Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel neemt in stijl afscheid van The Sequence

Brussel neemt in stijl afscheid van The Sequence

http://oi57.tinypic.com/28s6k5v.jpg

Met een straatfeest namen Brussel en het Vlaams parlement gisteren afscheid van The Sequence, de 80 meter lange en 15 meter hoge installatie uit houten latten van kunstenaar Arne Quinze. Bijna 1.000 bezoekers zakten af naar de Leuvenseweg voor een spectaculaire lichtshow en het optreden van dj Lefto.

The Sequence blijft nog tot 8 augustus te bewonderen aan het Vlaams Parlement in Brussel. Dan wordt het afgebroken en gerecycleerd tot spaanplaten. De oranje structuur vormde bijna zes jaar lang een gewelf over de Leuvenseweg, van het Vlaams parlement tot het huis van de Vlaamse volksvertegenwoordigers. Het was van het begin duidelijk dat het om een tijdelijke constructie ging.

"We krijgen veel reacties van mensen die het kunstwerk zullen missen en hopen dat de leegte wordt opgevuld", zegt woordvoerder Denis Decaluwe. "Maar we weten niet of daar al concrete plannen voor zijn."

Gelijkaardige installaties van Quinze zijn te bewonderen in Shanghai, Rio de Janeiro of een kleinere versie dichter bij huis in Knokke. Einde dit jaar zet de Gentse kunstenaar ook een grote sculptuur neer in Bergen, dat volgend jaar culturele hoofdstad van Europa is.

13-07-2014 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney weigert excuses Daily Mail

George Clooney weigert excuses Daily Mail

http://oi58.tinypic.com/20pzf4j.jpg

George Clooney heeft de excuses die Daily Mail hem aanbood voor de berichtgeving over zijn schoonmoeder niet aanvaard. Dat meldt persbureau Reuters. Eerder deze week haalde hij fel uit naar de tabloid: volgens hem klopt er niets van dat de moeder van zijn verloofde Amal Alamuddin om religieuze redenen tegen hun huwelijk zou zijn.

"Ik reageer zelden op verhalen in de media, behalve als het om iemands veiligheid of welzijn gaat", reageerde de acteur onlangs in USA Today op het stuk. "Ik ben er natuurlijk aan gewend dat Daily Mail verhalen verzint, dat doen ze meerdere keren per week." Ditmaal ging de krant echter te ver omdat het iets groters betreft, vindt hij. "De onverantwoordelijkheid om in deze tijden religieuze verschillen aan te halen die niet eens bestaan, is nalatig en gevaarlijk."

Daily Mail bood daarop excuses aan, maar Clooney wordt daar niet warm of koud van. Want de redacteuren van de boulevardkrant wisten dat het verhaal een leugen was toen zij het verhaal maandag publiceerden, concludeert de Oscarwinnaar uit de spijtbetuiging.

13-07-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers of Argentijnen vrees niet: Mick Jagger duimt voor Engeland

Duitsers of Argentijnen vrees niet: Mick Jagger duimt voor Engeland

http://oi60.tinypic.com/25ewkn8.jpg

Ook Mick Jagger zit vanavond op de tribune voor de WK-finale tussen Duitsland en Argentinië. De zanger van de Rolling Stones laat heel duidelijk merken voor welke ploeg hij is, namelijk Engeland. Op die manier hoeven fans van Duitsland en Argentinië niet bang te zijn voor de 'Vloek van Mick Jagger'.

De Brazilianen verweten Jagger eerder achter de 7-1 nederlaag tegen Duitsland te zitten. Hij zou al sinds het WK van 2010 ongeluk brengen. De zanger zou in Zuid-Afrika de ploegen van Engeland, de VS en Brazilië in afzonderlijke wedstrijden hebben gesteund. Al deze ploegen beten toen in het zand.

Voor dit WK voorspelde de Engelsman voor een menigte in Rome dat Italië op het WK zou winnen. Maar de Italianen gingen roemloos onderuit. Op een concert in Lissabon was het weer Portugal dat zelfs wereldkampioen zou worden. Ronaldo & co gingen er echter al in de eerste ronde uit.

