NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casper wie? Jennifer Lopez is hotter dan ooit

Casper wie? Jennifer Lopez is hotter dan ooit

http://oi60.tinypic.com/20fqmwn.jpg

Jennifer Lopez weet perfect hoe ze de aandacht moet afleiden van haar breuk met toyboy Casper Smart. Ze maakte een schitterende verschijning in een strakke jurk op een feestje om haar nieuwe album te promoten.

Het jurylid van American Idol showde haar fitte lijn in een goud-zwarte minijurk op het lanceringsfeestje van haar nieuwe plaat A.K.A. Ze combineerde haar eindeloze benen met zwarte stiletto's, een oversized zonnebril en een chique dot. Trots zette de zangeres de foto van zichzelf op Twitter. Een insider vertelde aan de entertainmentsite E! Online dat het goed gaat met de latina. "J-Lo ging met iedereen op de foto, ze was lief voor iedereen en zag er gelukkig uit."

Gisteren legde een insider uit wat er juist is fout gelopen tussen de twee. "Het zat al een tijdje niet goed meer. Smart was nooit de liefde van haar leven, maar ze beleefden wel veel plezier samen. Toen zijn vriendschap met andere mensen wat de hecht werd, was het niet leuk meer."

De breuk zou er zijn gekomen nadat gelekt werd dat Smart seksueel getinte berichtjes met een transseksueel model uitgewisseld zou hebben. Casper ontkent deze roddels. Maar volgens de bron hebben deze roddels weinig met de breuk te maken. Jennifer vertrouwde hem niet, maar ze hebben hun relatie als vrienden beëindigd."

08-06-2014 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean Blaute (62) huwt twintig jaar jongere Dominicaanse vriendin

Jean Blaute (62) huwt twintig jaar jongere Dominicaanse vriendin

http://oi62.tinypic.com/x5qqgo.jpg

Mechels burgemeester Bart Somers heeft gistermiddag muzikant en presentator Jean Blaute (62) en zijn twintig jaar jongere Dominicaanse vriendin Francia Benjamin in het echt verbonden.

"Er is veel romantiek mee gemoeid", vertelt Blaute net na de plechtigheid. "De burgemeester zei het ook: het huwelijk heeft een nieuwe betekenis gekregen. Vroeger moest je trouwen, nu niet meer. Als je het doet, krijgt het daardoor een extra dimensie." Jan De Smet en trekzak verrasten het paar in het stadhuis met een vrolijke "huwelijkskermispotpourri". Later op de dag volgde een klassiek huwelijksfeest met alles erop en eraan. Blaute en Benjamin zijn drie jaar samen. Geen van beide deed het aanzoek. "Het plan is spontaan ontstaan toen we bij onze vriendin, die vandaag getuige is, op bezoek waren in Hollywood. Waarschijnlijk door de Hollywoordromantiek vroeg ze ons op een bepaald ogenblik of we niet zouden trouwen. We hebben toen gezegd: 'Awel ja, we gaan dat doen'. Zo simpel kan het gaan." Voor Blaute is het de tweede keer dat hij in het huwelijksbootje stapt. "De eerste keer dateert van 1976. Dat is intussen verjaard", lacht hij. Intussen worden plannen gesmeed voor een dubbele huwelijksreis. "Francia kent België na elf jaar zeer goed, maar Europa minder. We gaan een ouderwetse autotocht naar Italië maken. In de winter rond kerstmis trekken we naar haar familie in de Dominicaanse Republiek." Blaute en Benjamin leerden elkaar kennen op het vliegtuig richting haar thuisland, waar de Hombekenaar - hij woont in dezelfde straat als Somers - opnames had voor Idool.

