Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarantino: "Digitaal betekent de dood van cinema"

Tarantino: "Digitaal betekent de dood van cinema"

http://oi62.tinypic.com/2vjs6rm.jpg

Vorige week dook regisseur Quentin Tarantino op op het Filmfestival van Cannes. Exact twintig jaar geleden won hij er met zijn cultfilm 'Pulp Fiction' de Gouden Palm. Tijdens een persconferentie liet de topregisseur niet na uit te halen naar digitale cinema.

"Het is goed dat een jonge filmmaker tegenwoordig een film kan maken met zijn telefoon. Maar waarom zou een gevestigde regisseur digitaal filmen? Ik heb er geen fucking idee van", aldus Tarantino. "Digitale projectie betekent de dood van cinema. Het is gewoon televisie in het openbaar."

Dat de meeste films tegenwoordig niet meer in 35mm vertoond worden, beseft de regisseur. "Maar ik hoop dat de volgende generatie meer gezond verstand aan de dag zal leggen en beseffen wat ze verloren zijn."

Tarantino was op het Filmfestival van Cannes om een vertoning van zijn gelauwerde film 'Pulp Fiction' in te leiden. Die werd twintig jaar geleden voor het eerst vertoond op het Filmfestival van Cannes en ging er aan de haal met de Gouden Palm.

27-05-2014 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams: "Er is geen geheim recept voor een hit"

Pharrell Williams: "Er is geen geheim recept voor een hit"

http://oi57.tinypic.com/1zd9fzs.jpg

Zanger Pharrell Williams heeft geen vaste succesformule. "Er is geen geheim recept voor het maken van een hit", vertelt de populaire zanger. Volgens de artiest gaat het om 'alle mensen eromheen'. Dat laat hij desgevraagd weten bij de opening van zijn eerste kunsttentoonstelling in Parijs.

Pharrell was gisteren in Parijs voor de opening van zijn eigen expositie genaamd G I R L, waar zo'n 50 werken van beroemde kunstenaars te zien zijn.

Hij vertelde daar ook over zijn muziek en over het succes van zijn hit 'Happy', wat hij toeschrijft aan de mensen met wie hij het nummer maakte. "Ik heb Jeff Koons eens mogen interviewen. Die zei me: 'Het kunstwerk is nog maar het begin. De echte kunst is de interactie van het werk met mensen.' Zo is het. Het gaat om de mensen met wie ik iets maak, het gaat om de mensen die het resultaat zien en horen."

Nieuwsgierig
Williams blijft zichzelf ontwikkelen dankzij zijn nieuwsgierigheid. "Nieuwsgierigheid is voor mij essentieel", aldus Pharrell. "Als ik gevonden zou hebben wat ik zocht in het leven, dan zou mijn leven voorbij zijn. Als je niet meer nieuwsgierig bent, dan leef je niet meer."

Vandaar zijn uitstapje naar de kunstwereld. "Ik voel me vereerd dat ik mag samenwerken met al die genieën uit de kunst. Awesome. Ik leer er zo veel van."

Voorstelling over de vrouw
In 'zijn' voorstelling wordt de vrouw, op z'n zachtst gezegd, héél divers afgebeeld. De Amerikaan Terry Richardson leverde een foto van de blote en kaalgeschoren vrouwelijke schaamstreek met daarop een ingepakt snoepje en de tekst 'Eat Me'. Het feministische collectief Guerrilla Girls kwam juist met een aanklacht tegen de stereotiepe afbeeldingen van vrouwen.

Het blijft een gevoelig onderwerp sinds Williams onder vuur kwam te liggen wegens zijn deelname aan de videoclip van 'Blurred Lines' van Robin Thicke, die door velen als seksistisch werd afgedaan. 'Dat is verkeerd begrepen. Die clip is gemaakt door een vrouw. En de tekst ging juist over de 'goede vrouw'. En ook een goede vrouw heeft wel eens ondeugende gedachten. Dat mag, dat maakt haar niet minder goed."

Gek op vrouwen
Toch voelt hij zich genoodzaakt uit te leggen wat de bedoeling is van de tentoonstelling. Want Williams is gek op vrouwen - hij verhuisde ooit naar Miami wegens het lokale vrouwelijk schoon - maar hij moet niets hebben van clichés.

