NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantisch avondje Justin en Selena

Romantisch avondje Justin en Selena

http://oi62.tinypic.com/2qwlgxw.jpg

Het lijkt er sterk op dat Justin Bieber en Selena Gomez weer bij elkaar zijn. De twee beleefden gisteren een romantisch avondje.

E! News schrijft dat de 20-jarige zanger Selena mee uit eten had genomen. Hij twitterde in het restaurant een foto waar ze romantisch op stonden, en verwijderde deze later. Vervolgens werden ze onder begeleiding van bodyguards naar een bioscoop gebracht. Selena zou Justin daarbij liefdevol over zijn rug aaien.

De zangeres zou Justin nog een kans willen geven nadat hun relatie eerder spaak liep, ondanks dat haar familie dat niet echt ziet zitten. Selena zou het vrijgezellenbestaan bovendien maar niks vinden, zo vertelt een bron dichtbij de zangeres aan E! News.

22-06-2014 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans woedend op als indiaan verklede Khloé Kardashian

Fans woedend op als indiaan verklede Khloé Kardashian

http://oi60.tinypic.com/2rfvn29.jpg

Khloé Kardashian heeft zich de woede van menig fan op de hals gehaald nadat ze gisterenavond een foto op Instagram plaatste waarop ze gekleed is als opperhoofd. De realityster was verkleed voor het eerste verjaardagsfeestje van nichtje North West, die op 15 juni verjaarde.

Khloé plaatste de foto online tijdens 'Kidchella' (een verwijzing naar het Amerikaanse muziekfestival Coachella), het decadente kinderfeestje van de Kardashian-clan voor Kims dochter North West. De kinderen konden er genieten van een eigen reuzenrad en er was ook een podium voor muziek.

Het onderwerp ligt heel gevoelig in Noord-Amerika en de 29-jarige realityster is niet de enige die al in opspraak is gekomen voor het dragen van een dergelijke hoofdtooi. In oktober vorig jaar koos Ireland Baldwin, dochter van, ervoor om met Halloween als opperhoofd verkleed te gaan en kreeg een resem harde commentaren te verwerken op Twitter. Recent nog, kreeg Pharrell Williams het flink te verduren na een gelijkaardige cover voor Elle UK.

Zowel de 41-jarige zanger als het model verontschuldigden zich later en benadrukten dat ze "niet de bedoeling hadden respectloos over te komen". Khloé Kardashian heeft nog niet gereageerd op de commentaren.

22-06-2014 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Shiloh Jolie-Pitt krijgt skatepark cadeau"

"Shiloh Jolie-Pitt krijgt skatepark cadeau"

http://oi62.tinypic.com/2cg0aqb.jpg

De kinderen van Angelina Jolie hoeven zich niet te vervelen in hun huis in Los Angeles. In de achtertuin verrees onlangs een skatepark. Volgens Celebdig.com kreeg de stoere skatergirl Shiloh het terrein cadeau voor haar achtste verjaardag.

Het zijn niet zomaar wat halfpipes, maar is een enorm professioneel park met flinke hoogteverschillen. Ook kan er gegrind worden en is er een deel van een rubberen ondergrond voorzien, zodat vallen geen probleem is.

Brad kocht het huis van bijna 500 vierkante meter in 1994 voor 1,7 miljoen dollar. Sinds hij met Angelina samen is, heeft de familie verschillende lappen grond en huisjes in de omgeving aan het landgoed toegevoegd. Het stel heeft ook woningen in Italië, New Orleans, Malibu en New York.

22-06-2014 om 10:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Sting hoeven niet te rekenen op grote erfenis

Kinderen Sting hoeven niet te rekenen op grote erfenis

http://oi57.tinypic.com/2cxjp6e.jpg

Hij mag dan een van de meest succesvolle rocksterren zijn, Sting is ondanks zijn fortuin, dat geschat wordt op 225 miljoen euro, nog niet vergeten waar hij vandaan komt. In een uitgebreid interview met de Daily Mail, zegt de voormalige frontman van The Police dat hij verwacht dat zijn zonen en dochters hun eigen boterham verdienen. "Er zal toch weinig overschieten om de erven", bekent hij.

