Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pamela Anderson zoekt wanhopig naar liefde"

"Pamela Anderson zoekt wanhopig naar liefde"

http://oi62.tinypic.com/1zlg68n.jpg

Pamela Anderson is wanhopig op zoek naar liefde. "Ze maakt altijd weer dezelfde verkeerde keuzes", vertelt een insider aan RadarOnline nadat de blondine deze week al zoenend werd gespot met haar bijna-ex Rick Salomon.

"Haar vrienden willen het allerbeste voor haar. En we denken dat Rick dat niet voor haar is", vervolgt de ingewijde. Pamela brak eerder deze maand met Rick, met wie ze zes maanden daarvoor was getrouwd. Dat was overigens de tweede keer dat de twee in het huwelijksbootje stapten, in 2007 deden ze dat ook al. Ze hielden het toen twee maanden met elkaar uit.

Volgens de bron is het een bepaald patroon dat Anderson steeds volgt. "Ze maakt het uit, maar komt uiteindelijk altijd weer bij hem terug." Waarom Pamela een scheiding heeft aangevraagd is overigens niet helemaal bekend. Vrienden van de actrice denken volgens de website dat Rick haar mishandelde.

20-07-2014 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West controleert Kim

Kanye West controleert Kim

http://oi61.tinypic.com/16iwjf9.jpg

Kanye West houdt zijn vrouw Kim Kardashian goed in de gaten en volgens RadarOnline loopt dit intussen aardig uit de hand. "Kim voelt zich opgesloten. Ze heeft nog maar weinig controle over haar eigen leven en dat frustreert haar enorm", laat een bron weten.

Kanye zou een GPS-systeem op haar telefoon hebben laten zetten, zodat hij haar kan volgen. "Hij belt haar constant en ze moet hem steeds bellen waar ze is", vervolgt de ingewijde. "Hij wil haar manager spelen en daar wordt Kim een beetje moe van. Ze wil graag een goede moeder en een goede echtgenote zijn, maar dat is zo best lastig."

Nu Kim moeder is en pasgetrouwd zou ze zich volgens de website geweldig moeten voelen, maar dat is niet het geval. "Kanye laat haar geen adem halen."

20-07-2014 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart verhuist na 40 jaar terug naar Engeland

Rod Stewart verhuist na 40 jaar terug naar Engeland

http://oi58.tinypic.com/2jaixqu.jpg

Rod Stewart verhuist na bijna 40 jaar weer terug naar Engeland. De Britse krant Mirror meldt dat de artiest dit heeft besloten omdat hij wil dat zijn kinderen in Engeland naar school gaan.

Stewart zou al een huis hebben gekocht in Essex. Daar gaf hij 4,65 miljoen pond (bijna 6 miljoen euro) aan uit. Rod zou hebben gezegd dat hij en zijn vrouw met hun twee zoons binnen 18 maanden naar Engeland vertrekken. Ook zijn vrouw Penny zou tijdens een gala hebben gezegd dat de twee graag terug willen.

Toch laten de twee Amerika waarschijnlijk niet helemaal los. Ze hebben in Beverly Hills een huis en daar zullen ze in de vier maanden die de kinderen vakantie hebben naartoe gaan.

De 69-jarige rocker vertrok in 1975 naar Los Angeles omdat hij daar veel minder belasting hoeft te betalen dan in zijn geboorteland.

20-07-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mochten er meer mensen zoals Michiel en Manu Beers zijn, zouden we in een mooiere wereld leven"

"Mochten er meer mensen zoals Michiel en Manu Beers zijn, zouden we in een mooiere wereld leven"

http://oi58.tinypic.com/fnr59i.jpg

Als een fier en gelukkig man, zo liep Arne Quinze rond op De Schorre net nadat zijn 'One World Project', een 537 meter lange brug, was voorgesteld. Vermoeid ook, maar dat was het minste van zijn zorgen. De laatste hand aan zijn nieuwe installatie legde hij luttele uren daarvoor, in de nacht van donderdag op vrijdag.

