NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koning Boudewijn was verbonden aan religieuze sekte"

"Koning Boudewijn was verbonden aan religieuze sekte"

http://oi61.tinypic.com/2dv4wuc.jpg

Volgens het weekblad Humo is het Belgische koningshuis al jaren verbonden met de Gemeenschap Jeruzalem, de Engelstalige tak van de Charismatische Vernieuwing. Humo brengt vandaag het eerste deel van een tweedelige reportage over de banden tussen het Belgische koningshuis en de Gemeenschap Jeruzalem.

Van oorsprong is de beweging, door sommige als sekte bestempeld, een protestante beweging die eind jaren 60 erg populair werd aan Amerikaanse universiteiten. Jongeren verzamelden zich er in kleine groepjes om te bidden. Dat deden ze door ongearticuleerde klanken uit te brengen en hoopten dat de geest rechtstreeks tot hen zouden komen.

De beweging waaide over naar Europa en in ons land werd onder Amerikaanse invloed The Word of God Belgium gesticht. Later, in 1979, zou de naam Gemeenschap Jeruzalem aangenomen worden. Opvallend is het symbool dat de beweging koos: het Jeruzalemkruis. "Dat kruis benadrukt het militante karakter van de Gemeenschap Jeruzalem. De strijd voor het enige ware geloof zal een zware beproeving zijn", aldus Humo. "Voor de Charismatische Vernieuwing is de wereld slecht: de maatschappij is in verval. Alles gaat teloor. En alleen een nieuw Pinksteren kan redding brengen."

Abortuswet
Volgens het weekblad was koning Boudewijn er lid van, net als zijn vrouw Fabiola, zijn broer Albert en diens vrouw Paola. Ook de huidige koning Filip zou samen met zijn vrouw Mathilde verbonden zijn aan de Gemeenschap. Koning Boudewijn zou van de 36 uur dat hij even geen koning meer was zodat de abortuswet ondertekend kon worden, gebruik gemaakt hebben om een misviering van de Gemeenschap bij te wonen in Etterbeek. Tijdens zijn koningschap wou hij immers zijn neutraliteit behouden.

Maar de koning was bijvoorbeeld in 1975, toen de paus de Charismatische Vernieuwing officieel herkende, wel aanwezig in Rome. "Ik was er zo ondersteboven en gelukkig van, dat de tranen over mijn wangen rolden zonder dat ik er iets aan kon doen", schreef Boudewijn daarover in zijn dagboek.

De sleutelfiguren achter de Belgische tak van de Gemeenschap Jeruzalem, kardinaal Suenens en de Ierse ex-non Veronica O'Brien, zouden Boudewijn zelfs gekoppeld hebben met de timide Fabiola.

"Sekte"
Ook Alain Flandroy, een Brusselse lekenbroeder, werd aan een vrouw gekoppeld, maar weigerde. Toen hij zijn latere echtgenote leerde kennen besloten ze de Gemeenschap samen te verlaten. "Ik had begrepen dat het eerder een sekte dan een gemeenschap was", vertelt Flandroy.

"De Gemeenschap Jeruzalem is een magneet voor kwetsbare mensen, heel wat koppels in relatiecrisis belanden er", schrijft Humo. Het was ook de Gemeenschap Jeruzalem die mee aan de wieg gestaan zou hebben van een verzoening tussen Albert en Paola. Ook zou kardinaal Suenens koning Albert geadviseerd hebben met zijn buitenechtelijke dochter Delphine te breken.

"Prijs voor vrijheid"
Prins Laurent heeft zich echter nooit laten meeslepen in de godsdienstbeleving van zijn omgeving. "Natuurlijk heb ik daar een prijs voor betaald", aldus Laurent. "Maar zo gaat dat in het leven: vrijheid heeft een prijs."

03-06-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wellens laat Lentel zitten voor getrouwde vrouw met pasgeboren baby

Wellens laat Lentel zitten voor getrouwde vrouw met pasgeboren baby

http://oi59.tinypic.com/2j3ocas.jpg

Zoals bekend gaat Bart Wellens scheiden van zijn vrouw Lentel omdat hij een nieuwe vriendin heeft. Zijn nieuwe liefde zou volgens Story de 26-jarige Nicky Alen uit Lommel zijn. Pittig detail: Nicky is een getrouwde vrouw die negen maanden geleden nog beviel van een zoontje.

