NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Will Smith slaapt met slangen in kamer

Dochter Will Smith slaapt met slangen in kamer

http://oi60.tinypic.com/vndoxk.jpg

Willow Smith (13) is bezeten van slangen. De dochter van het acteurskoppel Jada en Will Smith heeft zeker tien van de reptielen in haar kamer en knuffelt de dieren zelfs in bed. Dat verklapte een insider aan het entertainmentmagazine Us Weekly.

Volgens de ingewijde slapen de slangen in de kamer van de tiener en zit een deel van de beesten niet achter slot en grendel. Ook broer Jaden (15) is gek op de slangen. Hij noemt ze zijn "vriendinnen", weet het Amerikaanse weekblad.

Willow kreeg haar eerste slang, een boa constrictor, in 2008. Ze was toen slechts zeven. Intussen kwamen daar nog zeker negen exemplaren bij. Over welke soorten het gaat, is niet bekend.

21-06-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans van Stromae staan 10 uur voor concert in New York al op post

Fans van Stromae staan 10 uur voor concert in New York al op post

http://oi57.tinypic.com/302ntdj.jpg

Voor de allereerste keer ooit speelt Stromae vanavond in New York. De zanger raast als een wervelwind door Canada en Amerika met compleet uitverkochte shows.

Ook het Best Buy Theater op Times Square is al weken uitverkocht, tickets op de zwarte markt halen vlot 150 dollar en meer.

Vanochtend om 7 u lokale tijd, ruim 10 uur voor de deuren opgaan, stonden de eerste fans al te wachten. "Het is onze laatste kans", zeggen vriendinnen Danielle Moreno en Jinane Ennasri . "Na vanavond wordt hij zó groot in Amerika dat het onmogelijk wordt hem nog van dichtbij te zien".

21-06-2014 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae in één van meest beluisterde radioshows van VS

Stromae in één van meest beluisterde radioshows van VS

http://oi59.tinypic.com/2cx9e8k.jpg

"One of the hottest new musical stars in Europe" en een "global star in the making", zo wordt de Belgisch-Rwandese popgod Stromae bestempeld tijdens 'Morning Edition', één van de meest beluisterde radioprogramma's van VS. Eerder deze week was ook zijn Amerikaanse televisiedebuut al een feit.

Amerikanen ontdekken langzaam maar zeker de dansbaarheid van de muziek van Paul Van Haver, aka Stromae, én de tekstuele weerhaakjes ervan. In een reportage op NPR, die in elkaar gebokst werd na een interview in een Brussels café, licht hij zijn voorgeschiedenis toe en de drijfveren achter zijn muziek en teksten. Ook hier valt weer de vergelijking met Jacques Brel en ook deze keer ketst hij die af: "Ik ben gewoon iemand van het volk. Het draait allemaal om verhalen vertellen."

In de NPR-reportage benadrukt hij nog maar eens de universele taal van de muziek. "Als wij naar Engelstalige muziek kunnen luisteren zonder er iets van te begrijpen, en erop kunnen dansen, en de groove voelen, en de gevoelens erachter, dan ben ik ervan overtuigd dat iedereen hetzelfde kan doen bij muziek in eender welke taal." Hij geeft aan dat wanneer een artiest in zijn eigen taal zingt, dat het meest spontaan en natuurlijk aanvoelt. "En hier in Brussel is dat Frans en Vlaams", klinkt het.

Stromae's verovering van Amerika is alvast ingezet. De échte test volgt pas in september, wanneer er een tiental grote concerten staan geprogrammeerd in enkele grote Amerikaanse steden.

19-06-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internetfenomeen Grumpy Cat krijgt eigen film

Internetfenomeen Grumpy Cat krijgt eigen film

http://oi62.tinypic.com/r087xh.jpg

Grumpy Cat krijgt een eigen tv-film. Het internetfenomeen zal te zien zijn in een kerstfilm. Dat heeft de Amerikaanse tv-zender Lifetime laten weten aan The Hollywood Reporter.

'Grumpy Cat's Worst Christmas Ever' vertelt het verhaal van een kat die in een dierenwinkel wacht op een nieuw baasje. Een 12-jarig meisje kan communiceren met de kat en de twee worden vrienden. Grumpy Cat werd in 2012 wereldwijd bekend nadat er een foto van het dier online verscheen. Sindsdien heeft de kat onder andere al een eigen boek gekregen.

