NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson 5 jaar dood: 10 zaken die je nog niet wist

Michael Jackson 5 jaar dood: 10 zaken die je nog niet wist

http://oi61.tinypic.com/35jk0gk.jpg

Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Michael Jackson overleed. In een nieuw boek doen de twee lijfwachten die van 2006 tot zijn laatste dag voor Jackson werkten, Bill Whitfield en Javon Beard, een reeks opmerkelijke onthullingen over de man die na zijn dood meer waard blijkt dan bij leven.

Familievetes
1. Michael was vervreemd van de meeste van zijn familieleden. Zijn zus Janet moest bij zijn entourage
een afspraak maken om haar broer te ontmoeten, maar meestal weigerde hij haar te zien.

In februari 2007 maakte Michael zich klaar voor het feest voor de 75ste verjaardag van Elizabeth Taylor toen zijn lijfwacht Whitfield hoorde hoe een Mercedes het hek van het huis ramde. Whitfield rende naar de auto en richtte zijn pistool op de man, tot hij zag dat het Michaels jongere broer Randy was. "Michael moet me nog geld", schreeuwde die. "Ik wil mijn verdomde geld". Whitfield ging Michael vertellen wat er aan de hand was. "Stuur hem weg", zei Michael. Randy wilde echter niet wijken, tot hun vader Joe hem belde en hem overhaalde op te krassen. Michael miste om die reden het verjaardagsfeest dat hij al twee weken aan het voorbereiden was.

Gesluierde kinderen
2. Zijn kinderen Paris, Blanket en Prince droegen sluiers voor hun gezicht, maar dat was niet omdat Michael bang was dat ze ziektes zouden oplopen. Hij wilde zo hun anonimiteit bewaren. Hij wou immers dat ze bij de weinige gelegenheden dat ze zonder hem naar buiten kwamen als 'normale' kinderen zouden gezien worden. Ze moesten de maskers enkel in zijn bijzijn dragen.

Privé-onderwijs in schooluniform
3. Het onderwijs van zijn kinderen was Michaels topprioriteit. Hoewel ze thuis les kregen van een privé-leraar, moesten ze van hun vader een schooluniform dragen. Lessen begonnen stipt om acht uur 's morgens in een kamer die als klaslokaal was ingericht. Elke week overliep Michael met de leraar de vorderingen die zijn kinderen maakten, hij hielp hen met hun huiswerk en overhoorde zijn kinderen.

Feestjes zonder gasten
4. Hij organiseerde grootse verjaardagsfeestjes voor de kinderen, maar zij waren de enige gasten. Vriendjes of vriendinnetjes hadden ze toen immers niet.

Paranoia
5. Zijn lijfwachten hadden een heel arsenaal aan wapens: halfautomatische Glock-pistolen, taser die stroomstoten van 1,2 miljoen volt konden geven, AR15-oorlogswapens en MP5-machinegeweren. Michael was zo paranoide dat hij in het holst van de nacht de sloten op alle deuren controleerde. "Michael vertrouwde niemand en sliep amper. Hij liet in alle kamers alarmknoppen installeren die hij of zijn kinderen bij gevaar konden indrukken. Het alarm was enkel hoorbaar in onze trailer".

Kleine wasjes, grote wasjes
6. Michael deed zelf de was. Zo herinneren zijn lijfwachten zich dat hij ooit een medewerker om wasproduct stuurde zodat hij de kleren van de kinderen zou kunnen wassen.

Wereldvreemd
7. Begin 2007 zag Michael voor het eerst daklozen, in Las Vegas door het raam van zijn geblindeerde limousine. Whitfield: "Meneer Jackson vroeg me: 'Wat doen die mensen daar?'. 'Dat zijn dakloze mensen, meneer', zei ik. 'Echt? Wow', reageerde hij. Michael vroeg zijn chauffeur te stoppen en riep een dakloze vrouw, die hij 300 dollar toestopte. Toen hij zag hoe een man de vrouw dat geld probeerde te ontfutselen, gaf hij ook die man 300 dollar. Die vrouw begon te huilen van geluk. De hele avond deelde hij biljetten van 100 dollar uit. 'Zo erg. Dit land is zo rijk en die mensen zijn zo arm dat ze op straat moeten leven', zei hij".

