Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wiz Khalifa gearresteerd na drugsvondst

Wiz Khalifa gearresteerd na drugsvondst

http://oi58.tinypic.com/2hofl1e.jpg

Wiz Khalifa is zondagochtend gearresteerd op een vliegveld in de Amerikaanse staat Texas. Volgens showbizzsite TMZ werd er bij een controle een 'groene substantie' in de bagage van de rapper aangetroffen, die verdacht veel op marijuana leek.

Wiz Khalifa was op weg van El Paso naar Dallas, maar werd gearresteerd en meegenomen naar een lokaal politiebureau. Daar kwam men tot de conclusie dat het inderdaad om wiet ging. De rapper, die bekend staat om zijn voorliefde voor het groene goedje, leek niet erg onder de indruk van het hele gebeuren. Op Twitter deelde hij een selfie vanuit zijn cel.

25-05-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niks fout met gratis tickets voor politie

Niks fout met gratis tickets voor politie

http://oi61.tinypic.com/30jpr9z.jpg

Dat medewerkers van enkele politiezones gratis festivaltickets kregen, staat volgens het Leuvense parket niet gelijk aan corruptie. Al is het laatste in deze zaak nog niet gezegd, gezien er nog altijd een breder onderzoek loopt tegen het korps van Boortmeerbeek-Haacht-Keerbergen.

Eind november vorig jaar raakte bekend dat het Leuvense parket een onderzoek gestart was naar de verdeling van een groot aantal vrijkaarten voor de festivals Rock Werchter, Werchter Boutique en TW Classics. Daar zouden onder meer medewerkers van de politiezones Boortmeerbeek-Haacht-Keerbergen en Begijnendijk-Rotselaar-Tremelo er heel wat van gekregen hebben. De grootschalige stroom van gratis festivaltickets naar de twee korpsen - er zou sprake zijn van zo'n 750 stuks per jaar - kwam het parket vorig jaar ter ore na een klacht.

Polsbandje

Een politicus uit een van de omliggende gemeenten bond de kat de bel aan nadat hij in de vipruimte van Rock Werchter een jonge-tje opmerkte met een opvallend polsbandje. Dat toegangsbandje mocht enkel door politiemedewerkers gebruikt worden. De knaap bleek het zoontje van een politiechef te zijn en de bal ging aan het rollen. Het parket ondervroeg de politiechefs van de betrokken korpsen, alsook de ticketdirecteur van Live Nation. "De gemeenten krijgen enkele vrijkaarten, die zij dan verdelen onder de schepenen en het politiekorps. Daar is niets eigenaardigs aan", gaf de festivalorganisator steevast als uitleg.

Hoewel de wet duidelijk stipuleert dat politiemensen nooit cadeaus mogen aanvaarden - omdat er dan minstens een zweem van corruptie ontstaat -, bevestigt ook het parket dat er geen strafbare feiten gepleegd werden.

"Het onderzoek wees niet uit dat er voor die gratis kaarten een tegenprestatie geleverd werd. Er zijn geen aanwijzingen dat er een misdrijf gepleegd werd dat ook vervolgd moet worden", zegt Sarah Callewaert van het Leuvense parket. Ook van eventuele tuchtstraffen is geen sprake.

Lopend onderzoek

Zaak gesloten, zo lijkt het. Maar niet voor het korps van de zone Boortmeerbeek-Haacht-Keerbergen. Het onderzoek naar de vrijkaarten bleek hier slechts een klein deel van een veel groter onderzoek. "Voor die politiezone loopt een breder onderzoek", geeft het parket toe. "Dat gaat om mogelijke onregelmatigheden binnen de interne werking. Aangezien dat onderzoek nog steeds lopende is, wordt er niet in detail over gecommuniceerd."

Overleg

Uit goede bron vernemen we dat het onderzoek zo goed als afgerond is en het parket binnenkort al dan niet strafrechtelijke stappen zal ondernemen.

Mon Fillet (Open Vld), burgemeester van Haacht en voorzitter van het politiecollege van de meest geviseerde zone, is niet op de hoogte van het precieze onderwerp van dat grootschalige onderzoek. "Zelf krijg ik van het parket ook niet meer informatie", zegt hij. "Ik hoop wel dat de hele zaak spoedig een einde kent. Dit is geen gezonde situatie voor ons korps. Of er dit festivalseizoen nog gratis tickets verdeeld worden? Daarover ga ik veiligheidshalve dan toch eerst met de procureur overleggen."