De intussen 62-jarige Sting komt uit een arm gezin en heeft nog altijd meer dan 100 werknemers in dienst. "Ik heb hen gezegd dat er toch niet veel geld zal overschieten omdat we het allemaal aan het uitgeven zijn! We hebben heel wat verantwoordelijkheden. Wat binnenkomt, gaat ook weer buiten en er blijft niet veel over."

"Ze moeten werken. Mijn kinderen weten dat en ze vragen me zelden om iets, wat ik heel erg respecteer", gaat de Britse rocker verder. "Natuurlijk, zal ik hen helpen als ze in de problemen zitten, maar dat heb ik tot nu toe nog niet moeten doen. Ze hebben een goede werkethiek die ervoor zorgt dat ze op eigen houtje willen slagen."

Sting heeft een zoon en dochter met actrice Frances Tomelty, met wie hij tot 1984 getrouwd was. Hij is sinds 1992 getrouwd met actrice en producer Trudie Styler. De twee kregen samen twee zonen en twee dochters.

Hij is niet de enige ster die wil dat zijn kroost op eigen benen leert staan. Zo liet ook de Amerikaanse president Barack Obama onlangs nog weten dat hij wil dat zijn dochters aan een minimumloon werken om levenservaring op te doen. "Ik wil dat ze beseffen dat werken en geld verdienen niet altijd leuk is", aldus Obama.

22-06-2014 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ilse DeLange voor het laatst met Waylon op het podium

Ilse DeLange voor het laatst met Waylon op het podium

http://oi60.tinypic.com/2co5uvb.jpg

De Nederlanders Ilse DeLange en Waylon werden zaterdag door een juichend publiek in de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente, ontvangen.  De twee artiesten bundelden tijdens het festival Tuckerville nog één keer hun krachten als de Common Linnets. In mei eindigden ze tweede op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen.

Het is het laatste optreden met Waylon en dat vind Ilse best lastig. "Het is wel bitterzoet als ik hem dan aankijk denk ik: Man, come on ga nou met me mee! Maar daarom is het van belang om er vanavond extra van te genieten", zo vertelt ze op Radio 2.

De zangeres heeft inmiddels zonder Waylon al flink wat nummers geschreven voor de Common Linnets. "Ja! Ik heb al een stuk of 8 a 9 nummers geschreven en ik kan niet wachten om ze te laten horen. Maar vanavond gaat het om de muziek die ik met Waylon heb gemaakt", besluit ze.

22-06-2014 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau, emotionele rocker

Thé Lau, emotionele rocker

http://oi61.tinypic.com/28wm611.jpg

De jaren negentig. De gouden jaren van The Scene. En ook van de Tröckener Kecks, hun Amsterdamse stadsgenoten met wie ze samen Nederland maar vooral de Vlaamse velden platspeelden. The Scene rockte weliswaar net een klasse hoger. Hoe graag ook we tot op vandaag 'Met hart en ziel' en 'Nu of Nooit' meebrullen, of ons destijds met enig zelfgenoegen de melancholie lieten indrijven door - o gebroken harten - 'In Tranen', het oorwurmlijstje van The Scene is langer.

The Scene en de Kecks, dat was - zo rond de decenniumwissel 80-90 - Clouseaumania voor gevorderden. Adoratie van late tieners en prille twintigers, van studenten met smáák. Géén naïeve idolatrie van dolle leerlingen die even een lekkere zanger willen binnendoen, in de hoop daarbij niet meteen in katzwijm te vallen. Al was dat allemaal ook bij de Amsterdammers niet uitgesloten.

Maar het ging 'm voor de meer verfijnde luisteraar in eerste instantie om de beklijvende muziek, om het frisse, vernieuwende, aanstekelijke geluid in de Nederlandstalige rockscene - waarbij we overigens zeker ook De Dijk niet mogen vergeten.

22-06-2014 om 09:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festivalgangers in de problemen als het tot spoorstaking komt

Festivalgangers in de problemen als het tot spoorstaking komt

http://oi61.tinypic.com/4u7820.jpg

Duizenden festivalgangers zouden wel eens in de problemen kunnen komen als het op maandag 30 juni effectief tot een staking komt bij de spoorwegen. Dat is immers de dag van de terugtocht van festivals als Graspop Metal Meeting, Summerfestival en Couleur Café.