Een tijdje later verraste ze hem bij een tweede ontmoeting met sigaren die blijkbaar door Cupido zelf gerold waren. (WVK)

08-06-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermodel deelt naakte 'borstvoedingsfoto'

Supermodel deelt naakte 'borstvoedingsfoto'

http://oi59.tinypic.com/2u9u4ia.jpg

Natalia Vodianova (32) heeft een opmerkelijke foto op haar Instagramaccount gepost. Het beeld toont het supermodel naakt terwijl haar zoontje Maxim rustig aan haar borst ligt te drinken.

Het is trouwens de eerste maal dat de Russische schone haar pasgeboren kind aan de wereld toont. Amper een maand na de bevalling kan het model alweer met een 'killer body' pronken.

Het zwart-wit beeld werd gemaakt door wereldvermaard fotograaf Paolo Roversi. Naar verluidt was de foto bedoeld als een geschenk voor Antoine Arnault, de partner van Vodianova.

08-06-2014 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maxima dolt met Obama

Maxima dolt met Obama

http://oi57.tinypic.com/14muh5e.jpg

Maxima en Obama liggen elkaar wel. Telkens de knappe Nederlandse koningin en de Amerikaanse president elkaar ontmoeten, hebben ze een geanimeerd onderonsje.

Gisteren waren beiden in Normandië aanwezig voor de herdenking van D-Day. Voorafgaand aan de plechtigheden op het strand van Ouistreham dolde Maxima met Obama. De koningin die er beeldig uitzag in een Belgische creatie van Natan, vermaakte zich zo te zien uitstekend. Ook de Amerikaanse president lachte uitbundig.

Ook tijdens hun eerdere ontmoetingen, onder meer tijdens de begrafenis van Mandela en een bezoek van Obama aan Nederland, viel het op hoe goed het klikte tussen de wereldleider en de koningin.

08-06-2014 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sticks & Stones' alweer afgebroken

'Sticks & Stones' alweer afgebroken

http://oi60.tinypic.com/29x6qed.jpg

Brussel telt een attractie minder. Vandaag werd op het Muntplein het Pop-uprestaurant 'Sticks & Stones' afgebroken. Deze ochtend begonnen verschillende medewerkers met de afbraak van het tijdelijke restaurant, en omstreeks het middaguur waren de buitenmuren al verdwenen. Hiermee komt er nu helemaal een einde aan het Pop-Uphoofdstuk in Brussel.  Donderdagavond wonnen uitbaters Hanne (24)en Jaro (24) de hoofdprijs van 100 000 euro, nadat het publiek hen boven Antwerpen verkoos. Het sympathieke koppeltje verkondigde na de overwinning al dat ze met het geld een klein restaurant wilden openen. Of dit in 'hun' Brussel zal komen is nog niet bekend. 

08-06-2014 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mick Jagger heeft nieuwe vlam"

"Mick Jagger heeft nieuwe vlam"

http://oi60.tinypic.com/2nu7g5t.jpg

Het lijkt er op dat Mick Jagger een nieuwe vriendin heeft. De frontman van The Rolling Stones werd afgelopen week door The Sun meerdere keren met een mysterieuze brunette gespot.

De donkerharige dame werd vorig weekend een paar keer op het balkon van Mick gezien in Zürich. Op een van de foto's in handen van The Sun is te zien hoe de brunette Jagger op zijn achterhoofd kust terwijl ze samen in het zonnetje liggen, een paar uur voordat The Stones op moesten treden in Zwitserland.

Niemand weet wie de jonge vrouw is, maar Jagger zou tijdens de vier dagen dat hij in Zurich was voornamelijk in een hotelkamer hebben gezeten met de dame. ''Hij is single, hij is Mick en hij vermaakt zichzelf. Niemand weet wie ze is, zelfs zijn beveiligingspersoneel niet'', aldus een insider.

Jagger verloor zijn vriendin L'Wren Scott in maart. De modeontwerpster pleegde zelfmoord.

