Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waarom moet ik trouwen om bruidsjurk te dragen?"

"Waarom moet ik trouwen om bruidsjurk te dragen?"

http://oi58.tinypic.com/2r4r4oy.jpg

Lady Gaga heeft geen trouwplannen, hoewel ze onlangs in een bruidswinkel in Toronto werd gespot. De zangeres draagt gewoon graag trouwkleding, zo laat ze weten via Twitter.

"Ik stoor me eraan dat ik zou moeten trouwen om bruidskleding te dragen", schreef Gaga woensdag aan haar Twitter-volgers. "Ik bedoel, wat als ik het nou gewoon heerlijk vind om wit kant en parels te dragen? Dat hoeft toch niet vreemd te zijn?"

Gaga heeft een relatie met acteur Taylor Kinney, die bekend is van de serie Chicago Fire. Hoewel de twee dus geen trouwplannen lijken te hebben, is de popster nog altijd gek op haar geliefde. "Hij speelt een held op tv, maar in het echte leven is hij mijn held", twitterde ze dinsdag nog over Kinney, die toen jarig was.

17-07-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook singer-songwriter Orfeo is niet de vader van Anouks baby

Ook singer-songwriter Orfeo is niet de vader van Anouks baby

http://oi62.tinypic.com/110j8js.jpg

De zoektocht naar de vader van Sion, de jongste zoon van zangeres Anouk, gaat door. De Nederlandse houdt haar lippen stijf op elkaar en ondertussen zegt singer-songwriter Orfeo Bouman 100 procent zeker te weten dat hij het jongetje niet heeft verwekt. Op zijn Facebookpagina benadrukt hij dat hij niet de vader is.

"De insinuaties in de media omtrent mijn vermeende vaderschap is in een week tijd van een lachertje uitgegroeid tot een vervelende hetze. Het is zeer spijtig dat de sensatiepers een slaatje probeert te slaan uit hun misplaatste vermoeden en daarmee het recht denkt te hebben om het privéleven van mij en mijn omgeving te schaden", zegt Bouman.

Eerder werd de bodyguard van Paris Hilton genoemd als de mogelijke vader van Sion, maar ook hij zegt niet de vader te zijn. Ook de wereldberoemde dj Afrojack was kort in beeld als mogelijk papa. Anouk beviel eind juni van Sion, haar vijfde kind.

17-07-2014 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briljante 3D-animatie van 'Futurama'

Briljante 3D-animatie van 'Futurama'

http://oi61.tinypic.com/13zmouo.jpg

Een schitterende 3D-animatie van de generiek van de tekenfilm 'Futurama' circuleert op het internet. Artiest Alexy Zakharov is het brein achter de briljante video. Voor het digitale kunstwerk gebruikte het Russische talent verschillende computerprogramma's, waaronder 3Dsmax, Nuke, After Effects en Photoshop.

'Futurama' is een satirische SF-animatieserie uit de VS, ontwikkeld door Matt Groening, ook de bedenker van 'The Simpsons'. De serie was van 1999 tot 2003 te zien op het kleine scherm. Later verschenen nog vier films en drie seizoenen van de tekenfilm.

17-07-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran pakt The Qube in

Ed Sheeran pakt The Qube in

http://oi60.tinypic.com/rlf7rn.jpg

De Britse singer-songwriter Ed Sheeran heeft gisteren een intiem concert gegeven in The Qube van radiozender Q-muisc. Sheeran is amper 23, maar nu al een wereldster. Zijn nieuwe album is het op één na best verkochte in ons land. Sheeran zelf is wat verrast door zijn snelle doorbraak de afgelopen jaren. Hij toonde gisteren alvast waarom hij zoveel fans heeft. Enkel met zijn stem en een gitaar liet hij de hele zaal uit zijn hand eten.

16-07-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Albert is stoorzender in koninlijke coulissen"

"Albert is stoorzender in koninlijke coulissen"

http://oi59.tinypic.com/xeoi0l.jpg

"Koning Filip heeft de monarchie in België op één jaar tijd een fris, jong en dynamisch profiel gegeven, het koningshuis staat nu veel dichter bij de werkelijkheid", zegt Mark Van den Wijngaert, emeritus hoogleraar Hedendaagse Geschiedenis aan de Hogeschool-Universiteit van Brussel. "Koning Albert van zijn kant kan zich niet neerleggen bij zijn nieuwe rol."