24-05-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze Palm voor Britse tragikomedie 'Pride'

Roze Palm voor Britse tragikomedie 'Pride'

http://oi59.tinypic.com/23kdjqb.jpg

De Britse tragikomedie 'Pride' heeft gisterenavond op het filmfestival van Cannes de Queer Palm in de wacht gesleept. Deze 'Roze Palm' wordt jaarlijks uitgereikt aan de titel die op het festival het beste zaken die homo's en lesbiennes aangaan onder de aandacht brengt.

'Pride' van regisseur Matthew Warschuw vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van een groep Londense homo's die in 1984 besluit de stakende mijnwerkers publiekelijk te steunen. Zij doen dit omdat ze veel parallellen zien tussen de arbeiders en de homogemeenschap: beiden worden in de media vaak zwart gemaakt en door de politie onheus bejegend. Een paar jaar later werden homorechten, mede dankzij steun van de mijnwerkers, in de Britse grondwet vastgelegd.

De hoofdrollen in 'Pride' worden vertolkt door acteurs Bill Nighy ('Pirates of the Caribean') en Imelda Staunton. De film werd gisterenochtend na de eerste vertoning ontvangen met een staande ovatie.

24-05-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatverbod voor gestoorde fan Miley Cyrus

Straatverbod voor gestoorde fan Miley Cyrus

http://oi60.tinypic.com/214ox80.jpg

De rechter in Los Angeles heeft een straatverbod opgelegd aan een doorgedraaide fan van Miley Cyrus. Devon Meek werd vorige week opgepakt toen hij bij Miley probeerde in te breken. Hij had gezworen de zangeres te achtervolgen totdat ze hem zou accepteren of totdat hij zou sterven.

Eenmaal in hechtenis had Meek nog meer vreemde opmerkingen. Zo is hij ervan overtuigd dat Miley tegen hem praat via de radio. De popzangeres zou in een van haar nummers tegen Devon gezegd hebben dat ze hem aanbidt, zo gelooft hij. Verder hoort hij schreeuwende stemmen in zijn hoofd en zei hij tegen de politie dat ze hem net zo goed door zijn hoofd kunnen schieten als hij Miley nooit mag ontmoeten.

De 24-jarige Meek is momenteel opgenomen in een ziekenhuis. Mocht hij vrijkomen dan moet hij minstens 100 meter uit de buurt blijven van Miley, meldt TMZ.

24-05-2014 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe borsten voor mevrouw Hoeyberghs

Nieuwe borsten voor mevrouw Hoeyberghs

http://oi57.tinypic.com/28uplbk.jpg

Zelden een vrouw zo blij geweten met een gewichtstoename als Evelyne Schols (42), de vrouw van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. "1,5 kg dikker en ik vind het geweldig", postte ze op haar Facebookpagina. Met die anderhalve kilo verwees Schols naar haar nieuwe borsten, nadat in januari bij haar borstkanker werd vastgesteld.

Haar man voerde meteen een ingrijpende amputatie van beide borsten uit, wat een storm van protest deed losbarsten. "Precies omdat het om Evelynes borsten gaat, wilde ik de ingrepen absoluut zelf doen", verklaarde Hoeyberghs toen in onze krant. "Als ze iets aan haar knieschijven had gehad - om maar een minder emotioneel geladen voorbeeld te noemen - had ik met plezier de opdracht doorgespeeld aan een collega."

Vier maanden later vond Hoeyberghs het dus tijd om de boezem van zijn vrouw te reconstrueren. Zelf, natuurlijk. "Ik ben dinsdag geopereerd", zegt Schols. "Het gaat uitstekend, want ik ben al opnieuw een beetje aan het werken."

24-05-2014 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Vergara is opnieuw vrijgezel

Sofia Vergara is opnieuw vrijgezel

http://oi59.tinypic.com/2ry3ecx.jpg

Sofia Vergara liet via haar Who Say-profiel weten dat zij en haar verloofde Nick Loeb samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. "Niet dat het iemand iets aangaat, maar om ervoor te zorgen dat de pers er geen eigen draai aan geeft, wil ik graag zelf vertellen dat we hebben besloten om ermee te stoppen."

