NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray Davies: "Reünie The Kinks komt er"

Ray Davies: "Reünie The Kinks komt er"

http://oi57.tinypic.com/30wseok.jpg

Als ze elkaar nog eens zagen, vielen er steevast klappen. Toen Ray Davies zijn voet in de taart voor zijn broer Dave's vijftigste verjaardag zette, was voor Dave de maat vol. Hij noemde zijn oudere broer een giftige klootzak. Nooit zouden The Kinks nog samenkomen. Maar kijk, Ray Davies heeft tegenover The Sunday Times verklaard dat hij zijn broer heeft ontmoet en dat er een reünie komt. Voor het eerst sinds 1996 gaat de legendarische band weer samen spelen.

"Ik heb Dave vorige week ontmoet om te praten over een reünie", verklaart Ray. Ook dat was historisch: jarenlang hebben de broers enkel via e-mail gecommuniceerd.

De band, opgericht in 1964, bezorgde ons een reeks onsterfelijke hits uit de Britse muziekgeschiedenis, waaronder 'You Really Got Me', 'Sunny Afternoon', 'Waterloo Sunset', 'Lola' en 'All Day and All of the Night'. In 1996 speelden ze voor het laatst samen. Toen waren hun ruzies al legendarisch. Had Dave de solo ingezet toen Ray nog aan het zingen was, kwamen daar geheid muilperen van.

Maar wars van de beledigingen en de ruzies erkennen de broers dat hun muzikale samenwerking bijzonder was. In een interview zei Ray in 2011: "Toen we samen waren, was het agressief, gewelddadig en krachtig. Maar we spoorden elkaar aan. We zien elkaar niet vaak meer, maar vanochtend vond ik op mijn computer nog twee songs die we samen in mijn huis hebben opgenomen. Zijn geluid is onvergetelijk".

09-06-2014 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur en komiek Rik Mayall overleden

Acteur en komiek Rik Mayall overleden

http://oi61.tinypic.com/2zxp841.jpg

Acteur Rik Mayall is op 56-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt zijn management in de Britse media. Het is nog niet bekend waaraan Mayall is overleden.

De Britse komiek werd bekend door zijn rol van Rick in 'The Young Ones'. In die komische reeks speelden vier mannen die in één huis woonden, de hoofdrol. De serie viel op door de combinatie van absurde humor, sketches en muzikale optredens. Later verwierf Mayall onder meer faam met de televisieseries 'Bottom' en 'Blackadder', als de luidruchtige Lord Flashheart. Ook acteerde hij in films als 'Drop Dead Fred' en 'Guest House Paradiso'.

Mayall had net opnames in Nederland achter de rug voor de film 'De Ontsnapping'. Daarin speelt hij de bijrol van de huisbaas van hoofdpersoon Julia (Isa Hoes). "Dit is te bizar voor woorden", aldus producent Sjef Scholte. "Hij heeft zijn scènes vorige week opgenomen. Hij was net een paar dagen terug thuis. Het is niet te geloven dat dit nu zijn laatste rol is."

Scholte omschrijft Mayall als een "bijzonder aardige, grappige, benaderbare en aaibare man die met een grandeur in het leven stond". "Het was geen Jan Lul-de-behanger die op de set stond, het was Rik Mayall. En dat merkte je aan alles."

In 1998 liep hij zware verwondingen op na een ongeval met een quad, waarna hij vijf dagen in een coma lag. Later zou hij daarover zeggen dat hij Christus met 5-3 geklopt had, want de zoon van God was tijdens de paastijd slechts drie dagen dood geweest. Mayall laat zijn vrouw Barbara en drie kinderen achter.

09-06-2014 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez zegt af voor openingsceremonie WK

Jennifer Lopez zegt af voor openingsceremonie WK

http://oi57.tinypic.com/3179y6p.jpg

Jennifer Lopez heeft haar deelname aan de openingsceremonie van de Wereldbeker voetbal, donderdag in Sao Paulo, afgezegd. Dat deelde de wereldvoetbalbond FIFA gisteren mee. De 44-jarige Amerikaanse superster met Puertoricaanse roots heeft "andere verplichtingen".

Jennifer Lopez heeft haar deelname aan de openingsceremonie van de Wereldbeker voetbal, donderdag in Sao Paulo, afgezegd. Dat deelde de wereldvoetbalbond FIFA gisteren mee. De 44-jarige Amerikaanse superster met Puertoricaanse roots heeft "andere verplichtingen".

