NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Release 'The Loft' nog maar eens uitgesteld

Release 'The Loft' nog maar eens uitgesteld

http://oi59.tinypic.com/mrs0aq.jpg

Nadat bekend raakte dat de Amerikaanse release van de remake 'The Loft' voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt, zegt regisseur Erik Van Looy dat hij van de Rode Duivels leerde "dat je in het leven soms veel geduld moet hebben en dat dat geduld meestal ook beloond wordt."

Vorig jaar werd aangekondigd dat de Amerikaanse remake van de Vlaamse kaskraker op 29 augustus gelanceerd wordt, maar vandaag raakte bekend dat de release voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt. Op 29 augustus brengt Universal in de plaats de thriller 'As Above So Below' in de zalen.

"Prettig is dat niet", reageert producente Hilde Van Laere (Loft). "We hebben met 'The Loft' al een lange weg afgelegd en de wijziging in het releaseschema van Universal is een horde die we -eerlijk is eerlijk- liever niet meer hadden moeten nemen. Releasewijzigingen zijn echter aan de orde van de dag in Hollywood en dus moeten we nu even afwachten wat het nieuwe releaseplan in de USA wordt. Voor België kijken we alvast heel erg uit naar de opening van het Filmfest Gent en de daaropvolgende release van 'The Loft' op 15 oktober."

Ook Regisseur Erik Van Looy kijkt liever vooruit. "Ik heb deze nacht heel hard gejuicht met het doelpunt van de Rode Duivels en daarna heel hard gevloekt met het nieuws over de releaseverschuiving", zegt hij via zijn producente.

"Maar net zoals onze Duivels heb ik geleerd dat je in het leven soms veel geduld moet hebben en dat geduld meestal ook beloond wordt. De Duivels hebben een fantastisch team en 'The Loft' is -dixit het Film Fest Gent- een ijzersterke film, dat komt dus goed."

28-06-2014 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courteney Cox is verloofd

Courteney Cox is verloofd

http://oi58.tinypic.com/et65hh.jpg

Courteney Cox is verloofd met Snow Patrol-muzikant Johnny McDaid. Dat kondigden de twee aan op Twitter. "Ik ben met hem verloofd!" schreef Cox op Twitter. "Ik ben met haar verloofd!" schreef McDaid. Bij het bericht stond dezelfde selfie van het koppel.

De twee hebben sinds zes maanden een relatie. Al eerder doken de geruchten op dat ze het wel zagen zitten om snel in het huwelijksbootje te stappen. Insiders meldden dat ze zelfs als plannen hadden voor kinderen en Courtney werd in april gespot met een grote diamant om haar vinger.

Vorige maand werd bekend dat er een nieuw seizoen komt van 'Cougar Town' met Cox in een van de hoofdrollen. Ze speelt daarin een vrouw die na haar scheiding met jongere mannen uitging. De rol past haar goed: de actrice werd twee weken geleden 50. McDaid wordt volgende maand 38. Ook Courteneys ex-man David Arquette was met zijn 42 jaar beduidend jonger.

28-06-2014 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter komt terug op partytentverbod

Rock Werchter komt terug op partytentverbod

http://oi60.tinypic.com/ftlhzl.jpg

Rock Werchter zal toch partytenten toestaan op de festivalcamping. Het festival had gisteren een verbod ingesteld voor de partytenten, maar kreeg direct daarop een storm van kritiek over zich heen.

Vandaag liet de organisatie via sociale media weten het verbod in te trekken. "We hadden niet verwacht dat het voor zoveel commotie zou zorgen", schrijft de organisatie. Het verbod, "dat misschien toch wat te streng was", wordt aangepast: kleine partytenten van maximaal drie meter mogen het terrein op, grotere niet.

Op donderdag 3 juli barst het festival los. Het duurt tot en met zondag 6 juli met optredens van onder andere Metallica, Artic Monkeys, Pearl Jam en Stromae.

27-06-2014 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar verbrand model siert cover: "Ik ben de gelukkigste vrouw op Aarde"

Zwaar verbrand model siert cover: "Ik ben de gelukkigste vrouw op Aarde"

http://oi59.tinypic.com/34htg5z.jpg

Op de cover van het Australische tijdschrift 'Women's Weekly' prijkt de zwaar verbrande Turia Pitt. Ze straalt ondanks het onheil dat haar overkomen is. Vertrouwen in eigen kunnen is haar sleutel tot het grote geluk. Een voorbeeld!

