Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GAIA roept op tot Metallica-boycot tijdens Rock Werchter

GAIA roept op tot Metallica-boycot tijdens Rock Werchter

http://oi60.tinypic.com/z4742.jpg

Zoals te verwachten was, krijgt Metallica-frontman James Hetfield flink de wind van voren van dierenrechtenorganisaties sinds hij zijn steun verleende aan een tv-reeks over berenjacht. In ons land roept GAIA muziekfans op om de weide te verlaten tijdens het Rock Werchter-concert van de Amerikaanse metalformatie.

James Hetfield was jachtliefhebber bereid om mee te werken toen hij werd gevraagd als verteller bij 'The Hunt'. Die tv-serie, die vanaf 8 juni via The History Channel op antenne gaat in de VS, documenteert de tocht van een groep mannen die in Alaska op de bruine kodiakbeer jagen. In tegenstelling tot Hetfield blijken nogal wat mensen de serie - en de medewerking van de rockster - helemaal niet cool te vinden.

Een reactie van dierenliefhebbers kon dus niet uitblijven. Zo haalde een Facebookpagina om Metallica's concert op het Britse festival Glastonbury te annuleren in geen tijd 15.000 likes. De komst van de headliner - de eerste metalact ooit die 'top of the bill' is op Glastonbury - was al voer voor discussie, dat brandje wordt nu nog meer aangewakkerd.

Niet verbieden, wel voor lege weide laten spelen
In eigen land komt er gelijkaardig protest. Dierenrechtenorganisatie GAIA roept Rock Werchter-bezoekers op om de weide te verlaten tijdens het concert van de groep. Oproepen om de groep niet te laten spelen gaat GAIA te ver ('Waarschijnlijk doet hij contractueel niks verkeerds'), maar Hetfield verdient wel een sterk signaal omdat hij met zijn voorbeeldfunctie de bijzonder controversiële jacht op grote wilde dieren promoot.

"De beste rechters zijn de fans", zegt GAIA-directrice Anne De Greef tegenover de Gazet van Antwerpen. "Zij moeten duidelijk maken dat zoiets niet kan. Ze kunnen bijvoorbeeld weggaan tijdens het optreden van Metallica op Rock Werchter, zodat ze voor een lege weide staan te spelen."

04-06-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian verwacht derde kindje

Kourtney Kardashian verwacht derde kindje

http://oi62.tinypic.com/2aih2y8.jpg

Kourtney, de zus van Kim Kardashian, is zwanger van haar derde kindje. Samen met haar partner Scott Disick heeft ze al kinderen Mason, 4, en Penelope, 23 maanden. De nieuwe spruit wordt in december verwacht.

Kourtney zou altijd al hebben gezegd dat ze veel kinderen zou willen en dus is deze baby zeker en vast gepland en overduidelijk welkom. Bronnen melden ook dat de realityster nog maar een paar maanden zwanger is.

Sommigen hadden het al wel in de gaten, want zij zagen een stralende zwangerschapsgloed over Kourtney en haar partner toen ze vorige week samen terugkeerden van de trouw van zus Kim in Italië. "Kourtney zag er stralend uit. Ze had zo'n mooie blos op haar wangen", zei een bron.

Kourtney en Scott zouden het geslacht van hun baby geheim willen houden voor de wereld, maar ook voor zichzelf. Zoals elke ouders zijn ze al supergelukkig als hun kindje gezond is. Iedereen weet dan ook dat haar kinderen op de eerste plaats komen: "Niets is belangrijker dan mijn kinderen. Ik vind het dan ook noodzakelijk om alles in volgorde van belangrijkheid te zetten om alles gedaan te krijgen", zei Kourtney.

04-06-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speels en sexy op de foto: Beyoncé toont hoe het moet

Speels en sexy op de foto: Beyoncé toont hoe het moet

http://oi61.tinypic.com/n4jr40.jpg

Voor de cover van T Magazine mocht Beyoncé de speelvogel in zichzelf naar boven halen. Onder goedkeurend oog van fotograaf Juergen Teller toont ze hoe je sexy en met de nodige humor moet poseren. Het resultaat: onweerstaanbare kiekjes.