"Ik hou niet van vrouwelijke stereotypen, je weet wel: slank en blank. Ik zeg altijd: 'Wees anders'. Mensen zijn als sneeuwvlokken: allemaal verschillend en allemaal cool."

27-05-2014 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Injectiespuit gevonden bij Peaches Geldof"

"Injectiespuit gevonden bij Peaches Geldof"

http://oi57.tinypic.com/2edcftu.jpg

In de woning van Peaches Geldof is een injectiespuit gevonden. De dochter van Bob Geldof zou deze hebben gebruikt toen ze overleed aan een overdosis heroïne, zo weet The Sun.

De politie zou de spuit hebben gevonden in de lade van een kast. Toen Tom Cohen, de man van Peaches, zeven weken geleden het levenloze lichaam van zijn vrouw in huis aantrof, belde hij onmiddellijk de politie. Maar toen de agenten eenmaal ter plaatse waren, vonden zij geen sporen van drugs. "Ze gaan ervan uit dat de naald naast haar op bed lag en snel in een lade is gestopt", laat een bron aan de krant weten.

"Dit was niet met de bedoeling om het in de doofpot te stoppen, maar meer omdat het naar was om te zien en omdat er kleine kinderen in huis waren." De politie zou Cohen daarom ook nergens van verdenken. Peaches overleed plotseling op 7 april. Ze liet een man en twee zoontjes achter.

27-05-2014 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton gekiekt in blote kont

Kate Middleton gekiekt in blote kont

http://oi57.tinypic.com/281trwm.jpg

De Duitse krant Bild heeft op zijn website een foto geplaatst waarop de blote billen te zien zijn van Kate Middleton, de vrouw van de Britse prins William. "Met dank aan de wind", luidt het onderschrift bij het kiekje waarop te zien is hoe de wind Kates jurkje omhoog blaast.

Van een onderbroek ontbreekt ieder spoor. Volgens Bild is het onthullende plaatje gemaakt door een amateurfotograaf tijdens de recente reis van het koninklijk paar in Australië in april. William en Kate lopen naar een helikopter toe die schuldig is aan de harde wind.

Het is niet de eerste keer dat Kate met een opwaaiende zomerjurk wordt gespot. Drie jaar geleden stond ze op een vliegveld in Canada toen haar gele jurkje omhoog waaide. Toen wist haar hand net op tijd haar billen te bedekken.

Het publiceren van de foto kan de Duitse krant nog wel eens in de problemen brengen. Vorig jaar spande het Britse paar een rechtszaak aan tegen een Frans tijdschrift dat foto's van een topless Kate publiceerde. Het Britse koningshuis vergeleek die toen al met de "ergste uitwas van de paparazzi tijdens Diana's leven". De kranten in het Verenigd Koninkrijk plaatsen de foto dan ook niet.

27-05-2014 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire: "Ik lach met alles, zeker met mijn eigen miserie"

Jacques Vermeire: "Ik lach met alles, zeker met mijn eigen miserie"

http://oi60.tinypic.com/wb9vk1.jpg

Het leven krijgt de lach niet van zijn gezicht. Vandaag, op zijn 63ste, kondigt Jacques Vermeire een nieuwe zaalshow aan en praat hij voor het eerst over de klappen waar hij in deelde. "Therapie is een vies woord, maar ik heb mijn werk nodig om te functioneren."

Eerlijk? Toen Jacques Vermeire onze reporter uitnodigde in zijn lievelingsrestaurant dachten wij even dat het gordijn zou vallen. Dat de man, na het overlijden van zijn ex Martine, het recente heengaan van zijn levenspartner Muriel en zijn darmoperatie, een streep zou trekken onder de olijke bekkentrekkerij. Maar de pretoogjes zijn helemaal terug. Na 135 zaalshows met het succesvolle '5 Voor 12' komt nu 'Tussen 5 en 6'. Een volledig nieuwe show met de typetjes van weleer, nieuwkomers en 'oude' nieuwkomers.

