NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartverwarmend: Nicole Kidman zingt met man voor zieke kinderen

Hartverwarmend: Nicole Kidman zingt met man voor zieke kinderen

http://oi59.tinypic.com/2lauat2.jpg

Het gelukkige showbizzkoppel toverde een glimlach op het gezicht van kinderen tijdens het zingen van Amazing Grace afgelopen vrijdag.

Countryzanger Keith Urban zette het lied op zijn gitaar mooi in voor het personeel en patiënten in het Australische Monash Children's Hospital, waarop vervolgens Nicole een mooie solo voor haar rekening neemt en niet moet onderdoen voor haar muzikale partner. Samen kregen ze de hele kamer aan het zingen. Maar het allerschattigste was toen de twee naar elkaar glimlachten. Het ziekenhuis schreef gisteren op zijn website: "We willen Nicole en Keith bedanken om iedereen een zetje te geven."

Onlangs werd geopperd dat Nicole een borstvergroting had ondergaan toen ze een erg onthullende jurk droeg. Als je de foto's van nu naast die van de film Eyes Wide Shut uit 1999 valt de grotere boezem wel erg op. Plastische chirurgen zeggen dat de mooie actrice Moeder Natuur een handje heeft geholpen. "Ze stond vroeger beroemd om haar kleine cupmaat, nu zien haar borsten eruit alsof ze een boost hebben gehad" aldus redactrice van Cosmetic Surgery Guide Laura Casewell.

17-06-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Spaanse senaat stemt voor troonsafstand

Ook Spaanse senaat stemt voor troonsafstand

http://oi57.tinypic.com/2wfn77b.jpg

De Spaanse senaat heeft vandaag met een verpletterende meerderheid de troonsafstand van koning Juan Carlos goedgekeurd nadat de kamer dat eerder al had gedaan. Daardoor ligt de weg open voor de beëdiging van zijn zoon Felipe donderdag.

Er waren 233 stemmen voor, vijf tegen en twintig onthoudingen in de senaat.

17-06-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van Laet krijgt 614.000 euro schadevergoeding

Peter Van Laet krijgt 614.000 euro schadevergoeding

http://oi58.tinypic.com/i23hae.jpg

Peter Van Laet heeft zijn slag thuisgehaald in een dispuut met zijn voormalige platenhuis CNR. De zanger van Mama's Jasje kreeg van de rechtbank van koophandel een schadevergoeding van 537.000 euro en vangt bovenop nog eens 77.000 euro voor zijn managementbureau. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

"CNR had in 2011 een optie op de volgende plaat van Mama's Jasje", verklaart Van Laets advocaat Wim Schreurs. "Alleen hebben ze die nooit gelicht. Toen Peter dus het album klaar had en CNR de optie niet lichtte, is hij ermee naar Universal getrokken. Beide partijen bereikten een overeenkomst en Universal lanceerde in aanloop naar de albumrelease ook een eerste single. Maar dat was niet naar de zin van CNR. Zij claimden de exclusiviteitsrechten op Mama's Jasje en dagvaardden zowel Universal als Peter. Daarop heeft Universal beslist om de single uit de rekken te halen en de release van de plaat te annuleren."

Van Laet keerde met de plaat terug naar CNR en gaf hen de gelegenheid ze alsnog uit te brengen. Maar CNR weigerde. "Dat heeft ons doen besluiten dat CNR er enkel en alleen op uit was de carrière van Peter te ruïneren", aldus meester Schreurs. "Omdat Mama's Jasje sindsdien in een patstelling kwam, hebben we een raming gemaakt van de inkomsten die Peter de voorbije jaren misliep. Rekening houdend met platenverkoop, succes in de hitlijsten en de daaraan gekoppelde live-optredens, zijn we inderdaad tot 537.000 voor Peter en 77.000 euro voor zijn bedrijf Downtown Cowboys gekomen. Daar was immers al flink geïnvesteerd om het album te maken en de promo errond te voeren." De rechter volgde die redenering en kende Van Laet het volledige bedrag toe. Al is dat vonnis nog niet definitief. CNR kan nog in hoger beroep gaan, maar ook dan wacht de platenstal van onder anderen Buscemi moeilijke tijden. Door het vonnis moet het integrale bedrag immers op een geblokkeerde rekening worden gestort. Of dat grote consequenties heeft voor het label is onduidelijk. Gisteren wenste CNR nog geen commentaar te geven.

