Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geeft Prince een intiem verrassingsconcert in Brussel vanavond?

Geeft Prince een intiem verrassingsconcert in Brussel vanavond?

http://oi60.tinypic.com/t8nne8.jpg

Er doen geruchten de ronde dat Prince vanavond een intiem verrassingsconcert zou geven in Brussel. Dat meldt de Brusselse radiozender FM Brussel via Twitter.

Volgens FM Brussel hebben de zalen Viage en Recyclart bezoek gekregen van de entourage van Prince. Daarbij zou een intiem akoestisch concert tot de mogelijkheden behoren.

Er deden eerder ook al geruchten de ronde dat Prince misschien een extra concert zou geven in Brussel. Dat deed hij vier jaar geleden ook al. Hij zou bovendien nog ergens in de buurt van België, Nederland en Frankrijk vertoeven en speelt pas zaterdag twee shows op één dag in Parijs.

FM Brussel maant wel nog even aan tot kalmte. Er is immers nog niets bevestigd.

29-05-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé één van machtigste vrouwen ter wereld

Beyoncé één van machtigste vrouwen ter wereld

http://oi59.tinypic.com/2utg5xi.jpg

Beyoncé is één van de 100 meest machtige vrouwen ter wereld. De zangeres staat net als vorig jaar op de 17e plaats van de lijst die jaarlijks wordt samengesteld door zakenblad Forbes.

Oprah Winfrey staat op nummer 14 en is één van de vrouwen die elk jaar een plekje op de lijst heeft sinds deze in 2004 voor het eerst werd gemaakt. Andere machtige dames uit de entertainmentwereld zijn Sofia Vergara (32), Anna Wintour (39), Ellen DeGeneres (46), Angelina Jolie (50), Shakira (58), Lady Gaga (67) en Gisele Bündchen (89). Forbes noemt hen "beroemde rolmodellen" die "speciale aandacht los van hun baan" verdienen, bijvoorbeeld vanwege hun liefdadigheidswerk of ondernemerschap.

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel staat voor de negende keer bovenaan de lijst, gevolgd door nieuwkomer Janet Yellen, de eerste vrouwelijke Fed-president, en Melinda Gates. Koningin Elizabeth ontbreekt ook niet, zij staat op de 35e plek.

29-05-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rowan 'Mr. Bean' Atkinson schiet gecrashte toerist te hulp in Italië

Rowan 'Mr. Bean' Atkinson schiet gecrashte toerist te hulp in Italië

http://oi60.tinypic.com/6y2laf.jpg

Rowan Atkinson - beter bekend als 'Mr. Bean' - is in het Italiaanse Toscane een Amerikaan te hulp geschoten. De man was met zijn sportwagen, een McLaren F1, over de kop gegaan en  tegen een boom gecrasht. The Telegraph schrijft dat de acteur als eerste ter plaatse was op de plek van het ongeval.

Het ongeluk, dat dinsdag gebeurde, vond plaats tussen de plaatsen Saline di Volterra en Pomarance.

Atkinson haalde de chauffeur uit de verhakkelde sportwagen en belde de hulpdiensten, schrijft Daily Mail. Beiden maakten deel uit van een konvooi sportauto's dat door het platteland van Toscane reed toen het ongeluk gebeurde.

De Britse acteur raapte ook brokstukken van de weg. Het slachtoffer werd uiteindelijk met een helikopter naar een ziekenhuis in Pisa gebracht. Atkinson bleef net zolang totdat de man was meegenomen. Volgens Daily Mail liep de gecrashte chauffeur geen zware verwondingen op.

Drie jaar geleden reed de acteur zelf ook met zijn sportwagen tegen een boom. Hij hield daar toen niks aan over, maar de kosten om zijn auto te repareren waren wel enorm. Volgens de krant moest hij zo'n 910.000 pond (zo'n 1,1 miljoen euro) betalen.

29-05-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis Claudia Schiffer zwaar beschadigd door brand

Huis Claudia Schiffer zwaar beschadigd door brand

http://oi62.tinypic.com/2qdczf9.jpg

Een hevige brand op het 16de-eeuwse domein van supermodel Claudia Schiffer in het Engelse graafschap Suffolk heeft verscheidene gebouwen met de grond gelijk gemaakt. Dat meldt de lokale brandweer.

De brand op Coldham Hall in Lawshall, brak maandag uit. Volgens de BBC waren Schiffer en haar echtgenoot, filmproducent Matthew Vaughn, thuis op het moment van de brand.