In 2011 werd het voormalig model en presentatrice tijdens een ultramarathon in West-Australië ingesloten door vlammen in een kloof. 64 procent van haar lichaam raakte zwaar verbrand. Ze verloor ook de vingers van haar rechterhand. Maar ze overleefde en een lange revalidatie volgde.

Pitt bleef niet bij de pakken zitten en trad naar buiten met haar verwondingen. Met als hoogtepunt de cover van Women's Weekly. "Het is een enorme eer voor me", zei ze. Voor deze vrouw is een stevige portie zelfvertrouwen het middel om vooruit te komen in het leven.

"We zijn zoveel meer dan alleen maar een lichaam. Ik mocht niet toelaten dat dit ongeluk de rest van mijn leven zou bepalen. We leven maar één keer. Je kan in een hoekje zitten kniezen of naar buiten treden en vechten. Ik voel me nu de gelukkigste vrouw op Aarde."

Op sociaalnetwerksites werd de cover zeer enthousiast onthaald.

27-06-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijk Paleis dankt onze redactie voor Paninistickers

Koninklijk Paleis dankt onze redactie voor Paninistickers

http://oi60.tinypic.com/r8tts8.jpg

Divock Origi en Adnan Januzai. Die twee Rode Duivels ontbraken nog in het Paniniboek van prins Gabriël. Zijn mama, koningin Mathilde, maakte dat pijnlijk duidelijk toen ze de onfortuinlijke Romelu Lukaku feliciteerde voor het verlossende doelpunt van die andere spits, Divock Origi, tegen de Russen.

Onze krant wou de kleine prins (en mamalief) een handje toesteken en stuurde de twee Paninistickers in een brief op naar het paleis in Laken. Origi en Januzai zaten immers in primeur bij de maandagkrant van Het Laatste Nieuws.

En kijk: de brief is wel degelijk op de juiste bestemming toegekomen. Het Paleis dankt onze redactie met een officiële tweet.

27-06-2014 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. showt blonde lokken (en rechtertepel)

Kim K. showt blonde lokken (en rechtertepel)

http://oi62.tinypic.com/27wyjog.jpg

Kim Kardashian is er weer in geslaagd om de aandacht op zichzelf te vestigen. Ze plaatste op Instagram een selfie waarop haar rechtertepel te zien is.

Wat Kim werkelijk probeert te doen, is haar volgers vertellen dat ze tevreden is over haar blonde lokken. De realityster schrijft: "Het is gewoon een pruik, lijkt net echt, toch?" Haar tepel is echter ook prominent in beeld.

De socialite maakte de foto in de badkamer met haar iPhone. Ze hield de pruik op en werd voor het Mercer Hotel in New York vastgelegd door de paparazzi.

27-06-2014 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felix Van Groeningen mag lid worden van Oscar-Academy

Felix Van Groeningen mag lid worden van Oscar-Academy

http://oi59.tinypic.com/rand03.jpg

De Belgische regisseur Felix Van Groeningen is uitgenodigd om lid te worden van de Academy of Motion Arts & Sciences (AMPAS), die mee kan stemmen voor de Oscars. Dat maakte het Vlaams Audiovisueel Fonds deze avond bekend.

Van Groeningen was met zijn film 'The Broken Cercle Breakdown' dit jaar nog genomineerd voor een Oscar. Volgens het VAF is het vrij ongewoon dat iemand na een eerste nominatie al wordt uitgenodigd om toe te treden tot de Academy, al gebeurde twee jaar geleden hetzelfde met regisseur Michaël Roskam (Rundskop).

De AMPAS nodigde in totaal 271 professionelen uit de filmwereld uit om lid te worden. Daarbij heel wat bekende namen, zoals regisseur Thomas Vinterberg (Jagten), acteurs Michael Fassbender en Lupita Nyong'o (12 Years a Slave), acteur Mads Mikkelsen (Jagten) en muzikant Pharrell Williams.

De toetreding van de nieuwe leden staat gepland voor september. De Oscar-Academy telt ongeveer 6.000 leden.

27-06-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Savile misbruikte ook lijken in ziekenhuizen

Jimmy Savile misbruikte ook lijken in ziekenhuizen

http://oi61.tinypic.com/ie2pv6.jpg

De voormalige BBC-presentator Jimmy Savile, van wie al bekend was dat hij honderden kinderen heeft misbruikt, deed dat ook in ziekenhuizen van de Britse National Health Service (NHS). Daar maakte hij slachtoffers tussen 5 en 75 jaar oud, zo blijkt uit onderzoek van de NHS waarover de Britse openbare omroep BBC bericht. Hij misbruikte ook overleden patiënten en schepte er mee op dat hij ringen liet maken van hun glazen ogen.

