NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorkijkjurk van Rihanna leeft verder in 'Family Guy'

Doorkijkjurk van Rihanna leeft verder in 'Family Guy'

http://oi59.tinypic.com/2poe0qd.jpg

Rihanna trok gisteren heel wat aandacht toen ze op de rode loper van CFDA verscheen met haar doorschijnende jurk. Daarbij heeft ze niet alleen de aandacht getrokken van haar fans en het publiek maar ook van de makers van 'Family Guy'. Zij kwamen alvast op dit briljant en grappig ontwerp

De zangeres kon er natuurlijk eens goed om lachen en deelde de leuke foto zelfs op haar Twitterpagina. Meer nog: Rihanna veranderde haar Twitterfoto meteen in die van 'Family Guy'.

Gewaagd
Riri ontving gisteren tijdens de mode-awardshow CFDA de 'Fashion Icon Award'. Achteraf trakteerde ze dan ook iedereen met een speciaal dansje om haar award te vieren. Al zijn er misschien wel sommigen die vinden dat de zangeres soms te ver gaat met haar kledingkeuze. Hoe dan ook, je moet wel wat lef hebben om zo'n jurk in het openbaar te dragen. Onder de doorschijnende jurk droeg ze niet meer dan haar slipje, haar tepels en tattoos waren duidelijk zichtbaar.

Pikant
Het is niet de eerste keer, en al zeker niet de laatste, dat de ster met haar excentrieke outfits in het nieuws komt. Eerder dit jaar werd ze al verbannen van Instagram, nadat ze verschillende keren werd gewaarschuwd voor haar te pikante foto's die ze publiceerde. Ook in Groot-Brittannië vinden ze Riri te sexy en zal haar reclamecampagne voor haar nieuwe parfum niet overal worden gepubliceerd.

04-06-2014 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Claudio Dell'Anno moet betaald worden als werknemer"

"Claudio Dell'Anno moet betaald worden als werknemer"

http://oi57.tinypic.com/2ibnaki.jpg

Claudio Dell'Anno moet betaald worden als werknemer. Dat zegt Roger Blanpain, emeritus hoogleraar arbeidsrecht aan de KU Leuven, in een reactie op de strafklacht die Del'Anno indiende tegen MEDIALAAN. Dat is de mediaholding boven de commerciële zender VTM.

"Ik ken de inhoud van het dossier niet, maar alles wijst er toch op dat Dell'Anno een zaak heeft als hij van MEDIALAAN eist betaald te worden als werknemers voor de periode dat hij in 2009 deelname aan 'Mijn Restaurant'. Het gaat hier niet om een tv-spelletje, maar om een periode van drie maanden dat er in ondergeschikt verband zwaar moest gepresteerd worden met overuren en dies meer", aldus Blanpain. "Dit is duidelijk niet iemand die als ouder mee op kamp gaat om te koken voor de kinderen, het gaat hier om een professionele activiteit."

Blanpain denkt dat Dell'Anno als werknemer had moeten betaald worden. De emeritus hoogleraar verwijst naar rechtspraak in die zin in Frankrijk en Nederland over personen die maandenlang werkzaam waren voor 'Temptation Island'.

04-06-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor: nieuw album, nieuwe look

Sinéad O'Connor: nieuw album, nieuwe look

http://oi59.tinypic.com/vdziig.jpg

Sinéad O'Connor (47) heeft zich een nieuwe look aangemeten voor de release van haar nieuwe album 'I'm Not Bossy, I'm The Boss'.

Sinéad heeft haar brosje en wapperende gewaden ingeruild voor een zwarte pruik en een rubberen outfit die wel een afstekertje van Katy Perry lijkt.

De nieuwe look kadert in haar comebackplannen: het nieuwe album, dat in augustus wordt verwacht, is haar eerste in drie jaar.

Het zijn turbulente jaren geweest voor O'Connor. In december 2011 trouwde ze in Las Vegas met haar vriend Barry, een journalist. Zestien dagen later gingen de twee uit elkaar, ze verzoenden zich en gingen andermaal uit elkaar.

Sinéad brak vervolgens haar enkel, ondernam twee zelfmoordpogingen en deed een emotionele oproep op Twitter waarin ze psychiatrische hulp zocht.

Recent gaf O'Connor Miley Cyrus nog een bolwassing nadat die laatste Sinéad had vergeleken met Amanda Bynes.

