Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het eerst in 20 jaar geen koning Albert op 21 juli

Voor het eerst in 20 jaar geen koning Albert op 21 juli

http://oi58.tinypic.com/x41zc5.jpg

"Koning Filip had er bij zijn vader op aangedrongen om ook naar de feestelijkheden op de Nationale Feestdag te komen", zegt VTM NIEUWS-journalist Barend Leyts. "Maar koning Albert heeft naar eigen zeggen zijn redenen om niet te komen. Zo viert België voor het eerst in 20 jaar de Nationale Feestdag zonder koning Albert."

Koning Albert en koningin Paola waren vanmorgen niet aanwezig op het Te Deum in Brussel. "Ze zijn met vakantie in het buitenland", laat de woordvoerder van het paleis, Pierre-Emmanuel De Bauw, weten. "Koning Albert had ons dat al lange tijd geleden laten weten." Koning Albert heeft bovendien op 7 juli een chirurgische ingreep ondergaan aan de hoofdhuid. Het gaat om een gelijkaardig letsel waarvoor Albert II in november 2011 al eens werd behandeld aan de neus. Toen liet het paleis ook weten dat de koning een herstelperiode in acht moest nemen.

Het Te Deum in de Sint-Michiel en de Sint-Goedelekathedraal in Brussel werd bijgewoond door koning Filip en koningin Mathilde. Prinses Astrid en haar echtgenoot prins Lorenz waren bij Te Deum bij in de Sint-Salvatorkathedraal in Brugge terwijl prins Laurent en prinses Claire hetzelfde deden in de Sint-Aubainkathedraal in Namen. De koninklijke familie zal deze namiddag nog het militair défile bijwonen en vervolgens een bezoek brengen aan het Feest in het Warandepark.

21-07-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland vindt in mei 2015 ook in Sao Paulo plaats

Tomorrowland vindt in mei 2015 ook in Sao Paulo plaats

http://oi57.tinypic.com/mruuea.jpg

Tomorrowland krijgt er een tweede kindje bij. Na TomorrowWorld in Atlanta, dat eind september voor de tweede keer zal plaatshebben, slaat TML in 2015 ook zijn kampen op in Brazilië. Op 1, 2 en 3 mei wordt de stad Itu in de staat Sao Paulo de plaats voor Tomorrowland Brasil. De geruchten deden al langer de ronde, maar vanavond werd alles officieel bevestigd, en hoe!?

Net op de slotdag van het eerste weekend van de tiende feesteditie in Boom werd dat nieuws bekendgemaakt. Tijdens de set van de legendarische dj David Guetta (die op alle edities van Tomorrowland aanwezig was, red.) werd er live overgeschakeld naar Sao Paulo, waar Tomorrowland een mini-festival hield met 8.000 aanwezigen. Iedereen uit de bol en een extra feestweekend om aan te stippen in de agenda.

21-07-2014 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Heidi en vriend vozen tijdens voorstelling"

"Heidi en vriend vozen tijdens voorstelling"

http://oi57.tinypic.com/105r1hd.jpg

Heidi Klum en haar vriend Vito Schnabel hebben het nog steeds heel erg gezellig. Volgens NY Post zelfs zo gezellig dat ze tijdens een circusvoorstelling in New York niet van elkaar af konden blijven.

"Ze waren aan het zoenen tijdens de voorstelling", vertelt een ooggetuige. De twee gingen samen naar de show Queen of the Night in het Paramount Hotel in New York.

De 41-jarige Heidi en Vito (27) zouden begin van dit jaar zijn begonnen met daten, vlak nadat het topmodel en haar bodyguard een punt hadden gezet achter hun relatie.

21-07-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Planet of the Apes' doet kassa's rinkelen

Nieuwe 'Planet of the Apes' doet kassa's rinkelen

http://oi59.tinypic.com/k2h11v.jpg

De bioscoopfilm 'Dawn of the Planet of the Apes' laat de kassa's rinkelen voor filmstudio 20th Century Fox van mediaconcern 21st Century Fox. De film stond voor de tweede week op rij bovenaan de bezoekerslijst in Noord-Amerika en heeft daar inmiddels al 139 miljoen dollar (bijna 103 miljoen euro) aan ticketverkopen opgeleverd.

