NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift doneert 50.000 dollar aan kinderkankerfonds

Taylor Swift doneert 50.000 dollar aan kinderkankerfonds

http://oi58.tinypic.com/10ql26x.jpg

Taylor Swift stond altijd al gekend als een zangeres met het hart op de juiste plaats. De jonge zangeres verdient meer dan genoeg en heeft zo al een huis gekocht voor haar ouders. Nu vindt ze het tijd om haar geld in een goed doel te investeren en gaat ze jonge kankerpatiëntjes helpen.

In totaal doneert de 24-jarige zangeres 50.000 dollar, 36.750 euro, aan een kinderhospitaal in Philadelphia om een kankertherapie voor kinderen te steunen. Het is dan ook het goede doel bij uitstek, want haar genereuze schenking zal worden gebruikt bij het 'Hightech muziektherapie'-programma dat de patiëntjes moet kalmeren en de gemoederen moet bedaren.

Muziektherapie
Zo laat Steven M. Altschuler, directeur van het ziekenhuis weten: "Het geld van de schenking zal dienen voor onze patiëntjes wat rust te geven en te kalmeren tijdens hun moeilijke periodes. Taylors muziek is dan ook een enorme steun en inspiratie voor vele tieners in het ziekenhuis. "

Lamia Barakat, directeur van het psychosociale diensten programma in het ziekenhuis gaat verder: "We konden ons geen beter doel bedenken voor het geld. Deze schenking zal ons 'Adolescent and Young Adult'-project helpen bij het ondersteunen van de emotionele welzijn van de tieners met kanker."

05-06-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean 'Tulpen uit Amsterdam' Walter overleden

Jean 'Tulpen uit Amsterdam' Walter overleden

http://oi59.tinypic.com/15mxnvc.jpg

We nemen vandaag afscheid van twee monumenten: naast Jos Ghysen is ook schlagerzanger Jean Walter in de voorbije nacht overleden. Zijn bekendste hit is 'Tulpen uit Amsterdam'. Jean Walter werd 92. Will Tura roemt zijn collega. "Hij was de mannelijke evenknie van La Esterella", aldus Tura. Will Ferdy voegt er aan toe dat Jean Walter een "zeer sympathieke collega" was.

Jean Walter, pseudoniem van Jean Wouman, was in de jaren vijftig populair. Hij werd bekend met liedjes als 'Twee Blauwe Kinderogen', 'Venetië', 'Met Je Handen', 'Jezebel' en zijn bekendste lied 'Tulpen uit Amsterdam'.

'Heideroosje'
Zijn carrière begon in Duitsland waar hij tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitse bezetters heen was gebracht. Zijn eerste hit was 'Heideroosje' (1954). Hij trad overal in Europa op met orkesten van Helmut Zacharias en Kurt Edelhagen.

In 2001 werd hij opgenomen in de Eregalerij van Radio 2 voor een leven vol muziek. Op 11 februari 2002 werd Jean Walter tachtig en vierde hij zijn zestig jaar carrière in aanwezigheid van tal van vrienden en collega's. Op 19 november 2007 vierde hij in de Stadsschouwburg te St-Niklaas zijn 85ste verjaardag met een allerlaatste optreden.

Will Tura
Will Tura brengt hulde aan zijn overleden collega: "Jean Walter was een schitterende zanger, vooral omdat hij een prachtige stem had en zijn nummers op een gevoelige manier kon brengen."

"Ik heb hem vrij goed leren kennen, omdat hij bij dezelfde producer zat", herinnert Will Tura (73) zich. "Dat was Jack Kluger, de man die ook mij gelanceerd heeft, en mij mijn artiestennaam heeft gegeven. Hij heeft ook Jean Walter ontdekt."

"We kwamen elkaar dan wel eens tegen in het kantoor van Jack en spraken ook over persoonlijke zaken. Zo herinner ik me dat Jean een tijdje last heeft gehad met zijn stem, en het wat kalmer aan moest doen. Maar uitgerekend voor die prachtige stem bewonderde ik hem."