09-06-2014 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tot twee maal toe een passage van Albert moeten censureren"

"Tot twee maal toe een passage van Albert moeten censureren"

http://oi59.tinypic.com/219qcs5.jpg

Vanavond en morgenavond is bij VTM het exclusieve interview van VTM NIEUWS-journalist Barend Leyts met koning Albert te zien. "We hebben serieus moeten onderhandelen over de vragen, want je mag niet alle vragen aan koning Albert stellen. Albert ziet dit interview als zijn gesproken memoires, en daarin wil hij niet te veel aangebrande passages aan bod laten komen. De koning en zijn raadgevers hebben het interview nadien bekeken en we hebben tot tweemaal toe een passage moeten censureren."

09-06-2014 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Tracy Morgan in kritieke toestand na verkeersongeval

Acteur Tracy Morgan in kritieke toestand na verkeersongeval

http://oi60.tinypic.com/2zearz5.jpg

Bij een verkeersongeval in de Amerikaanse staat New Jersey is één dode gevallen en zijn vier mensen in het ziekenhuis opgenomen. Drie zijn er erg aan toe, onder hen ook de acteur Tracy Morgan. Dat meldt de Amerikaanse zender CNN op gezag van de autoriteiten. Komiek James McNair overleed ter plaatse.

Bij het verkeersongeval waren zes voertuigen betrokken. Peter Haigney, woordvoerder van het Robert Wood Johnson University Hospital, zei dat vier patiënten er verzorging krijgen. Drie van hen zijn in kritieke toestand.

De acteur zat in een limousine-bus op het ogenblik van het ongeval, zaterdagochtend plaatselijke tijd. Verder waren onder meer ook een SUV en twee vrachtwagens betrokken. De bus waar waarin Morgan en zijn medepassagiers in zaten werd geschept door een vrachtwagen. De bestuurder daarvan wordt naar alle waarschijnljikheid aangeklaagd. Over de oorzaak van het ongeluk is verder nog niks bekend gemaakt.

Haigney weigerde te zeggen dat Tracy Morgan, bekend van 'Saturday Night Live' en '30 Rock', een van de gewonden is, maar de politie van de staat bevestigde zijn identiteit aan CNN.

08-06-2014 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dubbelganger Kardashian leidt groep huurmoordenaars

Dubbelganger Kardashian leidt groep huurmoordenaars

http://oi59.tinypic.com/vfuvs2.jpg

Een Mexicaanse look a like van Kim Kardashian is de nieuwe leider van een groep huurmoordenaars die wordt gebruikt door het gevaarlijkste drugskartel van Mexico. De 27-jarige Claudia Ochao Felix poseert op foto's als haar idool, Kim Kardashian, terwijl ze een roze machinegeweer bij zich draagt.

Ze wordt ook wel de Keizerin van Antrax genoemd, verwijzend naar de groep huurmoordenaars die bekend staat als Los Antrax die vooral wordt gebruikt voor executies en wraakmoorden. Haar voormalige vriend, Jose Gamboa, was leider van de hele organisatie maar werd in januari gearresteerd.

Felix barst van het geld en laat dat op sociale media graag zien. Ze slingert foto's het internet op waar ze bedekt ligt onder het geld, poseert met geweren of te zien is in strakke badkleding. Ondanks haar extravagante levensstijl wist ze lang buiten de publiciteit te blijven, tot vorige maand de 23-jarige Yurina Castillo werd omgelegd. De moordenaars hadden het eigenlijk voorzien op Felix, maar verwarde Castillo met haar. Sindsdien is het gedaan met de rust voor de dubbelganger van Kardashian.

Bewaakt
Het zorgde er echter niet voor dat Felix het rustig aan deed. Ze bezoekt nog steeds nachtclubs, maar wordt nu voortdurend bewaakt door zwaar bewapende mannen.

Heroïnesmokkel
Volgens veiligheidsdiensten in Amerika staat het drugskartel van Felix bekend als de meest invloedrijke drugsorganisatie ter wereld en is het verantwoordelijk voor grote hoeveelheden heroïnesmokkel richting Amerika.