17-06-2014 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga (1,70 meter, 44 kilo): "Ik háát mezelf met een extra kilo"

Olga (1,70 meter, 44 kilo): "Ik háát mezelf met een extra kilo"

http://oi57.tinypic.com/nqerh0.jpg

Olga Zelenko, de blonde stoot uit 'The Sky is the Limit', meet 1,70 meter en weegt, droog aan de haak, 44 kilo. "Ik háát mezelf met een extra kilo", verklaart ze in Story.

"Toen ik twintig was, was ik nog slanker. Maar nu wil ik geen meisje meer zijn. Ik wil vrouwelijk zijn, met een beetje rondingen", verklaart Olga.

Oost-Europees slank
"Nu weeg ik 44 kilo, in de winter een kilo meer. Als ik slank ben, voel ik me goed. Ik haat mezelf met een extra kilo. Dan ben ik echt ontevreden".

"Weet je, in Oost-Europa zijn bijna alle vrouwen slank. Iedereen is daar bezig met fit en slank zijn. Het zit misschien ook in mijn genen, ik heb de lichaamsbouw van mijn vader".

Nooit steak
Gezond eten is ook voor Olga de sleutel tot een slanke lijn. "Als je niet naar McDonald's gaat, ken je de smaak van een cheeseburger niet en wil je het ook niet eten. De laatste cheeseburger heb ik gegeten toen ik achttien was. Ik heb nog nooit in mijn leven een steak besteld. Eén keer in mijn leven heb ik bier gedronken, vorig jaar op Graspop. Ik voelde me daarna zo zwaar, echt niets voor mij".

Seks in haar dromen
Olga drinkt ook nooit frisdrank of fruitsap. "Suikers vertragen je metabolisme. Af en toe zondig ik met wijn of champagne. Maar niet te veel, want dan val ik in slaap en dan heb ik alleen seks in mijn dromen".

17-06-2014 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-single Rik Mayall bestormt Britse hitlijst

WK-single Rik Mayall bestormt Britse hitlijst

http://oi62.tinypic.com/qx58nl.jpg

Een WK-single van de overleden komiek Rik Mayall gooit hoge ogen in de Britse hitlijsten. Het nummer 'Noble England', dat Mayall voor het WK van 2010 opnam, staat momenteel op de zevende plek in de Official Singles Chart.

Vorige week maandag kwam de Britse acteur, bekend van de tv-series 'The Young Ones', 'Blackadder' en 'Bottom', op 56-jarige leeftijd te overlijden. Volgens zijn vrouw werd een hartaanval na het joggen hem fataal, maar de exacte doodsoorzaak is nog niet bekend.

Dat 'Noble England' nu in de toptien staat, is het resultaat van een Facebook-campagne van Jon Morter. Hij slaagde er in 2009 ook al in om de Rage Against The Machine-hit 'Killing in the Name' rond kerst op de eerste plek te krijgen, ten koste van X Factor-winnaar Joe McElderry.

Poëzie
'Noble England' is gebaseerd op een toespraak uit het beroemde toneelstuk 'Henry V' van Shakespeare. "Als je die speech met bravoure brengt, heb je zoiets van 'oké, laat ze maar komen, we gaan ervoor', in plaats van 'wat een heerlijk stukje poëzie'", zei Mayall bij de release.

Het liedje scoorde in 2010 niet erg goed, maar is nu dus een tweede leven gegund.

