Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van den Broeck (37) geeft kinderwens op voor Stany Crets (49)

Ann Van den Broeck (37) geeft kinderwens op voor Stany Crets (49)

http://oi58.tinypic.com/300wp4z.jpg

Stany Crets (49) heeft drie kinderen, en hij vindt dat écht voldoende. Zijn 12 jaar jongere vriendin Ann Van den Broeck (37) heeft daarom haar eigen kinderwens opgeborgen. Een blijk van grote, onbaatzuchtige liefde. Maar, zoals andere BV-koppels aantonen, kan het best dat Stany vroeg of laat tóch zwicht voor het moederinstinct van zijn vriendin, schrijft Dag Allemaal.

"Mijn liefde voor Stany is groter dan mijn kinderwens." Musicalactrice Ann Van den Broeck vertelde onlangs hoe ze haar verlangen om moeder te worden opzijzet voor Stany Crets. Het koppel is ruim twee jaar samen, en de liefde ontstond nadat zijn huwelijk was gestrand. Met zijn ex-vrouw heeft Stany drie kinderen: Jack (8), Bobby (6) en Penny (4). En nóg een baby ziet hij echt niet zitten. "We hebben het er af en toe over, maar de kans is klein", aldus Ann. "Ik heb alles wat mijn hartje wenst, al denk ik weleens: was er maar een kindje bij dat van mij was", klinkt het. "Maar het zit zo goed met Stany, dat ik me daar niet druk over wil maken."

En er zijn meedere BV-koppels zoals Ann en Stany. Jan Verheyen, vader van Anna (8), leeft naar eigen zeggen mee met Ann en Stany. "Ik begrijp hem", zegt Jan. "Hij hééft al drie kinderen en wordt er ook niet jonger op. Maar voor Ann is dit geen makkelijke beslissing. Ik heb zelf lang geroepen dat ik geen kind wilde. M'n vrouw Lien heeft mij echt moeten overtuigen."

Ook Bob Savenberg zag het zeven jaar geleden niet zitten om opnieuw aan kinderen te beginnen. "Ik had er al twee, bij twee vrouwen. En toen ik met Lise begon, was ik duidelijk: ik wil geen kind meer. Lise had daar geen problemen mee, hoewel zij 15 jaar jonger is dan ik." Maar die befaamde biologische klok begon vervolgens te tikken. "We hebben toen snel een compromis gevonden. Ik wilde geen verplichtingen: geen pampers verversen, geen beurtrol om 's nachts op te staan. Lise heeft nooit moeilijk gedaan over onze afspraak."

Ook Pascale Naessens weet wat het is om met het moederinstinct te worden geconfronteerd. "Ik ben nooit kind-minded geweest", vertelde ze onlangs in een interview. "Ik wist al heel lang dat ik geen kinderen hoefde om iets toe te voegen aan mijn leven. Maar plots, op mijn 35e, kreeg ik een soort honger naar het moederschap. Het bleken de hormonen die riepen: 'Laatste kans!' En zo plots als die opflakkering er was, is die ook weggegaan. Nu ben ik blij dat ik er niet aan heb toegegeven. Ik ben heel gelukkig met Paul, al twintig jaar."

15-07-2014 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Mulder: "Overspel? Mijn Johanna zegt: 'Doe maar!'"

Jan Mulder: "Overspel? Mijn Johanna zegt: 'Doe maar!'"

http://oi59.tinypic.com/waoj1e.jpg

Nederlander Jan Mulder (69) heeft er een droomvakantie in Brussel op zitten. Hij voorzag de WK-wedstrijden van scherpe analyses én werd zowat de lieveling van Vlaanderen, en vooral van Vlaamse vrouwen. 'De Sean Connery van het voetbal' wordt hij nu genoemd. Maar Jan zegt: "Ik denk écht niet dat ik plots in trek ben bij jongedames. Zo zielig ben ik nou ook weer niet."

Brussel heeft afscheid moeten nemen van een zwierige tijdelijke bewoner. Jan Mulder verbleef vijf weken in het chique The Dominican-hotel, vlak bij de Munt. "Ik voel me weer één met Brussel, waar ik ooit de beste jaren van m'n leven doorbracht, als Anderlecht-speler. Lange tijd zei 't me niets meer, Brussel. Ik voelde me niet welkom meer. Nu lijkt het wel m'n tweede thuis!"