De Modern Family-actrice laat weten dat ze het allebei erg druk hebben met hun werk. "Het is heel moeilijk om samen te kunnen zijn, vanwege mijn werk en het zijne. Het wordt alleen maar erger en het is gewoon niet leuk meer", vervolgt de brunette. "We zijn nog steeds heel erg close, maar we denken dat dit nu het beste voor ons is."

Sofia en Nick verloofden zich in 2012. Er gingen eerder ook al geruchten dat een huwelijk er niet in zou zitten.

24-05-2014 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens naar China: "We beseffen niet hoe ziek en dik we zijn geworden"

Pascale Naessens naar China: "We beseffen niet hoe ziek en dik we zijn geworden"

http://oi57.tinypic.com/2ew1npd.jpg

"Angstaanjagend vind ik het, hoe we ons volproppen met ongezonde voeding en onszelf ziek maken." In een interview met De Tijd geeft Vlaanderens meest succesvolle culi-auteur Pascale Naessens haar volk een veeg uit de pan. En ook de Chinezen luisteren maar beter.

"De levensverwachting voor een Belgische vrouw is nu 83 jaar. Maar dat is vooral de verdienste van de medische wetenschap, die ons oplapt als er iets scheelt." Maar er zijn ook andere cijfers meent ex-VTM-boegbeeld Pascale Naessens. "Volgens het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek wordt een gemiddelde Nederlandse vrouw ziek op haar veertigste, een man op zijn 47ste. Dat gaat dan over chronische ziekten, zoals te hoge cholesterol, diabetes, maagproblemen."

Vlamingen zitten massaal aan de pillen en kampen met overgewicht: Naessens past voor zo'n ongezonde levensstijl. "Ik wil niet de volgende veertig jaar ziek rondlopen en elke dag pillen moeten slikken. Niet alleen ons lijf lijdt eronder, ons hoofd ook."

Eén op vijf Chinezen zwaarlijvig
Dat de zelfverklaarde gezondheidsfreak nu volop inzet op de Chinese markt, mag dan ook niet verbazen. "Ik hou van China, heb er maandenlang rondgereisd toen ik nog als model werkte. En ik maak me zorgen, omdat de Chinezen de jongste jaren almaar meer westerse voedingsgewoonten overnemen, ook de slechte." De cijfers spreken voor zich. "Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is ruim één op de vijf Chinezen in de steden zwaarlijvig."

Haar 'pure' kookboeken gaan dan ook als zoete broodjes over de Chinese toonbank. En als dat nog niet volstaat om de stempel 'vrouw van' van zich af te wimpelen heeft Naessens woensdag in Peking ook de prestigieuze Gourmand Awards voor beste kookboeken gewonnen.

24-05-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay Z en Beyoncé sturen kat naar diner Kim K. en Kanye

Jay Z en Beyoncé sturen kat naar diner Kim K. en Kanye

http://oi60.tinypic.com/ayrp90.jpg

Jay Z en Beyoncé waren gisterenavond niet aanwezig op het diner dat Kim Kardashian en Kanye West hielden op de avond voor hun grote dag. Volgens TMZ raakten veel van de gasten niet uitgesproken over de afwezigheid van het koppel.

De website schrijft wel dat het goed zou kunnen dat de twee wereldberoemde artiesten vandaag alsnog aanwezig zijn bij het huwelijk zelf. Wie er tijdens het jawoord in ieder geval niet bij zal zijn, is Anna Wintour. De Vogue-hoofdredactrice kreeg een uitnodiging, maar haar woordvoerder heeft aan NY Post laten weten dat ze wegens andere verplichtingen niet kan komen.

Heatworld houdt op de website een liveblog bij met alles wat er over het huwelijk te melden valt. Bronnen hebben laten weten dat Jay Z zijn goede vriend Kanye vanochtend een hele exclusieve fles whisky cadeau heeft gedaan. Het zou gaan om een fles ter waarde van 10.000 dollar (ruim 7.000 euro).

24-05-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Palm voor 'Winter Sleep' van Nuri Bilge Ceylan

Gouden Palm voor 'Winter Sleep' van Nuri Bilge Ceylan

http://oi58.tinypic.com/wufakg.jpg

'Winter Sleep' van de Turkse regisseur Nuri Bilge Ceylan in de winnaar van de Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes.