Daarmee doet 'Dawn of the Planet of the Apes' het beter dan zijn voorganger 'Rise of the Planet of the Apes' die in 2011 uitkwam. De nieuwe film zou echter wel circa 170 miljoen dollar hebben gekost om te maken, terwijl zijn voorganger 93 miljoen dollar gekost zou hebben.

Fox ligt momenteel voor op andere filmstudio's uit Hollywood met zijn ticketverkopen dit jaar. Vorige week werd nog bekend dat 21st Century Fox, het bedrijf van mediamagnaat Rupert Murdoch, tevergeefs een overnamebod heeft gedaan van 80 miljard dollar op mediaconcern Time Warner, moeder van filmstudio Warner Bros.

21-07-2014 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningspaar viert nationale feestdag met 15.000 mensen

Koningspaar viert nationale feestdag met 15.000 mensen

http://oi58.tinypic.com/2li8uv5.jpg

Het intussen traditionele Bal National aan de vooravond van de nationale feestdag heeft gisterenavond duizenden mensen naar het Brusselse Vossenplein gelokt. Op het plein zelf was het op de koppen lopen en ook in de straten errond was het meer dan gezellig druk. De aanwezigen kregen rond 21 uur het gezelschap van het koningspaar, dat op luid applaus werd onthaald. Rond 23 uur moest het Vossenplein afgesloten worden omdat de maximumcapaciteit van 15.000 personen bereikt was, zo laat de organisatie weten.

Voordien, vanaf 19 uur werd het publiek opgewarmd, voorzover dat nodig was onder een stralende hemel, door de muzikanten en dansers van de vzw Unik. Die leerden hen een choreografie aan op de tonen van 'Ik wil deze nacht in de straten verdwalen', van Wannes Van de Velde, die ze later op de avond ten beste mochten geven voor koning Filip en prinses Mathilde. Intussen hadden ze de beentjes al kunnen losgooien op de latino pop van Belle Perez. De Vlaams-Spaanse zangeres verwelkomde het vorstenpaar bovendien met een latino versie van de Brabançonne.

Na haar optreden werd er kort hulde gebracht aan de Rode Duivels, wiens namen één voor één door het publiek gescandeerd werden en nadien was het de beurt aan Jos Mommen, accordeonist uit de Marollen, en Sttellla met zanger-humorist Jean-Luc Fonck. DJ Tramasure en The Kings of Pop mogen het feest afsluiten.

21-07-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George zet eerste stapjes voor verjaardag

Prins George zet eerste stapjes voor verjaardag

http://oi57.tinypic.com/2v0z5s8.jpg

Een nieuwe foto van de schattige prins George gaat de wereld rond. Het kiekje van de zoon van prins William en Catherine is de eerste in een reeks van drie vrij te geven foto's van het jongetje. De beelden verschijnen ter ere van de eerste verjaardag van het prinsje.

Op de eerste foto, duidelijk niet geposeerd, is te zien hoe het ventje voorzichtig in zijn eentje rondstapt, met zijn armen in de lucht om zijn evenwicht te bewaren. De hertog en hertogin van Cambridge zijn niet in beeld. George draagt een blauwe polo, een blauwwit gestreepte tuinbroek en blauwe schoentjes en sokjes.

"Kijk eens wie er loopt!", zo luidt het bijschrift van de op het officiële Twitteraccount van Clarence House gepubliceerde foto. "Onze kleine prins in aanloop naar zijn eerste verjaardag op 22 juli #HappyBirthdayPrinceGeorge."

Fotograaf John Stillwell nam de foto tijdens een bezoekje aan het National History Museum in Londen en naar verwachting is die setting ook op de twee volgende foto's te zien. Catherine is beschermvrouwe van het museum, dat in april 2013 een vlindertuin opende.

21-07-2014 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur James 'Maverick' Garner (86) overleden

Acteur James 'Maverick' Garner (86) overleden

http://oi61.tinypic.com/1e0ylv.jpg

De Amerikaanse acteur James Garner is in de nacht van zaterdag op zondag overleden in zijn woning in Los Angeles. Hij was 86 jaar oud. Dat meldde showbizzsite TMZ zondag.