De vlammen vernielden stallen en bijgebouwen, maar het hoofdgebouw bleef gespaard, zo luidt het.

Zo'n 50 brandweerlui moesten het vuur bekampen. Het echtpaar woont al sinds 2002 in het beschermde gebouw.

28-05-2014 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pamela Anderson was verslaafd aan coke"

"Pamela Anderson was verslaafd aan coke"

http://oi61.tinypic.com/2uzrs5k.jpg

Pamela Anderson heeft jarenlang geworsteld met verslavingen. Een anonieme bron vertelt aan RadarOnline dat de blondine naar drank en cocaïne greep om haar pijn weg te nemen.

Dankzij de hulp van een verslavingsexpert zou het tegenwoordig veel beter gaan met de Baywatch-ster. "Pamela werkt intensief samen met een psycholoog die gespecialiseerd is in verslavingen. Deze expert heeft haar ontzettend geholpen", zegt de ingewijde.

Onlangs onthulde Pamela dat ze in haar jeugd verkracht en misbruikt is. De deskundige moedigde haar aan om vooral open te zijn over haar verleden. Anders had de 46-jarige blondine de verkrachting misschien wel de rest van haar leven voor zich gehouden.

Leven omgegooid
Volgens de insider gaat Pamela met grote sprongen vooruit. "Ze heeft afstand genomen van alle vrienden die van feesten houden en is meestal bij familie of haar man Rick Salomon. Pamela is closer dan ooit met haar kinderen en ze heeft haar leven echt omgegooid."

Een woordvoerder van Anderson is niet op de hoogte van haar vroegere drugsgebruik en wil daar dan ook niet op ingaan. "Maar Pamela is gelukkig getrouwd en kerngezond, het gaat uitstekend met haar zoons en haar familie staat op de eerste plek."

28-05-2014 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen naakt in Frans mannenblad

Gisele Bündchen naakt in Frans mannenblad

http://oi61.tinypic.com/30u781e.jpg

Na Rihanna is nu ook Gisele Bündchen naakt te bewonderen in het Franse mannenblad Lui. Het topmodel siert de cover en maar liefst 12 pagina's van een speciale Brazilië-editie van het maandblad, dat vanaf vandaag verkrijgbaar is.

Het 33-jarige model poseert op de cover naakt in een zwembad op een opblaasbeest. Gisele heeft de foto's nog niet gedeeld via sociale media. Toen haar voorgangster Rihanna, die vorige maand naakt in het blad stond, de foto's van haar shoot via Instagram deelde kreeg ze naar verluidt een waarschuwing van het bedrijf voortaan geen naaktfoto's te plaatsen. Inmiddels heeft Rihanna geen Instagram-profiel meer.

De Braziliaanse Gisele doet goede zaken rond het WK voetbal dat in juni in haar thuisland van start gaat. Naast de Brazilië-editie van Lui praat het model over voetbal in de Zuid-Afrikaanse Elle, staat ze met een gele voetbal in haar hand op de cover van de Chinese Elle en met een geel-groene vlag op de voorkant van de Braziliaanse Vogue.

28-05-2014 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro openhartig over homoseksuele vader

Robert De Niro openhartig over homoseksuele vader

http://oi61.tinypic.com/20ts4fq.jpg

Robert De Niro kon zijn tranen niet bedwingen tijdens een interview over zijn vader, een homoseksuele kunstenaar over wie hij een documentaire maakte. "Ik word er emotioneel van, ik weet niet waarom", zei De Niro nadat het blad Out hem vroeg naar het feit dat hij naar zijn vader is vernoemd.

"Het was mijn verantwoordelijkheid", zegt de 70-jarige Hollywoodster over 'Remembering The Artist: Robert De Niro, Sr.', waarin hij onder meer fragmenten uit zijn vaders dagboeken deelt en zo veel over zijn worsteling met zijn geaardheid publiekelijk maakt. "Het was waarschijnlijk moeilijk voor hem, in die generatie en afkomstig uit een klein plaatsje", vertelt De Niro. "Ik was me er nooit zo van bewust. Ik wou dat we er meer over hadden gepraat."

De Niro's ouders scheidden kort na zijn geboorte, maar zijn goede vrienden gebleven. Twintig jaar geleden overleed zijn vader aan kanker. De acteur heeft het appartement en het atelier in New York waar hij laatst woonde altijd in de originele staat in stand gehouden. "Dat heb ik gedaan voor de kleinkinderen en mijn jonge kinderen, die hun opa nooit hebben gekend", zegt De Niro. "Ik hou van dingen die niet veranderen."