"Als je de muziek van Jean Walter wil typeren, kun je zeggen dat hij de mannelijke evenknie was van La Esterella", zegt Will Tura nog.

Will Ferdy
Will Ferdy: "Ik zal me hem ook herinneren als een erg sympathieke collega. Ik heb hem nooit één kwaad woord over een collega horen zeggen. En dat vind ik toch wel een compliment", aldus Ferdy.

"Jean Walter heeft nog voor de Amerikaanse troepen gezongen na het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog", zegt Ferdy. "Maar hij werd ontdekt door platenproducer Jack Kluger en ging op tournee met Bobbejaan Schoepen. Dan volgden vele hits. Niet alleen "Tulpen uit Amsterdam", maar ook "Met je hand", "De rots van Gibraltar, "Venetië"... Jean zong ook mooie, zinnige teksten. Je kunt hem situeren in het genre van het betere Franse chanson."

Jean Walter bleef ook tot op hoge leeftijd actief als zanger. Hij nam pas op zijn 85ste afscheid van het podium. "Dat herinner ik me ook", zegt Will Ferdy, zelf 87 jaar. "En eerlijk gezegd, dat was op het randje. Ik heb beslist om zelf over enkele dagen te stoppen. Ik heb nog maar een paar concerten van mijn afscheidstournee te gaan. Ik wil liever in schoonheid eindigen. Ik zal nog wel platen maken, maar optreden, nee, dat hoeft niet meer."

05-06-2014 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hannelore Knuts bijna vijf maanden zwanger

Hannelore Knuts bijna vijf maanden zwanger

http://oi59.tinypic.com/2v0h388.jpg

Topmodel Hannelore Knuts en haar vriend, regisseur Nicolos Provost, verwachten hun eerste kindje samen. Dat hebben de ouders van het Hasseltse model bevestigd aan Het Belang van Limburg. Het koppel, dat momenteel op vakantie is in de Verenigde Staten was niet bereikbaar voor commentaar. Het management van het model wilde het nieuws bevestigen noch ontkennen, maar dat deden de ouders van Knuts wel. "Hoe weten jullie dat Hannelore zwanger is?", klinkt het in de krant. "We hadden afgesproken om het niet aan de grote klok te hangen, maar nu kunnen we dus niet langer ontkennen. Hannelore is inderdaad al bijna vijf maanden zwanger."

05-06-2014 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden realityprogramma wil vrouwen laten bevallen in natuur zonder dokter

Omstreden realityprogramma wil vrouwen laten bevallen in natuur zonder dokter

http://oi62.tinypic.com/2rxcntk.jpg

Een programma dat nog niet eens op televisie is uitgezonden, veroorzaakt nu al controverse. De Amerikaanse zender Lifetime heeft een realityserie aangekondigd waarin vrouwen in de natuur moeten bevallen zonder de hulp van artsen.

"Wat gebeurt er wanneer ouders besluiten om hun baby zonder begeleiding in de natuur ter wereld brengen", is de vraag die de zender zich stelde bij het bedenken van het format. Met de serie 'Born in the Wild' hoopt men een antwoord te vinden op die vraag.

Verloskundigen menen het antwoord al lang te kennen. "Veel mensen hebben nu onterecht de indruk dat de zwangerschap te veel gemedicaliseerd wordt", aldus gynaecoloog Ron Jaekle. "Het natuurlijke bevallingsproces heeft in het verleden nochtans veel levens gekost. Per 1.000 geboren baby's stierf er rond het jaar 1900 één vrouw tijdens de bevalling. Tegenwoordig is dat slechts 0,1 vrouw op 1.000 baby's."