16-06-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger viert vaderdag met ex Jerry Hall

Mick Jagger viert vaderdag met ex Jerry Hall

http://oi58.tinypic.com/25g82he.jpg

Gisteren was vaderdag in Groot-Brittannië en de VS. Voor die gelegenheid kreeg Mick Jagger (70) in wenen bezoek van zijn ex-vrouw Jerry Hall, zijn dochter Georgia May (22) en zoon Gabriel (16). Vanavond spelen The Rolling Stones in de Oostenrijkse hoofdstad.

Gisteren raakten ook details bekend over Jaggers romance met de balletdanseres Melanie Hamrick, die 43 jaar jonger is dan de Stone. Jagger zou de jonge vrouw ontmoet hebben drie weken voor zijn partner L'Wren Scott zich van het leven beroofde.

16-06-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Blake Lively en Ryan Reynolds willen een baby"

"Blake Lively en Ryan Reynolds willen een baby"

http://oi58.tinypic.com/2gx2ujc.jpg

Gossip Girl-actrice Blake Lively en acteur Ryan Reynolds willen aan kinderen beginnen. Het stel heeft zich eerst gefocust op hun carrière, maar is nu toe aan de volgende stap.

Volgens het Amerikaanse OK! Magazine zegt een nabije bron dat de babyhormonen van de 26-jarige actrice 'op hol slaan'. Blake wil veel kinderen en hoopt op een meisje.

Beide acteurs hebben inmiddels een succesvolle carière, ze zouden nu graag tijd willen maken voor eventuele kleintjes.

16-06-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Obama heeft job in Hollywood

Dochter Obama heeft job in Hollywood

http://oi61.tinypic.com/j62bdd.jpg

Malia Obama heeft een bijbaantje in Hollywood. De 15-jarige dochter van de Amerikaanse president Barack Obama is door The Wrap gespot als productie-assistente op de set van de sciencefictionserie Extant.

"Ze deed wat werk op de computer en de regisseur liet haar ook een scène inleiden met de filmklapper'', onthult een insider. Malia zou erg enthousiast zijn over haar baantje en met een grote glimlach hebben rondgelopen.

Extant is een nieuwe serie met Halle Berry. De actrice speelt een astronaut die net terugkeert van een 1-jarige missie in de ruimte. Ze probeert haar draai in het dagelijkse leven weer te vinden, maar haar ervaringen in de ruimte en thuis leiden tot een serie gebeurtenissen die de koers van de mensheid uiteindelijk zullen veranderen.

16-06-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens schrijft mee scenario

Veerle Baetens schrijft mee scenario

http://oi60.tinypic.com/dc4rpf.jpg

Actrice Veerle Baetens gaat mee schrijven aan een nieuwe fictieserie voor VTM, die 'Tabula rasa' moet gaan heten. Het Vlaams Audiovisueel Fonds investeert 25.000 euro in het project.

Baetens werkt voor het project samen met scenaristen Malin-Sarah Gozin en Christophe Dirickx. Gozin is bekend van het bejubelde 'Clan' en 'Connie & Clyde'. Dirickx verdiende zijn strepen onder meer met 'Manneken Pis', 'Linkeroever' en 'De helaasheid der dingen'.

Wanneer de reeks, een psychologische thriller, op het scherm moet verschijnen, is nog niet duidelijk. Het ziet er wel naar uit dat Baetens zal meespelen in de serie van producent Caviar Films. Het is de eerste keer dat de Antwerpse als scenariste aan een project meewerkt.

16-06-2014 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney gouverneur van Californië in 2018"

"George Clooney gouverneur van Californië in 2018"

http://oi58.tinypic.com/aa7ria.jpg

De Amerikaanse Democraten hebben hun zinnen gezet op George Clooney. De Democratische Partij zou graag zien dat de Hollywoodster in 2018 wordt gekozen als nieuwe gouverneur van Californië.