03-06-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brengt Yolanthes onderbroek Oranje geluk op WK?

Brengt Yolanthes onderbroek Oranje geluk op WK?

http://oi57.tinypic.com/24dfolf.jpg

In een sexy pose wenst Yolanthe Sneijder-Cabau het Nederlands elftal succes op weg naar het WK in Brazilië. De vrouw van Oranje-international Wesley Sneijder, en het nieuwe gezicht van Sloggi, poseert in een nieuwe commercial van het ondergoedmerk in een speciale oranje 'Good Luck-hipsters'.

"Ik hou van oranje. Het is de kleur van mijn land, het is een felle kleur en ik word er gelukkig van", aldus Yolanthe. Of ze met haar onderbroek ook effectief kan toedragen tot eventuele WK-successen van haar land, valt natuurlijk nog af te wachten...

03-06-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis en Ashton Kutcher op babymoon

Mila Kunis en Ashton Kutcher op babymoon

http://oi62.tinypic.com/24uydfr.jpg

De zwangere actrice Mila Kunis en haar verloofde Ashton Kutcher hebben afgelopen week samen genoten van een vakantie. Dit najaar wordt hun eerste kindje geboren. Volgens People wilde het koppel nog even in alle rust van elkaar genieten.

De twee werden gespot toen ze terugkeerden naar Los Angeles vanuit Frans-Polynesië. Mila zag er ontspannen uit in vrijetijdskleding terwijl ze uit het vliegtuig van Air Haïti kwam. Verloofde Ashton had een witte Cubaanse hoed op. Tijdens hun vakantie werden ze een aantal keer door lokale bewoners van het eiland Taha'a gespot. Ze stopten zelfs af en toe om handtekeningen uit te delen aan fans.

03-06-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae populairder dan Rihanna op Marokkaans festival

Stromae populairder dan Rihanna op Marokkaans festival

http://oi62.tinypic.com/k15g11.jpg

Stromae heeft een recordopkomst op gang gebracht tijdens het muziekfestival Mawazine, dat plaatsvindt in Rabat, de hoofdstad van Marokko. Meer dan 180.000 toeschouwers zakten gisteren af naar het festival. Dat verklaarden de autoriteiten.

Zowat 2,5 miljoen toeschouwers worden verwacht op de dertiende editie van het festival, dat plaatsvindt tussen 30 mei en 7 juni. Meer dan 100 artiesten treden er op en er worden verschillende genres gebracht.

Gisteravond stroomden 183.000 mensen toe om Stromae aan het werk te zien, en dat is een record. Onze landgenoot wordt momenteel dan ook beschouwd als de grootste Franstalige zanger. Het vorige record stond op naam van de Amerikaanse sterartieste Rihanna en de Franse DJ David Guetta: toen kwamen 150.000 mensen kijken.

Jongeren en families
Temidden de massa bevonden zich talloze jongeren, maar ook families. Stromae verzorgde een optreden van anderhalf uur en bracht zijn bekendste nummers, waarmee hij de massa aan het dansen kreeg.

Op de vierde dag van het festival Mawazine-Rythmes du Monde mocht de organisatie al 483.000 toeschouwers verwelkomen. Justin Timberlake opende het festival op vrijdag, terwijl Alicia Keys het komende zaterdag zal afsluiten.

03-06-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe geeft man laatste kans

Lesley-Ann Poppe geeft man laatste kans

http://oi61.tinypic.com/fxfn6b.jpg

Tien maanden na het uitlekken van zijn overspel met een prostituee lijkt Lesley-Ann de spons te halen over de strapatsen van haar man. In Antwerpse kringen, waar de twee vaak samen worden gespot, klinkt het dat Lesley-Ann haar Benjamin nog één kans wil schenken. "Ze zien elkaar gewoon nog te graag." Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het koppel wens niet te reageren.

Waar Benjamin na het uitlekken van zijn affaire met een prostituee angstvallig wegbleef uit het publieke leven, duikt hij de laatste tijd weer opvallend vaak op in de nabijheid van zijn vrouw. Driemaal op rij zelfs. Op een boekvoorstelling in Antwerpen, bij de lancering van de make-uplijn van Lesley-Ann, en nu zelfs op het jongste societyfeestje van Eccentric in Knokke. Nooit gaat Benjamin samen op de foto met Lesley-Ann, maar hij blijft wel steevast in haar buurt flaneren. Flink afgevallen en strak in het pak. Een beetje onwennig, maar duidelijk bekomen van de klap.