08-06-2014 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Usher blijft Bieber steunen ondanks slecht gedrag

Usher blijft Bieber steunen ondanks slecht gedrag

http://oi60.tinypic.com/2pzjt5w.jpg

Usher was degene die het jonge talent Justin Bieber ontdekte op het videokanaal YouTube. Als jarenlange mentor probeerde de zanger dan ook tijdig in te grijpen wanneer Bieber al eens zijn kuren had, maar het heeft niet mogen baten. Toch is Usher niet boos om het gedrag van Bieber.

Zo vertelde Usher aan Nylon Guys: "Ik gaf hem elke goede raad. Als hij dit leven wou, moest hij er helemaal voor gaan. Nu is het zover, hij is een volwassen man, nu moet hij zijn leven zelf beheren. Maar of ik me schaam voor zijn gedrag? Nee, niet echt, dit hoort allemaal bij zijn leven."

Usher voelt zich dan ook als de grote broer van Justin: "Toen ik in de muziekwereld begon, was er ook iemand die me hielp uit te zoeken wat ik kon in de muziekwereld." En die functie heeft Usher nu op zich genomen bij Justin. Hij maakte van het kleine jongetje een echte wereldster die meer dan 12 miljoen platen verkocht, maar zijn raad heeft Bieber niet echt opgevolgd.

Maar ondanks dat Bieber fouten heeft gemaakt, blijft Usher voor Justin klaar staan: "Het is allemaal spijtig. Ik haat sommige dingen die ze over hem zeggen. Maar is het allemaal waar? Ik weet het niet. Maar succes heeft zo zijn prijs. Iedereen moet opgroeien, en iedereen maakt onderweg wel iets mee. Het zal dan ook nooit perfect verlopen vanaf het begin."

07-06-2014 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het dan echt over en uit tussen JLO en haar toyboy?

Is het dan echt over en uit tussen JLO en haar toyboy?

http://oi59.tinypic.com/16b0a2r.jpg

Jennifer Lopez vierde woensdag haar eerste concert in haar thuisstad The Bronx. Vreemd genoeg zagen we manlief/toyboy Casper Smart nergens in de buurt. Jennifer Lopez leek alvast niet te treuren en amuseerde zich de hele avond met haar moeder, zus en misschien wel haar nieuwe vlam rapper T.I..

De 44-jarige zangeres trok met haar moeder Guadalupe en zus Lynda naar het Puerto Ricaans restaurant 'Don Coqui' in New York. Daar genoot ze samen met de knappe rapper T.I. van een stukje taart, die speciaal voor JLO werd gemaakt naar aanleiding van haar eerste optreden in haar thuisstad.

Ondanks de mijlpaal in Jennifers zangcarrière, was haar geliefde Casper niet aanwezig. Dat zorgde meteen voor een heleboel vragen. Zeker, als we het nieuws mogen geloven dat Casper Jen zou hebben bedrogen met twee transseksuelen.

Al beweert Casper dat het hele verhaal niets te maken heeft met zijn afwezigheid. Zo reageerde een bron aan MailOnline: "Hij had zelf werk te verrichten en kon het tripje naar New York niet tijdig halen." Smart is namelijk in Mexico City waar hij de première van de kortfilm 'Pura Vida' zal bijwonen, Casper heeft namelijk een rol in deze film. Lopez haar woordvoerder was alvast niet bereikbaar voor een woordje uitleg over haar relatie met Smart.

07-06-2014 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Oosterlinck lanceert JOKE-bier

Wim Oosterlinck lanceert JOKE-bier

http://oi62.tinypic.com/259vhww.jpg

Naar aanleiding van Vaderdag brouwde Brouwerij Huyghe in Melle eenmalig JOKE-bier, genoemd naar ex-Miss België Joke Van de Velde. Dat werd voorgesteld tijdens een live uitzending van de Q-music Wim O-show vanuit de brouwzaal. Het JOKE-bier, mét bijhorend glas, komt uit in een eenmalige, ultra limited edition van 1000 flessen (75 cl).