Savile misbruikte zijn slachtoffers in ziekenhuiskamers, in de gang of in kantoren, zo staat te lezen in het rapport. Hij maakte slachtoffers in minstens 28 NHS-ziekenhuizen, waar hij onbeperkte toegang toe kreeg.

Zijn laatste slachtoffer maakte hij toen hij 82 was, twee jaar voor zijn dood. Niet minder dan 43 aanrandingen gebeurden in het openbaar, in wachtkamers of in de gangen.

Onder de slachtoffers van het "opportunistische, seksueel roofdier" zijn niet enkel patiënten, maar ook bezoekers en personeelsleden, aldus het rapport. Bovendien had hij seks met lijken in het mortarium, leerde de commerciële zender ITV uit het rapport. Sommige van zijn ringen waren gemaakt van de glazen ogen uit lijken.

Sommige incidenten zijn aan de ziekenhuisstaf van het LGI gemeld, maar die meldingen hebben echter nooit senior managers bereikt. Het rapport stelt dat de "dikwijls ongepaste flamboyante houding" ten opzichte van vrouwen deel uitmaakte van zijn imago, "gewoon Jimmy". Daardoor kon hij zijn gang gaan.

In januari raakte nog bekend dat de presentator, die in 2011 op 84-jarige leeftijd overleed, in totaal tot 1.000 slachtoffers gemaakt zou hebben. Dat meldde de Britse krant The Observer toen op basis van onderzoek. Een jaar na zijn overlijden kwamen de zedendelicten aan het licht.

27-06-2014 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rob Kardashian is verslaafd aan wiet en sizzurp"

"Rob Kardashian is verslaafd aan wiet en sizzurp"

http://oi62.tinypic.com/1ttvsl.jpg

Rob Kardashian heeft een ernstig drugsprobleem. De broer van Kim, Khloé en Kourtney zou flink verslaafd zijn aan wiet en sizzurp, het mixdrankje waarin sterke hoestdrank met codeïne en promethazine zit en vooral bekend is geworden door Justin Bieber.

Robs familie wil dolgraag dat hij hulp zoekt voor zijn drugsprobleem, zeggen insiders tegen TMZ. De bekende clan zou inmiddels geïnformeerd hebben bij verschillende afkickklinieken, maar Rob zou weigeren te gaan. De Kardashians zijn wanhopig en weten niet meer wat ze moeten doen.

TMZ heeft foto's in handen van een feestje bij Rob thuis, een paar dagen geleden. Daarop is te zien dat de broer van Kim wiet rookt en een grote beker sizzurp voor zijn neus heeft staan.

Te zwaar
Het gaat al een tijdje niet zo goed met Rob. Hij zou de afgelopen maanden in een speciale kliniek zitten in een poging gewicht te verliezen. Ook vertrok de Kardashian-telg vorige maand vroegtijdig van het huwelijksfeest van zus Kim. Wat er precies tussen de twee is gebeurd, is nog steeds niet duidelijk. Maar volgens geruchten zou Kim haar broertje hebben beschuldigd van het lekken van negatieve verhalen over haar naar de media. Ook zou ze hem hebben bekritiseerd over zijn toegenomen gewicht.

27-06-2014 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Orlando Bloom heeft een drankprobleem"

"Orlando Bloom heeft een drankprobleem"

http://oi58.tinypic.com/ruoh0j.jpg

Orlando Bloom zou een drankprobleem hebben. Het overmatige alcoholgebruik van de acteur zou zelfs de reden zijn van zijn scheiding met Miranda Kerr, schrijft Radar Online.

De 37-jarige Orlando zou regelmatig erg veel drinken, wat in het verleden al vaak leidde tot een black-out. Ook zou Bloom "iemand anders worden" door de alcohol. Kerr zou het allemaal niet meer aankunnen en daarom de scheiding na drie jaar huwelijk hebben aangevraagd.

De druppel die de emmer deed overlopen, zou een feestje zijn geweest van Lord of the Rings-collega Ian McKellan, vorig jaar in juni. Orlando zou heel wat glazen wijn achterover hebben geslagen, tot grote ergernis van Miranda, die het feestje vroegtijdig verliet.