De historicus werd door Belga gevraagd om een balans te maken van één jaar nieuwe koning op de Belgische troon. De professor is daarbij onverbiddelijk kritisch voor de rol die de vorige koning na zijn abdicatie heeft aangenomen. "Hoewel koning Albert vrijwillig afstand deed van de troon, weigert hij daar de conclusies uit te trekken. Hij is een stoorzender in de coulissen en voert achterhoedegevechten. Dat moet bijzonder pijnlijk zijn voor Filip die zijn best doet om een nieuwe wind te doen waaien in Laken."

Als voorbeeld van die achterhoedegevechten noemt Van den Wijngaert de démarche van Albert om de inmiddels ontslagen Vincent Pardoen, diensthoofd van de hofhouding van Albert, naar premier Di Rupo te sturen om te klagen over de 'karige' dotatie van 900.000 euro voor Albert.

"In tijden van economische crisis komen klagen over zo'n fenomenaal bedrag, terwijl je tot een van de rijkste families van Europa hoort, wijst toch wel op een bepaalde graad van wereldvreemdheid", zegt Van den Wijngaert. "Of zoals Albert beslissen dat je je vakantie niet wil onderbreken om de nationale feestdag bij te wonen, terwijl je het hele jaar door vakantie hebt, dat is op z'n minst merkwaardig te noemen. Net als het geven van interviews aan tv-zenders zonder daar de persdienst van het hof over in te lichten. Het zijn tekens dat de problemen en de vijandigheid tegenover de nieuwe koning niet van buitenaf komen, van de politiek of van de pers, maar van binnenskamers", aldus Van den Wijngaert.

Brief
Ander voorbeeld van de familiale schermutselingen was de brief van Paola naar aanleiding van de ziekte van prins Laurent. "Schrijven dat er moet gezocht worden naar een functie voor Laurent op een ogenblik dat Filip daar volop mee bezig is, was ook geen cadeau voor de nieuwe koning", constateert de historicus.

Van den Wijngaert denkt dat Filip, net als zijn oom Boudewijn, zichzelf niet alleen als staatshoofd zal profileren, maar ook als gezinshoofd. "Op dat vlak heeft koning Albert door zijn levenswandel gefaald, iets wat hij tot zijn schaamte erkend heeft in een van zijn laatste toespraken." Het is geen toeval dat Filip zo vaak met vrouw en kinderen naar buiten treedt, bij hun bezoek aan de Rode Duivels in het Boudewijnstadion of bij zijn deelname aan het loopevenement 'Dwars door Brussel'.

Hoe slecht de relatie tussen vader en zoon ligt, kon iedereen nog vaststellen op de recente verjaardagsviering van Albert in het BELvue-museum. "Vader en zoon zaten anderhalf uur naast mekaar zonder een woord te wisselen, en daarna stonden ze op om elk een andere uithoek van de receptie te kiezen, zodat ze elkaar konden ontlopen", herinnert Van den Wijngaert zich.

Grijze eminenties
Hoe moeilijk de vorige koning zich ook kan neerleggen bij zijn nieuwe rol, des te makkelijker lijkt de nieuwe vorst te groeien in zijn job. "Hij speelt korter op de bal door bijvoorbeeld daags na de verkiezingen de winnaar van de stembusslag aan te stellen als informateur in plaats van grijze eminenties zoals ministers van Staat wat rondjes te laten draaien", zegt de professor. "Filip hield ook woord door kort na zijn troonrede meer contact te zoeken met gewest- en gemeenschapsministers, terwijl zijn vader zich tot het federale niveau beperkte."

"Filip doet bij zijn vele bezoeken in binnen- en buitenland ook meer moeite om zijn legendarische houterigheid te overwinnen en de mensen op te zoeken", vindt Van den Wijngaert. Daarbij is de veel opener en spontaner houding van koningin Mathilde een grote steun. "Ons nieuwe vorstenpaar is zeer complementair. Hij staat inhoudelijk sterk, zij vormelijk", stelt Van den Wijngaert vast.

Belangrijk in de moderniseringsoperatie is de entourage van de koning. "Kabinetschef Van Ypersele de Strihou van koning Albert bleef uiteindelijk een Franstalige met ouderwetse ideeën", zegt Van den Wijngaert. "Met Frans Van Daele als kabinetschef heeft Filip veel meer voeling met de nieuwe generatie politici, en ook een beter contact met de Vlaamse politieke klasse."

De dadendrang van Filip in zijn eerste regeringsjaar contrasteert erg met het einde van de regeerperiode van koning Albert die duidelijk gas terug aan het nemen was, minder en minder in het openbaar verscheen en soms zelfs de indruk gaf dat hij (het) moe was.