Het nieuws over de scheiding van Bart Wellens sloeg iedereen vorige week met verstomming. Vooral dan het feit dat de veldrijder een nieuwe liefde gevonden heeft en daar zo openlijk over praatte. Die nieuwe vlam is dus de negen jaar jongere én getrouwde Nicky uit Lommel.

De twee zouden volgens Story al zes maanden een relatie hebben terwijl Nicky negen maanden geleden beviel van haar zoontje. Geert Wellens, de broer van, is naar eigen zeggen verrast. "Mijn ouders en ik zijn net zo hard geschrokken als iedereen. We weten zelf niet goed wie dat meisje is."

03-06-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna wordt aangeklaagd voor haar fitnessmerk

Madonna wordt aangeklaagd voor haar fitnessmerk

http://oi58.tinypic.com/1zqspxg.jpg

Madonna wordt naar de rechtbank gestuurd door schoonheids- en modebedrijf 'Hard Candy'. De zangeres zou namelijk hun naam hebben gestolen om fitness-dvd's en kledij te kunnen verkopen. Het bedrijf heeft een rechtszaak aangespannen bij de federale rechtbank wegens inbreuk op het handelsmerk en oneerlijke concurrentie.

Madonna zou al sinds 2011 deze producten hebben verkocht onder de naam 'Hard Candy' ondanks dat deze naam niet werd goedgekeurd bij het U.S Patent and Trademark Office, omdat deze al in gebruik was.

Showbizzsite RadarOnline kon al eens een kijkje nemen in de papieren: "De acties van de verdediging heeft Hard Candy onomkeerbare schade toegebracht voor dewelke geld en andere legale remedies onvoldoende zijn om het goed te maken. Als ze niet door dit hof gestraft worden zullen ze hun illegale praktijken zeker verder zetten en misschien zelfs uitbreiden. Zo zullen ze blijven schade berokkenen aan Hard Candy."

De rechtszaak geldt ook voor Madonna's manager Guy Oseary, maar die beweert dat Madonna de drijvende kracht is achter het hele project, zij neemt zelf alle verantwoordelijkheid. Het bedrijf zal financiële schadevergoeding vragen en eisen dat de zangeres stopt met het gebruik van hun naam.

03-06-2014 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince gespot op Roland Garros

Prince gespot op Roland Garros

http://oi61.tinypic.com/169pzyg.jpg

In Parijs is niemand minder dan Prince gespot op Roland Garros. De artiest zat vanmiddag te kijken naar de wedstrijd tussen Rafael Nadal en Dusan Lajovic.

De wedstrijd tussen de twee tennissers werd gespeeld op Philippe Chartrier, het Centre Court van Roland Garros. Prince heeft een plekje tussen het publiek gevonden. Hij is in de Franse hoofdstad aanwezig vanwege zijn concertreeks in Europa.

02-06-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drake kan Rihanna niet vergeten

Drake kan Rihanna niet vergeten

http://oi61.tinypic.com/2vrtuuv.jpg

Rihanna mag Drake dan gedumpt hebben, volgens RadarOnline is de rapper nog steeds verliefd op de zangeres. "Eigenlijk zou hij hun relatie definitief willen verbreken, maar zij heeft een soort macht over hem", aldus een bron aan de website.

"Ze hoeft maar in haar vingers te knippen en hij rent naar haar terug", vervolgt de bron die ook loslaat dat Drake er kapot van was toen Rihanna het uitmaakte. De artiest gelooft dat Rihanna problemen heeft met haar zelfvertrouwen en dat ze niet gelooft in echte liefde en dat het daarom steeds misloopt. "Zijn crew hoopt dat hij haar los kan laten, maar dat lukt niet. Hoeveel pijn ze hem ook gedaan heeft."

Rihanna en Drake hebben al tijden een knipperlichtrelatie. Begin dit jaar gaven de twee hun liefde voor elkaar weer een kans, maar in mei was dit volgens de website weer voorbij.

