NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally opnieuw in het ziekenhuis opgenomen

Eddy Wally opnieuw in het ziekenhuis opgenomen

http://oi61.tinypic.com/30s7cev.jpg

Het gaat opnieuw niet goed met Eddy Wally (81). 'The Voice of Europe' werd vanmiddag omstreeks 12 uur met een ambulance overgebracht van rusthuis Bloemenbos in Zelzate naar het AZ Sint-Lucas in Gent. De gezondheidstoestand van Eddy Wally zou opnieuw serieus achteruit gegaan zijn.

Eddy werd begin deze maand ook  al eens opgenomen ter observatie. Omdat hij de laatste tijd niet meer zo vlot kan eten, werd hij aan het infuus gelegd om op krachten te komen. Na een weekje ziekbed mocht hij opnieuw naar huis. Ook in maart van dit jaar werd hij om gelijkaardige redenen (slikproblemen, nvdr.) een tijdje opgenomen.

De gezondheidsproblemen van Eddy Wally gaan terug tot 2011 toen 'the voice' deels verlamd raakte na een hersenbloeding. In Zelzate wacht iedereen al een tijdje op de opening van het nieuwe Eddy Wallymuseum, maar rond die plannen is het al een tijdje stil. Vermoedelijk heeft de gezondheidstoestand van Eddy Wally er iets mee te maken.

28-06-2014 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortaan kan je elektronisch daten op Tomorrowland

Voortaan kan je elektronisch daten op Tomorrowland

http://oi59.tinypic.com/1g4zrm.jpg

Het festivalpolsbandje wordt alsmaar slimmer: over drie weken zal je op Tomorrowland zelfs een vriendschapsverzoek kunnen sturen naar het Facebookprofiel van je festivalvlam. Gluiperds, gelieve u te onthouden: je kan énkel virtuele vriendjes worden als beide partijen de hartjesknop in hun bandje indrukken.

Het felbegeerde polsbandje op naam dat je drie dagen toegang biedt tot Tomorrowland valt eerstdags in de bus van 360.000 geluksvogels. Nieuw dit jaar is dat je met het polsbandje niet alleen meer incheckt op het dancefestival, maar ook je vriendennetwerk met één klik kan uitbreiden. «Vriendschap is één van de belangrijke pijlers van Tomorrowland,» zegt woordvoerster Debby Wilmsen. «Met maar liefst 214 nationaliteiten komt de hele wereld samen en worden nieuwe vriendschappen gesmeed over landsgrenzen heen. Om die contacten nog makkelijker te laten verlopen, hebben we een Facebook-functie toegevoegd aan de festivalbandjes.»

Concreet werkt het zo: Tomorrowland-feestbeesten kunnen hun bandje thuis linken aan hun Facebookaccount, via de Tomorrowland-website. Wie op het festival aan de praat raakt met een knappe Zweed, of graag een vervolg wil breien aan die zwoele dans met een Braziliaanse 'dancing queen', kan met één knop op het polsbandje Facebookvrienden worden. «Het bandje werkt enkel op het terrein en heeft een persoonlijke hartjes-knop,» legt Wilmsen uit. «Voorbij de poorten van Tomorrowland kan je dus je liefde en vriendschap verspreiden. Het snufje werkt wel énkel als beide partijen dichtbij elkaar staan en tegelijkertijd hun knop indrukken. Via de chip van de bandjes wordt meteen een vriendschapsverzoek verstuurd.»

28-06-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown krijgt realityserie

Chris Brown krijgt realityserie

http://oi60.tinypic.com/20hk7qo.jpg

De Amerikaanse zender Black Entertainment Television (BET) krijgt zanger Chris Brown een eigen realityserie.

BET wil Chris Brown volgen terwijl hij op het rechte pad probeert te blijven. Geen sinecure, aangezien Brown al verschillende keren met justitie in aanraking kwam.

Dinsdag moet Brown voor de rechter verschijnen in Washington. Hij schond zijn voorwaarden nadat hij voorwaardelijk vrij werd gelaten na de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna.