En Mulder ligt dankzij zijn tv-optreden ook goed in de markt bij de dames. "Gillende vrouwen van me afslaan, dat heb ik nog niet moeten doen. Ik ben negenenzestig jaar, hé. Geen haar op m'n hoofd dat nu denkt dat ik plots in trek ben bij jongedames. Zo zielig ben ik nou ook weer niet."

"Maar weet je wat wél waar is? Dames vinden me een gezellige, aangename man. Iemand om mee te praten. Al ben ik zelf ook niet blind. In de VRT-studio zat een geweldig knappe Colombiaanse te supporteren voor haar land. Wat een leukerd! Dáár had ik nog eens een huwelijkscrisis voor overgehad. Maar mijn Johanna zegt dan gewoon: 'Ja hoor, Jan. Doe maar!' Dan is er geen bal meer aan, aan dat overspel."

15-07-2014 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Mathilde viert twintigste verjaardag Cliniclowns

Koningin Mathilde viert twintigste verjaardag Cliniclowns

http://oi60.tinypic.com/34pywp1.jpg

In Mortsel is de twintigste verjaardag gevierd van de Cliniclowns. De organisatie zet zich in om kinderen met een ziekte en/of een handicap te entertainen. Koningin Mathilde sneed mee een grote verjaardagstaart aan.

In Fort IV, de thuisbasis van de Cliniclowns, vond een groot feest plaats voor vele kinderen, hun begeleiders, sympathisanten en de clowns/personeel zelf. "We begonnen 20 jaar geleden met twee clowns op twee plaatsen. We zijn blij dat het er zo'n twintig zijn in meer dan dertig plaatsen, waaronder niet enkel ziekenhuizen, maar ook medisch-pedagogische instituten en ook thuis", zei dagelijks bestuurder Valérie Van Gastel aan koningin Mathilde en Antwerps provinciegouverneur Cathy Berx (CD&V), die het feest bijwoonden.

De initiatiefnemers zagen in 1993 een documentaire over een soortgelijk project in een Brussels ziekenhuis, waarna plannen werden gesmeed voor een project in Antwerpen, gesteund door de Antwerpse Lions-clubs. Aanvankelijk had de vzw de naam Ziekenhuisclowns Lions Antwerpen, maar in 2002 veranderde dat in Cliniclowns vzw.

Koningin Mathilde nam uitgebreid de tijd om met de kinderen en clowns te praten. Wie er door ziekte en/of handicap niet bij kon zijn, kon de feestelijkheden via de webcam volgen.

Sinds 2008 entertainen de clowns ook op die manier kinderen, een aanpak die werd opgezet doordat ziekteperiodes steeds vaker thuis en steeds minder in het ziekenhuis worden doorgebracht. Kinderen die niet via de webcam contact kunnen maken, kunnen een aanvraag doen voor een huisbezoek van een speciale clownsbus.

15-07-2014 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Ideale Wereld' verder zonder Jonas Geirnaert

'De Ideale Wereld' verder zonder Jonas Geirnaert

http://oi62.tinypic.com/34gts9l.jpg

'De Ideale Wereld' op VIER moet het volgend seizoen stellen zonder Jonas Geirnaert, schrijft de krant Het Nieuwsblad.

Geirnaert, samen met Jelle De Beule en presentator Otto-Jan Ham de vaste gezichten van het programma, stapt uit de show om samen met zijn vriendin Julie Mahieu aan een eigen fictiereeks te werken.

Voor dat project, dat de werktitel 'De Dag' kreeg, kan het duo rekenen op 25.000 euro steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds. De reeks zal gemaakt worden door productiehuis FBO.

Of Geirnaert vervangen wordt en of de formule van 'De Ideale Wereld' veranderd wordt, is nog niet bekend. "Elk seizoen heeft zijn nieuwigheden", vertelt SBS-woordvoerder Kristof Demasure. Dat nieuwe seizoen wordt de komende weken voorbereid.

15-07-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan heeft nieuw lief

Astrid Bryan heeft nieuw lief

http://oi59.tinypic.com/2hgqsk3.jpg

Exact een jaar nadat ze de echtscheiding van John Bryan (57) aankondigde, laat Astrid Bryan (31) weten opnieuw verliefd te zijn. De gelukkige is de Belg Bram Coppens (33), een regisseur die in Los Angeles woont, schrijft Story.