Garner speelde in de jaren 50 de hoofdrol in de westernserie 'Maverick'. In de filmversie in 1994 had hij een grote bijrol. Mel Gibson had de hoofdrol overgenomen. Daarnaast speelde Garner in de serie 'The Rockford Files' en in films als 'The Notebook' en 'The Great Escape'.

Garner was in 1986 genomineerd voor de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol, maar hij greep naast de prijs. Hij won wel drie Golden Globes en twee Emmy Awards. In 1960 kreeg hij een ster op de beroemde Walk of Fame.

21-07-2014 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel gegniffel op Twitter om sexfilm Cameron Diaz

Veel gegniffel op Twitter om sexfilm Cameron Diaz

http://oi58.tinypic.com/29ctm60.jpg

De nieuwe komedie met Cameron Diaz blijft de gemoederen op internet bezighouden. Een bericht van distributeur Sony dat de meeste persberichten over de film Sex Tape door de titel in de spamboxen van de journalisten belandden, leidde tot veel hilariteit.

Nu circuleren er op Twitter talloze foto's van de uithangborden van Amerikaanse bioscopen waar de combinaties van delen van titels met Sex Tape onbedoeld hilarische nieuwe filmtitels opleveren. Zo lijkt in een Bow Tie-theater 'Planet of the Sex Tape' te draaien en vertoont een Imax-theater in Portland 'Transformers Sex Tape'. Die laatste foto is inmiddels bijna 10.000 keer gedeeld op Twitter.

Sex Tape vertelt over een koppel dat erachter komt dat de amateurseksvideo die zij in een wilde bui hebben gemaakt, verdwenen is. Ze beginnen een wanhopige zoektocht naar de compromitterende opname. De hoofdrollen worden gespeeld door Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Lowe. De film, die vrijdag in Amerika ging draaien, kreeg van critici slechte recensies.

21-07-2014 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Game of Thrones-cast staat voor verrassing"

"Game of Thrones-cast staat voor verrassing"

http://oi59.tinypic.com/29x6v4z.jpg

Game of Thrones-actrice Maisie Williams heeft nog geen idee hoe het script van de serie eruitziet. Volgens de actrice, die de rol speelt van Arya Stark, blijft dat voor de cast nog even geheim. "Alles is heel erg geheim", aldus de actrice aan Daily Star.

"We dachten eerst dat we het script afgelopen week zouden krijgen, maar dat was niet het geval", aldus de 17-jarige Maisie, die zegt dat de opnamesn voor het nieuwe seizoen weer beginnen. Meestal krijgen de acteurs en actrices het script voor twee of drie afleveringen tegelijk, legt ze uit. "Dus ik blader daar altijd heel snel doorheen, omdat ik alles wil weten."

Williams geeft zichzelf en haar collega's een schouderklopje. "Er is nog nooit iets uitgelekt. Dat hebben we goed gedaan", aldus de actrice. "Je script is jouw verantwoordelijkheid, dus daar ga je heel voorzichtig mee om." In het gesprek onthult de jonge Maisie dat de schrijver van de boeken en de schrijvers van de serie weten hoe het verhaal uiteindelijk afloopt. "Ik weet niet of ik uiteindelijk doodga. Er gaan steeds karakters dood, dus daar zijn we allemaal mee bezig."

Game of Thrones is een groot succes. Vorige week werd bekend dat de serie voor 19 Emmy Awards is genomineerd.

21-07-2014 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman helpt vriend met afvallen

Hugh Jackman helpt vriend met afvallen

http://oi57.tinypic.com/25aszt5.jpg

Hugh Jackman helpt een vriend van hem die nodig een paar kilo moet afvallen. Volgens NY Post heeft de Australische acteur zijn jeugdvriend Gus Worland overgehaald om de marathon van New York te gaan lopen in november.

De Wolverine-ster heeft aangeboden om hem langs de route aan te moedigen en om hem bij de finish op te vangen, als zijn werkschema dat tenminste toelaat. Worland, die als radio-dj werkt, zou zo'n 40 kilo kwijt willen.