28-06-2014 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Shia LaBeouf weer vrijgelaten na dronken tirade

Acteur Shia LaBeouf weer vrijgelaten na dronken tirade

http://oi59.tinypic.com/259fkbc.jpg

Shia LaBeouf is weer op vrij voeten. New York Post spotte de acteur toen hij vanochtend (plaatselijke tijd) het politiebureau verliet. Shia heeft de nacht doorgebracht in de cel, nadat hij gisterenavond werd opgepakt wegens wanordelijk gedrag en huisvredebreuk.

De Transformers-ster werd deze ochtend voorgeleid, bijgestaan door een advocaat die hem was toegewezen. LaBeouf hield zijn kaken stijf op elkaar tijdens de voorgeleiding. Even later mocht hij het bureau verlaten. LaBeouf misdroeg zich gisterenavond tijdens een show op Broadway. De 28-jarige acteur zou in de zaal gerookt hebben en ander storend gedrag vertoond hebben. Toen hem gevraagd werd de zaal te verlaten, weigerde hij dat en bedreigde hij de agenten en mensen buiten op de stoep.

''Ik ram je in elkaar'', zou Shia naar de toegesnelde dienders hebben geroepen. Eenmaal in de boeien geslagen, kreeg hij ook een gezichtsmasker op zodat hij niet kon spugen naar agenten.

28-06-2014 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Adams staat zitje in eerste klasse af aan soldaat

Amy Adams staat zitje in eerste klasse af aan soldaat

http://oi60.tinypic.com/s6pqol.jpg

Amy Adams heeft vandaag haar zitje in eerste klasse tijdens een vlucht van Detroit naar Los Angeles afgestaan aan een soldaat. De Amerikaanse actrice, wiens eigen vader in het leger zat, had de man opgemerkt aan de gate en was op hem afgestapt met het voorstel om van plaats te wisselen.

Een presentator van de Amerikaanse sportzender ESPN was getuige van het voorval: "Ik had gezien dat mevrouw Adams in eerste klasse zou zitten en toen ik plaatsnam, merkte ik dat een steward de soldaat naar haar plek begeleidde. Het was duidelijk dat ze haar zitplaats had afgestaan voor hem", aldus Jemele Hill tegenover ABC News. "Ik vond het ongelooflijk attent van haar en denk niet dat de soldaat op de hoogte was van haar verzoek, al zal hij daar nu snel achter komen!"

Dat niet alleen de soldaat dit mooie gebaar ongetwijfeld kon appreciëren, blijkt uit een foto op Twitter van de 'gelukkige' naast wie de actrice wél plaatsnam.

De 39-jarige Adams werd geboren op een Amerikaanse legerbasis in Italië en bracht haar kindertijd door op een legerbasis in Colorado. Ze is onder andere bekend voor haar rol in 'American Hustle', waarvoor ze dit jaar een Oscarnominatie in de wacht sleepte.

28-06-2014 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Duivels stoten Schalkse Ruiters net niet van kijkcijfertroon

Rode Duivels stoten Schalkse Ruiters net niet van kijkcijfertroon

http://oi59.tinypic.com/160eu5v.jpg

Het ziet ernaar uit dat het kijkcijferrecord van Schalkse Ruiters de komende dagen gaat sneuvelen. De wedstrijd van gisterenavond tegen Korea lokte 2.253.329 kijkers, goed voor een gemiddeld marktaandeel van 82,8 procent. Het kijkcijferaantal is een kleine 20.000 minder dan het record van Tom Lenaerts en Bart De Pauw.

Algerije, Rusland en Zuid-Korea gingen al voor de bijl, maar binnenkort worden wellicht ook de Schalkse Ruiters opgepeuzeld door de Rode Duivels. Naar de allerlaatste aflevering van het legendarische programma van De Pauw en Lenaerts keken destijds 2.278.675 mensen naar de openbare omroep.