Naast de dagboeken gebruikte De Niro voor zijn documentaire opnames van een filmmaker die zijn vader een tijdje volgde in de jaren 70. 'Remembering The Artist: Robert De Niro, Sr.' gaat op 9 juni in première bij HBO.

28-05-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Gent finale 'Mijn Pop-uprestaurant' niet haalt

Waarom Gent finale 'Mijn Pop-uprestaurant' niet haalt

http://oi62.tinypic.com/ngpvte.jpg

Het ziet ernaar uit dat het een finale tussen Antwerpen en Brussel wordt. 14 sterrenchefs kozen gisteren de gerechten van 'Sticks & Stones' in Brussel boven die van 'Wolf' in Gent. Bovendien wekken Maël en Stefanie, de ooit zo populaire dames, niet veel sympathie op met hun tactische spelletjes en bitsig gedrag. Vijf redenen waarom Gent volgens ons morgen de deuren zal sluiten.

1) 'Vuil spel' van Maël
Eerst waren ze de lievelingen, de jonge veulens met zin voor avontuur. Maar naarmate het programma vorderde, bleek niet alleen de pop-up, maar ook de eigenaars twee gezichten te hebben. Maël besloot plots een weinig doordacht tactisch spel te spelen waarbij ze kritiek rondstrooide en elke pop-up - met uitzondering van Hasselt - begon af te kraken. Op sociale media ontstond een haatcampagne tegen de Gentse. Maël beloofde zich te herpakken, maar haar woorden waren nog niet koud of ze smeedde al nieuwe tactische plannen.

2) Niet bestand tegen kritiek
Hoewel Gent zeer kritisch is voor de andere pop-ups, kunnen ze zelf maar weinig met kritiek om. De donderpreek van Sergio, waarbij hij haar een trut noemde, deed Maël in tranen uitbarsten. Ook Stefanie kreeg onder haar voeten van coach Sepideh en zette het eveneens op een huilen. Vreemd, gezien hun lijfspreuk: "Nie neute, nie pleuje."

3) Al wekenlang vol-au-vent
Hoewel Maël sinds kort enkele nieuwe gerechten uitprobeert, serveerde ze wekenlang hetzelfde menu. Na het incident met de ondoorbakken kip besloot Gent op safe te spelen en enkel nog asperges en vol-au-vent te presenteren. Dag in dag uit dezelfde gerechten voorschotelen is niet alleen saai en eentonig, het getuigt ook van weinig creativiteit en ambitie. "Maël kan koken, maar ze is aan het slaapwandelen in haar keuken", sakkerde Sergio Herman.

4) Onbeschoft tegen personeel
"Geen debiele vragen stellen, alstublieft" en "Doe dat nú of ik ontplof". Dat Maël geregeld haar tanden laat zien in 'Wolf', is geweten. Stefanie haalde eerder al aan dat Maël haar op de zenuwen werkt met haar gedrag. "Ik ben gewoon een felle", verklaarde Maël. Ook Stefanie gaat niet vrijuit, zij noemde zaalhulp Roza in een onbewaakt moment 'een kutwijf'.

5) Mislukte promostunt
In de nacht van zaterdag op zondag werd 'Wolf' beklad met verf en graffiti. Maël en Stefanie wilden doen uitschijnen dat het om vandalisme ging, maar al snel bekenden ze dat ze zelf achter de stunt zaten en ze het een 'coole manier' vonden om extra stemmen te ronselen. "Hopelijk krijgen ze een dikke vette boete van VTM", klonk het op sociale media. De stunt viel evenmin in goede aarde bij VTM. Die verplichtte het Gentse duo alles op te kuisen.

28-05-2014 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clean imago aan diggelen: One Direction-leden blowen er lustig op los

Clean imago aan diggelen: One Direction-leden blowen er lustig op los

http://oi57.tinypic.com/2lktxyt.jpg

De jongens van One Direction zijn niet zo braaf als de ouders van hun jonge fans waarschijnlijk hopen. Louis en Zayn staken onlangs tijdens hun tour door Zuid-Amerika een joint op. De twee maakten zelfs uitgebreid grappen over de illegale sigaret, zo is te zien in een video in handen van Daily Mail.