Social media
Ander opmerkelijk feit is de nieuwe stijl van communicatie, vindt Vincent Dujardin, professor Hedendaagse Geschiedenis aan de universiteit van Louvain-la-Neuve (UCL). "Door nieuwe media als twitter te gebruiken, maar ook door de persdienst van het paleis te versterken. Dat wijst erop dat de koning zich bewust is van manier waarop de media zijn imago bepalen." Die andere, meer moderne stijl van communiceren bleek ook al bij de kersttoespraak van koning Filip. Hij zocht geen beschutting achter een bureau, maar ging rechtop voor de camera staan om zijn boodschap te brengen, een boodschap die de sterke troeven van ons land onderstreepte, maar niet blind was voor problemen zoals de economische crisis en de jeugdwerkloosheid.

"Met zijn deelname aan de 'Dwars door Brussel' zond Filip de boodschap uit dat hij een Belg tussen de andere Belgen wil zijn, dat hij dicht bij zijn volk staat", zegt Jean Faniel, directeur van het Centre de Recherche et d'Information Socio-Politique (CRISP). Anderzijds wijst Faniel ook op de wrijvingen die ontstonden tussen de oude en de nieuwe koning na de machtswissel. "De oude en de nieuwe koning moesten wennen aan hun nieuwe kostuum", zegt Faniel.

Het is volgens de royalty-watchers duidelijk dat koning Filip beslist wie welke rol speelt in het koninklijk huis. Zo benoemde hij zijn broer prins Laurent als speciaal ambassadeur voor de Food and Agriculture Organisation (FAO), de VN-organisatie voor Voeding en Landbouw, en bevestigde hij de rol van prinses Astrid als nieuwe vertegenwoordiger van de kroon, als zijn opvolgster, bij belangrijke economische missies naar Angola, Zuid-Afrika, Saoedi-Arabië, Oman en India. Koningin Mathilde heeft in dit eerste jaar als vorstin de rol van Fabiola overgenomen als bezieler en patrones van de Koningin Elisabeth-wedstrijd en de rol van koningin Paola als ere-voorzitster van Child Focus.

Vertrouwen
Het lijdt geen twijfel dat dit een druk jaar is geworden voor het nieuwe koningspaar met Blijde Intredes in de verschillende provincies, staatsbezoeken ter kennismaking met staats- en regeringsleiders in de ons omringende landen en de rol als gastheer en gastvrouw bij de G7-top in Brussel. De dynamiek en daadkracht waarvan Filip heeft blijk gegeven in zijn eerste koningsjaar hebben ertoe geleid dat hij in de waardering van zijn landgenoten erg gestegen is, dat toonde een opiniepeiling van het VTM-programma Royalty vorige week nog aan. "Dat komt omdat de verwachtingen bij de bevolking, zeker in Vlaanderen, zeer laag waren. In die zin kon Filip alleen maar aangenaam verrassen. Maar wie hem kende, wist dat Filip inhoudelijk zeer sterk staat en dat hij goed voorbereid was op zijn taak. Filip had de perceptie tegen, en dat is nu aan het keren", aldus Van den Wijngaert.

"Naar de toekomst blikkend zou het niet slecht zijn als de komende regering werk maakt van de actualisering van het koningschap", zegt Van den Wijngaert. "Er is een kilometersgrote kloof gegroeid tussen wat de grondwet uit 1830 zegt over de macht en de functie van de koning en de historisch door gewoonterecht gegroeide werkelijkheid. Er zou in overleg met het koningshuis een lijst moeten worden opgesteld van de taken die de koning wel en niet moet of mag doen. Daar zouden zowel de koning als de bevolking erg mee gediend zijn", besluit Van den Wijngaert.

16-07-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George middelpunt van tv-special

Prins George middelpunt van tv-special

http://oi62.tinypic.com/vgjzaw.jpg

Prins George, de zoon van prins William en zijn echtgenote Catherine, viert dinsdag 22 juli zijn eerste verjaardag. CNN Spotlight heeft voor deze gelegenheid een tv-special gemaakt, genaamd The Little Prince, over de peuter.

In het programma wordt teruggeblikt op het eerste levensjaar van prins George. Zo komen de eerste beelden van het prinsje aan bod, net als die van zijn doop en zijn eerste offciële trip naar het buitenland (Australië en Nieuw-Zeeland). Daarnaast komen er ook verschillende Britse royaltykenners aan het woord, zij praten over de prins en zijn toekomst.

Het programma wordt uitgezonden door CNN International. Op vrijdag 18 juli is het programma voor het eerst te zien. Daarna wordt het elke dag herhaald tot en met dinsdag 22 juli.

16-07-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassende carrièreswitch voor Ilse De Meulemeester?

