NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van nieuwe 'Star Wars'-film online

Foto's van nieuwe 'Star Wars'-film online

http://oi59.tinypic.com/eqvw9w.jpg

Op internet circuleren foto's van de nieuwe Star Wars film. Op de website van TMZ staan een paar plaatjes van de filmset die in Abu Dhabi zou zijn.

Op een van de foto's is een enorm beest te zien en op een ander kiekje een soort ruimteschip. Volgens de website hebben de producers besloten minder gebruik te gaan maken van computeranimaties, ze zouden de film meer willen maken op de manier waarop de oude films ook tot stand zijn gekomen.

De opnames van 'Star Wars VII' zouden halverwege mei zijn begonnen. De productiemaatschappij van regisseur J.J. Abrams, Bad Robot, twitterde toen namelijk een foto van een filmklapper met daarop 'Star Wars Episode VII.' De première van 'Star Wars VII' staat gepland op 18 december 2015.

Episode VI van de Star Wars-reeks, 'Return of the Jedi' uit 1983, eindigde met de verzoening tussen zoon Luke Skywalker en vader Darth Vader.

02-06-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentator 'Top Of the Pops' misbruikte zeker 500 kinderen

Presentator 'Top Of the Pops' misbruikte zeker 500 kinderen

http://oi58.tinypic.com/mwtmoj.jpg

Het misbruikschandaal rondom voormalige BBC-presentator Jimmy Savile breidt zich uit. Zeker 500 kinderen zouden zijn misbruikt door de befaamde presentator van onder meer Top Of The Pops.

Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de NSPCC, schrijven Britse media vandaag. Deze organisatie ter voorkoming van wreedheden tegen kinderen, heeft gelekte documenten onderzocht die nieuw licht werpen op de zaak.

Zo was het jongste slachtoffer pas 2 jaar. De meeste kinderen waren tussen de 13 en 15 jaar. Ook zou Savile meer patiënten hebben misbruikt in het Britse psychiatrisch ziekenhuis Broadmoor. Tot nu toe zijn 16 meldingen van misbruik bij de politie binnengekomen.

"Grootste zedendelinquent"
Savile had in 1988 de leiding over een reorganisatie binnen het ziekenhuis. "Er kan geen twijfel over bestaan dat Savile één van de grootste, zo niet de grootste, zedendelinquent is die we ooit zijn tegen gekomen", aldus Peter Watt, de directeur van NSPCC.

De voormalig dj wordt ervan verdacht in ruim 50 jaar tijd honderden slachtoffers te hebben gemaakt in onder meer Britse ziekenhuizen, scholen en bij kinderen thuis. Ook zou hij zich aan minderjarige meisjes die zijn show bezochten, hebben vergrepen. Het eerste misbruikincident zou hebben plaatsgevonden in de jaren 40. Het laatste incident dateert van 2007.

Savile stierf in 2011 op 84-jarige leeftijd, een jaar voordat de beschuldigingen aan zijn adres openbaar werden.

02-06-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber biedt excuses aan voor racistische mop

Justin Bieber biedt excuses aan voor racistische mop

http://oi62.tinypic.com/ddjqxy.jpg

Zanger Justin Bieber heeft zijn excuses aangeboden voor de racistische grap die hij maakte in een recent opgedoken video. Het was een "roekeloze en kinderachtige fout", zo laat de 20-jarige zanger weten in een persverklaring.

Volgens Justin werd het filmpje vijf jaar geleden opgenomen, toen hij 15 jaar was en net beroemd begon te worden. Op het filmpje is te zien hoe de jonge Bieber aan een vriendinnetje vraagt waarom donkere mensen bang zijn voor kettingzagen. Vervolgens doet Justin het geluid van een kettingzaag na door het Engelse woord voor wegrennen, 'run' en 'nigger', neger, achter elkaar uit te spreken.

"Als kind begreep ik de kracht van bepaalde woorden en hoe ze pijn kunnen doen niet", verklaart Justin nu. "Met dank aan vrienden en familie heb ik van mijn fouten geleerd en mijn excuses aangeboden. Nu deze fouten uit het verleden openbaar zijn geworden, moet ik opnieuw mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik heb beledigd. Het spijt me heel erg."