"Eigenlijk zijn ze nooit écht uit elkaar geweest", weet een bron die dicht bij het koppel staat. "En niet enkel omwille van de zakelijke belangen. Die twee zien elkaar gewoon graag, punt."

Anderen spreken dan weer van "de laatste kans". Lesley-Ann zelf wil liever niets kwijt over de aanzwellende geruchten. "Ik ga hier niets over zeggen. Dit is een privézaak en ik heb besloten mijn privéleven sowieso meer af te schermen."

03-06-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koning Boudewijn was verbonden aan religieuze sekte"

"Koning Boudewijn was verbonden aan religieuze sekte"

http://oi61.tinypic.com/2dv4wuc.jpg

Volgens het weekblad Humo is het Belgische koningshuis al jaren verbonden met de Gemeenschap Jeruzalem, de Engelstalige tak van de Charismatische Vernieuwing. Humo brengt vandaag het eerste deel van een tweedelige reportage over de banden tussen het Belgische koningshuis en de Gemeenschap Jeruzalem.

Van oorsprong is de beweging, door sommige als sekte bestempeld, een protestante beweging die eind jaren 60 erg populair werd aan Amerikaanse universiteiten. Jongeren verzamelden zich er in kleine groepjes om te bidden. Dat deden ze door ongearticuleerde klanken uit te brengen en hoopten dat de geest rechtstreeks tot hen zouden komen.

De beweging waaide over naar Europa en in ons land werd onder Amerikaanse invloed The Word of God Belgium gesticht. Later, in 1979, zou de naam Gemeenschap Jeruzalem aangenomen worden. Opvallend is het symbool dat de beweging koos: het Jeruzalemkruis. "Dat kruis benadrukt het militante karakter van de Gemeenschap Jeruzalem. De strijd voor het enige ware geloof zal een zware beproeving zijn", aldus Humo. "Voor de Charismatische Vernieuwing is de wereld slecht: de maatschappij is in verval. Alles gaat teloor. En alleen een nieuw Pinksteren kan redding brengen."

Abortuswet
Volgens het weekblad was koning Boudewijn er lid van, net als zijn vrouw Fabiola, zijn broer Albert en diens vrouw Paola. Ook de huidige koning Filip zou samen met zijn vrouw Mathilde verbonden zijn aan de Gemeenschap. Koning Boudewijn zou van de 36 uur dat hij even geen koning meer was zodat de abortuswet ondertekend kon worden, gebruik gemaakt hebben om een misviering van de Gemeenschap bij te wonen in Etterbeek. Tijdens zijn koningschap wou hij immers zijn neutraliteit behouden.

Maar de koning was bijvoorbeeld in 1975, toen de paus de Charismatische Vernieuwing officieel herkende, wel aanwezig in Rome. "Ik was er zo ondersteboven en gelukkig van, dat de tranen over mijn wangen rolden zonder dat ik er iets aan kon doen", schreef Boudewijn daarover in zijn dagboek.

De sleutelfiguren achter de Belgische tak van de Gemeenschap Jeruzalem, kardinaal Suenens en de Ierse ex-non Veronica O'Brien, zouden Boudewijn zelfs gekoppeld hebben met de timide Fabiola.

"Sekte"
Ook Alain Flandroy, een Brusselse lekenbroeder, werd aan een vrouw gekoppeld, maar weigerde. Toen hij zijn latere echtgenote leerde kennen besloten ze de Gemeenschap samen te verlaten. "Ik had begrepen dat het eerder een sekte dan een gemeenschap was", vertelt Flandroy.

"De Gemeenschap Jeruzalem is een magneet voor kwetsbare mensen, heel wat koppels in relatiecrisis belanden er", schrijft Humo. Het was ook de Gemeenschap Jeruzalem die mee aan de wieg gestaan zou hebben van een verzoening tussen Albert en Paola. Ook zou kardinaal Suenens koning Albert geadviseerd hebben met zijn buitenechtelijke dochter Delphine te breken.

"Prijs voor vrijheid"
Prins Laurent heeft zich echter nooit laten meeslepen in de godsdienstbeleving van zijn omgeving. "Natuurlijk heb ik daar een prijs voor betaald", aldus Laurent. "Maar zo gaat dat in het leven: vrijheid heeft een prijs."