Verrassende carrièreswitch voor Ilse De Meulemeester?

http://oi61.tinypic.com/2rwkqp5.jpg

De familie De Meulemeester was zo hoopvol, maar ondanks een eerder bod raakt Ilses interieurzaak in Antwerpen maar niet verkocht en dus ging ze vorige week over tot een radicale koerswijziging. Want officieel mag ze nu ook café houden of een sigarettenwinkel openen, schrijft TV Familie.

Ilse beseft dat ze niet eeuwig kan wachten op een geschikt bod voor haar winkel. En dus is ze nu in actie gekomen. Zo liet ze het doel van haar vennootschap wijzigen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. "Een technische aangelegenheid, die aangeeft dat Ilse alle pistes voor de toekomst wil openhouden", legt financieel expert Thierry Debels uit.

"Enkele maanden geleden was het doel van haar handelsactiviteiten alleen maar stoffen, interieur, decoratiematerialen en interieuradvies. Nu is die lijst uitgebreid en in de opsomming worden ook heel wat absurde zaken vermeld. Dat gaat van het openen van een café tot het opstarten van een tabakszaak én zelfs het fabriceren van genotsartikelen. Het is dus een heel uitgebreide doelwijziging, van vijf pagina's lang. Al wil dit natuurlijk niet zeggen dat Ilse al die opties ook effectief zal uitwerken."

16-07-2014 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire ziet wagen voor zijn neus weggetakeld worden

Peter Van de Veire ziet wagen voor zijn neus weggetakeld worden

http://oi59.tinypic.com/2ntcvbr.jpg

Peter Van de Veire heeft gisteren geen al te prettige avond beleefd. De radiomaker zag zijn wagen voor zijn neus weggetakeld worden. "Uit een restaurant komen en je auto loeiend zien voorbij rijden op een takelwagen... Welkom in Antwerpen. #Piesjaal", liet hij zijn volgers op Twitter weten.

"Depannage 2000 heet u van harte welkom, ik gok op 125 euro en nadien nog eens 50 euro vd blauwe vrienden. De Antwerpaar dankt u", luidde een van de snelle reacties. Gelukkig één troost: bij de takelfirma bleken ze naar MNM te luisteren.

16-07-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye op huwelijksreis: spelletjes kaart en dvd's kijken

Kim en Kanye op huwelijksreis: spelletjes kaart en dvd's kijken

http://oi60.tinypic.com/907z8w.jpg

Geen tripjes voor Kanye West en vrouw Kim Kardashian tijdens hun huwelijksreis in Ierland. Volgens Radar Online bleef het kersverse bruidspaar vooral op de hotelkamer om dvd's te kijken en te kaarten.

De website heeft emails ingezien tussen een reiscontact in Ierland en het reisbureau van het stel in Californië. Daaruit blijkt dat de twee het zich vooral comfortabel maakten binnenskamers.

In een email van Patricia Blanche van LCF Custom Travel & Tours in Los Angeles is te lezen dat Kim en Kanye uitkeken naar het kijken van films en om tijd met elkaar door te brengen. Als suggesties aan haar Ierse collega's geeft ze dan ook door de grootste tv die ze kunnen vinden de hotelkamer in te slepen en het bruidspaar te voorzien van stapels dvd's en toegang tot Amazon, HBO etc.

"Misschien kun je ook nog wat speelkaarten neerleggen", voegt ze eraan toe. Ook staat in een andere mail hoe het celebritykoppel ontvangen dient te worden in het kasteel waar ze overnachten, worden optionele activiteiten doorgegeven die ze kunnen doen en wordt er zelfs een ander onderkomen geregeld voor het geval de rapper en zijn vrouw de locatie niet leuk vinden.

16-07-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koning Albert mogelijk niet de vader van Delphine Boël"

"Koning Albert mogelijk niet de vader van Delphine Boël"

http://oi58.tinypic.com/2410zmt.jpg

Het zou plots niet helemaal zeker meer zijn dat koning Albert (80) de vader is van Delphine Boël (46). Dat beweert althans royaltywatcher Thierry Debels in een interview met 'Dag Allemaal'. Volgens Debels ging Delphines moeder Sybille de Selys Longchamps met verschillende mannen om toen haar dochter verwekt werd.

De verkoop van Boëls villa in Ukkel en haar verhuisplannen naar Londen hebben volgens Debels dan ook niets te maken met geldnood of heimwee naar de Engelse hoofdstad. Zij zou geen gezichtsverlies willen lijden mocht de rechtszaak tegen haar vermeende vader, koning Albert, met een sisser aflopen. "Dat haar moeder ook andere mannen zag, zou in haar nadeel kunnen spelen", aldus Debels in 'Dag Allemaal'.