Dat schrijft The Mirror die sprak met ingewijden. "George is enorm populair bij de Democraten en wat is nou een betere positie voor hem dan gouverneur van de thuisstaat van Hollywood", zo weet een vriend van de acteur te melden.

Eerder deze maand meldde dezelfde krant al dat George politieke ambities heeft en zich in wil gaan zetten voor de Democratische presidentiële verkiezingscampagne in 2016. Dat deed hij in 2012 ook; toen trad hij op om zijn steun uit te spreken voor Barack Obama, waarmee hij bevriend is. Nu de acteur verloofd is met mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin, wordt het politieke imago van de steracteur steeds sterker. "Amal is ver verwijderd van de meeste van de vrouwen met wie George voorheen uitging. Ze is enorm intelligent en dat doet het goed mocht ze First Lady worden", vertelt de bron.

Hoewel zijn agentschap Georges politieke ambities niet kon bevestigen, meldden vrienden dat hij lange termijnprojecten in Hollywood afhoudt zodat hij zich kan richten op zijn politieke ambities. Mocht George Clooney het lukken in 2018 gouverneur van Californië te worden, dan is hij de eerste Democratische acteur die dat ambt bekleedt. Collega-acteurs Ronald Reagan en Arnold Schwarzenegger slaagden er eerder in om voor de Republikeinen verkozen te worden als gouverneur van de staat.

16-06-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shailene Woodley: "Heb me altijd afgevraagd hoe het zou zijn om mijn broer te kussen"

Shailene Woodley: "Heb me altijd afgevraagd hoe het zou zijn om mijn broer te kussen"

http://oi60.tinypic.com/11qldac.jpg

Fans hebben er heel lang naar uitgekeken, maar nu is het moment eindelijk aangebroken: 'The Fault In Our Stars' draait vanaf 18 juni in de Belgische bioscoopzalen. Ik woonde vorige maand een persconferentie bij in New York waar Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff, Laura Dern, Sam Trammell, Josh Boone en John Greene er over hun nieuwste film kwamen praten.

Hoe slaagden Shailene Woodley en Ansel Elgort er nu eigenlijk in om de rollen van Hazel Grace Lancaster en Augustus Waters in de wacht te slepen? "Ik heb heel veel mensen zien binnenkomen, maar toen Shailene auditie kwam doen, dacht ik meteen: waarom heb ik het mezelf zo moeilijk gemaakt? Zij ís Hazel", aldus 'The Fault In Our Stars'-regisseur Josh Boone. "Van zodra ze de kamer had verlaten, zei ik: 'Oké, begin alvast maar telefoontjes te plegen, dit wordt het.'"

De regisseur vond de 20-jarige Elgort dan weer de geknipte acteur voor de rol van Gus omdat hij "één en al puurheid uitstraalde": "Er zijn zo veel verschillende elementen aan Gus verbonden: zijn intelligentie, zijn gevoeligheid en zijn gereserveerdheid. Hij is ook geestig. Ik was bang dat we nooit iemand zouden kunnen vinden die al die eigenschappen op het scherm zou kunnen brengen.

Broer en zus
Boone geeft vervolgens toe dat hij niet meteen stond te springen om Woodley en Elgort een koppel te laten spelen. Dat heeft alles te maken met het feit dat de acteurs broer en zus spelen in 'Divergent'. Toch veranderde de regisseur van gedacht omdat hij al snel merkte dat hun vriendschap in het echte leven voor een nog sterkere band zorgde tussen Hazel en Gus.

