NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber is geen racist, maar een slechte grappenmaker"

"Bieber is geen racist, maar een slechte grappenmaker"

http://oi62.tinypic.com/33m4uao.jpg

Justin Bieber is geen racist, maar slechts een slechte grappenmaker. Dat stelt de voormalig bodyguard van de zanger, Kenny Hamilton. Hamilton, zelf van afro-Amerikaanse afkomst, vindt dat Bieber niet onmiddellijk racist genoemd moet worden omdat hij een paar keer het 'n-woord' gebruikte.

Hamilton was de bewaker van het tieneridool tijdens zijn doorbraak. Op Twitter neemt hij het voor zijn voormalig werkgever op: "We maken allemaal grappen over het uiterlijk of ras van anderen. Dat betekent niet dat het goed is, maar cabaretiers verdienen er miljoenen mee." Daarnaast is hij er van overtuigd dat Bieber zijn woorden terug zou nemen als hij de kans kreeg.

Hamilton besluit zijn betoog op Twitter dat hij er zeker van is dat 'J.B' geen racist is: "Als donkere man zeg ik de wereld dat hij geen racist is. Ik ken hem sinds hij twaalf jaar oud was en ik weet dat hij een goed hart heeft."

Bieber raakte in opspraak nadat er een video uitlekte van hem, waar hij een grap vertelde waarin meerdere keren het 'n-woord' zat.

02-06-2014 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron en Sean Penn willen trouwen en kids

Charlize Theron en Sean Penn willen trouwen en kids

http://oi60.tinypic.com/2re0i1l.jpg

Charlize Theron en Sean Penn willen snel trouwen. Dat zeggen ingewijden tegen Us Weekly. De twee zouden het zelfs over kinderen hebben.

Theron (38) en Penn (53) zijn ongeveer acht maanden samen, maar zijn al jaren bevriend. "Ze willen absoluut trouwen", aldus de insider. "En ze willen een gezinnetje."

De Zuid-Afrikaanse actrice heeft al een zoontje, de 2-jarige Jackson, die ze met haar ex Stuart Townsend adopteerde. Penn heeft met ex-vrouw Robin Wright een dochter Dylan (23) en een zoon Hopper (20).

02-06-2014 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ingebroken bij villa van Miley Cyrus"

"Ingebroken bij villa van Miley Cyrus"

http://oi59.tinypic.com/2e3deup.jpg

Er is mogelijk ingebroken bij de villa van Miley Cyrus in San Fernando Valley. Dat meldt TMZ. De politie is een onderzoek begonnen.

Het viel de assistente van de 21-jarige zangeres in de nacht van zaterdag op zondag bij thuiskomst op dat er enkele spullen in het huis waren verplaatst. Ze belde daarom direct de politie. Er werden geen sporen van inbraak aangetroffen.

De politie kijkt of de beveiligingscamera's in de woning iets hebben vastgelegd. Ook wordt naar vingerafdrukken gezocht. Als er is ingebroken, zou dat de tweede keer in een jaar tijd zijn. Eind 2013 werden onder meer sieraden ontvreemd.

Verhuizing
Eerder dit jaar werd bekend dat Cyrus zich, mede door een aantal andere incidenten met stalkers en doorgedraaide fans, niet altijd veilig voelt in haar stulpje in de vallei in het zuiden van Californië. Daarom zou ze een verhuizing overwegen.

Lindsay Lohan zou Miley hebben aangeraden om haar villa in te ruilen voor een appartement in een streng bewaakte wijk, zodat het moeilijker wordt om bij de popster in de buurt te komen.

02-06-2014 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Nigella laat Trinny ook huilen

Ex Nigella laat Trinny ook huilen

http://oi61.tinypic.com/k19o3l.jpg

Charles Saatchi, de ex-man van tv-kok Nigella Lawson lijkt er goed in te zijn vrouwen in tranen te krijgen. Bijna een jaar nadat hij Nigella bij de keel greep in een restaurant, is het weer prijs. Saatchi's nieuwe vriendin Trinny Woodall zat deze week tegenover hem huilen, op het terras van hetzelfde restaurant.

