tot op de dag van vandaag als een van de invloedrijkste platen uit de rockmuziek wordt beschouwd.

31-05-2014 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exit Gent, maar Maël wil al in juli cateringbedrijf starten

Exit Gent, maar Maël wil al in juli cateringbedrijf starten

http://oi59.tinypic.com/34q772b.jpg

De promostunts ten spijt moesten Maël en Stefanie gisteren de deuren van hun restaurant sluiten. De twee vriendinnen uit Gent sneuvelen vlak voor de finale, maar laten het niet aan hun hart komen. "We zijn blij", zegt Maël. "Het is bijzonder leuk geweest en het heeft geen zin om te zitten treuren."

Maël heeft zelfs al concrete plannen om een eigen zaak te starten in Antwerpen. "Het wordt een cateringbedrijf met een deel homecooking. In juli wil ik starten", zegt ze. "Stefanie wil tijdens de Gentse Feesten een pop-up runnen. Daarna gaat ze naar haar vriend in Australië."

'Sticks & Stones' in Brussel kroop dus voor de derde keer door het oog van de naald en neemt het in het finaleduel op 5 juni op tegen de Antwerpse pop-up 'Twenty Two'. Wie de 100.000 euro mee naar huis neemt, beslist de kijker door de naam van de stad te sms'en naar 6677.

31-05-2014 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Common Linnets nu al uit elkaar? "Ilse en Waylon kijken elkaar niet meer aan"

Common Linnets nu al uit elkaar? "Ilse en Waylon kijken elkaar niet meer aan"

http://oi62.tinypic.com/2i88vpk.jpg

Gaan 'The Common Linnets', het Nederlandse duo dat tweede werd op het Eurovisie Songfestival en internationaal scoort met 'Calm After The Storm', nu al uit elkaar?  Feit is dat de temperatuur van de werkrelatie van Ilse DeLange en Waylon tot onder het vriespunt lijkt gedaald. Gesprekken tussen de twee over Waylons artistieke inbreng in het project The Common Linnets liepen op niets uit. Waylon in het Algemeen Dagblad over de ijzige afstand die tussen Ilse en hem is ontstaan:  "Tsja, op mijn laatste schrijven aan Ilse is helaas geen antwoord gekomen."

"Onze samenwerking was artistiek ongelijkwaardig," zegt de zanger over het samenwerkingsverband wat na een optreden op 21 juni eindigt. Bij het project zijn altijd vooral mensen van 'Team Ilse' betrokken geweest. "Ik heb ook zo'n 25 mensen om me heen met wie ik nauw samenwerk. Die wil ik niet in de kou laten staan door de regie volledig uit handen te geven. Mijn wens is de krachten te bundelen", vertelt Waylon.

Waylon stopt met opgeheven hoofd, zegt hij. Hij kiest voor zichzelf en zijn eigen mensen. "Als ik met The Common Linnets was doorgegaan, hadden zij geen werk meer gehad."

Ilse DeLange hield zich gisteren muisstil na alle commotie rond Waylons vertrek. Op Twitter meldde ze "lekker liedjes aan het schrijven te zijn". Eerder verklaarde ze dat The Common Linnets niet alleen haar idee is, maar ook een flexibel muziekproject: een collectief van verschillende muzikanten. "Een platform dat ik heb willen creëren voor mijzelf als uitlaatklep om weer terug te gaan naar mijn 'rootsy' kant."

Gelegenheidsduo
Volgens Thijs Mantel, woordvoerder van Universal Music (de platenmaatschappij van The Common Linnets), waren Ilse en Waylon altijd al 'een gelegenheidsduo'. "Waylon heeft zich gebonden aan een bijdrage voor het album, het songfestival en het festival Tuckerville in Enschede. Hier was en is de agenda van Waylon op ingericht. Met enige vorm van buitenlandse promotie was vooraf geen rekening gehouden."

Of de scheiding van Ilse en Waylon financiële gevolgen heeft voor de zanger die voor een grote internationale doorbraak stond, wil Mantel niet zeggen. Ook Waylon houdt zich daarover netjes op de vlakte. "Mijn vertrek gaat niet over geld of succes. Maar puur over mijn creatieve mogelijkheden als muzikant. Die waren bij The Common Linnets niet wat ik er van had gedacht."