08-06-2014 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoezo spanning? Filip en Albert doen alsof neus bloedt

Hoezo spanning? Filip en Albert doen alsof neus bloedt

http://oi60.tinypic.com/nee06s.jpg

De 80ste verjaardag van Koning Albert is officieel gevierd. Dat gebeurde in het Belvue-museum in Brussel, in aanwezigheid van de hele koninklijke familie. Van eventuele spanningen tussen Albert en koning Filip was niets te merken. In het museum is een zaal ingehuldigd die gewijd is aan de ambtsperiode van Albert als koning.

08-06-2014 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheid Spanjaarden wil referendum over monarchie

Meerderheid Spanjaarden wil referendum over monarchie

http://oi62.tinypic.com/2430sd5.jpg

De meerderheid van de Spanjaarden wil een referendum over de toekomst van de monarchie. Dat blijkt uit een peiling die werd uitgevoerd door de krant El País, bijna een week nadat de Spaanse koning Juan Carlos aankondigde dat hij de fakkel doorgeeft aan zijn zoon.

Volgens de peiling vindt 62 procent van de ondervraagden dat er "op een bepaald moment" een referendum moet komen om te beslissen of Spanje een monarchie moet blijven of opnieuw een republiek moet worden.

Sinds de koning zijn beslissing bekendmaakte op 2 juni zijn al tientallen duizenden opposanten van de monarchie op straat gekomen om een referendum te vragen. Ook zaterdag nog werd er actiegevoerd.

Kroonprins Felipe moet binnenkort de eed afleggen, waarschijnlijk op 19 juni.

08-06-2014 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Lucas: "Harrison Ford wilde Han Solo laten sterven"

George Lucas: "Harrison Ford wilde Han Solo laten sterven"

http://oi57.tinypic.com/34i4e11.jpg

George Lucas heeft consternatie onder Star Wars-fans veroorzaakt met zijn onthulling dat Harrison Ford zijn personage Han Solo wilde laten sterven tijdens 'The Empire Strikes Back'.

Lucas, maker van de filmreeks, verklaarde dat de acteur hem herhaaldelijk vroeg het personage te laten sterven in de vijfde film nadat Han Sola in handen van Jabba the Hutt was gevallen.

"Kill me! Kill me!", riep Harrison de hele tijd, aldus Lucas. "Ik zei: 'Harrison, ik kan je niet doden. Ik heb je nog nodig aan het eind van de volgende film. Er is hier een liefdesverhaal aan de gang. Maar weet je wat? Ik zal je in een stuk beton laten steken en je naar Mars sturen'".

Lucas verkocht de filmreeks inmiddels aan Disney en wellicht is Harrison Ford blij dat Han Solo nog leeft. Naast Ford zullen ook andere leden van de oorspronkelijke cast meespelen in de op stapel staande film 'Star Wars Episode 7'. Volgens de filmwebsite Deadline speelt Han Solo daarin "een gigantische rol".

08-06-2014 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Iemand die zich na deze foto's nog afvraagt waarom vriendin Mick Jagger depressief was?"

"Iemand die zich na deze foto's nog afvraagt waarom vriendin Mick Jagger depressief was?"

http://oi62.tinypic.com/2lac8b5.jpg

De zus van L'Wren Scott, de onlangs overleden vriendin van Mick Jagger, is teleurgesteld in de zanger. De frontman van de Rolling Stones werd deze week in Zürich gespot met een mysterieuze brunette en dat valt niet goed bij Jan Shane. "Vragen mensen zich na het zien van deze foto's nog af waarom L'Wren depressief was?", klinkt het bij 'The Mirror'.

Scott overleed 11 weken geleden, ze pleegde zelfmoord. "Door deze foto's vraag ik me echt af wat Mick denkt en voelt", aldus de zus van L'Wren. "Zijn dochter vertelt me dat hij er nog steeds kapot van is, maar dan komen deze foto's ineens voorbij. Mick zal nooit veranderen."

"Mijn zus is nu gelukkig wel blij. Ze is samen met onze ouders in de hemel en ze heeft geen pijn meer", vervolgt Jan. Volgens enkele bronnen zou de brunette overigens niet de eerste vrouw zijn met wie hij het gezellig heeft na de dood van Scott.