Queen B. wordt in T Magazine omschreven als 'The Woman on Top of the World'. Het verhaal draait dan ook rond de manier waarop de succesvolle zangeres uitgroeide van dertien in een dozijn tot één van de grootste supersterren op de aardbol.

Eén ding is zeker: het belooft een stevig gevulde zomer te worden voor Beyoncé, niet in het minst door de 'On the Run' tour met haar wederhelft Jay Z. Aan de schattige familiekiekjes met dochtertje Blue Ivy te zien, geniet het gezinnetje nu eerst nog uitgebreid van wat verdiende rust.

04-06-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent: "Solange vocht namens Beyoncé"

50 Cent: "Solange vocht namens Beyoncé"

http://oi59.tinypic.com/xd8qd2.jpg

Rapper 50 Cent denkt dat een boze Beyoncé de reden was dat Solange Jay Z aanviel in de lift. "Ik denk dat Solange optrad namens Beyoncé", vertelt hij in een interview met E! News.

50 Cent snapt de opstelling van Jay Z wel. "Hij gedroeg zich begrijpelijk." Hij zegt getuige geweest te zijn van een opvliegerige Beyoncé die zich tijdens een nieuwjaarsfeestje in Las Vegas van haar agressieve kant liet zien. Naar eigen zeggen was 50 Cent in gesprek met Jay Z toen een beschermende Beyoncé boos aan kwam stormen omdat ze dacht dat de rapper zich tegen haar man keerde. "Ik denk niet dat ze begrijpt dat onze energie niet negatief is. Ik ging Jay heus niks aandoen."

In de lift stond Beyoncé er echter bij en keek er naar. "De situatie in de lift kwam niet echt overeen met wat ik toen zag. Ik denk dus dat Solange namens haar optrad." Dat er achteraf grappen werden gemaakt over de houding van Jay Z vindt 50 Cent niet geheel terecht. "Hij had zich niet anders kunnen opstellen. Uiteindelijk worden er grappen gemaakt omdat zo'n situatie de kans biedt om grappen te maken. Als hij zich anders had gedragen had het pas echt een nachtmerrie geweest."

04-06-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Albert van Monaco en Charlène krijgen een tweeling"

"Albert van Monaco en Charlène krijgen een tweeling"

http://oi58.tinypic.com/2q19u07.jpg

Het was alvast niet de bedoeling, maar toekomstig grootvader Michael Wittstock kon zijn geluk alvast niet voor zichzelf houden en schreeuwde het van de daken dat zijn dochter Charlène en Albert van Monaco in verwachting zijn van een tweeling.

Het was de Zuid-Afrikaanse tv-journalist Derek Watts die een speciaal telefoontje kreeg van zijn oude schoolvriend Michael Wittstock. De vader van Charlène zou tijdens dit gesprek, al dan niet per ongeluk, verklapt hebben dat zijn dochter en Albert van Monaco in blijde verwachting zijn van een tweeling. Natuurlijk moet je zo'n heugelijk nieuws niet vertellen aan een journalist, want Watts liet het meteen weten via zijn Twitterpagina.

Het nieuws is momenteel nog niet bevestigd door het koningshuis. Het nieuws zou alvast de ministaat in feeststemming brengen, al was het volk al heel uitgelaten toen ze te horen kregen dat ze eindelijk een troonopvolger zouden krijgen. Het koppel is inmiddels al drie jaar getrouwd en dus was Monaco ongeduldig aan het wachten op zo'n heugelijk nieuws. Eind dit jaar mogen ze dan eindelijk hun lang verwachte troonopvolgers verwachten.

04-06-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer heeft nooit ruzie met zijn Mariska

Frans Bauer heeft nooit ruzie met zijn Mariska

http://oi58.tinypic.com/mmtmhx.jpg

Frans Bauer is nog steeds dolgelukkig met zijn Mariska. Het koppel is al bijna 24 jaar bij elkaar en heeft wel eens een meningsverschil, maar ze hebben nog nooit écht ruzie gehad. "Het is geven en nemen in een relatie, maar ik heb nog nooit een moment gehad dat ik mijn koffers wilde pakken om bij haar weg te gaan", vertelt de zanger aan Party.