31-05-2014 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Frans Jozef in Sissi-films overleden Bewaar artikel

Acteur Frans Jozef in Sissi-films overleden

http://oi57.tinypic.com/9td2qq.jpg

De Oostenrijkse acteur Karlheinz Böhm is donderdagavond na een langdurige ziekte op 86-jarige leefijd overleden. Dat heeft een woordvoerster van de Oostenrijkse stad Salzburg vandaag laten weten.

Böhm kreeg grote bekendheid door zijn rol van keizer Frans Jozef I in de drie Sissi-films. Die geven een geromantiseerd beeld van het leven van Frans Jozefs echtgenote, keizerin Elizabeth, een rol gespeeld door Romy Schneider.

Böhm speelde in meer dan 60 films. Om zich aan het beeld van de eeuwige Frans Jozef te ontworstelen nam Böhm de rol op zich van seriemoordenaar en psychopaat in de film Peeping Tom van de Britse regisseur Michael Powell (1960). Hij is daarin de fotograaf Mark die vrouwen vermoordt en hun laatste oogopslag op film vastlegt. De film kreeg slechte recensies en Böhms carrière leek te stranden, maar de Duitse regisseur Rainer Werner Fassbinder bood hem een nieuwe kans. Böhm was te zien in verscheidene van diens films, zoals Effi Briest (1973) en Mutter Küsters' Fahrt zum Himmel (1975).

Onder de indruk van een reis naar Kenia riep Böhm in 1981 in een uitzending van het zeer populaire tv-programma Wetten, dass ...? de Duitsers, Zwitsers en Oostenrijkers op geld te geven voor de noodlijdende medemens. Er kwamen miljoenen binnen. Böhm stopte als acteur en richtte de hulporganisatie Menschen für Menschen op, die zich bezighoudt met de hulp aan Ethiopië. Uit dat Afrikaanse land is Böhms (vierde) echtgenote Almaz afkomstig. Zij nam enkele jaren geleden de leiding van de organisatie van haar man over.

31-05-2014 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu betaalt slechts 6 procent belastingen in Rusland

Depardieu betaalt slechts 6 procent belastingen in Rusland

http://oi57.tinypic.com/ek5o5s.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu, die al anderhalf jaar het Russisch staatsburgerschap heeft, heeft voor de eerste maal Russische belastingen betaald. Depardieu werd als zelfstandige ondernemer voor 6 procent belast door de Russische fiscus. Dat heeft de Russische krant Izvestia geschreven.

Gérard Depardieu werd in 2013 erkend als Russisch staatsburger door de Russische president Poetin, nadat hij Frankrijk wou verlaten voor België door de rijkentaks (belasting van 75 procent voor de hoogste inkomens) die president Hollande wou invoeren.

Nu gaf Depardieu dus voor de eerste keer zijn aanslagbiljet voor 2013 door aan de fiscus. Op die inkomsten moet Depardieu, als zelfstandige, slechts 6 procent belastingen betalen, tegenover de 13 procent voor het merendeel van de inwoners van de regio Mordavië, waar hij officieel staat ingeschreven. Volgens een fiscaal expert is die 6 procent bedoeld voor ondernemers wier jaarlijks inkomen niet hoger is dan 60 miljoen Russische roebel (1,3 miljoen euro).

Gérard Depardieu is, naast Russisch staatsburger, sinds december 2012 eveneens gedomicilieerd in het Waalse Néchin.

31-05-2014 om 00:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik at dieren uit stadspark"

"Ik at dieren uit stadspark"

http://oi60.tinypic.com/24vk51f.jpg

Tv-kok op rust Herwig van Hove heeft op Studio Brussel verteld dat hij 50 jaar geleden met enkele van zijn collega-studenten eenden, ganzen en een kleine bambi uit het Leuvense stadspark de nek omgewrongen heeft om ze tijdens de zondagse feestmaaltijd op te peuzelen. "Ik was ervan overtuigd dat het geen misdaad was."

Het was al een tijdje geleden dat Herwig Van Hove nog eens van zich liet horen, maar tijdens de laatste aflevering van 'Linde Live' op Studio Brussel was het opnieuw goed raak. Van Hove, die vooral bekend is als één van de eerste tv-koks op onze buis met zijn kookprogramma '1000 seconden', zorgde voor een opmerkelijk maar waar gebeurd broodje aap verhaal over de dieren in het Leuvense stadspark.