24-05-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patriarch: "Conchita Wurst zit achter overstromingen Balkan"

Patriarch: "Conchita Wurst zit achter overstromingen Balkan"

http://oi62.tinypic.com/11qmumg.jpg

Verschillende religieuze leiders uit de Balkan beweren dat de Songfestivaloverwinning van Conchita Wurst de overstromingen in de regio heeft veroorzaakt. De overstromingen zijn volgens hen 'geen toeval maar een waarschuwing'.

Landen als Bosnië en Servië werden de afgelopen dagen geteisterd door zware overstromingen. Tientallen mensen kwamen om het leven en tienduizenden mensen moesten op de vlucht slaan. Allemaal de schuld van Conchita Wurst, volgens de aartsbisschop van Montenegro Amfilohije.

In een interview met het Servische televisiekanaal NOVA zegt hij dat de regenval laat zien dat mensen Wurst, die hij omschrijft als een 'Jezus-achtige figuur', niet moeten accepteren. Onduidelijk is of de bisschop Conchita Wurst, met baard en lang haar, direct koppelde aan Jezus of dat het hem meer om de aanbidding van Conchita ging.

Volgens Amfilohije zijn de overstromingen juist een teken dat God van Servië houdt en het land wil waarschuwen en stimuleren een nieuwe weg in te slaan.

Goddelijke straf
Ook de aartsbiscop van Servië Irinej is er niet blij mee dat de Serviërs Conchita punten hebben gegeven. 'God wast nu de Servische zonden af', stelt hij. Volgens Irinej is de regenval ook een waarschuwing voor Servië omdat het land zijn eerste gay pride aan het organiseren is. God zou de vloed hebben gezonden als 'goddelijke straf voor hun zonden'.

De winst van Wurst, echte naam Thomas Neuwirth, blijft de gemoederen bezig houden. Eerder sprak de Russische Orthodoxe kerk er al schande van. De kerk ziet de overwinning als een manier van Europa om zijn nieuwe culturele normen aan Rusland op te dwingen. Volgens de kerk heeft Europa zich nog verder verwijderd van de christelijke identiteit door op Conchita te stemmen.

Wurst won op 10 mei het Songfestival in Kopenhagen met het nummer Rise like a phoenix.

24-05-2014 om 02:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston en Justin Theroux hebben eindelijk trouwdatum

Jennifer Aniston en Justin Theroux hebben eindelijk trouwdatum

http://oi61.tinypic.com/34ni9s6.jpg

Jennifer Aniston en Justin Theroux zouden eindelijk de knoop hebben doorgehakt en een trouwdatum hebben geprikt. Ze zijn maandenlang in therapie geweest om de laatste probleempjes op te lossen en zullen dan eindelijk op Justin's verjaardag voor het altaar gaan staan. Van een 'happy ending' gesproken.

Justin en Jen hadden blijkbaar niet hetzelfde idee over hoe hun huwelijk er zou moeten uitzien. Na een goed en eerlijk gesprek hebben de twee dan eindelijk de verschillen uitgepraat en een trouwdatum vastgelegd. Op 10 augustus 2012 heeft Justin Jen ten huwelijk gevraagd en nu twee jaar later op dezelfde datum zullen de twee elkaar het jawoord geven, en is het niet mooi dat dat allemaal op zijn verjaardag is? "Justin haatte het idee van een huwelijk met alles erop en eraan, maar Jen is nu tevreden met een klein feest met vrienden en familie. Ze zijn nu overgelukkig", vertelde een bron aan Grazia magazine.

Justin zou naar verluidt ook zijn verhuisd naar Jennifers huis in Los Angeles. "Jen vond het niet leuk dat Justin steeds terug ging naar New York en daar af en toe optrok met zijn ex-verloofde Heidi Bivens. Maar ze gaf hem de nodige ruimte en dat heeft Justin van gedacht doen veranderen en dus doen verhuizen."

Het koppel besloot daarna om samen te werken aan een nieuw script. Zelfs als Justin niet thuis was, ging Jennifer door. Uiteindelijk was Justin niet meer geïnteresseerd in hun project, en dat veroorzaakte wat spanning in hun relatie. Al is die spanning nu helemaal weggewerkt. Nu kunnen ze samen als een verliefd koppel uitkijken naar hun grote dag. Eind goed, al goed.