"Vraag me niet hoe laat het was. Ik kijk niet meer naar de tijd. Het was donker en erg laat, dat weet ik nog", aldus Quinze, die zijn tijd verdeelt tussen ons land en zijn atelier in Shanghai. "Nu de brug open is, is ze niet langer van mij, maar van het volk. Ik heb ze gewoon gemaakt. Niet meer dan dat. Het bijzondere aan dit project is dat er 200.000 mensen een eigen boodschap op hebben achtergelaten (in de vorm van een plankje, nvdr). Dat is een primeur in mijn werk. De reacties op de brug zijn overweldigend. Ik heb net gehoord dat een Australiër die op het plankje een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin had gezet, dit voor het eerst aan haar liet zien en door de knieën ging. Zo mooi."

Quinze wil met het project een figuurlijke brug slaan tussen cultuur en muziek en de 'People of Tomorrow', het fors internationaal getinte festivalpubliek in Boom, in het bijzonder. "De brug is zoals graffiti. Ze weerspiegelt onze maatschappij en de 'People of Tomorrow'. Dat is een nieuwe generatie, van jong tot oud, die anders denkt, anders consumeert, anders eet en de hele wereld rondreist. Wat er vandaag op ons afkomt aan veranderingen op wereldvlak, is enorm. Omdat we zo gehaast leven, staan we daar amper stil bij."

Beaux-Arts
"Daarom ben ik zo blij met deze installatie. Wij hebben nood aan zo'n dingen. Waarom is de natuur zo mooi? Omdat ze zo divers is. Dat zorgt voor balans. Cultuur geeft een belangrijke duw in de goeie richting. Het brengt mensen bijeen, leert ze terug communiceren. Zo'n installatie als de deze maakt de stap naar een museum of opera makkelijker. Kijk naar De Munt in Brussel, een van de beste opera's ter wereld, maar de mensen wéten niet wat daar gebeurt. De Beaux-Arts, een van de mooiste musea ter wereld, hetzelfde verhaal. Deze installatie moet een confrontatie zijn."

Het project van Quinze in De Schorre is nog niet af. Op twaalf oktober komt er nog een 25 meter hoog beeld op de brug, waarvoor de man van Ann Lemmens (die zwanger is van hun eerste kindje) zich liet inspireren op het beeld van Nikè van Samothrake in het Louvre. "Het beeld dat de overwinning symboliseert. Zo toepasselijk voor Tomorrowland. De 'People of Tomorrow' zijn overwinnaars. Zeker als je ziet door welke problemen organisatoren Michiel en Manu Beers gesparteld zijn in de beginjaren. Nu geven zij echt iets terug aan de maatschappij. Hoe mooi is dat? Als er meer mensen zouden zijn als hen, zouden we in een mooiere wereld leven. Niet dat iedereen plots een festival moet gaan organiseren, maar omwille van het feit dat ze iets terúg schenken. De opening van dat beeld wordt een heel volks feest. Een duidelijk signaal dat het nu voor de mensen van Boom is."

Waarna de wereldburger in Quinze nog eens naar boven komt. "Vorig jaar was ik voor het eerst op Tomorrowland. Het leek wel op een meeting van de United Nations, waarop je al die verschillende nationaliteiten constructief samen ziet. Daarom heb ik meteen 'ja' gezegd tegen dit project", besluit Quinze, die momenteel ook bezig is met de bouw van vier tempels. "Eentje in Myanmar, Thailand, Indonesië en op de Filipijnen. Als je op straks de maan zou gaan staan, zal je zien dat ze perfect in elkaar passen (lacht)."

20-07-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Levine zegt 'ja' tegen Victoria's Secret-model

Adam Levine zegt 'ja' tegen Victoria's Secret-model

http://oi61.tinypic.com/npnp7t.jpg

Adam Levine en Behati Prinsloo geven elkaar dit weekend het jawoord. Verschillende media, waaronder Heatworld, melden dat de twee hun grote dag vandaag vieren.