20-07-2014 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt LeBlanc wil aanstaande Cox ontmoeten

Matt LeBlanc wil aanstaande Cox ontmoeten

http://oi61.tinypic.com/jtb19s.jpg

Als het aan Matt LeBlanc ligt dan gaat hij snel langs bij Courteney Cox om haar aanstaande Johnny McDaid te ontmoeten. "Ik wil hem heel graag leren kennen", vertelt hij aan E! News.

"Hij moet wel een leuke kerel zijn, hij is vast geweldig, want Courteney vindt hem leuk", zegt hij over de nieuwe liefde van zijn Friends-collega. Courteney (50) en de Snow Patrol-muzikant (38) hebben sinds ruim zes maanden een relatie. Eind juni werd bekend dat de twee zich hebben verloofd.

Afgelopen week werden Friends-collega's Lisa Kudrow, Jennifer Aniston en Courteney ook al samen gespot. Het drietal ging met elkaar lunchen om bij te kletsen. Volgens Matt, die ook wordt gevraagd naar deze kleine reünie, is dit niks bijzonders. "Dat doen ze al 20 jaar, het was geen reünie." LeBlanc nam overigens ook deel aan de lunchafspraak, alleen dan wel van een afstandje. "Ze belden me vanuit het restaurant, dus ik heb ze gesproken en gezien via Facetime."

20-07-2014 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pamela Anderson zoekt wanhopig naar liefde"

"Pamela Anderson zoekt wanhopig naar liefde"

http://oi62.tinypic.com/1zlg68n.jpg

Pamela Anderson is wanhopig op zoek naar liefde. "Ze maakt altijd weer dezelfde verkeerde keuzes", vertelt een insider aan RadarOnline nadat de blondine deze week al zoenend werd gespot met haar bijna-ex Rick Salomon.

"Haar vrienden willen het allerbeste voor haar. En we denken dat Rick dat niet voor haar is", vervolgt de ingewijde. Pamela brak eerder deze maand met Rick, met wie ze zes maanden daarvoor was getrouwd. Dat was overigens de tweede keer dat de twee in het huwelijksbootje stapten, in 2007 deden ze dat ook al. Ze hielden het toen twee maanden met elkaar uit.

Volgens de bron is het een bepaald patroon dat Anderson steeds volgt. "Ze maakt het uit, maar komt uiteindelijk altijd weer bij hem terug." Waarom Pamela een scheiding heeft aangevraagd is overigens niet helemaal bekend. Vrienden van de actrice denken volgens de website dat Rick haar mishandelde.

20-07-2014 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West controleert Kim

Kanye West controleert Kim

http://oi61.tinypic.com/16iwjf9.jpg

Kanye West houdt zijn vrouw Kim Kardashian goed in de gaten en volgens RadarOnline loopt dit intussen aardig uit de hand. "Kim voelt zich opgesloten. Ze heeft nog maar weinig controle over haar eigen leven en dat frustreert haar enorm", laat een bron weten.

Kanye zou een GPS-systeem op haar telefoon hebben laten zetten, zodat hij haar kan volgen. "Hij belt haar constant en ze moet hem steeds bellen waar ze is", vervolgt de ingewijde. "Hij wil haar manager spelen en daar wordt Kim een beetje moe van. Ze wil graag een goede moeder en een goede echtgenote zijn, maar dat is zo best lastig."

Nu Kim moeder is en pasgetrouwd zou ze zich volgens de website geweldig moeten voelen, maar dat is niet het geval. "Kanye laat haar geen adem halen."

20-07-2014 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart verhuist na 40 jaar terug naar Engeland

Rod Stewart verhuist na 40 jaar terug naar Engeland

http://oi58.tinypic.com/2jaixqu.jpg

Rod Stewart verhuist na bijna 40 jaar weer terug naar Engeland. De Britse krant Mirror meldt dat de artiest dit heeft besloten omdat hij wil dat zijn kinderen in Engeland naar school gaan.

Stewart zou al een huis hebben gekocht in Essex. Daar gaf hij 4,65 miljoen pond (bijna 6 miljoen euro) aan uit. Rod zou hebben gezegd dat hij en zijn vrouw met hun twee zoons binnen 18 maanden naar Engeland vertrekken. Ook zijn vrouw Penny zou tijdens een gala hebben gezegd dat de twee graag terug willen.