"Het was niet vreemd omdat ik me altijd heb afgevraagd hoe het zou zijn om mijn broer te kussen", lacht Woodley wanneer een reporter vraagt hoe het was om romantische scènes met Ansel in te blikken. "Het is een heel fijn gevoel om met dezelfde persoon te blijven samenwerken. Hoe beter je die persoon leert kennen, hoe meer artistieke vrijheid je voelt", gaat de actrice verder. "Ik denk dat als ik Ansel niet via 'Divergent' had leren kennen, dat onze relatie in deze film niet zou zijn zoals ze nu zou zijn. Nu moesten we niet door die oefenfase van elkaar te leren kennen en aftasten of je je goed voelt bij elkaar. Er waren momenten dat we het niet eens waren met elkaar, maar als we mekaar niet zo goed hadden gekend, dan hadden we dat uit beleefdheid waarschijnlijk niet eens durven toe te geven. We waren heel eerlijk tegen elkaar wanneer iets niet verliep zoals we het ons hadden ingebeeld. Dat is onze personages alleen maar ten goede gekomen."

"Alles gebeurt met een reden, en godzijdank dat we broer en zus hebben mogen spelen", zegt Shailene wanneer Ansel instemmend knikt. "En nu mogen we de komende vier jaar samen doorbrengen, wat onzettend cool is."

16-06-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles zweert seks af wegens Kabbalah

Harry Styles zweert seks af wegens Kabbalah

http://oi57.tinypic.com/30jia8w.jpg

Sinds hij lid is geworden van de celebrity-religie Kabbalah, waar onder meer ook Madonna deel van uitmaakt, heeft Harry Styles seks afgezworen. Volgens Daily Star wil de 20-jarige (voormalige) rokkenjager een spiritueler pad gaan bewandelen zodat hij de ware liefde kan vinden en een betekenisvolle relatie kan uitbouwen.

Hij heeft affaires gehad met de mooiste vrouwen ter wereld en hordes vrouwelijke fans liggen aan zijn voeten. Maar toch was Harry niet tevreden met zijn bestaan.

"Harry neemt dit heel ernstig. Hij wil niet meer bekendstaan als de kerel die met andere celebrities in bed duikt. Hij heeft zich al eerder voorgenomen een seksstop in te lassen, maar dat is nooit echt gelukt", aldus een insider.

"Nu meent hij dat zijn frivole liefdesleven een deftige, betekenisvolle relatie in de weg staat. Kaballah geeft hem nu de zelfdiscipline om seks voor een zekere periode af te zweren".

Kabbalah is een tak van het Joodse mysticisme en ontstond in de 13de eeuw. De voorbije jaren werden naast Madonna ook Ashton Kutcher, Britney Spears, Paris Hilton, Mischa Barton en Roseanne Barr volgelingen.

Eerder deze maand werd Styles gefotografeerd met een Kabbalah-armbandje om, een rood touwtje met een bedeltje aan zijn linkerpols.

"Vroeger was hij een groot fuifbeest maar nu is hij totaal geobsedeerd door spiritueel evenwicht en de zoektocht naar innerlijke vrede", voegt de insider er nog aan toe. "Heel wat van zijn vriendin in de muziekindustrie in Amerika zijn ook volgelingen en van hen krijgt hij veel advies.

16-06-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festivalmode volgens Kim K.: Transparante top en onzichtbare beha

Festivalmode volgens Kim K.: Transparante top en onzichtbare beha

http://oi58.tinypic.com/2aijwut.jpg

Na een romantische huwelijksreis van een week in Mexico vangen de twee tortelduifjes weer hun 'normale leven' aan. Op het Amerikaanse Bonnaroo Festival, waar manlief Kanye West moest optreden, droeg Kim een wel erg sexy outfit.

In Tennessee kreeg de realityster wel erg veel aandacht van 100.000 muziekliefhebbers in haar transparante top en vleeskleurige beha die weinig aan de verbeelding overlieten. Kim droeg ook een witte jeans en groen jasje, haar mooiste accessoire was haar opvallende rode lipstick. Dat haar outfit misschien een tikje te gewaagd was, kon haar duidelijk niet veel schelen aangezien ze de foto deelde op Instagram. De kersverse mevrouw West voegde ook nog een tweede foto toe van Kanye na zijn optreden met een triomfantelijke grijns.