Voorzorgsmaatregelen
Lifetime zegt de nodige voorzorgsmaatregelen genomen te hebben. Zo mogen alleen gezonde vrouwen deelnemen die al eerder een kind kregen. De ouders mogen de geboorteplek weliswaar zelf uitzoeken, maar die mag niet te ver van een ziekenhuis verwijderd zijn. Tijdens de uitzending is er ook een specialist aanwezig die desnoods kan ingrijpen indien het toch dreigt mis te gaan.

De bedenkers van het format lieten zich inspireren door een YouTube-video waarin te zien is hoe een vrouw middenin de natuur haar vierde kind ter wereld brengt. De bevallingsfilm werd al meer dan twintig miljoen keer bekeken.

05-06-2014 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM doet boekje open over Claudio Dell'Anno

VTM doet boekje open over Claudio Dell'Anno

http://oi58.tinypic.com/2w37xbt.jpg

Medialaan, het bedrijf achter VTM, doet een boekje open over ­sterrenchef Claudio Dell'Anno, ex-winnaar van 'Mijn Restaurant!'. Volgens Medialaan ging de eerste zaak van Claudio destijds op de fles door zijn exuberante levensstijl.

"Samen met zijn vriendin ­verbleef hij maanden in een luxehotel. Prijskaartje: 6.760 euro. Ze reden ook met dure ­leasingwagens én lieten de keuken die ze ­gewonnen hadden, uitbreken en vervangen door één van 280.000 euro."

Een deel van de kosten die hij aan de curator moet betalen, zou Dell'Anno nu proberen te financieren via ­Medialaan. De chef-kok eist via de rechtbank 150.000 euro 'achterstallig loon' voor zijn deelname aan het tv-programma. Medialaan antwoordt met een klacht wegens laster en eerroof.

05-06-2014 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sybille de Sélys: "Albert II zal niet over Delphine durven praten

Sybille de Sélys: "Albert II zal niet over Delphine durven praten

http://oi59.tinypic.com/2co4pqx.jpg

Het veelbesproken RTL-interview van Albert II en Paola wordt pas komende maandag en dinsdag uitgezonden op RTL en VTM, maar koning Alberts voormalige minnares Sybille de Sélys weet nu al waarover het gesprek niet zal gaan. Delphine Boël, de vermeende natuurlijke dochter van Albert en de Sélys, zal vakkundig uit de weg worden gegaan, verklaart ze tegenover Sudinfo.be. Interviewer Vrebos zegt evenwel dat de kwestie-Boël wel degelijk werd aangehaald.

"Ik was niet op de hoogte van dat interview met Albert. Ik hoor het nu van jullie, ik ben net terug uit het buitenland... waar ik er niets over gehoord heb", was de eerste reactie van de gewezen minnares, die haar tijd zowel in België, als in de Provence en Groot-Brittannië doorbrengt. Toch stemde ze toe om de journalisten van Sudpresse te woord te staan.

"Deel van privéleven werd publiek"
Nadat haar snel uitgelegd werd wat er zich de laatste dagen had afgespeeld, kon de Sélys Longchamps naar eigen zeggen met zekerheid zeggen dat Albert niet over zijn buitenechtelijke dochter Delphine zou praten. "Hij zou er nooit over durven praten in de aanwezigheid van Paola. Bovendien maakt dat deel uit van zijn privéleven. Zelfs al is dat deel van zijn leven publiek geworden, hij zal er niet over praten."

Op Knack.be laat interviewer Pascal Vrebos echter een ander geluid horen. De journalist zegt daar dat 'de kwestie Delphine Boël' is aangehaald, maar laat niet in zijn kaarten kijken over wat er precies is gezegd. Het blijft dus nog afwachten tot volgende week om dat met zekerheid te weten.

05-06-2014 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jos Ghysen (88) overleden

Jos Ghysen (88) overleden

http://static0.hln.be/static/photo/2014/17/16/12/20140605084814/media_xll_6798027.jpg

In Hasselt is gisterenavond radio- en televisiepersoonlijkheid Jos Ghysen overleden. Hij werd 88

Ghysen, onderwijzer van opleiding, startte kort na de Tweede Wereldoorlog met het schrijven van cursiefjes. Die zou hij veertig jaar lang komen voordragen in zijn rubriek 't Schurend Scharniertje op BRT 2 Omroep Limburg.