Lachen met Prince
8. Michael verkleedde zich graag zodat hij onopgemerkt kon gaan winkelen. In de zomer van 2007 was hij met vakantie op een landgoed in de buurt van Middleburg, Virginia. Toen hij in een Walmart ging winkelen, droeg hij een sluier, met lijfwacht Whitfield in zijn zog. De sluier vonden de veiligheidsagenten van de supermarkt verdacht. Ze belden de politie en Whitfield moest de situatie oplossen. Hij wilde niet onthullen dat het Michael Jackson was, want dat resulteerde altijd in een volkstoeloop. Dus verklaarde hij aan de politie dat de man onder de sluier Prince was. De politie trok zich terug en de tientallen nieuwsgierigen namen de wijk. Michael zag in Prince een te duchten rivaal. Toen hij later vernam dat Whitfield hem als Prince had voorgesteld, lachte hij en zei: "Geen wonder dat ze ons met rust lieten".

Geheime minnaressen
9. In september 2007 moest Whitfield een 'vriendin' ophalen op de luchthaven in Virginia. Dat bleek de geheime vriendin van Michael, die hij tegenover zijn lijfwachten kortweg 'Friend' noemde. "Een oogverblindende schoonheid met een Oost-Europees accent en donker krullend haar". De vrouw werd ondergebracht in een hotel op drie kwartier rijden van waar Michael met zijn kinderen verbleef. Nadat de kinderen naar bed waren, moest Whitfield Michael naar daar voeren en hem via de nooduitgang het hotel binnen loodsen. Michael verbleef daar telkens urenlang, maar hij zorgde er telkens voor dat hij terug thuis was voor de kinderen wakker werden. Volgens Whitfield en Beard was die vrouw heel bijzonder voor Michael. Hij liet hen immers geschenken voor haar ophalen, waaronder juwelen van Tiffany. "Als we die twee ergens naartoe reden, was het altijd moeilijk hun aandacht te wekken wanneer we waren aangekomen, ze zaten de hele tijd aan elkaar". Een week later: hetzelfde scenario met een andere vrouw, die hij 'Flower' noemde.

Moonwalk in hondepoep
10. Zoon Prince kreeg een hond cadeau maar vertikte het de grote boodschappen van het dier op te ruimen. Toen Michael op een dag in een drol trapte, was hij razend op Prince. Dat maakte zo'n indruk op het kind dat hij voortaan de hond achtervolgde met borstel en blik, om toch maar geen uitbrander van zijn papa meer te krijgen.

25-06-2014 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yasmine, Michael en Farrah: vijf jaar al

Yasmine, Michael en Farrah: vijf jaar al

http://oi58.tinypic.com/4hyrf9.jpg

Weet jij nog waar je was toen 'X' stierf? Die inmiddels iconische vraag klinkt sinds de zoveelste herdenking van de dood van de Amerikaanse president John Fitzgerald Kennedy op 22 november 1963 telkens opnieuw. Het is een soort van maatstaf voor beroemdheid geworden. Onlangs passeerde Kurt Cobain nog de revue in het ellenlange rijtje van bekende 'onverwacht overledenen'. Vandaag, 25 juni 2014, denken we met droef heimwee terug aan een andere grote muziekheld: Michael Jackson. Hij verliet ons op de kop vijf jaar geleden. Maar in onze eigen contreien kregen we een paar uur eerder een ander immens choquerend en aangrijpend verlies te verwerken: dat van de veel te jonge zangeres en presentatrice Yasmine, née Hilde Rens. Tot overmaat van ramp stierf overigens ook nog eens de Amerikaanse actrice Farrah Fawcett op die vermaledijde 25ste juni 2009.

Niet iedereen weet dat Aldous Huxley, schrijver van Brave New World, op dezelfde dag van ons heenging als JFK. Het nieuws van de dood van de Britse auteur werd helemaal 'ondergesneeuwd', zoals dat heet, door die van de vermoorde president, en vergaart sindsdien nog enkel onvoorziene roem in allerhande quizjes. Met Farrah Fawcett (62) gebeurde iets gelijkaardigs: de King of Pop (50) eiste vijf jaar geleden alle media- en publieksaandacht op. En dat overal ter wereld, behalve in Vlaanderen. Want het ontredderende nieuws van de dood van onze eigen Yasmine (37) had ons eerder al bereikt. Een rake klap, eentje van de onmenselijke soort.

Kerk in Kontich
Wij herinneren ons alvast waar we waren, toen de wrede tijding van Yasmines dood rondging. We zaten te puffen op een veel te heet appartement in het Canadese Montréal, waar deze nieuwssite in die tijd een eenmansredactie had. We waren dus aan het werk toen de bom viel: Yasmine bleek zelf het licht te hebben uitgedaan in Kontich, op een steenworp van waar we zelf de voetbalvelden onveilig maakten en de rest van onze jeugd sleten. Hilde Rens was een dorpsgenote, die we als toekomstige plechtige communicant in een volle Sint-Martinuskerk van Kontich als een engel hoorden zingen. Haar "Don't Cry for me Argentina" was al een duidelijke voorbode van haar latere, knappe carrière. En wat een fabelachtige verschijning! We wisten toen nog niet beter maar waren stikjaloers op elke concu-tiener die al te dicht in Hildes buurt mocht komen...

