NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gwyneth en Chris willen huwelijk alsnog redden"

"Gwyneth en Chris willen huwelijk alsnog redden"

http://oi62.tinypic.com/2cgev0w.jpg

Gwyneth Paltrow en Chris Martin hebben hun plannen om te scheiden in de koelkast gestopt. Het koppel, dat in maart aankondigde dat ze "bewust zouden ontkoppelen", heeft sinds hun breuk naar verluidt een 'wake up call' gekregen en stellen hun scheiding nu uit in een laatste poging om hun huwelijk van tien jaar te redden. Vorige week werd Chris Martin nog met Rihanna gespot.

Een bron in The Daily Mirror: "Ze hadden problemen, maar op een vreemde manier heeft die 'ontkoppelingssituatie' heel wat spanningen weggenomen. Gwyneth stelde enkele regels op, zoals niet meteen met anderen daten, elkaar respecteren, de zaken vrolijk houden in het belang van de kinderen en blijven communiceren en dat alles samen heeft als een wake-up call gewerkt. Chris woont nog altijd bij haar, ze gedragen zich als een verliefd stel en hij draagt nog altijd zijn trouwring. Alles wijst erop dat ze aan het 'herkoppelen' zijn. Het zou niemand verbazen mochten ze de draad van hun huwelijk weer oppikken".

Martin en Paltrow hebben samen twee kinderen: dochter Apple (10) en zoon Moses (8).

De twee werden het voorbije weekend nog samen gezien tijdens een romantisch diner. De 41-jarige Paltrow heeft eerder echter gesteld dadt ze nog veel tijd met Martin doorbrengt omdat ze de zaken "stabiel en consistent" wil houden voor de kinderen.

15-06-2014 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producer Jay Leno klapt uit de biecht: wie was dronken, wie grootste diva in show?

Producer Jay Leno klapt uit de biecht: wie was dronken, wie grootste diva in show?

http://oi62.tinypic.com/i6ftad.jpg

Jay Leno zag heel wat celebs de revue passeren in 'The Tonight Show'. De kijker krijgt een afgewerkt, mooi in elkaar getimmerd product te zien. Maar achter de schermen spelen zich andere taferelen af. Wie zijn de grootste diva's met de meeste kapsones? Wie ging een paar drankjes te ver aan The Jay Bar? Producer Dave Berg pende na 22 dienstjaren zijn memoires neer in 'Behind the Curtain: An Insider's View of Jay Leno's Tonight Show'. Het boek verschijnt vandaag in de VS.

Wie kapsones zegt, zegt Christian Bale. Berg bevestigt de reputatie van "agressief moeilijke ster" van batman uit 'The Dark Knight'. Zo stapte Bale ooit op omdat het voorinterview "te veel persoonlijke vragen" bevatte. Het ging dan om: "Waar ben je opgegroeid?", "Kom je uit een grote familie?" en "Wat was je eerste job als acteur?" Het antwoord op de laatste vraag was overigens: een reclamespot voor ontbijtgranen.

Ook 'Desperate Housewife' Teri Hatcher is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Volgens Dave Berg heeft ze zelfs een Dr-Jekyll-and-Mr-Hyde-persoonlijkheid. De producer deelde haar op in 'Teri 1' en 'Teri 2'. De eerste poeslief, de tweede een bitch. Teri 2 kon Berg de huid volschelden omdat hij geen betere ideeën had voor de show en deed de volgende dag alsof dat gênante telefoongesprek nooit had plaatsgevonden. Toen ze in 2009 baan moest ruimen omdat Barack Obama op bezoek bij Jay Leno kwam - een primeur met een zittende president in 2009 - wou ze die plotse wijziging gecompenseerd zien met een handtas van Louis Vuitton. Het werden mooie bloemen...

Eddie Murphy kwam dan weer aanzetten met een redelijk absurd verlanglijstje (lees: eisenpakket) van wat er allemaal in zijn loge moest gestockeerd worden. Een greep eruit: 4 Snapple Fruit Punch, 4 Snapple Orangeade, 4 Snapple Grapeade, 4 Dr. Browne's Cream Soda, 4 Dr. Browne's Root Beer, cola in glazen flessen, bananen, kersen, Evian-water, fruitkauwgom, Snickers, Milky Ways, pepermuntjes, York Peppermint Patties, blocknotes/potloden/balpennen, handdoeken en washandjes.