"In het begin van de jaren '60 waren de Leuvense studenten nog moederskindjes en gingen ze na de lessen steevast braafjes naar huis. Wie toch in Leuven bleef, had de stad dus voor zich alleen en op die manier beleefden wij telkens schitterende weekends", vertelt Van Hove. "Op een gegeven moment had ik samen met enkele vrienden mijn oog laten vallen op de dieren in het Leuvense stadspark. Daar zaten toen eenden en ganzen en het waren stuk voor stuk goed gevoederde beesten, die anders toch van geen nut waren. Daarom dacht ik: 'Het kan geen misdaad zijn als we er daar af en toe een van pakken.'"

"De eerste dieren die we toen hebben opgegeten, waren de twee ganzen, omdat die veel lawaai en herrie maken. Wanneer je ze op de traditionele wijze klaar stoofde, waren die trouwens best lekker. Daarna hebben we ons bezig gehouden met de eenden, in totaal een stuk of zes. We deden dat trouwens alleen op zondag voor onze feestmaaltijd."

Bambi

"Het laatste dier dat eraan moest geloven, was een bambi, maar dat was niet zo makkelijk omdat ze met die Walt Disney-oogjes naar je keken wanneer je ze de keel oversneed. Je moet dan wel van het principe zijn dat alles wat je opeet, ook mag geslacht worden. Die beesten waren trouwens allemaal mooi gevoederd met duur wit brood, dus alles was enorm smakelijk."

Hoewel Van Hove beweert dat hij zijn misdaad vijf jaar geleden heeft opgebiecht aan burgemeester Louis Tobback, valt de Leuvense burgervader toch uit de lucht. "Dat is dan het niet-waar gedeelte aan zijn verhaal, want ik weet werkelijk van niets", reageert Tobback. "Ik zou nochtans zeggen dat Van Hove een meer delicate smaak heeft, dan zomaar dieren uit het stadspark te slachten en op te peuzelen. Hij is er alleszins wel goed van aangekomen (lacht). Maar vooraleer hij mensen op gelijkaardige ideeën zet, wil ik iedereen waarschuwen dat dit eigenlijk diefstal is en daar dus straffen op staan, ook al zijn de meeste eenden die nu in het stadspark zitten vooral wilde dieren. Het geval van Van Hove is natuurlijk al verjaard, maar stel dat ik het eerder had geweten, dan zat hij nu zeker nog in Leuven-Centraal (lacht)."

31-05-2014 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert van Monaco en Charlène verwachten eerste kind

Albert van Monaco en Charlène verwachten eerste kind

http://oi60.tinypic.com/2i20c3p.jpg

De 36-jarige Charlène Wittstock verwacht eind dit jaar haar eerste kind met prins Albert II van Monaco. Het nieuws werd bevestigd door een officiële verklaring van het paleis.

Het persbericht is kort en bondig: "Prins Albert II en prinses Charlène van Monaco kunnen met veel blijdschap een groot evenement aankondigen. De geboorte is voorzien voor het einde van dit jaar."

Albert en Charlène leerden elkaar kennen in 2000, maar begonnen pas in 2006 een relatie. Op 1 juli 2011 traden ze in het huwelijk. Sindsdien werd vurig uitgekeken naar de komst van een wettelijke troonsopvolger.

31-05-2014 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivan De Vadder weg bij 'De Zevende Dag'

Ivan De Vadder weg bij 'De Zevende Dag'

http://oi60.tinypic.com/k48f0h.jpg

Politiek journalist Ivan De Vadder zal het volgende seizoen van 'De Zevende Dag' niet meer presenteren. Dat heeft De Vadder aangekondigd in het VRT-programma 'Terzake'. "Een aantal mensen op het thuisfront springt een gat in de lucht", aldus De Vadder gisteren.

De Vadder presenteert 'De Zevende Dag' al jaren. "Dat betekent elk weekend werken. Sommigen onderschatten dat wel eens", lichtte De Vadder zelf toe. "Daarnaast wil ik mij als Wetstraatjournalist ook op andere plaatsen inzetten. Een aantal mensen op het thuisfront springt een gat in de lucht."

De Vadder blijft wel aan de slag bij de VRT. Zo zal hij onder andere nog in 'Terzake' en 'Reyers Laat' verschijnen. Bovendien hoopt De Vadder een tweede reeks van 'De Coulissen van de Wetstraat' te mogen maken.