''Orlando werd ladderzat op een van Ian McKellans beroemde dinerfeestjes, wat eigenlijk een wijnavondje is. Miranda heeft er een hekel aan wanneer Orlando dronken is, omdat hij vaak een black-out krijgt of helemaal vergeet waar hij is'', vertelt een insider. ''Meestal loopt er iemand met hem naar huis voor de veiligheid, maar ik denk dat Miranda het overmatige drankgebruik heeft gebruikt als reden voor de scheiding.''

27-06-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partytent verboden op Werchtercamping

Partytent verboden op Werchtercamping

http://oi60.tinypic.com/303e4y8.jpg

Op de campings van Rock Werchter zijn partytenten vanaf dit jaar verboden. "Ze nemen te veel plaats in," zegt de organisatie. Veel mensen laten ze na het festival ook zomaar achter.

Op de Facebookpagina van Rock Werchter regent het verontwaardigde reacties. Ook gasvuurtjes zijn voortaan verboden op het grootste kampeerterrein van het festival. Op de andere campings mag het wel nog, maar de brandweer raadt het af.

25-06-2014 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Olga (44 kg) uit 'The Sky is the Limit' dan wél eet

Wat Olga (44 kg) uit 'The Sky is the Limit' dan wél eet

http://oi60.tinypic.com/2qsqf11.jpg

Vorige week trok de slanke Olga, die bekend werd dankzij haar rol in de realityreeks 'The Sky is the Limit', heel wat aandacht toen ze onthulde dat ze slechts 44 kilo woog en het haat wanneer ze verdikte. Volgens sommige experts heeft de 31-jarige blondine een eetstoornis, dat ontkracht ze nu door te onthullen wat ze op een gemiddelde dag in haar mond stopt.

Olga reageert boos in het blad TV-Familie op de beweringen dat ze met anorexia kampt. Vorige week maakte het blad Story een lijstje van wat de vriendin van de rijke kunsthandelaar Harry Schurmans allemaal niet at: junkfood, bier, frisdrank of fruitsap komen er bij haar niet in.

De charismatische blondine biedt de kwatongen nu weerwoord door het geheim achter haar slanke lijn te onhullen. "Ik eet genoeg, maar zo gezond mogelijk. Dat betekent veel fruit, groenten, vis en zeevruchten. Ik heb rood vlees, pasta en wit brood van het menu geschrapt omdat ik het simpelweg niet lust. Maar ik probeer wel voldoende vetten op te nemen met noten, zalm, avocado en olijfolie. Daarnaast drink ik veel water en thee. Als ik eens zondig, dan is het met wijn of champagne. Ook zal ik mezelf wel verwennen met een sabayon op restaurant. En tijdens speciale gelegenheden kijk ik er ook niet naar, vorige week heb ik nog bitterballen gegeten tijdens de match van de Rode Duivels. Daarnaast ben ik graag actief bezig, ik ben dol op joggen, fietsen en yoga."

25-06-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Korea kan niet lachen om comedy 'The Interview'

Noord-Korea kan niet lachen om comedy 'The Interview'

http://oi60.tinypic.com/242brlu.jpg

Noord-Korea ziet de humor niet in van de Amerikaanse comedy The Interview, waarin er een moordaanslag wordt gepleegd op de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Pyongyang dreigt met 'meedogenloze tegenmaatregelen' als de Verenigde Staten de film, die pas in oktober te zien is, niet verbieden.

Volgens de Noord-Koreanen toont de komisch bedoelde film 'een opzienbarende terreur- en oorlogsmisdaad die absoluut niet getolereerd zal worden'. Dat meldde het Noord-Koreaanse persbureau KCNA namens een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het stalinistische land geldt als zeer gesloten. De absolute leider Kim Jong-un lijkt echter een fan te zijn van Amerikaanse cultuur. Zo zou hij ooit met zichtbaar plezier hebben gekeken naar een dansoptreden van Disneyfiguren.

25-06-2014 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham op café met Tom Cruise

David Beckham op café met Tom Cruise

http://oi62.tinypic.com/bdnrx2.jpg

David Beckham en Tom Cruise zijn gespot terwijl ze genoten van een drankje in een gewone pub in de Londense wijk Nothing Hill maandag, dat meldt Contactmusic.com.

De bezoekers van Irish pub The Cow waren met stomheid geslagen toen ze de twee sterren zagen zitten. David en Tom zijn al bevriend sinds 2003 en waren nonchalant gekleed toen ze een drankje dronken. Twee Instagramgebruikers in de pub namen een foto en plaatsten die online.

"Gewoon een maandagavond in de pub met David en Tom", aldus het commentaar van één de twee bij het bericht.