Paula Abdul was een van de meest risicovolle en onvoorspelbare gasten. Ze zegde soms af met de gekste excuses en kraamde vaak wartaal uit. Maar ze bleef uitnodigingen krijgen voor 'The Tonight Show' omdat zij de kijkcijfers de hoogte injoeg: "Ironisch genoeg maakt het feit dat je nooit op voorhand weet wat ze zal zeggen deel uit van haar aantrekkingskracht".

Helen Hunt bleek lichtgeraakt. Toen ze wat kritiek kreeg na haar verschijning in The Tonight's Show om haar sitcom 'Mad About You' te promoten, weigerde ze veertien jaar lang elke uitnodiging van Jay Leno.

Omdat sommige gasten, zoals de wereldberoemde predikant en eenmalige presidentskandidaat Jesse Jackson, zo zenuwachtig waren voor hun optreden in de talkshow, lanceerde de gastheer The Jay Bar om zijn interviewees wat te kalmeren. Het mag geen verrassing heten dat sommige Hollywoodsterren zich lieten vangen aan het glaasje te veel. De topper in dat segment was blijkbaar regisseur Quentin Tarantino. In 2003 gaf de op zich al vrij maffe filmmaker een "bijwijlen incohorent" gesprek weg, aldus Dave Berg.

Nog dit: het gangbare tarief voor Leno's gasten was 500 dollar (370 euro). Vaak haalden schattige beestjes hogere kijkcijfers dan de 'gewone' sterren. De zogenaamde A-listers scoorden beter. En dan kon er ook wat meer af, zoals voor politica Sarah Palin. De productie betaalde, nadat ze in 2008 naast het vicepresidentsschap greep, 35.000 dollar om Palin en haar familie met een privéjet te laten overvliegen van Alaska en haar over de nederlaag uit te horen. Ook de immer te laat opdagende Dennis Rodman werd met een privéheli overgevlogen. Hij woonde nochtans op een uurtje rijden van Burbank, waar de opnames plaatsvinden, maar limo's brachten geen soelaas. Hij mocht 28 keer opdraven bij Jay Leno.

Voor Jessica Simpsons kapsel en make-up had de show dan weer geen 18.000 dollar veil.

15-06-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits magazine: 'Schumacher niet langer op intensive care'

Duits magazine: 'Schumacher niet langer op intensive care'

http://oi61.tinypic.com/1zd22di.jpg

Volgens het Duitse magazine Bunte zou Michael Schumacher niet meer op de intensive care liggen van het ziekenhuis in Grenoble. Ook de Sunday Express laat dat weten. Volgens die Engelse krant zou dat in een rapport staan. De toestand van de voormalige formule 1-piloot is overigens onveranderd. Wel zou hij nu op de afdeling revalidatie in het Zwitserse ziekenhuis, waar hij al sinds 29 december ligt, verblijven.

Zijn manager Sabine Kehm heeft het nieuws nog niet bevestigd of ontkend.

14-06-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani Kazaltzis krijgt een rol in Mooi en Meedogenloos

Jani Kazaltzis krijgt een rol in Mooi en Meedogenloos

http://oi62.tinypic.com/14v49ki.jpg

De carrière van stylist en programmamaker Jani Kazaltsis neemt een wel erg onverwachte wending: hij is binnenkort te zien in de legendarische soap Mooi en Meedogenloos. Jani zal te zien zijn in twee afleveringen die in augustus worden uitgezonden. Hij zal een kapitein spelen van een luxejacht.

Hoewel hij geen ervaring heeft als acteur, heeft Jani naar eigen zeggen geen seconde getwijfeld. "Als kind keek ik met grote ogen naar de mode- en relatieperikelen van de Forrester en dat ik nu deel mocht uitmaken van deze legendarische soap, vind ik geweldig," aldus Jani.  

De opnames, die in het mondaine Monaco plaatsvonden, liggen al achter de rug. In augustus komen de afleveringen op de Amerikaanse televisie. De Vlaamse kijker zal nog even geduld moeten uitoefenen, want de uitzendingen met Jani worden pas over drie jaar op Vijf uitgezonden.