"The show must go on", klinkt het aan het meer van Keerbergen. "Wat er gebeurd is, is erg. Maar het leven gaat voort - hoe cru dat ook mag klinken. Eigenlijk moesten we deze show twee weken geleden al aankondigen, maar kan je je het inbeelden? Amper enkele weken na de dood van Muriel? De mensen zouden gezegd hebben: 'Godverdomme, dat doe je niet.' Nochtans moet ik net nu bezig blijven. Dat heb ik al mijn hele leven gehad. Bij alle miserie die ik heb meegemaakt, is mijn werk altijd al mijn redding geweest."

Nochtans had niemand hem dat pensioen kwalijk genomen. Eindelijk wat tijd voor zichzelf en vooral: eindelijk wat tijd voor geluk. "Het klopt dat me dat de laatste jaren niet echt gegund is geweest. Maar de mensen mogen geen medelijden krijgen. Daarom laat ik ook nooit tristesse zien. Ik kan zelfs lachen om mijn eigen miserie. In mijn vorige show had ik er zelfs een grap over. "Toen, in de tijd van Maria, liet de vrouw alles achter en vluchtte ze met de ezel. Nu vlucht de vrouw met alles en laat ze de ezel achter. Ik kan om alles lachen. Zeker met mijn eigen ellende. Dat moet ook kunnen."

27-05-2014 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda Mertens (35) zwanger: "Niet het einde van Milk Inc."

Linda Mertens (35) zwanger: "Niet het einde van Milk Inc."

http://oi57.tinypic.com/dcv72e.jpg

Verrassend maar positief nieuws uit showbizzland: Linda Mertens (35) van Milk Inc. is zwanger! Ze heeft lang op haar perfecte man moeten wachten, maar nu is de zangeres zo zeker van haar liefde voor Bo (29), dat ze ook klaar is voor het moederschap, schrijft Story.

Linda en Bo zijn nog maar een jaar een koppel, maar dat belet hen niet om hun liefde nu al te bezegelen met een baby. Als alles goed verloopt, verwachten ze half november hun eerste kindje samen. "We hebben bewust voor deze baby gekozen, maar dat het zo snel raak zou zijn? Nee, dat hadden we niet verwacht. Gezien mijn leeftijd dacht ik dat het wel een jaar zou duren. De bevallingsdatum kon niet slechter vallen. Op 18 oktober staan we met Milk Inc. in het Sportpaleis. Ik heb het meteen aan Regi laten weten. Hij heeft beslist om het geplande concert uit te stellen."

Linda heeft haar vriend afgeschermd van de media, maar Bo wordt nu de papa van haar eerste kindje. "Bo is een jeugdvriend. We hadden vroeger al een boon voor elkaar, maar hij was toen veel te jong, hij is namelijk zeven jaar jonger. We hadden een toffe vriendschap, maar door een ruzie is ons contact een tijdje verwaterd. Toen we elkaar vorig jaar weer zijn tegengekomen, zag ik dat hij veel rustiger en volwassener was geworden. En de vonk sloeg over."

Ook Regi is uiteraard blij voor Linda, maar wil toch meteen bevestigen dat de zwangerschap niet het einde is van Milk Inc. "Het was even schrikken, maar ik ben heel blij voor haar. Dat het Sportpaleisconcert niet kan doorgaan, is niet erg. Het belangrijkste is dat ze zwanger is. Het is een welgekomen pauze, nu heb ik meer tijd om aan ons nieuw album te werken, maar het is zeker niet het einde van Milk Inc", aldus Regi.

27-05-2014 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Definitief gedaan tussen 'Sky is the Limit'-koppel Jan Kriekels en Kirsten Janssens

Definitief gedaan tussen 'Sky is the Limit'-koppel Jan Kriekels en Kirsten Janssens

http://oi58.tinypic.com/641g0l.jpg

Het Vlaamse showbizzkoppel Jan Kriekels en Kirsten Janssens is uit elkaar. De twee werden bekend door het hun deelname aan het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. De breuk komt blijkbaar toch een beetje onverwacht als we Kirsten mogen geloven. De twee zouden namelijk deze week nog trouwen, maar dat feestje gaat dus niet door. "Het is definitief gedaan", zegt Kirsten in gva.

Wat het hoogtepunt zou moeten zijn voor elk koppel, betekent voor Kirsten de hel. Deze week zou het koppel nog in het huwelijksbootje treden in de Caraïben, maar die plannen zijn helemaal in het water gevallen. In plaats van samen naar het altaar te lopen, gaan ze nu elk hun eigen weg. De Big Brother-winnares van 2006 was al vier jaar samen met de CEO van verwarmingsproducent Jaga.