Bieber laat verder weten dat hij toen het filmpje werd opgenomen nog een kind was, maar nu "een man die zijn verantwoordelijkheden kent" en dat hij "niet weer dezelfde fout zal maken".

02-06-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Madonna's selfie voor de spiegel is hint naar singletitel"

"Madonna's selfie voor de spiegel is hint naar singletitel"

http://oi57.tinypic.com/2uz33ow.jpg

Een selfie van Madonna heeft voor consternatie gezorgd bij haar fans. Hint ze nu wel of niet over de titel van haar nieuwe single? De Queen of Pop nam een foto van zichzelf via de spiegel in de badkamer en deelde het kiekje gisteren op Instagram.

Op haar hoofd draagt de zangeres een soort kroontje in de vorm van het woord BITCH, zo is in spiegelbeeld te lezen. Haar lippen vormen een duckface. 'Unapologetic' in de badkamer', schrijft ze erbij.

Madonna gebruikte eerder al regelmatig de hashtag #unapologeticbitch bij veel instagramfoto's. Volgens geruchten wordt dat ook de titel van haar nieuwste single. De mysterieuze foto zet die roddel extra kracht bij.

Concurrent Rihanna lanceerde in 2012 een album genaamd Unapologetic. De plaat kwam op één binnen in de Britse albumcharts en daarmee evenaarde RiRi Madonna's record van drie opeenvolgende nummer 1-albums van een vrouwelijke artiest.

02-06-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Geordi LaForge' uit Star Trek scoort met leren lezen-game

'Geordi LaForge' uit Star Trek scoort met leren lezen-game

http://oi60.tinypic.com/ehays6.jpg

Acteur LeVar Burton is vooral bekend van zijn rol als de blinde technicus Geordi LaForge in Star Trek: The Next Generation, de tv-serie die momenteel op Canvas wordt heruitgezonden. LeVars interesse in techniek leidde hem naar crowdfundingsite Kickstarter. Hij haalde daar in recordtijd een klein fortuin op om een leesprogramma terug op de markt te brengen.

Het gaat om Reading Rainbow, een tv-programma uit 1983 dat kinderen op een speelse manier leerde lezen. Burton speelde in de reeks. Omdat tegenwoordig tv niet meer het aangewezen medium is om kinderen wat te leren, stapte het bedrijf de digitale wereld in.

Twee jaar geleden kwam het bedrijf al met een app voor op tablets, maar volgens LeVar, die verbonden is aan het bedrijf, hebben lang niet alle gezinnen toegang tot een tablet. Dus zette hij een project op Kickstarter om voor 2 juli 1 miljoen dollar op te halen voor een webserie.

Drie miljoen
In twee dagen tijd werd er echter twee miljoen opgehaald en inmiddels staat de teller al op boven de drie miljoen dollar. Meer dan 71.000 mensen steunen het crowdfundingsproject. Het geld was in eerste instantie bedoeld om de serie te lanceren op internet en om het programma in 1500 klaslokalen te krijgen.

Nu zijn de doelstellingen aangepast aan het ingezamelde geld. Burton hoopt nu 5 miljoen in te zamelen. Dan kan Reading Rainbow uitkomen op platforms zoals de Xbox en terechtkomen in 7.500 klaslokalen.

02-06-2014 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monaco blij met komst troonopvolger

Monaco blij met komst troonopvolger

http://oi62.tinypic.com/nq6wqo.jpg

Prins Albert en Charlène Wittstock wisten het zeker. Na hun huwelijk wilden ze snel een gezin stichten, zo vertelden ze niet lang na de verloving in een interview. Vrijdag maakte het paleis in Monaco bekend dat het vorstelijk paar eind dit jaar het eerste kind verwacht. Reden voor de prinses om af te zeggen voor het officieel bezoek dat ze dinsdag samen met Albert aan Nederland zou brengen.