De match van gisteren tegen Zuid-Korea lokte 2.253.329 kijkers. Dat waren er nog eens 63.000 meer dan de wedstrijd tegen Rusland vorige zondag, toen 2.190.127 Vlamingen de Rode Duivels zagen winnen. De wedstrijd haalde ook een marktaandeel van 82 procent.

Over de taalgrens keken 1.554.258 mensen (82,1 procent marktaandeel) naar de wedstrijd op RTBF, terwijl 62.705 via de website van de openbare zender de match volgden.

De Rode Duivels plaatsten zich met een 9 op 9 voor de achtste finales van het WK. Daarin kijken ze volgende week dinsdag om 22.00 uur de Verenigde Staten in de ogen.

28-06-2014 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bepaal mee de setlist van The Stones in Werchter

Bepaal mee de setlist van The Stones in Werchter

http://oi59.tinypic.com/2wnzcjb.jpg

De setlist van The Rolling Stones voor morgen op TW Classic ligt al grotendeels vast. Verwacht voornamelijk hits, van 'Honky Tonk Women' over 'Sympathy for the Devil' tot 'Brown Sugar' en 'It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It)'. Zowat de hele huidige tournee zijn de bisnummers 'You Can't Always get What You Want' (in Werchter met het Utrechtse koor Dekoor) en '(I Can't Get no) Satisfaction'. Maar in elk land mogen de fans ook zelf een nummer kiezen die The Stones dan in hun show inpassen.

Voor het optreden van morgen kan je hier of hier kiezen uit 'Bitch' ('Sticky Fingers', 1971), 'Let's Spend the Night Together' (single uit 1967), 'Get off of My Cloud' (single uit 1965), 'Street Fighting Man' ('Beggars Banquet', 1968), 'All Down the Line' ('Exile on Main Street', 1972) en 'Dead Flowers' ('Sticky Fingers', 1971).

Tijdens hun vorige optreden, woensdag in Madrid, was het publieksnummer de Dylan-cover 'Like a Rolling Stone', dat ze niet meer live hadden gespeeld sinds 2003. Voor het concert van morgen zette Mick Jagger 'All Down the Line' als suggestie op zijn Facebookpagina.

Als opwarmertje kan je hier de setlist van het optreden van eergisteren in Madrid bekijken én beluisteren.

The Stones, die overigens gisteren in Brussel zijn aangekomen, hebben daar blijkbaar ook een toeristische rondleiding gehad en er kennis gemaakt met Manneken Pis. De band zette onderstaande foto van ons nationaal symbool op hun Facebookpagina. Met als bijschrift:  "Who's coming to Belgium's TW CLASSIC festival tomorrow to see the Rolling Stones? See you there!"

28-06-2014 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Release 'The Loft' nog maar eens uitgesteld

Release 'The Loft' nog maar eens uitgesteld

http://oi59.tinypic.com/mrs0aq.jpg

Nadat bekend raakte dat de Amerikaanse release van de remake 'The Loft' voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt, zegt regisseur Erik Van Looy dat hij van de Rode Duivels leerde "dat je in het leven soms veel geduld moet hebben en dat dat geduld meestal ook beloond wordt."

Vorig jaar werd aangekondigd dat de Amerikaanse remake van de Vlaamse kaskraker op 29 augustus gelanceerd wordt, maar vandaag raakte bekend dat de release voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt. Op 29 augustus brengt Universal in de plaats de thriller 'As Above So Below' in de zalen.

"Prettig is dat niet", reageert producente Hilde Van Laere (Loft). "We hebben met 'The Loft' al een lange weg afgelegd en de wijziging in het releaseschema van Universal is een horde die we -eerlijk is eerlijk- liever niet meer hadden moeten nemen. Releasewijzigingen zijn echter aan de orde van de dag in Hollywood en dus moeten we nu even afwachten wat het nieuwe releaseplan in de USA wordt. Voor België kijken we alvast heel erg uit naar de opening van het Filmfest Gent en de daaropvolgende release van 'The Loft' op 15 oktober."