25-06-2014 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stotteraar (74) staat op als nieuwe Frank Sinatra

Stotteraar (74) staat op als nieuwe Frank Sinatra

http://oi61.tinypic.com/2uqcdhu.jpg

Frank Dmitri (74) stottert al heel zijn leven. Door die handicap heeft hij nooit de moed gehad om zijn droom waar te maken. Tot nu. De nieuwe Frank Sinatra is opgestaan.

De Amerikaan die altijd als barman heeft gewerkt, durft sinds zijn pensioen voluit te gaan voor zijn passie: zingen. Dmitri vindt zelfs de moed om deel te nemen aan de talentenjacht America's Got Talent.

Hij brengt 'I've Got The World On A String', de klassieker van Frank Sinatra, en blaast het publiek omver met zijn stem. Beter laat dan nooit! Enkele traantjes worden weggepinkt, de droom van deze zeventigplusser is uitgekomen. En dit lijkt nog maar een begin.

25-06-2014 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson 5 jaar dood: 10 zaken die je nog niet wist

Michael Jackson 5 jaar dood: 10 zaken die je nog niet wist

http://oi61.tinypic.com/35jk0gk.jpg

Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Michael Jackson overleed. In een nieuw boek doen de twee lijfwachten die van 2006 tot zijn laatste dag voor Jackson werkten, Bill Whitfield en Javon Beard, een reeks opmerkelijke onthullingen over de man die na zijn dood meer waard blijkt dan bij leven.

Familievetes
1. Michael was vervreemd van de meeste van zijn familieleden. Zijn zus Janet moest bij zijn entourage
een afspraak maken om haar broer te ontmoeten, maar meestal weigerde hij haar te zien.

In februari 2007 maakte Michael zich klaar voor het feest voor de 75ste verjaardag van Elizabeth Taylor toen zijn lijfwacht Whitfield hoorde hoe een Mercedes het hek van het huis ramde. Whitfield rende naar de auto en richtte zijn pistool op de man, tot hij zag dat het Michaels jongere broer Randy was. "Michael moet me nog geld", schreeuwde die. "Ik wil mijn verdomde geld". Whitfield ging Michael vertellen wat er aan de hand was. "Stuur hem weg", zei Michael. Randy wilde echter niet wijken, tot hun vader Joe hem belde en hem overhaalde op te krassen. Michael miste om die reden het verjaardagsfeest dat hij al twee weken aan het voorbereiden was.

Gesluierde kinderen
2. Zijn kinderen Paris, Blanket en Prince droegen sluiers voor hun gezicht, maar dat was niet omdat Michael bang was dat ze ziektes zouden oplopen. Hij wilde zo hun anonimiteit bewaren. Hij wou immers dat ze bij de weinige gelegenheden dat ze zonder hem naar buiten kwamen als 'normale' kinderen zouden gezien worden. Ze moesten de maskers enkel in zijn bijzijn dragen.

Privé-onderwijs in schooluniform
3. Het onderwijs van zijn kinderen was Michaels topprioriteit. Hoewel ze thuis les kregen van een privé-leraar, moesten ze van hun vader een schooluniform dragen. Lessen begonnen stipt om acht uur 's morgens in een kamer die als klaslokaal was ingericht. Elke week overliep Michael met de leraar de vorderingen die zijn kinderen maakten, hij hielp hen met hun huiswerk en overhoorde zijn kinderen.

Feestjes zonder gasten
4. Hij organiseerde grootse verjaardagsfeestjes voor de kinderen, maar zij waren de enige gasten. Vriendjes of vriendinnetjes hadden ze toen immers niet.

Paranoia
5. Zijn lijfwachten hadden een heel arsenaal aan wapens: halfautomatische Glock-pistolen, taser die stroomstoten van 1,2 miljoen volt konden geven, AR15-oorlogswapens en MP5-machinegeweren. Michael was zo paranoide dat hij in het holst van de nacht de sloten op alle deuren controleerde. "Michael vertrouwde niemand en sliep amper. Hij liet in alle kamers alarmknoppen installeren die hij of zijn kinderen bij gevaar konden indrukken. Het alarm was enkel hoorbaar in onze trailer".

Kleine wasjes, grote wasjes
6. Michael deed zelf de was. Zo herinneren zijn lijfwachten zich dat hij ooit een medewerker om wasproduct stuurde zodat hij de kleren van de kinderen zou kunnen wassen.