Op die zender presenteerde hij van 1967 tot 1991 iedere zaterdagochtend het praatprogramma 'Te Bed Of Niet Te Bed', één van de populairste radioprogramma's ooit. Na zijn pensioen bij Omroep Limburg maakte hij de overstap naar VTM. Hij was panellid in het moppenprogramma HT&D en presenteerde jarenlang Zondag Josdag, een soort 'Te Bed Of Niet Te Bed' op tv.

In voorjaar 2012 kwam hij in opspraak wegens  intimidatie van Irène Houben, presentatrice bij Omroep Limburg. Zijn voormalige medewerkster deed tijdens een ophefmakende uitzending van het 'Reyers Laat 'op Canvas een boekje open over het naar eigen zeggen "terroriserende gedrag" van Ghysen. Niet veel later verhuisde hij naar een Hasselts rusthuis. (br.hln)

05-06-2014 om 09:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
04-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GAIA roept op tot Metallica-boycot tijdens Rock Werchter

GAIA roept op tot Metallica-boycot tijdens Rock Werchter

http://oi60.tinypic.com/z4742.jpg

Zoals te verwachten was, krijgt Metallica-frontman James Hetfield flink de wind van voren van dierenrechtenorganisaties sinds hij zijn steun verleende aan een tv-reeks over berenjacht. In ons land roept GAIA muziekfans op om de weide te verlaten tijdens het Rock Werchter-concert van de Amerikaanse metalformatie.

James Hetfield was jachtliefhebber bereid om mee te werken toen hij werd gevraagd als verteller bij 'The Hunt'. Die tv-serie, die vanaf 8 juni via The History Channel op antenne gaat in de VS, documenteert de tocht van een groep mannen die in Alaska op de bruine kodiakbeer jagen. In tegenstelling tot Hetfield blijken nogal wat mensen de serie - en de medewerking van de rockster - helemaal niet cool te vinden.

Een reactie van dierenliefhebbers kon dus niet uitblijven. Zo haalde een Facebookpagina om Metallica's concert op het Britse festival Glastonbury te annuleren in geen tijd 15.000 likes. De komst van de headliner - de eerste metalact ooit die 'top of the bill' is op Glastonbury - was al voer voor discussie, dat brandje wordt nu nog meer aangewakkerd.

Niet verbieden, wel voor lege weide laten spelen
In eigen land komt er gelijkaardig protest. Dierenrechtenorganisatie GAIA roept Rock Werchter-bezoekers op om de weide te verlaten tijdens het concert van de groep. Oproepen om de groep niet te laten spelen gaat GAIA te ver ('Waarschijnlijk doet hij contractueel niks verkeerds'), maar Hetfield verdient wel een sterk signaal omdat hij met zijn voorbeeldfunctie de bijzonder controversiële jacht op grote wilde dieren promoot.

"De beste rechters zijn de fans", zegt GAIA-directrice Anne De Greef tegenover de Gazet van Antwerpen. "Zij moeten duidelijk maken dat zoiets niet kan. Ze kunnen bijvoorbeeld weggaan tijdens het optreden van Metallica op Rock Werchter, zodat ze voor een lege weide staan te spelen."

04-06-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian verwacht derde kindje

Kourtney Kardashian verwacht derde kindje

http://oi62.tinypic.com/2aih2y8.jpg

Kourtney, de zus van Kim Kardashian, is zwanger van haar derde kindje. Samen met haar partner Scott Disick heeft ze al kinderen Mason, 4, en Penelope, 23 maanden. De nieuwe spruit wordt in december verwacht.