14-06-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig VRT-anker Jan Becaus gaat voor N-VA in Senaat zetelen

Voormalig VRT-anker Jan Becaus gaat voor N-VA in Senaat zetelen

http://oi58.tinypic.com/zluayt.jpg

Voormalig nieuwsanker Jan Becaus wordt door de N-VA gecoöpteerd als senator, net als Pol Van Den Driessche. De partijraad heeft hen gisteren aangewezen. De meeste oud-collega's op Twitter reageren verrast op de 'outing' van Becaus.

"Negentwintig jaar lang heb ik mijn politieke mening beroepshalve voor mezelf gehouden en ik heb daar nooit een probleem van gemaakt. Maar ik ben nu ongebonden en kan me actief engageren voor de partij die al langer mijn voorkeur wegdraagt. Daarom heb ik mij kandidaat gesteld voor coöptatie in de Senaat", licht Becaus zijn keuze toe.

"Vlaamse reflex"
De outing van voormalig VRT-anker Jan Becaus voor N-VA maakt op Twitter heel wat reacties los. Heel wat oud-collega's reageren verrast, al merkt men hier en daar op dat "de Vlaamse reflex" van Becaus onder vier ogen af en toe wel naar boven kwam.

"Tijdens privé-gesprekken op de redactie was de Vlaamse reflex van Jan Becaus al lang opgevallen. Met brede glimlach fijn geformuleerd...", reageert politiek journalist Johny Vansevenant.

De nu 65-jarige Destelbergenaar ging in 1984 aan de slag bij de toenmalige BRT, waar hij zich toelegde op het koningshuis en het Vaticaan. Tot 2012 presenteerde hij Het Journaal. Vorig jaar ging hij met pensioen, al schrijft hij nog columns voor Kerk en Leven. Met gewezen hoofdredacteur Siegfried Bracke en ex-Klara-presentatrice Manuela Van Werde telt N-VA nog twee voormalige VRT-mensen in de parlementen.

"Consensusfiguur"
Becaus ziet zichzelf als "van kop tot teen een consensusfiguur". Daarom heeft hij aanbiedingen voor een verkiesbare plaats steevast afgewezen, ook omdat hij het "onkies" vindt dat trouwe partijsoldaten het onderspit zouden moeten delven tegen een bekend gezicht. Zijn pensioen betekent naar eigen zeggen niet dat Becaus zich buiten de samenleving plaatst. "Ik kan en wil een waardevolle bijdrage leveren tot het maatschappelijke debat", luidt het. "En ik wil mijn politieke mening ook publiek verdedigen".

De voormalige nieuwslezer maakt er geen geheim van dat hij de Senaat liever afgeschaft had gezien. In de hervormde Senaat, waarvan de leden niet langer rechtstreeks verkozen zijn en die veel minder vaak zal vergaderen, wil Becaus zich toeleggen op de institutionele toekomst van dit land. "Ik heb in mijn leven België ingrijpend zien veranderen. Maar het werk is bijlange niet af. We moeten de omslag maken naar het confederalisme. Daar is geen ontkomen aan. Ik beschouw het als een voorrecht, mocht ik daar mijn bescheiden bijdrage toe kunnen leveren", blikt hij vooruit.

Koningshuis
Over het koningshuis rept Becaus zich in zijn motivering niet. Bij de openbare omroep had hij zich toegelegd op de monarchie en maakte hij onder meer een uitgebreid portret van koningin Paola toen haar man Albert nog op de troon zat. Van N-VA is dan weer geweten dat het een uitgesproken republikeinse partij is, al kreeg het koningshuis wel nog een protocolair plaatsje in de uitgewerkte confederalismeplannen.

"Dankbaar"
Minder verrassend was de keuze voor Van Den Driessche, ook een gewezen journalist die eerder dan weer actief was bij onder meer VTM. Van Den Driessche kwam op 25 mei op als lijstduwer van de federale N-VA-lijst in West-Vlaanderen, maar greep net naast een zetel. De partijraad wilde zijn kennis en ervaring echter niet verloren zien gaan, luidt het. "Ik ben enorm dankbaar dat de partijraad mij deze kans geeft. Ik beschouw dit als een blijk van vertrouwen van de basis", reageert Van Den Driessche.

