NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geena Lisa maakt single voor Yasmine: "Sjoeke, deze is voor jou"

Geena Lisa maakt single voor Yasmine: "Sjoeke, deze is voor jou"

http://oi58.tinypic.com/9fznuq.jpg

Vijf jaar al. Woensdag is het exact vijf jaar geleden dat de wereld afscheid nam van Yasmine. Om er zeker van te zijn dat niemand haar ooit vergeet, komt goede vriendin Geena Lisa nu met haar versie van 'Zeg me dat het niet zo is'. Een eerbetoon waarbij een koude Duvel hoort. "Sjoeke, deze is voor jou."

"Ik begrijp het nu wel allemaal een beetje", vertelt Geena. "Soms kan het zo diep zitten dat zo'n wanhoopsdaad de enige verlossing lijkt. Maar me schuldig voelen omdat ik het niet kon verhelpen, doe ik niet langer. Dan blijf je je vastklampen aan het negatieve."

In plaats daarvan liet vriendin Geena Lisa het verdriet plaats maken voor warme herinneringen én een lied: 'Zeg me dat het niet zo is'. Géén nummer van Yasmine. "Ik had daarvoor kunnen kiezen, maar heb het uiteindelijk niet gedaan. Met mijn band zing ik sinds kort wel weer haar liedjes. 'Diep in mij', bijvoorbeeld, of 'Blauw'. Ik heb dat heel lang niet gekund. Het was te pijnlijk. Maar nu wordt het steeds mooier om te doen. 'Hier sjoeke, ik blijf u zingen', denk ik dan. Opdat de mensen u niet zouden vergeten."

Dat is ook het opzet van 'Zeg me dat het niet zo is'. Het is een song van Frank Boeijen, hun gedeelde muzikale held. "Eigenlijk is mijn doel bereikt wanneer mensen, bij het horen van dit liedje, nog één keer met veel warmte en liefde terugdenken aan deze fantastische madame."

19-06-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Uma en Quentin zoenend gespot"

"Uma en Quentin zoenend gespot"

http://oi61.tinypic.com/2ngvtdl.jpg

Quentin Tarantino en zijn muse Uma Thurman lijken nu ook een stel. De twee, die samenwerkten in 'Pulp Fiction' en 'Kill Bill', zijn al kussend gespot door E! News.

Uma en Quentin werden op de gevoelige plaat vastgelegd nadat ze eerst uit eten waren geweest in Beverly Hills. Volgens de website namen de twee afscheid van elkaar. Het is niet helemaal duidelijk of de twee elkaar een onschuldig kusje geven of dat de vonken er vanaf vlogen.

Uma verloofde zich in 2007 met zakenman Arpad Busson, met wie ze een dochtertje van bijna twee jaar heeft. In april beëindigden ze hun knipperlichtrelatie voorgoed. Tijdens het filmfestival van Cannes werden Uma en Quentin al innig samen gezien. Zo liepen ze hand in hand over de rode loper. Toen gingen er al geruchten dat ze misschien meer dan alleen maar vrienden zouden zijn.

19-06-2014 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe toyboy van Madonna

Dit is de nieuwe toyboy van Madonna

http://oi59.tinypic.com/ekm646.jpg

De 55-jarige zangeres, die een halfjaar geleden brak met Brahim Zaibat (25), is met danser en choreograaf Timor Steffens aan het daten. Maar vrienden en familie beweren dat de romance tussen de twee niet te serieus is.

De roddels over een relatie tussen Madonna en haar nieuwste toyboy begonnen in januari toen ze verschillende keren met elkaar gezien werden. Maar ondanks het feit dat de twee regelmatig met elkaar op date gaan, hebben ze geen vaste relatie.

Een bron vertelde aan E! News: "Het is niet ernstig, je zou het eerder een flirt kunnen noemen." Madonna leerde Timor vorig jaar in Zwitserland kennen, ontwerper Valentino heeft de twee aan elkaar voorgesteld.