In Monaco vinden ze niet dat het vorstenpaar snel is geweest. Albert en Charlène zijn immers al bijna drie jaar getrouwd. "We zien wel wanneer het gebeurt", had Charlène al eens geantwoord op de eindeloze reeks vragen over gezinsuitbreiding, terwijl Albert de vragenstroom regelmatig geïrriteerd afdeed door te zeggen dat ze het allebei erg druk hadden.

Charlène vertelde vorig jaar dat ze veel steun had gekregen van de Nederlandse koningin Máxima, die haar met raad en daad ter zijde had gestaan bij haar entree in de wereld van 'royalty'. Wellicht dat Máxima de uit Zuid-Afrika afkomstige prinses van Monaco ook advies heeft gegeven over de verwachtingen van publiek en media aangaande "koninklijke zwangerschappen".

Roddelpers
Máxima had in elk geval ervaring met weekbladen die elke week aankondigden die ze 'weer' in verwachting was en die elke keer als ze haar hand naar haar buik bracht, een blijde gebeurtenis aankondigden. Charlène is de afgelopen jaren op dezelfde manier in de gaten gehouden. Toen ze vorige maand bij een bezoek aan Frankrijk een aantal programmaonderdelen moest overslaan, ging de Franse roddelpers in de hoogste versnelling. Zou het nu echt? En inderdaad, het Monegaskische paleis kwam uiteindelijk met de bevestiging.

Dat de Monegasken ongeduldig waren, heeft te maken met de leeftijd van prins Albert (56). Het duurt nog wel 20 jaar alvorens zijn eerste boreling klaar is om de scepter over te nemen. Alberts vader, de in 2005 gestorven prins Rainier III, maakte zich daar ook al zorgen over en wijzigde om die reden de opvolgingsregels zodat ook Alberts zussen Caroline en Stéphanie in aanmerking kwamen voor de troon. Zonder troonopvolger immers, zo bepaalde een bepaling uit een verdrag met Frankrijk, zou Monaco toevallen aan Frankrijk.

Twee onechtelijke kinderen

Albert wordt overigens niet voor het eerst vader. Hij heeft al een dochter en een zoon uit twee verschillende buitenechtelijke relaties: Jazmin Grace (22) en Alexandre (10). De prins heeft de kinderen erkend, maar ze komen niet in aanmerking voor troonopvolging.

02-06-2014 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaley Cuoco kiest voor kort kapsel

Kaley Cuoco kiest voor kort kapsel

http://oi62.tinypic.com/mcw183.jpg

Kaley Cuoco heeft zichzelf een kort kapsel aangemeten. Op Instagram pronkt de Big Bang Theory-actrice met haar nieuwe look.

Eind april ruilde Kaley haar kenmerkende lange lokken al in voor een hoekig bobkapsel. Nu heeft de 28-jarige blondine gekozen voor een zogeheten 'pixie cut'.

Cuoco is haar vaste haarstyliste dankbaar voor het resultaat. "@clsymonds bedankt voor het naar buiten brengen van mijn innerlijke Peter Pan", schrijft ze bij de foto's.

Kaley is getrouwd met tennisser Ryan Sweeting. Ze gaf op oudejaarsavond haar jawoord.

02-06-2014 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber is geen racist, maar een slechte grappenmaker"

"Bieber is geen racist, maar een slechte grappenmaker"

http://oi62.tinypic.com/33m4uao.jpg

Justin Bieber is geen racist, maar slechts een slechte grappenmaker. Dat stelt de voormalig bodyguard van de zanger, Kenny Hamilton. Hamilton, zelf van afro-Amerikaanse afkomst, vindt dat Bieber niet onmiddellijk racist genoemd moet worden omdat hij een paar keer het 'n-woord' gebruikte.

Hamilton was de bewaker van het tieneridool tijdens zijn doorbraak. Op Twitter neemt hij het voor zijn voormalig werkgever op: "We maken allemaal grappen over het uiterlijk of ras van anderen. Dat betekent niet dat het goed is, maar cabaretiers verdienen er miljoenen mee." Daarnaast is hij er van overtuigd dat Bieber zijn woorden terug zou nemen als hij de kans kreeg.