Hij blijft intussen aan de slag als communicatieadviseur bij de Vlaams-nationalisten, "maar daarnaast wil ik mij smijten in de senaat. En samen met de andere N-VA-mandatarissen en -bestuursleden wil ik alles in het werk stellen om in 2018 ook de derde grootste stad van Vlaanderen te besturen", besluit Van Den Driessche, die doelt op zijn thuisstad Brugge.

14-06-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van Jos Ghysen in Hasseltse kathedraal

Afscheid van Jos Ghysen in Hasseltse kathedraal

http://oi60.tinypic.com/xblqaf.jpg

In de Sint-Quintinuskathedraal in Hasselt is afscheid genomen van Jos Ghysen. Het werd een sobere en emotionele plechtigheid, waarin een aantal kleinkinderen van Ghysen naar voor traden. Ook Willy Claes en Louis Verbeeck brachten een laatste hulde aan hun hartsvriend.

Omstreeks 11.00 uur werd de kist met het lichaam van Ghysen de overvolle Sint-Quintinuskathedraal in Hasselt binnengebracht. De kist werd naar voor gedragen met in het spoor de familie van de overledene. Na het openingsgebed legde de priester de nadruk op het uitzonderlijke karakter van Jos Ghysen. "Hij was een familieman en hechtte veel belang aan het kweken van verantwoordelijkheid. Zijn laatste woorden 'bedankt voor alles', tekenden dan ook zijn persoonlijkheid."

Daarna kwamen ook een aantal van zijn kleinkinderen aan het woord. "Iedereen was jaloers op onze opa. Niemand kon er zeggen dat zijn opa op televisie en op de radio kwam", aldus het petekind van Ghysen.

Icoon
Aan het einde van de dienst brachten ook Louis Verbeeck en Willy Claes, twee hartsvrienden van Ghysen, een laatste groet aan Jos. Volgens Verbeeck verliest Vlaanderen met Jos een groot icoon. "Hij kon als geen ander inspelen op de magie van het medium radio. Als hij zijn mond opentrok, zweeg iedereen. Nu blijft er enkel leegte en gemis over. Geen nieuwe onwaarschijnlijke verhalen meer. Om het met zijn eigen woorden te zeggen: Bij leven en welzijn, tot ooit, tot ergens, dag Jos." Ook Willy Claes loofde het uitzonderlijk talent van Gysen. "Hij was een talentrijk artiest en een fanatieke liefhebber van de stad Hasselt. Hij had als deel van de oorlogsgeneratie een zeer groot relativeringsvermogen, waardoor hij de motivatie had om het geluk te vinden en te delen. Beste Jos, voor Hasselt zijt ge gewoon onvervangbaar."

Jos Gysen overleed vorige week woensdag op 88-jarige leeftijd. Hij werd vooral bekend als radiomaker en als televisiepresenator van onder andere Het Schurend Scharniertje, Te bed of niet te bed en Zondag Josdag.

14-06-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie krijgt eretitel van Britse Queen

Angelina Jolie krijgt eretitel van Britse Queen

http://oi61.tinypic.com/2r47xfo.jpg

Angelina Jolie kan sinds kort ook een koninklijke erkenning toevoegen aan haar palmares. De Amerikaanse actrice werd gisteren tot Eredame benoemd, de vrouwelijke variant van het ridderschap, door de Britse Queen. Jolie, een speciale VN-gezant, kreeg de erkenning voor haar strijd en inzet tegen seksueel geweld in oorlogszones.

De 'Maleficent'-actrice, die in 2000 een Oscar won voor haar rol in 'Girl, Interrupted' denkt eraan minder filmrollen aan te nemen om zich te concentreren op haar humanitair werk. "Een dergelijke eer ontvangen voor buitenlandse politiek betekent heel veel voor mij, aangezien het is waar ik mij op wil toeleggen", klonk het.

De 39-jarige actrice was deze week in Londen voor een internationale top over seksueel geweld en was één van de honderden mensen die door de Britse koningin erkend werden voor hun verdiensten. Zo werd drievoudig Oscar-winnaar Daniel Day-Lewis tot ridder geslagen voor zijn acteerprestaties en mag zichzelf nu Sir Daniel noemen.