King of Pop
En dan, enkele uren later, lanceerde de tabloidsite tmz het aanvankelijke 'gerucht' dat Michael Jackson zou gestorven zijn. Veel meer dan de overuren vol met adrenaline blijft ons vandaag nog altijd het ongeloof bij. Nee, én Yasmine én Michael Jackson op één dag, dat kan gewoon niet! Yasmine had ons al letterlijk naar adem doen happen en toen bleek ook de King of Pop het tijdelijke voor het eeuwige te hebben geruild. We stuurden rond middernacht Belgische tijd een 'breaking news-sms'je' naar de HLN.be-lezers aan de andere kant van de Grote Plas. MJ zou zijn laatste tournee, ironisch genoeg getiteld 'This Is It', nooit beginnen.

Stevie Wonder
Vijf dagen later slibde het centrum van Montréal dicht. De blinde legende Stevie Wonder trad er op tijdens het Festival International de Jazz. Het werd een twee uur durende tribute aan Michael. Maar wij zaten toch weer even in de dorpskerk van Kontich. Met open mond naar een engeltje te luisteren.

25-06-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wij waren beter dan The Stones, ik zweer het u"

"Wij waren beter dan The Stones, ik zweer het u"

http://oi57.tinypic.com/29uwoxe.jpg

Little Jimmy, alias Don Croissant, speelde in 1966 met zijn band Little Jimmy and the Sharks ("drie Indonesiërs, een Surinamer en ik") in het voorprogramma van The Rolling Stones toen die optraden in het sportpaleis van Schaarbeek. Zeven jaar later, in 1973, bood Keith Richards de Gentenaar dé carrièrekans van zijn leven. Maar Jimmy, die inmiddels van Brussel zijn nieuwe thuishaven maakte, koos voor zijn gezin. "Velen hebben me verweten dat ik die kans niet heb gegrepen. Dat ik stom was. Bullshit. Heb ik iets verkeerds gedaan door voor mijn vrouw en kinderen te kiezen? Ach, misschien had ik de plek kunnen innemen waar Ron Wood nu staat, maar dat is fantasie". Daarbij: "Wij waren beter dan zij".

Marcel Claeys staat op zijn identiteitskaart, maar iedereen noemt hem Jimmy. Of Don. Levensgenieter, bluesfanaat, non-conformist, anarchist.

Jukeboxen in cafés
Geboren in de volkse Gentse deelgemeente Ledeberg, waar hij als kind Sam Cooke, Chuck Berry, John Lee Hooker, Fats Domino en Little Richard ontdekte op de jukeboxen in de cafés die hij met zijn ouders bezocht. Zijn oom leerde hem mondharmonica spelen, Jimmy was nog geen veertien toen hij lid werd van Harmonie Sint-Cecilia. En toen ontdekte hij de gitaar en richtte hij zijn eerste bandjes op.

Begin 1966 speelde hij met Little Jimmy and The Robots, toen hij in Blankenberge een rock-'n-rollensemble bezig zag: The Sharks, drie Indonesiërs en een Surinamer. Het klikte en in maart 1966 speelden ze elke zondagnamiddag in Brussel.

Zelfde invloeden
"Van drie tot zes uur in de namiddag speelden we zes maanden lang in Club des Aigles, één van de kelderclubs op het Martelarenplein waar nu de Vlaamse Gemeenschap huist. Op een zondag kwam iemand van de organisatie van het concert van The Rolling Stones op me af. Pierre Rock and Roll noemde iedereen hem. 'Als je wil, kan je het voorprogramma van The Stones spelen'. Dat was direct in orde".

"Of ik toen een fan was van The Stones? Sowieso. De muziek die ik speelde en waar ik zot van was en nog ben, dat waren ook de invloeden van de Stones in die tijd: Chuck Berry, Bo Diddley, Jimmy Reed. Ik ben nog meer fan van oude bluesmuzikanten als John Lee Hooker, Muddy Waters en Little Walter, en ook daar kenden The Stones alles van. Pas op, ook zij speelden toen nog overwegend covers. Alle beatgroepen hadden in die tijd dezelfde invloeden: blues en rhythm and blues. Een Beatlesfan ben ik nooit geweest, hoe goed ze ook waren. Zij hadden minder die invloeden."