De Maroon 5-zanger en het Victoria's Secret-model zouden samen met vrienden en familie zijn aangekomen in Las Cabos in Mexico. Volgens de website heeft het koppel alle 72 kamers van een prachtig resort, genaamd Hotel El Ganzo, op het strand gehuurd. Daar zullen niet alleen hun gasten slapen, de twee zullen daar naar alle waarschijnlijkheid ook trouwen.

Op het huwelijk zullen veel bekende gasten aanwezig zijn. Heatworld noemt onder anderen Jonah Hill en wat collega's van Behati. De zanger vroeg zijn vriendin in juli 2013 ten huwelijk. Kort daarvoor was hun relatie van ruim een jaar juist op de klippen gelopen en had Levine een korte affaire met model, Nina Agdal.

20-07-2014 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam De Bruyn (27) getrouwd met vriend

Sam De Bruyn (27) getrouwd met vriend

http://oi60.tinypic.com/qxsbkp.jpg

Sam De Bruyn (27) is gisteren getrouwd met zijn vriend Wannes Libbrecht. En dat het goed was, liet de presentator vanmorgen al weten op Twitter. "Getrouwd zijn op de warmste dag en nacht van het jaar. We just did that. Beste trouw ooit", liet Sam aan zijn volgers weten.

Het koppel was erg gesteld op hun privacy en koos voor een intieme plechtigheid. Pottenkijkers waren niet welkom. Zo mochten er geen foto's van het feest op sociale media gepost worden.

Sam en Wannes zijn al zes jaar een koppel. Sam verraste vorige zomer vriend en vijand toen hij bekendmaakte dat hij zijn jawoord zou geven aan zijn vriend, die doctoreert aan de UGent. Voor de presentator zelf was het echter een logische stap, nadat ze eerder samen een huis kochten in Ledeberg.

20-07-2014 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio wil foto met Mandela terug

Leonardo DiCaprio wil foto met Mandela terug

http://oi60.tinypic.com/j64c4k.jpg

Leonardo DiCaprio overweegt een juridisch gevecht over een foto van hem en Nelson Mandela, meldt New York Post. De winkel Moments in Time hing deze week een prijskaartje van 25.000 dollar (18.500 euro) aan de foto, waar een handtekening van Mandela voor de acteur op staat.

New York Post meldt dat het onduidelijk is hoe de foto, die in 2006 werd gemaakt toen DiCaprio de film 'Blood Diamond' maakte, in de winkel is beland, maar dat de Hollywoodster de foto nooit heeft gekregen. "Aan Leo DiCaprio, groeten, Mandela, 4-8-07", schreef de vorig jaar overleden oud-president van Zuid-Afrika op het kiekje. Toen Leonardo er dinsdag achterkwam dat de foto te koop is gezet, vroeg hij hem schriftelijk terug via zijn advocaten.

De winkeleigenaar heeft in een reactie gezegd dat hij de rechten over de foto heeft en dat Leo's advocaten hem niet bang maken. "Leo mag de foto kopen als hij wil."

19-07-2014 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greet Rouffaer maakt comeback met komedie

Greet Rouffaer maakt comeback met komedie

http://oi58.tinypic.com/118ggg6.jpg

Het gerucht ging dat ze het acteren vaarwel had gezegd, maar Greet Rouffaer, vooral bekend van 'Wittekerke', is klaar voor een nieuwe rol. Dit najaar maakt de actrice aan de zijde van Christel Domen en Danni Heylen haar rentree in de deurenkomedie-aller-deurenkomedies 'Boeing Boeing'.

Directeur Dirk Van Vooren van de Komedie Compagnie is uiterst opgetogen. "Het klopt dat Greet al lang niet meer te zien was als actrice, maar eigenlijk heeft ze op onze vraag zowat meteen 'ja' gezegd. In tegenstelling tot Danni of Christel is 'comedy' iets volkomen nieuw voor haar, maar we wilden haar er heel graag bij. Zeker omdat het ook om een unieke voorstelling gaat."

