NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe buren klagen over wietlucht bij Bieber

Nieuwe buren klagen over wietlucht bij Bieber

http://oi61.tinypic.com/10p1u11.jpg

Justin Bieber lijkt er al lustig op los gepaft te hebben in zijn nieuwe woning in Beverly Hills. Hij is amper verhuisd, maar de buren klagen nu al over een penetrante wietlucht in het appartementencomplex.

De zanger huurt sinds deze maand twee units in een nieuw gebouw in Beverly Hills: een penthouse en de verdieping eronder, hoewel die niet van binnenuit met elkaar verbonden zijn. De buren hebben al klachten ingediend bij de vereniging van eigenaren over geluidsoverlast en een marihuanalucht, weet entertainmentsite TMZ.

"De wietlucht was in de vloerbekleding getrokken, met name in mijn gang, waar ook Justins appartement op uitkomt", aldus een medebewoner. De buren klaagden vorige week over een wild feestje dat tot 4 uur 's ochtends duurde. Sinds de komst van Bieber zou de politie al twee keer zijn gebeld. Een van de buren zag dat de muzikant gisteren, tijdens een relatief klein feestje, waterpijpen en een bar op zijn balkon had gezet.

24-06-2014 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte monarch bewondert IJzeren Troon van 'Game of Thrones'

Echte monarch bewondert IJzeren Troon van 'Game of Thrones'

http://oi58.tinypic.com/34s3wco.jpg

Een echte monarch op de set van de fantasyreeks 'Game of Thrones'? Het kan, want koningin Elizabeth II heeft vandaag samen met prins Philip een bezoek gebracht aan de filmset van de popualaire reeks. De Queen is op zoek in Noord-Ierland, waar een groot deel van de populaire tv-reeks gedraaid wordt. Ze hadden onder meer aandacht voor de felbestreden IJzeren Troon van de tv-serie en kregen een klein model als aandenken mee naar huis.

De koningin ontmoette de cast van de tv-reeks, gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin, ook. David Benioff en Dan Weiss, de drijvende krachten achter 'Game of Thrones', waren ook aanwezig.

Queen Elizabeth II kreeg ook een rondleiding op de set van de tv-show in Belfast. Daarbij kon ze de felbevochten IJzeren Troon bewonderen, maar bedankte volgens nieuwszender CBS vriendelijk voor de uitnodiging om in het gigantische gestoelte plaats te nemen. Tot groot ongenoegen van website Buzzfeed.

Crumlin Road Gaol
Eerder vandaag kreeg de Engelse koningin al een rondleiding in de ooit beruchte Belfastse gevangenis Crumlin Road Gaol. Gidsen van dienst waren de Noord-Ierse premier Peter Robinson en zijn vicepremier Martin McGuinness, die zelf ooit korte tijd in die gevangenis verbleven. McGuinness was vroeger een kopstuk van de pro-Ierse katholieke verzetsbeweging IRA, Robinson nam aan demonstraties van de pro-Britse protestanten deel.

Elizabeth II had gisterenavond voor het eerst een gesprek onder vier ogen met McGuinness. In 2012 had ze hem voor het eerst de hand geschud. Net zoals het bezoek van vandaag was dat een belangrijk gebaar in Groot-Brittannië, dat nog steeds door het Noord-Ierse colflict beïnvloed wordt. Sinds het vredesakkoord van 1998 zijn de bloedige twisten ruim bijgelegd. De gevangenis Crumlin Road Gaol is vandaag een toeristische attractie.

24-06-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price geeft ontrouwe echtgenoot tweede kans

Katie Price geeft ontrouwe echtgenoot tweede kans

http://oi62.tinypic.com/33fg7xh.jpg

Het zwangere glamourmodel heeft onthuld dat ze gaat proberen de brokken te lijmen met haar ontrouwe ex, Kieran Hayler. Katie gaf wel tijdens een radio-interview toe dat de poging tot verzoening niet van een leien dakje loopt. Onlangs raakte bekend dat Kieran een affaire had met Katies voormalige beste vriendin Jane Pountney.

Katie wil voor de kinderen haar ex nog een kans geven, maar de twee zijn nog niet officieel een koppel. "Mijn ex volgt een behandeling, hij heeft al een kind bij mij en er is een tweede op komst. Ik ben het aan hen verschuldigd om hem te steunen bij het oplossen van zijn problemen zodat hij ooit een positieve factor in hun leven kan zijn."