19-06-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger krijgt steun van L'Wrenn Scotts broer

Mick Jagger krijgt steun van L'Wrenn Scotts broer

http://oi57.tinypic.com/se5zqw.jpg

Randy Bambrough beklemtoont dat hij een "zeer warme" verstandhouding heeft met Mick Jagger en dat hij de Stones-zanger niets verwijt. Drie maanden nadat zijn zus L'Wren Scott, die al 13 jaar de vriendin van Jagger was, zelfmoord pleegde, werd Jagger gespot met de 27-jarige ballerina Melanie Hamrick.

"Ik heb Micks liefde voor L'Wren nooit in vraag gesteld, ze was heel belangrijk in zijn leven", stelt Bambrough.

Hij verdedigt de 70-jarige Jagger ook nadat werd gespeculeerd dat diens nieuwe romance zou hebben bijgedragen aan de wanhoopsdaad van Scott. Jagger ontmoette de ballerina immers al enkele weken voor de zelfmoord van Scott, maar vrienden stellen dat de twee toen nog niets met elkaar hadden.

Bambrough in The Daily Mirror: "Meestal negeer ik zulke verhalen, maar te stellen dat mijn zus zelfmoord pleegde wegens de valse beschuldiging dat Mick met een andere vrouw rommelde, is volslagen belachelijk".

Eerder had Scotts zus Jan Shane gesteld dat Jagger had "bijgedragen" aan de zelfmoord van L'Wren. "Meer dan hij beseft of zal toegeven", voegde ze er aan toe. Insiders spraken haar echter tegen en onderstreepten dat ze niet close genoeg was met L'Wren om daar een mening over te vormen. De twee zouden al jarenlang niet meer met elkaar gesproken hebben.

19-06-2014 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende VRT-gezichten uit de bol op 'Happy'

Bekende VRT-gezichten uit de bol op 'Happy'

http://oi62.tinypic.com/2hn3u6v.jpg

De zomer staat voor de deur en dat is ook de VRT niet ontgaan. In een filmpje dat de openbare omroep publiceerde, doen bekende en minder bekende gezichten van de VRT een dansje op de tonen van 'Happy', hét succesnummer van Pharrell Williams.

Een swingende Wim De Vilder of dansende Sabine Hagedoren? Aan de Reyerslaan wordt de zomer alvast vrolijk ingezet.

19-06-2014 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin Bieber maakt twee vrouwen zwanger"

"Justin Bieber maakt twee vrouwen zwanger"

http://oi60.tinypic.com/3485y4x.jpg

Het zou best wel eens kunnen dat Justin Bieber vader is. Dat meldt In Touch. De zanger zou namelijk twee vrouwen zwanger hebben gemaakt sinds hij in 2010 bekend werd.

Het nieuws werd volgens het blad in de doofpot gestopt door het team van Justin. Zij zouden hem en zijn imago hebben willen beschermen. "Justin verwacht ook dat zijn mensen dit afhandelen, het is vreselijk", aldus de insider.

De vrouwen die beweerden dat Bieber hen zwanger had gemaakt, zijn stevig onder de loep genomen door het team van Justin. Als blijkt dat hun verhaal klopt, krijgen ze financiële steun. Het management van Justin wilde niet reageren op de geruchten.

19-06-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Mayall in privékring begraven

Rik Mayall in privékring begraven

http://oi57.tinypic.com/adp4aw.jpg

In aanwezigheid van vrienden en familie is in Devon komiek Rik Mayall begraven. Hij overleed vorige week op 56-jarige leeftijd. Volgens zijn vrouw werd een hartaanval na het hardlopen hem fataal. Ongeveer 140 mensen woonden de plechtigheid bij, meldt Daily Mail.

Zijn opvallende rieten kist bedekt met rode rozen werd voor de plechtigheid de kerk in gedragen door goede vrienden, onder wie Adrian Edmondson, met wie Mayall in de absurdistische serie 'Bottom' speelde.

Tijdens de dienst werd het leven van de vaak grofgebekte komiek door de aanwezigen gevierd met veel gejuich en geklap. Bekende Britten, onder wie Ruby Wax, Alan Rickman en Dawn French, waren aanwezig bij de uitvaart. Mayall werd door zijn vrouw en kinderen Rosie (28), Sidney (26) en Bonnie (18) beschreven als "fantastisch, vrijgevig en grof in de mond".