Kourtney zou altijd al hebben gezegd dat ze veel kinderen zou willen en dus is deze baby zeker en vast gepland en overduidelijk welkom. Bronnen melden ook dat de realityster nog maar een paar maanden zwanger is.

Sommigen hadden het al wel in de gaten, want zij zagen een stralende zwangerschapsgloed over Kourtney en haar partner toen ze vorige week samen terugkeerden van de trouw van zus Kim in Italië. "Kourtney zag er stralend uit. Ze had zo'n mooie blos op haar wangen", zei een bron.

Kourtney en Scott zouden het geslacht van hun baby geheim willen houden voor de wereld, maar ook voor zichzelf. Zoals elke ouders zijn ze al supergelukkig als hun kindje gezond is. Iedereen weet dan ook dat haar kinderen op de eerste plaats komen: "Niets is belangrijker dan mijn kinderen. Ik vind het dan ook noodzakelijk om alles in volgorde van belangrijkheid te zetten om alles gedaan te krijgen", zei Kourtney.

04-06-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speels en sexy op de foto: Beyoncé toont hoe het moet

Speels en sexy op de foto: Beyoncé toont hoe het moet

http://oi61.tinypic.com/n4jr40.jpg

Voor de cover van T Magazine mocht Beyoncé de speelvogel in zichzelf naar boven halen. Onder goedkeurend oog van fotograaf Juergen Teller toont ze hoe je sexy en met de nodige humor moet poseren. Het resultaat: onweerstaanbare kiekjes.

Queen B. wordt in T Magazine omschreven als 'The Woman on Top of the World'. Het verhaal draait dan ook rond de manier waarop de succesvolle zangeres uitgroeide van dertien in een dozijn tot één van de grootste supersterren op de aardbol.

Eén ding is zeker: het belooft een stevig gevulde zomer te worden voor Beyoncé, niet in het minst door de 'On the Run' tour met haar wederhelft Jay Z. Aan de schattige familiekiekjes met dochtertje Blue Ivy te zien, geniet het gezinnetje nu eerst nog uitgebreid van wat verdiende rust.

04-06-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent: "Solange vocht namens Beyoncé"

50 Cent: "Solange vocht namens Beyoncé"

http://oi59.tinypic.com/xd8qd2.jpg

Rapper 50 Cent denkt dat een boze Beyoncé de reden was dat Solange Jay Z aanviel in de lift. "Ik denk dat Solange optrad namens Beyoncé", vertelt hij in een interview met E! News.

50 Cent snapt de opstelling van Jay Z wel. "Hij gedroeg zich begrijpelijk." Hij zegt getuige geweest te zijn van een opvliegerige Beyoncé die zich tijdens een nieuwjaarsfeestje in Las Vegas van haar agressieve kant liet zien. Naar eigen zeggen was 50 Cent in gesprek met Jay Z toen een beschermende Beyoncé boos aan kwam stormen omdat ze dacht dat de rapper zich tegen haar man keerde. "Ik denk niet dat ze begrijpt dat onze energie niet negatief is. Ik ging Jay heus niks aandoen."

In de lift stond Beyoncé er echter bij en keek er naar. "De situatie in de lift kwam niet echt overeen met wat ik toen zag. Ik denk dus dat Solange namens haar optrad." Dat er achteraf grappen werden gemaakt over de houding van Jay Z vindt 50 Cent niet geheel terecht. "Hij had zich niet anders kunnen opstellen. Uiteindelijk worden er grappen gemaakt omdat zo'n situatie de kans biedt om grappen te maken. Als hij zich anders had gedragen had het pas echt een nachtmerrie geweest."

04-06-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Albert van Monaco en Charlène krijgen een tweeling"

"Albert van Monaco en Charlène krijgen een tweeling"

http://oi58.tinypic.com/2q19u07.jpg

Het was alvast niet de bedoeling, maar toekomstig grootvader Michael Wittstock kon zijn geluk alvast niet voor zichzelf houden en schreeuwde het van de daken dat zijn dochter Charlène en Albert van Monaco in verwachting zijn van een tweeling.