Toch laten de twee Amerika waarschijnlijk niet helemaal los. Ze hebben in Beverly Hills een huis en daar zullen ze in de vier maanden die de kinderen vakantie hebben naartoe gaan.

De 69-jarige rocker vertrok in 1975 naar Los Angeles omdat hij daar veel minder belasting hoeft te betalen dan in zijn geboorteland.

20-07-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mochten er meer mensen zoals Michiel en Manu Beers zijn, zouden we in een mooiere wereld leven"

"Mochten er meer mensen zoals Michiel en Manu Beers zijn, zouden we in een mooiere wereld leven"

http://oi58.tinypic.com/fnr59i.jpg

Als een fier en gelukkig man, zo liep Arne Quinze rond op De Schorre net nadat zijn 'One World Project', een 537 meter lange brug, was voorgesteld. Vermoeid ook, maar dat was het minste van zijn zorgen. De laatste hand aan zijn nieuwe installatie legde hij luttele uren daarvoor, in de nacht van donderdag op vrijdag.

"Vraag me niet hoe laat het was. Ik kijk niet meer naar de tijd. Het was donker en erg laat, dat weet ik nog", aldus Quinze, die zijn tijd verdeelt tussen ons land en zijn atelier in Shanghai. "Nu de brug open is, is ze niet langer van mij, maar van het volk. Ik heb ze gewoon gemaakt. Niet meer dan dat. Het bijzondere aan dit project is dat er 200.000 mensen een eigen boodschap op hebben achtergelaten (in de vorm van een plankje, nvdr). Dat is een primeur in mijn werk. De reacties op de brug zijn overweldigend. Ik heb net gehoord dat een Australiër die op het plankje een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin had gezet, dit voor het eerst aan haar liet zien en door de knieën ging. Zo mooi."

Quinze wil met het project een figuurlijke brug slaan tussen cultuur en muziek en de 'People of Tomorrow', het fors internationaal getinte festivalpubliek in Boom, in het bijzonder. "De brug is zoals graffiti. Ze weerspiegelt onze maatschappij en de 'People of Tomorrow'. Dat is een nieuwe generatie, van jong tot oud, die anders denkt, anders consumeert, anders eet en de hele wereld rondreist. Wat er vandaag op ons afkomt aan veranderingen op wereldvlak, is enorm. Omdat we zo gehaast leven, staan we daar amper stil bij."

Beaux-Arts
"Daarom ben ik zo blij met deze installatie. Wij hebben nood aan zo'n dingen. Waarom is de natuur zo mooi? Omdat ze zo divers is. Dat zorgt voor balans. Cultuur geeft een belangrijke duw in de goeie richting. Het brengt mensen bijeen, leert ze terug communiceren. Zo'n installatie als de deze maakt de stap naar een museum of opera makkelijker. Kijk naar De Munt in Brussel, een van de beste opera's ter wereld, maar de mensen wéten niet wat daar gebeurt. De Beaux-Arts, een van de mooiste musea ter wereld, hetzelfde verhaal. Deze installatie moet een confrontatie zijn."

Het project van Quinze in De Schorre is nog niet af. Op twaalf oktober komt er nog een 25 meter hoog beeld op de brug, waarvoor de man van Ann Lemmens (die zwanger is van hun eerste kindje) zich liet inspireren op het beeld van Nikè van Samothrake in het Louvre. "Het beeld dat de overwinning symboliseert. Zo toepasselijk voor Tomorrowland. De 'People of Tomorrow' zijn overwinnaars. Zeker als je ziet door welke problemen organisatoren Michiel en Manu Beers gesparteld zijn in de beginjaren. Nu geven zij echt iets terug aan de maatschappij. Hoe mooi is dat? Als er meer mensen zouden zijn als hen, zouden we in een mooiere wereld leven. Niet dat iedereen plots een festival moet gaan organiseren, maar omwille van het feit dat ze iets terúg schenken. De opening van dat beeld wordt een heel volks feest. Een duidelijk signaal dat het nu voor de mensen van Boom is."