Omdat Jolie geen onderdaan is van koningin Elizabeth II, zal ze de titel van Dame niet actief mogen gebruiken. Voor haar viel regisseur Steven Spielberg, Microsoft-oprichter Bill Gates en voormalig president Ronald Reagan als Amerikaanse burgers al het ereridderschap te beurt.

14-06-2014 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sommelier Max aan de slag bij topzaak in Dubai

Sommelier Max aan de slag bij topzaak in Dubai

http://oi61.tinypic.com/2ebcqs8.jpg

Eerst op de payroll van pop-uprestaurant '22', toen in de brigade van 'The Jane' van Sergio Herman en binnenkort in Dubai. Sommelier Max heeft weer een nieuwe uitdaging beet.

Niemand die Max Broeckhuysen een paar maanden geleden kende. Maar zijn doortocht in de VTM-reeks 'Mijn Pop-uprestaurant' veranderde alles. Bij de Antwerpse deelnemers Jeremy en Noémie kon hij aan de slag als sommelier: een job die hem op het lijf geschreven was. De kijker merkte hem al gauw op. Maar niet alléén door zijn ontwapenende aanpak in het restaurant. Tot het eigen willetje van de prille twintiger te fel door ging wegen op de groepsdynamiek en Max aan de deur werd gezet.

Meteen na zijn ontslag kon Max aan de slag bij 'The Jane' van Sergio Herman. Maar ook daar bleef het mooie liedje niet duren. Al was het hier wel Max zelf die ontslag nam.

Maar zie. Goed drie weken later staat alweer een nieuwe uitdaging voor de deur. "Een tijd geleden heb ik bij Wout Bru in Frankrijk gewerkt. Ik heb daar ontdekt dat de wereld niet stopt bij België. Integendeel. Ik heb er geleerd dat er op culinair vlak fantastische dingen te ontdekken zijn in andere landen. En dus dacht ik: dát is het. Ik moet in het buitenland gaan werken."

Max schreef impulsief een twintigtal gerenommeerde restaurants aan in heel de wereld. Sommige in Amerika. Andere in Afrika. Maar ook dichter bij huis in Spanje, Italië of Oostenrijk. De positiefste reactie: die kreeg hij terug van 'La Petite Maison' in Dubai. "Op basis van een aantal Skype-gesprekken, met onder andere de manager en de hoofdsommelier, en na wat tests over mijn wijnkennis werd ik aangenomen."

In augustus begint Max eraan. Eerst draait hij drie maanden proef. Als dat voor alle partijen meevalt, kan zijn contract worden verlengd. Logies krijgt hij aangeboden door het restaurant.

'La Petite Maison' ligt pal in het financiële district van Dubai. Het wordt beschouwd als in de top drie van de beste restaurants in de Verenigde Arabische Emiraten. Onlangs haalde het de 81ste plaats in de top honderd van beste restaurants ter wereld. (VSH)

14-06-2014 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfde kleinkind voor Mick Jagger

Vijfde kleinkind voor Mick Jagger

http://oi60.tinypic.com/2eov6o3.jpg

Jade Jagger, de dochter van,  en haar man Adrian Fillary hebben een zoontje gekregen. Dat meldt Hello. Het kereltje is het vijfde kleinkind van Mick Jagger, die gisterenavond nog optrad met The Rolling Stones in Parijs.

Het jongetje is het eerste kind van Jade en Adrian en het derde voor Jade, de 42-jarige dochter van Mick en Bianca Jagger. Zij is zelf ook al grootmoeder, want haar 21-jarige dochter Assisi beviel vorige vorige maand van een meisje, wat Mick overgrootvader maakte.

14-06-2014 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana Del Rey wou dat ze al dood was

Lana Del Rey wou dat ze al dood was

http://oi59.tinypic.com/27xgg86.jpg

Lana Del Rey (27), die  met haar hit 'Video Games' wereldfaam verwierf, vindt dat haar leven "als een slechte film" is en wil niet meer leven.

In een interview met The Guardian, verklaart Del Rey: "Ik wou dat ik al dood was. Zo voel ik me nu eenmaal. Mocht het niet zo zijn, ik zou het niet zeggen. Ik zou bang zijn mocht ik weten dat de dood er aan komt, maar..."