18-06-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheidsconcert The Scene live te volgen op ABtv

Afscheidsconcert The Scene live te volgen op ABtv

http://oi62.tinypic.com/s4mgrn.jpg

Het afscheidsconcert van The Scene, aanstaande zaterdag in de Ancienne Belgique, was razendsnel uitverkocht. Je kan het echter live meemaken op ABtv.

Frontman Thé Lau heeft terminale kanker maar hield eraan afscheid te nemen van zijn fans. Met The Scene en gastmuzikanten als Tom Barman en Lange Frans gaf hij al een reeks afscheidsconcerten, onder meer op Pinkpop en in de Lotto Arena. Het concert zaterdag in de AB is het allerlaatste.

Wie geen tickets kon bemachtigen, of liever niet in een volle concertzaal met betraande ogen staat, kan het concert live volgen via ABtv. Vanaf 20.30 uur.

18-06-2014 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste foto van 'Christian Grey' online

Eerste foto van 'Christian Grey' online

http://oi59.tinypic.com/2ynh1c4.jpg

De eerste foto uit de film 'Fifty Shades of Grey' is op Facebook gezet door de filmmaatschappij. Op de foto is acteur Jamie Dornan te zien, die als de steenrijke zakenman Christian Grey in een leren jas in een dure auto zit.

De foto is al meer dan 40.000 keer geliked door fans van de boekenreeks over de puissant rijke Christian en zijn SM-relatie met de onervaren Anastasia Steele. De rol van Ana in de film wordt gespeeld door Dakota Johnson.

Eerder was al wel een filmposter openbaar gemaakt, maar daarop was Christian alleen van achteren te zien. De film is vanaf volgend jaar februari te zien in de bioscopen.

18-06-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau neemt afscheid van Nederlandse fans

Thé Lau neemt afscheid van Nederlandse fans

http://oi58.tinypic.com/m0a5y.jpg

"Ik ga slapen, mij wacht de nacht." Dat zong Thé Lau in het openingsnummer van het afscheidsconcert van zijn band The Scene in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Voor een uitverkochte zaal deed Lau zijn laatste grote show in Nederland. Onlangs werd bekend dat de zanger keelkanker heeft en niet lang meer te leven heeft. Op 21 juni staat The Scene voor de allerlaatste keer op het podium in de AB in Brussel.

"De dood is op jacht naar mij, de vuile uitzichtloze dood", zong Lau in de Heineken Music Hall. Een bezoeker liet op Twitter weten dat hij kippenvel kreeg. Een ander twitterde in het begin van het concert dat het "nu al onvergetelijk memorabel en goed" was.

Onder anderen de voormalige zangeres van Krezip, Jacqueline Govaert en zanger Paskal Jakobsen van de Nederlandse band Bløf verzorgden gastoptredens tijdens het concert.

18-06-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Canada bezwijkt voor Stromae

Ook Canada bezwijkt voor Stromae

http://oi62.tinypic.com/v5vg54.jpg

Stromae is hot. Zijn agenda puilt uit en aan het succesverhaal komt voorlopig nog geen einde. "Ik heb er geen verklaring voor. Althans geen logische. Frans is misschien geen internationale hittaal, maar het is duidelijk dat muziek meer over gevoel gaat dan over taal." Gisteren heeft de zanger opgetreden in de Canadese stad Montréal tijdens zijn tournee in Noord-Amerika, de reacties waren alvast lovend.

De krant Montreal Gazette is helemaal overtuigd door de kunsten van onze Belgische zanger. Stromae heeft gisteren in Montréal een zaal van 11.650 mensen tijdens het festival Francofolies platgespeeld. De rapper overtuigde de Canadezen met zijn energieke show, het publiek reageerde volgens de krant laaiend enthousiast. Ook vanavond mag Stromae nog eens het beste van zichzelf laten zien in de Canadese stad.