De Vadder zal wel nog eerst vier afleveringen van het populaire zondagsprogramma presenteren. Wie hem daarna opvolgt, is nog niet duidelijk. Chioua Lekhli vervangt sinds september vorig jaar Indra De Witte, die naar de krant Het Belang van Limburg verhuisde.

30-05-2014 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quentin Tarantino troost Uma Thurman na breuk

Quentin Tarantino troost Uma Thurman na breuk

http://oi57.tinypic.com/fx4j2c.jpg

Uma Thurman heeft na haar verbroken verloving eind april troost gevonden bij Quentin Tarantino. Volgens Us Weekly bloeit er zelfs een romance op tussen de actrice en de regisseur, die 20 jaar geleden voor het eerst samenwerkten voor de film 'Pulp Fiction'.

De twee zouden onlangs tijdens het filmfestival in Cannes veel tijd samen hebben doorgebracht en zelfs een villa hebben gedeeld, zo vertellen insiders, die denken te weten dat Uma en Quentin "een nieuwe stap in hun relatie" hebben gezet.

"Ze hebben in het verleden iets gehad en zijn sinds kort weer samen", zegt een bron. "Hij houdt al jaren van haar." Uma (44) en Quentin (51) presenteerden allebei tijdens de afsluitende ceremonie van het filmfestival afgelopen weekend en gingen hand in hand over de rode loper. "Er is altijd een aantrekkingskracht tussen hen geweest", zegt de ingewijde.

Uma verloofde zich in 2007 met zakenman Arpad Busson, met wie ze een dochtertje van bijna 2 jaar heeft. In april beëindigden ze hun knipperlichtrelatie voorgoed.

29-05-2014 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanschuiven voor 'Thuisdag'

Aanschuiven voor 'Thuisdag'

http://oi60.tinypic.com/2hh2mx0.jpg

Vandaag vindt de 'Thuisdag' plaats in Kortrijk. Rond 10 uur was het al aanschuiven geblazen aan het beurzencentrum Kortrijk Xpo. Er worden zo'n 4.500 trouwe fans verwacht.

De fandag vindt plaats in Kortrijk Xpo, en niet in het centrum van de stad, omdat de fans dan gemakkelijker de verplaatsing kunnen maken naar de Kinepolis vlakbij, waar de seizoensfinale wordt uitgezonden. "Het is ook gewoon een betere locatie om een grote massa volk te ontvangen", zegt de stad Kortrijk.

29-05-2014 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Bruce Willis voert topless protest

Dochter Bruce Willis voert topless protest

http://oi57.tinypic.com/2hpozmu.jpg

Scout Willis heeft een storm van discussie veroorzaakt door topless door New York te wandelen. De 22-jarige dochter van Bruce Willis en Demi Moore protesteerde met haar naakte wandeling tegen het beleid van Instagram en wist daarmee de aandacht van onder anderen Rihanna te trekken.

"Het is legaal in New York City maar niet op @instagram", zo twitterde Scout dinsdag na afloop van haar protest, bij een foto waarop ze topless bij een bloemenwinkel staat. Bij een andere foto, waarop de blondine gekleed in enkel een rok over straat loopt, schreef ze: "Wat je niet mag zien van @instagram #FreeTheNipple."

In discussies met haar volgers maakte Scout vervolgens duidelijk dat ze het beleid van Instagram hypocriet vindt. Als voorbeeld deelde ze een foto van een man die via Instagram zijn borst liet zien, die groter is dan de naakte borst van Rihanna die vorige maand naakt op de cover van het Franse mannenblad Lui stond. Ook deelde ze een foto van een moeder die haar baby borstvoeding geeft, iets wat Instagram volgens haar ook niet tolereert.

Scout heeft veel steunbetuigingen via Twitter ontvangen, onder meer van modeblad Elle en Rihanna, die haar Instagram-profiel verwijderde nadat ze zou zijn gewaarschuwd geen naaktfoto's van zichzelf meer te plaatsen. Nadat de zangeres woensdagavond van de actie hoorde deelde ze de foto van Scout met haar volgers op Twitter. "Bevrijd de tepel", schreef ze erbij.

29-05-2014 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geeft Prince een intiem verrassingsconcert in Brussel vanavond?

Geeft Prince een intiem verrassingsconcert in Brussel vanavond?

http://oi60.tinypic.com/t8nne8.jpg

Er doen geruchten de ronde dat Prince vanavond een intiem verrassingsconcert zou geven in Brussel. Dat meldt de Brusselse radiozender FM Brussel via Twitter.