"Ons optreden begon om drie uur in de namiddag, en ik moest die avond nog in Gent gaan spelen. Ik heb toen niet met The Stones gesproken, nee, ze hadden toen al elk twee bodyguards. Dat waren taferelen als bij de Beatlemania, hé. Na ons optreden heb ik ze vanuit de coulissen een paar nummers zien spelen. 'The Last Time', 'Tell Me' en ik denk '19th Nervous Breakdown'. Wij waren beter dan zij, ik zweer het u, en ik ben geen dikke nek. Die zaal zat ook niet vol, enkel het middenplein was gevuld, op de tribunes zat niemand. Ik denk dat er zo'n 5.000 man was".

25-06-2014 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee miljoen voor Dylans 'Like a Rolling Stone'

Twee miljoen voor Dylans 'Like a Rolling Stone'

http://oi58.tinypic.com/nxovp.jpg

De met de hand geschreven tekst van Like a Rolling Stone van Bob Dylan heeft liefst twee miljoen dollar (bijna 1,5 miljoen euro) opgebracht. De tekst is vandaag geveild bij Sotheby's in New York.

Dylan schreef een van zijn bekendste liedjes in 1965 op vier velletjes postpapier van een hotel. Het manuscript bevat doorhalingen en toevoegingen.

Notities bij de tekst verwijzen naar het leven van de legendarische Amerikaanse zanger en componist. Hij noemt onder meer een optreden van zangeres Joan Baez. In de kantlijn staan tekeningetjes, zoals een schoen en een hoed.

Dylan noemde eind 1965 Like a Rolling Stone de beste song die hij tot dan toe had geschreven. Het manuscript is verkocht door een vriend en zakenpartner van Dylan uit Californië. Hij kocht het 3 jaar geleden van de zanger. Een bijgevoegde brief van Dylans advocaat bevestigt de authenticiteit van het stuk.

Op de rock-'n-roll-veiling in New York gingen behalve de songtekst van het iconische Dylan-nummer ook memorabilia van The Beatles, The Rolling Stones en Elvis Presley onder de hamer.

24-06-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer en Justin zijn nog steeds verliefd

Jennifer en Justin zijn nog steeds verliefd

http://oi61.tinypic.com/125gqhg.jpg

Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn na negen maanden eindelijk weer samen op de rode loper gespot. Het stel liep maandag in New York zij aan zij naar de première van The Leftovers, de nieuwe HBO-serie waar Justin in speelt. Ze leken stapelverliefd.

Op foto's ziet het stel er dolgelukkig en stapelverliefd uit. De 45-jarige actrice heeft haar armen om haar verloofde heen geslagen en ondanks de vele camera's kijken Jennifer en Justin ongegeneerd diep in elkaars ogen.

De Friends-ster droeg een simpele, maar chique outfit: een zwartzijden T-shirtjurkje en een paar hakken met studs. Haar haren hingen los en Jen had amper accessoires om, met uitzondering van haar 8-karaats verlovingsring. Haar 42-jarige geliefde had een blauw kostuum en een witte blouse uit de kast getrokken. In plaats van een stropdas droeg hij een zogeheten pin, een soort speld, door zijn boord.

Jen en Justin bewandelden de rode loper voor het laatst op het Toronto Film Festival in 2013. Door de lange pauze staken geruchten de kop op dat de driejarige relatie zijn einde had bereikt.

24-06-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe buren klagen over wietlucht bij Bieber

Nieuwe buren klagen over wietlucht bij Bieber

http://oi61.tinypic.com/10p1u11.jpg

Justin Bieber lijkt er al lustig op los gepaft te hebben in zijn nieuwe woning in Beverly Hills. Hij is amper verhuisd, maar de buren klagen nu al over een penetrante wietlucht in het appartementencomplex.

De zanger huurt sinds deze maand twee units in een nieuw gebouw in Beverly Hills: een penthouse en de verdieping eronder, hoewel die niet van binnenuit met elkaar verbonden zijn. De buren hebben al klachten ingediend bij de vereniging van eigenaren over geluidsoverlast en een marihuanalucht, weet entertainmentsite TMZ.

"De wietlucht was in de vloerbekleding getrokken, met name in mijn gang, waar ook Justins appartement op uitkomt", aldus een medebewoner. De buren klaagden vorige week over een wild feestje dat tot 4 uur 's ochtends duurde. Sinds de komst van Bieber zou de politie al twee keer zijn gebeld. Een van de buren zag dat de muzikant gisteren, tijdens een relatief klein feestje, waterpijpen en een bar op zijn balkon had gezet.