"Indien er daarrond twijfels beginnen te rijzen, zou het proces dat Delphine aanspande tegen koning Albert er wel eens niet kunnen komen." Volgens Debels zal alles in der minne geregeld worden. Albert heeft het bestaan van een buitenechtelijke dochter altijd erkend noch ontkend.

16-07-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga na dolle rit tegen 150 km/u op Albertkanaal: "Ik heb bier en een blowjob nodig"

Olga na dolle rit tegen 150 km/u op Albertkanaal: "Ik heb bier en een blowjob nodig"

http://oi62.tinypic.com/23kwyz5.jpg

Het is nog niet zeker of Harry en Olga hun opwachting zullen maken in de tweede reeks van 'The Sky is the Limit', maar het koppel amuseert zich in elk geval deze zomer. Harry had een speciale verrassing in petto voor zijn blondine. "Ik sta hier in de tuin op Harry te wachten om vanavond te gaan eten. Hij heeft een speciale lift voor mij geregeld", was Olga benieuwd.

En speciaal was het wel. Toen ze de gigantisch snelle speedboot zag afkomen, kon ze haar ogen niet geloven. "Hoe cool is dat!" Een keer in de boot vroeg ze zich toch af of ze niet ging wegvliegen. Dat het snel ging, ondervond Olga snel. "Oh mijn god, ik wil niet doodgaan", schreeuwde ze het uit. Toen ze Harry langs de kant zag staan, ging het al een stuk beter. "Schat, ik heb het overleefd! Zonder gordel 150 km/u! Dat is niet zoals de Efteling."

"Mijn handen beven. Ik heb bier en een blowjob nodig", sloot Olga af. Duidelijke boodschap, niet Harry?

16-07-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kom met openbaar vervoer naar Gentse Feesten"

"Kom met openbaar vervoer naar Gentse Feesten"

http://oi61.tinypic.com/2udukb4.jpg

"Kom met de fiets of het openbaar vervoer naar de Gentse feesten en hou rekening met de grote infrastructuurwerken in en rond Gent." Dat vraagt het Gentse stadsbestuur aan de bezoekers van de Gentse Feesten, die vrijdag van start gaan.

"Voor automobilisten is er niets eenvoudiger dan parkeren aan Flanders Expo en dan de tram te pakken rechtstreeks tot in het centrum", zegt feestenburgemeester Christophe Peeters.

Onderhoudswerken B401
Onder meer de onderhoudswerken van de B401 en de werken rond het Sint-Pietersstation zorgen deze zomer voor extra hinder in en rond Gent. Het stadsbestuur vraagt in het bijzonder tijdens de Gentse feesten om rekening te houden met de infrastructuurwerken en om alternatieven te kiezen. "We hebben, gelet op de werken, gezorgd voor meer capaciteit. We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen", zegt woordvoerster Isabelle Colbrandt van De Lijn Oost-Vlaanderen. De Lijn voorziet opnieuw nachtbussen en de belangrijkste stadslijnen zullen langer rijden dan normaal.

Wie toch met de wagen wil komen, parkeert zich het best op een P&R, zegt feestenburgemeester Christophe Peeters. "We benadrukken dat bezoekers hun auto aan de rand van de stad moeten laten. Voor automobilisten is er niets eenvoudiger dan parkeren aan Flanders Expo en dan de tram te pakken rechtstreeks tot in het centrum. Tram 1 rijdt 24 uur per dag tussen Flanders Expo en de Korenmarkt."

In en buiten de feestzone zijn er ongeveer 1.500 parkeerplaatsen voorbehouden voor bewoners met een bewonerskaart. "De parkeerwachters controleren de klok rond. We hebben liever dat mensen een boete van 60 euro voor verkeerd parkeren vermijden, en dat geld besteden op de Gentse feesten", zegt Peeters. Voor fietsers zijn er extra fietsenstallingen aan de rand van de Feestenzone en twee gratis bewaakte fietsenparkings aan de Baudelokaai en onder de Sint-Michielsbrug.

15-07-2014 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van den Broeck (37) geeft kinderwens op voor Stany Crets (49)

Ann Van den Broeck (37) geeft kinderwens op voor Stany Crets (49)

http://oi58.tinypic.com/300wp4z.jpg

Stany Crets (49) heeft drie kinderen, en hij vindt dat écht voldoende. Zijn 12 jaar jongere vriendin Ann Van den Broeck (37) heeft daarom haar eigen kinderwens opgeborgen. Een blijk van grote, onbaatzuchtige liefde. Maar, zoals andere BV-koppels aantonen, kan het best dat Stany vroeg of laat tóch zwicht voor het moederinstinct van zijn vriendin, schrijft Dag Allemaal.