03-06-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wellens laat Lentel zitten voor getrouwde vrouw met pasgeboren baby

Wellens laat Lentel zitten voor getrouwde vrouw met pasgeboren baby

http://oi59.tinypic.com/2j3ocas.jpg

Zoals bekend gaat Bart Wellens scheiden van zijn vrouw Lentel omdat hij een nieuwe vriendin heeft. Zijn nieuwe liefde zou volgens Story de 26-jarige Nicky Alen uit Lommel zijn. Pittig detail: Nicky is een getrouwde vrouw die negen maanden geleden nog beviel van een zoontje.

Het nieuws over de scheiding van Bart Wellens sloeg iedereen vorige week met verstomming. Vooral dan het feit dat de veldrijder een nieuwe liefde gevonden heeft en daar zo openlijk over praatte. Die nieuwe vlam is dus de negen jaar jongere én getrouwde Nicky uit Lommel.

De twee zouden volgens Story al zes maanden een relatie hebben terwijl Nicky negen maanden geleden beviel van haar zoontje. Geert Wellens, de broer van, is naar eigen zeggen verrast. "Mijn ouders en ik zijn net zo hard geschrokken als iedereen. We weten zelf niet goed wie dat meisje is."

03-06-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna wordt aangeklaagd voor haar fitnessmerk

Madonna wordt aangeklaagd voor haar fitnessmerk

http://oi58.tinypic.com/1zqspxg.jpg

Madonna wordt naar de rechtbank gestuurd door schoonheids- en modebedrijf 'Hard Candy'. De zangeres zou namelijk hun naam hebben gestolen om fitness-dvd's en kledij te kunnen verkopen. Het bedrijf heeft een rechtszaak aangespannen bij de federale rechtbank wegens inbreuk op het handelsmerk en oneerlijke concurrentie.

Madonna zou al sinds 2011 deze producten hebben verkocht onder de naam 'Hard Candy' ondanks dat deze naam niet werd goedgekeurd bij het U.S Patent and Trademark Office, omdat deze al in gebruik was.

Showbizzsite RadarOnline kon al eens een kijkje nemen in de papieren: "De acties van de verdediging heeft Hard Candy onomkeerbare schade toegebracht voor dewelke geld en andere legale remedies onvoldoende zijn om het goed te maken. Als ze niet door dit hof gestraft worden zullen ze hun illegale praktijken zeker verder zetten en misschien zelfs uitbreiden. Zo zullen ze blijven schade berokkenen aan Hard Candy."

De rechtszaak geldt ook voor Madonna's manager Guy Oseary, maar die beweert dat Madonna de drijvende kracht is achter het hele project, zij neemt zelf alle verantwoordelijkheid. Het bedrijf zal financiële schadevergoeding vragen en eisen dat de zangeres stopt met het gebruik van hun naam.

03-06-2014 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince gespot op Roland Garros

Prince gespot op Roland Garros

http://oi61.tinypic.com/169pzyg.jpg

In Parijs is niemand minder dan Prince gespot op Roland Garros. De artiest zat vanmiddag te kijken naar de wedstrijd tussen Rafael Nadal en Dusan Lajovic.

De wedstrijd tussen de twee tennissers werd gespeeld op Philippe Chartrier, het Centre Court van Roland Garros. Prince heeft een plekje tussen het publiek gevonden. Hij is in de Franse hoofdstad aanwezig vanwege zijn concertreeks in Europa.

02-06-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drake kan Rihanna niet vergeten

Drake kan Rihanna niet vergeten

http://oi61.tinypic.com/2vrtuuv.jpg

Rihanna mag Drake dan gedumpt hebben, volgens RadarOnline is de rapper nog steeds verliefd op de zangeres. "Eigenlijk zou hij hun relatie definitief willen verbreken, maar zij heeft een soort macht over hem", aldus een bron aan de website.

"Ze hoeft maar in haar vingers te knippen en hij rent naar haar terug", vervolgt de bron die ook loslaat dat Drake er kapot van was toen Rihanna het uitmaakte. De artiest gelooft dat Rihanna problemen heeft met haar zelfvertrouwen en dat ze niet gelooft in echte liefde en dat het daarom steeds misloopt. "Zijn crew hoopt dat hij haar los kan laten, maar dat lukt niet. Hoeveel pijn ze hem ook gedaan heeft."

Rihanna en Drake hebben al tijden een knipperlichtrelatie. Begin dit jaar gaven de twee hun liefde voor elkaar weer een kans, maar in mei was dit volgens de website weer voorbij.