"JOKE is een blond bier met een sterk karakter, een alcoholpercentage van 9 procent, vol moutige en fruitige aroma's, licht kruidig en met toetsen van honing. Gebrouwen naar de beeltenis van de ex-Miss België: blond, edel en overheerlijk. Het laat zich slechts door weinigen proeven want we bieden slechts 1000 flessen aan. Maar het wordt door ons vol goesting gebrouwen in de hometown van Joke", weet Alain De Laet van de brouwerij Huyghe.

"Het was een uitdaging. Niet het brouwen, daar hebben we genoeg ervaring mee. Maar de etiketten lieten lang op zich wachten", lacht Alain. Het bier wordt niet te koop aangeboden, enkel luisteraars van Q-music konden een fles bestellen via de website.

07-06-2014 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van Candice's lijf, werelds meest sexy vrouw

Het geheim van Candice's lijf, werelds meest sexy vrouw

http://oi57.tinypic.com/2aeo775.jpg

Het Zuid-Afrikaanse topmodel werd door het mannenblad Maxim onlangs uitgeroepen tot de knapste vrouw ter wereld. Nu verklapte ze aan de modebijbel Vogue het geheim van haar knap uiterlijk.

Het model van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret zet met plezier een selfie van haar welgevormde achterwerk online en deelt nu hoe ze hieraan komt. "Squats zijn het geheim. Dat werkt prima voor mij. Als ik op vakantie ben geweest en ik het gevoel heb dat ik niet genoeg gesport heb, voel ik me al beter na 10 oefeningen. Een extra trucje is je beenspieren extra op te spannen als je weer naar boven gaat."

Ook onthult ze dat ze dure zonnemelk met een hoge beschermingsfactor draagt om haar huid in topconditie te houden. Wat make-up betreft houdt ze een natuurlijke look: "Ik gebruik enkel wat mascara en een beetje blush, overdag loop ik zelfs volledig naturel rond."  

Swanepoel siert de Maximcover in juni.

07-06-2014 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Van der Auwera gooit Klara-nethoofd van antenne

Cara Van der Auwera gooit Klara-nethoofd van antenne

http://oi62.tinypic.com/33p4q61.jpg

Tijdens Cara Van der Auwera's eerste werkweek bij Klara komt ze al meteen in aanvaring met nethoofd Chantal Pattyn. Tijdens een interview in het radioprogramma Espresso probeert Cara de uitleg van Chantal meermaals te onderbreken met gênante tussenkomsten tot gevolg. "Vertel het maar rustig verder tegen de muggen in je kamer", zegt Cara tijdens het interview.

Presentatrice Cara Van der Auwera interviewt Pattyn over de Biënnale van Venetië voor architectuur. Al snel blijkt Cara het verhaal van Klara-nethoofd Pattyn te lang te vinden. Ze probeert haar voorzichtig te onderbreken en na enkele pogingen lukt het ook. "Ik wilde je onderbreken want als ik dat niet doe, ben je vanmiddag nog bezig", zegt Cara. "Je klinkt laaiend enthousiast." Waarop Pattyn haar een opvallend antwoord geeft: "Ik ben enthousiast. Maar ik moet eigenlijk nog beginnen." Vervolgens gaat ze nog enkele minuten verder.

Als Cara haar baas een tweede maal onderbreekt, is ze iets minder vriendelijk. "Weet je lieve Chantal: ik ga je onderbreken want wij gaan nog een beetje muziek draaien. Nethoofd of niet. Ik ga u er even afzwieren want je blijft maar vertellen." Na een streepje klassieke muziek begint Pattyn haar uitleg opnieuw. Cara vindt het duidelijk niet interessant en fluistert in de micro: "Ik roer nog eens in mijn koffie". Maar het Klara-nethoofd gaat onafwendbaar door met haar verhaal. Tot ze plots wegvalt en het nieuws begint.

07-06-2014 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melanie Griffith en Antonio Banderas gaan scheiden

Melanie Griffith en Antonio Banderas gaan scheiden

http://oi58.tinypic.com/2drszg8.jpg

Er komt na 18 jaar een einde aan het huwelijk van de Amerikaanse actrice Melanie Griffith en de Spaanse acteur Antonio Banderas. Het koppel kondigde vandaag in een persbericht aan dat het "met wederzijdse instemming" gaat scheiden.