24-06-2014 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte monarch bewondert IJzeren Troon van 'Game of Thrones'

Echte monarch bewondert IJzeren Troon van 'Game of Thrones'

http://oi58.tinypic.com/34s3wco.jpg

Een echte monarch op de set van de fantasyreeks 'Game of Thrones'? Het kan, want koningin Elizabeth II heeft vandaag samen met prins Philip een bezoek gebracht aan de filmset van de popualaire reeks. De Queen is op zoek in Noord-Ierland, waar een groot deel van de populaire tv-reeks gedraaid wordt. Ze hadden onder meer aandacht voor de felbestreden IJzeren Troon van de tv-serie en kregen een klein model als aandenken mee naar huis.

De koningin ontmoette de cast van de tv-reeks, gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin, ook. David Benioff en Dan Weiss, de drijvende krachten achter 'Game of Thrones', waren ook aanwezig.

Queen Elizabeth II kreeg ook een rondleiding op de set van de tv-show in Belfast. Daarbij kon ze de felbevochten IJzeren Troon bewonderen, maar bedankte volgens nieuwszender CBS vriendelijk voor de uitnodiging om in het gigantische gestoelte plaats te nemen. Tot groot ongenoegen van website Buzzfeed.

Crumlin Road Gaol
Eerder vandaag kreeg de Engelse koningin al een rondleiding in de ooit beruchte Belfastse gevangenis Crumlin Road Gaol. Gidsen van dienst waren de Noord-Ierse premier Peter Robinson en zijn vicepremier Martin McGuinness, die zelf ooit korte tijd in die gevangenis verbleven. McGuinness was vroeger een kopstuk van de pro-Ierse katholieke verzetsbeweging IRA, Robinson nam aan demonstraties van de pro-Britse protestanten deel.

Elizabeth II had gisterenavond voor het eerst een gesprek onder vier ogen met McGuinness. In 2012 had ze hem voor het eerst de hand geschud. Net zoals het bezoek van vandaag was dat een belangrijk gebaar in Groot-Brittannië, dat nog steeds door het Noord-Ierse colflict beïnvloed wordt. Sinds het vredesakkoord van 1998 zijn de bloedige twisten ruim bijgelegd. De gevangenis Crumlin Road Gaol is vandaag een toeristische attractie.

24-06-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price geeft ontrouwe echtgenoot tweede kans

Katie Price geeft ontrouwe echtgenoot tweede kans

http://oi62.tinypic.com/33fg7xh.jpg

Het zwangere glamourmodel heeft onthuld dat ze gaat proberen de brokken te lijmen met haar ontrouwe ex, Kieran Hayler. Katie gaf wel tijdens een radio-interview toe dat de poging tot verzoening niet van een leien dakje loopt. Onlangs raakte bekend dat Kieran een affaire had met Katies voormalige beste vriendin Jane Pountney.

Katie wil voor de kinderen haar ex nog een kans geven, maar de twee zijn nog niet officieel een koppel. "Mijn ex volgt een behandeling, hij heeft al een kind bij mij en er is een tweede op komst. Ik ben het aan hen verschuldigd om hem te steunen bij het oplossen van zijn problemen zodat hij ooit een positieve factor in hun leven kan zijn."

24-06-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ashton Kutcher wordt goede vader"

"Ashton Kutcher wordt goede vader"

http://oi61.tinypic.com/2co6gx3.jpg

Ashton Kutcher wordt een hele goede ouder, net als zijn aanstaande Mila Kunis. Dat heeft de tweelingbroer van de acteur laten weten aan E! News. "Ze zullen hun kleintje goed opvoeden en veel discipline meegeven, dat zal soms wel moeilijk zijn."

Michael Kutcher zegt dat Ashton dol is op zijn neefjes en dat hij veel met ze speelt. "Hij raakt nooit moe, hij gaat maar door met ze. Hij heeft veel energie", aldus de broer van de Two and a Half Men-acteur. Wel denkt Michael dat zijn broer wat beschermender zal zijn als hij en Mila een meisje krijgen.

24-06-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woestijnvis ziet ook Bart Cannaerts vertrekken

Woestijnvis ziet ook Bart Cannaerts vertrekken

http://oi58.tinypic.com/whl5kw.jpg

Amper twee weken na zijn vertrek bij Woestijnvis haalt Tom Lenaerts een eerste grote vis binnen. Bart Cannaerts, dit ­voorjaar nog te zien als presentator van ­­'De Pappenheimers' op VIER, gaat aan de slag bij Panenka, het nieuwe productiehuis dat Lenaerts uit de grond stampt.