Het Antwerpse dancefestival Summerfestival, dat plaatsvindt op 27 en 28 juni, schat dat meer dan 10.000 festivalgangers van plan zijn om zondag of maandag met de trein terug te keren naar huis. Er zijn ook speciale NMBS-tarieven voor de bezoekers.

"We zijn zeer bezorgd", zegt persverantwoordelijke Quentin Van Damme. "De staking is nog niet definitief, maar we bekijken welke alternatieven we zouden kunnen aanbieden." De organisatie roept de vakbonden alvast op om de staking te annuleren "in het kader van de duizenden jongeren en de algehele mobiliteit van een stad als Antwerpen tijdens een zeer druk weekend".

Ook bij Couleur Café (27-28-29 juni) houdt men de toestand nauwlettend in de gaten. Woordvoerster Irène Rossi schat dat een 4.000-tal bezoekers van het Brusselse festival per trein huiswaarts keren; ook daarvoor biedt de NMBS festivaltickets aan. De organisatoren wachten nog even af of de staking bevestigd wordt of niet.

Bij Graspop Metal Meeting, het metalfestival dat plaatsvindt op 27, 28 en 29 juni in Dessel, volgt men het dossier op. "Momenteel bekijken we de situatie en in het geval van staking proberen wij voor alternatieven te zorgen", klinkt het daar.

Het is nog niet zeker dat er op 30 juni gestaakt wordt bij het spoor. De socialistische spoorbond heeft een aanzegging ingediend, maar heeft de deur voor overleg nog niet gesloten. De christelijke vakbond beslist op 27 juni of er wordt deelgenomen aan de eventuele acties.

21-06-2014 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo bewaakt Jessica Alba het zelfbeeld van haar dochters

Zo bewaakt Jessica Alba het zelfbeeld van haar dochters

http://oi57.tinypic.com/rc08yg.jpg

Zelfs een voor haar schoonheid alom geprezen vrouw als Jessica Alba blijft niet gespaard van complexen of kopzorgen over haar eigen verschijning. In de hoop een positief zelfbeeld te kweken bij dochtertjes Honor (6) en Haven (2) probeert ze negatieve uitspraken over haar lichaam in hun bijzijn tot een absoluut minimum te herleiden.

Voor de 33-jarige actrice is het van groot belang dat haar twee dochtertjes gespaard blijven van de immense druk die schoonheidsidealen op je eigenwaarde kunnen uitoefenen. Om een positief zelfbeeld in de hand te werken zal ze zelden met zelfkritiek spuien in hun buurt.

"Ik let op mijn woorden, want het zijn twee kleine sponsjes. Ik praat niet over mijn frustraties wanneer kleren niet passen of mijn rits eens een dagje niet helemaal dicht wil", getuigt ze.

Verder probeert ze haar twee schatten te leren dat schoonheid eigenlijk schuilt in hoe je anderen behandelt en hoe je bewust in het leven staat. "Ik benadruk boven alles dat mooi zijn zo subjectief is, en eigenlijk absoluut niet belangrijk", aldus Alba.

21-06-2014 om 01:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Clarkson heeft geen haast om af te vallen

Kelly Clarkson heeft geen haast om af te vallen

http://oi62.tinypic.com/2z4bmdi.jpg

Kelly Clarkson beviel vorige week donderdag van dochter River Rose Blackstock. Volgens een ingewijde geniet de zangeres volop van het moederschap en heeft ze absoluut geen haast om haar zwangerschapskilo's kwijt te raken.

"Natuurlijk wil ze uiteindelijk haar oude figuur terug", zegt de bron tegen RadarOnline. "Maar ze heeft absoluut geen haast." Op dit moment zou Clarkson vooral van haar dochter willen genieten.

Volgens de insider zou Brandon Blackstock, met wie Clarkson in oktober vorig jaar in het huwelijksbootje stapte, geen druk op de moeder van zijn kind uitoefenen om af te vallen.

21-06-2014 om 01:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is niet gemakkelijk om het huisdier van Gaga te zijn

Het is niet gemakkelijk om het huisdier van Gaga te zijn

http://oi62.tinypic.com/2ag90ex.jpg

Lady Gaga wordt steeds meer... wel, gaga. En dat zal haar hond geweten hebben. De superster haalde zich de woede van dierenrechtenorganisaties op de hals omdat ze het beestje volhing met juwelen.