24-05-2014 om 02:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-miss Italië voor de ogen van John Travolta ten huwelijk gevraagd

Ex-miss Italië voor de ogen van John Travolta ten huwelijk gevraagd

http://oi62.tinypic.com/fjp53l.jpg

Een huwelijksaanzoek op de rode loper, dat gebeurt niet zo heel vaak. Gelukkige in Cannes was gisteren niemand minder dan ex-miss Italië Denny Mendez.

Haar vriend Oscar Generale koos het amfAR Gala -een benefietavond om geld in te zamelen tegen aids- uit om op de knie te gaan. John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston volgden het spektakel van op de eerste rij.

De schoonheid, die geboren werd in de Dominicaanse Republiek, veroverde het felbegeerde kroontje in 1996. Haar verkiezing zorgde toen voor een klein schandaal omdat voor het eerst een dame van niet-Italiaanse origine aan het langste eind trok. De openheid van de grenzen kwam daardoor zelfs ter discussie te staan.

Tegenwoordig is Mendez een graag geziene gaste op tv. Zo speelde ze al in verscheidene sitcoms mee en wist ze zelfs een rolletje in 'Oceans Twelve' (met George Clooney en Brad Pitt; vdr) te versieren.

24-05-2014 om 02:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarantino hecht meeste waarde aan Gouden Palm

Tarantino hecht meeste waarde aan Gouden Palm

http://oi60.tinypic.com/2s81tav.jpg

Van alle prijzen die hij heeft gewonnen, hecht Quentin Tarantino de meeste waarde aan de Gouden Palm die hij won voor Pulp Fiction. Dat bekende de regisseur op het festival van Cannes. Verder meldde hij ook dat hij graag een miniserie over zijn topfilm 'Django Unchained 'wil maken. Tarantino is op het festival om de 20e verjaardag van zijn grote doorbraakfilm te vieren.

"Ik heb geen idee wat het voor mijn carrière heeft betekend", aldus Tarantino. "Maar gevoelsmatig is het van alle prijzen die ik in mijn leven heb gewonnen de meest prestigieuze. Het beeldje heeft van alle awards ook veruit de belangrijkste plek in mijn huis." De regisseur won de afgelopen twintig jaar bijna honderd prijzen, waaronder twee Oscars voor Pulp Fiction en Django Unchained.

Impact
De Amerikaanse filmer vindt het leuk dat Pulp Fiction veel invloed heeft gehad op jonge collega's. Maar hij waarschuwt zijn impact vooral niet te overschatten. "Veel van die films waren al in productie toen Pulp Fiction uit kwam", legt hij uit. "Dus die makers kunnen niet door mij zijn geïnspireerd. Het was ook gewoon de atmosfeer van die tijd. Net zoals er niet opeens één schilder aan te wijzen valt die het expressionisme heeft uitgevonden. Soms is een kunstvorm in zijn ontwikkeling gewoon op een bepaald punt beland."

De regisseur bekende verder een hekel te hebben aan de opmars van digitale projectie. "Dat is niet meer dan televisie op een groot doek", oordeelde Tarantino hard. "Digitale projectie haalt alle leven uit de film. Als deze ontwikkeling doorzet, is cinema wat mij betreft dood. Maar ik hoop dat we weer slim worden en dat 35mm-projectie weer aan terrein gaat winnen. Net zoals we langzaam terugkomen op het besluit om elpees af te zweren."

Miniserie
In principe had Tarantino best een film willen maken van vier uur. "Maar mensen hebben geen zin om vier uur in een theater te gaan zitten, dan gaan ze met hun ogen draaien", grinnikte de regisseur. "Als je daarentegen een miniserie maakt, dan kan het fans niet lang genoeg duren. Een miniserie van Django is een idee dat ik serieus aan het onderzoeken ben."

Django Unchained uit 2012 vertelt over een vrijgekochte slaaf (Jamie Foxx) die wraak plant op een sadistische slavendrijver (Leonaro DiCaprio). De film won twee Oscars, waaronder die voor beste scenario.

24-05-2014 om 02:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECORD VAN NEDERLANDSE DJ IS PEANUTS VERGELEKEN MET PRESTATIE VAN EDUARD IN 1985

RECORD VAN NEDERLANDSE DJ IS PEANUTS VERGELEKEN MET PRESTATIE VAN EDUARD IN 1985

http://oi58.tinypic.com/dbsdi9.jpg

De Nederlander Giel Beelen vestigde afgelopen week een nieuw wereldrecord non-stop radiomaken. Zijn record van 198 uur lijkt echter peanuts in vergelijking met het wereldrecord dat Eduard De Schrijver uit Denderhoutem in 1985 op zijn naam schreef: liefst 562 uur en 15 minuten of bijna drie keer zo lang als Beelen. Het record werd echter al geschrapt uit het Guinness Record Boek.