Del Rey bekent voorts dat Amy Winehouse en Kurt Cobain, die allebei op hun 27ste overleden, haar helden zijn en meent dat jong sterven een zekere aantrekkingskracht heeft.

Gevraagd of ze een vroege dood glamoureus vindt, antwoordde ze: "Ik weet het niet. Hmmm, eigenlijk wel".

De roem en de aandacht die ze de voorbije drie jaar ervaart, kunnen haar dan ook gestolen worden.  "Ik heb nooit vreugde ervaren. Het was allemaal ellende, alles".

Lou Reed
Del Rey onthulde ook dat ze van plan was samen te werken met Lou Reed, maar hij overleed op de dag dat ze naar de VS vloog om hem te ontmoeten. "Ik landde om zeven uur 's ochtends, en twee minuten later was hij dood".

Haar nieuwe album wil Del Rey opnemen met Dan Auerbach van The Black Keys als producer. De twee beklonken die deal in een stripbar.

14-06-2014 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Kelly's 14-jarige dochter is zoon geworden

R. Kelly's 14-jarige dochter is zoon geworden

http://oi58.tinypic.com/2n8qyjo.jpg

De veertienjarige dochter van de Amerikaanse R&B-zanger R. Kelly is uit de kast gekomen als transgender. Dat deed hij op sociale media.

Jaya werd als meisje geboren maar vertelde aan fans dat ze voortaan een jongen is en Jay wil genoemd worden. Op zijn Facebookprofiel laat Jay voorts weten dat zijn moeder en zijn zus hem steunen in zijn beslissing maar dat hij van zijn vader nog niets heeft gehoord. Zijn ouders zijn al jarenlang gescheiden, R. Kelly heeft amper contact met zijn kinderen.

Jay stelt dat hij zes was toen hij er zich bewust van werd dat hij aangetrokken is tot meisjes maar een relatie wil hij nog niet.

Chastity Bono, de dochter van zangeres Cher, liet zich enkele jaren geleden ombouwen tot man en heet nu Chaz.

14-06-2014 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Defour uit de kleren voor Rode Duivels

Vriendin Defour uit de kleren voor Rode Duivels

http://oi62.tinypic.com/330g0vt.jpg

Laura Tropea (20), de vriendin van Rode Duivel Steven Defour die we in 'The Sky is the Limit' beter leerden kennen, ging uit de kleren voor P-Magazine. De Luikse met Italiaanse roots wil, met slechts een supporterssjaal voor haar royale rondingen, zo de WK-koorts aanwakkeren.

En toch: "Ik ben moreel verplicht ook voor de Italianen te supporteren", onthult Tropea in het weekblad.

Seksstop
"Als de finale daadwerkelijk België-Italië wordt, dan krijgen we thuis een moeilijk moment, vrees ik. Maar persoonlijk supporter ik uiteraard voor mijn ventje! Allez les Diables!".

Wat de seksstop van Wilmots betreft, legt Laura zich neer bij de feiten. Wat ze doet als ze het moeilijk krijgt, wilde de reporter van P-Magazine wel weten. "Dan kijk ik naar foto's van Steven en denk ik aan hem. De gedachte dat ik hem over enkele weken al terugzie, maakt voor mij veel goed. Ook een telefoontje kan wonderen doen".

Zijn spel
Dé hamvraag moest natuurlijk gesteld worden: is seks voor de wedstrijd nu wel of niet goed? Waarop Tropea: "Ik heb na de seks alleszins nog geen verandering gemerkt in zijn spel. Allez, je weet wat ik bedoel".

14-06-2014 om 01:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer vindt gokken van Ben prima"

"Jennifer vindt gokken van Ben prima"

http://oi60.tinypic.com/t4tzip.jpg

Actirce Jennifer Garner vindt het prima dat haar man Ben Affleck regelmatig een gokje waagt. Zelfs nu hij uit twee casino's is getrapt en berucht is in Las Vegas, blijft de actrice haar man en zijn hobby steunen. "Jen is blij met het gokken van Ben", vertelt een insider aan Radar. "Omdat ze denkt dat het hem gefocust houdt."