Jan en L'Wren hadden elkaar overigens al zes jaar niet gezien. Ze was ook niet bij de begrafenis en de afscheidsdienst die Mick en haar broer voor de ontwerpster hadden geregeld. Mick en L'Wren waren 13 jaar samen.

08-06-2014 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter de schermen bij koningsinterview

Achter de schermen bij koningsinterview

http://oi61.tinypic.com/zoaw5w.jpg

VTM-magazine Royalty blikt vanavond vooruit op de historische interviews met koning Albert en koningin Paola die morgen en dinsdag te zien zijn bij VTM en RTL-TVI. Daarin praten Albert en Paola vrijuit over 20 jaar koningschap. Royalty brengt een blik achter de schermen bij de opnames die plaatsvonden op kasteel Belvedère, de plek waar Albert en Paola wonen.

08-06-2014 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones zorgen voor vuurwerk op Pinkpop

The Rolling Stones zorgen voor vuurwerk op Pinkpop

http://oi60.tinypic.com/110luh3.jpg

Na een show van meer dan 2 uur, ruim een half uur langer dan gepland, sloten The Rolling Stones hun Pinkpop-optreden gisterenavond uitbundig af met de knaller 'Satisfaction'. Gevolgd door een oorverdovend applaus vanuit het massaal toegestroomde publiek en een daverend vuurwerk.

In het Nederlandse Landgraaf brachten de Britse rockers een wervelende, energieke show waarin alle grote hits voorbijkwamen. Net als de wereldsterren zelf, gingen de 67.000 bezoekers op het stampvolle festivalterrein van de eerste tonen tot de laatste noot compleet uit hun dak. Heel Pinkpop leek 2 uur lang te zingen, dansen en klappen.

Frontman Mick Jagger had het zichtbaar naar zijn zin met zijn muzikale maatjes op het podium. Hij bespeelde het publiek, danste, sjanste, rende van links naar rechts het podium over, paradeerde parmantig in het rond en grapte met zijn bandleden.

De Stones sloten hun reguliere set af met 'Brown sugar', waarna Jagger het publiek in gebroken Nederlands "een goede nacht" wenste. Na een hoop uitbundig gejoel en geklap vanuit het publiek keerden de mannen terug voor een toegift. Ingeleid door het Utrechtse close harmony koor Dekoor speelden ze 'You can't always get what you want', gevolgd door 'Satisfaction'. Voor de grote afsluiter had Jagger zich in een oranje voetbalshirt gehesen. Met een diepe buiging namen Jagger, Richards, Wood en Watts afscheid van het Pinkpoppubliek.

Binnen drie weken, op zaterdag 28 juni, spelen The Rolling Stones in ons land op TW Classic in het festivalpark in Werchter. TW Classic was op een uur tijd uitverkocht.

08-06-2014 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney zoekt huis in Zuid-Frankrijk

George Clooney zoekt huis in Zuid-Frankrijk

http://oi57.tinypic.com/67shab.jpg

George Clooney is op zoek naar een huis in Zuid-Frankrijk. Volgens een makelaar wil de acteur er zo'n vijf miljoen dollar aan uitgeven.

"George is al een aantal maanden aan het zoeken", zegt een bron tegen E! News. "Hij houdt vooral van Èze-sur-Mer, Villefranche en St. Paul de Vence. Zijn budget is rond de vijf miljoen dollar."

De acteur, die binnenkort trouwt met Amal Alamuddin, zou een huis willen met een zwembad en een gastenverblijf, dat goed af te schermen is van paparazzi. "Hij wil iets kopen voor de prijzen omhoog gaan nu we uit de recessie aan het komen zijn."

08-06-2014 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casper wie? Jennifer Lopez is hotter dan ooit

Casper wie? Jennifer Lopez is hotter dan ooit

http://oi60.tinypic.com/20fqmwn.jpg

Jennifer Lopez weet perfect hoe ze de aandacht moet afleiden van haar breuk met toyboy Casper Smart. Ze maakte een schitterende verschijning in een strakke jurk op een feestje om haar nieuwe album te promoten.

Het jurylid van American Idol showde haar fitte lijn in een goud-zwarte minijurk op het lanceringsfeestje van haar nieuwe plaat A.K.A. Ze combineerde haar eindeloze benen met zwarte stiletto's, een oversized zonnebril en een chique dot. Trots zette de zangeres de foto van zichzelf op Twitter. Een insider vertelde aan de entertainmentsite E! Online dat het goed gaat met de latina. "J-Lo ging met iedereen op de foto, ze was lief voor iedereen en zag er gelukkig uit."