Hamilton besluit zijn betoog op Twitter dat hij er zeker van is dat 'J.B' geen racist is: "Als donkere man zeg ik de wereld dat hij geen racist is. Ik ken hem sinds hij twaalf jaar oud was en ik weet dat hij een goed hart heeft."

Bieber raakte in opspraak nadat er een video uitlekte van hem, waar hij een grap vertelde waarin meerdere keren het 'n-woord' zat.

02-06-2014 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron en Sean Penn willen trouwen en kids

Charlize Theron en Sean Penn willen trouwen en kids

http://oi60.tinypic.com/2re0i1l.jpg

Charlize Theron en Sean Penn willen snel trouwen. Dat zeggen ingewijden tegen Us Weekly. De twee zouden het zelfs over kinderen hebben.

Theron (38) en Penn (53) zijn ongeveer acht maanden samen, maar zijn al jaren bevriend. "Ze willen absoluut trouwen", aldus de insider. "En ze willen een gezinnetje."

De Zuid-Afrikaanse actrice heeft al een zoontje, de 2-jarige Jackson, die ze met haar ex Stuart Townsend adopteerde. Penn heeft met ex-vrouw Robin Wright een dochter Dylan (23) en een zoon Hopper (20).

02-06-2014 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ingebroken bij villa van Miley Cyrus"

"Ingebroken bij villa van Miley Cyrus"

http://oi59.tinypic.com/2e3deup.jpg

Er is mogelijk ingebroken bij de villa van Miley Cyrus in San Fernando Valley. Dat meldt TMZ. De politie is een onderzoek begonnen.

Het viel de assistente van de 21-jarige zangeres in de nacht van zaterdag op zondag bij thuiskomst op dat er enkele spullen in het huis waren verplaatst. Ze belde daarom direct de politie. Er werden geen sporen van inbraak aangetroffen.

De politie kijkt of de beveiligingscamera's in de woning iets hebben vastgelegd. Ook wordt naar vingerafdrukken gezocht. Als er is ingebroken, zou dat de tweede keer in een jaar tijd zijn. Eind 2013 werden onder meer sieraden ontvreemd.

Verhuizing
Eerder dit jaar werd bekend dat Cyrus zich, mede door een aantal andere incidenten met stalkers en doorgedraaide fans, niet altijd veilig voelt in haar stulpje in de vallei in het zuiden van Californië. Daarom zou ze een verhuizing overwegen.

Lindsay Lohan zou Miley hebben aangeraden om haar villa in te ruilen voor een appartement in een streng bewaakte wijk, zodat het moeilijker wordt om bij de popster in de buurt te komen.

02-06-2014 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Nigella laat Trinny ook huilen

Ex Nigella laat Trinny ook huilen

http://oi61.tinypic.com/k19o3l.jpg

Charles Saatchi, de ex-man van tv-kok Nigella Lawson lijkt er goed in te zijn vrouwen in tranen te krijgen. Bijna een jaar nadat hij Nigella bij de keel greep in een restaurant, is het weer prijs. Saatchi's nieuwe vriendin Trinny Woodall zat deze week tegenover hem huilen, op het terras van hetzelfde restaurant.

Opnieuw zat Saatchi deze week met een vrouw bij restaurant Scott's. En opnieuw keek hij kwaad terwijl de vrouw tegenover hem zat te huilen. Daily Mail publiceert foto's van het incident en gaat uitgebreid in op de gang van zaken.

De twee geliefden werden gespot op het terras van het peperdure restaurant. Daar lijken ze een woordenwisseling te krijgen. Saatchi drinkt veel wijn en zijn vriendin zit nerveus te roken. Na enige tijd moet Trinny haar zonnebril afdoen om haar tranen te drogen. De twee verdwijnen dan enige tijd in de zaak en komen dan weer naar buiten. Trinny lijkt tegen haar 70-jarige vriend te schreeuwen. Na een tijd stappen ze na elkaar in een taxi.

Saatchi laat weten dat er niks aan de hand was. Er was geen ruzie, zegt hij. Waarom modestyliste Trinny dan wel zat te huilen, heeft hij niet uitgelegd.