Eduard De Schrijver was medestichter van Radio Atlantis-Radio P.R.O.S. in Denderhoutem. "Ik was al actief bij een andere radiozender toen mijn vader besloot om zelf een radiozender op te richten", vertelt zijn zoon Yvan De Schrijver (52).

"In 1985 werden we gesaboteerd. Eén van onze masten werd doorgezaagd, waardoor die op het dak terechtkwam. We zaten met heel wat schade en om alles goed te kunnen financieren, besloten we twee wereldrecordpogingen te ondernemen. Zelf deed ik mee aan de wereldrecordpoging kaarten - belotten -, die we na de tweede poging met 77 uur en 15 minuten haalden."

Kleine beetjes eten

"Mijn vader ondernam een recordpoging diskjockey, zolang mogelijk radiomaken. Hij mocht elk uur maar vijf minuten pauzeren. Die pauzes kon hij opsparen tot maximaal drie uur en 15 minuten pauzeren, wat hij ook deed. Hij moest ook verplicht iedere plaat aankondigen, dus er kon niet gefoefeld worden. Verder moesten er constant twee getuigen aanwezig zijn, die om de twee uur afgewisseld werden door nieuwe getuigen. Er kwam geregeld, vooral 's nachts, een deurwaarder langs. Mijn vader kreeg tijdens zijn recordpoging medische begeleiding. Eerst kwam er elke dag een dokter langs, de laatste dagen kwam die om de twee uur."

"Hij volgde tijdens zijn recordpoging ook een dieet en at slechts kleine beetjes per keer, vooral fruit en wit vlees. Er kwamen vrijwillige hulpverleners langs die hem af en toe een massage gaven."

Yvan, die toen 23 jaar was, maakte alles van zeer kortbij mee. "Na mijn recordpoging kaarten, die veel vroeger gedaan was, ben ik - na eerst slaap te hebben gevat - constant bij hem gebleven. De studio- afgeschermd door glas - bevond zich in een zaal waar mensen iets konden drinken. Er was overdag steeds heel wat volk, wat goed was voor de kas van de radio."

Hartinfarct

Ook de recordpoging zelf werd een succes. "Mijn vader ging uiteindelijk door tot 562 uur en 15 minuten, van 31 oktober tot 23 november. Hij zei: 'Ik doe verder tot wanneer niemand er ooit nog aan kan'." Toch verdween het record na verloop van tijd. "Op een bepaald moment heeft Guinness heel wat records geschrapt. Ik denk dat dat vooral om commerciële redenen was."

Kort na de recordpoging kreeg Eduard echter een hartinfarct. "Dat is eigenlijk nooit meer goed gekomen", aldus Yvan. "Hij was toen ook al 54 jaar. Hij had al eens eerder een hartinfarct gehad, maar het tweede infarct had volgens de dokter te maken met die recordpoging. Toch is hij nog doorgegaan met radiomaken tot 1997. Hij maakte zelfs nog radio met de zuurstofflessen bij zich. Hij is doorgegaan zolang hij kon. Radiomaken was zijn leven."

Eduard De Schrijver overleed op 2 juli 2000. Hoewel Yvan zelf nog occasioneel radio maakt bij een andere zender, heeft hij geen ambitie de recordpoging van zijn vader te verbreken. "Met mijn fibromyalgie (ziekte die gepaard gaat met spierpijn en hoofdpijn) is dat sowieso onmogelijk." Van zijn kinderen is er niemand die radio maakt.

24-05-2014 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stiekemerd: Justin Bieber neemt borst Heidi Klum vast

Stiekemerd: Justin Bieber neemt borst Heidi Klum vast

http://oi61.tinypic.com/16kay9t.jpg

Tijdens een fotomomentje met Heidi Klum op een feestje in Cannes gisterenavond greep Justin Bieber zijn kans. Hij omhelsde topmodel Heidi Klum een innige en zorgde ervoor dat zijn hand via haar rug deels op haar borst belandde, zo is te zien op foto's van de Britse krant Daily Mail.