"Na lang nadenken en met wederzijdse instemming, hebben we beslist een punt te zetten achter ons huwelijk, dat bijna twintig jaar duurde", zo staat in het persbericht dat is ondertekend met 'Antonio en Melanie'. De twee acteurs trouwden in mei 1996 en verzekeren dat ze de scheiding "liefdevol en vriendschappelijk" willen afhandelen.

Volgens de website TMZ.com, gespecialiseerd in showbizznieuws, heeft Griffith de aanvraag tot scheiding ingediend. In de papieren, ingediend in Los Angeles, zou ze spreken van "onoverbrugbare verschillen". De 56-jarige actrice wil hun 17-jarige dochter Stella bij zich houden, met bezoekrecht voor haar toekomstige ex-man. Ze vraagt ook onderhoudsgeld. Het verdelen van de eigendommen zou wel eens ingewikkeld kunnen worden, omdat de twee veel onroerend goed bezitten, zowel in Spanje als in de Verenigde Staten.

Voor Melanie Griffith, die in 1989 een Oscarnominatie in de wacht sleepte voor haar rol in 'Working Girl', wordt het de vierde scheiding. Ze was eerder al twee keer getrouwd met acteur Don Johnson en een keer met acteur Steven Bauer. De 53-jarige Banderas, bekend van onder meer 'The Mask of Zorro', was eerder getrouwd met de Spaanse actrice Ana Leza.

07-06-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally opnieuw opgenomen in ziekenhuis

Eddy Wally opnieuw opgenomen in ziekenhuis

http://oi60.tinypic.com/9asevp.jpg

Eddy Wally is opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. De 81-jarige charmezanger is gisteren met een ambulance van een rusthuis in Zelzate naar het AZ Sint Lucas in Gent gebracht, meldt Het Nieuwsblad.

Wally was de laatste tijd verzwakt omdat eten niet meer zo vlot ging. Een infuus moet hem helpen om op krachten te komen. De 'Voice of Europe' zou volgende week dinsdag of woensdag terug naar het rusthuis mogen.

Het laatste ziekenhuisbezoek dateert van niet zo lang geleden: op 7 maart verliet Eddy Wally het ziekenhuis omdat hij moeilijk kon slikken en slecht at. Wally kreeg drie jaar geleden een beroerte, waarna hij gedeeltelijk verlamd bleef. Zijn echtgenote Mariëtje overleed in 2012.

07-06-2014 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow: "Water heeft gevoelens"

Gwyneth Paltrow: "Water heeft gevoelens"

http://oi58.tinypic.com/9j2mj7.jpg

Gwyneth Paltrow heeft opnieuw ophef veroorzaakt op internet. Vorige week vergeleek ze negatieve reacties op het web nog met een oorlogssituatie en niet veel later schreef ze over water dat gevoel heeft.

"Ik ben gefascineerd door de groeiende wetenschap over de energie van bewustzijn en de effecten daarvan op materie", liet ze weten op haar website Goop. Zo las ze het koffietafelboek van Dr. Emoto "over hoe negativiteit de structuur van water verandert en hoe de moleculen zich anders gedragen afhankelijk van de woorden of muziek die in de omgeving te horen zijn".

Op dezelfde pagina wordt uitgelegd hoe de Japanse wetenschapper Masaru Emoto in de jaren 90 zou hebben ontdekt dat 'neutraal' water redelijk mooi bevroor en mooie ijskristallen kreeg. Maar water in flessen waarop teksten waren geplakt als 'ik haat je' of 'angst' bevroor juist op veel minder mooie wijze, met misvormde kristallen. Het allermooist was echter het bevroren water dat positief gelabeld was met bijvoorbeeld de woorden 'Ik hou van je' of 'Vrede': dat had de verreweg de mooiste ijskristallen.