De twee leden van de Britse boyband zitten in de auto terwijl ze de joint roken. "Daar gaan we dan, weg uit Peru, de joint is aangestoken, het leven is mooi", zo zegt Louis buiten beeld terwijl hij een paffende Zayn filmt. Even later is Zayn aan het zingen, terwijl Louis uitlegt dat hij aan het opwarmen is voor hun concert. "Een erg belangrijk onderdeel van Zayns warming-up is natuurlijk Mary J", zegt Louis, verwijzend naar een Britse bijnaam voor marihuana.

Wanneer er een politie op de motor voorbij de auto rijdt, giechelt Louis: "Hij kijkt eens goed en denkt: ik zou zweren dat ik iets illegaals ruik in die auto. En daarmee slaat hij de spijker op zijn kop." Niall, Liam en Harry zitten waarschijnlijk in een andere auto en zijn niet in de video te zien.

Volgens Daily Mail kan de video weleens slecht nieuws betekenen voor het succes van de boyband in de Verenigde Staten, waar ze aankomende zomer op tournee gaan. Het gebruik van de drug op video is voldoende voor het land om de jongens toegang te weigeren. Onlangs mocht Nigella Lawson de VS niet in, nadat ze in een Britse rechtbank had toegegeven meerdere keren cocaïne en cannabis te hebben gebruikt.

28-05-2014 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin Bieber versierde Adriana Lima in Cannes"

"Justin Bieber versierde Adriana Lima in Cannes"

http://oi59.tinypic.com/6j0e8z.jpg

Justin Bieber zou in Cannes een 'zwoele' nacht beleefd hebben met Adriana Lima. Eerder werd gemeld dat de zanger een blauwtje had gelopen bij het Victoria's Secret-model, maar volgens Us Weekly ging Adriana toch echt met Justin mee naar huis.

De twee waren in de Franse stad vanwege het filmfestival. Het Canadese popidool zou tijdens een feestje op 20 mei achter Adriana aan zijn gegaan. "Justin deed echt zijn best voor haar", zegt een ingewijde. De onlangs gescheiden Braziliaanse vond de aandacht naar verluidt wel prettig. "Ze waren de hele tijd aan het praten. Om vijf uur 's ochtends gingen ze samen weg."

Dat Bieber en Lima het goed met elkaar konden vinden, was al bekend. De 20-jarige artiest zette die avond namelijk een foto op Instagram waar hij met het 12 jaar oudere model op staat. Een relatie zit er echter niet in. "Het was erg leuk met Adriana", zegt iemand uit de omgeving van de popster. "Maar het wordt niks serieus."

28-05-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Harry en Olga meer in vervolg 'The Sky Is The Limit'

Geen Harry en Olga meer in vervolg 'The Sky Is The Limit'

http://oi58.tinypic.com/f1ea1x.jpg

Verrassend: Harry Schurmans (51) en zijn Olga (32), het opvallendste koppel uit 'The Sky Is The Limit', zullen niet terugkeren in het tweede seizoen van de VIER-reeks. Deden hun geldeisen hen de das om?

Als er één koppel was dat eruit sprong in de eerste reeks van 'The Sky Is The Limit', dan zijn het zakenman Harry en zijn Oekraïense vrouw Olga. Het had er alle schijn van dat de VIER-kijkers ook in het tweede seizoen het wel en wee van het glamourkoppel zouden kunnen volgen. Maar programmamaker Peter Boeckx ziet dat nu anders, schrijft Dag Allemaal.

"Nee, ik ben niet van plan hen te vragen. Want Harry en Olga hebben simpelweg niets nieuws te vertellen. Mocht er nu een koper voor hun villa opduiken, of een andere interessante verhaallijn, dán kunnen we weer rond de tafel zitten. Het nieuwe seizoen begint trouwens stilaan vorm te krijgen, ik ben heel blij met de mensen die al hebben toegezegd. Wie precies blijft nog even geheim."

"Olga en ik hebben onze voorwaarden duidelijk gesteld", zegt Harry. "We willen niet meer afgeschilderd worden alsof we enkel feesten en winkelen. We hebben te veel vertrouwen gehad. Nu willen we de afleveringen op voorhand bekijken én een onkostenvergoeding krijgen. Maar ik heb Peter of VIER sindsdien niet meer gehoord."

27-05-2014 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarantino: "Digitaal betekent de dood van cinema"

Tarantino: "Digitaal betekent de dood van cinema"

http://oi62.tinypic.com/2vjs6rm.jpg

Vorige week dook regisseur Quentin Tarantino op op het Filmfestival van Cannes. Exact twintig jaar geleden won hij er met zijn cultfilm 'Pulp Fiction' de Gouden Palm. Tijdens een persconferentie liet de topregisseur niet na uit te halen naar digitale cinema.