02-06-2014 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler nog niet toe aan serieuze relatie

Liv Tyler nog niet toe aan serieuze relatie

http://oi57.tinypic.com/2i8kggn.jpg

Liv Tyler stapt voorlopig niet voor een tweede keer in het huwelijksbootje. Haar scheiding in 2008 van haar ex Royston Langdon heeft haar veel geld gekost. "Dat is nog steeds een pijnlijk onderwerp voor haar", vertelt een bron aan RadarOnline.

"Liv waarschuwt de mannen met wie ze date ook steeds dat ze niet toe is aan een serieuze relatie omdat haar scheiding zo heftig was", vervolgt de insider. "Ze brengt haar tijd het liefst door met haar zoontje Milo." De ouders van de actrice, 'Aerosmith'-rocker Steven Tyler en model Bebe Buell, zijn ook gescheiden. "Dus het staat intussen centraal in haar leven. Liv kan zoiets niet nog eens meemaken."

Liv en Royston waren van 2005 tot 2008 getrouwd. Hun zoontje Milo is 9 jaar oud.

02-06-2014 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delacre lanceert koninklijke koekjesdoos

Delacre lanceert koninklijke koekjesdoos

http://oi61.tinypic.com/16gmmw2.jpg

Koekjesfabrikant Delacre brengt een speciale verpakking uit om de eerste troonverjaardag van koning Filip en koningin Mathilde te vieren. De nieuwe 'koninklijke doos', waarop het koningspaar en haar gezin staat afgebeeld, ligt vanaf 23 juni in de winkelrekken.

Delacre brengt traditiegetrouw koninklijke koekjesdozen uit om een mooi moment binnen de koninklijke familie, zoals bijvoorbeeld een geboorte of huwelijk, te vieren.

"Al van bij de aankondiging van de troonsbestijging van het nieuwe koningspaar worden we overspoeld door vragen over de komst van een nieuwe koninklijke doos, met daarop koning Filip", vertelt Gunther Deckers, marketing manager bij Delacre. "Voor veel mensen zijn de 'koninklijke dozen' van Delacre iconen geworden. De koekjesblikken schetsen de geschiedenis van ons koningshuis en bevatten de klassiekers uit het assortiment van Delacre."

Hofleverancier

Toen koning Filip in juli 2013 de troon besteeg, was het uitkijken naar de nieuwe lijst van hofleveranciers, gekozen door hem en zijn echtgenote. In november vorig jaar kreeg Delacre het brevet van hofleverancier opnieuw toebedeeld, een titel die de koekjesproducent al sinds 1879 draagt.

De koninklijke doos is een gelimiteerde editie. De dozen liggen vanaf 23 juni in de rekken van de winkelketens, aan de adviesprijs van 7,99 euro.

02-06-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van nieuwe 'Star Wars'-film online

Foto's van nieuwe 'Star Wars'-film online

http://oi59.tinypic.com/eqvw9w.jpg

Op internet circuleren foto's van de nieuwe Star Wars film. Op de website van TMZ staan een paar plaatjes van de filmset die in Abu Dhabi zou zijn.

Op een van de foto's is een enorm beest te zien en op een ander kiekje een soort ruimteschip. Volgens de website hebben de producers besloten minder gebruik te gaan maken van computeranimaties, ze zouden de film meer willen maken op de manier waarop de oude films ook tot stand zijn gekomen.

De opnames van 'Star Wars VII' zouden halverwege mei zijn begonnen. De productiemaatschappij van regisseur J.J. Abrams, Bad Robot, twitterde toen namelijk een foto van een filmklapper met daarop 'Star Wars Episode VII.' De première van 'Star Wars VII' staat gepland op 18 december 2015.

Episode VI van de Star Wars-reeks, 'Return of the Jedi' uit 1983, eindigde met de verzoening tussen zoon Luke Skywalker en vader Darth Vader.

02-06-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentator 'Top Of the Pops' misbruikte zeker 500 kinderen

Presentator 'Top Of the Pops' misbruikte zeker 500 kinderen

http://oi58.tinypic.com/mwtmoj.jpg

Het misbruikschandaal rondom voormalige BBC-presentator Jimmy Savile breidt zich uit. Zeker 500 kinderen zouden zijn misbruikt door de befaamde presentator van onder meer Top Of The Pops.

Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de NSPCC, schrijven Britse media vandaag. Deze organisatie ter voorkoming van wreedheden tegen kinderen, heeft gelekte documenten onderzocht die nieuw licht werpen op de zaak.

Zo was het jongste slachtoffer pas 2 jaar. De meeste kinderen waren tussen de 13 en 15 jaar. Ook zou Savile meer patiënten hebben misbruikt in het Britse psychiatrisch ziekenhuis Broadmoor. Tot nu toe zijn 16 meldingen van misbruik bij de politie binnengekomen.

"Grootste zedendelinquent"
Savile had in 1988 de leiding over een reorganisatie binnen het ziekenhuis. "Er kan geen twijfel over bestaan dat Savile één van de grootste, zo niet de grootste, zedendelinquent is die we ooit zijn tegen gekomen", aldus Peter Watt, de directeur van NSPCC.

De voormalig dj wordt ervan verdacht in ruim 50 jaar tijd honderden slachtoffers te hebben gemaakt in onder meer Britse ziekenhuizen, scholen en bij kinderen thuis. Ook zou hij zich aan minderjarige meisjes die zijn show bezochten, hebben vergrepen. Het eerste misbruikincident zou hebben plaatsgevonden in de jaren 40. Het laatste incident dateert van 2007.

Savile stierf in 2011 op 84-jarige leeftijd, een jaar voordat de beschuldigingen aan zijn adres openbaar werden.

02-06-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber biedt excuses aan voor racistische mop

Justin Bieber biedt excuses aan voor racistische mop

http://oi62.tinypic.com/ddjqxy.jpg

Zanger Justin Bieber heeft zijn excuses aangeboden voor de racistische grap die hij maakte in een recent opgedoken video. Het was een "roekeloze en kinderachtige fout", zo laat de 20-jarige zanger weten in een persverklaring.

Volgens Justin werd het filmpje vijf jaar geleden opgenomen, toen hij 15 jaar was en net beroemd begon te worden. Op het filmpje is te zien hoe de jonge Bieber aan een vriendinnetje vraagt waarom donkere mensen bang zijn voor kettingzagen. Vervolgens doet Justin het geluid van een kettingzaag na door het Engelse woord voor wegrennen, 'run' en 'nigger', neger, achter elkaar uit te spreken.

"Als kind begreep ik de kracht van bepaalde woorden en hoe ze pijn kunnen doen niet", verklaart Justin nu. "Met dank aan vrienden en familie heb ik van mijn fouten geleerd en mijn excuses aangeboden. Nu deze fouten uit het verleden openbaar zijn geworden, moet ik opnieuw mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik heb beledigd. Het spijt me heel erg."

Bieber laat verder weten dat hij toen het filmpje werd opgenomen nog een kind was, maar nu "een man die zijn verantwoordelijkheden kent" en dat hij "niet weer dezelfde fout zal maken".

02-06-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Madonna's selfie voor de spiegel is hint naar singletitel"

"Madonna's selfie voor de spiegel is hint naar singletitel"

http://oi57.tinypic.com/2uz33ow.jpg

Een selfie van Madonna heeft voor consternatie gezorgd bij haar fans. Hint ze nu wel of niet over de titel van haar nieuwe single? De Queen of Pop nam een foto van zichzelf via de spiegel in de badkamer en deelde het kiekje gisteren op Instagram.

Op haar hoofd draagt de zangeres een soort kroontje in de vorm van het woord BITCH, zo is in spiegelbeeld te lezen. Haar lippen vormen een duckface. 'Unapologetic' in de badkamer', schrijft ze erbij.

Madonna gebruikte eerder al regelmatig de hashtag #unapologeticbitch bij veel instagramfoto's. Volgens geruchten wordt dat ook de titel van haar nieuwste single. De mysterieuze foto zet die roddel extra kracht bij.

Concurrent Rihanna lanceerde in 2012 een album genaamd Unapologetic. De plaat kwam op één binnen in de Britse albumcharts en daarmee evenaarde RiRi Madonna's record van drie opeenvolgende nummer 1-albums van een vrouwelijke artiest.