Astrid Bryan heeft een woelig jaar achter de rug. Nadat ze na zeven jaar een punt zette achter haar huwelijk met de Amerikaanse zakenman John Bryan bleef ze gekwetst achter, maar ze bleef niet lang bij de pakken zitten. Ze kroop niet in een hoekje, maar bleef ze van het leven genieten en stortte ze zich op haar carrière. Stilletjesaan stelde ze haar hart open voor een nieuwe liefde. Ondanks de grote teleurstelling met haar ex bleef ze in de liefde geloven. Begin dit jaar wenste ze zichzelf een nieuw lief toe, en dat is er nu sneller dan verwacht gekomen.

Het afgelopen moeilijke jaar vond Astrid vooral troost bij haar broer Laurens en haar ouders. Maar ze kon ook rekenen op de steun van haar vrienden in Los Angeles. Onder hen ook Bram Coppens, een Gentse regisseur die daar woont. Hij is al jaren één van de beste vrienden van Astrids broer. Ook na de breuk met John verloren ze elkaar niet uit het oog. Astrid en Bram groeiden steeds dichter naar elkaar toe en hun mooie vriendschap is intussen uitgegroeid tot een innige liefdesrelatie. "Ja, ik heb een nieuwe relatie en ben héél gelukkig", laat Astrid aan Story weten. "Alles lijkt weer in de juiste plooi te vallen. Mijn huis is terug helemaal in orde en ik kan me nu weer helemaal concentreren op mijn werk, want ook op dat vlak loopt alles op wieltjes, met héél wat nieuwe uitdagingen."

Nu Astrid voor een partner van haar leeftijd kiest, veegt ze alle vooroordelen van tafel dat ze voor het geld bij een man zou zijn, zoals gesuggereerd werd tijdens haar huwelijk met de vijfentwintig jaar oudere John. Dat Bram één van de beste vrienden is van haar broer is wellicht een pluspunt. Zo weet ze perfect welk vlees ze in de kuip heeft. Laurens zou de relatie nooit goedkeuren als hij denkt dat Bram geen goede partner voor haar zou zijn. Met Bram kan Astrid ook haar leven in Hollywood gewoon verder zetten. Maar voor één ding is hij alvast gewaarschuwd: Astrid tolereert ontrouw in een relatie niet. Wie een scheve schaats rijdt, wijst ze meteen de deur.

15-07-2014 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klacht tegen jodengrappen Alex Agnew ongegrond

Klacht tegen jodengrappen Alex Agnew ongegrond

http://oi58.tinypic.com/1zo9rmw.jpg

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) heeft de klacht tegen de jodengrappen van stand-upcomedian Agnew ongegrond verklaard. Agnew maakte de grappen tijdens zijn zaalshow 'Interesting Times', die op 22 mei door VIER in het programma 'Comedy Kings' werd uitgezonden.

In de show maakte Agnew enkele grappen over de vergassing van de joden tijdens de Tweede Wereldoorlog en de GAS-boetes in Antwerpen. Daarop kwamen er klachten van twee diplomaten en twee historici, die zelf overigens niet-joods zijn.

"De kamer voor onpartijdigheid en bescherming van minderjarigen van de VRM is in de eerste plaats van oordeel dat het fragment over de GAS-boetes, waarin wordt verwezen naar de vergassing van de Joden, kwetsend of beledigend kan zijn, in het bijzonder voor de Joodse gemeenschap", klinkt het bij de VRM.

De kamer wijst erop dat de aangeklaagde uitspraken zijn gedaan binnen het kader van een stand-up comedyshow. "Hoewel humor niet is vrijgesteld van begrenzingen, moet ze ook kunnen genieten van een grote uitingsvrijheid. Deze kan enkel om bijzonder gewichtige reden en worden ingeperkt", luidt het.

De kamer besluit dat niet is aangetoond dat Alex Agnew met de gewraakte uitlatingen de intentie had om bewust en kwaadwillig aan te sporen tot haat of gewelddadig gedrag tegenover de Joden. "Evenmin blijkt dat in hoofde van SBS Belgium (door het uitzenden van de zaalshow) sprake is van enig opzet of intentie tot het aanzetten tot haat of geweld, noch dat het uitgezonden programma van aard is om aan te zetten tot of geweld. Evenmin is door het uitzenden van het programma sprake van discriminatie."