In september wordt naar verwachting een openbare herdenkingsdienst voor Mayall gehouden.

19-06-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geena Lisa maakt single voor Yasmine: "Sjoeke, deze is voor jou"

Geena Lisa maakt single voor Yasmine: "Sjoeke, deze is voor jou"

http://oi58.tinypic.com/9fznuq.jpg

Vijf jaar al. Woensdag is het exact vijf jaar geleden dat de wereld afscheid nam van Yasmine. Om er zeker van te zijn dat niemand haar ooit vergeet, komt goede vriendin Geena Lisa nu met haar versie van 'Zeg me dat het niet zo is'. Een eerbetoon waarbij een koude Duvel hoort. "Sjoeke, deze is voor jou."

"Ik begrijp het nu wel allemaal een beetje", vertelt Geena. "Soms kan het zo diep zitten dat zo'n wanhoopsdaad de enige verlossing lijkt. Maar me schuldig voelen omdat ik het niet kon verhelpen, doe ik niet langer. Dan blijf je je vastklampen aan het negatieve."

In plaats daarvan liet vriendin Geena Lisa het verdriet plaats maken voor warme herinneringen én een lied: 'Zeg me dat het niet zo is'. Géén nummer van Yasmine. "Ik had daarvoor kunnen kiezen, maar heb het uiteindelijk niet gedaan. Met mijn band zing ik sinds kort wel weer haar liedjes. 'Diep in mij', bijvoorbeeld, of 'Blauw'. Ik heb dat heel lang niet gekund. Het was te pijnlijk. Maar nu wordt het steeds mooier om te doen. 'Hier sjoeke, ik blijf u zingen', denk ik dan. Opdat de mensen u niet zouden vergeten."

Dat is ook het opzet van 'Zeg me dat het niet zo is'. Het is een song van Frank Boeijen, hun gedeelde muzikale held. "Eigenlijk is mijn doel bereikt wanneer mensen, bij het horen van dit liedje, nog één keer met veel warmte en liefde terugdenken aan deze fantastische madame."

19-06-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Uma en Quentin zoenend gespot"

"Uma en Quentin zoenend gespot"

http://oi61.tinypic.com/2ngvtdl.jpg

Quentin Tarantino en zijn muse Uma Thurman lijken nu ook een stel. De twee, die samenwerkten in 'Pulp Fiction' en 'Kill Bill', zijn al kussend gespot door E! News.

Uma en Quentin werden op de gevoelige plaat vastgelegd nadat ze eerst uit eten waren geweest in Beverly Hills. Volgens de website namen de twee afscheid van elkaar. Het is niet helemaal duidelijk of de twee elkaar een onschuldig kusje geven of dat de vonken er vanaf vlogen.

Uma verloofde zich in 2007 met zakenman Arpad Busson, met wie ze een dochtertje van bijna twee jaar heeft. In april beëindigden ze hun knipperlichtrelatie voorgoed. Tijdens het filmfestival van Cannes werden Uma en Quentin al innig samen gezien. Zo liepen ze hand in hand over de rode loper. Toen gingen er al geruchten dat ze misschien meer dan alleen maar vrienden zouden zijn.

19-06-2014 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe toyboy van Madonna

Dit is de nieuwe toyboy van Madonna

http://oi59.tinypic.com/ekm646.jpg

De 55-jarige zangeres, die een halfjaar geleden brak met Brahim Zaibat (25), is met danser en choreograaf Timor Steffens aan het daten. Maar vrienden en familie beweren dat de romance tussen de twee niet te serieus is.

De roddels over een relatie tussen Madonna en haar nieuwste toyboy begonnen in januari toen ze verschillende keren met elkaar gezien werden. Maar ondanks het feit dat de twee regelmatig met elkaar op date gaan, hebben ze geen vaste relatie.

Een bron vertelde aan E! News: "Het is niet ernstig, je zou het eerder een flirt kunnen noemen." Madonna leerde Timor vorig jaar in Zwitserland kennen, ontwerper Valentino heeft de twee aan elkaar voorgesteld.

18-06-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheidsconcert The Scene live te volgen op ABtv

Afscheidsconcert The Scene live te volgen op ABtv

http://oi62.tinypic.com/s4mgrn.jpg

Het afscheidsconcert van The Scene, aanstaande zaterdag in de Ancienne Belgique, was razendsnel uitverkocht. Je kan het echter live meemaken op ABtv.