In de Nederlandse krant het AD zegt Paul van Haver, zoals Stromae echt heet, dat hij het soms lastig heeft. Hij wil genieten van zijn succes, maar moet eigenlijk ook zo nu en dan een pauze nemen. "Het is soms moeilijk, ja. Ik vrees dat ik er bij thuiskomst na de tournee achter kom dat mijn eigen leven is verdwenen. Op dit moment is werken mijn leven. En andersom. Dat is niet goed voor een mens, dat voel ik. Maar ik kan nu geen 'nee' zeggen."

18-06-2014 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian breidt imperium uit met game

Kim Kardashian breidt imperium uit met game

http://oi57.tinypic.com/2zxtk5s.jpg

Het lijkt erop dat Kim Kardashian binnenkort met een eigen computerspel komt. Dat blijkt uit foto's die de realityster op Instragram heeft geplaatst. Kim plaatste twee foto's waaruit blijkt dat ze al druk bezig is met het spel. Op de eerste foto is te zien hoe de pas getrouwde Kim haar stem opneemt in een studio.

18-06-2014 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio schenkt 7 miljoen dollar voor oceaanbehoud

DiCaprio schenkt 7 miljoen dollar voor oceaanbehoud

http://oi59.tinypic.com/20070u8.jpg

Leonardo DiCaprio heeft gisteren een speech gegeven tijdens de oceaanconferentie in Washington. Daar kloeg hij "het Wilde Westen van de oceanen" aan en deed hij een oproep om "het plunderen van de zeeën een halt toe te roepen". Hij beloofde er tevens de komende twee jaar een donatie van 7 miljoen dollar te doen voor belangrijke projecten inzake milieubehoud.

"Ik sta hier als een bezorgde burger van deze planeet die meent dat het behoud van de oceanen het belangrijkste thema van deze tijd is. Wat we nodig hebben, is duurzaam activisme en moedig politiek leiderschap. We kunnen niet zomaar toekijken hoe dit pre-apocalyptische scenario zich voltrekt".

De 39-jarige acteur had het ook over hoe triest hij werd van de veranderingen die hij met eigen ogen zag in het Australische Great Barrier Reef.

"Tussen mijn eerste duik daar twintig jaar geleden en de duik die ik twee jaar geleden op dezelfde plek deed, was ik getuige van een verwoesting. Wat ooit leek op een eindeloos onderwater utopia was nu doorspekt met afgebleekte koraalriffen en grote dode zones".

18-06-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Antonio Banderas bedekt liefdestatoeage

Ex Antonio Banderas bedekt liefdestatoeage

http://oi61.tinypic.com/2zzt3xd.jpg

Melanie Griffith heeft de naam van haar ex-man Antonio Banderas in haar tatoeage met make-up bedekt, dat meldt de Britse krant The Daily Mail.

De actrice verscheen gisteren avond op het Taormina Film Festival in Italië voor het eerst in het openbaar, sinds haar breuk met de Zorro-ster. De naam 'Antonio' in het grote hart op haar rechterarm was niet meer te zien, toen Melanie op de rode loper verscheen. De 56-jarige heeft haar tatoeage al sinds 1998. Melanie Griffith en Antonio Banderas waren 18 jaar getrouwd.

18-06-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timo Descamps woont definitief in Los Angeles

Timo Descamps woont definitief in Los Angeles

http://oi57.tinypic.com/16m3dyt.jpg

Timo Descamps (28), bekend van 'Familie' en 'Spring', woont sinds begin dit jaar officieel in de VS. Hij hoopt er een film- en televisiecarrière uit te kunnen bouwen. Dat meldt Story.

Sinds een paar maanden huurt Descamps een appartement in Los Angeles. "Op die manier hoop ik meer werk te vinden in de entertainmentsector, maar dat is niet zo eenvoudig. De maneir van werken is daar heel anders, nieuwe mensen ontmoeten en netwerken is daar het allerbelangrijkst. Nu ik daar ook effectief woon, hoop ik dat dat wat makkelijker gaat".