15-06-2014 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom Amalia: Luxemburg is prinsesje rijker

Welkom Amalia: Luxemburg is prinsesje rijker

http://oi60.tinypic.com/15ofbrq.jpg

Het eerste kindje van de Luxemburgse prins Felix, tweede zoon van de Luxemburgse groothertog Henri, en zijn vrouw Claire Lademacher is vandaag geboren. Dat heeft het maarschalkschap van het Luxemburgse hof aangekondigd. De kleine prinses kreeg de naam Amalia Gabriela Maria Teresa. Moeder en dochter stellen het goed.

15-06-2014 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe dag, een nieuwe sexy selfie van Miley

Een nieuwe dag, een nieuwe sexy selfie van Miley

http://oi57.tinypic.com/e6xgsn.jpg

Door de dagelijkse stunts op Instagram en Twitter van Miley Cyrus zijn we tegenwoordig meer geschokt door haar gekke kapsel dan door haar topless pose.

De popzangeres zou je allesbehalve verlegen kunnen noemen nu ze gisteren topless en in een piepklein slipje poseerde, een piepende tepel heeft ze netjes met een emoticon van een kleine octopus verborgen. Waarschijnlijk wil Miley zo voorkomen van Instagram gesmeten te worden, wat wel bij haar collega Rihanna gebeurde. De emoticon past bij haar opvallende gsm-cover. Voor de gelegenheid maakte ze de kuif van actrice Cameron Diaz in de film 'There's something about Mary' na.

En het bleef uiteraard bleef het niet bij die ene sexy foto, de zangeres trakteerde haar volgers nog op een foto in bikinitopje terwijl ze op haar bed rust.

15-06-2014 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae klaar voor verovering VS

Stromae klaar voor verovering VS

http://oi59.tinypic.com/n1wc41.jpg

"Als wij kunnen dansen op Engelstalige muziek, dan moeten zij toch kunnen dansen op Franse muziek", aldus Stromae, die klaar is voor zijn verovering van de VS.

Na eerst Montréal aan te doen op dinsdag en woensdag staat Stromae op vrijdag 20 juni voor het eerst op de planken in New York, in het Best Buy Theater op Times Square, en dit voor een uitverkochte zaal. In september volgen dan een twaalftal optredens in Philadelphia, Washinton, nog eens New York, Boston, Toronto, Chigaco, Vancouver, San Francisco en Los Angeles.

"Het blijkt toch een uitdaging om bij hen in het Frans te zingen", aldus Stromae, de artiestennaam van Paul Van Haver. "Het ligt iets moeilijker dan in andere landen die een vreemde taal spreken, maar het is niet onmogelijk". Zelf in het Engels zingen ziet Stromae zich niet meteen doen, ook al wil hij wel samenwerken met muzikanten die wel in het Engels zingen.

Stromae is overigens een liefhebber van de Motown-muziek, waar zijn moeder veel naar luisterde. Hij citeert ook Michael Jackson. "Niemand kan zeggen dat hij niet is beïnvloed door Michael".

Ook op tournee wil hij het WK voetbal volgen. "Er zijn Belgische bars in New York. Maar ik weet niet of dat een goed idee is om de match rustig en geconcentreerd te volgen".

15-06-2014 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur belooft zinderend slot 'Game of Thrones'

Regisseur belooft zinderend slot 'Game of Thrones'

http://oi62.tinypic.com/ig9spi.jpg

De miljoenen fans van 'Game of Thrones' mogen zich voorbereiden op een spectaculaire laatste aflevering van het vierde seizoen. "Het is volgens mij de grootste, meest spannende aflevering tot nu toe", zegt regisseur Alex Graves tegen USA Today.

Graves heeft een handvol afleveringen van de immens populaire HBO-serie, waarin onder meer de Nederlandse actrice Carice van Houten een rol speelt, geregisseerd. Hij omschrijft het seizoensslot, getiteld 'The Children', als "een briljant script" waarin allerlei "geweldige gebeurtenissen" uit de boeken van George R.R. Martin aan bod komen.