Volgens FM Brussel hebben de zalen Viage en Recyclart bezoek gekregen van de entourage van Prince. Daarbij zou een intiem akoestisch concert tot de mogelijkheden behoren.

Er deden eerder ook al geruchten de ronde dat Prince misschien een extra concert zou geven in Brussel. Dat deed hij vier jaar geleden ook al. Hij zou bovendien nog ergens in de buurt van België, Nederland en Frankrijk vertoeven en speelt pas zaterdag twee shows op één dag in Parijs.

FM Brussel maant wel nog even aan tot kalmte. Er is immers nog niets bevestigd.

29-05-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé één van machtigste vrouwen ter wereld

Beyoncé één van machtigste vrouwen ter wereld

http://oi59.tinypic.com/2utg5xi.jpg

Beyoncé is één van de 100 meest machtige vrouwen ter wereld. De zangeres staat net als vorig jaar op de 17e plaats van de lijst die jaarlijks wordt samengesteld door zakenblad Forbes.

Oprah Winfrey staat op nummer 14 en is één van de vrouwen die elk jaar een plekje op de lijst heeft sinds deze in 2004 voor het eerst werd gemaakt. Andere machtige dames uit de entertainmentwereld zijn Sofia Vergara (32), Anna Wintour (39), Ellen DeGeneres (46), Angelina Jolie (50), Shakira (58), Lady Gaga (67) en Gisele Bündchen (89). Forbes noemt hen "beroemde rolmodellen" die "speciale aandacht los van hun baan" verdienen, bijvoorbeeld vanwege hun liefdadigheidswerk of ondernemerschap.

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel staat voor de negende keer bovenaan de lijst, gevolgd door nieuwkomer Janet Yellen, de eerste vrouwelijke Fed-president, en Melinda Gates. Koningin Elizabeth ontbreekt ook niet, zij staat op de 35e plek.

29-05-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rowan 'Mr. Bean' Atkinson schiet gecrashte toerist te hulp in Italië

Rowan 'Mr. Bean' Atkinson schiet gecrashte toerist te hulp in Italië

http://oi60.tinypic.com/6y2laf.jpg

Rowan Atkinson - beter bekend als 'Mr. Bean' - is in het Italiaanse Toscane een Amerikaan te hulp geschoten. De man was met zijn sportwagen, een McLaren F1, over de kop gegaan en  tegen een boom gecrasht. The Telegraph schrijft dat de acteur als eerste ter plaatse was op de plek van het ongeval.

Het ongeluk, dat dinsdag gebeurde, vond plaats tussen de plaatsen Saline di Volterra en Pomarance.

Atkinson haalde de chauffeur uit de verhakkelde sportwagen en belde de hulpdiensten, schrijft Daily Mail. Beiden maakten deel uit van een konvooi sportauto's dat door het platteland van Toscane reed toen het ongeluk gebeurde.

De Britse acteur raapte ook brokstukken van de weg. Het slachtoffer werd uiteindelijk met een helikopter naar een ziekenhuis in Pisa gebracht. Atkinson bleef net zolang totdat de man was meegenomen. Volgens Daily Mail liep de gecrashte chauffeur geen zware verwondingen op.

Drie jaar geleden reed de acteur zelf ook met zijn sportwagen tegen een boom. Hij hield daar toen niks aan over, maar de kosten om zijn auto te repareren waren wel enorm. Volgens de krant moest hij zo'n 910.000 pond (zo'n 1,1 miljoen euro) betalen.

29-05-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis Claudia Schiffer zwaar beschadigd door brand

Huis Claudia Schiffer zwaar beschadigd door brand

http://oi62.tinypic.com/2qdczf9.jpg

Een hevige brand op het 16de-eeuwse domein van supermodel Claudia Schiffer in het Engelse graafschap Suffolk heeft verscheidene gebouwen met de grond gelijk gemaakt. Dat meldt de lokale brandweer.

De brand op Coldham Hall in Lawshall, brak maandag uit. Volgens de BBC waren Schiffer en haar echtgenoot, filmproducent Matthew Vaughn, thuis op het moment van de brand.

De vlammen vernielden stallen en bijgebouwen, maar het hoofdgebouw bleef gespaard, zo luidt het.

Zo'n 50 brandweerlui moesten het vuur bekampen. Het echtpaar woont al sinds 2002 in het beschermde gebouw.

28-05-2014 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!