Volgens Mariska is daar ook geen enkele aanleiding voor. Zij en Frans houden allebei van het gezinsleven en doen nog genoeg leuke dingen met elkaar. "Het werkt niet om te denken: 'Ik heb een vrouw en ik ga één keer per jaar met haar naar een restaurant."

"Als man blijf ik Maris zo af en toe verassen. Met tripjes naar Scheveningen of Rotterdam, maar ook rollerskaten we samen door de straten." Ook samen winkelen vinden ze geweldig, waarbij Mariska onthult: "Frans kiest dan al mijn kleren uit."

04-06-2014 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorkijkjurk van Rihanna leeft verder in 'Family Guy'

Doorkijkjurk van Rihanna leeft verder in 'Family Guy'

http://oi59.tinypic.com/2poe0qd.jpg

Rihanna trok gisteren heel wat aandacht toen ze op de rode loper van CFDA verscheen met haar doorschijnende jurk. Daarbij heeft ze niet alleen de aandacht getrokken van haar fans en het publiek maar ook van de makers van 'Family Guy'. Zij kwamen alvast op dit briljant en grappig ontwerp

De zangeres kon er natuurlijk eens goed om lachen en deelde de leuke foto zelfs op haar Twitterpagina. Meer nog: Rihanna veranderde haar Twitterfoto meteen in die van 'Family Guy'.

Gewaagd
Riri ontving gisteren tijdens de mode-awardshow CFDA de 'Fashion Icon Award'. Achteraf trakteerde ze dan ook iedereen met een speciaal dansje om haar award te vieren. Al zijn er misschien wel sommigen die vinden dat de zangeres soms te ver gaat met haar kledingkeuze. Hoe dan ook, je moet wel wat lef hebben om zo'n jurk in het openbaar te dragen. Onder de doorschijnende jurk droeg ze niet meer dan haar slipje, haar tepels en tattoos waren duidelijk zichtbaar.

Pikant
Het is niet de eerste keer, en al zeker niet de laatste, dat de ster met haar excentrieke outfits in het nieuws komt. Eerder dit jaar werd ze al verbannen van Instagram, nadat ze verschillende keren werd gewaarschuwd voor haar te pikante foto's die ze publiceerde. Ook in Groot-Brittannië vinden ze Riri te sexy en zal haar reclamecampagne voor haar nieuwe parfum niet overal worden gepubliceerd.

04-06-2014 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Claudio Dell'Anno moet betaald worden als werknemer"

"Claudio Dell'Anno moet betaald worden als werknemer"

http://oi57.tinypic.com/2ibnaki.jpg

Claudio Dell'Anno moet betaald worden als werknemer. Dat zegt Roger Blanpain, emeritus hoogleraar arbeidsrecht aan de KU Leuven, in een reactie op de strafklacht die Del'Anno indiende tegen MEDIALAAN. Dat is de mediaholding boven de commerciële zender VTM.

"Ik ken de inhoud van het dossier niet, maar alles wijst er toch op dat Dell'Anno een zaak heeft als hij van MEDIALAAN eist betaald te worden als werknemers voor de periode dat hij in 2009 deelname aan 'Mijn Restaurant'. Het gaat hier niet om een tv-spelletje, maar om een periode van drie maanden dat er in ondergeschikt verband zwaar moest gepresteerd worden met overuren en dies meer", aldus Blanpain. "Dit is duidelijk niet iemand die als ouder mee op kamp gaat om te koken voor de kinderen, het gaat hier om een professionele activiteit."

Blanpain denkt dat Dell'Anno als werknemer had moeten betaald worden. De emeritus hoogleraar verwijst naar rechtspraak in die zin in Frankrijk en Nederland over personen die maandenlang werkzaam waren voor 'Temptation Island'.

04-06-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor: nieuw album, nieuwe look

Sinéad O'Connor: nieuw album, nieuwe look

http://oi59.tinypic.com/vdziig.jpg

Sinéad O'Connor (47) heeft zich een nieuwe look aangemeten voor de release van haar nieuwe album 'I'm Not Bossy, I'm The Boss'.