Ook Regisseur Erik Van Looy kijkt liever vooruit. "Ik heb deze nacht heel hard gejuicht met het doelpunt van de Rode Duivels en daarna heel hard gevloekt met het nieuws over de releaseverschuiving", zegt hij via zijn producente.

"Maar net zoals onze Duivels heb ik geleerd dat je in het leven soms veel geduld moet hebben en dat geduld meestal ook beloond wordt. De Duivels hebben een fantastisch team en 'The Loft' is -dixit het Film Fest Gent- een ijzersterke film, dat komt dus goed."

28-06-2014 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courteney Cox is verloofd

Courteney Cox is verloofd

http://oi58.tinypic.com/et65hh.jpg

Courteney Cox is verloofd met Snow Patrol-muzikant Johnny McDaid. Dat kondigden de twee aan op Twitter. "Ik ben met hem verloofd!" schreef Cox op Twitter. "Ik ben met haar verloofd!" schreef McDaid. Bij het bericht stond dezelfde selfie van het koppel.

De twee hebben sinds zes maanden een relatie. Al eerder doken de geruchten op dat ze het wel zagen zitten om snel in het huwelijksbootje te stappen. Insiders meldden dat ze zelfs als plannen hadden voor kinderen en Courtney werd in april gespot met een grote diamant om haar vinger.

Vorige maand werd bekend dat er een nieuw seizoen komt van 'Cougar Town' met Cox in een van de hoofdrollen. Ze speelt daarin een vrouw die na haar scheiding met jongere mannen uitging. De rol past haar goed: de actrice werd twee weken geleden 50. McDaid wordt volgende maand 38. Ook Courteneys ex-man David Arquette was met zijn 42 jaar beduidend jonger.

28-06-2014 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter komt terug op partytentverbod

Rock Werchter komt terug op partytentverbod

http://oi60.tinypic.com/ftlhzl.jpg

Rock Werchter zal toch partytenten toestaan op de festivalcamping. Het festival had gisteren een verbod ingesteld voor de partytenten, maar kreeg direct daarop een storm van kritiek over zich heen.

Vandaag liet de organisatie via sociale media weten het verbod in te trekken. "We hadden niet verwacht dat het voor zoveel commotie zou zorgen", schrijft de organisatie. Het verbod, "dat misschien toch wat te streng was", wordt aangepast: kleine partytenten van maximaal drie meter mogen het terrein op, grotere niet.

Op donderdag 3 juli barst het festival los. Het duurt tot en met zondag 6 juli met optredens van onder andere Metallica, Artic Monkeys, Pearl Jam en Stromae.

27-06-2014 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar verbrand model siert cover: "Ik ben de gelukkigste vrouw op Aarde"

Zwaar verbrand model siert cover: "Ik ben de gelukkigste vrouw op Aarde"

http://oi59.tinypic.com/34htg5z.jpg

Op de cover van het Australische tijdschrift 'Women's Weekly' prijkt de zwaar verbrande Turia Pitt. Ze straalt ondanks het onheil dat haar overkomen is. Vertrouwen in eigen kunnen is haar sleutel tot het grote geluk. Een voorbeeld!

In 2011 werd het voormalig model en presentatrice tijdens een ultramarathon in West-Australië ingesloten door vlammen in een kloof. 64 procent van haar lichaam raakte zwaar verbrand. Ze verloor ook de vingers van haar rechterhand. Maar ze overleefde en een lange revalidatie volgde.

Pitt bleef niet bij de pakken zitten en trad naar buiten met haar verwondingen. Met als hoogtepunt de cover van Women's Weekly. "Het is een enorme eer voor me", zei ze. Voor deze vrouw is een stevige portie zelfvertrouwen het middel om vooruit te komen in het leven.

"We zijn zoveel meer dan alleen maar een lichaam. Ik mocht niet toelaten dat dit ongeluk de rest van mijn leven zou bepalen. We leven maar één keer. Je kan in een hoekje zitten kniezen of naar buiten treden en vechten. Ik voel me nu de gelukkigste vrouw op Aarde."