"Mijn liefde voor Stany is groter dan mijn kinderwens." Musicalactrice Ann Van den Broeck vertelde onlangs hoe ze haar verlangen om moeder te worden opzijzet voor Stany Crets. Het koppel is ruim twee jaar samen, en de liefde ontstond nadat zijn huwelijk was gestrand. Met zijn ex-vrouw heeft Stany drie kinderen: Jack (8), Bobby (6) en Penny (4). En nóg een baby ziet hij echt niet zitten. "We hebben het er af en toe over, maar de kans is klein", aldus Ann. "Ik heb alles wat mijn hartje wenst, al denk ik weleens: was er maar een kindje bij dat van mij was", klinkt het. "Maar het zit zo goed met Stany, dat ik me daar niet druk over wil maken."

En er zijn meedere BV-koppels zoals Ann en Stany. Jan Verheyen, vader van Anna (8), leeft naar eigen zeggen mee met Ann en Stany. "Ik begrijp hem", zegt Jan. "Hij hééft al drie kinderen en wordt er ook niet jonger op. Maar voor Ann is dit geen makkelijke beslissing. Ik heb zelf lang geroepen dat ik geen kind wilde. M'n vrouw Lien heeft mij echt moeten overtuigen."

Ook Bob Savenberg zag het zeven jaar geleden niet zitten om opnieuw aan kinderen te beginnen. "Ik had er al twee, bij twee vrouwen. En toen ik met Lise begon, was ik duidelijk: ik wil geen kind meer. Lise had daar geen problemen mee, hoewel zij 15 jaar jonger is dan ik." Maar die befaamde biologische klok begon vervolgens te tikken. "We hebben toen snel een compromis gevonden. Ik wilde geen verplichtingen: geen pampers verversen, geen beurtrol om 's nachts op te staan. Lise heeft nooit moeilijk gedaan over onze afspraak."

Ook Pascale Naessens weet wat het is om met het moederinstinct te worden geconfronteerd. "Ik ben nooit kind-minded geweest", vertelde ze onlangs in een interview. "Ik wist al heel lang dat ik geen kinderen hoefde om iets toe te voegen aan mijn leven. Maar plots, op mijn 35e, kreeg ik een soort honger naar het moederschap. Het bleken de hormonen die riepen: 'Laatste kans!' En zo plots als die opflakkering er was, is die ook weggegaan. Nu ben ik blij dat ik er niet aan heb toegegeven. Ik ben heel gelukkig met Paul, al twintig jaar."

15-07-2014 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Mulder: "Overspel? Mijn Johanna zegt: 'Doe maar!'"

Jan Mulder: "Overspel? Mijn Johanna zegt: 'Doe maar!'"

http://oi59.tinypic.com/waoj1e.jpg

Nederlander Jan Mulder (69) heeft er een droomvakantie in Brussel op zitten. Hij voorzag de WK-wedstrijden van scherpe analyses én werd zowat de lieveling van Vlaanderen, en vooral van Vlaamse vrouwen. 'De Sean Connery van het voetbal' wordt hij nu genoemd. Maar Jan zegt: "Ik denk écht niet dat ik plots in trek ben bij jongedames. Zo zielig ben ik nou ook weer niet."

Brussel heeft afscheid moeten nemen van een zwierige tijdelijke bewoner. Jan Mulder verbleef vijf weken in het chique The Dominican-hotel, vlak bij de Munt. "Ik voel me weer één met Brussel, waar ik ooit de beste jaren van m'n leven doorbracht, als Anderlecht-speler. Lange tijd zei 't me niets meer, Brussel. Ik voelde me niet welkom meer. Nu lijkt het wel m'n tweede thuis!"

En Mulder ligt dankzij zijn tv-optreden ook goed in de markt bij de dames. "Gillende vrouwen van me afslaan, dat heb ik nog niet moeten doen. Ik ben negenenzestig jaar, hé. Geen haar op m'n hoofd dat nu denkt dat ik plots in trek ben bij jongedames. Zo zielig ben ik nou ook weer niet."

"Maar weet je wat wél waar is? Dames vinden me een gezellige, aangename man. Iemand om mee te praten. Al ben ik zelf ook niet blind. In de VRT-studio zat een geweldig knappe Colombiaanse te supporteren voor haar land. Wat een leukerd! Dáár had ik nog eens een huwelijkscrisis voor overgehad. Maar mijn Johanna zegt dan gewoon: 'Ja hoor, Jan. Doe maar!' Dan is er geen bal meer aan, aan dat overspel."