Sinéad heeft haar brosje en wapperende gewaden ingeruild voor een zwarte pruik en een rubberen outfit die wel een afstekertje van Katy Perry lijkt.

De nieuwe look kadert in haar comebackplannen: het nieuwe album, dat in augustus wordt verwacht, is haar eerste in drie jaar.

Het zijn turbulente jaren geweest voor O'Connor. In december 2011 trouwde ze in Las Vegas met haar vriend Barry, een journalist. Zestien dagen later gingen de twee uit elkaar, ze verzoenden zich en gingen andermaal uit elkaar.

Sinéad brak vervolgens haar enkel, ondernam twee zelfmoordpogingen en deed een emotionele oproep op Twitter waarin ze psychiatrische hulp zocht.

Recent gaf O'Connor Miley Cyrus nog een bolwassing nadat die laatste Sinéad had vergeleken met Amanda Bynes.

03-06-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brengt Yolanthes onderbroek Oranje geluk op WK?

Brengt Yolanthes onderbroek Oranje geluk op WK?

http://oi57.tinypic.com/24dfolf.jpg

In een sexy pose wenst Yolanthe Sneijder-Cabau het Nederlands elftal succes op weg naar het WK in Brazilië. De vrouw van Oranje-international Wesley Sneijder, en het nieuwe gezicht van Sloggi, poseert in een nieuwe commercial van het ondergoedmerk in een speciale oranje 'Good Luck-hipsters'.

"Ik hou van oranje. Het is de kleur van mijn land, het is een felle kleur en ik word er gelukkig van", aldus Yolanthe. Of ze met haar onderbroek ook effectief kan toedragen tot eventuele WK-successen van haar land, valt natuurlijk nog af te wachten...

03-06-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis en Ashton Kutcher op babymoon

Mila Kunis en Ashton Kutcher op babymoon

http://oi62.tinypic.com/24uydfr.jpg

De zwangere actrice Mila Kunis en haar verloofde Ashton Kutcher hebben afgelopen week samen genoten van een vakantie. Dit najaar wordt hun eerste kindje geboren. Volgens People wilde het koppel nog even in alle rust van elkaar genieten.

De twee werden gespot toen ze terugkeerden naar Los Angeles vanuit Frans-Polynesië. Mila zag er ontspannen uit in vrijetijdskleding terwijl ze uit het vliegtuig van Air Haïti kwam. Verloofde Ashton had een witte Cubaanse hoed op. Tijdens hun vakantie werden ze een aantal keer door lokale bewoners van het eiland Taha'a gespot. Ze stopten zelfs af en toe om handtekeningen uit te delen aan fans.

03-06-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae populairder dan Rihanna op Marokkaans festival

Stromae populairder dan Rihanna op Marokkaans festival

http://oi62.tinypic.com/k15g11.jpg

Stromae heeft een recordopkomst op gang gebracht tijdens het muziekfestival Mawazine, dat plaatsvindt in Rabat, de hoofdstad van Marokko. Meer dan 180.000 toeschouwers zakten gisteren af naar het festival. Dat verklaarden de autoriteiten.

Zowat 2,5 miljoen toeschouwers worden verwacht op de dertiende editie van het festival, dat plaatsvindt tussen 30 mei en 7 juni. Meer dan 100 artiesten treden er op en er worden verschillende genres gebracht.

Gisteravond stroomden 183.000 mensen toe om Stromae aan het werk te zien, en dat is een record. Onze landgenoot wordt momenteel dan ook beschouwd als de grootste Franstalige zanger. Het vorige record stond op naam van de Amerikaanse sterartieste Rihanna en de Franse DJ David Guetta: toen kwamen 150.000 mensen kijken.

Jongeren en families
Temidden de massa bevonden zich talloze jongeren, maar ook families. Stromae verzorgde een optreden van anderhalf uur en bracht zijn bekendste nummers, waarmee hij de massa aan het dansen kreeg.