"Normaal gaat 'Boeing Boeing' over een oude man die er tegelijkertijd drie jonge stewardessen op nahoudt. Door daar drie 'mature' stewardessen van te maken, krijgt dit stuk dat 'zo oud is als belegen kaas' een frisse toets." En dat Rouffaer de smaak van het acteren weer te pakken heeft, zal ook blijken op VTM. Daar is ze weldra even te zien in 'De Kotmadam'.

19-07-2014 om 01:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Sommers op tournee met nummers uit oude doos

Willy Sommers op tournee met nummers uit oude doos

http://oi58.tinypic.com/255s7xx.jpg

Willy Sommers duikt in zijn repertoire. De zanger kreeg de voorbije jaren zó veel verzoekjes om oude nummers te zingen dat hij er nu een volledige tournee aan wijdt. Vanaf oktober trekt hij naar de culturele centra met enkel nummers van 1971 tot 1981. "En in 2015 is het volgende decennium aan de beurt."

Uiteraard is er 'Zeven Anjers, Zeven Rozen' uit 1971. Of de klassieker 'Sympathie is geen liefde'. Maar met 'Het erfgoed van Willy Sommers', zoals de tournee zal heten, wil de zanger net dat stapje verder gaan. "Mensen vragen me vaak om oude liedjes uit mijn repertoire te zingen", aldus Willy. "Niet enkel bekende nummers, maar ook bijvoorbeeld 'Tania', het B-kantje van mijn eerste single, 'Het is weer morgen.'

Mijn hele carrière schrijf ik die speciale verzoekjes meteen na de show op om er ooit iets mee te doen. Nu is het zover." Al wordt de nieuwe tournee niet enkel muzikaal grasduinen. "Het opzet is zo dat er tijdens de show ook oude foto's geprojecteerd zullen worden. Aan de hand daarvan vertel ik dan een opmerkelijk verhaal uit mijn carrière. De hele show moet een beetje dat gevoel ademen. Daarom kies ik bewust niet voor achtergrondzangeressen of een lichtshow. Enkel een nieuwe live-band die ik speciaal heb opgetrommeld."

19-07-2014 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Tori Spelling: "Huwelijk sterker dan ooit"

Echtgenoot Tori Spelling: "Huwelijk sterker dan ooit"

http://oi57.tinypic.com/3161yq1.jpg

Dean McDermott beschrijft zijn huwelijk met Tori Spelling als sterker dan ooit. "We werken er keihard aan", zegt de acteur, die vreemdging en worstelde met alcohol.

Sinds Dean en Tori hun problemen aan de wereld toonden met hun realityshow 'True Tori' gaat het stukken beter met hem, zegt Dean tegen E! News. "Ik werk hard aan mezelf en mijn nuchterheid betekent alles voor me, om de vader en man te kunnen worden die ik altijd hebben willen zijn en die ze verdienen. Ik ben mijn leven voor altijd aan het veranderen."

Dean realiseert zich dat hij geluk heeft met zijn vrouw, met wie hij acht jaar getrouwd is en vier kinderen heeft. "Ze is zo'n sterke dame, en toen dit gebeurde vroeg ik me serieus af: waarom ga je niet gewoon bij me weg?" Hij heeft dan ook absoluut geen spijt van de realityshow, waarvoor het koppel ook in therapie ging. "We proberen te laten zien dat wanneer er nog steeds liefde is, die liefde alles kan overwinnen."

19-07-2014 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin Bieber brengt clubeigenaars in problemen"

"Justin Bieber brengt clubeigenaars in problemen"

http://oi62.tinypic.com/1z3w27a.jpg

Justin Bieber heeft de eigenaars van een club in West-Hollywood mogelijk in de problemen gebracht. De uitgaansgelegenheid mag minderjarigen toelaten, maar ze natuurlijk geen drank serveren. En laat Justin Bieber (20) nu net op de foto zijn gezet in de club met een biertje in zijn hand.