"Het is goed dat een jonge filmmaker tegenwoordig een film kan maken met zijn telefoon. Maar waarom zou een gevestigde regisseur digitaal filmen? Ik heb er geen fucking idee van", aldus Tarantino. "Digitale projectie betekent de dood van cinema. Het is gewoon televisie in het openbaar."

Dat de meeste films tegenwoordig niet meer in 35mm vertoond worden, beseft de regisseur. "Maar ik hoop dat de volgende generatie meer gezond verstand aan de dag zal leggen en beseffen wat ze verloren zijn."

Tarantino was op het Filmfestival van Cannes om een vertoning van zijn gelauwerde film 'Pulp Fiction' in te leiden. Die werd twintig jaar geleden voor het eerst vertoond op het Filmfestival van Cannes en ging er aan de haal met de Gouden Palm.

27-05-2014 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams: "Er is geen geheim recept voor een hit"

Pharrell Williams: "Er is geen geheim recept voor een hit"

http://oi57.tinypic.com/1zd9fzs.jpg

Zanger Pharrell Williams heeft geen vaste succesformule. "Er is geen geheim recept voor het maken van een hit", vertelt de populaire zanger. Volgens de artiest gaat het om 'alle mensen eromheen'. Dat laat hij desgevraagd weten bij de opening van zijn eerste kunsttentoonstelling in Parijs.

Pharrell was gisteren in Parijs voor de opening van zijn eigen expositie genaamd G I R L, waar zo'n 50 werken van beroemde kunstenaars te zien zijn.

Hij vertelde daar ook over zijn muziek en over het succes van zijn hit 'Happy', wat hij toeschrijft aan de mensen met wie hij het nummer maakte. "Ik heb Jeff Koons eens mogen interviewen. Die zei me: 'Het kunstwerk is nog maar het begin. De echte kunst is de interactie van het werk met mensen.' Zo is het. Het gaat om de mensen met wie ik iets maak, het gaat om de mensen die het resultaat zien en horen."

Nieuwsgierig
Williams blijft zichzelf ontwikkelen dankzij zijn nieuwsgierigheid. "Nieuwsgierigheid is voor mij essentieel", aldus Pharrell. "Als ik gevonden zou hebben wat ik zocht in het leven, dan zou mijn leven voorbij zijn. Als je niet meer nieuwsgierig bent, dan leef je niet meer."

Vandaar zijn uitstapje naar de kunstwereld. "Ik voel me vereerd dat ik mag samenwerken met al die genieën uit de kunst. Awesome. Ik leer er zo veel van."

Voorstelling over de vrouw
In 'zijn' voorstelling wordt de vrouw, op z'n zachtst gezegd, héél divers afgebeeld. De Amerikaan Terry Richardson leverde een foto van de blote en kaalgeschoren vrouwelijke schaamstreek met daarop een ingepakt snoepje en de tekst 'Eat Me'. Het feministische collectief Guerrilla Girls kwam juist met een aanklacht tegen de stereotiepe afbeeldingen van vrouwen.

Het blijft een gevoelig onderwerp sinds Williams onder vuur kwam te liggen wegens zijn deelname aan de videoclip van 'Blurred Lines' van Robin Thicke, die door velen als seksistisch werd afgedaan. 'Dat is verkeerd begrepen. Die clip is gemaakt door een vrouw. En de tekst ging juist over de 'goede vrouw'. En ook een goede vrouw heeft wel eens ondeugende gedachten. Dat mag, dat maakt haar niet minder goed."

Gek op vrouwen
Toch voelt hij zich genoodzaakt uit te leggen wat de bedoeling is van de tentoonstelling. Want Williams is gek op vrouwen - hij verhuisde ooit naar Miami wegens het lokale vrouwelijk schoon - maar hij moet niets hebben van clichés.

"Ik hou niet van vrouwelijke stereotypen, je weet wel: slank en blank. Ik zeg altijd: 'Wees anders'. Mensen zijn als sneeuwvlokken: allemaal verschillend en allemaal cool."

27-05-2014 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Injectiespuit gevonden bij Peaches Geldof"

"Injectiespuit gevonden bij Peaches Geldof"

http://oi57.tinypic.com/2edcftu.jpg

In de woning van Peaches Geldof is een injectiespuit gevonden. De dochter van Bob Geldof zou deze hebben gebruikt toen ze overleed aan een overdosis heroïne, zo weet The Sun.