02-06-2014 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: 'Gangnam Style' twee miljard keer bekeken

Record: 'Gangnam Style' twee miljard keer bekeken

http://oi60.tinypic.com/28h1sna.jpg

Het nummer 'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse popster Psy is op YouTube liefst twee miljard keer bekeken. Vanochtend stond de teller op ruim 2.000.063.000. Dat is een record voor de videowebsite.

De kijkcijfers voor de hit uit 2012 zijn enorm vergeleken met andere filmpjes op YouTube. Zo komt Justin Bieber met zijn succesnummer 'Baby' niet verder dan ruim een miljard.

Psy's opvolger van Gangnam Style, 'Gentleman', doet het met bijna 690 miljoen 'views' in ruim een jaar ook niet slecht.

"Zeer eervolle en veeleisende aantallen'', twitterde Psy bij het bereiken van de mijlpaal. Hij beloofde snel te komen met een nieuw vreugdevol nummer.

31-05-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Replica van auto Bassie en Adriaan? Dat mag niet!

Replica van auto Bassie en Adriaan? Dat mag niet!

http://oi62.tinypic.com/9bho55.jpg

Robin Vocking kocht als grap een replica van de auto en caravan van Bassie en Adriaan, maar krijgt nu het management op zijn dak. Dat vindt dat de 41-jarige Nederlander de portretrechten van Bassie en Adriaan schendt.

"Deze replica is illegaal. Daar zitten auteursrechten op. Ik ga actie ondernemen", kondigt Sjef Scholte van het management aan. De originele auto en caravan zijn te huur voor feesten. Een replica betekent concurrentie.

Garagehouder Vocking is zich van geen kwaad bewust. "Ik heb de wagen en caravan net gekocht. Ik vind de reactie raar. Ik mag de auto met caravan toch gewoon verkopen?" Bassie, alias Bas van Toor, maakt zich evenmin druk. "Ik ben 79. Ik heb wel wat beters te doen. Er zijn wel tien of twaalf van die caravans. Wij hebben de originele."

31-05-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney plant politieke carrière na huwelijk

George Clooney plant politieke carrière na huwelijk

http://oi57.tinypic.com/2ylwllw.jpg

George Clooney, die zich vorige maand verloofde met de Britse advocate Amal Alamuddin, zou plannen hebben om deel te nemen aan de volgende Amerikaanse verkiezingen. Het koppel stapt naar verluidt in september in het huwelijksbootje.

Een ingewijde vertelde aan de Daily Mirror dat de 53-jarige acteur "grote ambities heeft en van plan is in de politiek te stappen. Hij wil meer doen dan enkel humanitair werk en hoopt deel te nemen aan de Democratische verkiezingscampagne in 2016."

De Oscarwinnaar, steunde president Barack Obama tijdens de verkiezingen in 2012 en startte samen met enkele vrienden, zoals Matt Damon en Brad Pitt, de humanitaire organisatie Not On Our Watch. Clooney zou hopen dat hij met de 36-jarige Amal aan zijn zijde geloofwaardiger overkomt en zijn kansen vergroten.

De 'Gravity'-ster benadrukte in het verleden steeds dat hoewel hij heel erg betrokken is bij bepaalde kwesties, zoals de genocide in Darfur, hij verder geen politieke ambities koesterde. In februari nog zei hij: "Ik vind het goed dat ik kwesties onder de aandacht kan brengen, maar het idee van besturen en wetten maken. Wat een nachtmerrie."

31-05-2014 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen wil Jos Willems

Iedereen wil Jos Willems

http://oi62.tinypic.com/25f7h4m.jpg

Jos Willems is hot. Nadat hij ontslag nam bij Sporza Radio omdat hij de beslissende match van KVC Westerlo niet mocht becommentariëren, rijft de radiostem de ene opdracht na de andere binnen.