De klacht wordt dus ongegrond verklaard.

15-07-2014 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waalse pers: "Filip negeert Wallonië"

Waalse pers: "Filip negeert Wallonië"

http://oi61.tinypic.com/iycrno.jpg

"Koning Filip trekt Vlaanderen voor en laat Wallonië wat links liggen." Dat zeggen Franstalige kranten. Ze hebben het opgeteld: Filip is twintig keer op bezoek geweest in Vlaanderen en maar negen keer in Wallonië. In Vlaanderen wonen meer mensen en er zijn ook meer bedrijven, die nodigen de koning ook vaak uit. Dat begrijpen de Franstaligen, maar ze zijn vooral boos over een uitstap van afgelopen weekend. Filip en Mathilde waren toen met het hele gezin in Sea Life in Blankenberge. Ze spraken er de hele tijd onderling Nederlands, terwijl ze thuis altijd Frans spreken.

15-07-2014 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna viert Duitse zege door bh te laten zien in Maracanã

Rihanna viert Duitse zege door bh te laten zien in Maracanã

http://oi58.tinypic.com/m94p44.jpg

Altijd even klasrijk, die Rihanna (sic). De popkoningin vierde de Duitse zege door haar shirt even op te trekken en zo de wereld haar bh te laten zien. Rihanna trok ook tijdens de match veel aandacht naar zich toe met een Braziliaans vlaggetje dat ze op de voorkant van haar hals had laten schilderen. Net zoals ze Pelé op haar wang liet schrijven, waarmee ze duidelijk de anti-Argentijnse kant koos en dus blij was met de beslissende Duitse goal van Mario Götze diep in de verlengingen. Way to go, Riri...

14-07-2014 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole na amper drie maanden stiekem getrouwd

Cheryl Cole na amper drie maanden stiekem getrouwd

http://oi58.tinypic.com/vhqpnm.jpg

Cheryl Cole is in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. Dat bevestigt de 31-jarige zangeres op haar Instagram-account.

"Normaal gesproken bepreek ik mijn privéleven niet, maar om de speculaties een halt toe te roepen wil ik mijn blije nieuws delen. Jean-Bernard en ik zijn op 7/7/14 getrouwd. We zijn erg gelukkig en verheugd om onze levens samen voort te zetten." Cole plaatste de mededeling samen met een foto van haar trouwring.

Cole is pas drie maanden samen met haar Franse vriend Jean-Bernard Fernandez-Versini, een kok die ze naar verluidt in Cannes heeft ontmoet. Ze trouwde eerder op 23-jarige leeftijd met voetballer Ashley Cole - na hun scheiding in 2010 besloot Cheryl zijn achternaam te houden. Voordat ze haar Franse vlam ontmoette, had ze na haar scheiding nog relaties met dansers Derek Hough en Tre Holloway.

14-07-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijker aan Bart Schols: "We zien u liever niet op tv verschijnen"

Kijker aan Bart Schols: "We zien u liever niet op tv verschijnen"

http://oi59.tinypic.com/28rps1t.jpg

Kijkers nemen tegenwoordig geen blad meer voor de mond. Dat ondervonden ook vrt-nieuwsanker Bart Schols en Karl Vannieuwkerke, momenteel presentator van 'Vive le Vélo'. Beide heren kregen afgelopen weekend een mail waarin stond dat ze beter hun baard zouden afdoen.

"Ik vind dat u heel sympathiek, met kennis van zaken, overkomt op de radio, alleen op tv, u komt tenslotte in onze huiskamer, zien we u eerlijk gezegd liever niet verschijnen. Ik wil u niet kwetsen ofzo, maar uw baard zou er naar mijn mening af mogen, dan zou u er veel beter, frisser, netter uitzien. Dat is natuurlijk mijn mening", liet Mimi Vanerwegen in een mail aan de presentator weten.

Schols deelde een foto van de mail via Twitter. "Iemand vrij om een laat 'Journaal' te doen", vroeg hij zich af. "Alles voor de kijker."

14-07-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren zijn verzot op dit goedkope jurkje

Sterren zijn verzot op dit goedkope jurkje

http://oi62.tinypic.com/213nprt.jpg

Wie denkt dat de sterren voortdurend rondlopen in peperdure designerkledij, heeft het mis. Hét showbizzjurkje van dit jaar, dat rond verschillende beroemde lijven gespot werd, is een exemplaar van amper 90 euro.