Frontman Thé Lau heeft terminale kanker maar hield eraan afscheid te nemen van zijn fans. Met The Scene en gastmuzikanten als Tom Barman en Lange Frans gaf hij al een reeks afscheidsconcerten, onder meer op Pinkpop en in de Lotto Arena. Het concert zaterdag in de AB is het allerlaatste.

Wie geen tickets kon bemachtigen, of liever niet in een volle concertzaal met betraande ogen staat, kan het concert live volgen via ABtv. Vanaf 20.30 uur.

18-06-2014 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste foto van 'Christian Grey' online

Eerste foto van 'Christian Grey' online

http://oi59.tinypic.com/2ynh1c4.jpg

De eerste foto uit de film 'Fifty Shades of Grey' is op Facebook gezet door de filmmaatschappij. Op de foto is acteur Jamie Dornan te zien, die als de steenrijke zakenman Christian Grey in een leren jas in een dure auto zit.

De foto is al meer dan 40.000 keer geliked door fans van de boekenreeks over de puissant rijke Christian en zijn SM-relatie met de onervaren Anastasia Steele. De rol van Ana in de film wordt gespeeld door Dakota Johnson.

Eerder was al wel een filmposter openbaar gemaakt, maar daarop was Christian alleen van achteren te zien. De film is vanaf volgend jaar februari te zien in de bioscopen.

18-06-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau neemt afscheid van Nederlandse fans

Thé Lau neemt afscheid van Nederlandse fans

http://oi58.tinypic.com/m0a5y.jpg

"Ik ga slapen, mij wacht de nacht." Dat zong Thé Lau in het openingsnummer van het afscheidsconcert van zijn band The Scene in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Voor een uitverkochte zaal deed Lau zijn laatste grote show in Nederland. Onlangs werd bekend dat de zanger keelkanker heeft en niet lang meer te leven heeft. Op 21 juni staat The Scene voor de allerlaatste keer op het podium in de AB in Brussel.

"De dood is op jacht naar mij, de vuile uitzichtloze dood", zong Lau in de Heineken Music Hall. Een bezoeker liet op Twitter weten dat hij kippenvel kreeg. Een ander twitterde in het begin van het concert dat het "nu al onvergetelijk memorabel en goed" was.

Onder anderen de voormalige zangeres van Krezip, Jacqueline Govaert en zanger Paskal Jakobsen van de Nederlandse band Bløf verzorgden gastoptredens tijdens het concert.

18-06-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Canada bezwijkt voor Stromae

Ook Canada bezwijkt voor Stromae

http://oi62.tinypic.com/v5vg54.jpg

Stromae is hot. Zijn agenda puilt uit en aan het succesverhaal komt voorlopig nog geen einde. "Ik heb er geen verklaring voor. Althans geen logische. Frans is misschien geen internationale hittaal, maar het is duidelijk dat muziek meer over gevoel gaat dan over taal." Gisteren heeft de zanger opgetreden in de Canadese stad Montréal tijdens zijn tournee in Noord-Amerika, de reacties waren alvast lovend.

De krant Montreal Gazette is helemaal overtuigd door de kunsten van onze Belgische zanger. Stromae heeft gisteren in Montréal een zaal van 11.650 mensen tijdens het festival Francofolies platgespeeld. De rapper overtuigde de Canadezen met zijn energieke show, het publiek reageerde volgens de krant laaiend enthousiast. Ook vanavond mag Stromae nog eens het beste van zichzelf laten zien in de Canadese stad.

In de Nederlandse krant het AD zegt Paul van Haver, zoals Stromae echt heet, dat hij het soms lastig heeft. Hij wil genieten van zijn succes, maar moet eigenlijk ook zo nu en dan een pauze nemen. "Het is soms moeilijk, ja. Ik vrees dat ik er bij thuiskomst na de tournee achter kom dat mijn eigen leven is verdwenen. Op dit moment is werken mijn leven. En andersom. Dat is niet goed voor een mens, dat voel ik. Maar ik kan nu geen 'nee' zeggen."

18-06-2014 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian breidt imperium uit met game

Kim Kardashian breidt imperium uit met game

http://oi57.tinypic.com/2zxtk5s.jpg

Het lijkt erop dat Kim Kardashian binnenkort met een eigen computerspel komt. Dat blijkt uit foto's die de realityster op Instragram heeft geplaatst. Kim plaatste twee foto's waaruit blijkt dat ze al druk bezig is met het spel. Op de eerste foto is te zien hoe de pas getrouwde Kim haar stem opneemt in een studio.