Wereldvreemd
7. Begin 2007 zag Michael voor het eerst daklozen, in Las Vegas door het raam van zijn geblindeerde limousine. Whitfield: "Meneer Jackson vroeg me: 'Wat doen die mensen daar?'. 'Dat zijn dakloze mensen, meneer', zei ik. 'Echt? Wow', reageerde hij. Michael vroeg zijn chauffeur te stoppen en riep een dakloze vrouw, die hij 300 dollar toestopte. Toen hij zag hoe een man de vrouw dat geld probeerde te ontfutselen, gaf hij ook die man 300 dollar. Die vrouw begon te huilen van geluk. De hele avond deelde hij biljetten van 100 dollar uit. 'Zo erg. Dit land is zo rijk en die mensen zijn zo arm dat ze op straat moeten leven', zei hij".

Lachen met Prince
8. Michael verkleedde zich graag zodat hij onopgemerkt kon gaan winkelen. In de zomer van 2007 was hij met vakantie op een landgoed in de buurt van Middleburg, Virginia. Toen hij in een Walmart ging winkelen, droeg hij een sluier, met lijfwacht Whitfield in zijn zog. De sluier vonden de veiligheidsagenten van de supermarkt verdacht. Ze belden de politie en Whitfield moest de situatie oplossen. Hij wilde niet onthullen dat het Michael Jackson was, want dat resulteerde altijd in een volkstoeloop. Dus verklaarde hij aan de politie dat de man onder de sluier Prince was. De politie trok zich terug en de tientallen nieuwsgierigen namen de wijk. Michael zag in Prince een te duchten rivaal. Toen hij later vernam dat Whitfield hem als Prince had voorgesteld, lachte hij en zei: "Geen wonder dat ze ons met rust lieten".

Geheime minnaressen
9. In september 2007 moest Whitfield een 'vriendin' ophalen op de luchthaven in Virginia. Dat bleek de geheime vriendin van Michael, die hij tegenover zijn lijfwachten kortweg 'Friend' noemde. "Een oogverblindende schoonheid met een Oost-Europees accent en donker krullend haar". De vrouw werd ondergebracht in een hotel op drie kwartier rijden van waar Michael met zijn kinderen verbleef. Nadat de kinderen naar bed waren, moest Whitfield Michael naar daar voeren en hem via de nooduitgang het hotel binnen loodsen. Michael verbleef daar telkens urenlang, maar hij zorgde er telkens voor dat hij terug thuis was voor de kinderen wakker werden. Volgens Whitfield en Beard was die vrouw heel bijzonder voor Michael. Hij liet hen immers geschenken voor haar ophalen, waaronder juwelen van Tiffany. "Als we die twee ergens naartoe reden, was het altijd moeilijk hun aandacht te wekken wanneer we waren aangekomen, ze zaten de hele tijd aan elkaar". Een week later: hetzelfde scenario met een andere vrouw, die hij 'Flower' noemde.

Moonwalk in hondepoep
10. Zoon Prince kreeg een hond cadeau maar vertikte het de grote boodschappen van het dier op te ruimen. Toen Michael op een dag in een drol trapte, was hij razend op Prince. Dat maakte zo'n indruk op het kind dat hij voortaan de hond achtervolgde met borstel en blik, om toch maar geen uitbrander van zijn papa meer te krijgen.

25-06-2014 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yasmine, Michael en Farrah: vijf jaar al

Yasmine, Michael en Farrah: vijf jaar al

http://oi58.tinypic.com/4hyrf9.jpg

Weet jij nog waar je was toen 'X' stierf? Die inmiddels iconische vraag klinkt sinds de zoveelste herdenking van de dood van de Amerikaanse president John Fitzgerald Kennedy op 22 november 1963 telkens opnieuw. Het is een soort van maatstaf voor beroemdheid geworden. Onlangs passeerde Kurt Cobain nog de revue in het ellenlange rijtje van bekende 'onverwacht overledenen'. Vandaag, 25 juni 2014, denken we met droef heimwee terug aan een andere grote muziekheld: Michael Jackson. Hij verliet ons op de kop vijf jaar geleden. Maar in onze eigen contreien kregen we een paar uur eerder een ander immens choquerend en aangrijpend verlies te verwerken: dat van de veel te jonge zangeres en presentatrice Yasmine, née Hilde Rens. Tot overmaat van ramp stierf overigens ook nog eens de Amerikaanse actrice Farrah Fawcett op die vermaledijde 25ste juni 2009.