Celebrities zijn er doorgaans als de dood voor om gespot te worden in een outfit die iemand anders al eens droeg. Maar als ze allemaal verzot zijn op hetzelfde jurkje, is dat niet te vermijden.

Dit flatterende korte jurkje met verschillende gestreepte panelen, hangt blijkbaar bij veel sterren in de kast. Onder meer de machtigste vrouw op aarde Beyoncé en actrice January Jones (van Mad Men) werden al gespot in de jurk, die bijna volledig gemaakt is uit polyester. Ook Games of Thrones-actrice Sophie Turner dook al op in het kledingstuk.

De prijs? 90 euro, te koop bij de goedkope Britse winkelketen Topshop. De website van de populaire keten verzendt naar België. Voorlopig is het jurkje wel uitverkocht.

14-07-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mazoutvervuiling voor Big Jump schrikt Brigitta Callens niet af

Mazoutvervuiling voor Big Jump schrikt Brigitta Callens niet af

http://oi58.tinypic.com/qqz4lk.jpg

O ironie, op The Big Jump gisteren in Oudenaarde. Voor een zestigtal deelnemers aan de jachthaven een duik wilden nemen, dreef een mazoutvlek in de oude Scheldearm. Maar dat schrikte Brigitta Callens niet af om mee een duik te nemen

De brandweer van Oudenaarde snelde met een biologisch afbreekbaar detergent ter plaatse om het goedje op te ruimen. Even werd zelfs gevreesd dat de Big Jump niet zou kunnen doorgaan.

"Symbolischer kan het toch niet", bedacht Brigitta Callens. De ex-Miss België dook samen met 52 anderen mee het water in. "Ik ben meter van deze actie, omdat ik die niet alleen bijzonder sympathiek, maar ook nodig vind. Onze waterlopen moeten tegen 2015 een goede ecologische toestand bereikte hebben, zo wil een Europese richtlijn. Wel, ik wil dit ook en zou niet liever willen dan de omgeving van de Schelde en oude Schelde in Oudenaarde te zien evolueren naar een plaats met heel veel groen. Daarom spring ik vandaag, net als vorig jaar mee het water in", motiveerde Brigitta haar deelname.

De regionale milieuvereniging Milieufront Omer Wattez, die samen met Natuurpunt Oudenaarde en de Jeugdbond voor Natuur en Milieu de Big Jump in Oudenaarde organiseerde, was tevreden met de opkomst. "Meer dan 60 deelnemers en ruim 360 bezoekers, dat maakt van onze Big Jump ondanks het sombere weer een heel geslaagd evenement", evalueerde MOW-woordvoerster Liesbeth Van den Bossche. (DCRB)

14-07-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kate Middleton opnieuw zwanger"

"Kate Middleton opnieuw zwanger"

http://oi57.tinypic.com/110vitv.jpg

Kate Middleton zou opnieuw zwanger zijn. Kate en prins William zouden dus een broertje of zusje voor prins George verwachten. Dat zegt althans Jessica Hay, een vriendin van de hertogin, tegen het Australische tijdschrift New Idea. En dat de informatie van Jessica betrouwbaar is, is in het verleden al gebleken. Zij wist in 2012 ook als eerste te vertellen dat Kate zwanger was van prins George. "Vrienden en familie hebben het er allemaal over." Volgens Jessica zullen William en Kate het nieuws binnenkort officieel bekend maken.

14-07-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens sensueel uit de kleren voor haar Big Jump

Brigitta Callens sensueel uit de kleren voor haar Big Jump

http://oi61.tinypic.com/wwjcix.jpg

Vandaag kon u hier al lezen dat Brigitta Callens deelgenomen heeft aan The Big Jump in Oudenaarde. Op haar Facebookpagina plaatste ze een filmpje van haar sprong, en daarbij ging ze ook sensueel uit de kleren.

O ironie:  voor de 53 deelnemers aan de jachthaven een duik wilden nemen, dreef een mazoutvlek in de oude Scheldearm. De brandweer van Oudenaarde snelde met een biologisch afbreekbaar detergent ter plaatse om het goedje op te ruimen. Even werd zelfs gevreesd dat de Big Jump niet zou kunnen doorgaan.