Het tweetal was op het amfAR-gala ten voordele van aidsonderzoek en met name de goedgeklede Justin Bieber had het tijdens de ontmoeting met de Duitse veertiger erg naar zijn zin. Zo is volgens Daily Mail aan de grote grijns op zijn gezicht af te lezen.

Klum leek de aanraking van de jonge muzikant minder te kunnen waarderen. Op een ander feest in Cannes had het model vooral oog voor haar toyboy Vito Schnabel. Op foto's tijdens een diner is te zien hoe de twee uitgebreid zoenen, knuffelen en in elkaars oor fluisteren.

24-05-2014 om 01:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P!nk hint naar zwangerschap met mysterieuze tweet

P!nk hint naar zwangerschap met mysterieuze tweet

http://oi62.tinypic.com/97mvt3.jpg

P!nk heeft vandaag verwarring gezaaid met een raadselachtig twitterbericht over een mogelijke tweede zwangerschap. "Ik vind het geweldig dat ik steeds zwanger ben wanneer ik een doos met koekjes van de scouting ontdek", twitterde de moeder van de bijna driejarige Willow. "Schuldig: ik eet een chocolade-muntkoekje :)."

Veel volgers lezen de tweet als een officiële onthulling en feliciteren de Amerikaanse zangeres met haar toekomstige baby. Anderen zijn nog niet helemaal overtuigd. "Ben je weer zwanger?" vragen ze.

24-05-2014 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse hond wint filmprijs in Cannes

Hongaarse hond wint filmprijs in Cannes

http://oi62.tinypic.com/2re04mx.jpg

De hond Body uit Hongarije heeft vandaag in het Zuid-Franse Cannes de filmprijs Palm Dog gekregen. In de marge van het internationale filmfestival in de badplaats kreeg Body van hondenliefhebbers lof toegezwaaid en werd hij geaaid voor zijn rol in 'Feher Isten', Witte God in het Hongaars.

Body speelt in de film van regisseur Kornel Mundruczo de hond Hagen. Die wordt in de steek gelaten door het gezin waar hij vertoefde. Een man pikt Hagen op en maakt een vechtershond van hem.

Body is niet de enige hondenacteur in Feher Isten. Er spelen meer dan 250 honden mee en de hoofdrol Hagen wordt op sommige momenten vertolkt door Body's collega Luc.

Un Certain Regard
De futuristische prent 'White god' is eveneens bekroond met de prijs van de belangrijke nevensectie Un Certain Regard. Mundruczo wist eerder al het festivalpubliek te charmeren met sombere, misantropische films als 'Delta' (2008) en 'Tender Son' (2010).

24-05-2014 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager Rolling Stones overleden

Manager Rolling Stones overleden

http://oi61.tinypic.com/58vtt.jpg

Prins Rupert Loewenstein, de Beierse bankier die van The Rolling Stones de rijkste rockband ooit maakte, is overleden. De man werd tachtig.

Loewenstein, decennialang een goede vriend van zanger Mick Jagger en tevens peter van diens zoon James, was veertig jaar land de financiële manager van de band.

Geen fan van rock-'n-roll
Het was Loewenstein die de bandleden in de jaren zeventig adviseerde belastingsvluchtelingen te worden en hun tenten op te slaan in Zuid-Frankrijk. Loewenstein hield vol dat hij geen fan was van de muziek van de Stones.

In een autobiografie die vorig jaar verscheen, schrijft Loewenstein: "Voor heel wat buitenstaanders moet het vreemd lijken dat ik nooit een fan ben geweest van hun muziek, of van rock-'n-roll in het algemeen. Maar precies omdat ik geen fan was, kon ik rustig en haast klinisch overschouwen wat de band deed. Nooit met affectie of passie".

Een telg van het koninklijke geslacht Wittelsbach, werd Loewenstein in 1933 in Majorca geboren. Hij studeerde geschiedenis aan de Oxford universiteit en ging nadien werken in de City. Hij stond aan het hoofd van een kleine handelsbank toen hij eind de jaren zestig Mick Jagger ontmoette.

Jagger vroeg Loewenstein hem te helpen bij het stopzetten van het contract dat de Stones hadden met hun toenmalige manager Allen Klein, die de helft van hun royalties opstreek. Dat was het begin van een samenwerking die duurde tot 2007 en Jagger een fortuin van naar schatting 245 miljoen euro opleverde.