Twitteraars maken massaal gehakt van Gwyneths serieus bedoelde boodschap. "Eerlijk waar, ik ben sprakeloos", "Stop met draaien, verdomde wereld, ik wil eraf!" en "STOP DE PERSEN!" zijn slechts enkele van de vele cynische opmerkingen.

05-06-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift doneert 50.000 dollar aan kinderkankerfonds

Taylor Swift doneert 50.000 dollar aan kinderkankerfonds

http://oi58.tinypic.com/10ql26x.jpg

Taylor Swift stond altijd al gekend als een zangeres met het hart op de juiste plaats. De jonge zangeres verdient meer dan genoeg en heeft zo al een huis gekocht voor haar ouders. Nu vindt ze het tijd om haar geld in een goed doel te investeren en gaat ze jonge kankerpatiëntjes helpen.

In totaal doneert de 24-jarige zangeres 50.000 dollar, 36.750 euro, aan een kinderhospitaal in Philadelphia om een kankertherapie voor kinderen te steunen. Het is dan ook het goede doel bij uitstek, want haar genereuze schenking zal worden gebruikt bij het 'Hightech muziektherapie'-programma dat de patiëntjes moet kalmeren en de gemoederen moet bedaren.

Muziektherapie
Zo laat Steven M. Altschuler, directeur van het ziekenhuis weten: "Het geld van de schenking zal dienen voor onze patiëntjes wat rust te geven en te kalmeren tijdens hun moeilijke periodes. Taylors muziek is dan ook een enorme steun en inspiratie voor vele tieners in het ziekenhuis. "

Lamia Barakat, directeur van het psychosociale diensten programma in het ziekenhuis gaat verder: "We konden ons geen beter doel bedenken voor het geld. Deze schenking zal ons 'Adolescent and Young Adult'-project helpen bij het ondersteunen van de emotionele welzijn van de tieners met kanker."

05-06-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean 'Tulpen uit Amsterdam' Walter overleden

Jean 'Tulpen uit Amsterdam' Walter overleden

http://oi59.tinypic.com/15mxnvc.jpg

We nemen vandaag afscheid van twee monumenten: naast Jos Ghysen is ook schlagerzanger Jean Walter in de voorbije nacht overleden. Zijn bekendste hit is 'Tulpen uit Amsterdam'. Jean Walter werd 92. Will Tura roemt zijn collega. "Hij was de mannelijke evenknie van La Esterella", aldus Tura. Will Ferdy voegt er aan toe dat Jean Walter een "zeer sympathieke collega" was.

Jean Walter, pseudoniem van Jean Wouman, was in de jaren vijftig populair. Hij werd bekend met liedjes als 'Twee Blauwe Kinderogen', 'Venetië', 'Met Je Handen', 'Jezebel' en zijn bekendste lied 'Tulpen uit Amsterdam'.

'Heideroosje'
Zijn carrière begon in Duitsland waar hij tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitse bezetters heen was gebracht. Zijn eerste hit was 'Heideroosje' (1954). Hij trad overal in Europa op met orkesten van Helmut Zacharias en Kurt Edelhagen.

In 2001 werd hij opgenomen in de Eregalerij van Radio 2 voor een leven vol muziek. Op 11 februari 2002 werd Jean Walter tachtig en vierde hij zijn zestig jaar carrière in aanwezigheid van tal van vrienden en collega's. Op 19 november 2007 vierde hij in de Stadsschouwburg te St-Niklaas zijn 85ste verjaardag met een allerlaatste optreden.

Will Tura
Will Tura brengt hulde aan zijn overleden collega: "Jean Walter was een schitterende zanger, vooral omdat hij een prachtige stem had en zijn nummers op een gevoelige manier kon brengen."