24-06-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ashton Kutcher wordt goede vader"

"Ashton Kutcher wordt goede vader"

http://oi61.tinypic.com/2co6gx3.jpg

Ashton Kutcher wordt een hele goede ouder, net als zijn aanstaande Mila Kunis. Dat heeft de tweelingbroer van de acteur laten weten aan E! News. "Ze zullen hun kleintje goed opvoeden en veel discipline meegeven, dat zal soms wel moeilijk zijn."

Michael Kutcher zegt dat Ashton dol is op zijn neefjes en dat hij veel met ze speelt. "Hij raakt nooit moe, hij gaat maar door met ze. Hij heeft veel energie", aldus de broer van de Two and a Half Men-acteur. Wel denkt Michael dat zijn broer wat beschermender zal zijn als hij en Mila een meisje krijgen.

24-06-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woestijnvis ziet ook Bart Cannaerts vertrekken

Woestijnvis ziet ook Bart Cannaerts vertrekken

http://oi58.tinypic.com/whl5kw.jpg

Amper twee weken na zijn vertrek bij Woestijnvis haalt Tom Lenaerts een eerste grote vis binnen. Bart Cannaerts, dit ­voorjaar nog te zien als presentator van ­­'De Pappenheimers' op VIER, gaat aan de slag bij Panenka, het nieuwe productiehuis dat Lenaerts uit de grond stampt.

Een precieze datum voor een eerste werkdag is er nog niet. Naar een geschikte locatie waar Panenka kantoor kan houden, is het ook nog even zoeken. En wie precies de collega's worden, is voorlopig ook niet helemaal duidelijk. «Maar dat is precies wat me aantrekt in dit verhaal», zegt Bart Cannaerts. «Het gevoel er van bij het begin bij te zijn vind ik heel leuk.»

Cannaerts weet waarover hij praat. Een paar jaar geleden stond hij immers mee aan de wieg van Shelter, het productiehuis waarvoor hij meewerkte aan 'Benidorm Bastards' en 'Wat als?'. Van Shelter ging het naar Woestijnvis, waar Cannaerts binnengehaald werd als presentator van 'De Pappenheimers'. De kijkcijfers van dat programma vielen tegen en er kwam wat kritiek op de presentatiestijl van Cannaerts, al heeft dat zijn beslissing om naar Panenka over te stappen niet beïnvloed, zegt hij. «Ik vond 'De Pappenheimers' heel leuk om te doen. Ik had er ook graag nog een seizoen bijgedaan, maar toen kwam Tom er plots tussen fietsen. Zijn project sprak me aan en dus heb ik mijn buikgevoel gevolgd.» 

24-06-2014 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zatte Rita' verdwijnt uit Familie

'Zatte Rita' verdwijnt uit Familie

http://oi61.tinypic.com/2zhqhk6.jpg

Voor fans van Familie moet dit ongetwijfeld als een harde klap aankomen: Rita Van den Bossche verdwijnt uit de populaire vtm-soap. Dat meldt Story. Na 23 jaar Zatte Rita gespeeld te hebben, is het naar eigen zeggen genoeg geweest voor Jacky Lafon.

De reden waarom Lafon ermee wil kappen is op zijn minst opmerkelijk te noemen. "Het klinkt misschien onnozel, maar ik kan de files niet meer aan. Vorige week heb ik vier uur in de auto gezeten. Ik was een wrak toen ik thuiskwam", vertelt ze. Het is zelfs zo erg dat ze er een "wegfobie" aan heeft overgehouden. "Soms stap ik uit de auto en moet ik overgeven, of huilen. Chauffeurs zijn erg agressief en ik zit soms te beven in de auto."

Ook het grote verloop van acteurs deed Lafon beslissen er een punt achter te zetten. "Het voelt niet meer aan als mijn Familie. Het zijn allemaal superlieve en getalenteerde acteurs, maar er heeft nog nooit zo veel volk in Familie gespeeld. Het lijkt alsof ik in een doolhof zit waarvan ik de uitgang niet meer vind. Het is verstikkend."

Zatte Rita is in al die jaren zowat uitgegroeid tot een cultfiguur. Een Facebookpagina die aan haar gewijd is, heeft meer dan 36.000 likes. Het is dan ook maar de vraag hoe de fans zullen reageren op haar vertrek.