Maar Descamps komt nog af en toe naar België. Zo sprak hij onlangs een stemmetje in voor de animatiefilm 'Hoe tem je een draak 2' en in februari volgend jaar herneemt hij ook zijn rol in de musical 'Lelies'.

Descamps is intussen al tweeënhalf jaar vrijgezel. "Maar toch ben ik een heel gelukkige jongen op dit moment".

17-06-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beautygeheimen van Kim Kardashian onthuld

De beautygeheimen van Kim Kardashian onthuld

http://oi57.tinypic.com/30uwsoj.jpg

Met haar egale teint en smokey eyes zijn heel wat vrouwen jaloers op de looks van Kim Kardashian. Zeker de foto's van haar trouwfeest hebben dames wereldwijd jaloers gemaakt, haar team van make-upexperts geeft haar geheimen prijs.

Toen de realityster tijdens haar make-uproutine met een foto het geheim onder haar foundation prijsgaf op Instagram werd meteen een nieuwe beautyrage gestart. Met verschillende tinten concealer doet ze aan contouring aan haar kin, voorhoofd, neus en kaken. Zo zet ze haar troeven subtiel in de verf.

17-06-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook kroost Prins Laurent is er klaar voor

Ook kroost Prins Laurent is er klaar voor

http://oi62.tinypic.com/ftitrd.jpg

Prinses Claire, prins Laurent en hun kinderen kijken uit naar de eerste wedstrijd die de Rode Duivels vandaag spelen op het WK in Brazilië. De prinses wenst het elftal veel succes tegen Algerije.

"Jullie fans zijn er klaar voor en 'verwachten het onmogelijke'. Veel succes Rode Duivels", schrijft Claire in het Engels. Bij het bericht deelt ze een foto van haar man en hun drie kinderen. Ze zijn allemaal in de Belgische kleuren gehuld. Prins Laurent heeft een voetbalshirt aan en prinses Louise draagt rode duivelshoorntjes op haar hoofd. De tweelingbroers Nicolas en Aymeric hebben zich ook voor de gelegenheid gekleed. De een draagt een pet en de ander heeft een pruik in de kleuren rood, geel en zwart op zijn hoofd gezet.

Prinses Claire werd eerder dit jaar actief op Twitter onder haar meisjesnaam Claire Coombs, al werd de echtheid van haar account eerder door het paleis betwist.

17-06-2014 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartverwarmend: Nicole Kidman zingt met man voor zieke kinderen

Hartverwarmend: Nicole Kidman zingt met man voor zieke kinderen

http://oi59.tinypic.com/2lauat2.jpg

Het gelukkige showbizzkoppel toverde een glimlach op het gezicht van kinderen tijdens het zingen van Amazing Grace afgelopen vrijdag.

Countryzanger Keith Urban zette het lied op zijn gitaar mooi in voor het personeel en patiënten in het Australische Monash Children's Hospital, waarop vervolgens Nicole een mooie solo voor haar rekening neemt en niet moet onderdoen voor haar muzikale partner. Samen kregen ze de hele kamer aan het zingen. Maar het allerschattigste was toen de twee naar elkaar glimlachten. Het ziekenhuis schreef gisteren op zijn website: "We willen Nicole en Keith bedanken om iedereen een zetje te geven."

Onlangs werd geopperd dat Nicole een borstvergroting had ondergaan toen ze een erg onthullende jurk droeg. Als je de foto's van nu naast die van de film Eyes Wide Shut uit 1999 valt de grotere boezem wel erg op. Plastische chirurgen zeggen dat de mooie actrice Moeder Natuur een handje heeft geholpen. "Ze stond vroeger beroemd om haar kleine cupmaat, nu zien haar borsten eruit alsof ze een boost hebben gehad" aldus redactrice van Cosmetic Surgery Guide Laura Casewell.