"Ik heb hem vrij goed leren kennen, omdat hij bij dezelfde producer zat", herinnert Will Tura (73) zich. "Dat was Jack Kluger, de man die ook mij gelanceerd heeft, en mij mijn artiestennaam heeft gegeven. Hij heeft ook Jean Walter ontdekt."

"We kwamen elkaar dan wel eens tegen in het kantoor van Jack en spraken ook over persoonlijke zaken. Zo herinner ik me dat Jean een tijdje last heeft gehad met zijn stem, en het wat kalmer aan moest doen. Maar uitgerekend voor die prachtige stem bewonderde ik hem."

"Als je de muziek van Jean Walter wil typeren, kun je zeggen dat hij de mannelijke evenknie was van La Esterella", zegt Will Tura nog.

Will Ferdy
Will Ferdy: "Ik zal me hem ook herinneren als een erg sympathieke collega. Ik heb hem nooit één kwaad woord over een collega horen zeggen. En dat vind ik toch wel een compliment", aldus Ferdy.

"Jean Walter heeft nog voor de Amerikaanse troepen gezongen na het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog", zegt Ferdy. "Maar hij werd ontdekt door platenproducer Jack Kluger en ging op tournee met Bobbejaan Schoepen. Dan volgden vele hits. Niet alleen "Tulpen uit Amsterdam", maar ook "Met je hand", "De rots van Gibraltar, "Venetië"... Jean zong ook mooie, zinnige teksten. Je kunt hem situeren in het genre van het betere Franse chanson."

Jean Walter bleef ook tot op hoge leeftijd actief als zanger. Hij nam pas op zijn 85ste afscheid van het podium. "Dat herinner ik me ook", zegt Will Ferdy, zelf 87 jaar. "En eerlijk gezegd, dat was op het randje. Ik heb beslist om zelf over enkele dagen te stoppen. Ik heb nog maar een paar concerten van mijn afscheidstournee te gaan. Ik wil liever in schoonheid eindigen. Ik zal nog wel platen maken, maar optreden, nee, dat hoeft niet meer."

05-06-2014 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hannelore Knuts bijna vijf maanden zwanger

Hannelore Knuts bijna vijf maanden zwanger

http://oi59.tinypic.com/2v0h388.jpg

Topmodel Hannelore Knuts en haar vriend, regisseur Nicolos Provost, verwachten hun eerste kindje samen. Dat hebben de ouders van het Hasseltse model bevestigd aan Het Belang van Limburg. Het koppel, dat momenteel op vakantie is in de Verenigde Staten was niet bereikbaar voor commentaar. Het management van het model wilde het nieuws bevestigen noch ontkennen, maar dat deden de ouders van Knuts wel. "Hoe weten jullie dat Hannelore zwanger is?", klinkt het in de krant. "We hadden afgesproken om het niet aan de grote klok te hangen, maar nu kunnen we dus niet langer ontkennen. Hannelore is inderdaad al bijna vijf maanden zwanger."

05-06-2014 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden realityprogramma wil vrouwen laten bevallen in natuur zonder dokter

Omstreden realityprogramma wil vrouwen laten bevallen in natuur zonder dokter

http://oi62.tinypic.com/2rxcntk.jpg

Een programma dat nog niet eens op televisie is uitgezonden, veroorzaakt nu al controverse. De Amerikaanse zender Lifetime heeft een realityserie aangekondigd waarin vrouwen in de natuur moeten bevallen zonder de hulp van artsen.

"Wat gebeurt er wanneer ouders besluiten om hun baby zonder begeleiding in de natuur ter wereld brengen", is de vraag die de zender zich stelde bij het bedenken van het format. Met de serie 'Born in the Wild' hoopt men een antwoord te vinden op die vraag.

Verloskundigen menen het antwoord al lang te kennen. "Veel mensen hebben nu onterecht de indruk dat de zwangerschap te veel gemedicaliseerd wordt", aldus gynaecoloog Ron Jaekle. "Het natuurlijke bevallingsproces heeft in het verleden nochtans veel levens gekost. Per 1.000 geboren baby's stierf er rond het jaar 1900 één vrouw tijdens de bevalling. Tegenwoordig is dat slechts 0,1 vrouw op 1.000 baby's."