Na de beslissende match van Westerlo tegen Eupen op zondag 27 april waarin Westerlo de deur open beukte naar eerste klasse, stond er op de agenda van Jos Willems één ding: een week rust. Maar aan die rust is de radiostem uit de Kempen nog niet toegekomen. "Ik heb het drukker dan ooit", zegt hij. "Het is onwaarschijnlijk van wie ik allemaal telefoon krijg. Zoals van Ikea. De meubelgigant wilde mij om een radiospot in te spreken over een korting die Ikea geeft met een link daarbij naar het WK in Brazilië, maar dan wel op de Jos Willems-manier", lacht de man. "Ik ben een radioman in hart en nieren, maar zo'n reclamespot had ik nog nooit gedaan. Ik vond het een leuke ervaring en terwijl ik er nog van aan het nagenieten was, kreeg ik alweer telefoon voor een nieuw voorstel." VRT deed Jos een voorstel om vanaf volgend seizoen mee te draaien in het televisieprogramma 'Iedereen Beroemd'. "Voor een tiental afleveringen willen ze rond mij een vaste rubriek maken. Ik zou op mijn radiomanier commentaar moeten geven op de actualiteit. Afgelopen woensdag ben ik al een proefopname gaan draaien op de wekelijkse markt van Westerlo", legt Jos uit. "De VRT zal die proefopname nu evalueren en dan zullen we zien wat eruit komt. In juli is de man ook al de hele maand volgeboekt. "Ik kan er nog niet veel over vertellen, maar in juli ga ik de hele maand ter beschikking staan voor iemand. Het gaat alleszins iets zijn voor de sport", verklapt de radiostem. Naast die opdrachten krijgt Jos regelmatig voorstellen om commentaar te geven op evenementen. Zo becommentarieerde hij zopas een voetbalwedstrijd van een ploeg BV's tegen de G-ploeg van KV Mechelen in Eppegem voor een goed doel.

Oogsten

Achteraf bekeken was de keuze van Jos om zijn ontslag bij Sporza te geven een goede zet. "Ik ben zelfs blij dat ik die beslissing genomen heb. Ik heb mijn werk als voetbalcommentator bij Sporza Radio nog niet gemist. Misschien komt dat volgend jaar wel als ik Westerlo in eerste klasse zie spelen en als het wat rustiger wordt, want nu heb ik amper tijd om erbij stil te staan", zegt Jos. "Bovendien had ik al deze kansen nooit gekregen als ik nu nog bij Sporza zou werken. Ik zeg altijd 'Alles wat moet gebeuren, gebeurt, want daar is een reden voor'. Ik oogst nu wat ik al die jaren gezaaid heb en daar geniet ik ten volle van. Ik ben 66 en iedereen kent mij. Dat duidt er allemaal op dat ik toch iets betekend heb", besluit Jos Willems dankbaar.

31-05-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy en Noémie ronselen stemmen met echte 'fandag'

Jeremy en Noémie ronselen stemmen met echte 'fandag'

http://oi59.tinypic.com/j6n4lg.jpg

In 'Mijn Pop-uprestaurant' spelen Brussel en Antwerpen donderdag de finale. Het Antwerpse duo, Noémie en Jeremy, ging gisteren stemmen ronselen op het Astridplein met een eerste 'fandag'.

"We wilden geen gewone campagne met flyers en posters, maar wel leuke evenementen voor onze fans", zegt Noémie. "Er komt een dj langs, er zijn hiphop-initiaties, hamburgers, aardbeientaartjes en bier voor 1 euro. Wie hier voor ons sms't, kan een exclusief etentje winnen voor dinsdag." Er staan nog 2 fandagen op het programma.

31-05-2014 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Blake Lively of Amber Heard wordt nieuwe Bondgirl"

"Blake Lively of Amber Heard wordt nieuwe Bondgirl"

http://oi60.tinypic.com/21ovn14.jpg

Actrices Amber Heard en Blake Lively zijn als laatste twee in de running voor de rol van Bondgirl in de volgende film over geheim agent 007. Dat melden Amerikaanse media vandaag.

Hoewel de producers officieel nog niets hebben bevestigd, zouden in de nieuwe nog titelloze Bond-film twee vrouwelijke hoofdrollen zitten: een mediterrane schone en een blonde, Scandinavisch ogende vrouw. Voor de eerste rol zou actrice Penelope Cruz zijn benaderd. Lively en Heard zijn de laatste twee kandidaten die in de running zijn voor de andere rol. Zij bleven over na een grote selectieprocedure waarvoor actrices uit heel Europa hebben geauditeerd.