15-07-2014 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Mathilde viert twintigste verjaardag Cliniclowns

Koningin Mathilde viert twintigste verjaardag Cliniclowns

http://oi60.tinypic.com/34pywp1.jpg

In Mortsel is de twintigste verjaardag gevierd van de Cliniclowns. De organisatie zet zich in om kinderen met een ziekte en/of een handicap te entertainen. Koningin Mathilde sneed mee een grote verjaardagstaart aan.

In Fort IV, de thuisbasis van de Cliniclowns, vond een groot feest plaats voor vele kinderen, hun begeleiders, sympathisanten en de clowns/personeel zelf. "We begonnen 20 jaar geleden met twee clowns op twee plaatsen. We zijn blij dat het er zo'n twintig zijn in meer dan dertig plaatsen, waaronder niet enkel ziekenhuizen, maar ook medisch-pedagogische instituten en ook thuis", zei dagelijks bestuurder Valérie Van Gastel aan koningin Mathilde en Antwerps provinciegouverneur Cathy Berx (CD&V), die het feest bijwoonden.

De initiatiefnemers zagen in 1993 een documentaire over een soortgelijk project in een Brussels ziekenhuis, waarna plannen werden gesmeed voor een project in Antwerpen, gesteund door de Antwerpse Lions-clubs. Aanvankelijk had de vzw de naam Ziekenhuisclowns Lions Antwerpen, maar in 2002 veranderde dat in Cliniclowns vzw.

Koningin Mathilde nam uitgebreid de tijd om met de kinderen en clowns te praten. Wie er door ziekte en/of handicap niet bij kon zijn, kon de feestelijkheden via de webcam volgen.

Sinds 2008 entertainen de clowns ook op die manier kinderen, een aanpak die werd opgezet doordat ziekteperiodes steeds vaker thuis en steeds minder in het ziekenhuis worden doorgebracht. Kinderen die niet via de webcam contact kunnen maken, kunnen een aanvraag doen voor een huisbezoek van een speciale clownsbus.

15-07-2014 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Ideale Wereld' verder zonder Jonas Geirnaert

'De Ideale Wereld' verder zonder Jonas Geirnaert

http://oi62.tinypic.com/34gts9l.jpg

'De Ideale Wereld' op VIER moet het volgend seizoen stellen zonder Jonas Geirnaert, schrijft de krant Het Nieuwsblad.

Geirnaert, samen met Jelle De Beule en presentator Otto-Jan Ham de vaste gezichten van het programma, stapt uit de show om samen met zijn vriendin Julie Mahieu aan een eigen fictiereeks te werken.

Voor dat project, dat de werktitel 'De Dag' kreeg, kan het duo rekenen op 25.000 euro steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds. De reeks zal gemaakt worden door productiehuis FBO.

Of Geirnaert vervangen wordt en of de formule van 'De Ideale Wereld' veranderd wordt, is nog niet bekend. "Elk seizoen heeft zijn nieuwigheden", vertelt SBS-woordvoerder Kristof Demasure. Dat nieuwe seizoen wordt de komende weken voorbereid.

15-07-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan heeft nieuw lief

Astrid Bryan heeft nieuw lief

http://oi59.tinypic.com/2hgqsk3.jpg

Exact een jaar nadat ze de echtscheiding van John Bryan (57) aankondigde, laat Astrid Bryan (31) weten opnieuw verliefd te zijn. De gelukkige is de Belg Bram Coppens (33), een regisseur die in Los Angeles woont, schrijft Story.

Astrid Bryan heeft een woelig jaar achter de rug. Nadat ze na zeven jaar een punt zette achter haar huwelijk met de Amerikaanse zakenman John Bryan bleef ze gekwetst achter, maar ze bleef niet lang bij de pakken zitten. Ze kroop niet in een hoekje, maar bleef ze van het leven genieten en stortte ze zich op haar carrière. Stilletjesaan stelde ze haar hart open voor een nieuwe liefde. Ondanks de grote teleurstelling met haar ex bleef ze in de liefde geloven. Begin dit jaar wenste ze zichzelf een nieuw lief toe, en dat is er nu sneller dan verwacht gekomen.

Het afgelopen moeilijke jaar vond Astrid vooral troost bij haar broer Laurens en haar ouders. Maar ze kon ook rekenen op de steun van haar vrienden in Los Angeles. Onder hen ook Bram Coppens, een Gentse regisseur die daar woont. Hij is al jaren één van de beste vrienden van Astrids broer. Ook na de breuk met John verloren ze elkaar niet uit het oog. Astrid en Bram groeiden steeds dichter naar elkaar toe en hun mooie vriendschap is intussen uitgegroeid tot een innige liefdesrelatie. "Ja, ik heb een nieuwe relatie en ben héél gelukkig", laat Astrid aan Story weten. "Alles lijkt weer in de juiste plooi te vallen. Mijn huis is terug helemaal in orde en ik kan me nu weer helemaal concentreren op mijn werk, want ook op dat vlak loopt alles op wieltjes, met héél wat nieuwe uitdagingen."