De politie zou de spuit hebben gevonden in de lade van een kast. Toen Tom Cohen, de man van Peaches, zeven weken geleden het levenloze lichaam van zijn vrouw in huis aantrof, belde hij onmiddellijk de politie. Maar toen de agenten eenmaal ter plaatse waren, vonden zij geen sporen van drugs. "Ze gaan ervan uit dat de naald naast haar op bed lag en snel in een lade is gestopt", laat een bron aan de krant weten.

"Dit was niet met de bedoeling om het in de doofpot te stoppen, maar meer omdat het naar was om te zien en omdat er kleine kinderen in huis waren." De politie zou Cohen daarom ook nergens van verdenken. Peaches overleed plotseling op 7 april. Ze liet een man en twee zoontjes achter.

27-05-2014 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton gekiekt in blote kont

Kate Middleton gekiekt in blote kont

http://oi57.tinypic.com/281trwm.jpg

De Duitse krant Bild heeft op zijn website een foto geplaatst waarop de blote billen te zien zijn van Kate Middleton, de vrouw van de Britse prins William. "Met dank aan de wind", luidt het onderschrift bij het kiekje waarop te zien is hoe de wind Kates jurkje omhoog blaast.

Van een onderbroek ontbreekt ieder spoor. Volgens Bild is het onthullende plaatje gemaakt door een amateurfotograaf tijdens de recente reis van het koninklijk paar in Australië in april. William en Kate lopen naar een helikopter toe die schuldig is aan de harde wind.

Het is niet de eerste keer dat Kate met een opwaaiende zomerjurk wordt gespot. Drie jaar geleden stond ze op een vliegveld in Canada toen haar gele jurkje omhoog waaide. Toen wist haar hand net op tijd haar billen te bedekken.

Het publiceren van de foto kan de Duitse krant nog wel eens in de problemen brengen. Vorig jaar spande het Britse paar een rechtszaak aan tegen een Frans tijdschrift dat foto's van een topless Kate publiceerde. Het Britse koningshuis vergeleek die toen al met de "ergste uitwas van de paparazzi tijdens Diana's leven". De kranten in het Verenigd Koninkrijk plaatsen de foto dan ook niet.

27-05-2014 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire: "Ik lach met alles, zeker met mijn eigen miserie"

Jacques Vermeire: "Ik lach met alles, zeker met mijn eigen miserie"

http://oi60.tinypic.com/wb9vk1.jpg

Het leven krijgt de lach niet van zijn gezicht. Vandaag, op zijn 63ste, kondigt Jacques Vermeire een nieuwe zaalshow aan en praat hij voor het eerst over de klappen waar hij in deelde. "Therapie is een vies woord, maar ik heb mijn werk nodig om te functioneren."

Eerlijk? Toen Jacques Vermeire onze reporter uitnodigde in zijn lievelingsrestaurant dachten wij even dat het gordijn zou vallen. Dat de man, na het overlijden van zijn ex Martine, het recente heengaan van zijn levenspartner Muriel en zijn darmoperatie, een streep zou trekken onder de olijke bekkentrekkerij. Maar de pretoogjes zijn helemaal terug. Na 135 zaalshows met het succesvolle '5 Voor 12' komt nu 'Tussen 5 en 6'. Een volledig nieuwe show met de typetjes van weleer, nieuwkomers en 'oude' nieuwkomers.

"The show must go on", klinkt het aan het meer van Keerbergen. "Wat er gebeurd is, is erg. Maar het leven gaat voort - hoe cru dat ook mag klinken. Eigenlijk moesten we deze show twee weken geleden al aankondigen, maar kan je je het inbeelden? Amper enkele weken na de dood van Muriel? De mensen zouden gezegd hebben: 'Godverdomme, dat doe je niet.' Nochtans moet ik net nu bezig blijven. Dat heb ik al mijn hele leven gehad. Bij alle miserie die ik heb meegemaakt, is mijn werk altijd al mijn redding geweest."

Nochtans had niemand hem dat pensioen kwalijk genomen. Eindelijk wat tijd voor zichzelf en vooral: eindelijk wat tijd voor geluk. "Het klopt dat me dat de laatste jaren niet echt gegund is geweest. Maar de mensen mogen geen medelijden krijgen. Daarom laat ik ook nooit tristesse zien. Ik kan zelfs lachen om mijn eigen miserie. In mijn vorige show had ik er zelfs een grap over. "Toen, in de tijd van Maria, liet de vrouw alles achter en vluchtte ze met de ezel. Nu vlucht de vrouw met alles en laat ze de ezel achter. Ik kan om alles lachen. Zeker met mijn eigen ellende. Dat moet ook kunnen."