Uiteindelijk komt de breuk dan toch niet zo onverwachts, zo liet Kirsten weten aan de Gazet van Antwerpen: "Het ging al een tijdje niet goed. Jan en ik maakten constant ruzie. Over de kinderen vooral. Die van mij, Helena (5) en Michael (10), en zijn zoon samen: dat werkte niet. Wat de opvoeding betreft, trokken Jan en ik niet aan hetzelfde zeel. Zijn tienerzoon heeft me nooit aanvaard. Vaak zette hij een grote mond tegen me op. Jan zweeg dan. Hij verdedigde me niet. Heel jammer is dat. Vorige week zondag heb ik de deur achter me dichtgetrokken."

Tot nu toe heeft Kirsten nog steeds niets gehoord van Jan en dat valt haar zwaar, zeker als ze terug denkt aan alles wat ze voor hem heeft gedaan. "Het doet me verschrikkelijk veel pijn dat hij niet wil vechten voor onze relatie. Ik snap niet wat ik verkeerd heb gedaan. Ik heb voor hem gepoetst, gewerkt, hem seksueel gegeven wat, waar en wanneer hij maar wilde. Ik heb zelfs voor zijn verjaardag leren paaldansen... En waar sta ik nu? Nergens. Voor ik hem leerde kennen, woonde ik alleen, had ik een job, een loon, zorgde ik voor mijn kindjes. Nu ben ik terug bij af." Jan Kriekels gaf geen commentaar.

26-05-2014 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolgedraaide fan valt meidengroep aan met zaag

Dolgedraaide fan valt meidengroep aan met zaag

http://oi59.tinypic.com/30rmgpe.jpg

Een dolgedraaide fan van de razend populaire Japanse meidengroep AKB48 heeft twee leden van de popact aangevallen met een zaag. Dat gebeurde gisteren toen de 19-jarige Rina Kawaei en de 18-jarige Anna Iriyama in de stad Takizawa een ontmoeting hadden met fans.

De man sprong naar voren en bewerkte de danseressen met de zaag, meldde het Japanse persbureau Kyodo. De popsterren liepen verwondingen op aan hoofd en handen. Een mannelijke medewerker van de popgroep raakte ook gewond aan zijn hand.

De twee AKB48-leden zijn geopereerd en stellen het naar omstandigheden goed. Een werkloze 24-jarige man werd gearresteerd. Hij wordt verdacht van poging tot moord.

Schok in heel Azië
De aanval was groot nieuws in Japan. AKB48 is erg populair in Japan, maar ook in andere Aziatische landen. Er zijn zelfs 'zustergroepen' opgericht. Zo heeft de Indonesische hoofdstad Jakarta JKT48. De meidengroep is niet alleen 'groot' in populariteit, maar ook in omvang.

AKB48 heeft tientallen leden, een omzet van enkele honderden miljoenen dollars en heeft sinds de oprichting in 2005 tientallen miljoenen platen verkocht. In Tokio heeft de groep zelfs een eigen theater.

26-05-2014 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones trappen Europese tour af in Oslo

Rolling Stones trappen Europese tour af in Oslo

http://oi60.tinypic.com/ddm4oy.jpg

The Rolling Stones beginnen vandaag in Oslo aan het Europese deel van hun tournee '14 On Fire'. Het uitverkochte concert in de Telenor Arena in de Noorse hoofdstad is de eerste in een reeks van veertien Europese concerten die de Stones in mei, juni en juli geven. Daarbij doen ze ook Pinkpop en TW Classic aan. Het is zeven jaar geleden dat de Stones voor het laatst op het Europese vasteland optraden.

Ruim twee maanden na de zelfmoord van modeontwerpster L'Wren Scott, de vriendin van frontman Mick Jagger, pakken de Stones de draad weer op. Na haar dood in maart annuleerden ze de zeven resterende concerten in Australië en Nieuw-Zeeland. Eind oktober keren ze daar terug.