17-06-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Spaanse senaat stemt voor troonsafstand

Ook Spaanse senaat stemt voor troonsafstand

http://oi57.tinypic.com/2wfn77b.jpg

De Spaanse senaat heeft vandaag met een verpletterende meerderheid de troonsafstand van koning Juan Carlos goedgekeurd nadat de kamer dat eerder al had gedaan. Daardoor ligt de weg open voor de beëdiging van zijn zoon Felipe donderdag.

Er waren 233 stemmen voor, vijf tegen en twintig onthoudingen in de senaat.

17-06-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van Laet krijgt 614.000 euro schadevergoeding

Peter Van Laet krijgt 614.000 euro schadevergoeding

http://oi58.tinypic.com/i23hae.jpg

Peter Van Laet heeft zijn slag thuisgehaald in een dispuut met zijn voormalige platenhuis CNR. De zanger van Mama's Jasje kreeg van de rechtbank van koophandel een schadevergoeding van 537.000 euro en vangt bovenop nog eens 77.000 euro voor zijn managementbureau. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

"CNR had in 2011 een optie op de volgende plaat van Mama's Jasje", verklaart Van Laets advocaat Wim Schreurs. "Alleen hebben ze die nooit gelicht. Toen Peter dus het album klaar had en CNR de optie niet lichtte, is hij ermee naar Universal getrokken. Beide partijen bereikten een overeenkomst en Universal lanceerde in aanloop naar de albumrelease ook een eerste single. Maar dat was niet naar de zin van CNR. Zij claimden de exclusiviteitsrechten op Mama's Jasje en dagvaardden zowel Universal als Peter. Daarop heeft Universal beslist om de single uit de rekken te halen en de release van de plaat te annuleren."

Van Laet keerde met de plaat terug naar CNR en gaf hen de gelegenheid ze alsnog uit te brengen. Maar CNR weigerde. "Dat heeft ons doen besluiten dat CNR er enkel en alleen op uit was de carrière van Peter te ruïneren", aldus meester Schreurs. "Omdat Mama's Jasje sindsdien in een patstelling kwam, hebben we een raming gemaakt van de inkomsten die Peter de voorbije jaren misliep. Rekening houdend met platenverkoop, succes in de hitlijsten en de daaraan gekoppelde live-optredens, zijn we inderdaad tot 537.000 voor Peter en 77.000 euro voor zijn bedrijf Downtown Cowboys gekomen. Daar was immers al flink geïnvesteerd om het album te maken en de promo errond te voeren." De rechter volgde die redenering en kende Van Laet het volledige bedrag toe. Al is dat vonnis nog niet definitief. CNR kan nog in hoger beroep gaan, maar ook dan wacht de platenstal van onder anderen Buscemi moeilijke tijden. Door het vonnis moet het integrale bedrag immers op een geblokkeerde rekening worden gestort. Of dat grote consequenties heeft voor het label is onduidelijk. Gisteren wenste CNR nog geen commentaar te geven.

17-06-2014 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga (1,70 meter, 44 kilo): "Ik háát mezelf met een extra kilo"

Olga (1,70 meter, 44 kilo): "Ik háát mezelf met een extra kilo"

http://oi57.tinypic.com/nqerh0.jpg

Olga Zelenko, de blonde stoot uit 'The Sky is the Limit', meet 1,70 meter en weegt, droog aan de haak, 44 kilo. "Ik háát mezelf met een extra kilo", verklaart ze in Story.

"Toen ik twintig was, was ik nog slanker. Maar nu wil ik geen meisje meer zijn. Ik wil vrouwelijk zijn, met een beetje rondingen", verklaart Olga.

Oost-Europees slank
"Nu weeg ik 44 kilo, in de winter een kilo meer. Als ik slank ben, voel ik me goed. Ik haat mezelf met een extra kilo. Dan ben ik echt ontevreden".

"Weet je, in Oost-Europa zijn bijna alle vrouwen slank. Iedereen is daar bezig met fit en slank zijn. Het zit misschien ook in mijn genen, ik heb de lichaamsbouw van mijn vader".