27-05-2014 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda Mertens (35) zwanger: "Niet het einde van Milk Inc."

Linda Mertens (35) zwanger: "Niet het einde van Milk Inc."

http://oi57.tinypic.com/dcv72e.jpg

Verrassend maar positief nieuws uit showbizzland: Linda Mertens (35) van Milk Inc. is zwanger! Ze heeft lang op haar perfecte man moeten wachten, maar nu is de zangeres zo zeker van haar liefde voor Bo (29), dat ze ook klaar is voor het moederschap, schrijft Story.

Linda en Bo zijn nog maar een jaar een koppel, maar dat belet hen niet om hun liefde nu al te bezegelen met een baby. Als alles goed verloopt, verwachten ze half november hun eerste kindje samen. "We hebben bewust voor deze baby gekozen, maar dat het zo snel raak zou zijn? Nee, dat hadden we niet verwacht. Gezien mijn leeftijd dacht ik dat het wel een jaar zou duren. De bevallingsdatum kon niet slechter vallen. Op 18 oktober staan we met Milk Inc. in het Sportpaleis. Ik heb het meteen aan Regi laten weten. Hij heeft beslist om het geplande concert uit te stellen."

Linda heeft haar vriend afgeschermd van de media, maar Bo wordt nu de papa van haar eerste kindje. "Bo is een jeugdvriend. We hadden vroeger al een boon voor elkaar, maar hij was toen veel te jong, hij is namelijk zeven jaar jonger. We hadden een toffe vriendschap, maar door een ruzie is ons contact een tijdje verwaterd. Toen we elkaar vorig jaar weer zijn tegengekomen, zag ik dat hij veel rustiger en volwassener was geworden. En de vonk sloeg over."

Ook Regi is uiteraard blij voor Linda, maar wil toch meteen bevestigen dat de zwangerschap niet het einde is van Milk Inc. "Het was even schrikken, maar ik ben heel blij voor haar. Dat het Sportpaleisconcert niet kan doorgaan, is niet erg. Het belangrijkste is dat ze zwanger is. Het is een welgekomen pauze, nu heb ik meer tijd om aan ons nieuw album te werken, maar het is zeker niet het einde van Milk Inc", aldus Regi.

27-05-2014 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Definitief gedaan tussen 'Sky is the Limit'-koppel Jan Kriekels en Kirsten Janssens

Definitief gedaan tussen 'Sky is the Limit'-koppel Jan Kriekels en Kirsten Janssens

http://oi58.tinypic.com/641g0l.jpg

Het Vlaamse showbizzkoppel Jan Kriekels en Kirsten Janssens is uit elkaar. De twee werden bekend door het hun deelname aan het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. De breuk komt blijkbaar toch een beetje onverwacht als we Kirsten mogen geloven. De twee zouden namelijk deze week nog trouwen, maar dat feestje gaat dus niet door. "Het is definitief gedaan", zegt Kirsten in gva.

Wat het hoogtepunt zou moeten zijn voor elk koppel, betekent voor Kirsten de hel. Deze week zou het koppel nog in het huwelijksbootje treden in de Caraïben, maar die plannen zijn helemaal in het water gevallen. In plaats van samen naar het altaar te lopen, gaan ze nu elk hun eigen weg. De Big Brother-winnares van 2006 was al vier jaar samen met de CEO van verwarmingsproducent Jaga.

Uiteindelijk komt de breuk dan toch niet zo onverwachts, zo liet Kirsten weten aan de Gazet van Antwerpen: "Het ging al een tijdje niet goed. Jan en ik maakten constant ruzie. Over de kinderen vooral. Die van mij, Helena (5) en Michael (10), en zijn zoon samen: dat werkte niet. Wat de opvoeding betreft, trokken Jan en ik niet aan hetzelfde zeel. Zijn tienerzoon heeft me nooit aanvaard. Vaak zette hij een grote mond tegen me op. Jan zweeg dan. Hij verdedigde me niet. Heel jammer is dat. Vorige week zondag heb ik de deur achter me dichtgetrokken."