"Symbolischer kan het toch niet", bedacht Brigitta Callens. "Ik ben meter van deze actie omdat ik die niet alleen bijzonder sympathiek, maar ook nodig vind. Onze waterlopen moeten tegen 2015 een goede ecologische toestand bereikt hebben, zo wil een Europese richtlijn. Wel, ik wil dit ook en zou niet liever willen dan de omgeving van de Schelde en oude Schelde in Oudenaarde te zien evolueren naar een plaats met heel veel groen. Daarom spring ik vandaag, net als vorig jaar mee het water in", motiveerde Brigitta haar deelname.

14-07-2014 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohead in het najaar aan de slag met album

Radiohead in het najaar aan de slag met album

http://oi57.tinypic.com/hsqniv.jpg

Radiohead gaat in september beginnen aan een nieuw album. Dat vertelde gitarist Jonny Greenwood vandaag in een BBC-radioprogramma.

Het laatste album van Radiohead, 'The King of Limbs', verscheen in 2011. De afgelopen tijd waren de bandleden bezig met soloprojecten. Op de vraag waar Radiohead op het moment mee bezig is, zei Greenwood op BBC 6 Music: "We gaan in september weer beginnen met spelen, repeteren en opnemen, en horen hoe het klinkt."

Eerder werd al bekend dat de groep deze zomer de koppen bij elkaar zou steken om de toekomst te bespreken.

13-07-2014 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel neemt in stijl afscheid van The Sequence

Brussel neemt in stijl afscheid van The Sequence

http://oi57.tinypic.com/28s6k5v.jpg

Met een straatfeest namen Brussel en het Vlaams parlement gisteren afscheid van The Sequence, de 80 meter lange en 15 meter hoge installatie uit houten latten van kunstenaar Arne Quinze. Bijna 1.000 bezoekers zakten af naar de Leuvenseweg voor een spectaculaire lichtshow en het optreden van dj Lefto.

The Sequence blijft nog tot 8 augustus te bewonderen aan het Vlaams Parlement in Brussel. Dan wordt het afgebroken en gerecycleerd tot spaanplaten. De oranje structuur vormde bijna zes jaar lang een gewelf over de Leuvenseweg, van het Vlaams parlement tot het huis van de Vlaamse volksvertegenwoordigers. Het was van het begin duidelijk dat het om een tijdelijke constructie ging.

"We krijgen veel reacties van mensen die het kunstwerk zullen missen en hopen dat de leegte wordt opgevuld", zegt woordvoerder Denis Decaluwe. "Maar we weten niet of daar al concrete plannen voor zijn."

Gelijkaardige installaties van Quinze zijn te bewonderen in Shanghai, Rio de Janeiro of een kleinere versie dichter bij huis in Knokke. Einde dit jaar zet de Gentse kunstenaar ook een grote sculptuur neer in Bergen, dat volgend jaar culturele hoofdstad van Europa is.

13-07-2014 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney weigert excuses Daily Mail

George Clooney weigert excuses Daily Mail

http://oi58.tinypic.com/20pzf4j.jpg

George Clooney heeft de excuses die Daily Mail hem aanbood voor de berichtgeving over zijn schoonmoeder niet aanvaard. Dat meldt persbureau Reuters. Eerder deze week haalde hij fel uit naar de tabloid: volgens hem klopt er niets van dat de moeder van zijn verloofde Amal Alamuddin om religieuze redenen tegen hun huwelijk zou zijn.

"Ik reageer zelden op verhalen in de media, behalve als het om iemands veiligheid of welzijn gaat", reageerde de acteur onlangs in USA Today op het stuk. "Ik ben er natuurlijk aan gewend dat Daily Mail verhalen verzint, dat doen ze meerdere keren per week." Ditmaal ging de krant echter te ver omdat het iets groters betreft, vindt hij. "De onverantwoordelijkheid om in deze tijden religieuze verschillen aan te halen die niet eens bestaan, is nalatig en gevaarlijk."

Daily Mail bood daarop excuses aan, maar Clooney wordt daar niet warm of koud van. Want de redacteuren van de boulevardkrant wisten dat het verhaal een leugen was toen zij het verhaal maandag publiceerden, concludeert de Oscarwinnaar uit de spijtbetuiging.