Het was de Zuid-Afrikaanse tv-journalist Derek Watts die een speciaal telefoontje kreeg van zijn oude schoolvriend Michael Wittstock. De vader van Charlène zou tijdens dit gesprek, al dan niet per ongeluk, verklapt hebben dat zijn dochter en Albert van Monaco in blijde verwachting zijn van een tweeling. Natuurlijk moet je zo'n heugelijk nieuws niet vertellen aan een journalist, want Watts liet het meteen weten via zijn Twitterpagina.

Het nieuws is momenteel nog niet bevestigd door het koningshuis. Het nieuws zou alvast de ministaat in feeststemming brengen, al was het volk al heel uitgelaten toen ze te horen kregen dat ze eindelijk een troonopvolger zouden krijgen. Het koppel is inmiddels al drie jaar getrouwd en dus was Monaco ongeduldig aan het wachten op zo'n heugelijk nieuws. Eind dit jaar mogen ze dan eindelijk hun lang verwachte troonopvolgers verwachten.

04-06-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer heeft nooit ruzie met zijn Mariska

Frans Bauer heeft nooit ruzie met zijn Mariska

http://oi58.tinypic.com/mmtmhx.jpg

Frans Bauer is nog steeds dolgelukkig met zijn Mariska. Het koppel is al bijna 24 jaar bij elkaar en heeft wel eens een meningsverschil, maar ze hebben nog nooit écht ruzie gehad. "Het is geven en nemen in een relatie, maar ik heb nog nooit een moment gehad dat ik mijn koffers wilde pakken om bij haar weg te gaan", vertelt de zanger aan Party.

Volgens Mariska is daar ook geen enkele aanleiding voor. Zij en Frans houden allebei van het gezinsleven en doen nog genoeg leuke dingen met elkaar. "Het werkt niet om te denken: 'Ik heb een vrouw en ik ga één keer per jaar met haar naar een restaurant."

"Als man blijf ik Maris zo af en toe verassen. Met tripjes naar Scheveningen of Rotterdam, maar ook rollerskaten we samen door de straten." Ook samen winkelen vinden ze geweldig, waarbij Mariska onthult: "Frans kiest dan al mijn kleren uit."

04-06-2014 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorkijkjurk van Rihanna leeft verder in 'Family Guy'

Doorkijkjurk van Rihanna leeft verder in 'Family Guy'

http://oi59.tinypic.com/2poe0qd.jpg

Rihanna trok gisteren heel wat aandacht toen ze op de rode loper van CFDA verscheen met haar doorschijnende jurk. Daarbij heeft ze niet alleen de aandacht getrokken van haar fans en het publiek maar ook van de makers van 'Family Guy'. Zij kwamen alvast op dit briljant en grappig ontwerp

De zangeres kon er natuurlijk eens goed om lachen en deelde de leuke foto zelfs op haar Twitterpagina. Meer nog: Rihanna veranderde haar Twitterfoto meteen in die van 'Family Guy'.

Gewaagd
Riri ontving gisteren tijdens de mode-awardshow CFDA de 'Fashion Icon Award'. Achteraf trakteerde ze dan ook iedereen met een speciaal dansje om haar award te vieren. Al zijn er misschien wel sommigen die vinden dat de zangeres soms te ver gaat met haar kledingkeuze. Hoe dan ook, je moet wel wat lef hebben om zo'n jurk in het openbaar te dragen. Onder de doorschijnende jurk droeg ze niet meer dan haar slipje, haar tepels en tattoos waren duidelijk zichtbaar.

Pikant
Het is niet de eerste keer, en al zeker niet de laatste, dat de ster met haar excentrieke outfits in het nieuws komt. Eerder dit jaar werd ze al verbannen van Instagram, nadat ze verschillende keren werd gewaarschuwd voor haar te pikante foto's die ze publiceerde. Ook in Groot-Brittannië vinden ze Riri te sexy en zal haar reclamecampagne voor haar nieuwe parfum niet overal worden gepubliceerd.