Opnieuw zat Saatchi deze week met een vrouw bij restaurant Scott's. En opnieuw keek hij kwaad terwijl de vrouw tegenover hem zat te huilen. Daily Mail publiceert foto's van het incident en gaat uitgebreid in op de gang van zaken.

De twee geliefden werden gespot op het terras van het peperdure restaurant. Daar lijken ze een woordenwisseling te krijgen. Saatchi drinkt veel wijn en zijn vriendin zit nerveus te roken. Na enige tijd moet Trinny haar zonnebril afdoen om haar tranen te drogen. De twee verdwijnen dan enige tijd in de zaak en komen dan weer naar buiten. Trinny lijkt tegen haar 70-jarige vriend te schreeuwen. Na een tijd stappen ze na elkaar in een taxi.

Saatchi laat weten dat er niks aan de hand was. Er was geen ruzie, zegt hij. Waarom modestyliste Trinny dan wel zat te huilen, heeft hij niet uitgelegd.

02-06-2014 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: 'Gangnam Style' twee miljard keer bekeken

Record: 'Gangnam Style' twee miljard keer bekeken

http://oi60.tinypic.com/28h1sna.jpg

Het nummer 'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse popster Psy is op YouTube liefst twee miljard keer bekeken. Vanochtend stond de teller op ruim 2.000.063.000. Dat is een record voor de videowebsite.

De kijkcijfers voor de hit uit 2012 zijn enorm vergeleken met andere filmpjes op YouTube. Zo komt Justin Bieber met zijn succesnummer 'Baby' niet verder dan ruim een miljard.

Psy's opvolger van Gangnam Style, 'Gentleman', doet het met bijna 690 miljoen 'views' in ruim een jaar ook niet slecht.

"Zeer eervolle en veeleisende aantallen'', twitterde Psy bij het bereiken van de mijlpaal. Hij beloofde snel te komen met een nieuw vreugdevol nummer.

31-05-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Replica van auto Bassie en Adriaan? Dat mag niet!

Replica van auto Bassie en Adriaan? Dat mag niet!

http://oi62.tinypic.com/9bho55.jpg

Robin Vocking kocht als grap een replica van de auto en caravan van Bassie en Adriaan, maar krijgt nu het management op zijn dak. Dat vindt dat de 41-jarige Nederlander de portretrechten van Bassie en Adriaan schendt.

"Deze replica is illegaal. Daar zitten auteursrechten op. Ik ga actie ondernemen", kondigt Sjef Scholte van het management aan. De originele auto en caravan zijn te huur voor feesten. Een replica betekent concurrentie.

Garagehouder Vocking is zich van geen kwaad bewust. "Ik heb de wagen en caravan net gekocht. Ik vind de reactie raar. Ik mag de auto met caravan toch gewoon verkopen?" Bassie, alias Bas van Toor, maakt zich evenmin druk. "Ik ben 79. Ik heb wel wat beters te doen. Er zijn wel tien of twaalf van die caravans. Wij hebben de originele."

31-05-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney plant politieke carrière na huwelijk

George Clooney plant politieke carrière na huwelijk

http://oi57.tinypic.com/2ylwllw.jpg

George Clooney, die zich vorige maand verloofde met de Britse advocate Amal Alamuddin, zou plannen hebben om deel te nemen aan de volgende Amerikaanse verkiezingen. Het koppel stapt naar verluidt in september in het huwelijksbootje.

Een ingewijde vertelde aan de Daily Mirror dat de 53-jarige acteur "grote ambities heeft en van plan is in de politiek te stappen. Hij wil meer doen dan enkel humanitair werk en hoopt deel te nemen aan de Democratische verkiezingscampagne in 2016."