Een precieze datum voor een eerste werkdag is er nog niet. Naar een geschikte locatie waar Panenka kantoor kan houden, is het ook nog even zoeken. En wie precies de collega's worden, is voorlopig ook niet helemaal duidelijk. «Maar dat is precies wat me aantrekt in dit verhaal», zegt Bart Cannaerts. «Het gevoel er van bij het begin bij te zijn vind ik heel leuk.»

Cannaerts weet waarover hij praat. Een paar jaar geleden stond hij immers mee aan de wieg van Shelter, het productiehuis waarvoor hij meewerkte aan 'Benidorm Bastards' en 'Wat als?'. Van Shelter ging het naar Woestijnvis, waar Cannaerts binnengehaald werd als presentator van 'De Pappenheimers'. De kijkcijfers van dat programma vielen tegen en er kwam wat kritiek op de presentatiestijl van Cannaerts, al heeft dat zijn beslissing om naar Panenka over te stappen niet beïnvloed, zegt hij. «Ik vond 'De Pappenheimers' heel leuk om te doen. Ik had er ook graag nog een seizoen bijgedaan, maar toen kwam Tom er plots tussen fietsen. Zijn project sprak me aan en dus heb ik mijn buikgevoel gevolgd.» 

24-06-2014 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zatte Rita' verdwijnt uit Familie

'Zatte Rita' verdwijnt uit Familie

http://oi61.tinypic.com/2zhqhk6.jpg

Voor fans van Familie moet dit ongetwijfeld als een harde klap aankomen: Rita Van den Bossche verdwijnt uit de populaire vtm-soap. Dat meldt Story. Na 23 jaar Zatte Rita gespeeld te hebben, is het naar eigen zeggen genoeg geweest voor Jacky Lafon.

De reden waarom Lafon ermee wil kappen is op zijn minst opmerkelijk te noemen. "Het klinkt misschien onnozel, maar ik kan de files niet meer aan. Vorige week heb ik vier uur in de auto gezeten. Ik was een wrak toen ik thuiskwam", vertelt ze. Het is zelfs zo erg dat ze er een "wegfobie" aan heeft overgehouden. "Soms stap ik uit de auto en moet ik overgeven, of huilen. Chauffeurs zijn erg agressief en ik zit soms te beven in de auto."

Ook het grote verloop van acteurs deed Lafon beslissen er een punt achter te zetten. "Het voelt niet meer aan als mijn Familie. Het zijn allemaal superlieve en getalenteerde acteurs, maar er heeft nog nooit zo veel volk in Familie gespeeld. Het lijkt alsof ik in een doolhof zit waarvan ik de uitgang niet meer vind. Het is verstikkend."

Zatte Rita is in al die jaren zowat uitgegroeid tot een cultfiguur. Een Facebookpagina die aan haar gewijd is, heeft meer dan 36.000 likes. Het is dan ook maar de vraag hoe de fans zullen reageren op haar vertrek.

24-06-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dood van jonge muzikanten romantiseer je niet"

"Dood van jonge muzikanten romantiseer je niet"

http://oi61.tinypic.com/eimlid.jpg

Frances Bean Cobain heeft uitgehaald naar Lana Del Rey. De dochter van de legendarische Nirvana-frontman Kurt Cobain neemt het de zangeres kwalijk dat ze eerder deze maand in een interview zei dat ze op jonge leeftijd wil doodgaan, zoals haar idolen Kurt en Amy Winehouse.

''@LanaDelRey de dood van jonge muzikanten is niet iets om te romantiseren'', twittert Frances Bean. ''Ik zal mijn vader nooit kennen omdat hij op jonge leeftijd is overleden en het wordt een heldendaad omdat mensen zoals jij denken dat het 'cool' is. Nu, dat is het verdomme niet.''

De dochter van Cobain en Courtney Love vervolgt: ''Omarm het leven, want je krijgt er maar één. De mensen die jij hebt genoemd, hebben dat leven weggegooid. Wordt niet één van hen. Je bent te getalenteerd om het te verspillen.'' Frances Bean twittert daarna nog dat ze Lana niet wil aanvallen, maar dat ze alles, vanuit persoonlijke ervaring, in perspectief probeert te plaatsen voor de zangeres.

Del Rey zei anderhalve week geleden tegen de Britse krant The Guardian dat ze een vroegtijdige dood als iets glamoureus ziet. Het liefst wil ze nu al niet meer leven, bekende ze. ''Ik wil dit niet blijven doen. Zo voel ik me gewoon. Als het niet zo zou zijn, dan zou ik het ook niet zeggen.''