De foto's, die zijn genomen in de club Bootsy Bellows van acteur David Arquette, zijn in handen van TMZ. Volgens de website is de dienst die toeziet op het alcoholbeleid in uitgaansgelegenheden op de hoogte van het incident. Als bewezen kan worden dat Justin niet alleen het biertje in zijn hand had, maar er ook van dronk dan kan de licentie van de club worden ingetrokken.

Omdat dit misschien lastig te bewijzen is, zullen er volgens TMZ meer undercover-acties komen in de club om te kijken of jongeren er makkelijk drank kunnen krijgen. Justin was onder anderen samen met Chris Brown aan het feesten.

19-07-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusje Lindsay Lohan wil zangeres worden

Zusje Lindsay Lohan wil zangeres worden

http://oi62.tinypic.com/2uz8593.jpg

Het zusje van Lindsay Lohan, Ali, wil countryzangeres worden. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft Ali, die eerder al een modellencarrière van de grond probeerde te krijgen, al nummers geschreven en werkt ze met een zangcoach aan haar stem.

De 20-jarige countryzangeres in spe is met haar moeder afgereisd naar Nashville om producers te ontmoeten. Dat lijkt zijn vruchten af te werpen. Ingewijden zeggen dat Ali al een aanbod van 120.000 dollar heeft gekregen van een platenlabel. Ali vindt dit echter niet genoeg en zoekt nog naar een betere platendeal.

Ali probeerde in 2006 ook al eens door te breken als zangeres. Ze bracht toen het winteralbum Lohan Holiday uit, maar dat sloeg niet aan. Haar 28-jarige zus komt vooral in het nieuws door schandalen en haar alcoholverslaving. De actrice zat vorig jaar in de zomer voor de zesde keer in rehab.

19-07-2014 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elle 'The Body' Macpherson (50) heeft het nog steeds

Elle 'The Body' Macpherson (50) heeft het nog steeds

http://oi57.tinypic.com/51qxc.jpg

50 is het nieuwe 30. Zou je toch denken als je Elle Macpherson in actie ziet. Uit een foto die ze op Twitter plaatste, blijkt dat het pas verjaarde Australische supermodel haar bijnaam 'The Body' nog steeds niet heeft gestolen. Met dank aan haar gezonde levensstijl, zo blijkt uit het groene sapje dat ze staat te drinken. Een mens moet er iets voor over hebben...

19-07-2014 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes geheime redenen achter het succes van tien wondere jaren Tomorrowland

Zes geheime redenen achter het succes van tien wondere jaren Tomorrowland

http://oi60.tinypic.com/nf64r5.jpg

Morgen is het zover. Tomorrowland 10.0.1. Het eerste deel van wat ongetwijfeld het feestje van het jaar wordt. Want als we TML, voor het derde jaar op rij verkozen tot beste dancefestival ter wereld, in één woord moeten ballen, zou het dat zijn: feest. Maar hoe komt het dat de halve wereld net op jouw feestje wil aanwezig zijn? Al grasduinend door die tien wondere jaren van Tomorrowland, hieronder de zes redenen achter het succes van de Belgische tak van organisator ID&T.

1. Peace, Love, Unity, Respect

Flashback in de tijd, naar de magische datum van 14 augustus 2005. De allereerste Tomorrowland. Eén dag, in augustus en niet eind juli dus. 10.000 tickets gingen de deur uit en het terrein van de locatie, recreatiedomein De Schorre, werd gebruikt zoals dat ook nu het geval is. Dat betekende dus: veel plaats. Plaats om rustig in het gras te zitten, gezellig te keuvelen - ook al was het niet eens goed weer. Het festival ademde toen al behoorlijk wat Disney uit, met onder andere steltenlopers, fanfares en zelfs botsauto's. Er waren internationale dj's (Sven Väth, Armin Van Buuren, Justice, Sasha, Erol Alkan), maar ook veel lokale platendraaiers. Er kon zonder moeite de voorste rijen opgezocht worden. Dat alles zorgde voor een gemoedelijke sfeer. Iedereen was beleefd, gunde elkaar ruimte. Er heerste vriendschap boven De Schorre.