Tot nu toe heeft Kirsten nog steeds niets gehoord van Jan en dat valt haar zwaar, zeker als ze terug denkt aan alles wat ze voor hem heeft gedaan. "Het doet me verschrikkelijk veel pijn dat hij niet wil vechten voor onze relatie. Ik snap niet wat ik verkeerd heb gedaan. Ik heb voor hem gepoetst, gewerkt, hem seksueel gegeven wat, waar en wanneer hij maar wilde. Ik heb zelfs voor zijn verjaardag leren paaldansen... En waar sta ik nu? Nergens. Voor ik hem leerde kennen, woonde ik alleen, had ik een job, een loon, zorgde ik voor mijn kindjes. Nu ben ik terug bij af." Jan Kriekels gaf geen commentaar.

26-05-2014 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolgedraaide fan valt meidengroep aan met zaag

Dolgedraaide fan valt meidengroep aan met zaag

http://oi59.tinypic.com/30rmgpe.jpg

Een dolgedraaide fan van de razend populaire Japanse meidengroep AKB48 heeft twee leden van de popact aangevallen met een zaag. Dat gebeurde gisteren toen de 19-jarige Rina Kawaei en de 18-jarige Anna Iriyama in de stad Takizawa een ontmoeting hadden met fans.

De man sprong naar voren en bewerkte de danseressen met de zaag, meldde het Japanse persbureau Kyodo. De popsterren liepen verwondingen op aan hoofd en handen. Een mannelijke medewerker van de popgroep raakte ook gewond aan zijn hand.

De twee AKB48-leden zijn geopereerd en stellen het naar omstandigheden goed. Een werkloze 24-jarige man werd gearresteerd. Hij wordt verdacht van poging tot moord.

Schok in heel Azië
De aanval was groot nieuws in Japan. AKB48 is erg populair in Japan, maar ook in andere Aziatische landen. Er zijn zelfs 'zustergroepen' opgericht. Zo heeft de Indonesische hoofdstad Jakarta JKT48. De meidengroep is niet alleen 'groot' in populariteit, maar ook in omvang.

AKB48 heeft tientallen leden, een omzet van enkele honderden miljoenen dollars en heeft sinds de oprichting in 2005 tientallen miljoenen platen verkocht. In Tokio heeft de groep zelfs een eigen theater.

26-05-2014 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones trappen Europese tour af in Oslo

Rolling Stones trappen Europese tour af in Oslo

http://oi60.tinypic.com/ddm4oy.jpg

The Rolling Stones beginnen vandaag in Oslo aan het Europese deel van hun tournee '14 On Fire'. Het uitverkochte concert in de Telenor Arena in de Noorse hoofdstad is de eerste in een reeks van veertien Europese concerten die de Stones in mei, juni en juli geven. Daarbij doen ze ook Pinkpop en TW Classic aan. Het is zeven jaar geleden dat de Stones voor het laatst op het Europese vasteland optraden.

Ruim twee maanden na de zelfmoord van modeontwerpster L'Wren Scott, de vriendin van frontman Mick Jagger, pakken de Stones de draad weer op. Na haar dood in maart annuleerden ze de zeven resterende concerten in Australië en Nieuw-Zeeland. Eind oktober keren ze daar terug.

Net als in Australië en Nieuw-Zeeland kunnen Noorse fans via de website van de rockband invloed uitoefenen op de setlist. Ze mogen kiezen uit de titels 'Get Off Of My Cloud', 'When The Whip Comes Down', 'Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)', 'Live With Me', 'Just My Imagination (Running Away With Me)' en 'Let's Spend The Night Together'.

Festivals
Na Oslo reizen Jagger, Richards, Watts en Wood naar Lissabon, waar ze donderdag optreden op het Rock in Rio Festival. Zondag treedt de band op in Zürich in het Letzigrund Stadion. Op woensdag 4 juni komt de band naar Tel Aviv voor een concert in het HaYarkon Park. Zaterdag 7 juni komen de Stones naar Pinkpop in Landgraaf. Daarna volgen nog Berlijn, Parijs, Wenen, Düsseldorf, Rome, Madrid, Werchter en Stockholm. De Europese tournee eindigt op donderdag 3 juli op het Deense Roskilde Festival. "De tournee is een goede mix van festivals, stadions en arena's", zei Jagger eerder.

De legendarische rockband begon in februari aan de tournee '14 On Fire' met een concert in Abu Dhabi. The Stones beloven hun fans in Europa klassiekers als 'Gimme Shelter', 'Paint It Black', 'Jumping Jack Flash', 'Tumbling Dice', 'It's Only Rock 'N' Roll', plus nog een aantal onverwachte nummers.

26-05-2014 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!