Nu Astrid voor een partner van haar leeftijd kiest, veegt ze alle vooroordelen van tafel dat ze voor het geld bij een man zou zijn, zoals gesuggereerd werd tijdens haar huwelijk met de vijfentwintig jaar oudere John. Dat Bram één van de beste vrienden is van haar broer is wellicht een pluspunt. Zo weet ze perfect welk vlees ze in de kuip heeft. Laurens zou de relatie nooit goedkeuren als hij denkt dat Bram geen goede partner voor haar zou zijn. Met Bram kan Astrid ook haar leven in Hollywood gewoon verder zetten. Maar voor één ding is hij alvast gewaarschuwd: Astrid tolereert ontrouw in een relatie niet. Wie een scheve schaats rijdt, wijst ze meteen de deur.

15-07-2014 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klacht tegen jodengrappen Alex Agnew ongegrond

Klacht tegen jodengrappen Alex Agnew ongegrond

http://oi58.tinypic.com/1zo9rmw.jpg

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) heeft de klacht tegen de jodengrappen van stand-upcomedian Agnew ongegrond verklaard. Agnew maakte de grappen tijdens zijn zaalshow 'Interesting Times', die op 22 mei door VIER in het programma 'Comedy Kings' werd uitgezonden.

In de show maakte Agnew enkele grappen over de vergassing van de joden tijdens de Tweede Wereldoorlog en de GAS-boetes in Antwerpen. Daarop kwamen er klachten van twee diplomaten en twee historici, die zelf overigens niet-joods zijn.

"De kamer voor onpartijdigheid en bescherming van minderjarigen van de VRM is in de eerste plaats van oordeel dat het fragment over de GAS-boetes, waarin wordt verwezen naar de vergassing van de Joden, kwetsend of beledigend kan zijn, in het bijzonder voor de Joodse gemeenschap", klinkt het bij de VRM.

De kamer wijst erop dat de aangeklaagde uitspraken zijn gedaan binnen het kader van een stand-up comedyshow. "Hoewel humor niet is vrijgesteld van begrenzingen, moet ze ook kunnen genieten van een grote uitingsvrijheid. Deze kan enkel om bijzonder gewichtige reden en worden ingeperkt", luidt het.

De kamer besluit dat niet is aangetoond dat Alex Agnew met de gewraakte uitlatingen de intentie had om bewust en kwaadwillig aan te sporen tot haat of gewelddadig gedrag tegenover de Joden. "Evenmin blijkt dat in hoofde van SBS Belgium (door het uitzenden van de zaalshow) sprake is van enig opzet of intentie tot het aanzetten tot haat of geweld, noch dat het uitgezonden programma van aard is om aan te zetten tot of geweld. Evenmin is door het uitzenden van het programma sprake van discriminatie."

De klacht wordt dus ongegrond verklaard.

15-07-2014 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waalse pers: "Filip negeert Wallonië"

Waalse pers: "Filip negeert Wallonië"

http://oi61.tinypic.com/iycrno.jpg

"Koning Filip trekt Vlaanderen voor en laat Wallonië wat links liggen." Dat zeggen Franstalige kranten. Ze hebben het opgeteld: Filip is twintig keer op bezoek geweest in Vlaanderen en maar negen keer in Wallonië. In Vlaanderen wonen meer mensen en er zijn ook meer bedrijven, die nodigen de koning ook vaak uit. Dat begrijpen de Franstaligen, maar ze zijn vooral boos over een uitstap van afgelopen weekend. Filip en Mathilde waren toen met het hele gezin in Sea Life in Blankenberge. Ze spraken er de hele tijd onderling Nederlands, terwijl ze thuis altijd Frans spreken.

15-07-2014 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna viert Duitse zege door bh te laten zien in Maracanã

Rihanna viert Duitse zege door bh te laten zien in Maracanã

http://oi58.tinypic.com/m94p44.jpg

Altijd even klasrijk, die Rihanna (sic). De popkoningin vierde de Duitse zege door haar shirt even op te trekken en zo de wereld haar bh te laten zien. Rihanna trok ook tijdens de match veel aandacht naar zich toe met een Braziliaans vlaggetje dat ze op de voorkant van haar hals had laten schilderen. Net zoals ze Pelé op haar wang liet schrijven, waarmee ze duidelijk de anti-Argentijnse kant koos en dus blij was met de beslissende Duitse goal van Mario Götze diep in de verlengingen. Way to go, Riri...

14-07-2014 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!