Hier werden de eerste kiemen gezaaid van het nu befaamde festivalprincipe PLUR. Peace, Love, Unity, Respect - tijdens TomorrowWorld 1.0 hebben we een poging gedaan dit wat verder uit te leggen. Over de jaren heen is het festival natuurlijk gegroeid -spectaculair gegroeid- maar dat gevoel is nóóit weggegaan. Behandel de 'People of Tomorrow' met respect en je krijgt respect van hen terug. Tomorrowland is letterlijk en figuurlijk een vol

17-07-2014 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé topfavoriet bij VMA's

Beyoncé topfavoriet bij VMA's

http://oi59.tinypic.com/2dsl5qo.jpg

Beyoncé maakt grote kans om in augustus een Video Music Award in de wacht te slepen. De zangeres is maar liefst acht keer genomineerd voor een beeldje, zo maakte MTV vandaag via Snapchat bekend.

De Amerikaanse popster, die fans over de hele wereld wist te verrassen met de release van haar album Beyoncé, werd onder meer genomineerd in de categorieën 'beste vrouw' en 'beste choreografie'. Ook maakt ze kans op de prijs waar het tijdens de prijzenregen allemaal om draait: de award voor video van het jaar, voor de clip Drunk in Love met haar man Jay Z.

Beyoncé wordt op de voet gevolgd door Eminem en Iggy Azalea, die ieder zeven nominaties kregen. De awards worden uitgereikt op zondag 24 augustus. Onder anderen Usher, Ariana Grande en 5 Seconds of Summer treden op tijdens de show in The Forum in Inglewood, Californië.

17-07-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-assistente schrijft boek over Lady Gaga

Ex-assistente schrijft boek over Lady Gaga

http://oi58.tinypic.com/2hxxfn6.jpg

De voormalig assistente van Lady Gaga, Jennifer O'Neill, gaat een onthullend boek over de zangeres schrijven. O'Neill, die vorig jaar naar de rechter stapte om geld van haar ex-baas te eisen, heeft volgens New York Post getekend voor het boek bij uitgever Atria Books.

Het boek gaat Fame Monster heten en zal gaan over de periode van 2009 tot 2011, toen O'Neill voor Lady Gaga werkte. Vorig jaar eiste de vrouw bijna 400.000 dollar (295.000 euro) van Gaga voor gemaakte overuren en daarnaast een schadevergoeding. Ze klaagde dat ze 24 uur per dag beschikbaar moest zijn en daardoor geen tijd had voor een eigen leven. Gaga verklaarde in een reactie dat ze haar assistente altijd goed had behandeld en dat de baan nu eenmaal geen vaste werktijden voorschrijft.

De rechtszaak eindigde in een onbekende schikking. Volgens insiders zou de boekdeal die O'Neill nu heeft getekend weleens een miljoen dollar (740.000 euro) waard kunnen zijn.

17-07-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Paquin verft haar blonde lokken paars

Anna Paquin verft haar blonde lokken paars

http://oi57.tinypic.com/5piu7b.jpg

Anna Paquin heeft het einde van de serie True Blood gevierd met een nieuw kapsel. De actrice verfde haar lange blonde lokken paars, zo laat ze zien met foto's op Twitter.

Met de nieuwe haarkleur, waarin verschillende tinten paars en blauw zijn verwerkt, laat Anna een oude wens uitkomen. "Zojuist mijn tienerdroom een zeemeermin te zijn in vervulling laten gaan", zo schreef ze bij een selfie op Twitter, gevolgd door een vraag aan haar echtgenoot en collega uit True Blood, Stephen Moyer: "@_smoyer wat vind je ervan?" Moyer liet snel weten onder de indruk te zijn: "Wow vrouw... je ziet er geweldig uit."