De Oscarwinnaar, steunde president Barack Obama tijdens de verkiezingen in 2012 en startte samen met enkele vrienden, zoals Matt Damon en Brad Pitt, de humanitaire organisatie Not On Our Watch. Clooney zou hopen dat hij met de 36-jarige Amal aan zijn zijde geloofwaardiger overkomt en zijn kansen vergroten.

De 'Gravity'-ster benadrukte in het verleden steeds dat hoewel hij heel erg betrokken is bij bepaalde kwesties, zoals de genocide in Darfur, hij verder geen politieke ambities koesterde. In februari nog zei hij: "Ik vind het goed dat ik kwesties onder de aandacht kan brengen, maar het idee van besturen en wetten maken. Wat een nachtmerrie."

31-05-2014 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen wil Jos Willems

Iedereen wil Jos Willems

http://oi62.tinypic.com/25f7h4m.jpg

Jos Willems is hot. Nadat hij ontslag nam bij Sporza Radio omdat hij de beslissende match van KVC Westerlo niet mocht becommentariëren, rijft de radiostem de ene opdracht na de andere binnen.

Na de beslissende match van Westerlo tegen Eupen op zondag 27 april waarin Westerlo de deur open beukte naar eerste klasse, stond er op de agenda van Jos Willems één ding: een week rust. Maar aan die rust is de radiostem uit de Kempen nog niet toegekomen. "Ik heb het drukker dan ooit", zegt hij. "Het is onwaarschijnlijk van wie ik allemaal telefoon krijg. Zoals van Ikea. De meubelgigant wilde mij om een radiospot in te spreken over een korting die Ikea geeft met een link daarbij naar het WK in Brazilië, maar dan wel op de Jos Willems-manier", lacht de man. "Ik ben een radioman in hart en nieren, maar zo'n reclamespot had ik nog nooit gedaan. Ik vond het een leuke ervaring en terwijl ik er nog van aan het nagenieten was, kreeg ik alweer telefoon voor een nieuw voorstel." VRT deed Jos een voorstel om vanaf volgend seizoen mee te draaien in het televisieprogramma 'Iedereen Beroemd'. "Voor een tiental afleveringen willen ze rond mij een vaste rubriek maken. Ik zou op mijn radiomanier commentaar moeten geven op de actualiteit. Afgelopen woensdag ben ik al een proefopname gaan draaien op de wekelijkse markt van Westerlo", legt Jos uit. "De VRT zal die proefopname nu evalueren en dan zullen we zien wat eruit komt. In juli is de man ook al de hele maand volgeboekt. "Ik kan er nog niet veel over vertellen, maar in juli ga ik de hele maand ter beschikking staan voor iemand. Het gaat alleszins iets zijn voor de sport", verklapt de radiostem. Naast die opdrachten krijgt Jos regelmatig voorstellen om commentaar te geven op evenementen. Zo becommentarieerde hij zopas een voetbalwedstrijd van een ploeg BV's tegen de G-ploeg van KV Mechelen in Eppegem voor een goed doel.

Oogsten

Achteraf bekeken was de keuze van Jos om zijn ontslag bij Sporza te geven een goede zet. "Ik ben zelfs blij dat ik die beslissing genomen heb. Ik heb mijn werk als voetbalcommentator bij Sporza Radio nog niet gemist. Misschien komt dat volgend jaar wel als ik Westerlo in eerste klasse zie spelen en als het wat rustiger wordt, want nu heb ik amper tijd om erbij stil te staan", zegt Jos. "Bovendien had ik al deze kansen nooit gekregen als ik nu nog bij Sporza zou werken. Ik zeg altijd 'Alles wat moet gebeuren, gebeurt, want daar is een reden voor'. Ik oogst nu wat ik al die jaren gezaaid heb en daar geniet ik ten volle van. Ik ben 66 en iedereen kent mij. Dat duidt er allemaal op dat ik toch iets betekend heb", besluit Jos Willems dankbaar.