02-06-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Geordi LaForge' uit Star Trek scoort met leren lezen-game

'Geordi LaForge' uit Star Trek scoort met leren lezen-game

http://oi60.tinypic.com/ehays6.jpg

Acteur LeVar Burton is vooral bekend van zijn rol als de blinde technicus Geordi LaForge in Star Trek: The Next Generation, de tv-serie die momenteel op Canvas wordt heruitgezonden. LeVars interesse in techniek leidde hem naar crowdfundingsite Kickstarter. Hij haalde daar in recordtijd een klein fortuin op om een leesprogramma terug op de markt te brengen.

Het gaat om Reading Rainbow, een tv-programma uit 1983 dat kinderen op een speelse manier leerde lezen. Burton speelde in de reeks. Omdat tegenwoordig tv niet meer het aangewezen medium is om kinderen wat te leren, stapte het bedrijf de digitale wereld in.

Twee jaar geleden kwam het bedrijf al met een app voor op tablets, maar volgens LeVar, die verbonden is aan het bedrijf, hebben lang niet alle gezinnen toegang tot een tablet. Dus zette hij een project op Kickstarter om voor 2 juli 1 miljoen dollar op te halen voor een webserie.

Drie miljoen
In twee dagen tijd werd er echter twee miljoen opgehaald en inmiddels staat de teller al op boven de drie miljoen dollar. Meer dan 71.000 mensen steunen het crowdfundingsproject. Het geld was in eerste instantie bedoeld om de serie te lanceren op internet en om het programma in 1500 klaslokalen te krijgen.

Nu zijn de doelstellingen aangepast aan het ingezamelde geld. Burton hoopt nu 5 miljoen in te zamelen. Dan kan Reading Rainbow uitkomen op platforms zoals de Xbox en terechtkomen in 7.500 klaslokalen.

02-06-2014 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monaco blij met komst troonopvolger

Monaco blij met komst troonopvolger

http://oi62.tinypic.com/nq6wqo.jpg

Prins Albert en Charlène Wittstock wisten het zeker. Na hun huwelijk wilden ze snel een gezin stichten, zo vertelden ze niet lang na de verloving in een interview. Vrijdag maakte het paleis in Monaco bekend dat het vorstelijk paar eind dit jaar het eerste kind verwacht. Reden voor de prinses om af te zeggen voor het officieel bezoek dat ze dinsdag samen met Albert aan Nederland zou brengen.

In Monaco vinden ze niet dat het vorstenpaar snel is geweest. Albert en Charlène zijn immers al bijna drie jaar getrouwd. "We zien wel wanneer het gebeurt", had Charlène al eens geantwoord op de eindeloze reeks vragen over gezinsuitbreiding, terwijl Albert de vragenstroom regelmatig geïrriteerd afdeed door te zeggen dat ze het allebei erg druk hadden.

Charlène vertelde vorig jaar dat ze veel steun had gekregen van de Nederlandse koningin Máxima, die haar met raad en daad ter zijde had gestaan bij haar entree in de wereld van 'royalty'. Wellicht dat Máxima de uit Zuid-Afrika afkomstige prinses van Monaco ook advies heeft gegeven over de verwachtingen van publiek en media aangaande "koninklijke zwangerschappen".

Roddelpers
Máxima had in elk geval ervaring met weekbladen die elke week aankondigden die ze 'weer' in verwachting was en die elke keer als ze haar hand naar haar buik bracht, een blijde gebeurtenis aankondigden. Charlène is de afgelopen jaren op dezelfde manier in de gaten gehouden. Toen ze vorige maand bij een bezoek aan Frankrijk een aantal programmaonderdelen moest overslaan, ging de Franse roddelpers in de hoogste versnelling. Zou het nu echt? En inderdaad, het Monegaskische paleis kwam uiteindelijk met de bevestiging.

Dat de Monegasken ongeduldig waren, heeft te maken met de leeftijd van prins Albert (56). Het duurt nog wel 20 jaar alvorens zijn eerste boreling klaar is om de scepter over te nemen. Alberts vader, de in 2005 gestorven prins Rainier III, maakte zich daar ook al zorgen over en wijzigde om die reden de opvolgingsregels zodat ook Alberts zussen Caroline en Stéphanie in aanmerking kwamen voor de troon. Zonder troonopvolger immers, zo bepaalde een bepaling uit een verdrag met Frankrijk, zou Monaco toevallen aan Frankrijk.