02-06-2014 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler nog niet toe aan serieuze relatie

Liv Tyler nog niet toe aan serieuze relatie

http://oi57.tinypic.com/2i8kggn.jpg

Liv Tyler stapt voorlopig niet voor een tweede keer in het huwelijksbootje. Haar scheiding in 2008 van haar ex Royston Langdon heeft haar veel geld gekost. "Dat is nog steeds een pijnlijk onderwerp voor haar", vertelt een bron aan RadarOnline.

"Liv waarschuwt de mannen met wie ze date ook steeds dat ze niet toe is aan een serieuze relatie omdat haar scheiding zo heftig was", vervolgt de insider. "Ze brengt haar tijd het liefst door met haar zoontje Milo." De ouders van de actrice, 'Aerosmith'-rocker Steven Tyler en model Bebe Buell, zijn ook gescheiden. "Dus het staat intussen centraal in haar leven. Liv kan zoiets niet nog eens meemaken."

Liv en Royston waren van 2005 tot 2008 getrouwd. Hun zoontje Milo is 9 jaar oud.

02-06-2014 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delacre lanceert koninklijke koekjesdoos

Delacre lanceert koninklijke koekjesdoos

http://oi61.tinypic.com/16gmmw2.jpg

Koekjesfabrikant Delacre brengt een speciale verpakking uit om de eerste troonverjaardag van koning Filip en koningin Mathilde te vieren. De nieuwe 'koninklijke doos', waarop het koningspaar en haar gezin staat afgebeeld, ligt vanaf 23 juni in de winkelrekken.

Delacre brengt traditiegetrouw koninklijke koekjesdozen uit om een mooi moment binnen de koninklijke familie, zoals bijvoorbeeld een geboorte of huwelijk, te vieren.

"Al van bij de aankondiging van de troonsbestijging van het nieuwe koningspaar worden we overspoeld door vragen over de komst van een nieuwe koninklijke doos, met daarop koning Filip", vertelt Gunther Deckers, marketing manager bij Delacre. "Voor veel mensen zijn de 'koninklijke dozen' van Delacre iconen geworden. De koekjesblikken schetsen de geschiedenis van ons koningshuis en bevatten de klassiekers uit het assortiment van Delacre."

Hofleverancier

Toen koning Filip in juli 2013 de troon besteeg, was het uitkijken naar de nieuwe lijst van hofleveranciers, gekozen door hem en zijn echtgenote. In november vorig jaar kreeg Delacre het brevet van hofleverancier opnieuw toebedeeld, een titel die de koekjesproducent al sinds 1879 draagt.

De koninklijke doos is een gelimiteerde editie. De dozen liggen vanaf 23 juni in de rekken van de winkelketens, aan de adviesprijs van 7,99 euro.

02-06-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van nieuwe 'Star Wars'-film online

Foto's van nieuwe 'Star Wars'-film online

http://oi59.tinypic.com/eqvw9w.jpg

Op internet circuleren foto's van de nieuwe Star Wars film. Op de website van TMZ staan een paar plaatjes van de filmset die in Abu Dhabi zou zijn.

Op een van de foto's is een enorm beest te zien en op een ander kiekje een soort ruimteschip. Volgens de website hebben de producers besloten minder gebruik te gaan maken van computeranimaties, ze zouden de film meer willen maken op de manier waarop de oude films ook tot stand zijn gekomen.

De opnames van 'Star Wars VII' zouden halverwege mei zijn begonnen. De productiemaatschappij van regisseur J.J. Abrams, Bad Robot, twitterde toen namelijk een foto van een filmklapper met daarop 'Star Wars Episode VII.' De première van 'Star Wars VII' staat gepland op 18 december 2015.

Episode VI van de Star Wars-reeks, 'Return of the Jedi' uit 1983, eindigde met de verzoening tussen zoon Luke Skywalker en vader Darth Vader.

02-06-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentator 'Top Of the Pops' misbruikte zeker 500 kinderen

Presentator 'Top Of the Pops' misbruikte zeker 500 kinderen

http://oi58.tinypic.com/mwtmoj.jpg

Het misbruikschandaal rondom voormalige BBC-presentator Jimmy Savile breidt zich uit. Zeker 500 kinderen zouden zijn misbruikt door de befaamde presentator van onder meer Top Of The Pops.

Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de NSPCC, schrijven Britse media vandaag. Deze organisatie ter voorkoming van wreedheden tegen kinderen, heeft gelekte documenten onderzocht die nieuw licht werpen op de zaak.

Zo was het jongste slachtoffer pas 2 jaar. De meeste kinderen waren tussen de 13 en 15 jaar. Ook zou Savile meer patiënten hebben misbruikt in het Britse psychiatrisch ziekenhuis Broadmoor. Tot nu toe zijn 16 meldingen van misbruik bij de politie binnengekomen.

"Grootste zedendelinquent"
Savile had in 1988 de leiding over een reorganisatie binnen het ziekenhuis. "Er kan geen twijfel over bestaan dat Savile één van de grootste, zo niet de grootste, zedendelinquent is die we ooit zijn tegen gekomen", aldus Peter Watt, de directeur van NSPCC.

De voormalig dj wordt ervan verdacht in ruim 50 jaar tijd honderden slachtoffers te hebben gemaakt in onder meer Britse ziekenhuizen, scholen en bij kinderen thuis. Ook zou hij zich aan minderjarige meisjes die zijn show bezochten, hebben vergrepen. Het eerste misbruikincident zou hebben plaatsgevonden in de jaren 40. Het laatste incident dateert van 2007.

Savile stierf in 2011 op 84-jarige leeftijd, een jaar voordat de beschuldigingen aan zijn adres openbaar werden.

02-06-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber biedt excuses aan voor racistische mop

Justin Bieber biedt excuses aan voor racistische mop

http://oi62.tinypic.com/ddjqxy.jpg

Zanger Justin Bieber heeft zijn excuses aangeboden voor de racistische grap die hij maakte in een recent opgedoken video. Het was een "roekeloze en kinderachtige fout", zo laat de 20-jarige zanger weten in een persverklaring.

Volgens Justin werd het filmpje vijf jaar geleden opgenomen, toen hij 15 jaar was en net beroemd begon te worden. Op het filmpje is te zien hoe de jonge Bieber aan een vriendinnetje vraagt waarom donkere mensen bang zijn voor kettingzagen. Vervolgens doet Justin het geluid van een kettingzaag na door het Engelse woord voor wegrennen, 'run' en 'nigger', neger, achter elkaar uit te spreken.

"Als kind begreep ik de kracht van bepaalde woorden en hoe ze pijn kunnen doen niet", verklaart Justin nu. "Met dank aan vrienden en familie heb ik van mijn fouten geleerd en mijn excuses aangeboden. Nu deze fouten uit het verleden openbaar zijn geworden, moet ik opnieuw mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik heb beledigd. Het spijt me heel erg."

Bieber laat verder weten dat hij toen het filmpje werd opgenomen nog een kind was, maar nu "een man die zijn verantwoordelijkheden kent" en dat hij "niet weer dezelfde fout zal maken".

02-06-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Madonna's selfie voor de spiegel is hint naar singletitel"

"Madonna's selfie voor de spiegel is hint naar singletitel"

http://oi57.tinypic.com/2uz33ow.jpg

Een selfie van Madonna heeft voor consternatie gezorgd bij haar fans. Hint ze nu wel of niet over de titel van haar nieuwe single? De Queen of Pop nam een foto van zichzelf via de spiegel in de badkamer en deelde het kiekje gisteren op Instagram.

Op haar hoofd draagt de zangeres een soort kroontje in de vorm van het woord BITCH, zo is in spiegelbeeld te lezen. Haar lippen vormen een duckface. 'Unapologetic' in de badkamer', schrijft ze erbij.

Madonna gebruikte eerder al regelmatig de hashtag #unapologeticbitch bij veel instagramfoto's. Volgens geruchten wordt dat ook de titel van haar nieuwste single. De mysterieuze foto zet die roddel extra kracht bij.

Concurrent Rihanna lanceerde in 2012 een album genaamd Unapologetic. De plaat kwam op één binnen in de Britse albumcharts en daarmee evenaarde RiRi Madonna's record van drie opeenvolgende nummer 1-albums van een vrouwelijke artiest.

02-06-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Geordi LaForge' uit Star Trek scoort met leren lezen-game

'Geordi LaForge' uit Star Trek scoort met leren lezen-game

http://oi60.tinypic.com/ehays6.jpg

Acteur LeVar Burton is vooral bekend van zijn rol als de blinde technicus Geordi LaForge in Star Trek: The Next Generation, de tv-serie die momenteel op Canvas wordt heruitgezonden. LeVars interesse in techniek leidde hem naar crowdfundingsite Kickstarter. Hij haalde daar in recordtijd een klein fortuin op om een leesprogramma terug op de markt te brengen.