24-06-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dood van jonge muzikanten romantiseer je niet"

"Dood van jonge muzikanten romantiseer je niet"

http://oi61.tinypic.com/eimlid.jpg

Frances Bean Cobain heeft uitgehaald naar Lana Del Rey. De dochter van de legendarische Nirvana-frontman Kurt Cobain neemt het de zangeres kwalijk dat ze eerder deze maand in een interview zei dat ze op jonge leeftijd wil doodgaan, zoals haar idolen Kurt en Amy Winehouse.

''@LanaDelRey de dood van jonge muzikanten is niet iets om te romantiseren'', twittert Frances Bean. ''Ik zal mijn vader nooit kennen omdat hij op jonge leeftijd is overleden en het wordt een heldendaad omdat mensen zoals jij denken dat het 'cool' is. Nu, dat is het verdomme niet.''

De dochter van Cobain en Courtney Love vervolgt: ''Omarm het leven, want je krijgt er maar één. De mensen die jij hebt genoemd, hebben dat leven weggegooid. Wordt niet één van hen. Je bent te getalenteerd om het te verspillen.'' Frances Bean twittert daarna nog dat ze Lana niet wil aanvallen, maar dat ze alles, vanuit persoonlijke ervaring, in perspectief probeert te plaatsen voor de zangeres.

Del Rey zei anderhalve week geleden tegen de Britse krant The Guardian dat ze een vroegtijdige dood als iets glamoureus ziet. Het liefst wil ze nu al niet meer leven, bekende ze. ''Ik wil dit niet blijven doen. Zo voel ik me gewoon. Als het niet zo zou zijn, dan zou ik het ook niet zeggen.''

23-06-2014 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Anouk: "Ben dik en kan niet stoppen met junkfood"

Hoogzwangere Anouk: "Ben dik en kan niet stoppen met junkfood"

http://oi62.tinypic.com/290y4vk.jpg

De zwangere Anouk heeft weer van zich laten horen. Op Facebook deelde de zangeres een foto waarop haar dikke buik te zien is en ze lachend in de camera kijkt.

"Ik ben dik, zwanger, en ik kan niet stoppen met het eten van junkfood", schrijft Anouk erbij.

Ze vraagt zich ook af waar haar billen, haar 'glow', zijn heengegaan. In vergelijking met haar dikke buik schiet er van Anouks nog weinig over. "Ben je zwanger van een heel elftal ofzo?", vraagt een fan zich onder de foto af. Het beeld kreeg in een halfuur meer dan 15.000 likes.

23-06-2014 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan rent naakt door winkel

Lindsay Lohan rent naakt door winkel

http://oi57.tinypic.com/280al5.jpg

Lindsay Lohan rende onlangs naakt door de winkel Selfridges in Londen, dat meldt The Sun. De 27-jarige verbijsterde het personeel van de winkel toen ze naakt het pashokje uitstapte.

Lindsay was heel wat kleding aan het passen toen ze besloot een rondje te rennen. "Halverwege het passen rende ze naakt de paskamer uit. Het personeel achtervolgde haar en probeerde haar te bedekken", aldus een bron. "Ze barstte in lachen uit."

De afspraak die de actrice die middag had met een personal shopper in de winkel ging na het incident niet door.

23-06-2014 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hunger Games-acteurs zijn officieel klaar met filmen

Hunger Games-acteurs zijn officieel klaar met filmen

http://oi62.tinypic.com/2e4wvic.jpg

Een emotioneel moment op de set van de Hunger Games dit weekend, de acteurs blikten de laatste scène in en zijn officieel klaar met filmen. De intussen wereldberoemde acteurs probeerden hun emoties de baas te blijven tijdens een groepsknuffel.

Het zit erop voor de cast en crew van de succesvolle Hunger Games-franchise. Dit weekend werd de laatste scène van de laatste film 'Hunger Games: Mockingjay-Part 2' ingeblikt.

De acteurs waren duidelijk wat aangedaan dat hun jarenlange samenwerking ten einde kwam. De producer van de film, Nina Jacobson, postte een foto op Twitter waarop de vier hoofdpersonages elkaar een groepsknuffel geven. Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Liam Hemsworth (Gale), Josh Hutcherson (Peeta) en Woody Harrelson (Haymitch) zijn duidelijk hechte vrienden geworden doorheen de franchise.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 komt uit op 21 november dit jaar. Part 2 wordt een jaar later, op 20 november 2015, verwacht in de zalen.