23-06-2014 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Anouk: "Ben dik en kan niet stoppen met junkfood"

Hoogzwangere Anouk: "Ben dik en kan niet stoppen met junkfood"

http://oi62.tinypic.com/290y4vk.jpg

De zwangere Anouk heeft weer van zich laten horen. Op Facebook deelde de zangeres een foto waarop haar dikke buik te zien is en ze lachend in de camera kijkt.

"Ik ben dik, zwanger, en ik kan niet stoppen met het eten van junkfood", schrijft Anouk erbij.

Ze vraagt zich ook af waar haar billen, haar 'glow', zijn heengegaan. In vergelijking met haar dikke buik schiet er van Anouks nog weinig over. "Ben je zwanger van een heel elftal ofzo?", vraagt een fan zich onder de foto af. Het beeld kreeg in een halfuur meer dan 15.000 likes.

23-06-2014 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan rent naakt door winkel

Lindsay Lohan rent naakt door winkel

http://oi57.tinypic.com/280al5.jpg

Lindsay Lohan rende onlangs naakt door de winkel Selfridges in Londen, dat meldt The Sun. De 27-jarige verbijsterde het personeel van de winkel toen ze naakt het pashokje uitstapte.

Lindsay was heel wat kleding aan het passen toen ze besloot een rondje te rennen. "Halverwege het passen rende ze naakt de paskamer uit. Het personeel achtervolgde haar en probeerde haar te bedekken", aldus een bron. "Ze barstte in lachen uit."

De afspraak die de actrice die middag had met een personal shopper in de winkel ging na het incident niet door.

23-06-2014 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hunger Games-acteurs zijn officieel klaar met filmen

Hunger Games-acteurs zijn officieel klaar met filmen

http://oi62.tinypic.com/2e4wvic.jpg

Een emotioneel moment op de set van de Hunger Games dit weekend, de acteurs blikten de laatste scène in en zijn officieel klaar met filmen. De intussen wereldberoemde acteurs probeerden hun emoties de baas te blijven tijdens een groepsknuffel.

Het zit erop voor de cast en crew van de succesvolle Hunger Games-franchise. Dit weekend werd de laatste scène van de laatste film 'Hunger Games: Mockingjay-Part 2' ingeblikt.

De acteurs waren duidelijk wat aangedaan dat hun jarenlange samenwerking ten einde kwam. De producer van de film, Nina Jacobson, postte een foto op Twitter waarop de vier hoofdpersonages elkaar een groepsknuffel geven. Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Liam Hemsworth (Gale), Josh Hutcherson (Peeta) en Woody Harrelson (Haymitch) zijn duidelijk hechte vrienden geworden doorheen de franchise.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 komt uit op 21 november dit jaar. Part 2 wordt een jaar later, op 20 november 2015, verwacht in de zalen.

23-06-2014 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was George Clooney op zijn zeventiende even sexy?

Was George Clooney op zijn zeventiende even sexy?

http://oi61.tinypic.com/esrrtk.jpg

Het magazine People pakt uit met foto's uit de oude doos van George Clooney. De veelgeprezen mooiste man ter wereld was ook in zijn tienerjaren al een echte hunk.

De exlusieve beelden laten onder meer een jeugdige Clooney zien met ontblote torso en korte tennisshort. De foto werd genomen tijdens een tornooi in de Amerikaanse stad Augusta. Zijn gespierde lichaam met getaande huid zal toen ook al de aandacht van de meisjes getrokken hebben.

Zijn eerste rol speelde de acteur in de tv-serie 'Centennial'. Ook daar zien we hoe het charisma van de jonge Clooney al van het scherm spatte.

Ook met grijze haren heeft de 53-jarige Amerikaan nog niets van zijn charmes verloren. Amal Alamuddin, zijn toekomstige echtgenote, zal je dus niet horen klagen.

23-06-2014 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook koningspaar viert mee met Duivels, Filip maakt selfies

Ook koningspaar viert mee met Duivels, Filip maakt selfies

http://oi57.tinypic.com/rrty6f.jpg

De Rode Duivels hebben enkele uren na hun 1-0 zege op het WK in Brazilië tegen Rusland hoog bezoek gekregen. Niemand minder dan Koning Filip en Koningin Mathilde kwamen hen gelukwensen met hun driepunter en de bijhorende kwalificatie voor de volgende ronde.

Zowel de Duivels als het koningspaar logeerden in Rio in het Sheratonhotel en na de clash tegen de Russen was er een ontmoeting voorzien. Een pak Belgische spelers, onder wie Dries Mertens, Daniel Van Buyten, Jan Vertonghen en Adnan Januzaj namen nadien dan ook maar wat graag een selfie met de koning.