Het gaat om Reading Rainbow, een tv-programma uit 1983 dat kinderen op een speelse manier leerde lezen. Burton speelde in de reeks. Omdat tegenwoordig tv niet meer het aangewezen medium is om kinderen wat te leren, stapte het bedrijf de digitale wereld in.

Twee jaar geleden kwam het bedrijf al met een app voor op tablets, maar volgens LeVar, die verbonden is aan het bedrijf, hebben lang niet alle gezinnen toegang tot een tablet. Dus zette hij een project op Kickstarter om voor 2 juli 1 miljoen dollar op te halen voor een webserie.

Drie miljoen
In twee dagen tijd werd er echter twee miljoen opgehaald en inmiddels staat de teller al op boven de drie miljoen dollar. Meer dan 71.000 mensen steunen het crowdfundingsproject. Het geld was in eerste instantie bedoeld om de serie te lanceren op internet en om het programma in 1500 klaslokalen te krijgen.

Nu zijn de doelstellingen aangepast aan het ingezamelde geld. Burton hoopt nu 5 miljoen in te zamelen. Dan kan Reading Rainbow uitkomen op platforms zoals de Xbox en terechtkomen in 7.500 klaslokalen.

02-06-2014 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monaco blij met komst troonopvolger

Monaco blij met komst troonopvolger

http://oi62.tinypic.com/nq6wqo.jpg

Prins Albert en Charlène Wittstock wisten het zeker. Na hun huwelijk wilden ze snel een gezin stichten, zo vertelden ze niet lang na de verloving in een interview. Vrijdag maakte het paleis in Monaco bekend dat het vorstelijk paar eind dit jaar het eerste kind verwacht. Reden voor de prinses om af te zeggen voor het officieel bezoek dat ze dinsdag samen met Albert aan Nederland zou brengen.

In Monaco vinden ze niet dat het vorstenpaar snel is geweest. Albert en Charlène zijn immers al bijna drie jaar getrouwd. "We zien wel wanneer het gebeurt", had Charlène al eens geantwoord op de eindeloze reeks vragen over gezinsuitbreiding, terwijl Albert de vragenstroom regelmatig geïrriteerd afdeed door te zeggen dat ze het allebei erg druk hadden.

Charlène vertelde vorig jaar dat ze veel steun had gekregen van de Nederlandse koningin Máxima, die haar met raad en daad ter zijde had gestaan bij haar entree in de wereld van 'royalty'. Wellicht dat Máxima de uit Zuid-Afrika afkomstige prinses van Monaco ook advies heeft gegeven over de verwachtingen van publiek en media aangaande "koninklijke zwangerschappen".

Roddelpers
Máxima had in elk geval ervaring met weekbladen die elke week aankondigden die ze 'weer' in verwachting was en die elke keer als ze haar hand naar haar buik bracht, een blijde gebeurtenis aankondigden. Charlène is de afgelopen jaren op dezelfde manier in de gaten gehouden. Toen ze vorige maand bij een bezoek aan Frankrijk een aantal programmaonderdelen moest overslaan, ging de Franse roddelpers in de hoogste versnelling. Zou het nu echt? En inderdaad, het Monegaskische paleis kwam uiteindelijk met de bevestiging.

Dat de Monegasken ongeduldig waren, heeft te maken met de leeftijd van prins Albert (56). Het duurt nog wel 20 jaar alvorens zijn eerste boreling klaar is om de scepter over te nemen. Alberts vader, de in 2005 gestorven prins Rainier III, maakte zich daar ook al zorgen over en wijzigde om die reden de opvolgingsregels zodat ook Alberts zussen Caroline en Stéphanie in aanmerking kwamen voor de troon. Zonder troonopvolger immers, zo bepaalde een bepaling uit een verdrag met Frankrijk, zou Monaco toevallen aan Frankrijk.

Twee onechtelijke kinderen

Albert wordt overigens niet voor het eerst vader. Hij heeft al een dochter en een zoon uit twee verschillende buitenechtelijke relaties: Jazmin Grace (22) en Alexandre (10). De prins heeft de kinderen erkend, maar ze komen niet in aanmerking voor troonopvolging.

02-06-2014 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!