Vandaag hoeft niemand zich dus zorgen te maken. De nationale ploeg van Engeland ging al na de eerste ronde naar huis. Niemand kan de ster nu nog de schuld geven van een nederlaag.

13-07-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familieleden Michael Jackson te zien in realityserie

Familieleden Michael Jackson te zien in realityserie

http://oi57.tinypic.com/2sanfol.jpg

Een aantal minder bekende familieleden van Michael Jackson zijn vanaf november in de Verenigde Staten op televisie te zien in hun eigen realityserie. De serie telt zes afleveringen en draait om Alejandra Jackson, de ex-vrouw van Michael's broer Jermaine, en haar vijf kinderen.

Na de dood van Michael Jackson verlieten Alejandra en haar kinderen het huis in de plaats Encino, waarin de hele familie Jackson bij elkaar woonde onder toeziend oog van opa Joe en oma Katherine Jackson.

"We leefden erg afgezonderd", zegt Alejandra in een voorproefje van het programma, dat door televisiezender Reelz is vrijgegeven. "Het was een komen en gaan van allerlei mensen in ons huis. We moesten op onze woorden letten."

Alejandra heeft kinderen van twee verschillende Jackson broers. Ze kreeg samen met Randy Jackson een dochter en een zoon en trouwde daarna met Jermaine Jackson. Met hem kreeg ze twee zoons. Haar vijfde kind werd op tweejarige leeftijd geadopteerd door Katherine en Joe Jackson.

"Mensen hadden hun oordeel over ons al geveld, ook toen we onze mond hielden", zegt zoon Randy Jr. over de beslissing om de realityserie te maken. "We zijn er nu aan toe om te laten zien wie we echt zijn.

13-07-2014 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira geeft voorsmaakje van WK-optreden

Shakira geeft voorsmaakje van WK-optreden

http://oi60.tinypic.com/2z8nm9f.jpg

Vanavond zal Shakira haar beste beentje voorzetten tijdens de sluitingsceremonie van het WK. De zangeres gaf tijdens een talkshow haar fans al een voorsmaakje van haar optreden met de Braziliaanse zanger Carlinhos Brown.

Het is al de derde keer dat Shakira een rol speelt in een WK-ceremonie. "Ik heb een sterke band met voetbal", reageerde ze. "Ik begrijp wat een wereldbeker betekent. Ik ben erg dankbaar voor deze kans om dit toernooi nogmaals te mogen afsluiten." Ze zal het nummer 'La la la (Brazil 2014)' brengen, dat haast populairder is dan het officiële WK-nummer van Pitbull en Jennifer Lopez.

De vrouw van Spanje-verdediger Gerard Piqué, die er in de eerste ronde al uitvloog, stelde haar kunsten al even tentoon in Brazilië tijdens het televisieprogramma "Fantástico - O Show da Vida". Het belooft een show vol spektakel te worden.

De zangeres wilde ook nog kwijt dat ze geschokt was door de blessure van de Braziliaanse topfavoriet Neymar, die ei zo na in een rolstoel belandde. "We waren erg bezorgd. Hij speelt samen met Piqué bij Barcelona, en we zijn vrienden van hem. Ik heb hem al een sms-je gestuurd", klonk het

13-07-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie stapt naar de rechter om drugsvideo

Angelina Jolie stapt naar de rechter om drugsvideo

http://oi57.tinypic.com/14locaf.jpg

Actrice Angelina Jolie gaat juridische stappen ondernemen tegen Daily Mail voor het verspreiden van de video waarin te zien is hoe ze onder invloed is van heroïne. Dat schrijft Huffington Post. De Britse krant publiceerde de drugsvideo eerder deze week. Jolie noemt de uitgave "een smerige zet" en een grove schending van haar privacy, aldus The Time.

Op de beelden van zo'n twintig jaar geleden is te zien hoe de Amerikaanse belt met haar vader over een familiekwestie. Onder meer haar broer James en haar intussen overleden moeder Marcheline Bertrand komen ter sprake. De drugsvideo laat een graatmagere Angelina zien, ook de schrammen op haar armen trekken de aandacht.