04-06-2014 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Claudio Dell'Anno moet betaald worden als werknemer"

"Claudio Dell'Anno moet betaald worden als werknemer"

http://oi57.tinypic.com/2ibnaki.jpg

Claudio Dell'Anno moet betaald worden als werknemer. Dat zegt Roger Blanpain, emeritus hoogleraar arbeidsrecht aan de KU Leuven, in een reactie op de strafklacht die Del'Anno indiende tegen MEDIALAAN. Dat is de mediaholding boven de commerciële zender VTM.

"Ik ken de inhoud van het dossier niet, maar alles wijst er toch op dat Dell'Anno een zaak heeft als hij van MEDIALAAN eist betaald te worden als werknemers voor de periode dat hij in 2009 deelname aan 'Mijn Restaurant'. Het gaat hier niet om een tv-spelletje, maar om een periode van drie maanden dat er in ondergeschikt verband zwaar moest gepresteerd worden met overuren en dies meer", aldus Blanpain. "Dit is duidelijk niet iemand die als ouder mee op kamp gaat om te koken voor de kinderen, het gaat hier om een professionele activiteit."

Blanpain denkt dat Dell'Anno als werknemer had moeten betaald worden. De emeritus hoogleraar verwijst naar rechtspraak in die zin in Frankrijk en Nederland over personen die maandenlang werkzaam waren voor 'Temptation Island'.

04-06-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor: nieuw album, nieuwe look

Sinéad O'Connor: nieuw album, nieuwe look

http://oi59.tinypic.com/vdziig.jpg

Sinéad O'Connor (47) heeft zich een nieuwe look aangemeten voor de release van haar nieuwe album 'I'm Not Bossy, I'm The Boss'.

Sinéad heeft haar brosje en wapperende gewaden ingeruild voor een zwarte pruik en een rubberen outfit die wel een afstekertje van Katy Perry lijkt.

De nieuwe look kadert in haar comebackplannen: het nieuwe album, dat in augustus wordt verwacht, is haar eerste in drie jaar.

Het zijn turbulente jaren geweest voor O'Connor. In december 2011 trouwde ze in Las Vegas met haar vriend Barry, een journalist. Zestien dagen later gingen de twee uit elkaar, ze verzoenden zich en gingen andermaal uit elkaar.

Sinéad brak vervolgens haar enkel, ondernam twee zelfmoordpogingen en deed een emotionele oproep op Twitter waarin ze psychiatrische hulp zocht.

Recent gaf O'Connor Miley Cyrus nog een bolwassing nadat die laatste Sinéad had vergeleken met Amanda Bynes.

03-06-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brengt Yolanthes onderbroek Oranje geluk op WK?

Brengt Yolanthes onderbroek Oranje geluk op WK?

http://oi57.tinypic.com/24dfolf.jpg

In een sexy pose wenst Yolanthe Sneijder-Cabau het Nederlands elftal succes op weg naar het WK in Brazilië. De vrouw van Oranje-international Wesley Sneijder, en het nieuwe gezicht van Sloggi, poseert in een nieuwe commercial van het ondergoedmerk in een speciale oranje 'Good Luck-hipsters'.

"Ik hou van oranje. Het is de kleur van mijn land, het is een felle kleur en ik word er gelukkig van", aldus Yolanthe. Of ze met haar onderbroek ook effectief kan toedragen tot eventuele WK-successen van haar land, valt natuurlijk nog af te wachten...

03-06-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis en Ashton Kutcher op babymoon

Mila Kunis en Ashton Kutcher op babymoon

http://oi62.tinypic.com/24uydfr.jpg

De zwangere actrice Mila Kunis en haar verloofde Ashton Kutcher hebben afgelopen week samen genoten van een vakantie. Dit najaar wordt hun eerste kindje geboren. Volgens People wilde het koppel nog even in alle rust van elkaar genieten.