13-07-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers of Argentijnen vrees niet: Mick Jagger duimt voor Engeland

Duitsers of Argentijnen vrees niet: Mick Jagger duimt voor Engeland

http://oi60.tinypic.com/25ewkn8.jpg

Ook Mick Jagger zit vanavond op de tribune voor de WK-finale tussen Duitsland en Argentinië. De zanger van de Rolling Stones laat heel duidelijk merken voor welke ploeg hij is, namelijk Engeland. Op die manier hoeven fans van Duitsland en Argentinië niet bang te zijn voor de 'Vloek van Mick Jagger'.

De Brazilianen verweten Jagger eerder achter de 7-1 nederlaag tegen Duitsland te zitten. Hij zou al sinds het WK van 2010 ongeluk brengen. De zanger zou in Zuid-Afrika de ploegen van Engeland, de VS en Brazilië in afzonderlijke wedstrijden hebben gesteund. Al deze ploegen beten toen in het zand.

Voor dit WK voorspelde de Engelsman voor een menigte in Rome dat Italië op het WK zou winnen. Maar de Italianen gingen roemloos onderuit. Op een concert in Lissabon was het weer Portugal dat zelfs wereldkampioen zou worden. Ronaldo & co gingen er echter al in de eerste ronde uit.

Vandaag hoeft niemand zich dus zorgen te maken. De nationale ploeg van Engeland ging al na de eerste ronde naar huis. Niemand kan de ster nu nog de schuld geven van een nederlaag.

13-07-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familieleden Michael Jackson te zien in realityserie

Familieleden Michael Jackson te zien in realityserie

http://oi57.tinypic.com/2sanfol.jpg

Een aantal minder bekende familieleden van Michael Jackson zijn vanaf november in de Verenigde Staten op televisie te zien in hun eigen realityserie. De serie telt zes afleveringen en draait om Alejandra Jackson, de ex-vrouw van Michael's broer Jermaine, en haar vijf kinderen.

Na de dood van Michael Jackson verlieten Alejandra en haar kinderen het huis in de plaats Encino, waarin de hele familie Jackson bij elkaar woonde onder toeziend oog van opa Joe en oma Katherine Jackson.

"We leefden erg afgezonderd", zegt Alejandra in een voorproefje van het programma, dat door televisiezender Reelz is vrijgegeven. "Het was een komen en gaan van allerlei mensen in ons huis. We moesten op onze woorden letten."

Alejandra heeft kinderen van twee verschillende Jackson broers. Ze kreeg samen met Randy Jackson een dochter en een zoon en trouwde daarna met Jermaine Jackson. Met hem kreeg ze twee zoons. Haar vijfde kind werd op tweejarige leeftijd geadopteerd door Katherine en Joe Jackson.

"Mensen hadden hun oordeel over ons al geveld, ook toen we onze mond hielden", zegt zoon Randy Jr. over de beslissing om de realityserie te maken. "We zijn er nu aan toe om te laten zien wie we echt zijn.

13-07-2014 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira geeft voorsmaakje van WK-optreden

Shakira geeft voorsmaakje van WK-optreden

http://oi60.tinypic.com/2z8nm9f.jpg

Vanavond zal Shakira haar beste beentje voorzetten tijdens de sluitingsceremonie van het WK. De zangeres gaf tijdens een talkshow haar fans al een voorsmaakje van haar optreden met de Braziliaanse zanger Carlinhos Brown.

Het is al de derde keer dat Shakira een rol speelt in een WK-ceremonie. "Ik heb een sterke band met voetbal", reageerde ze. "Ik begrijp wat een wereldbeker betekent. Ik ben erg dankbaar voor deze kans om dit toernooi nogmaals te mogen afsluiten." Ze zal het nummer 'La la la (Brazil 2014)' brengen, dat haast populairder is dan het officiële WK-nummer van Pitbull en Jennifer Lopez.

De vrouw van Spanje-verdediger Gerard Piqué, die er in de eerste ronde al uitvloog, stelde haar kunsten al even tentoon in Brazilië tijdens het televisieprogramma "Fantástico - O Show da Vida". Het belooft een show vol spektakel te worden.

De zangeres wilde ook nog kwijt dat ze geschokt was door de blessure van de Braziliaanse topfavoriet Neymar, die ei zo na in een rolstoel belandde. "We waren erg bezorgd. Hij speelt samen met Piqué bij Barcelona, en we zijn vrienden van hem. Ik heb hem al een sms-je gestuurd", klonk het

13-07-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!