"Ik ben door donkere tijden gegaan en heb ze overleefd", lichtte de gerespecteerde actrice drie jaar geleden een tipje van de sluier rond haar drugs- en alcoholproblemen. "Ik ben niet jong gestorven, dus ik mag me gelukkig prijzen. Er zijn andere artiesten en mensen die zo'n meeval niet gekend hebbben."

13-07-2014 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Pelé trappen lol in Brazilië

Rihanna en Pelé trappen lol in Brazilië

http://oi58.tinypic.com/97vi1z.jpg

Het WK zit er zo goed als op, maar dat belet Rihanna niet om nog een keertje de show te stelen op social media. Daar zijn er immers foto's opgedoken van de zangeres uit Barbados aan de zijde van voetballegende Pelé. Zo had de drievoudige wereldkampioen toch ietwat troost na het ontstellend zwakke tornooieinde van zijn geboorteland...

Rihanna heeft overigens wel een dikke boon voor het WK voetbal. Getuige daarvan zijn de artikels die u hieronder in de 'lees ook' terugvindt.

13-07-2014 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazzmuzikant Charlie Haden (76) overleden

Jazzmuzikant Charlie Haden (76) overleden

http://oi60.tinypic.com/2q33x1x.jpg

De Amerikaanse contrabassist Charlie Haden is gisteren op 76-jarige leeftijd overleden in Los Angeles, na een aanslepende ziekte. Dat heeft zijn platenmaatschappij ECM bekendgemaakt. De jazzmuzikant stierf in aanwezigheid van zijn vrouw Ruth Cameron en zijn vier kinderen.

Haden wordt gezien als een van de grondleggers van de free jazz. Eind jaren 50 nam hij met saxofonist Ornette Coleman diens invloedrijke album 'The shape of jazz to come' op in dat genre. Ook leidde hij zijn eigen groep Liberation Music Orchestra, waarmee hij het gelijknamige album opnam.

Haden speelde in zijn carrière met jazzlegendes als gitarist Pat Metheny en pianist Keith Jarrett. Onlangs verscheen het album 'Last Dance' van Haden en Jarrett. In zijn latere jaren speelde Haden samen met moderne jazzgrootheden als Brad Mehldau, onder meer op North Sea Jazz in 2009.

De jazzbassist werd drie keer onderscheiden met een Grammy. In 2013 kreeg hij de muziekprijs voor zijn hele loopbaan.

13-07-2014 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tracy Morgan klaagt Walmart aan

Tracy Morgan klaagt Walmart aan

http://oi60.tinypic.com/tahrm1.jpg

Tracy Morgan klaagt de winkelketen Walmart aan voor het verkeersongeluk waarbij de komiek gewond raakte. Daar was een vrachtwagen van Walmart bij betrokken.

Begin juni raakte Morgan (45) zwaargewond toen zijn auto geramd werd door een vrachtwagen. De 62-jarige komiek James McNair kwam bij het ongeluk om. Morgan was zelf enige tijd in kritieke toestand en werkt nu in een revalidatiekliniek aan zijn herstel. De vrachtwagenchauffeur werd eerder al aangeklaagd voor dood door schuld.

De rechtszaak tegen Walmart wordt volgens The Hollywood Reporter niet alleen door Morgan, maar ook door onder meer McNairs weduwe aangespannen. Ze verwijten de winkelketen nalatigheid en vragen een flinke schadevergoeding.

13-07-2014 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cartoonfestival in Knokke-Heist focust op genetica

Cartoonfestival in Knokke-Heist focust op genetica

http://oi59.tinypic.com/2vtxulg.jpg

Het Cartoonfestival in Knokke-Heist focust dit jaar op de uitdagingen, de vooruitgang en de eigenaardigheden van humane genetica. Dit thema werd op een humoristische, unieke manier benaderd en ontwikkeld in samenwerking met de KU Leuven. Het gratis festival 'Iedereen GENiaal' is toegankelijk van zondag 13 juli tot 14 september op het strand van Knokke-Heist.