31-05-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy en Noémie ronselen stemmen met echte 'fandag'

Jeremy en Noémie ronselen stemmen met echte 'fandag'

http://oi59.tinypic.com/j6n4lg.jpg

In 'Mijn Pop-uprestaurant' spelen Brussel en Antwerpen donderdag de finale. Het Antwerpse duo, Noémie en Jeremy, ging gisteren stemmen ronselen op het Astridplein met een eerste 'fandag'.

"We wilden geen gewone campagne met flyers en posters, maar wel leuke evenementen voor onze fans", zegt Noémie. "Er komt een dj langs, er zijn hiphop-initiaties, hamburgers, aardbeientaartjes en bier voor 1 euro. Wie hier voor ons sms't, kan een exclusief etentje winnen voor dinsdag." Er staan nog 2 fandagen op het programma.

31-05-2014 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Blake Lively of Amber Heard wordt nieuwe Bondgirl"

"Blake Lively of Amber Heard wordt nieuwe Bondgirl"

http://oi60.tinypic.com/21ovn14.jpg

Actrices Amber Heard en Blake Lively zijn als laatste twee in de running voor de rol van Bondgirl in de volgende film over geheim agent 007. Dat melden Amerikaanse media vandaag.

Hoewel de producers officieel nog niets hebben bevestigd, zouden in de nieuwe nog titelloze Bond-film twee vrouwelijke hoofdrollen zitten: een mediterrane schone en een blonde, Scandinavisch ogende vrouw. Voor de eerste rol zou actrice Penelope Cruz zijn benaderd. Lively en Heard zijn de laatste twee kandidaten die in de running zijn voor de andere rol. Zij bleven over na een grote selectieprocedure waarvoor actrices uit heel Europa hebben geauditeerd.

Blake Lively brak door als Serena van der Woodsen in de hitserie Gossip Girl. Amber Heard is vooral bekend als bijrolactrice en als verloofde van de 23 jaar oudere Johnny Depp. De opnames van de nieuwe Bond moeten in november beginnen. Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris en Ben Whishaw keren terug als 007, M, Moneypenny en Q. De schurkenrol zou ditmaal gaan naar Chiwetel Ejiofor, de held uit het met Oscars overladen slavenepos '12 Years a Slave'.

De nieuwe Bondfilm moet in november 2015 in première gaan.

31-05-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey met gewaagde jurk de metro op

Mariah Carey met gewaagde jurk de metro op

http://oi62.tinypic.com/2q0p0nc.jpg

Mariah Carey staat bekend om haar divastreken. Dat ze ook een fijn gevoel voor humor heeft, bleek eergisteren: in een fraaie jurk met hoge split benutte ze het openbaar vervoer in New York. Fraaie manier om komaf te maken met die vervelende reputatie, als u het ons vraagt.

De Amerikaanse zangeres trok op haar hoge stelten richting een galabal voor het goede doel. Van haar opmerkelijke trip hoefde u als fan niets te missen, want ze zette de nodige foto's en filmpjes op haar Instagram- en Vine-account. Aan de verbaasde blikken van voorbijgangers te zien, mag de stunt geslaagd genoemd worden.

De superster heeft niet toevallig ook een nieuw album in de aanbieding, haar eerste sinds 'Memoirs of an Imperfect Angel' uit 2009. Het gerucht dat dit haar allerlaatste creatie zou zijn, hielp ze vakkundig de wereld uit. "Ik zal altijd muziek blijven maken. Toen ik zei dat dit mijn laatste album kon zijn, bedoelde ik dat het leven morgen zomaar gedaan kan zijn."

31-05-2014 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince bedankt Brussel met geweldig sfeerfilmpje

Prince bedankt Brussel met geweldig sfeerfilmpje

http://oi61.tinypic.com/2wlr0pz.jpg

De afwezigen hadden ongelijk: Prince trakteerde gisteren in de Brusselse Botanique op drie stomende en intieme sets vol dolle buitelingen door zijn oeuvre. Zelfs 'Purple Rain' passeerde de revue, hoewel hij die megahit naar eigen zeggen al lang beu gespeeld was. Tijdens de show gooide de prins zich ook in het publiek, om maar te zeggen dat hij er zin in had.