Er doen al jarenlang geruchten de ronde dat het Hollywoodstel om verschillende redenen op het punt van scheiden staat, waaronder het gokgedrag van de Oscarwinnaar. Maar volgens de bron heeft de 42-jarige Jennifer juist aan vrienden verteld dat het gokken 'helpt bij haar relatie'.

Zonder casino's zou de Armageddon-ster wellicht vreemdgaan, zo wordt gevreesd. "De alternatieven daarvoor zijn werken, gokken en tijd met zijn gezin of op feesten doorbrengen", aldus de bron. Dat laatste gebeurt echter niet. "Hij is aan het werk of aan het gokken."

14-06-2014 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson: "Ik ben dakloos"

Robert Pattinson: "Ik ben dakloos"

http://oi60.tinypic.com/33aw1sy.jpg

Acteur Robbert Pattinson is dakloos. Dat vertelde de Twilight-ster bij Jimmy Kimmel Live!. Zijn huisraad staat ergens opgeslagen, maar hij weet niet precies waar.

De vorige keer dat de Twilight-celeb in de talkshow verscheen, grapte hij dat hij "onder een tunnel naast wat vuilnisbakken" woont. Sindsdien lijkt er weinig veranderd. "Het is alleen maar erger geworden", vertelt hij lachend aan de presentator. "Mijn ouders hebben mijn huis geleend, dat ik van iemand anders had geleend", legt hij uit. "Zij hebben me eruit geschopt toen ik terugkwam van opnames in Toronto. En dat was dat. Nu ben ik weer dakloos."

Zij spullen staan waarschijnlijk ergens in California opgeslagen. Maar waar precies? De Brit heeft geen idee. "Ik denk dat ik ergens een paar opslagruimtes heb die alleen met een geheime sleutel geopend kunnen worden", lacht hij.

14-06-2014 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Racisme-rel bracht Selena terug bij Bieber"

"Racisme-rel bracht Selena terug bij Bieber"

http://oi61.tinypic.com/2v1vu9z.jpg

De racisme-rel rondom Bieber heeft de jonge zanger ook iets goeds gebracht. Want mede daardoor wist hij Selena opnieuw voor zich te winnen, vertelt een bron aan Hollywoodlife. "Ze zijn gek op elkaar."

Begin juni doken twee oude video's op waarin de tienerster grappig bedoelde racistische uitspraken doet. De Baby-ster wist zijn ex te overtuigen dat hij haar enorm nodig had, weet de insider. "Justin nam contact op met Selena toen hij veel kritiek kreeg op zijn controversiële rassengrap. Hij vertelde Selena dat hij haar echt miste, dat zij de enige was die hem echt begrijpt en dat hij haar nodig had.''

De muzikant haalde zijn liefje vorige week zelfs over om naar Canada te vliegen voor de verjaardag van zijn vader. "Hij zei dat de verjaardag van zijn vader niet hetzelfde zou zijn zonder haar, omdat ze deel uitmaakt van de familie."

En bij die praatjes bleef het niet. "Hij vertelde haar ook dat zij zijn enige echte soulmate is en dat hij niets is zonder haar. De woorden waar Selena al zo lang op wachtte, hoewel ze ze eigenlijk al eens gehoord heeft. Ja, ze zijn gek op elkaar...opnieuw."

14-06-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diva's zonder make-up: zo zien ze eruit

Diva's zonder make-up: zo zien ze eruit

http://oi60.tinypic.com/2dcba6g.jpg

Sterren op de planken en op het podium zijn ook maar mensen met af en toe een vale huid of hier en daar een puist. Dat bewijst de video van Buzzfeed waarin foto's van actrices en zangeressen met en zonder make-up met elkaar vergeleken worden. De afbeeldingen onthullen hoe onder andere Adele, Beyoncé, Jessica Alba en Rihanna eruitzien puur natuur, en dat is allesbehalve glamoureus. Bekijk de video of foto's hieronder en oordeel vooral zelf.

Verder kwam de Amerikaanse nieuwssite nog tot deze besluiten: gemaquilleerd over de rode loper stappen, is geen garantie voor een frisse verschijning. De andere conclusie luidt: 'less is more', oftewel 'eenvoud siert'.