Humane genetica is een bijna alledaags onderwerp geworden, of het nu gaat over de kleur van de ogen van een baby, de preventieve borstamputatie van Angelina Jolie of de sleutel tot het vinden van de dader in een misdaadserie. En ook cartoons zijn een deel van ons leven, als illustratie in magazines of kranten.

Negen cartoonisten (Lectrr, Zaza, Eva Mouton, Steve Michiels, Erwin Van Mol, Pieter De Poortere, Joris Snaet, Reinhart Croon en O Sekoer) werd gevraagd om rond het thema van de genetica aan de slag te gaan. Bedoeling is de bezoekers van het Cartoonfestival te laten ontdekken dat ons DNA eigenlijk een genetisch paspoort is.

Naast de thematentoonstelling zijn de geselecteerde cartoons van de Gouden Hoed en Press Cartoon Europe & Belgium, samen goed voor een bonte verzameling van ongeveer 400 cartoons, eveneens te bezichtigen in het strandpaviljoen. Voor kinderen is er het educatief alternatief De Gennies.

Het Cartoonfestival is gratis toegankelijk van zondag 13 juli tot zondag 14 september en dit telkens van 10.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens het Vuurwerkfestival op 19, 21, 23, 25 en 27 augustus blijven de deuren van het strandpaviljoen open tot 22.00 uur.

13-07-2014 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweejaarlijks theaterfestival Leuven in Scène van start gegaan

Tweejaarlijks theaterfestival Leuven in Scène van start gegaan

http://oi62.tinypic.com/2ivy1hv.jpg

De zesde editie van het drie dagen durend tweejaarlijks internationaal openluchttheaterfestival Leuven in Scène is vrijdagavond van start gegaan met een beperkt programma. Enkele duizenden genoten op de Grote Markt, het Ladeuzeplein en de Vismarkt onder meer van de Franse hoofdacts van het festival Cirkamotik, Cie Underclouds en Cie Bilbobasso die ook zaterdagavond omstreeks 22.30 uur op dezelfde locaties te zien zullen zijn.

Cirkamotik presenteerde op de Grote Markt een verrassende modeshow van ontwerper François Filure met kledij uit allerlei verrassende materialen zoals kledij uit leisteen, een ballonjurk met bloemen, jurken uit Sint-Jacobsschelpen... Op het Ladeuzeplein zorgde Underclouds voor een vuur- en lichtspektakel rond een bus met gevaarlijke acrobatie op een koord. Cie Bilbobasso bracht op de Vismarkt een spektakel met passionele tango.

De lichtkunstenaars van de Leuvense Skullmapping-groep zijn deze keer van de partij met 'The Styx', een multi-sensorische virtual-reality-ervaring, waarbij je 360° kan rondkijken in de virtuele wereld van de Griekse onderwereld en de mythe van de Styx kan beleven. Dit is de ondergrondse rivier die de grens vormde tussen de onderwereld en het rijk der levenden. De voorstellingen gaan door in de Predikherenkerk en zijn reeds uitverkocht.

Elders in Leuven is zaterdag en zondag in het kader van het festival nog van alles te beleven. De Bruul wordt twee dagen lang omgetoverd tot een circuspark met vijf circusvoorstellingen, zeven ludieke en interactieve acties, rondtrekkende animatie, enzovoort.

Op de Keizersberg wordt een ecopark geïnstalleerd met straattheater in het teken van freecycling en recycling. Op diverse andere pleinen in de stad zijn er kleinere voorstellingen. Zo presenteert op het Martelarenplein Compagnie Zinderling de humoristische voorstelling 'Velodroom'.

13-07-2014 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anthony vliegt met artsen naar Congo

Anthony vliegt met artsen naar Congo

http://oi57.tinypic.com/34igyro.jpg

Piloot en avonturier Anthony Caere (33) uit Oostkerke mag drie jonge dokters naar Congo vliegen, voor het één-programma Flying Doctors. Het vliegtuigje, een 30 jaar oude Cessna, zal daar een tweede leven krijgen. "Als ik kinderen had, zou ik niet aan dit avontuur beginnen", zegt Anthony.