23-06-2014 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was George Clooney op zijn zeventiende even sexy?

Was George Clooney op zijn zeventiende even sexy?

http://oi61.tinypic.com/esrrtk.jpg

Het magazine People pakt uit met foto's uit de oude doos van George Clooney. De veelgeprezen mooiste man ter wereld was ook in zijn tienerjaren al een echte hunk.

De exlusieve beelden laten onder meer een jeugdige Clooney zien met ontblote torso en korte tennisshort. De foto werd genomen tijdens een tornooi in de Amerikaanse stad Augusta. Zijn gespierde lichaam met getaande huid zal toen ook al de aandacht van de meisjes getrokken hebben.

Zijn eerste rol speelde de acteur in de tv-serie 'Centennial'. Ook daar zien we hoe het charisma van de jonge Clooney al van het scherm spatte.

Ook met grijze haren heeft de 53-jarige Amerikaan nog niets van zijn charmes verloren. Amal Alamuddin, zijn toekomstige echtgenote, zal je dus niet horen klagen.

23-06-2014 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook koningspaar viert mee met Duivels, Filip maakt selfies

Ook koningspaar viert mee met Duivels, Filip maakt selfies

http://oi57.tinypic.com/rrty6f.jpg

De Rode Duivels hebben enkele uren na hun 1-0 zege op het WK in Brazilië tegen Rusland hoog bezoek gekregen. Niemand minder dan Koning Filip en Koningin Mathilde kwamen hen gelukwensen met hun driepunter en de bijhorende kwalificatie voor de volgende ronde.

Zowel de Duivels als het koningspaar logeerden in Rio in het Sheratonhotel en na de clash tegen de Russen was er een ontmoeting voorzien. Een pak Belgische spelers, onder wie Dries Mertens, Daniel Van Buyten, Jan Vertonghen en Adnan Januzaj namen nadien dan ook maar wat graag een selfie met de koning.

Eerder op de dag hadden Koning Filip en Koningin Mathilde in het gezelschap van onder meer ministers Pieter De Crem en Didier Reynders de partij in het Maracanastadion in Rio bijgewoond. Ook FIFA-voorzitter Sepp Blatter was een van de toeschouwers in het legendarische stadion.

Het koningspaar was sinds vrijdag in Rio en vliegt maandagmorgen terug naar België. De Duivels van hun kant zitten zondagavond al opnieuw in het vliegtuig. Dat brengt hen na een vlucht van iets minder dan een uurtje van Rio naar Sao Paulo, vandaaruit volgt nog een korte busreis naar het spelersresort in Mogi das Cruzes. Veel reizen moet de selectie van Marc Wilmots de komende dagen overigens niet, de derde en laatste groepswedstrijd van de Belgen (tegen Zuid-Korea) wordt donderdag immers in de Corinthians Arena in Sao Paulo afgewerkt.

23-06-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vechtende Kenneth uit 'Helaasheid Der Dingen' krijgt werkstraf

Vechtende Kenneth uit 'Helaasheid Der Dingen' krijgt werkstraf

http://oi57.tinypic.com/r1x24m.jpg

Voor hun aandeel in een zware vechtpartij op een Chirofuif in Erpe-Mere, in de zomer van 2011, heeft de Dendermondse strafrechter vijf jongeren veroordeeld tot een werkstraf. Onder hen ook Kenneth Vanbaeden, gekend als acteur uit de film "De Helaasheid Der Dingen".

Vanbaeden en zijn vier vrienden hadden het al te bont gemaakt. Ze schopten en sloegen hun slachtoffer, ook nadat die al bewusteloos op de grond lag. De man was zodanig toegetakeld dat hij een tijdje in coma lag in het ziekenhuis. Het is omdat getuigen Kenneth Vanbaeden hadden herkend uit de film, dat de politie erin slaagde de daders van de vechtpartij op te sporen en bij de kraag te vatten.

Er hing de vechtersbazen aanvankelijk twee jaar cel, waarvan een deel met uitstel, boven het hoofd, maar de Dendermondse strafrechter maakte er werkstraf van 150 uur en 80 uur van. Alle vijf kregen ze ook een boete van 1.200 euro, waarvan de helft met uitstel. Het slachtoffer bleek immers ook geen onbeschreven blad. Volgens de beklaagden viel hij iedereen op de fuif lastig en was hij onder invloed van alcohol en drugs.