Dat rond zijn optreden ook een serieus welles-nietesspelletje hing, was hem niet ontgaan. Hij bedankte zijn fans dan ook expliciet voor het lange wachten en vandaag komt daar nog eens dit sfeerfilmpje bovenop. "Thank u Brussels", klinkt het daarin. U bedankt, maestro.

31-05-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Y.M.C.A. is populairste gay hit van JOE fm

Y.M.C.A. is populairste gay hit van JOE fm

http://oi57.tinypic.com/2hzkgpf.jpg

Mei was top 100 maand bij JOE fm met op elke vrijdag een nieuwe lijst rond een bepaald muzikaal thema. Bjorn Verhoeven & Lenke sloten de maand af met de Regenboog Top 100, een hitparade met 'gay liedjes'.

Y.M.C.A van Village People is de onbetwiste nummer één in deze kleurrijke lijst vol vrolijke muziek. Dancing Queen van Abba en I Want To Break Free van Queen vervolledigen de Top 3. De hoogst genoteerde Belg is opvallend genoeg Lilliane St. Pierre met haar Eurovisielied Soldiers Of Love.

Dit is de Regenboog Top 10:
01. Village People - YMCA
02. Abba - Dancing Queen
03. Queen - I Want To Break Free
04. Shirley Bassey - This Is My Life
05. Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing
06. Gloria Gaynor - I Will Survive
07. Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go
08. Melissa Etheridge - Like The Way I Do
09. Right Said Fred - I'm Too Sexy
10. Marianne Rosenberg - Ich Bin Wie Du

31-05-2014 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame Warhol-film met Velvet Underground

Zeldzame Warhol-film met Velvet Underground

http://oi57.tinypic.com/29dx1ft.jpg

Een bijzondere, door Andy Warhol gemaakte film van een optreden van The Velvet Underground in 1967 is afgelopen week online verschenen. Het zijn voor zover bekend de enige bestaande bewegende kleurenbeelden met synchroon geluid van de voormalige rockband van Lou Reed en John Cale. Warhol schoot de 33 minuten durende film tijdens een door hem georganiseerde Exploding Plastic Inevitable show in Boston.

Het is beslist geen doorsnee concertfilm. The Velvet Underground zelf - hoewel voortdurend te horen - komt zelfs maar zeer beperkt in beeld. Warhol concentreerde zich op het multimedia-aspect van de show waarbij dansers en lichtbeelden een centrale rol speelden. In de film is vooral een dansende groep mensen te zien onder stroboscooplicht en heen en weer zwenkende spotlights. De popartkunstenaar bewerkte de beelden ook nog door film en geluid te manipuleren, waardoor een psychedelisch effect ontstaat.

De close-ups van stoned dansende mensen - nog vóórdat de hippietijd werkelijk begon - geven een uniek beeld van de Amerikaanse undergroundcultuur in 1967 in een progressieve studentenstad als Boston. De film werd in 2008 teruggevonden in het Warhol Museum in Pittsburgh en ging in 2010 in het New Yorkse MoMa in première , maar was sindsdien nauwelijks nog te zien.

Onherkenbaar
Ook door de wijze waarop Warhol het geluid bewerkte klinkt de muziek in de film vervormd en zijn de gespeelde nummers moeilijk te herkennen. Er zijn onder meer uitgesponnen versies van de nummers Heroin en Sister Ray te horen.

De rockgroep The Velvet Underground, werd in 1965 opgericht door Lou Reed en John Cale en door Warhol gelanceerd tijdens de door hem georganiseerde Exploding Plastic Inevitable multimediashows. Warhol produceerde ook - formeel althans - het in 1967 verschenen debuutalbum van de groep dat tot op de dag van vandaag als een van de invloedrijkste platen uit de rockmuziek wordt beschouwd.