Volgende week vrijdag vertrekken drie jonge dokters, één piloot, en een cameraploeg van productiehuis Geronimo voor een onvergetelijke roadtrip, maar dan in de lucht. Bestemming is het Virunga National Park in Congo. Sam Proesmans en Toon Van Genechten, twee artsen die al te zien waren in het één-programma 'Convoi exceptionnel', en bevriende arts Filip Couturier zullen er een vliegtuigje naartoe brengen. Dat zal er dienen als medisch evacuatietoestel voor de Rangers van het park. Zij vormen vaak het doelwit van stropers en illegale boskappers. Het vliegtuigje dat het viertal naar Congo brengt, moet op dergelijke momenten een levensreddend transportmiddel zijn.

De reeks telt 7 afleveringen, één voor elk land dat het gezelschap door moet. Onderweg zijn er enkele stops waar de artsen plaatselijke projecten zullen bezoeken en Belgische ontwikkelingsprojecten in de kijker zetten. De drie dokters kennen elkaar al jarenlang van in de Universiteit van Antwerpen, piloot Anthony Caere uit Oostkerke bij Damme is nieuw in de groep. "Alles is erg toevallig gegaan", legt Anthony uit. "Een producer van Geronimo woonde vroeger naast mij. Omdat die weet dat ik wel voor wat avontuur te vinden ben, heeft hij mij gevraagd voor het project."

Rond de wereld

Anthony, die zelf op de luchthaven van Oostende werkt, moest als echte avonturier geen twee keer nadenken. In 2010 probeerde hij nog met een zelfgebouwd vliegtuigje rond de wereld te vliegen. "Maar die poging is toen mislukt. Nadat de motor in brand schoot, moesten we een noodlanding maken op de Filippijnen. Daar hebben we wekenlang vastgezeten, omdat onze papieren zogezegd niet in orde waren."

De tocht naar Congo is eveneens niet zonder gevaren. "Momenteel is de situatie in Kenia en Oeganda het gevaarlijkst. En ook in het grootste vluchtelingenkamp ter wereld, op de grens tussen Kenia en Somalië, zullen we erg goed moeten opletten."

Ebola

"Maar ik maak me eigenlijk nog het meeste zorgen om het dodelijke virus ebola. In een hachelijke positie met rebellen kan je je er misschien nog wat uitpraten, maar ebola is meedogenlozer. Mocht ik kinderen hebben, zou ik niet aan dit avontuur beginnen. Maar nu kon ik geen 'neen' zeggen. Ik heb altijd mijn vliegpassie aan een goed doel willen linken. Een kans als deze krijg je niet vaak."

'Flying Doctors' is ten vroegste eind dit jaar te zien op één.

13-07-2014 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne Decoutere stelt Anna voor

Hanne Decoutere stelt Anna voor

http://oi59.tinypic.com/2u40qwy.jpg

VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere heeft op Twitter een foto geplaatst van haar pasgeboren dochtertje Anna. "Anna zegt Twitter 'hallo' ... Bedankt voor alle felicitaties en berichtjes ...", luidt het onderschrift. Niet dat Decoutere haar kleine spruit meteen in de openbaarheid wil gooien. Haar volgers moeten het doen met een bescheiden foto waarop enkel Anna's handjes te zien zijn.

Voor Decoutere, dinsdag bevallen, is het haar eerste kindje. Tot kort voor de bevalling bleef ze 'Het journaal' presenteren. Deze zomer wordt ze vervangen door Phara de Aguirre.

13-07-2014 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven stelen schoenen van Jacky Lafon

Dieven stelen schoenen van Jacky Lafon

http://oi60.tinypic.com/2hxafew.jpg

Actrice Jacky Lafon, vooral bekend als Rita in 'Familie', kreeg donderdag inbrekers over de vloer in haar appartement in Oostende. Ze forceerden het slot van het appartement van Lafon en dat van andere bewoners. Bij Jacky Lafon zelf werd om en bij de 300 euro gestolen, net als een paar schoenen. Jacky Lafon deed aangifte bij de politie van Oostende, die de zaak onderzoekt.