Het zevende en laatste seizoen van True Blood, waarin Paquin te zien is als de paranormaal begaafde serveerster Sookie, wordt momenteel in de Verenigde Staten op televisie uitgezonden. De laatste aflevering staat pas voor eind augustus gepland, maar de opnames zijn al afgerond.

Paars haar is blijkbaar erg populair onder de sterren. Onder andere Kelly Osbourne en Nicole Richie gingen Paquin al voor met een lavendelkleurig kapsel.

17-07-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Kate volgde kooklessen met tv-chef

Prinses Kate volgde kooklessen met tv-chef

http://oi58.tinypic.com/2hwednd.jpg

Catherine, hertogin van Cambridge, heeft kooklessen gevolgd. Dat zegt tv-chef Rachel Khoo, die bij haar in de klas zat. Catherine volgde een cursus van twee weken bij Leiths kookschool.

Khoo, bekend van de kookshow The Little Paris Kitchen van de BBC, hielp de vrouw van prins William zelfs om te slagen, zo schrijft The Telegraph.

"Kate was een paar dagen ziek, dus heb ik aantekeningen bijgehouden voor haar. Ze is heel aardig, maar wel op zichzelf", aldus Khoo. Catherine is niet de enige in de familie die haar kookkunsten liet bijspijkeren: zus Pippa Middleton volgde een kookcursus bij The Grange in Frome.

De lessen die Catherine volgde waren niet goedkoop: deelnemers betalen ruim 2.000 euro voor twee weken naar de school in West-Londen.

17-07-2014 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waarom moet ik trouwen om bruidsjurk te dragen?"

"Waarom moet ik trouwen om bruidsjurk te dragen?"

http://oi58.tinypic.com/2r4r4oy.jpg

Lady Gaga heeft geen trouwplannen, hoewel ze onlangs in een bruidswinkel in Toronto werd gespot. De zangeres draagt gewoon graag trouwkleding, zo laat ze weten via Twitter.

"Ik stoor me eraan dat ik zou moeten trouwen om bruidskleding te dragen", schreef Gaga woensdag aan haar Twitter-volgers. "Ik bedoel, wat als ik het nou gewoon heerlijk vind om wit kant en parels te dragen? Dat hoeft toch niet vreemd te zijn?"

Gaga heeft een relatie met acteur Taylor Kinney, die bekend is van de serie Chicago Fire. Hoewel de twee dus geen trouwplannen lijken te hebben, is de popster nog altijd gek op haar geliefde. "Hij speelt een held op tv, maar in het echte leven is hij mijn held", twitterde ze dinsdag nog over Kinney, die toen jarig was.

17-07-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook singer-songwriter Orfeo is niet de vader van Anouks baby

Ook singer-songwriter Orfeo is niet de vader van Anouks baby

http://oi62.tinypic.com/110j8js.jpg

De zoektocht naar de vader van Sion, de jongste zoon van zangeres Anouk, gaat door. De Nederlandse houdt haar lippen stijf op elkaar en ondertussen zegt singer-songwriter Orfeo Bouman 100 procent zeker te weten dat hij het jongetje niet heeft verwekt. Op zijn Facebookpagina benadrukt hij dat hij niet de vader is.

"De insinuaties in de media omtrent mijn vermeende vaderschap is in een week tijd van een lachertje uitgegroeid tot een vervelende hetze. Het is zeer spijtig dat de sensatiepers een slaatje probeert te slaan uit hun misplaatste vermoeden en daarmee het recht denkt te hebben om het privéleven van mij en mijn omgeving te schaden", zegt Bouman.

Eerder werd de bodyguard van Paris Hilton genoemd als de mogelijke vader van Sion, maar ook hij zegt niet de vader te zijn. Ook de wereldberoemde dj Afrojack was kort in beeld als mogelijk papa. Anouk beviel eind juni van Sion, haar vijfde kind.

17-07-2014 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!