Voorzorgsmaatregelen
Lifetime zegt de nodige voorzorgsmaatregelen genomen te hebben. Zo mogen alleen gezonde vrouwen deelnemen die al eerder een kind kregen. De ouders mogen de geboorteplek weliswaar zelf uitzoeken, maar die mag niet te ver van een ziekenhuis verwijderd zijn. Tijdens de uitzending is er ook een specialist aanwezig die desnoods kan ingrijpen indien het toch dreigt mis te gaan.

De bedenkers van het format lieten zich inspireren door een YouTube-video waarin te zien is hoe een vrouw middenin de natuur haar vierde kind ter wereld brengt. De bevallingsfilm werd al meer dan twintig miljoen keer bekeken.

05-06-2014 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM doet boekje open over Claudio Dell'Anno

VTM doet boekje open over Claudio Dell'Anno

http://oi58.tinypic.com/2w37xbt.jpg

Medialaan, het bedrijf achter VTM, doet een boekje open over ­sterrenchef Claudio Dell'Anno, ex-winnaar van 'Mijn Restaurant!'. Volgens Medialaan ging de eerste zaak van Claudio destijds op de fles door zijn exuberante levensstijl.

"Samen met zijn vriendin ­verbleef hij maanden in een luxehotel. Prijskaartje: 6.760 euro. Ze reden ook met dure ­leasingwagens én lieten de keuken die ze ­gewonnen hadden, uitbreken en vervangen door één van 280.000 euro."

Een deel van de kosten die hij aan de curator moet betalen, zou Dell'Anno nu proberen te financieren via ­Medialaan. De chef-kok eist via de rechtbank 150.000 euro 'achterstallig loon' voor zijn deelname aan het tv-programma. Medialaan antwoordt met een klacht wegens laster en eerroof.

05-06-2014 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sybille de Sélys: "Albert II zal niet over Delphine durven praten

Sybille de Sélys: "Albert II zal niet over Delphine durven praten

http://oi59.tinypic.com/2co4pqx.jpg

Het veelbesproken RTL-interview van Albert II en Paola wordt pas komende maandag en dinsdag uitgezonden op RTL en VTM, maar koning Alberts voormalige minnares Sybille de Sélys weet nu al waarover het gesprek niet zal gaan. Delphine Boël, de vermeende natuurlijke dochter van Albert en de Sélys, zal vakkundig uit de weg worden gegaan, verklaart ze tegenover Sudinfo.be. Interviewer Vrebos zegt evenwel dat de kwestie-Boël wel degelijk werd aangehaald.

"Ik was niet op de hoogte van dat interview met Albert. Ik hoor het nu van jullie, ik ben net terug uit het buitenland... waar ik er niets over gehoord heb", was de eerste reactie van de gewezen minnares, die haar tijd zowel in België, als in de Provence en Groot-Brittannië doorbrengt. Toch stemde ze toe om de journalisten van Sudpresse te woord te staan.

"Deel van privéleven werd publiek"
Nadat haar snel uitgelegd werd wat er zich de laatste dagen had afgespeeld, kon de Sélys Longchamps naar eigen zeggen met zekerheid zeggen dat Albert niet over zijn buitenechtelijke dochter Delphine zou praten. "Hij zou er nooit over durven praten in de aanwezigheid van Paola. Bovendien maakt dat deel uit van zijn privéleven. Zelfs al is dat deel van zijn leven publiek geworden, hij zal er niet over praten."

Op Knack.be laat interviewer Pascal Vrebos echter een ander geluid horen. De journalist zegt daar dat 'de kwestie Delphine Boël' is aangehaald, maar laat niet in zijn kaarten kijken over wat er precies is gezegd. Het blijft dus nog afwachten tot volgende week om dat met zekerheid te weten.

05-06-2014 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!