Wat de makers van 'Game of Thrones' zoal in petto hebben, is nog onduidelijk. Producenten David Benioff en D.B. Weiss hullen zich in nevelen. "Er zijn veel grootschalige problemen die de mensen in Westeros en Essos boven het hoofd hangen. Of deze problemen een grotere bedreiging vormen dan zij voor elkaar zijn, valt nog te bezien".

De slotaflevering van het vierde GoT-seizoen wordt in de Verenigde Staten vanavond uitgezonden.

15-06-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gwyneth en Chris willen huwelijk alsnog redden"

"Gwyneth en Chris willen huwelijk alsnog redden"

http://oi62.tinypic.com/2cgev0w.jpg

Gwyneth Paltrow en Chris Martin hebben hun plannen om te scheiden in de koelkast gestopt. Het koppel, dat in maart aankondigde dat ze "bewust zouden ontkoppelen", heeft sinds hun breuk naar verluidt een 'wake up call' gekregen en stellen hun scheiding nu uit in een laatste poging om hun huwelijk van tien jaar te redden. Vorige week werd Chris Martin nog met Rihanna gespot.

Een bron in The Daily Mirror: "Ze hadden problemen, maar op een vreemde manier heeft die 'ontkoppelingssituatie' heel wat spanningen weggenomen. Gwyneth stelde enkele regels op, zoals niet meteen met anderen daten, elkaar respecteren, de zaken vrolijk houden in het belang van de kinderen en blijven communiceren en dat alles samen heeft als een wake-up call gewerkt. Chris woont nog altijd bij haar, ze gedragen zich als een verliefd stel en hij draagt nog altijd zijn trouwring. Alles wijst erop dat ze aan het 'herkoppelen' zijn. Het zou niemand verbazen mochten ze de draad van hun huwelijk weer oppikken".

Martin en Paltrow hebben samen twee kinderen: dochter Apple (10) en zoon Moses (8).

De twee werden het voorbije weekend nog samen gezien tijdens een romantisch diner. De 41-jarige Paltrow heeft eerder echter gesteld dadt ze nog veel tijd met Martin doorbrengt omdat ze de zaken "stabiel en consistent" wil houden voor de kinderen.

15-06-2014 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producer Jay Leno klapt uit de biecht: wie was dronken, wie grootste diva in show?

Producer Jay Leno klapt uit de biecht: wie was dronken, wie grootste diva in show?

http://oi62.tinypic.com/i6ftad.jpg

Jay Leno zag heel wat celebs de revue passeren in 'The Tonight Show'. De kijker krijgt een afgewerkt, mooi in elkaar getimmerd product te zien. Maar achter de schermen spelen zich andere taferelen af. Wie zijn de grootste diva's met de meeste kapsones? Wie ging een paar drankjes te ver aan The Jay Bar? Producer Dave Berg pende na 22 dienstjaren zijn memoires neer in 'Behind the Curtain: An Insider's View of Jay Leno's Tonight Show'. Het boek verschijnt vandaag in de VS.

Wie kapsones zegt, zegt Christian Bale. Berg bevestigt de reputatie van "agressief moeilijke ster" van batman uit 'The Dark Knight'. Zo stapte Bale ooit op omdat het voorinterview "te veel persoonlijke vragen" bevatte. Het ging dan om: "Waar ben je opgegroeid?", "Kom je uit een grote familie?" en "Wat was je eerste job als acteur?" Het antwoord op de laatste vraag was overigens: een reclamespot voor ontbijtgranen.

Ook 'Desperate Housewife' Teri Hatcher is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Volgens Dave Berg heeft ze zelfs een Dr-Jekyll-and-Mr-Hyde-persoonlijkheid. De producer deelde haar op in 'Teri 1' en 'Teri 2'. De eerste poeslief, de tweede een bitch. Teri 2 kon Berg de huid volschelden omdat hij geen betere ideeën had voor de show en deed de volgende dag alsof dat gênante telefoongesprek nooit had plaatsgevonden. Toen ze in 2009 baan moest ruimen omdat Barack Obama op bezoek bij Jay Leno kwam - een primeur met een zittende president in 2009 - wou ze die plotse wijziging gecompenseerd zien met een handtas van Louis Vuitton. Het werden mooie bloemen...