Op de vierde dag van het festival Mawazine-Rythmes du Monde mocht de organisatie al 483.000 toeschouwers verwelkomen. Justin Timberlake opende het festival op vrijdag, terwijl Alicia Keys het komende zaterdag zal afsluiten.

03-06-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koning Boudewijn was verbonden aan religieuze sekte"

"Koning Boudewijn was verbonden aan religieuze sekte"

http://oi61.tinypic.com/2dv4wuc.jpg

Volgens het weekblad Humo is het Belgische koningshuis al jaren verbonden met de Gemeenschap Jeruzalem, de Engelstalige tak van de Charismatische Vernieuwing. Humo brengt vandaag het eerste deel van een tweedelige reportage over de banden tussen het Belgische koningshuis en de Gemeenschap Jeruzalem.

Van oorsprong is de beweging, door sommige als sekte bestempeld, een protestante beweging die eind jaren 60 erg populair werd aan Amerikaanse universiteiten. Jongeren verzamelden zich er in kleine groepjes om te bidden. Dat deden ze door ongearticuleerde klanken uit te brengen en hoopten dat de geest rechtstreeks tot hen zouden komen.

De beweging waaide over naar Europa en in ons land werd onder Amerikaanse invloed The Word of God Belgium gesticht. Later, in 1979, zou de naam Gemeenschap Jeruzalem aangenomen worden. Opvallend is het symbool dat de beweging koos: het Jeruzalemkruis. "Dat kruis benadrukt het militante karakter van de Gemeenschap Jeruzalem. De strijd voor het enige ware geloof zal een zware beproeving zijn", aldus Humo. "Voor de Charismatische Vernieuwing is de wereld slecht: de maatschappij is in verval. Alles gaat teloor. En alleen een nieuw Pinksteren kan redding brengen."

Abortuswet
Volgens het weekblad was koning Boudewijn er lid van, net als zijn vrouw Fabiola, zijn broer Albert en diens vrouw Paola. Ook de huidige koning Filip zou samen met zijn vrouw Mathilde verbonden zijn aan de Gemeenschap. Koning Boudewijn zou van de 36 uur dat hij even geen koning meer was zodat de abortuswet ondertekend kon worden, gebruik gemaakt hebben om een misviering van de Gemeenschap bij te wonen in Etterbeek. Tijdens zijn koningschap wou hij immers zijn neutraliteit behouden.

Maar de koning was bijvoorbeeld in 1975, toen de paus de Charismatische Vernieuwing officieel herkende, wel aanwezig in Rome. "Ik was er zo ondersteboven en gelukkig van, dat de tranen over mijn wangen rolden zonder dat ik er iets aan kon doen", schreef Boudewijn daarover in zijn dagboek.

De sleutelfiguren achter de Belgische tak van de Gemeenschap Jeruzalem, kardinaal Suenens en de Ierse ex-non Veronica O'Brien, zouden Boudewijn zelfs gekoppeld hebben met de timide Fabiola.

"Sekte"
Ook Alain Flandroy, een Brusselse lekenbroeder, werd aan een vrouw gekoppeld, maar weigerde. Toen hij zijn latere echtgenote leerde kennen besloten ze de Gemeenschap samen te verlaten. "Ik had begrepen dat het eerder een sekte dan een gemeenschap was", vertelt Flandroy.

"De Gemeenschap Jeruzalem is een magneet voor kwetsbare mensen, heel wat koppels in relatiecrisis belanden er", schrijft Humo. Het was ook de Gemeenschap Jeruzalem die mee aan de wieg gestaan zou hebben van een verzoening tussen Albert en Paola. Ook zou kardinaal Suenens koning Albert geadviseerd hebben met zijn buitenechtelijke dochter Delphine te breken.

"Prijs voor vrijheid"
Prins Laurent heeft zich echter nooit laten meeslepen in de godsdienstbeleving van zijn omgeving. "Natuurlijk heb ik daar een prijs voor betaald", aldus Laurent. "Maar zo gaat dat in het leven: vrijheid heeft een prijs."