Net als in Australië en Nieuw-Zeeland kunnen Noorse fans via de website van de rockband invloed uitoefenen op de setlist. Ze mogen kiezen uit de titels 'Get Off Of My Cloud', 'When The Whip Comes Down', 'Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)', 'Live With Me', 'Just My Imagination (Running Away With Me)' en 'Let's Spend The Night Together'.

Festivals
Na Oslo reizen Jagger, Richards, Watts en Wood naar Lissabon, waar ze donderdag optreden op het Rock in Rio Festival. Zondag treedt de band op in Zürich in het Letzigrund Stadion. Op woensdag 4 juni komt de band naar Tel Aviv voor een concert in het HaYarkon Park. Zaterdag 7 juni komen de Stones naar Pinkpop in Landgraaf. Daarna volgen nog Berlijn, Parijs, Wenen, Düsseldorf, Rome, Madrid, Werchter en Stockholm. De Europese tournee eindigt op donderdag 3 juli op het Deense Roskilde Festival. "De tournee is een goede mix van festivals, stadions en arena's", zei Jagger eerder.

De legendarische rockband begon in februari aan de tournee '14 On Fire' met een concert in Abu Dhabi. The Stones beloven hun fans in Europa klassiekers als 'Gimme Shelter', 'Paint It Black', 'Jumping Jack Flash', 'Tumbling Dice', 'It's Only Rock 'N' Roll', plus nog een aantal onverwachte nummers.

26-05-2014 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NY Post spot met huwelijk Kim en Kanye

NY Post spot met huwelijk Kim en Kanye

http://oi59.tinypic.com/wswruq.jpg

De krant New York Post is alle berichtgeving flink beu omtrent het huwelijk van rapper Kanye West en realityster Kim Kardashian, het koppel dat ook wel 'Kimye' wordt genoemd. De Post plaatste gisteren een bericht in de krant waaruit duidelijk blijkt dat ze geen fan zijn van de twee "eikels".

Volgens sommige media is het 'het ergste' bericht en volgens andere media is het 'hilarisch'. Op Twitter reageren veel mensen lovend.  'Goed gedaan: @nypost heeft het best mogelijke verhaal over Kimye's huwelijk,' zo schrijft iemand.

Anderen, waaronder The Huffington Post, zijn wat kritischer en stellen dat het hypocriet is dat New York Post ineens voor deze toon kiest, terwijl het normaal profiteert van de berichtgeving omtrent het showbizzkoppel. Het gaat om onderstaand bericht.  

ALARM (gaap): Kimye trouwt
Twee eikels zijn zaterdag getrouwd in Italië. Seksfilm-ster Kim Kardashian, 33, (Kim dankt haar beroemdheid onder andere aan een sekstape van haar en haar ex die in 2007 in omloop kwam, red.) trouwde 'egotist' Kanye West, 36, in Florence tijdens een huwelijk weelderig genoeg voor het Medici vorstenhuis en smakeloos genoeg voor reality-tv.

Ze werden met elkaar verbonden in de echt in het 16e eeuwse Fort di Belvedere kasteel. Olympisch atleet Bruce Jenner (de stiefvader van Kim Kardashian, red.) liep Kim naar het altaar. De republiek staat nog overeind.

26-05-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe eetstoornis dankzij sterren: juicerexia

Nieuwe eetstoornis dankzij sterren: juicerexia

http://oi61.tinypic.com/2vifi53.jpg

De populaire diëten op basis van sapjes kennen een gevaarlijke variant. Experts spreken van een eetstoornis wanneer de kuur niet tijdelijk, maar permanent wordt gevolgd. Daarom wordt deze aandoening juicerexia genoemd. Amerikaanse sterren lijken onbewust de trend te hebben gestart.

Zo zei Jennifer Aniston in het magazine Grazia dat haar gezonde uitstraling een gevolg is van het drinken van sap gedurende één dag per week. Ook Beyoncé vertelde dat ze op een meesterdieet is gegaan, waarbij ze alleen citroensap met siroop dronk. 

En niet alleen onder de sterren is 'juicing' (vasten met sappen) een trend. Veel vrouwen in Amerika en England zweren erbij, vanwege vermeende reinigende werking. Ook val je er snel een paar kilo mee af. Dat laatste is echter maar van tijdelijke aard, van zodra je weer normaal eet, komen de kilo's er snel weer bij.