Eerder op de dag hadden Koning Filip en Koningin Mathilde in het gezelschap van onder meer ministers Pieter De Crem en Didier Reynders de partij in het Maracanastadion in Rio bijgewoond. Ook FIFA-voorzitter Sepp Blatter was een van de toeschouwers in het legendarische stadion.

Het koningspaar was sinds vrijdag in Rio en vliegt maandagmorgen terug naar België. De Duivels van hun kant zitten zondagavond al opnieuw in het vliegtuig. Dat brengt hen na een vlucht van iets minder dan een uurtje van Rio naar Sao Paulo, vandaaruit volgt nog een korte busreis naar het spelersresort in Mogi das Cruzes. Veel reizen moet de selectie van Marc Wilmots de komende dagen overigens niet, de derde en laatste groepswedstrijd van de Belgen (tegen Zuid-Korea) wordt donderdag immers in de Corinthians Arena in Sao Paulo afgewerkt.

23-06-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vechtende Kenneth uit 'Helaasheid Der Dingen' krijgt werkstraf

Vechtende Kenneth uit 'Helaasheid Der Dingen' krijgt werkstraf

http://oi57.tinypic.com/r1x24m.jpg

Voor hun aandeel in een zware vechtpartij op een Chirofuif in Erpe-Mere, in de zomer van 2011, heeft de Dendermondse strafrechter vijf jongeren veroordeeld tot een werkstraf. Onder hen ook Kenneth Vanbaeden, gekend als acteur uit de film "De Helaasheid Der Dingen".

Vanbaeden en zijn vier vrienden hadden het al te bont gemaakt. Ze schopten en sloegen hun slachtoffer, ook nadat die al bewusteloos op de grond lag. De man was zodanig toegetakeld dat hij een tijdje in coma lag in het ziekenhuis. Het is omdat getuigen Kenneth Vanbaeden hadden herkend uit de film, dat de politie erin slaagde de daders van de vechtpartij op te sporen en bij de kraag te vatten.

Er hing de vechtersbazen aanvankelijk twee jaar cel, waarvan een deel met uitstel, boven het hoofd, maar de Dendermondse strafrechter maakte er werkstraf van 150 uur en 80 uur van. Alle vijf kregen ze ook een boete van 1.200 euro, waarvan de helft met uitstel. Het slachtoffer bleek immers ook geen onbeschreven blad. Volgens de beklaagden viel hij iedereen op de fuif lastig en was hij onder invloed van alcohol en drugs.

23-06-2014 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC "zeer waarschijnlijk" weer op tournee

AC/DC "zeer waarschijnlijk" weer op tournee

http://oi58.tinypic.com/6o1lvl.jpg

De rockers van AC/DC gaan dit jaar mogelijk weer toeren. Dat schrijft zanger Brian Johnson op de website van zijn autoprogramma. "Het is zeer waarschijnlijk dat we voor het einde van het jaar weer op tournee gaan."

Eerder dit jaar besloot de band door te schrijven aan een nieuw album, ondanks het feit dat een van de bandleden een jaar afwezig is. Gitarist Malcolm Young heeft namelijk een sabbatical genomen vanwege zijn slechte gezondheid.

Johnson vertelde The Telegraph in maart dat de band in mei de studio's in zou duiken om te werken aan nieuwe songs. "Als er wat moois uitkomt, nemen we het op", zei de zanger. Eerder liet Johnson weten dat de band het 40-jarig jubileum zou willen vieren met een tournee. Hij wilde graag 40 optredens gevens, om zo die mijlpaal van AC/DC te vieren.

Met de laatste aankondiging op zijn website lijkt deze belofte steeds meer werkelijkheid te worden. Het laatste studioalbum van de band dateert uit 2008, de laatste tour was in 2010.

22-06-2014 om 10:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Clarkson stelt dochter voor op Twitter

Kelly Clarkson stelt dochter voor op Twitter

http://oi59.tinypic.com/2q3zvvo.jpg

Zangeres Kelly Clarkson heeft een eerste foto van haar kersverse dochter River Rose bekend gemaakt. Ze postte het kiekje op Twitter.

Kelly beviel op 12 juni van haar eerste dochter. Op de foto, die past bij de trouwfoto's van de zangeres, is het meisje te zien in een vintage koets. Clarkson noemt haar dochter "het geweldigste op de hele planeet." Zij en haar man Brandon Blackstock zijn naar verluidt in de wolken.

22-06-2014 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!