18-06-2014 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio schenkt 7 miljoen dollar voor oceaanbehoud

DiCaprio schenkt 7 miljoen dollar voor oceaanbehoud

http://oi59.tinypic.com/20070u8.jpg

Leonardo DiCaprio heeft gisteren een speech gegeven tijdens de oceaanconferentie in Washington. Daar kloeg hij "het Wilde Westen van de oceanen" aan en deed hij een oproep om "het plunderen van de zeeën een halt toe te roepen". Hij beloofde er tevens de komende twee jaar een donatie van 7 miljoen dollar te doen voor belangrijke projecten inzake milieubehoud.

"Ik sta hier als een bezorgde burger van deze planeet die meent dat het behoud van de oceanen het belangrijkste thema van deze tijd is. Wat we nodig hebben, is duurzaam activisme en moedig politiek leiderschap. We kunnen niet zomaar toekijken hoe dit pre-apocalyptische scenario zich voltrekt".

De 39-jarige acteur had het ook over hoe triest hij werd van de veranderingen die hij met eigen ogen zag in het Australische Great Barrier Reef.

"Tussen mijn eerste duik daar twintig jaar geleden en de duik die ik twee jaar geleden op dezelfde plek deed, was ik getuige van een verwoesting. Wat ooit leek op een eindeloos onderwater utopia was nu doorspekt met afgebleekte koraalriffen en grote dode zones".

18-06-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Antonio Banderas bedekt liefdestatoeage

Ex Antonio Banderas bedekt liefdestatoeage

http://oi61.tinypic.com/2zzt3xd.jpg

Melanie Griffith heeft de naam van haar ex-man Antonio Banderas in haar tatoeage met make-up bedekt, dat meldt de Britse krant The Daily Mail.

De actrice verscheen gisteren avond op het Taormina Film Festival in Italië voor het eerst in het openbaar, sinds haar breuk met de Zorro-ster. De naam 'Antonio' in het grote hart op haar rechterarm was niet meer te zien, toen Melanie op de rode loper verscheen. De 56-jarige heeft haar tatoeage al sinds 1998. Melanie Griffith en Antonio Banderas waren 18 jaar getrouwd.

18-06-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timo Descamps woont definitief in Los Angeles

Timo Descamps woont definitief in Los Angeles

http://oi57.tinypic.com/16m3dyt.jpg

Timo Descamps (28), bekend van 'Familie' en 'Spring', woont sinds begin dit jaar officieel in de VS. Hij hoopt er een film- en televisiecarrière uit te kunnen bouwen. Dat meldt Story.

Sinds een paar maanden huurt Descamps een appartement in Los Angeles. "Op die manier hoop ik meer werk te vinden in de entertainmentsector, maar dat is niet zo eenvoudig. De maneir van werken is daar heel anders, nieuwe mensen ontmoeten en netwerken is daar het allerbelangrijkst. Nu ik daar ook effectief woon, hoop ik dat dat wat makkelijker gaat".

Maar Descamps komt nog af en toe naar België. Zo sprak hij onlangs een stemmetje in voor de animatiefilm 'Hoe tem je een draak 2' en in februari volgend jaar herneemt hij ook zijn rol in de musical 'Lelies'.

Descamps is intussen al tweeënhalf jaar vrijgezel. "Maar toch ben ik een heel gelukkige jongen op dit moment".

17-06-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beautygeheimen van Kim Kardashian onthuld

De beautygeheimen van Kim Kardashian onthuld

http://oi57.tinypic.com/30uwsoj.jpg

Met haar egale teint en smokey eyes zijn heel wat vrouwen jaloers op de looks van Kim Kardashian. Zeker de foto's van haar trouwfeest hebben dames wereldwijd jaloers gemaakt, haar team van make-upexperts geeft haar geheimen prijs.

Toen de realityster tijdens haar make-uproutine met een foto het geheim onder haar foundation prijsgaf op Instagram werd meteen een nieuwe beautyrage gestart. Met verschillende tinten concealer doet ze aan contouring aan haar kin, voorhoofd, neus en kaken. Zo zet ze haar troeven subtiel in de verf.

17-06-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!