Jonge meisjes overdrijven vanwege dit korstondige effect soms met het sapvasten en wisselen al hun maaltijden in voor sapjes. Het enige wat ze dan binnenkrijgen is suiker. Het is bijna even gevaarlijk als anorexia, volgens de Engelse diëtist Sara Shammas in de Engelse Times. In haar Engelse praktijk tegen eetstoornissen behandelt zij meer dan 50 procent 'sappatiënten'.

Sapvasten is ook in Nederland een trend geworden. Hoogleraar in eetstoornisen Erik van Furth heeft hier echter nog geen gevallen gevonden van juicerexia. Hij ziet wel dat sapjes een grotere trend worden.

Overigens is niet iedere ster positief gestemd over het drinken van sapjes. Zo zegt Gwyneth Paltrow dat zij door haar sapkuur tien dagen heeft gehallucineerd en waarschuwt ze haar fans voor de gevaarlijke gevolgen.

26-05-2014 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Geldof weer op het podium na dood Peaches

Bob Geldof weer op het podium na dood Peaches

http://oi61.tinypic.com/fwpoxe.jpg

Bob Geldof stond dit weekend voor het eerst sinds de dood van zijn dochter Peaches weer op het podium. De Band Aid-legende speelde samen met The Boomtown Rats op een festival in Devon, weet de Britse krant Daily Mail.

De 25-jarige Peaches werd begin april dood aangetroffen in haar huis bij Wrotham in Kent. Volgens onderzoekers heeft heroïnegebruik met haar dood te maken, maar het is nog steeds niet duidelijk of er andere oorzaken zijn. Peaches' moeder, Paula Yates, overleed in 2000 aan de gevolgen van een overdosis heroïne.

Na de dood van de socialite was vader Bob het eerste familielid dat zich openbaar uitte over het verlies van Peaches. "We hebben méér dan pijn", schreef hij toen. "Ze was de wildste, grappigste, slimste en gekste van ons allemaal."

26-05-2014 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maël en Stefanie moeten eigen smurrie zelf opkuisen

Maël en Stefanie moeten eigen smurrie zelf opkuisen

http://oi59.tinypic.com/zlahog.jpg

VTM kan niet lachen om de 'stunt' van de Gentse deelnemers van 'Mijn Pop-Uprestaurant'. In de nacht van zaterdag op zondag bekladden Maël en Stefanie hun eigen restaurant 'Wolf' aan de Zuid met verf. Ze wilden doen uitschijnen dat het om vandalisme ging maar VTM is op de hoogte van de ware toedracht van de feiten. Ze reageert op Twitter dat ze de guerrilla-actie van het Gentse duo betreurt. Ook wordt meegedeeld dat de twee alles zelf mogen opkuisen. Gelukkig hebben ze afwasbare verf gebruikt om hun restaurant te vernielen. Maël en Stefanie moeten stemmen ronselen om in de wedstrijd te blijven.

26-05-2014 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction al bezig met nieuwe tournee en tv-serie

One Direction al bezig met nieuwe tournee en tv-serie

http://oi58.tinypic.com/2v0bsdv.jpg

De jongens van 'One Direction' zitten nog niet in de helft van hun tournee als ze opnieuw plannen maken voor de volgende en al wel voor in 2015. De jongens hebben dan ook geen extra vakantie nodig en lopen over van energie. Er zouden zelfs ideeën zijn over een mogelijke comedy show.

Volgens een bron van de Daily Star Sunday, zouden de jongens, in samenspraak met hun hele team, geen lange vakantie nodig hebben. Ze zijn graag onderweg voor hun fans en hebben allemaal al nieuwe energie opgeslagen. Ze hebben er zo'n zin in dat ze nu al, tussen het touren door, opnieuw aan het plannen zijn voor hun volgende wereldtournee.  

Dat is nog lang niet alles. 'One Direction' zou zelfs een eigen tv-programma krijgen, althans dat zijn ze nu volop aan het bespreken. Zoals het er nu uit ziet, zouden we de jongens te zien krijgen in hun eigen strandhuis in Los Angeles. Hoewel het nog niet zeker is dat de serie zou doorgaan, zijn er al tal van schrijvers aangeworven om het team te versterken.