Nooit steak
Gezond eten is ook voor Olga de sleutel tot een slanke lijn. "Als je niet naar McDonald's gaat, ken je de smaak van een cheeseburger niet en wil je het ook niet eten. De laatste cheeseburger heb ik gegeten toen ik achttien was. Ik heb nog nooit in mijn leven een steak besteld. Eén keer in mijn leven heb ik bier gedronken, vorig jaar op Graspop. Ik voelde me daarna zo zwaar, echt niets voor mij".

Seks in haar dromen
Olga drinkt ook nooit frisdrank of fruitsap. "Suikers vertragen je metabolisme. Af en toe zondig ik met wijn of champagne. Maar niet te veel, want dan val ik in slaap en dan heb ik alleen seks in mijn dromen".

17-06-2014 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-single Rik Mayall bestormt Britse hitlijst

WK-single Rik Mayall bestormt Britse hitlijst

http://oi62.tinypic.com/qx58nl.jpg

Een WK-single van de overleden komiek Rik Mayall gooit hoge ogen in de Britse hitlijsten. Het nummer 'Noble England', dat Mayall voor het WK van 2010 opnam, staat momenteel op de zevende plek in de Official Singles Chart.

Vorige week maandag kwam de Britse acteur, bekend van de tv-series 'The Young Ones', 'Blackadder' en 'Bottom', op 56-jarige leeftijd te overlijden. Volgens zijn vrouw werd een hartaanval na het joggen hem fataal, maar de exacte doodsoorzaak is nog niet bekend.

Dat 'Noble England' nu in de toptien staat, is het resultaat van een Facebook-campagne van Jon Morter. Hij slaagde er in 2009 ook al in om de Rage Against The Machine-hit 'Killing in the Name' rond kerst op de eerste plek te krijgen, ten koste van X Factor-winnaar Joe McElderry.

Poëzie
'Noble England' is gebaseerd op een toespraak uit het beroemde toneelstuk 'Henry V' van Shakespeare. "Als je die speech met bravoure brengt, heb je zoiets van 'oké, laat ze maar komen, we gaan ervoor', in plaats van 'wat een heerlijk stukje poëzie'", zei Mayall bij de release.

Het liedje scoorde in 2010 niet erg goed, maar is nu dus een tweede leven gegund.

16-06-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger viert vaderdag met ex Jerry Hall

Mick Jagger viert vaderdag met ex Jerry Hall

http://oi58.tinypic.com/25g82he.jpg

Gisteren was vaderdag in Groot-Brittannië en de VS. Voor die gelegenheid kreeg Mick Jagger (70) in wenen bezoek van zijn ex-vrouw Jerry Hall, zijn dochter Georgia May (22) en zoon Gabriel (16). Vanavond spelen The Rolling Stones in de Oostenrijkse hoofdstad.

Gisteren raakten ook details bekend over Jaggers romance met de balletdanseres Melanie Hamrick, die 43 jaar jonger is dan de Stone. Jagger zou de jonge vrouw ontmoet hebben drie weken voor zijn partner L'Wren Scott zich van het leven beroofde.

16-06-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Blake Lively en Ryan Reynolds willen een baby"

"Blake Lively en Ryan Reynolds willen een baby"

http://oi58.tinypic.com/2gx2ujc.jpg

Gossip Girl-actrice Blake Lively en acteur Ryan Reynolds willen aan kinderen beginnen. Het stel heeft zich eerst gefocust op hun carrière, maar is nu toe aan de volgende stap.

Volgens het Amerikaanse OK! Magazine zegt een nabije bron dat de babyhormonen van de 26-jarige actrice 'op hol slaan'. Blake wil veel kinderen en hoopt op een meisje.

Beide acteurs hebben inmiddels een succesvolle carière, ze zouden nu graag tijd willen maken voor eventuele kleintjes.

16-06-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!