Eddie Murphy kwam dan weer aanzetten met een redelijk absurd verlanglijstje (lees: eisenpakket) van wat er allemaal in zijn loge moest gestockeerd worden. Een greep eruit: 4 Snapple Fruit Punch, 4 Snapple Orangeade, 4 Snapple Grapeade, 4 Dr. Browne's Cream Soda, 4 Dr. Browne's Root Beer, cola in glazen flessen, bananen, kersen, Evian-water, fruitkauwgom, Snickers, Milky Ways, pepermuntjes, York Peppermint Patties, blocknotes/potloden/balpennen, handdoeken en washandjes.

Paula Abdul was een van de meest risicovolle en onvoorspelbare gasten. Ze zegde soms af met de gekste excuses en kraamde vaak wartaal uit. Maar ze bleef uitnodigingen krijgen voor 'The Tonight Show' omdat zij de kijkcijfers de hoogte injoeg: "Ironisch genoeg maakt het feit dat je nooit op voorhand weet wat ze zal zeggen deel uit van haar aantrekkingskracht".

Helen Hunt bleek lichtgeraakt. Toen ze wat kritiek kreeg na haar verschijning in The Tonight's Show om haar sitcom 'Mad About You' te promoten, weigerde ze veertien jaar lang elke uitnodiging van Jay Leno.

Omdat sommige gasten, zoals de wereldberoemde predikant en eenmalige presidentskandidaat Jesse Jackson, zo zenuwachtig waren voor hun optreden in de talkshow, lanceerde de gastheer The Jay Bar om zijn interviewees wat te kalmeren. Het mag geen verrassing heten dat sommige Hollywoodsterren zich lieten vangen aan het glaasje te veel. De topper in dat segment was blijkbaar regisseur Quentin Tarantino. In 2003 gaf de op zich al vrij maffe filmmaker een "bijwijlen incohorent" gesprek weg, aldus Dave Berg.

Nog dit: het gangbare tarief voor Leno's gasten was 500 dollar (370 euro). Vaak haalden schattige beestjes hogere kijkcijfers dan de 'gewone' sterren. De zogenaamde A-listers scoorden beter. En dan kon er ook wat meer af, zoals voor politica Sarah Palin. De productie betaalde, nadat ze in 2008 naast het vicepresidentsschap greep, 35.000 dollar om Palin en haar familie met een privéjet te laten overvliegen van Alaska en haar over de nederlaag uit te horen. Ook de immer te laat opdagende Dennis Rodman werd met een privéheli overgevlogen. Hij woonde nochtans op een uurtje rijden van Burbank, waar de opnames plaatsvinden, maar limo's brachten geen soelaas. Hij mocht 28 keer opdraven bij Jay Leno.

Voor Jessica Simpsons kapsel en make-up had de show dan weer geen 18.000 dollar veil.

15-06-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits magazine: 'Schumacher niet langer op intensive care'

Duits magazine: 'Schumacher niet langer op intensive care'

http://oi61.tinypic.com/1zd22di.jpg

Volgens het Duitse magazine Bunte zou Michael Schumacher niet meer op de intensive care liggen van het ziekenhuis in Grenoble. Ook de Sunday Express laat dat weten. Volgens die Engelse krant zou dat in een rapport staan. De toestand van de voormalige formule 1-piloot is overigens onveranderd. Wel zou hij nu op de afdeling revalidatie in het Zwitserse ziekenhuis, waar hij al sinds 29 december ligt, verblijven.

Zijn manager Sabine Kehm heeft het nieuws nog niet bevestigd of ontkend.

14-06-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!