Gisteren legde een insider uit wat er juist is fout gelopen tussen de twee. "Het zat al een tijdje niet goed meer. Smart was nooit de liefde van haar leven, maar ze beleefden wel veel plezier samen. Toen zijn vriendschap met andere mensen wat de hecht werd, was het niet leuk meer."

De breuk zou er zijn gekomen nadat gelekt werd dat Smart seksueel getinte berichtjes met een transseksueel model uitgewisseld zou hebben. Casper ontkent deze roddels. Maar volgens de bron hebben deze roddels weinig met de breuk te maken. Jennifer vertrouwde hem niet, maar ze hebben hun relatie als vrienden beëindigd."

08-06-2014 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean Blaute (62) huwt twintig jaar jongere Dominicaanse vriendin

Jean Blaute (62) huwt twintig jaar jongere Dominicaanse vriendin

http://oi62.tinypic.com/x5qqgo.jpg

Mechels burgemeester Bart Somers heeft gistermiddag muzikant en presentator Jean Blaute (62) en zijn twintig jaar jongere Dominicaanse vriendin Francia Benjamin in het echt verbonden.

"Er is veel romantiek mee gemoeid", vertelt Blaute net na de plechtigheid. "De burgemeester zei het ook: het huwelijk heeft een nieuwe betekenis gekregen. Vroeger moest je trouwen, nu niet meer. Als je het doet, krijgt het daardoor een extra dimensie." Jan De Smet en trekzak verrasten het paar in het stadhuis met een vrolijke "huwelijkskermispotpourri". Later op de dag volgde een klassiek huwelijksfeest met alles erop en eraan. Blaute en Benjamin zijn drie jaar samen. Geen van beide deed het aanzoek. "Het plan is spontaan ontstaan toen we bij onze vriendin, die vandaag getuige is, op bezoek waren in Hollywood. Waarschijnlijk door de Hollywoordromantiek vroeg ze ons op een bepaald ogenblik of we niet zouden trouwen. We hebben toen gezegd: 'Awel ja, we gaan dat doen'. Zo simpel kan het gaan." Voor Blaute is het de tweede keer dat hij in het huwelijksbootje stapt. "De eerste keer dateert van 1976. Dat is intussen verjaard", lacht hij. Intussen worden plannen gesmeed voor een dubbele huwelijksreis. "Francia kent België na elf jaar zeer goed, maar Europa minder. We gaan een ouderwetse autotocht naar Italië maken. In de winter rond kerstmis trekken we naar haar familie in de Dominicaanse Republiek." Blaute en Benjamin leerden elkaar kennen op het vliegtuig richting haar thuisland, waar de Hombekenaar - hij woont in dezelfde straat als Somers - opnames had voor Idool.

Een tijdje later verraste ze hem bij een tweede ontmoeting met sigaren die blijkbaar door Cupido zelf gerold waren. (WVK)

08-06-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermodel deelt naakte 'borstvoedingsfoto'

Supermodel deelt naakte 'borstvoedingsfoto'

http://oi59.tinypic.com/2u9u4ia.jpg

Natalia Vodianova (32) heeft een opmerkelijke foto op haar Instagramaccount gepost. Het beeld toont het supermodel naakt terwijl haar zoontje Maxim rustig aan haar borst ligt te drinken.

Het is trouwens de eerste maal dat de Russische schone haar pasgeboren kind aan de wereld toont. Amper een maand na de bevalling kan het model alweer met een 'killer body' pronken.

Het zwart-wit beeld werd gemaakt door wereldvermaard fotograaf Paolo Roversi. Naar verluidt was de foto bedoeld als een geschenk voor Antoine Arnault, de partner van Vodianova.

08-06-2014 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maxima dolt met Obama

Maxima dolt met Obama

http://oi57.tinypic.com/14muh5e.jpg

Maxima en Obama liggen elkaar wel. Telkens de knappe Nederlandse koningin en de Amerikaanse president elkaar ontmoeten, hebben ze een geanimeerd onderonsje.