Popster Lady Gaga komt met veel weg, maar volgens dierenrechtenorganisatie PETA ging ze een stap te ver toen ze foto's postte van haar Franse Bulldog, beladen met juwelen. "Ze gebruikt haar hond als accesoire", briest de organisatie. Ook vele fans vonden het ongehoord dat Gaga knijpoorbellen aan de oren van Asia, zoals het hondje heet, bevestigde.

"Lady Gaga kiest er zelf voor om zich in opvallende en oncomfortable outfits te wurmen. Asia krijgt echter die keuze niet", klonk het verontwaardigd bij PETA. "We zien wel dat ze haar huisdier graag ziet, maar een hond hoeft al die dingen niet."

Gaga kreeg al een aantal keer te maken met de kwade organisatie, sinds ze in 2010 verscheen in een jurk gemaakt uit rundsvlees.

21-06-2014 om 01:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson tegen wijlen Mandela: "Heb je ooit al een lapdance gekregen?"

Jeremy Clarkson tegen wijlen Mandela: "Heb je ooit al een lapdance gekregen?"

http://oi59.tinypic.com/2s60bqr.jpg

Beeld je in dat je Jeremy Clarkson heet en Nelson Mandela gaat ontmoeten. Je bent bloednerveus maar je wil toch zeer origineel uit de hoek komen. Wat zeg je dan? Je denkt hard na en de enige vraag die je stelt is: "Heb je ooit al een lapdance gehad?". Het overkwam de presentator van het programma Top Gear in 2010.

Clarkson ontmoette Madiba toen hij met zijn programma Zuid-Afrika aandeed. Volgens Zelda La Grange, de persoonlijke assistente van Mandela, is de ongepaste vraag van de presentator het meest verfoeilijke incident dat ze ooit heeft meegemaakt aan de zijde van de politicus.

"Hij wandelde het kantoor binnen en dat was het eerste dat hij aan Mandela vroeg", herinnert de vrouw zich. "Hoe onbeleefd kan je zijn?".

"Ik siste naar Mandela: 'daar moet je helemaal niet op antwoorden'". Het gesprek viel stil. Toen vroeg Madiba, die een dag eerder Neil Armstrong had ontmoet, op zijn beurt aan de Brit: "Ben jij al naar de maan geweest?".

Het recht om stomme grappen te maken, behoorde duidelijk niet alleen Clarkson toe. Alleen besefte de presentator niet dat het een farce betrof en hij schreef later een column in The Times over hoe Mandela hem verwarde met een astronaut.

21-06-2014 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Albert België beu?

Is Albert België beu?

http://oi57.tinypic.com/21tteq.jpg

Koning Albert lijkt België wel beu. Hij zit al twee weken in Griekenland en ook op de nationale feestdag blijft hij samen met Paola in het buitenland. Intussen is nog steeds niemand bereid de vacature van Hoofd van het Huis van Albert in te vullen. Albert speelt nu helemaal soloslim, schrijft Het Laatste Nieuws.

Het paleis wenst niet te reageren op het forfait van Albert en Paola. Binnenskamers heerst wel groot ongenoegen over deze zoveelste blijk van een totaal gebrek aan interesse. Albert kwam ook al niet naar het kerstconcert in het paleis, nochtans hét familiemoment van het jaar, en al evenmin naar de nieuwjaarsreceptie voor de overheden van het land en het staatsdiner voor de Chinese president. De afwezigheid op 21 juli is, zo vernemen we, zwaar gevallen bij koning Filip. "Hij zou niet liever hebben dan dat zijn vader naast hem op de tribune zit tijdens het defilé. Albert heeft dan wel gezegd dat hij zijn zoon niet voor de voeten wil lopen, maar de nationale feestdag is een hoogdag voor de koninklijke familie. Nu creëert Albert alweer het beeld van een totaal verscheurde familie", zo klinkt het.

21-06-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Will Smith slaapt met slangen in kamer

Dochter Will Smith slaapt met slangen in kamer

http://oi60.tinypic.com/vndoxk.jpg

Willow Smith (13) is bezeten van slangen. De dochter van het acteurskoppel Jada en Will Smith heeft zeker tien van de reptielen in haar kamer en knuffelt de dieren zelfs in bed. Dat verklapte een insider aan het entertainmentmagazine Us Weekly.