Blake Lively brak door als Serena van der Woodsen in de hitserie Gossip Girl. Amber Heard is vooral bekend als bijrolactrice en als verloofde van de 23 jaar oudere Johnny Depp. De opnames van de nieuwe Bond moeten in november beginnen. Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris en Ben Whishaw keren terug als 007, M, Moneypenny en Q. De schurkenrol zou ditmaal gaan naar Chiwetel Ejiofor, de held uit het met Oscars overladen slavenepos '12 Years a Slave'.

De nieuwe Bondfilm moet in november 2015 in première gaan.

31-05-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey met gewaagde jurk de metro op

Mariah Carey met gewaagde jurk de metro op

http://oi62.tinypic.com/2q0p0nc.jpg

Mariah Carey staat bekend om haar divastreken. Dat ze ook een fijn gevoel voor humor heeft, bleek eergisteren: in een fraaie jurk met hoge split benutte ze het openbaar vervoer in New York. Fraaie manier om komaf te maken met die vervelende reputatie, als u het ons vraagt.

De Amerikaanse zangeres trok op haar hoge stelten richting een galabal voor het goede doel. Van haar opmerkelijke trip hoefde u als fan niets te missen, want ze zette de nodige foto's en filmpjes op haar Instagram- en Vine-account. Aan de verbaasde blikken van voorbijgangers te zien, mag de stunt geslaagd genoemd worden.

De superster heeft niet toevallig ook een nieuw album in de aanbieding, haar eerste sinds 'Memoirs of an Imperfect Angel' uit 2009. Het gerucht dat dit haar allerlaatste creatie zou zijn, hielp ze vakkundig de wereld uit. "Ik zal altijd muziek blijven maken. Toen ik zei dat dit mijn laatste album kon zijn, bedoelde ik dat het leven morgen zomaar gedaan kan zijn."

31-05-2014 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince bedankt Brussel met geweldig sfeerfilmpje

Prince bedankt Brussel met geweldig sfeerfilmpje

http://oi61.tinypic.com/2wlr0pz.jpg

De afwezigen hadden ongelijk: Prince trakteerde gisteren in de Brusselse Botanique op drie stomende en intieme sets vol dolle buitelingen door zijn oeuvre. Zelfs 'Purple Rain' passeerde de revue, hoewel hij die megahit naar eigen zeggen al lang beu gespeeld was. Tijdens de show gooide de prins zich ook in het publiek, om maar te zeggen dat hij er zin in had.

Dat rond zijn optreden ook een serieus welles-nietesspelletje hing, was hem niet ontgaan. Hij bedankte zijn fans dan ook expliciet voor het lange wachten en vandaag komt daar nog eens dit sfeerfilmpje bovenop. "Thank u Brussels", klinkt het daarin. U bedankt, maestro.

31-05-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Y.M.C.A. is populairste gay hit van JOE fm

Y.M.C.A. is populairste gay hit van JOE fm

http://oi57.tinypic.com/2hzkgpf.jpg

Mei was top 100 maand bij JOE fm met op elke vrijdag een nieuwe lijst rond een bepaald muzikaal thema. Bjorn Verhoeven & Lenke sloten de maand af met de Regenboog Top 100, een hitparade met 'gay liedjes'.

Y.M.C.A van Village People is de onbetwiste nummer één in deze kleurrijke lijst vol vrolijke muziek. Dancing Queen van Abba en I Want To Break Free van Queen vervolledigen de Top 3. De hoogst genoteerde Belg is opvallend genoeg Lilliane St. Pierre met haar Eurovisielied Soldiers Of Love.

Dit is de Regenboog Top 10:
01. Village People - YMCA
02. Abba - Dancing Queen
03. Queen - I Want To Break Free
04. Shirley Bassey - This Is My Life
05. Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing
06. Gloria Gaynor - I Will Survive
07. Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go
08. Melissa Etheridge - Like The Way I Do
09. Right Said Fred - I'm Too Sexy
10. Marianne Rosenberg - Ich Bin Wie Du

31-05-2014 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!