Twee onechtelijke kinderen

Albert wordt overigens niet voor het eerst vader. Hij heeft al een dochter en een zoon uit twee verschillende buitenechtelijke relaties: Jazmin Grace (22) en Alexandre (10). De prins heeft de kinderen erkend, maar ze komen niet in aanmerking voor troonopvolging.

02-06-2014 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaley Cuoco kiest voor kort kapsel

Kaley Cuoco kiest voor kort kapsel

http://oi62.tinypic.com/mcw183.jpg

Kaley Cuoco heeft zichzelf een kort kapsel aangemeten. Op Instagram pronkt de Big Bang Theory-actrice met haar nieuwe look.

Eind april ruilde Kaley haar kenmerkende lange lokken al in voor een hoekig bobkapsel. Nu heeft de 28-jarige blondine gekozen voor een zogeheten 'pixie cut'.

Cuoco is haar vaste haarstyliste dankbaar voor het resultaat. "@clsymonds bedankt voor het naar buiten brengen van mijn innerlijke Peter Pan", schrijft ze bij de foto's.

Kaley is getrouwd met tennisser Ryan Sweeting. Ze gaf op oudejaarsavond haar jawoord.

02-06-2014 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber is geen racist, maar een slechte grappenmaker"

"Bieber is geen racist, maar een slechte grappenmaker"

http://oi62.tinypic.com/33m4uao.jpg

Justin Bieber is geen racist, maar slechts een slechte grappenmaker. Dat stelt de voormalig bodyguard van de zanger, Kenny Hamilton. Hamilton, zelf van afro-Amerikaanse afkomst, vindt dat Bieber niet onmiddellijk racist genoemd moet worden omdat hij een paar keer het 'n-woord' gebruikte.

Hamilton was de bewaker van het tieneridool tijdens zijn doorbraak. Op Twitter neemt hij het voor zijn voormalig werkgever op: "We maken allemaal grappen over het uiterlijk of ras van anderen. Dat betekent niet dat het goed is, maar cabaretiers verdienen er miljoenen mee." Daarnaast is hij er van overtuigd dat Bieber zijn woorden terug zou nemen als hij de kans kreeg.

Hamilton besluit zijn betoog op Twitter dat hij er zeker van is dat 'J.B' geen racist is: "Als donkere man zeg ik de wereld dat hij geen racist is. Ik ken hem sinds hij twaalf jaar oud was en ik weet dat hij een goed hart heeft."

Bieber raakte in opspraak nadat er een video uitlekte van hem, waar hij een grap vertelde waarin meerdere keren het 'n-woord' zat.

02-06-2014 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron en Sean Penn willen trouwen en kids

Charlize Theron en Sean Penn willen trouwen en kids

http://oi60.tinypic.com/2re0i1l.jpg

Charlize Theron en Sean Penn willen snel trouwen. Dat zeggen ingewijden tegen Us Weekly. De twee zouden het zelfs over kinderen hebben.

Theron (38) en Penn (53) zijn ongeveer acht maanden samen, maar zijn al jaren bevriend. "Ze willen absoluut trouwen", aldus de insider. "En ze willen een gezinnetje."

De Zuid-Afrikaanse actrice heeft al een zoontje, de 2-jarige Jackson, die ze met haar ex Stuart Townsend adopteerde. Penn heeft met ex-vrouw Robin Wright een dochter Dylan (23) en een zoon Hopper (20).

02-06-2014 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ingebroken bij villa van Miley Cyrus"

"Ingebroken bij villa van Miley Cyrus"

http://oi59.tinypic.com/2e3deup.jpg

Er is mogelijk ingebroken bij de villa van Miley Cyrus in San Fernando Valley. Dat meldt TMZ. De politie is een onderzoek begonnen.

Het viel de assistente van de 21-jarige zangeres in de nacht van zaterdag op zondag bij thuiskomst op dat er enkele spullen in het huis waren verplaatst. Ze belde daarom direct de politie. Er werden geen sporen van inbraak aangetroffen.