Volgens de ingewijde slapen de slangen in de kamer van de tiener en zit een deel van de beesten niet achter slot en grendel. Ook broer Jaden (15) is gek op de slangen. Hij noemt ze zijn "vriendinnen", weet het Amerikaanse weekblad.

Willow kreeg haar eerste slang, een boa constrictor, in 2008. Ze was toen slechts zeven. Intussen kwamen daar nog zeker negen exemplaren bij. Over welke soorten het gaat, is niet bekend.

21-06-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans van Stromae staan 10 uur voor concert in New York al op post

Fans van Stromae staan 10 uur voor concert in New York al op post

http://oi57.tinypic.com/302ntdj.jpg

Voor de allereerste keer ooit speelt Stromae vanavond in New York. De zanger raast als een wervelwind door Canada en Amerika met compleet uitverkochte shows.

Ook het Best Buy Theater op Times Square is al weken uitverkocht, tickets op de zwarte markt halen vlot 150 dollar en meer.

Vanochtend om 7 u lokale tijd, ruim 10 uur voor de deuren opgaan, stonden de eerste fans al te wachten. "Het is onze laatste kans", zeggen vriendinnen Danielle Moreno en Jinane Ennasri . "Na vanavond wordt hij zó groot in Amerika dat het onmogelijk wordt hem nog van dichtbij te zien".

21-06-2014 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae in één van meest beluisterde radioshows van VS

Stromae in één van meest beluisterde radioshows van VS

http://oi59.tinypic.com/2cx9e8k.jpg

"One of the hottest new musical stars in Europe" en een "global star in the making", zo wordt de Belgisch-Rwandese popgod Stromae bestempeld tijdens 'Morning Edition', één van de meest beluisterde radioprogramma's van VS. Eerder deze week was ook zijn Amerikaanse televisiedebuut al een feit.

Amerikanen ontdekken langzaam maar zeker de dansbaarheid van de muziek van Paul Van Haver, aka Stromae, én de tekstuele weerhaakjes ervan. In een reportage op NPR, die in elkaar gebokst werd na een interview in een Brussels café, licht hij zijn voorgeschiedenis toe en de drijfveren achter zijn muziek en teksten. Ook hier valt weer de vergelijking met Jacques Brel en ook deze keer ketst hij die af: "Ik ben gewoon iemand van het volk. Het draait allemaal om verhalen vertellen."

In de NPR-reportage benadrukt hij nog maar eens de universele taal van de muziek. "Als wij naar Engelstalige muziek kunnen luisteren zonder er iets van te begrijpen, en erop kunnen dansen, en de groove voelen, en de gevoelens erachter, dan ben ik ervan overtuigd dat iedereen hetzelfde kan doen bij muziek in eender welke taal." Hij geeft aan dat wanneer een artiest in zijn eigen taal zingt, dat het meest spontaan en natuurlijk aanvoelt. "En hier in Brussel is dat Frans en Vlaams", klinkt het.

Stromae's verovering van Amerika is alvast ingezet. De échte test volgt pas in september, wanneer er een tiental grote concerten staan geprogrammeerd in enkele grote Amerikaanse steden.

19-06-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internetfenomeen Grumpy Cat krijgt eigen film

Internetfenomeen Grumpy Cat krijgt eigen film

http://oi62.tinypic.com/r087xh.jpg

Grumpy Cat krijgt een eigen tv-film. Het internetfenomeen zal te zien zijn in een kerstfilm. Dat heeft de Amerikaanse tv-zender Lifetime laten weten aan The Hollywood Reporter.

'Grumpy Cat's Worst Christmas Ever' vertelt het verhaal van een kat die in een dierenwinkel wacht op een nieuw baasje. Een 12-jarig meisje kan communiceren met de kat en de twee worden vrienden. Grumpy Cat werd in 2012 wereldwijd bekend nadat er een foto van het dier online verscheen. Sindsdien heeft de kat onder andere al een eigen boek gekregen.