"De schrijvers zijn al druk bezig, want ze willen alle vijf leden de kans geven om te schitteren in de reeks. Al zullen er ook enkele gasten op bezoek komen. Als het eenmaal zo ver is, zal het dan ook een enorme reclame zijn voor hun nieuwe cd."

25-05-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price zet man aan leugendetector

Katie Price zet man aan leugendetector

http://oi61.tinypic.com/35c3czr.jpg

Het voormalige glamour model Katie Price heeft haar ontrouwe man Kieran Hayler een leugendetectortest laten ondergaan. Ze wou namelijk de waarheid achter al zijn bedrog te weten komen, eens hij alles bekende, nam ze hem weer in huis.

"Katie schakelde enkele privédetectives in om de waarheid te achterhalen achter die vele verhalen van Kieran. De test was blijkbaar heel positief geëindigd, want ze heeft hem al verteld dat ze hem niet zal verlaten als hij nu gewoon alles eerlijk vertelt. Katie heeft hem dus eens goed op de rooster gelegd", vertelt de bron.  

Katie zwoor onlangs nog dat ze van haar man zou scheiden, nadat hij haar had bedrogen met haar beste vriendin. Maar Katie is blijkbaar vergevingsgezind, het model is dan ook zes maanden zwanger van Kieran's baby. Daarbij heeft ze al een zoontje met hem van 10 maanden. Om haar gezin bij elkaar te houden, wil ze hem nu opnieuw een kans geven.

Kieran zou nu opnieuw in het huis van het koppel wonen nadat Katie hem had verbannen naar een huisje in de tuin. "Hij heeft één nacht in het 'tuinhuisje' geslapen, nadien sliep hij opnieuw in het huis in de logeerkamer. Katie kan er niets aan doen, ze is zo verliefd op hem", aldus de bron aan Heat magazine.

25-05-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne en Michelle Rodriguez herenigd

Cara Delevingne en Michelle Rodriguez herenigd

http://oi59.tinypic.com/2hrjssx.jpg

Het leek wel even alsof het gedaan was tussen het Britse model Cara Delevingne en 'Fast and the Furious'-actrice Michelle Rodriguez, maar dat waren slechts geruchten. Althans was het Cara zelf die liet blijken alsof ze terug single was, maar ze zijn dus nog steeds dolverliefd samen.

Alle geruchten van een mogelijke split begonnen toen Cara alleen opdaagde tijdens de trouw van haar zus Poppy in Londen vorige week vrijdag. Iedereen dacht dan ook dat Cara Michelle had gedumpt omdat ze het beiden te druk hadden voor een liefdesrelatie. Al dacht niet Jan en alle man er zo over: "Het is echt verkeerd dat iedereen blijft denken dat Cara en Michelle uit elkaar zijn. Ze kunnen niet meer samen zijn dan ze nu zijn", vertelt een bron aan MailOnline.

Cara wil dan ook alle geruchten meteen uit de weg ruimen en zal haar vriendin meenemen naar het tweede huwelijksfeest van haar zus dat zal doorgaan in Marrakesh, Marokko. "Michelle zal zeker en vast naar het trouwfeest komen. Het zal dan ook een prachtige avond worden."

Het koppel begon in januari te daten, maar Michelle vond hun relatie niet zo serieus, ze maakten gewoon wat plezier. "Het gaat goed. Cara is dan ook heel leuk. We deden veel dingen samen en ik vond haar dan ook geweldig. We hebben echt al een leuke tijd samen gehad", verklaart Michelle.

25-05-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zover: Kim K. en Kanye West zijn getrouwd

Het is zover: Kim K. en Kanye West zijn getrouwd

http://oi61.tinypic.com/2hgvmhe.jpg

Kim Kardashian en Kanye West zijn officieel getrouwd. In Forte di Belvedere in Florence gaven ze elkaar het jawoord. Op Twitter verschenen alvast de eerste beelden van de bruid en haar entourage.

De ceremonie werd in het bijzijn van een 200tal familieleden en vrienden gevierd. Volgens bronnen zag Kim er als een prinses uit en had Kanye alles tot in de details geregeld. "Zo een magische, romantische trouw. Ik voel me vereerd om mijn zoon en zijn familie officieel te verwelkomen", getuigt Kris Jenner, mama van de bruid.