31-05-2014 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exit Gent, maar Maël wil al in juli cateringbedrijf starten

Exit Gent, maar Maël wil al in juli cateringbedrijf starten

http://oi59.tinypic.com/34q772b.jpg

De promostunts ten spijt moesten Maël en Stefanie gisteren de deuren van hun restaurant sluiten. De twee vriendinnen uit Gent sneuvelen vlak voor de finale, maar laten het niet aan hun hart komen. "We zijn blij", zegt Maël. "Het is bijzonder leuk geweest en het heeft geen zin om te zitten treuren."

Maël heeft zelfs al concrete plannen om een eigen zaak te starten in Antwerpen. "Het wordt een cateringbedrijf met een deel homecooking. In juli wil ik starten", zegt ze. "Stefanie wil tijdens de Gentse Feesten een pop-up runnen. Daarna gaat ze naar haar vriend in Australië."

'Sticks & Stones' in Brussel kroop dus voor de derde keer door het oog van de naald en neemt het in het finaleduel op 5 juni op tegen de Antwerpse pop-up 'Twenty Two'. Wie de 100.000 euro mee naar huis neemt, beslist de kijker door de naam van de stad te sms'en naar 6677.

31-05-2014 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Common Linnets nu al uit elkaar? "Ilse en Waylon kijken elkaar niet meer aan"

Common Linnets nu al uit elkaar? "Ilse en Waylon kijken elkaar niet meer aan"

http://oi62.tinypic.com/2i88vpk.jpg

Gaan 'The Common Linnets', het Nederlandse duo dat tweede werd op het Eurovisie Songfestival en internationaal scoort met 'Calm After The Storm', nu al uit elkaar?  Feit is dat de temperatuur van de werkrelatie van Ilse DeLange en Waylon tot onder het vriespunt lijkt gedaald. Gesprekken tussen de twee over Waylons artistieke inbreng in het project The Common Linnets liepen op niets uit. Waylon in het Algemeen Dagblad over de ijzige afstand die tussen Ilse en hem is ontstaan:  "Tsja, op mijn laatste schrijven aan Ilse is helaas geen antwoord gekomen."

"Onze samenwerking was artistiek ongelijkwaardig," zegt de zanger over het samenwerkingsverband wat na een optreden op 21 juni eindigt. Bij het project zijn altijd vooral mensen van 'Team Ilse' betrokken geweest. "Ik heb ook zo'n 25 mensen om me heen met wie ik nauw samenwerk. Die wil ik niet in de kou laten staan door de regie volledig uit handen te geven. Mijn wens is de krachten te bundelen", vertelt Waylon.

Waylon stopt met opgeheven hoofd, zegt hij. Hij kiest voor zichzelf en zijn eigen mensen. "Als ik met The Common Linnets was doorgegaan, hadden zij geen werk meer gehad."

Ilse DeLange hield zich gisteren muisstil na alle commotie rond Waylons vertrek. Op Twitter meldde ze "lekker liedjes aan het schrijven te zijn". Eerder verklaarde ze dat The Common Linnets niet alleen haar idee is, maar ook een flexibel muziekproject: een collectief van verschillende muzikanten. "Een platform dat ik heb willen creëren voor mijzelf als uitlaatklep om weer terug te gaan naar mijn 'rootsy' kant."

Gelegenheidsduo
Volgens Thijs Mantel, woordvoerder van Universal Music (de platenmaatschappij van The Common Linnets), waren Ilse en Waylon altijd al 'een gelegenheidsduo'. "Waylon heeft zich gebonden aan een bijdrage voor het album, het songfestival en het festival Tuckerville in Enschede. Hier was en is de agenda van Waylon op ingericht. Met enige vorm van buitenlandse promotie was vooraf geen rekening gehouden."

Of de scheiding van Ilse en Waylon financiële gevolgen heeft voor de zanger die voor een grote internationale doorbraak stond, wil Mantel niet zeggen. Ook Waylon houdt zich daarover netjes op de vlakte. "Mijn vertrek gaat niet over geld of succes. Maar puur over mijn creatieve mogelijkheden als muzikant. Die waren bij The Common Linnets niet wat ik er van had gedacht."