19-06-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger krijgt steun van L'Wrenn Scotts broer

Mick Jagger krijgt steun van L'Wrenn Scotts broer

http://oi57.tinypic.com/se5zqw.jpg

Randy Bambrough beklemtoont dat hij een "zeer warme" verstandhouding heeft met Mick Jagger en dat hij de Stones-zanger niets verwijt. Drie maanden nadat zijn zus L'Wren Scott, die al 13 jaar de vriendin van Jagger was, zelfmoord pleegde, werd Jagger gespot met de 27-jarige ballerina Melanie Hamrick.

"Ik heb Micks liefde voor L'Wren nooit in vraag gesteld, ze was heel belangrijk in zijn leven", stelt Bambrough.

Hij verdedigt de 70-jarige Jagger ook nadat werd gespeculeerd dat diens nieuwe romance zou hebben bijgedragen aan de wanhoopsdaad van Scott. Jagger ontmoette de ballerina immers al enkele weken voor de zelfmoord van Scott, maar vrienden stellen dat de twee toen nog niets met elkaar hadden.

Bambrough in The Daily Mirror: "Meestal negeer ik zulke verhalen, maar te stellen dat mijn zus zelfmoord pleegde wegens de valse beschuldiging dat Mick met een andere vrouw rommelde, is volslagen belachelijk".

Eerder had Scotts zus Jan Shane gesteld dat Jagger had "bijgedragen" aan de zelfmoord van L'Wren. "Meer dan hij beseft of zal toegeven", voegde ze er aan toe. Insiders spraken haar echter tegen en onderstreepten dat ze niet close genoeg was met L'Wren om daar een mening over te vormen. De twee zouden al jarenlang niet meer met elkaar gesproken hebben.

19-06-2014 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende VRT-gezichten uit de bol op 'Happy'

Bekende VRT-gezichten uit de bol op 'Happy'

http://oi62.tinypic.com/2hn3u6v.jpg

De zomer staat voor de deur en dat is ook de VRT niet ontgaan. In een filmpje dat de openbare omroep publiceerde, doen bekende en minder bekende gezichten van de VRT een dansje op de tonen van 'Happy', hét succesnummer van Pharrell Williams.

Een swingende Wim De Vilder of dansende Sabine Hagedoren? Aan de Reyerslaan wordt de zomer alvast vrolijk ingezet.

19-06-2014 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin Bieber maakt twee vrouwen zwanger"

"Justin Bieber maakt twee vrouwen zwanger"

http://oi60.tinypic.com/3485y4x.jpg

Het zou best wel eens kunnen dat Justin Bieber vader is. Dat meldt In Touch. De zanger zou namelijk twee vrouwen zwanger hebben gemaakt sinds hij in 2010 bekend werd.

Het nieuws werd volgens het blad in de doofpot gestopt door het team van Justin. Zij zouden hem en zijn imago hebben willen beschermen. "Justin verwacht ook dat zijn mensen dit afhandelen, het is vreselijk", aldus de insider.

De vrouwen die beweerden dat Bieber hen zwanger had gemaakt, zijn stevig onder de loep genomen door het team van Justin. Als blijkt dat hun verhaal klopt, krijgen ze financiële steun. Het management van Justin wilde niet reageren op de geruchten.

19-06-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Mayall in privékring begraven

Rik Mayall in privékring begraven

http://oi57.tinypic.com/adp4aw.jpg

In aanwezigheid van vrienden en familie is in Devon komiek Rik Mayall begraven. Hij overleed vorige week op 56-jarige leeftijd. Volgens zijn vrouw werd een hartaanval na het hardlopen hem fataal. Ongeveer 140 mensen woonden de plechtigheid bij, meldt Daily Mail.

Zijn opvallende rieten kist bedekt met rode rozen werd voor de plechtigheid de kerk in gedragen door goede vrienden, onder wie Adrian Edmondson, met wie Mayall in de absurdistische serie 'Bottom' speelde.

Tijdens de dienst werd het leven van de vaak grofgebekte komiek door de aanwezigen gevierd met veel gejuich en geklap. Bekende Britten, onder wie Ruby Wax, Alan Rickman en Dawn French, waren aanwezig bij de uitvaart. Mayall werd door zijn vrouw en kinderen Rosie (28), Sidney (26) en Bonnie (18) beschreven als "fantastisch, vrijgevig en grof in de mond".

In september wordt naar verwachting een openbare herdenkingsdienst voor Mayall gehouden.

19-06-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!