Niet iedereen weet dat Aldous Huxley, schrijver van Brave New World, op dezelfde dag van ons heenging als JFK. Het nieuws van de dood van de Britse auteur werd helemaal 'ondergesneeuwd', zoals dat heet, door die van de vermoorde president, en vergaart sindsdien nog enkel onvoorziene roem in allerhande quizjes. Met Farrah Fawcett (62) gebeurde iets gelijkaardigs: de King of Pop (50) eiste vijf jaar geleden alle media- en publieksaandacht op. En dat overal ter wereld, behalve in Vlaanderen. Want het ontredderende nieuws van de dood van onze eigen Yasmine (37) had ons eerder al bereikt. Een rake klap, eentje van de onmenselijke soort.

Kerk in Kontich
Wij herinneren ons alvast waar we waren, toen de wrede tijding van Yasmines dood rondging. We zaten te puffen op een veel te heet appartement in het Canadese Montréal, waar deze nieuwssite in die tijd een eenmansredactie had. We waren dus aan het werk toen de bom viel: Yasmine bleek zelf het licht te hebben uitgedaan in Kontich, op een steenworp van waar we zelf de voetbalvelden onveilig maakten en de rest van onze jeugd sleten. Hilde Rens was een dorpsgenote, die we als toekomstige plechtige communicant in een volle Sint-Martinuskerk van Kontich als een engel hoorden zingen. Haar "Don't Cry for me Argentina" was al een duidelijke voorbode van haar latere, knappe carrière. En wat een fabelachtige verschijning! We wisten toen nog niet beter maar waren stikjaloers op elke concu-tiener die al te dicht in Hildes buurt mocht komen...

King of Pop
En dan, enkele uren later, lanceerde de tabloidsite tmz het aanvankelijke 'gerucht' dat Michael Jackson zou gestorven zijn. Veel meer dan de overuren vol met adrenaline blijft ons vandaag nog altijd het ongeloof bij. Nee, én Yasmine én Michael Jackson op één dag, dat kan gewoon niet! Yasmine had ons al letterlijk naar adem doen happen en toen bleek ook de King of Pop het tijdelijke voor het eeuwige te hebben geruild. We stuurden rond middernacht Belgische tijd een 'breaking news-sms'je' naar de HLN.be-lezers aan de andere kant van de Grote Plas. MJ zou zijn laatste tournee, ironisch genoeg getiteld 'This Is It', nooit beginnen.

Stevie Wonder
Vijf dagen later slibde het centrum van Montréal dicht. De blinde legende Stevie Wonder trad er op tijdens het Festival International de Jazz. Het werd een twee uur durende tribute aan Michael. Maar wij zaten toch weer even in de dorpskerk van Kontich. Met open mond naar een engeltje te luisteren.

25-06-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wij waren beter dan The Stones, ik zweer het u"

"Wij waren beter dan The Stones, ik zweer het u"

http://oi57.tinypic.com/29uwoxe.jpg

Little Jimmy, alias Don Croissant, speelde in 1966 met zijn band Little Jimmy and the Sharks ("drie Indonesiërs, een Surinamer en ik") in het voorprogramma van The Rolling Stones toen die optraden in het sportpaleis van Schaarbeek. Zeven jaar later, in 1973, bood Keith Richards de Gentenaar dé carrièrekans van zijn leven. Maar Jimmy, die inmiddels van Brussel zijn nieuwe thuishaven maakte, koos voor zijn gezin. "Velen hebben me verweten dat ik die kans niet heb gegrepen. Dat ik stom was. Bullshit. Heb ik iets verkeerds gedaan door voor mijn vrouw en kinderen te kiezen? Ach, misschien had ik de plek kunnen innemen waar Ron Wood nu staat, maar dat is fantasie". Daarbij: "Wij waren beter dan zij".

Marcel Claeys staat op zijn identiteitskaart, maar iedereen noemt hem Jimmy. Of Don. Levensgenieter, bluesfanaat, non-conformist, anarchist.

Jukeboxen in cafés
Geboren in de volkse Gentse deelgemeente Ledeberg, waar hij als kind Sam Cooke, Chuck Berry, John Lee Hooker, Fats Domino en Little Richard ontdekte op de jukeboxen in de cafés die hij met zijn ouders bezocht. Zijn oom leerde hem mondharmonica spelen, Jimmy was nog geen veertien toen hij lid werd van Harmonie Sint-Cecilia. En toen ontdekte hij de gitaar en richtte hij zijn eerste bandjes op.

Begin 1966 speelde hij met Little Jimmy and The Robots, toen hij in Blankenberge een rock-'n-rollensemble bezig zag: The Sharks, drie Indonesiërs en een Surinamer. Het klikte en in maart 1966 speelden ze elke zondagnamiddag in Brussel.