23-06-2014 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC "zeer waarschijnlijk" weer op tournee

AC/DC "zeer waarschijnlijk" weer op tournee

http://oi58.tinypic.com/6o1lvl.jpg

De rockers van AC/DC gaan dit jaar mogelijk weer toeren. Dat schrijft zanger Brian Johnson op de website van zijn autoprogramma. "Het is zeer waarschijnlijk dat we voor het einde van het jaar weer op tournee gaan."

Eerder dit jaar besloot de band door te schrijven aan een nieuw album, ondanks het feit dat een van de bandleden een jaar afwezig is. Gitarist Malcolm Young heeft namelijk een sabbatical genomen vanwege zijn slechte gezondheid.

Johnson vertelde The Telegraph in maart dat de band in mei de studio's in zou duiken om te werken aan nieuwe songs. "Als er wat moois uitkomt, nemen we het op", zei de zanger. Eerder liet Johnson weten dat de band het 40-jarig jubileum zou willen vieren met een tournee. Hij wilde graag 40 optredens gevens, om zo die mijlpaal van AC/DC te vieren.

Met de laatste aankondiging op zijn website lijkt deze belofte steeds meer werkelijkheid te worden. Het laatste studioalbum van de band dateert uit 2008, de laatste tour was in 2010.

22-06-2014 om 10:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Clarkson stelt dochter voor op Twitter

Kelly Clarkson stelt dochter voor op Twitter

http://oi59.tinypic.com/2q3zvvo.jpg

Zangeres Kelly Clarkson heeft een eerste foto van haar kersverse dochter River Rose bekend gemaakt. Ze postte het kiekje op Twitter.

Kelly beviel op 12 juni van haar eerste dochter. Op de foto, die past bij de trouwfoto's van de zangeres, is het meisje te zien in een vintage koets. Clarkson noemt haar dochter "het geweldigste op de hele planeet." Zij en haar man Brandon Blackstock zijn naar verluidt in de wolken.

22-06-2014 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantisch avondje Justin en Selena

Romantisch avondje Justin en Selena

http://oi62.tinypic.com/2qwlgxw.jpg

Het lijkt er sterk op dat Justin Bieber en Selena Gomez weer bij elkaar zijn. De twee beleefden gisteren een romantisch avondje.

E! News schrijft dat de 20-jarige zanger Selena mee uit eten had genomen. Hij twitterde in het restaurant een foto waar ze romantisch op stonden, en verwijderde deze later. Vervolgens werden ze onder begeleiding van bodyguards naar een bioscoop gebracht. Selena zou Justin daarbij liefdevol over zijn rug aaien.

De zangeres zou Justin nog een kans willen geven nadat hun relatie eerder spaak liep, ondanks dat haar familie dat niet echt ziet zitten. Selena zou het vrijgezellenbestaan bovendien maar niks vinden, zo vertelt een bron dichtbij de zangeres aan E! News.

22-06-2014 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans woedend op als indiaan verklede Khloé Kardashian

Fans woedend op als indiaan verklede Khloé Kardashian

http://oi60.tinypic.com/2rfvn29.jpg

Khloé Kardashian heeft zich de woede van menig fan op de hals gehaald nadat ze gisterenavond een foto op Instagram plaatste waarop ze gekleed is als opperhoofd. De realityster was verkleed voor het eerste verjaardagsfeestje van nichtje North West, die op 15 juni verjaarde.

Khloé plaatste de foto online tijdens 'Kidchella' (een verwijzing naar het Amerikaanse muziekfestival Coachella), het decadente kinderfeestje van de Kardashian-clan voor Kims dochter North West. De kinderen konden er genieten van een eigen reuzenrad en er was ook een podium voor muziek.

Het onderwerp ligt heel gevoelig in Noord-Amerika en de 29-jarige realityster is niet de enige die al in opspraak is gekomen voor het dragen van een dergelijke hoofdtooi. In oktober vorig jaar koos Ireland Baldwin, dochter van, ervoor om met Halloween als opperhoofd verkleed te gaan en kreeg een resem harde commentaren te verwerken op Twitter. Recent nog, kreeg Pharrell Williams het flink te verduren na een gelijkaardige cover voor Elle UK.