De twee werden gespot toen ze terugkeerden naar Los Angeles vanuit Frans-Polynesië. Mila zag er ontspannen uit in vrijetijdskleding terwijl ze uit het vliegtuig van Air Haïti kwam. Verloofde Ashton had een witte Cubaanse hoed op. Tijdens hun vakantie werden ze een aantal keer door lokale bewoners van het eiland Taha'a gespot. Ze stopten zelfs af en toe om handtekeningen uit te delen aan fans.

03-06-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae populairder dan Rihanna op Marokkaans festival

Stromae populairder dan Rihanna op Marokkaans festival

http://oi62.tinypic.com/k15g11.jpg

Stromae heeft een recordopkomst op gang gebracht tijdens het muziekfestival Mawazine, dat plaatsvindt in Rabat, de hoofdstad van Marokko. Meer dan 180.000 toeschouwers zakten gisteren af naar het festival. Dat verklaarden de autoriteiten.

Zowat 2,5 miljoen toeschouwers worden verwacht op de dertiende editie van het festival, dat plaatsvindt tussen 30 mei en 7 juni. Meer dan 100 artiesten treden er op en er worden verschillende genres gebracht.

Gisteravond stroomden 183.000 mensen toe om Stromae aan het werk te zien, en dat is een record. Onze landgenoot wordt momenteel dan ook beschouwd als de grootste Franstalige zanger. Het vorige record stond op naam van de Amerikaanse sterartieste Rihanna en de Franse DJ David Guetta: toen kwamen 150.000 mensen kijken.

Jongeren en families
Temidden de massa bevonden zich talloze jongeren, maar ook families. Stromae verzorgde een optreden van anderhalf uur en bracht zijn bekendste nummers, waarmee hij de massa aan het dansen kreeg.

Op de vierde dag van het festival Mawazine-Rythmes du Monde mocht de organisatie al 483.000 toeschouwers verwelkomen. Justin Timberlake opende het festival op vrijdag, terwijl Alicia Keys het komende zaterdag zal afsluiten.

03-06-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe geeft man laatste kans

Lesley-Ann Poppe geeft man laatste kans

http://oi61.tinypic.com/fxfn6b.jpg

Tien maanden na het uitlekken van zijn overspel met een prostituee lijkt Lesley-Ann de spons te halen over de strapatsen van haar man. In Antwerpse kringen, waar de twee vaak samen worden gespot, klinkt het dat Lesley-Ann haar Benjamin nog één kans wil schenken. "Ze zien elkaar gewoon nog te graag." Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het koppel wens niet te reageren.

Waar Benjamin na het uitlekken van zijn affaire met een prostituee angstvallig wegbleef uit het publieke leven, duikt hij de laatste tijd weer opvallend vaak op in de nabijheid van zijn vrouw. Driemaal op rij zelfs. Op een boekvoorstelling in Antwerpen, bij de lancering van de make-uplijn van Lesley-Ann, en nu zelfs op het jongste societyfeestje van Eccentric in Knokke. Nooit gaat Benjamin samen op de foto met Lesley-Ann, maar hij blijft wel steevast in haar buurt flaneren. Flink afgevallen en strak in het pak. Een beetje onwennig, maar duidelijk bekomen van de klap.

"Eigenlijk zijn ze nooit écht uit elkaar geweest", weet een bron die dicht bij het koppel staat. "En niet enkel omwille van de zakelijke belangen. Die twee zien elkaar gewoon graag, punt."

Anderen spreken dan weer van "de laatste kans". Lesley-Ann zelf wil liever niets kwijt over de aanzwellende geruchten. "Ik ga hier niets over zeggen. Dit is een privézaak en ik heb besloten mijn privéleven sowieso meer af te schermen."

03-06-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!