Kim, die een trouwjurk ontworpen door Riccardo Tisci van modehuis Givenchy droeg, werd naar het altaar gebracht door stiefvader Bruce Jenner, zussen Kourtney en Khloé en halfzussen Kendall en Kylie, die meteen ook dienst deden als bruidsmeisjes. Naast de bruid waren ook bruidegom Kanye West en hun dochtertje North in een creatie van Riccardo Tisci, die al lange tijd bevriend is met het bruidspaar, gehuld. De ceremonie werd bezongen door niemand minder dan Andrea Bocelli, die een hitparade bracht, met onder meer 'Con te Partiro'.

De bruiloft volgde op een meerdaags tripje naar Parijs, een brunch in het kasteel van designer Valentino en een feest in het paleis van Versailles. Naar verluidt gaat het kersverse bruidspaar binnenkort, zonder baby North, op huwelijksreis.

25-05-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitbaters bekladden zelf Gents Mijn Pop-uprestaurant

Uitbaters bekladden zelf Gents Mijn Pop-uprestaurant

http://oi58.tinypic.com/1g59w2.jpg

Het Pop-Up Restaurant Wolf aan de Gentse Zuid is de afgelopen nacht beklad met rode verf. Opmerkelijk: getuigen beweren dat Maël en Stefanie zélf deelnamen aan het vandalisme. Dat wordt nu ook bevestigd door een tweet van VTM-woordvoerster Sara Vercauteren. "Ze moeten het nu zelf ook helemaal opkuisen", voegt ze er aan toe.

Rond drie uur vannacht werd het restaurant Wolf aan het Woodrow Wilsonplein beklad met verf. Er werden onder meer slogans op geklad, zoals 'Beste Vol-au-vent?', 'Guts', en 'VTM kleurt je dag'. Puur en flauw vandalisme, zou je denken, maar getuigen beweren iets anders.

Zwaar teleurgesteld?
Een taxichauffeur zag alles gebeuren. "Het was een groep mensen, maar die twee meisjes van Gent deden zelf ook mee. Ik herkende hen meteen. Alles was ook goed voorbereid, ze hadden veel materiaal mee en zo. Ik vraag mij af of dat zomaar kan, eigendom van VTM bekladden. Waarschijnlijk zijn ze zwaar teleurgesteld omdat ze eruit zullen liggen."

Eerder 'gijzelden' Maël en Stefanie al burgemeester Termont om stemmen te ronselen. Er is immers nog slechts één finaleplaats beschikbaar, en Gent moet daarom strijden en sms-jes ronselen. Een beetje extra aandacht kan daarbij helpen.

25-05-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin wil niet voor solocarrière gaan

Chris Martin wil niet voor solocarrière gaan

http://oi59.tinypic.com/22am15.jpg

Chris Martin is niet van plan om zijn Coldplay-bandgenoten te verlaten om een solocarrière te beginnen. "Mijn talent komt het beste uit de verf als ik met hen optreed", vertelt hij aan Daily Star.

"We hebben een bijzondere chemie met elkaar", vervolgt de frontman die al vijftien jaar de band leidt. "Er zijn andere mensen die beter kunnen spelen of zingen, maar zij hebben die chemie misschien niet met elkaar."

Coldplay bracht onlangs hun zesde album Ghost Stories uit.

25-05-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wiz Khalifa gearresteerd na drugsvondst

Wiz Khalifa gearresteerd na drugsvondst

http://oi58.tinypic.com/2hofl1e.jpg

Wiz Khalifa is zondagochtend gearresteerd op een vliegveld in de Amerikaanse staat Texas. Volgens showbizzsite TMZ werd er bij een controle een 'groene substantie' in de bagage van de rapper aangetroffen, die verdacht veel op marijuana leek.

Wiz Khalifa was op weg van El Paso naar Dallas, maar werd gearresteerd en meegenomen naar een lokaal politiebureau. Daar kwam men tot de conclusie dat het inderdaad om wiet ging. De rapper, die bekend staat om zijn voorliefde voor het groene goedje, leek niet erg onder de indruk van het hele gebeuren. Op Twitter deelde hij een selfie vanuit zijn cel.

25-05-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!