Zowel de 41-jarige zanger als het model verontschuldigden zich later en benadrukten dat ze "niet de bedoeling hadden respectloos over te komen". Khloé Kardashian heeft nog niet gereageerd op de commentaren.

22-06-2014 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Shiloh Jolie-Pitt krijgt skatepark cadeau"

"Shiloh Jolie-Pitt krijgt skatepark cadeau"

http://oi62.tinypic.com/2cg0aqb.jpg

De kinderen van Angelina Jolie hoeven zich niet te vervelen in hun huis in Los Angeles. In de achtertuin verrees onlangs een skatepark. Volgens Celebdig.com kreeg de stoere skatergirl Shiloh het terrein cadeau voor haar achtste verjaardag.

Het zijn niet zomaar wat halfpipes, maar is een enorm professioneel park met flinke hoogteverschillen. Ook kan er gegrind worden en is er een deel van een rubberen ondergrond voorzien, zodat vallen geen probleem is.

Brad kocht het huis van bijna 500 vierkante meter in 1994 voor 1,7 miljoen dollar. Sinds hij met Angelina samen is, heeft de familie verschillende lappen grond en huisjes in de omgeving aan het landgoed toegevoegd. Het stel heeft ook woningen in Italië, New Orleans, Malibu en New York.

22-06-2014 om 10:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Sting hoeven niet te rekenen op grote erfenis

Kinderen Sting hoeven niet te rekenen op grote erfenis

http://oi57.tinypic.com/2cxjp6e.jpg

Hij mag dan een van de meest succesvolle rocksterren zijn, Sting is ondanks zijn fortuin, dat geschat wordt op 225 miljoen euro, nog niet vergeten waar hij vandaan komt. In een uitgebreid interview met de Daily Mail, zegt de voormalige frontman van The Police dat hij verwacht dat zijn zonen en dochters hun eigen boterham verdienen. "Er zal toch weinig overschieten om de erven", bekent hij.

De intussen 62-jarige Sting komt uit een arm gezin en heeft nog altijd meer dan 100 werknemers in dienst. "Ik heb hen gezegd dat er toch niet veel geld zal overschieten omdat we het allemaal aan het uitgeven zijn! We hebben heel wat verantwoordelijkheden. Wat binnenkomt, gaat ook weer buiten en er blijft niet veel over."

"Ze moeten werken. Mijn kinderen weten dat en ze vragen me zelden om iets, wat ik heel erg respecteer", gaat de Britse rocker verder. "Natuurlijk, zal ik hen helpen als ze in de problemen zitten, maar dat heb ik tot nu toe nog niet moeten doen. Ze hebben een goede werkethiek die ervoor zorgt dat ze op eigen houtje willen slagen."

Sting heeft een zoon en dochter met actrice Frances Tomelty, met wie hij tot 1984 getrouwd was. Hij is sinds 1992 getrouwd met actrice en producer Trudie Styler. De twee kregen samen twee zonen en twee dochters.

Hij is niet de enige ster die wil dat zijn kroost op eigen benen leert staan. Zo liet ook de Amerikaanse president Barack Obama onlangs nog weten dat hij wil dat zijn dochters aan een minimumloon werken om levenservaring op te doen. "Ik wil dat ze beseffen dat werken en geld verdienen niet altijd leuk is", aldus Obama.

22-06-2014 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ilse DeLange voor het laatst met Waylon op het podium

Ilse DeLange voor het laatst met Waylon op het podium

http://oi60.tinypic.com/2co5uvb.jpg

De Nederlanders Ilse DeLange en Waylon werden zaterdag door een juichend publiek in de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente, ontvangen.  De twee artiesten bundelden tijdens het festival Tuckerville nog één keer hun krachten als de Common Linnets. In mei eindigden ze tweede op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen.

Het is het laatste optreden met Waylon en dat vind Ilse best lastig. "Het is wel bitterzoet als ik hem dan aankijk denk ik: Man, come on ga nou met me mee! Maar daarom is het van belang om er vanavond extra van te genieten", zo vertelt ze op Radio 2.

De zangeres heeft inmiddels zonder Waylon al flink wat nummers geschreven voor de Common Linnets. "Ja! Ik heb al een stuk of 8 a 9 nummers geschreven en ik kan niet wachten om ze te laten horen. Maar vanavond gaat het om de muziek die ik met Waylon heb gemaakt", besluit ze.

22-06-2014 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!