03-06-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wellens laat Lentel zitten voor getrouwde vrouw met pasgeboren baby

Wellens laat Lentel zitten voor getrouwde vrouw met pasgeboren baby

http://oi59.tinypic.com/2j3ocas.jpg

Zoals bekend gaat Bart Wellens scheiden van zijn vrouw Lentel omdat hij een nieuwe vriendin heeft. Zijn nieuwe liefde zou volgens Story de 26-jarige Nicky Alen uit Lommel zijn. Pittig detail: Nicky is een getrouwde vrouw die negen maanden geleden nog beviel van een zoontje.

Het nieuws over de scheiding van Bart Wellens sloeg iedereen vorige week met verstomming. Vooral dan het feit dat de veldrijder een nieuwe liefde gevonden heeft en daar zo openlijk over praatte. Die nieuwe vlam is dus de negen jaar jongere én getrouwde Nicky uit Lommel.

De twee zouden volgens Story al zes maanden een relatie hebben terwijl Nicky negen maanden geleden beviel van haar zoontje. Geert Wellens, de broer van, is naar eigen zeggen verrast. "Mijn ouders en ik zijn net zo hard geschrokken als iedereen. We weten zelf niet goed wie dat meisje is."

03-06-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna wordt aangeklaagd voor haar fitnessmerk

Madonna wordt aangeklaagd voor haar fitnessmerk

http://oi58.tinypic.com/1zqspxg.jpg

Madonna wordt naar de rechtbank gestuurd door schoonheids- en modebedrijf 'Hard Candy'. De zangeres zou namelijk hun naam hebben gestolen om fitness-dvd's en kledij te kunnen verkopen. Het bedrijf heeft een rechtszaak aangespannen bij de federale rechtbank wegens inbreuk op het handelsmerk en oneerlijke concurrentie.

Madonna zou al sinds 2011 deze producten hebben verkocht onder de naam 'Hard Candy' ondanks dat deze naam niet werd goedgekeurd bij het U.S Patent and Trademark Office, omdat deze al in gebruik was.

Showbizzsite RadarOnline kon al eens een kijkje nemen in de papieren: "De acties van de verdediging heeft Hard Candy onomkeerbare schade toegebracht voor dewelke geld en andere legale remedies onvoldoende zijn om het goed te maken. Als ze niet door dit hof gestraft worden zullen ze hun illegale praktijken zeker verder zetten en misschien zelfs uitbreiden. Zo zullen ze blijven schade berokkenen aan Hard Candy."

De rechtszaak geldt ook voor Madonna's manager Guy Oseary, maar die beweert dat Madonna de drijvende kracht is achter het hele project, zij neemt zelf alle verantwoordelijkheid. Het bedrijf zal financiële schadevergoeding vragen en eisen dat de zangeres stopt met het gebruik van hun naam.

03-06-2014 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince gespot op Roland Garros

Prince gespot op Roland Garros

http://oi61.tinypic.com/169pzyg.jpg

In Parijs is niemand minder dan Prince gespot op Roland Garros. De artiest zat vanmiddag te kijken naar de wedstrijd tussen Rafael Nadal en Dusan Lajovic.

De wedstrijd tussen de twee tennissers werd gespeeld op Philippe Chartrier, het Centre Court van Roland Garros. Prince heeft een plekje tussen het publiek gevonden. Hij is in de Franse hoofdstad aanwezig vanwege zijn concertreeks in Europa.

02-06-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drake kan Rihanna niet vergeten

Drake kan Rihanna niet vergeten

http://oi61.tinypic.com/2vrtuuv.jpg

Rihanna mag Drake dan gedumpt hebben, volgens RadarOnline is de rapper nog steeds verliefd op de zangeres. "Eigenlijk zou hij hun relatie definitief willen verbreken, maar zij heeft een soort macht over hem", aldus een bron aan de website.

"Ze hoeft maar in haar vingers te knippen en hij rent naar haar terug", vervolgt de bron die ook loslaat dat Drake er kapot van was toen Rihanna het uitmaakte. De artiest gelooft dat Rihanna problemen heeft met haar zelfvertrouwen en dat ze niet gelooft in echte liefde en dat het daarom steeds misloopt. "Zijn crew hoopt dat hij haar los kan laten, maar dat lukt niet. Hoeveel pijn ze hem ook gedaan heeft."