31-05-2014 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Frans Jozef in Sissi-films overleden Bewaar artikel

Acteur Frans Jozef in Sissi-films overleden

http://oi57.tinypic.com/9td2qq.jpg

De Oostenrijkse acteur Karlheinz Böhm is donderdagavond na een langdurige ziekte op 86-jarige leefijd overleden. Dat heeft een woordvoerster van de Oostenrijkse stad Salzburg vandaag laten weten.

Böhm kreeg grote bekendheid door zijn rol van keizer Frans Jozef I in de drie Sissi-films. Die geven een geromantiseerd beeld van het leven van Frans Jozefs echtgenote, keizerin Elizabeth, een rol gespeeld door Romy Schneider.

Böhm speelde in meer dan 60 films. Om zich aan het beeld van de eeuwige Frans Jozef te ontworstelen nam Böhm de rol op zich van seriemoordenaar en psychopaat in de film Peeping Tom van de Britse regisseur Michael Powell (1960). Hij is daarin de fotograaf Mark die vrouwen vermoordt en hun laatste oogopslag op film vastlegt. De film kreeg slechte recensies en Böhms carrière leek te stranden, maar de Duitse regisseur Rainer Werner Fassbinder bood hem een nieuwe kans. Böhm was te zien in verscheidene van diens films, zoals Effi Briest (1973) en Mutter Küsters' Fahrt zum Himmel (1975).

Onder de indruk van een reis naar Kenia riep Böhm in 1981 in een uitzending van het zeer populaire tv-programma Wetten, dass ...? de Duitsers, Zwitsers en Oostenrijkers op geld te geven voor de noodlijdende medemens. Er kwamen miljoenen binnen. Böhm stopte als acteur en richtte de hulporganisatie Menschen für Menschen op, die zich bezighoudt met de hulp aan Ethiopië. Uit dat Afrikaanse land is Böhms (vierde) echtgenote Almaz afkomstig. Zij nam enkele jaren geleden de leiding van de organisatie van haar man over.

31-05-2014 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu betaalt slechts 6 procent belastingen in Rusland

Depardieu betaalt slechts 6 procent belastingen in Rusland

http://oi57.tinypic.com/ek5o5s.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu, die al anderhalf jaar het Russisch staatsburgerschap heeft, heeft voor de eerste maal Russische belastingen betaald. Depardieu werd als zelfstandige ondernemer voor 6 procent belast door de Russische fiscus. Dat heeft de Russische krant Izvestia geschreven.

Gérard Depardieu werd in 2013 erkend als Russisch staatsburger door de Russische president Poetin, nadat hij Frankrijk wou verlaten voor België door de rijkentaks (belasting van 75 procent voor de hoogste inkomens) die president Hollande wou invoeren.

Nu gaf Depardieu dus voor de eerste keer zijn aanslagbiljet voor 2013 door aan de fiscus. Op die inkomsten moet Depardieu, als zelfstandige, slechts 6 procent belastingen betalen, tegenover de 13 procent voor het merendeel van de inwoners van de regio Mordavië, waar hij officieel staat ingeschreven. Volgens een fiscaal expert is die 6 procent bedoeld voor ondernemers wier jaarlijks inkomen niet hoger is dan 60 miljoen Russische roebel (1,3 miljoen euro).

Gérard Depardieu is, naast Russisch staatsburger, sinds december 2012 eveneens gedomicilieerd in het Waalse Néchin.

31-05-2014 om 00:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik at dieren uit stadspark"

"Ik at dieren uit stadspark"

http://oi60.tinypic.com/24vk51f.jpg

Tv-kok op rust Herwig van Hove heeft op Studio Brussel verteld dat hij 50 jaar geleden met enkele van zijn collega-studenten eenden, ganzen en een kleine bambi uit het Leuvense stadspark de nek omgewrongen heeft om ze tijdens de zondagse feestmaaltijd op te peuzelen. "Ik was ervan overtuigd dat het geen misdaad was."