Gisteren waren beiden in Normandië aanwezig voor de herdenking van D-Day. Voorafgaand aan de plechtigheden op het strand van Ouistreham dolde Maxima met Obama. De koningin die er beeldig uitzag in een Belgische creatie van Natan, vermaakte zich zo te zien uitstekend. Ook de Amerikaanse president lachte uitbundig.

Ook tijdens hun eerdere ontmoetingen, onder meer tijdens de begrafenis van Mandela en een bezoek van Obama aan Nederland, viel het op hoe goed het klikte tussen de wereldleider en de koningin.

08-06-2014 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sticks & Stones' alweer afgebroken

'Sticks & Stones' alweer afgebroken

http://oi60.tinypic.com/29x6qed.jpg

Brussel telt een attractie minder. Vandaag werd op het Muntplein het Pop-uprestaurant 'Sticks & Stones' afgebroken. Deze ochtend begonnen verschillende medewerkers met de afbraak van het tijdelijke restaurant, en omstreeks het middaguur waren de buitenmuren al verdwenen. Hiermee komt er nu helemaal een einde aan het Pop-Uphoofdstuk in Brussel.  Donderdagavond wonnen uitbaters Hanne (24)en Jaro (24) de hoofdprijs van 100 000 euro, nadat het publiek hen boven Antwerpen verkoos. Het sympathieke koppeltje verkondigde na de overwinning al dat ze met het geld een klein restaurant wilden openen. Of dit in 'hun' Brussel zal komen is nog niet bekend. 

08-06-2014 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mick Jagger heeft nieuwe vlam"

"Mick Jagger heeft nieuwe vlam"

http://oi60.tinypic.com/2nu7g5t.jpg

Het lijkt er op dat Mick Jagger een nieuwe vriendin heeft. De frontman van The Rolling Stones werd afgelopen week door The Sun meerdere keren met een mysterieuze brunette gespot.

De donkerharige dame werd vorig weekend een paar keer op het balkon van Mick gezien in Zürich. Op een van de foto's in handen van The Sun is te zien hoe de brunette Jagger op zijn achterhoofd kust terwijl ze samen in het zonnetje liggen, een paar uur voordat The Stones op moesten treden in Zwitserland.

Niemand weet wie de jonge vrouw is, maar Jagger zou tijdens de vier dagen dat hij in Zurich was voornamelijk in een hotelkamer hebben gezeten met de dame. ''Hij is single, hij is Mick en hij vermaakt zichzelf. Niemand weet wie ze is, zelfs zijn beveiligingspersoneel niet'', aldus een insider.

Jagger verloor zijn vriendin L'Wren Scott in maart. De modeontwerpster pleegde zelfmoord.

08-06-2014 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Usher blijft Bieber steunen ondanks slecht gedrag

Usher blijft Bieber steunen ondanks slecht gedrag

http://oi60.tinypic.com/2pzjt5w.jpg

Usher was degene die het jonge talent Justin Bieber ontdekte op het videokanaal YouTube. Als jarenlange mentor probeerde de zanger dan ook tijdig in te grijpen wanneer Bieber al eens zijn kuren had, maar het heeft niet mogen baten. Toch is Usher niet boos om het gedrag van Bieber.

Zo vertelde Usher aan Nylon Guys: "Ik gaf hem elke goede raad. Als hij dit leven wou, moest hij er helemaal voor gaan. Nu is het zover, hij is een volwassen man, nu moet hij zijn leven zelf beheren. Maar of ik me schaam voor zijn gedrag? Nee, niet echt, dit hoort allemaal bij zijn leven."

Usher voelt zich dan ook als de grote broer van Justin: "Toen ik in de muziekwereld begon, was er ook iemand die me hielp uit te zoeken wat ik kon in de muziekwereld." En die functie heeft Usher nu op zich genomen bij Justin. Hij maakte van het kleine jongetje een echte wereldster die meer dan 12 miljoen platen verkocht, maar zijn raad heeft Bieber niet echt opgevolgd.

Maar ondanks dat Bieber fouten heeft gemaakt, blijft Usher voor Justin klaar staan: "Het is allemaal spijtig. Ik haat sommige dingen die ze over hem zeggen. Maar is het allemaal waar? Ik weet het niet. Maar succes heeft zo zijn prijs. Iedereen moet opgroeien, en iedereen maakt onderweg wel iets mee. Het zal dan ook nooit perfect verlopen vanaf het begin."

07-06-2014 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!