Rihanna en Drake hebben al tijden een knipperlichtrelatie. Begin dit jaar gaven de twee hun liefde voor elkaar weer een kans, maar in mei was dit volgens de website weer voorbij.

02-06-2014 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler nog niet toe aan serieuze relatie

Liv Tyler nog niet toe aan serieuze relatie

http://oi57.tinypic.com/2i8kggn.jpg

Liv Tyler stapt voorlopig niet voor een tweede keer in het huwelijksbootje. Haar scheiding in 2008 van haar ex Royston Langdon heeft haar veel geld gekost. "Dat is nog steeds een pijnlijk onderwerp voor haar", vertelt een bron aan RadarOnline.

"Liv waarschuwt de mannen met wie ze date ook steeds dat ze niet toe is aan een serieuze relatie omdat haar scheiding zo heftig was", vervolgt de insider. "Ze brengt haar tijd het liefst door met haar zoontje Milo." De ouders van de actrice, 'Aerosmith'-rocker Steven Tyler en model Bebe Buell, zijn ook gescheiden. "Dus het staat intussen centraal in haar leven. Liv kan zoiets niet nog eens meemaken."

Liv en Royston waren van 2005 tot 2008 getrouwd. Hun zoontje Milo is 9 jaar oud.

02-06-2014 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delacre lanceert koninklijke koekjesdoos

Delacre lanceert koninklijke koekjesdoos

http://oi61.tinypic.com/16gmmw2.jpg

Koekjesfabrikant Delacre brengt een speciale verpakking uit om de eerste troonverjaardag van koning Filip en koningin Mathilde te vieren. De nieuwe 'koninklijke doos', waarop het koningspaar en haar gezin staat afgebeeld, ligt vanaf 23 juni in de winkelrekken.

Delacre brengt traditiegetrouw koninklijke koekjesdozen uit om een mooi moment binnen de koninklijke familie, zoals bijvoorbeeld een geboorte of huwelijk, te vieren.

"Al van bij de aankondiging van de troonsbestijging van het nieuwe koningspaar worden we overspoeld door vragen over de komst van een nieuwe koninklijke doos, met daarop koning Filip", vertelt Gunther Deckers, marketing manager bij Delacre. "Voor veel mensen zijn de 'koninklijke dozen' van Delacre iconen geworden. De koekjesblikken schetsen de geschiedenis van ons koningshuis en bevatten de klassiekers uit het assortiment van Delacre."

Hofleverancier

Toen koning Filip in juli 2013 de troon besteeg, was het uitkijken naar de nieuwe lijst van hofleveranciers, gekozen door hem en zijn echtgenote. In november vorig jaar kreeg Delacre het brevet van hofleverancier opnieuw toebedeeld, een titel die de koekjesproducent al sinds 1879 draagt.

De koninklijke doos is een gelimiteerde editie. De dozen liggen vanaf 23 juni in de rekken van de winkelketens, aan de adviesprijs van 7,99 euro.

02-06-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van nieuwe 'Star Wars'-film online

Foto's van nieuwe 'Star Wars'-film online

http://oi59.tinypic.com/eqvw9w.jpg

Op internet circuleren foto's van de nieuwe Star Wars film. Op de website van TMZ staan een paar plaatjes van de filmset die in Abu Dhabi zou zijn.

Op een van de foto's is een enorm beest te zien en op een ander kiekje een soort ruimteschip. Volgens de website hebben de producers besloten minder gebruik te gaan maken van computeranimaties, ze zouden de film meer willen maken op de manier waarop de oude films ook tot stand zijn gekomen.

De opnames van 'Star Wars VII' zouden halverwege mei zijn begonnen. De productiemaatschappij van regisseur J.J. Abrams, Bad Robot, twitterde toen namelijk een foto van een filmklapper met daarop 'Star Wars Episode VII.' De première van 'Star Wars VII' staat gepland op 18 december 2015.

Episode VI van de Star Wars-reeks, 'Return of the Jedi' uit 1983, eindigde met de verzoening tussen zoon Luke Skywalker en vader Darth Vader.

02-06-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!