Het was al een tijdje geleden dat Herwig Van Hove nog eens van zich liet horen, maar tijdens de laatste aflevering van 'Linde Live' op Studio Brussel was het opnieuw goed raak. Van Hove, die vooral bekend is als één van de eerste tv-koks op onze buis met zijn kookprogramma '1000 seconden', zorgde voor een opmerkelijk maar waar gebeurd broodje aap verhaal over de dieren in het Leuvense stadspark.

"In het begin van de jaren '60 waren de Leuvense studenten nog moederskindjes en gingen ze na de lessen steevast braafjes naar huis. Wie toch in Leuven bleef, had de stad dus voor zich alleen en op die manier beleefden wij telkens schitterende weekends", vertelt Van Hove. "Op een gegeven moment had ik samen met enkele vrienden mijn oog laten vallen op de dieren in het Leuvense stadspark. Daar zaten toen eenden en ganzen en het waren stuk voor stuk goed gevoederde beesten, die anders toch van geen nut waren. Daarom dacht ik: 'Het kan geen misdaad zijn als we er daar af en toe een van pakken.'"

"De eerste dieren die we toen hebben opgegeten, waren de twee ganzen, omdat die veel lawaai en herrie maken. Wanneer je ze op de traditionele wijze klaar stoofde, waren die trouwens best lekker. Daarna hebben we ons bezig gehouden met de eenden, in totaal een stuk of zes. We deden dat trouwens alleen op zondag voor onze feestmaaltijd."

Bambi

"Het laatste dier dat eraan moest geloven, was een bambi, maar dat was niet zo makkelijk omdat ze met die Walt Disney-oogjes naar je keken wanneer je ze de keel oversneed. Je moet dan wel van het principe zijn dat alles wat je opeet, ook mag geslacht worden. Die beesten waren trouwens allemaal mooi gevoederd met duur wit brood, dus alles was enorm smakelijk."

Hoewel Van Hove beweert dat hij zijn misdaad vijf jaar geleden heeft opgebiecht aan burgemeester Louis Tobback, valt de Leuvense burgervader toch uit de lucht. "Dat is dan het niet-waar gedeelte aan zijn verhaal, want ik weet werkelijk van niets", reageert Tobback. "Ik zou nochtans zeggen dat Van Hove een meer delicate smaak heeft, dan zomaar dieren uit het stadspark te slachten en op te peuzelen. Hij is er alleszins wel goed van aangekomen (lacht). Maar vooraleer hij mensen op gelijkaardige ideeën zet, wil ik iedereen waarschuwen dat dit eigenlijk diefstal is en daar dus straffen op staan, ook al zijn de meeste eenden die nu in het stadspark zitten vooral wilde dieren. Het geval van Van Hove is natuurlijk al verjaard, maar stel dat ik het eerder had geweten, dan zat hij nu zeker nog in Leuven-Centraal (lacht)."

31-05-2014 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert van Monaco en Charlène verwachten eerste kind

Albert van Monaco en Charlène verwachten eerste kind

http://oi60.tinypic.com/2i20c3p.jpg

De 36-jarige Charlène Wittstock verwacht eind dit jaar haar eerste kind met prins Albert II van Monaco. Het nieuws werd bevestigd door een officiële verklaring van het paleis.

Het persbericht is kort en bondig: "Prins Albert II en prinses Charlène van Monaco kunnen met veel blijdschap een groot evenement aankondigen. De geboorte is voorzien voor het einde van dit jaar."

Albert en Charlène leerden elkaar kennen in 2000, maar begonnen pas in 2006 een relatie. Op 1 juli 2011 traden ze in het huwelijk. Sindsdien werd vurig uitgekeken naar de komst van een wettelijke troonsopvolger.

31-05-2014 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!