Op sociaalnetwerksites werd de cover zeer enthousiast onthaald.

27-06-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijk Paleis dankt onze redactie voor Paninistickers

Koninklijk Paleis dankt onze redactie voor Paninistickers

http://oi60.tinypic.com/r8tts8.jpg

Divock Origi en Adnan Januzai. Die twee Rode Duivels ontbraken nog in het Paniniboek van prins Gabriël. Zijn mama, koningin Mathilde, maakte dat pijnlijk duidelijk toen ze de onfortuinlijke Romelu Lukaku feliciteerde voor het verlossende doelpunt van die andere spits, Divock Origi, tegen de Russen.

Onze krant wou de kleine prins (en mamalief) een handje toesteken en stuurde de twee Paninistickers in een brief op naar het paleis in Laken. Origi en Januzai zaten immers in primeur bij de maandagkrant van Het Laatste Nieuws.

En kijk: de brief is wel degelijk op de juiste bestemming toegekomen. Het Paleis dankt onze redactie met een officiële tweet.

27-06-2014 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. showt blonde lokken (en rechtertepel)

Kim K. showt blonde lokken (en rechtertepel)

http://oi62.tinypic.com/27wyjog.jpg

Kim Kardashian is er weer in geslaagd om de aandacht op zichzelf te vestigen. Ze plaatste op Instagram een selfie waarop haar rechtertepel te zien is.

Wat Kim werkelijk probeert te doen, is haar volgers vertellen dat ze tevreden is over haar blonde lokken. De realityster schrijft: "Het is gewoon een pruik, lijkt net echt, toch?" Haar tepel is echter ook prominent in beeld.

De socialite maakte de foto in de badkamer met haar iPhone. Ze hield de pruik op en werd voor het Mercer Hotel in New York vastgelegd door de paparazzi.

27-06-2014 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felix Van Groeningen mag lid worden van Oscar-Academy

Felix Van Groeningen mag lid worden van Oscar-Academy

http://oi59.tinypic.com/rand03.jpg

De Belgische regisseur Felix Van Groeningen is uitgenodigd om lid te worden van de Academy of Motion Arts & Sciences (AMPAS), die mee kan stemmen voor de Oscars. Dat maakte het Vlaams Audiovisueel Fonds deze avond bekend.

Van Groeningen was met zijn film 'The Broken Cercle Breakdown' dit jaar nog genomineerd voor een Oscar. Volgens het VAF is het vrij ongewoon dat iemand na een eerste nominatie al wordt uitgenodigd om toe te treden tot de Academy, al gebeurde twee jaar geleden hetzelfde met regisseur Michaël Roskam (Rundskop).

De AMPAS nodigde in totaal 271 professionelen uit de filmwereld uit om lid te worden. Daarbij heel wat bekende namen, zoals regisseur Thomas Vinterberg (Jagten), acteurs Michael Fassbender en Lupita Nyong'o (12 Years a Slave), acteur Mads Mikkelsen (Jagten) en muzikant Pharrell Williams.

De toetreding van de nieuwe leden staat gepland voor september. De Oscar-Academy telt ongeveer 6.000 leden.

27-06-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Savile misbruikte ook lijken in ziekenhuizen

Jimmy Savile misbruikte ook lijken in ziekenhuizen

http://oi61.tinypic.com/ie2pv6.jpg

De voormalige BBC-presentator Jimmy Savile, van wie al bekend was dat hij honderden kinderen heeft misbruikt, deed dat ook in ziekenhuizen van de Britse National Health Service (NHS). Daar maakte hij slachtoffers tussen 5 en 75 jaar oud, zo blijkt uit onderzoek van de NHS waarover de Britse openbare omroep BBC bericht. Hij misbruikte ook overleden patiënten en schepte er mee op dat hij ringen liet maken van hun glazen ogen.