Zelfde invloeden
"Van drie tot zes uur in de namiddag speelden we zes maanden lang in Club des Aigles, één van de kelderclubs op het Martelarenplein waar nu de Vlaamse Gemeenschap huist. Op een zondag kwam iemand van de organisatie van het concert van The Rolling Stones op me af. Pierre Rock and Roll noemde iedereen hem. 'Als je wil, kan je het voorprogramma van The Stones spelen'. Dat was direct in orde".

"Of ik toen een fan was van The Stones? Sowieso. De muziek die ik speelde en waar ik zot van was en nog ben, dat waren ook de invloeden van de Stones in die tijd: Chuck Berry, Bo Diddley, Jimmy Reed. Ik ben nog meer fan van oude bluesmuzikanten als John Lee Hooker, Muddy Waters en Little Walter, en ook daar kenden The Stones alles van. Pas op, ook zij speelden toen nog overwegend covers. Alle beatgroepen hadden in die tijd dezelfde invloeden: blues en rhythm and blues. Een Beatlesfan ben ik nooit geweest, hoe goed ze ook waren. Zij hadden minder die invloeden."

"Ons optreden begon om drie uur in de namiddag, en ik moest die avond nog in Gent gaan spelen. Ik heb toen niet met The Stones gesproken, nee, ze hadden toen al elk twee bodyguards. Dat waren taferelen als bij de Beatlemania, hé. Na ons optreden heb ik ze vanuit de coulissen een paar nummers zien spelen. 'The Last Time', 'Tell Me' en ik denk '19th Nervous Breakdown'. Wij waren beter dan zij, ik zweer het u, en ik ben geen dikke nek. Die zaal zat ook niet vol, enkel het middenplein was gevuld, op de tribunes zat niemand. Ik denk dat er zo'n 5.000 man was".

25-06-2014 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee miljoen voor Dylans 'Like a Rolling Stone'

Twee miljoen voor Dylans 'Like a Rolling Stone'

http://oi58.tinypic.com/nxovp.jpg

De met de hand geschreven tekst van Like a Rolling Stone van Bob Dylan heeft liefst twee miljoen dollar (bijna 1,5 miljoen euro) opgebracht. De tekst is vandaag geveild bij Sotheby's in New York.

Dylan schreef een van zijn bekendste liedjes in 1965 op vier velletjes postpapier van een hotel. Het manuscript bevat doorhalingen en toevoegingen.

Notities bij de tekst verwijzen naar het leven van de legendarische Amerikaanse zanger en componist. Hij noemt onder meer een optreden van zangeres Joan Baez. In de kantlijn staan tekeningetjes, zoals een schoen en een hoed.

Dylan noemde eind 1965 Like a Rolling Stone de beste song die hij tot dan toe had geschreven. Het manuscript is verkocht door een vriend en zakenpartner van Dylan uit Californië. Hij kocht het 3 jaar geleden van de zanger. Een bijgevoegde brief van Dylans advocaat bevestigt de authenticiteit van het stuk.

Op de rock-'n-roll-veiling in New York gingen behalve de songtekst van het iconische Dylan-nummer ook memorabilia van The Beatles, The Rolling Stones en Elvis Presley onder de hamer.

24-06-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer en Justin zijn nog steeds verliefd

Jennifer en Justin zijn nog steeds verliefd

http://oi61.tinypic.com/125gqhg.jpg

Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn na negen maanden eindelijk weer samen op de rode loper gespot. Het stel liep maandag in New York zij aan zij naar de première van The Leftovers, de nieuwe HBO-serie waar Justin in speelt. Ze leken stapelverliefd.

Op foto's ziet het stel er dolgelukkig en stapelverliefd uit. De 45-jarige actrice heeft haar armen om haar verloofde heen geslagen en ondanks de vele camera's kijken Jennifer en Justin ongegeneerd diep in elkaars ogen.

De Friends-ster droeg een simpele, maar chique outfit: een zwartzijden T-shirtjurkje en een paar hakken met studs. Haar haren hingen los en Jen had amper accessoires om, met uitzondering van haar 8-karaats verlovingsring. Haar 42-jarige geliefde had een blauw kostuum en een witte blouse uit de kast getrokken. In plaats van een stropdas droeg hij een zogeheten pin, een soort speld, door zijn boord.

Jen en Justin bewandelden de rode loper voor het laatst op het Toronto Film Festival in 2013. Door de lange pauze staken geruchten de kop op dat de driejarige relatie zijn einde had bereikt.

24-06-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!