14-06-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie tegen kapsel van dochtertje Beyoncé

Actie tegen kapsel van dochtertje Beyoncé

http://oi59.tinypic.com/2j6u04.jpg

In de New Yorkse wijk Brooklyn zijn omwonenden van het wereldberoemde sterrenkoppel Beyoncé en Jay-Z een actie begonnen over de - in hun ogen - wel heel slordige haardracht van hun 2-jarige dochtertje Blue Ivy.

Er zijn inmiddels 1.800 handtekeningen verzameld om het kind eens naar een goede kapper te sturen. "Blue Ivy heeft nu al lelijke pluizen en rommelige dreadlocks", briest de vrouw die de actie begon in de New York Post. Volgens haar mist het "arme meisje" een goede haarverzorging.

"Het is verontrustend en onbegrijpelijk om te zien hoe Blue Ivy gebukt gaat onder een chronisch gebrek aan haarvoeding en aandacht voor haar uiterlijk. En ook wel een beetje vreemd, omdat mama Beyoncé zelf zo veel aandacht aan haar kapsels besteedt. Als je moeder duizenden dollars uitgeeft aan haar afroharen, zou je als kind niet door het leven moeten als een schaap."

14-06-2014 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ultieme poging van Robin Thicke om ex terug te winnen

De ultieme poging van Robin Thicke om ex terug te winnen

http://oi57.tinypic.com/104erk5.jpg

Robin Thicke vernoemt zijn nieuwe album naar zijn ex. De plaat krijgt de titel Paula. Het is de zoveelste muzikale poging die de zanger onderneemt om zijn jeugdliefde Paula Patton terug te krijgen, weet het muziekmagazine Rap-Up.

De onlangs gelanceerde single Get Her Back sprak al boekdelen. "I'm Gonna Go Get Her, Go Get Her, Go Get Her, Go Get Her Back", zo zingt hij over de moeder van zijn zoontje Julian. Het album Paula verschijnt op 1 juli. Tijdens de BET Awards in Los Angeles een paar dagen daarvoor zal de zanger voor het eerst een aantal nummers ten gehore brengen.

In februari werd bekendgemaakt dat de in 2005 getrouwde Blurred Lines-zanger en zijn vrouw gaan scheiden. Sindsdien heeft Thicke verscheidene nummers aan haar opgedragen tijdens concerten. Hij hoopt van harte dat het nog goed komt tussen hen. Paula laat echter niets los over haar visie op de breuk.

12-06-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Celine Dion stopt als manager

Man Celine Dion stopt als manager

http://oi61.tinypic.com/28spifq.jpg

Na dertig jaar stopt René Angélil als manager voor zijn vrouw Celine Dion. Hij gaat verder als voorzitter van het managementsbureau Feeling Productions Inc. Dat meldt het bedrijf vandaag in een persbericht.

Aldo Giampaolo, een goede vriend van het stel, neemt de hoofdfunctie over van het agentschap dat Celine Dion al haar hele carrière begeleidt. Giampaolo kan meteen aan de slag in Las Vegas, waar Celine Dion al meer dan drie jaar fulltime optreedt.

"Gezien onze langdurige vriendschap, het wederzijdse respect en de samenwerking in het verleden, is dit een logische stap", meldt de 72-jarige Angélil, die in december nog behandeld werd voor keelkanker.

Celine Dion ontmoette haar man Angélil in 1981 op 12-jarige leeftijd, toen hij 38 was. Op haar negentiende begon de relatie, waarna ze in 1994 trouwden. Ze hebben samen drie zoons.

12-06-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie verslaafd aan botox"

"Sylvie verslaafd aan botox"

http://oi62.tinypic.com/wvx0td.jpg

Sylvie Meis doet er alles aan om er verbluffend uit te zien. Volgens het boulevardblad Privé kijkt de Nederlandse schone niet op een botox-spuit meer of minder om een ravissante verschijning te blijven.

De in Hamburg wonende ex van voetballer Rafael van der Vaart zou sinds een half jaar zelfs helemaal verslaafd zijn aan het wondermiddel. En dit heeft zo zijn gevolgen.

Is Sylvie blij of boos? Aan haar gelaatsuitdrukking valt het niet langer af te lezen, meldt Privé. Het baart de mensen in haar omgeving zorgen.

12-06-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!