Savile misbruikte zijn slachtoffers in ziekenhuiskamers, in de gang of in kantoren, zo staat te lezen in het rapport. Hij maakte slachtoffers in minstens 28 NHS-ziekenhuizen, waar hij onbeperkte toegang toe kreeg.

Zijn laatste slachtoffer maakte hij toen hij 82 was, twee jaar voor zijn dood. Niet minder dan 43 aanrandingen gebeurden in het openbaar, in wachtkamers of in de gangen.

Onder de slachtoffers van het "opportunistische, seksueel roofdier" zijn niet enkel patiënten, maar ook bezoekers en personeelsleden, aldus het rapport. Bovendien had hij seks met lijken in het mortarium, leerde de commerciële zender ITV uit het rapport. Sommige van zijn ringen waren gemaakt van de glazen ogen uit lijken.

Sommige incidenten zijn aan de ziekenhuisstaf van het LGI gemeld, maar die meldingen hebben echter nooit senior managers bereikt. Het rapport stelt dat de "dikwijls ongepaste flamboyante houding" ten opzichte van vrouwen deel uitmaakte van zijn imago, "gewoon Jimmy". Daardoor kon hij zijn gang gaan.

In januari raakte nog bekend dat de presentator, die in 2011 op 84-jarige leeftijd overleed, in totaal tot 1.000 slachtoffers gemaakt zou hebben. Dat meldde de Britse krant The Observer toen op basis van onderzoek. Een jaar na zijn overlijden kwamen de zedendelicten aan het licht.

27-06-2014 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rob Kardashian is verslaafd aan wiet en sizzurp"

"Rob Kardashian is verslaafd aan wiet en sizzurp"

http://oi62.tinypic.com/1ttvsl.jpg

Rob Kardashian heeft een ernstig drugsprobleem. De broer van Kim, Khloé en Kourtney zou flink verslaafd zijn aan wiet en sizzurp, het mixdrankje waarin sterke hoestdrank met codeïne en promethazine zit en vooral bekend is geworden door Justin Bieber.

Robs familie wil dolgraag dat hij hulp zoekt voor zijn drugsprobleem, zeggen insiders tegen TMZ. De bekende clan zou inmiddels geïnformeerd hebben bij verschillende afkickklinieken, maar Rob zou weigeren te gaan. De Kardashians zijn wanhopig en weten niet meer wat ze moeten doen.

TMZ heeft foto's in handen van een feestje bij Rob thuis, een paar dagen geleden. Daarop is te zien dat de broer van Kim wiet rookt en een grote beker sizzurp voor zijn neus heeft staan.

Te zwaar
Het gaat al een tijdje niet zo goed met Rob. Hij zou de afgelopen maanden in een speciale kliniek zitten in een poging gewicht te verliezen. Ook vertrok de Kardashian-telg vorige maand vroegtijdig van het huwelijksfeest van zus Kim. Wat er precies tussen de twee is gebeurd, is nog steeds niet duidelijk. Maar volgens geruchten zou Kim haar broertje hebben beschuldigd van het lekken van negatieve verhalen over haar naar de media. Ook zou ze hem hebben bekritiseerd over zijn toegenomen gewicht.

27-06-2014 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Orlando Bloom heeft een drankprobleem"

"Orlando Bloom heeft een drankprobleem"

http://oi58.tinypic.com/ruoh0j.jpg

Orlando Bloom zou een drankprobleem hebben. Het overmatige alcoholgebruik van de acteur zou zelfs de reden zijn van zijn scheiding met Miranda Kerr, schrijft Radar Online.

De 37-jarige Orlando zou regelmatig erg veel drinken, wat in het verleden al vaak leidde tot een black-out. Ook zou Bloom "iemand anders worden" door de alcohol. Kerr zou het allemaal niet meer aankunnen en daarom de scheiding na drie jaar huwelijk hebben aangevraagd.

De druppel die de emmer deed overlopen, zou een feestje zijn geweest van Lord of the Rings-collega Ian McKellan, vorig jaar in juni. Orlando zou heel wat glazen wijn achterover hebben geslagen, tot grote ergernis van Miranda, die het feestje vroegtijdig verliet.