De politie kijkt of de beveiligingscamera's in de woning iets hebben vastgelegd. Ook wordt naar vingerafdrukken gezocht. Als er is ingebroken, zou dat de tweede keer in een jaar tijd zijn. Eind 2013 werden onder meer sieraden ontvreemd.

Verhuizing
Eerder dit jaar werd bekend dat Cyrus zich, mede door een aantal andere incidenten met stalkers en doorgedraaide fans, niet altijd veilig voelt in haar stulpje in de vallei in het zuiden van Californië. Daarom zou ze een verhuizing overwegen.

Lindsay Lohan zou Miley hebben aangeraden om haar villa in te ruilen voor een appartement in een streng bewaakte wijk, zodat het moeilijker wordt om bij de popster in de buurt te komen.

02-06-2014 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Nigella laat Trinny ook huilen

Ex Nigella laat Trinny ook huilen

http://oi61.tinypic.com/k19o3l.jpg

Charles Saatchi, de ex-man van tv-kok Nigella Lawson lijkt er goed in te zijn vrouwen in tranen te krijgen. Bijna een jaar nadat hij Nigella bij de keel greep in een restaurant, is het weer prijs. Saatchi's nieuwe vriendin Trinny Woodall zat deze week tegenover hem huilen, op het terras van hetzelfde restaurant.

Opnieuw zat Saatchi deze week met een vrouw bij restaurant Scott's. En opnieuw keek hij kwaad terwijl de vrouw tegenover hem zat te huilen. Daily Mail publiceert foto's van het incident en gaat uitgebreid in op de gang van zaken.

De twee geliefden werden gespot op het terras van het peperdure restaurant. Daar lijken ze een woordenwisseling te krijgen. Saatchi drinkt veel wijn en zijn vriendin zit nerveus te roken. Na enige tijd moet Trinny haar zonnebril afdoen om haar tranen te drogen. De twee verdwijnen dan enige tijd in de zaak en komen dan weer naar buiten. Trinny lijkt tegen haar 70-jarige vriend te schreeuwen. Na een tijd stappen ze na elkaar in een taxi.

Saatchi laat weten dat er niks aan de hand was. Er was geen ruzie, zegt hij. Waarom modestyliste Trinny dan wel zat te huilen, heeft hij niet uitgelegd.

02-06-2014 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: 'Gangnam Style' twee miljard keer bekeken

Record: 'Gangnam Style' twee miljard keer bekeken

http://oi60.tinypic.com/28h1sna.jpg

Het nummer 'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse popster Psy is op YouTube liefst twee miljard keer bekeken. Vanochtend stond de teller op ruim 2.000.063.000. Dat is een record voor de videowebsite.

De kijkcijfers voor de hit uit 2012 zijn enorm vergeleken met andere filmpjes op YouTube. Zo komt Justin Bieber met zijn succesnummer 'Baby' niet verder dan ruim een miljard.

Psy's opvolger van Gangnam Style, 'Gentleman', doet het met bijna 690 miljoen 'views' in ruim een jaar ook niet slecht.

"Zeer eervolle en veeleisende aantallen'', twitterde Psy bij het bereiken van de mijlpaal. Hij beloofde snel te komen met een nieuw vreugdevol nummer.

31-05-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Replica van auto Bassie en Adriaan? Dat mag niet!

Replica van auto Bassie en Adriaan? Dat mag niet!

http://oi62.tinypic.com/9bho55.jpg

Robin Vocking kocht als grap een replica van de auto en caravan van Bassie en Adriaan, maar krijgt nu het management op zijn dak. Dat vindt dat de 41-jarige Nederlander de portretrechten van Bassie en Adriaan schendt.

"Deze replica is illegaal. Daar zitten auteursrechten op. Ik ga actie ondernemen", kondigt Sjef Scholte van het management aan. De originele auto en caravan zijn te huur voor feesten. Een replica betekent concurrentie.

Garagehouder Vocking is zich van geen kwaad bewust. "Ik heb de wagen en caravan net gekocht. Ik vind de reactie raar. Ik mag de auto met caravan toch gewoon verkopen?" Bassie, alias Bas van Toor, maakt zich evenmin druk. "Ik ben 79. Ik heb wel wat beters te doen. Er zijn wel tien of twaalf van die caravans. Wij hebben de originele."

31-05-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!