13-07-2014 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse muziek geraakt niet over de grenzen

Vlaamse muziek geraakt niet over de grenzen

http://oi61.tinypic.com/dze4xj.jpg

De Vlaamse muzikanten scoren goed in eigen land, maar over de landsgrenzen geraken ze niet. Daarom vraagt BEA Music, dat de muziekproducenten en -distributeurs in België vertegenwoordigt, gerichte ondersteuning voor buitenlandse promotie en stimulering van de export van de Vlaamse muziek, zoals dat ook voor film en literatuur bestaat. Dat meldt de organisatie bij de publicatie van haar muziekmonitor over het commerciële succes van lokale muziekproducties, naar aanleiding van de Vlaamse feestdag.

In de Ultratop 200 van bestverkochte albums was vorig jaar 36,6 pct van artiesten van eigen bodem, nog net iets beter dan in 2012 (35,8 pct). Het gaat onder meer om 'Racine Carrée' van Brusselaar Stromae, de soundtrack van 'The Broken Circle Breakdown' en 'Rouge Ardent' van Axelle Red.

Dat succes wordt echter niet herhaald in het buitenland, op enkele uitzonderingen zoals Stromae, na. BEA Music ziet een "simpele" verklaring: "eens over de grens zijn ze weinig of helemaal niet bekend". Als oplossing ziet BEA Music "een gerichte ondersteuning van de promotie en een stimulering van de export. Op die manier kunnen de eigen producties ook internationaal belicht worden", zegt directeur Olivier Maeterlinck. "Voor film en literatuur wordt er specifiek geld vrijgemaakt voor buitenlandse promotie. Denk maar aan de aanwezigheid op filmfestivals of Vlaanderen en Nederland die gastland zullen zijn op de Frankfurter Buchmesse."

Voor Maeterlinck moet bij zo'n beleid de focus liggen op "wat vandaag nog te weinig aan bod komt: het schrijven en componeren van muziek, de productie en promotie van lokaal muziektalent en het verhogen van de exportkansen voor onze eigen artiesten. België beschikt over toptalenten die met deze steun ook de kans zouden krijgen de internationale scène te bereiken."

12-07-2014 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K.: "Je blijft beter jaar binnen als je zwanger bent"

Kim K.: "Je blijft beter jaar binnen als je zwanger bent"

http://oi60.tinypic.com/dmvbqo.jpg

Kim Kardashian vindt dat zwangere vrouwen maar beter binnen kunnen blijven. Toen ze in een interview met Elle gevraagd werd over wat de beste mode voor zwangere vrouwen is, zei ze dat verstoppen de beste optie is.

"Ik raad aan om je zeker voor een jaar te verbergen. Doe niet aan zwangerschapsmode. Als je het kan, verstop je. Ga nooit de deur uit", vertelde Kardashian. "Dat is niet erg praktisch", reageerde zus Khloe die net als zus Kourtney aan het gesprek deelnam. "Dat is serieus mijn advies. Draag een grote deken", zei Kim, die in haar zwangere tijd vorig jaar constant op de foto werd gezet toen ze haar huis uitstapte.

Kim liet ook los dat haar 1-jarige dochter North niet van roze houdt. Zus Khloe zegt dat North niet echt het type prinses is. "Ze is erg zelfverzekerd. Ze is lief, maar begroet mensen alsof ze de baas is."

12-07-2014 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Harry Potter'-acteur dood aangetroffen in Death Valley

'Harry Potter'-acteur dood aangetroffen in Death Valley

http://oi59.tinypic.com/24q2337.jpg

De Britse acteur Dave Legeno (50) is zondag dood aangetroffen in een afgelegen deel van Death Valley, een woestijngebied in Californië. De Britse acteur had onder andere een bescheiden rol in drie 'Harry Potter'-films.