Het was ook Loewenstein die van de Stones een merk maakte, het tong-logo van de band patenteerde en met grote bedrijven sponsoringdeals sloot.

De verstandhouding tussen Loewenstein en Jagger verzuurde toen Jagger een reeks van Loewensteins potentieel winstgevende voorstellen van de hand wees.

Vorig jaar was Jagger niet opgezet met de publicatie van Loewensteins autobiografie 'A Prince Among Stones'. "Noem me maar ouderwets, maar ik vind niet dat je voormalige bankdirecteur het recht heeft je zakelijke en persoonlijke informatie te grabbel te gooien", stelde hij toen.

Loewenstein wordt morgen in Londen begraven.

22-05-2014 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Katie Price wil het terug goedmaken

Man Katie Price wil het terug goedmaken

http://oi58.tinypic.com/2cdhd1u.jpg

Kieran Hayler, de (ex)-man van voormalig glamourmodel Katie Price, heeft beloofd het terug goed te maken nadat hij een affaire had met Katie's beste vriendin. Dat laat hij weten via Twitter. Kieran en Katie verwachten hun tweede kindje samen.

Kieran heeft dan eindelijk de stilte na de storm doorbroken en laat eindelijk eens van zich horen op Twitter. Katie is vandaag jarig en daar maakt hij gebruik van om zijn huwelijk alsnog te kunnen redden. Zo zegt hij: "Gelukkige verjaardag, mijn mooie vrouw. Ik zal voor eeuwig en altijd van je houden. Ik wil jou gebroken hart helen en hoop ons sprookjeshuwelijk te kunnen verderzetten. Geloof me xx"

Hayler wil er blijkbaar alles aan doen om zijn geliefde terug te winnen, al lijkt het misschien een tevergeefse kans. Katie was helemaal kapot van het bedrog van haar man als van haar beste vriendin. Katie en Kieran hebben al een zoontje Jett, van 9 maanden oud, en zijn in blijde verwachting van hun tweede kleine spruit. Het was Katie zelf die via Twitter bekend maakte dat haar man haar had bedrogen met haar beste vriendin Jane.

22-05-2014 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe sterren fortuinen binnenrijven met Instagram

Hoe sterren fortuinen binnenrijven met Instagram

http://oi61.tinypic.com/55j71c.jpg

Dat sterren als Rihanna en Beyoncé geld krijgen om op de eerste rij van modeshows te verschijnen is geen nieuws. Maar nu raakte bekend dat sterren ook rijk worden door merken te promoten via Instagram, Twitter en andere kanalen.

Volgens de Britse tabloid The Sun hebben modehuizen 74.000 euro over om Beyoncé en Rihanna op de eerste rij te krijgen, actrice Chloe Sevigny krijgt 49.000 euro. Lily Allen mocht in 2007  in ruil voor haar aanwezigheid op de modeshow van Yves Saint Lauren kiezen wat ze wilde in een van hun boetieks.

De modehuizen weten ook wel waarom ze sterren betalen om rond te paraderen in hun kledij. Als fashionista's een handtas spotten aan de arm van Kate Moss en Cara Delevingne, zijn ze zeker dat de verkoop en de interesse in het product stijgt. De meeste PR-bureaus sturen een item naar de 100 populairste sterren in de hoop dat ze ermee gefotografeerd worden. Als dat slechts bij een van hen lukt, spreken de modehuizen al van een geslaagde campagne.

Deze trend is nu ook merkbaar op sociale media. Sterren krijgen fortuinen wanneer ze iets promoten of aanprijzen op Twitter of Instagram. Het Britse model Poppy Delevingne, de zus van Cara, is erg actief op Instagram en Twitter. Zelfs voor haar huwelijksdag liet ze zich sponsoren door een champagnemerk. In ruil daarvoor zetten zee en foto online van de bubbels met als boodschap "De perfecte champagne voor de perfecte dag @PerrierJouet #BeautifulBubbles".

Enkele dagen ervoor genoot ze van het Amerikaanse festival in kledij van Superdry. Wat ook duidelijk te merken was op haar Instagrampagina. Actrice Lea Michele zou dan weer 15.000 euro gekregen hebben om hetzelfde festival in outfits van Lacoste bij te wonen. Kim Kardashian meldt ook regelmatig welke designers ze draagt en wie haar kapsel heeft verzorgd. Iets wat ze vast en zeker niet voor niks doet.

22-05-2014 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!