''Orlando werd ladderzat op een van Ian McKellans beroemde dinerfeestjes, wat eigenlijk een wijnavondje is. Miranda heeft er een hekel aan wanneer Orlando dronken is, omdat hij vaak een black-out krijgt of helemaal vergeet waar hij is'', vertelt een insider. ''Meestal loopt er iemand met hem naar huis voor de veiligheid, maar ik denk dat Miranda het overmatige drankgebruik heeft gebruikt als reden voor de scheiding.''

27-06-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partytent verboden op Werchtercamping

Partytent verboden op Werchtercamping

http://oi60.tinypic.com/303e4y8.jpg

Op de campings van Rock Werchter zijn partytenten vanaf dit jaar verboden. "Ze nemen te veel plaats in," zegt de organisatie. Veel mensen laten ze na het festival ook zomaar achter.

Op de Facebookpagina van Rock Werchter regent het verontwaardigde reacties. Ook gasvuurtjes zijn voortaan verboden op het grootste kampeerterrein van het festival. Op de andere campings mag het wel nog, maar de brandweer raadt het af.

25-06-2014 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Olga (44 kg) uit 'The Sky is the Limit' dan wél eet

Wat Olga (44 kg) uit 'The Sky is the Limit' dan wél eet

http://oi60.tinypic.com/2qsqf11.jpg

Vorige week trok de slanke Olga, die bekend werd dankzij haar rol in de realityreeks 'The Sky is the Limit', heel wat aandacht toen ze onthulde dat ze slechts 44 kilo woog en het haat wanneer ze verdikte. Volgens sommige experts heeft de 31-jarige blondine een eetstoornis, dat ontkracht ze nu door te onthullen wat ze op een gemiddelde dag in haar mond stopt.

Olga reageert boos in het blad TV-Familie op de beweringen dat ze met anorexia kampt. Vorige week maakte het blad Story een lijstje van wat de vriendin van de rijke kunsthandelaar Harry Schurmans allemaal niet at: junkfood, bier, frisdrank of fruitsap komen er bij haar niet in.

De charismatische blondine biedt de kwatongen nu weerwoord door het geheim achter haar slanke lijn te onhullen. "Ik eet genoeg, maar zo gezond mogelijk. Dat betekent veel fruit, groenten, vis en zeevruchten. Ik heb rood vlees, pasta en wit brood van het menu geschrapt omdat ik het simpelweg niet lust. Maar ik probeer wel voldoende vetten op te nemen met noten, zalm, avocado en olijfolie. Daarnaast drink ik veel water en thee. Als ik eens zondig, dan is het met wijn of champagne. Ook zal ik mezelf wel verwennen met een sabayon op restaurant. En tijdens speciale gelegenheden kijk ik er ook niet naar, vorige week heb ik nog bitterballen gegeten tijdens de match van de Rode Duivels. Daarnaast ben ik graag actief bezig, ik ben dol op joggen, fietsen en yoga."

25-06-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Korea kan niet lachen om comedy 'The Interview'

Noord-Korea kan niet lachen om comedy 'The Interview'

http://oi60.tinypic.com/242brlu.jpg

Noord-Korea ziet de humor niet in van de Amerikaanse comedy The Interview, waarin er een moordaanslag wordt gepleegd op de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Pyongyang dreigt met 'meedogenloze tegenmaatregelen' als de Verenigde Staten de film, die pas in oktober te zien is, niet verbieden.

Volgens de Noord-Koreanen toont de komisch bedoelde film 'een opzienbarende terreur- en oorlogsmisdaad die absoluut niet getolereerd zal worden'. Dat meldde het Noord-Koreaanse persbureau KCNA namens een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het stalinistische land geldt als zeer gesloten. De absolute leider Kim Jong-un lijkt echter een fan te zijn van Amerikaanse cultuur. Zo zou hij ooit met zichtbaar plezier hebben gekeken naar een dansoptreden van Disneyfiguren.

25-06-2014 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!