De Engelsman was aan het wandelen in de woestijn in Californië toen hij omkwam. Zijn lichaam werd zondag ontdekt door een groep wandelaars. Dat bevestigde zijn vertegenwoordiger vandaag aan The Mirror. Zijn overlijden is intussen ook bevestigd door de politie in de VS. Die vermoedt dat Legeno door de hitte in het gebied in de problemen is gekomen. Er waren geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Legeno speelde in de 'Harry Potter'-films de rol van Fenrir Vaalhaar, een weerwolf. Zijn eerste grote filmrol was in de film 'Snatch'. Sindsdien speelde hij in verschillende bekende films, waaronder 'Batman Begins', 'Elizabeth, the Golden Age' en 'Centurion'. De acteur stond niet alleen op de planken, maar was ook een professioneel vechtsporter.

Legeno laat een dochter na. Hij woonde in het zuiden van Engeland.

12-07-2014 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes koopt stulpje van 4 miljoen in Manhattan

Katie Holmes koopt stulpje van 4 miljoen in Manhattan

http://oi58.tinypic.com/2ufg2nl.jpg

Actrice Katie Holmes gaat verhuizen. De alleenstaande moeder van Suri heeft haar oog laten vallen op een appartement van 4 miljoen dollar in het middendeel van Manhattan. De ex-vrouw van Tom Cruise woont nu met haar 8-jarige dochter in de trendy wijk Chelsea. Dat meldt Us Weekly.

Katie Holmes betaalt momenteel 12.500 dollar per maand aan huur. "Ze gaat naar een gezelligere buurt toe. Het appartement heeft drie slaapkamers en moet wel een beetje worden opgeknapt." In een recent interview vertelde Katie dat haar leven momenteel vooral draait om het moederschap en haar werk. Er is geen man in haar leven momenteel.

12-07-2014 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle Van Damme en Elke Clijsters uit elkaar

Jelle Van Damme en Elke Clijsters uit elkaar

http://oi61.tinypic.com/2s8mqv4.jpg

Donderslag bij heldere hemel: een cliché, maar soms ís het gewoon niet anders. Elke Clijsters (29) en Jelle Van Damme (30) gaan scheiden na zes jaar huwelijk waarin er nooit ook maar een vuiltje aan de lucht leek. Enkele maanden geleden ontstak Elke nog in een Twitter-colère toen Marc Wilmots haar man niet selecteerde voor de Rode Duivels.

"Het klopt dat Jelle en ik uit elkaar gaan", bevestigde Elke Clijsters ons gisteren. "We hebben geen ruzie en we willen allebei het beste voor onze kinderen. Uit respect voor elkaar zullen we niet in het openbaar praten over onze scheiding - zoals we in het verleden ook nooit te koop gelopen hebben met ons privéleven. Ik hoop dat iedereen daar begrip voor kan opbrengen."

12-07-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake verrast terminale fan (12) met show

Justin Timberlake verrast terminale fan (12) met show

http://oi58.tinypic.com/1z84l5.jpg

Justin Timberlake heeft de 12-jarige Robbie Twible gisteren de avond van zijn leven bezorgd. De zanger zorgde ervoor dat de jongen, die lijdt aan een ongeneeslijke huidziekte, vooraan zat bij zijn concert in New York.

Robbie had geen idee wat er die avond op hem te wachten stond totdat er een limousine voor zijn deur stopte. Het kereltje mocht samen met zijn zusje en ouders naar de show van Timberlake. De zanger droeg zelfs het laatste nummer van de avond, Mirror, op aan zijn zieke fan.

''Het was fantastisch'', vertelt Robbie aan New York Daily News. ''Hij kan zingen, dansen en acteren en hij geeft aan goede doelen. Hij is erg getalenteerd.'' Volgens Robbies vader leeft zijn zoon helemaal op door de muziek van zijn idool. ''Wanneer Justin Timberlake is te horen gaat hij bewegen. Hij kan echt goed dansen.''

Robbie, die door zijn ziekte terugkerende pijnlijke blaren over zijn lichaam heeft en aan de lopende band geopereerd moet worden, kreeg aan het eind van de avond ook nog een tas vol cadeautjes zoals t-shirts. ''Hierdoor sta je stil bij de goede dingen in het leven. Iemand als Justin Timberlake is mijn zoon niets verschuldigd'', besluit Robbies moeder Kathie.

12-07-2014 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!