Waarna de wereldburger in Quinze nog eens naar boven komt. "Vorig jaar was ik voor het eerst op Tomorrowland. Het leek wel op een meeting van de United Nations, waarop je al die verschillende nationaliteiten constructief samen ziet. Daarom heb ik meteen 'ja' gezegd tegen dit project", besluit Quinze, die momenteel ook bezig is met de bouw van vier tempels. "Eentje in Myanmar, Thailand, Indonesië en op de Filipijnen. Als je op straks de maan zou gaan staan, zal je zien dat ze perfect in elkaar passen (lacht)."

20-07-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Levine zegt 'ja' tegen Victoria's Secret-model

Adam Levine zegt 'ja' tegen Victoria's Secret-model

http://oi61.tinypic.com/npnp7t.jpg

Adam Levine en Behati Prinsloo geven elkaar dit weekend het jawoord. Verschillende media, waaronder Heatworld, melden dat de twee hun grote dag vandaag vieren.

De Maroon 5-zanger en het Victoria's Secret-model zouden samen met vrienden en familie zijn aangekomen in Las Cabos in Mexico. Volgens de website heeft het koppel alle 72 kamers van een prachtig resort, genaamd Hotel El Ganzo, op het strand gehuurd. Daar zullen niet alleen hun gasten slapen, de twee zullen daar naar alle waarschijnlijkheid ook trouwen.

Op het huwelijk zullen veel bekende gasten aanwezig zijn. Heatworld noemt onder anderen Jonah Hill en wat collega's van Behati. De zanger vroeg zijn vriendin in juli 2013 ten huwelijk. Kort daarvoor was hun relatie van ruim een jaar juist op de klippen gelopen en had Levine een korte affaire met model, Nina Agdal.

20-07-2014 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam De Bruyn (27) getrouwd met vriend

Sam De Bruyn (27) getrouwd met vriend

http://oi60.tinypic.com/qxsbkp.jpg

Sam De Bruyn (27) is gisteren getrouwd met zijn vriend Wannes Libbrecht. En dat het goed was, liet de presentator vanmorgen al weten op Twitter. "Getrouwd zijn op de warmste dag en nacht van het jaar. We just did that. Beste trouw ooit", liet Sam aan zijn volgers weten.

Het koppel was erg gesteld op hun privacy en koos voor een intieme plechtigheid. Pottenkijkers waren niet welkom. Zo mochten er geen foto's van het feest op sociale media gepost worden.

Sam en Wannes zijn al zes jaar een koppel. Sam verraste vorige zomer vriend en vijand toen hij bekendmaakte dat hij zijn jawoord zou geven aan zijn vriend, die doctoreert aan de UGent. Voor de presentator zelf was het echter een logische stap, nadat ze eerder samen een huis kochten in Ledeberg.

20-07-2014 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio wil foto met Mandela terug

Leonardo DiCaprio wil foto met Mandela terug

http://oi60.tinypic.com/j64c4k.jpg

Leonardo DiCaprio overweegt een juridisch gevecht over een foto van hem en Nelson Mandela, meldt New York Post. De winkel Moments in Time hing deze week een prijskaartje van 25.000 dollar (18.500 euro) aan de foto, waar een handtekening van Mandela voor de acteur op staat.

New York Post meldt dat het onduidelijk is hoe de foto, die in 2006 werd gemaakt toen DiCaprio de film 'Blood Diamond' maakte, in de winkel is beland, maar dat de Hollywoodster de foto nooit heeft gekregen. "Aan Leo DiCaprio, groeten, Mandela, 4-8-07", schreef de vorig jaar overleden oud-president van Zuid-Afrika op het kiekje. Toen Leonardo er dinsdag achterkwam dat de foto te koop is gezet, vroeg hij hem schriftelijk terug via zijn advocaten.

De winkeleigenaar heeft in een reactie gezegd dat hij de rechten over de foto heeft en dat Leo's advocaten hem niet bang maken. "Leo mag de foto kopen als hij wil."

19-07-2014 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greet Rouffaer maakt comeback met komedie

Greet Rouffaer maakt comeback met komedie

http://oi58.tinypic.com/118ggg6.jpg

Het gerucht ging dat ze het acteren vaarwel had gezegd, maar Greet Rouffaer, vooral bekend van 'Wittekerke', is klaar voor een nieuwe rol. Dit najaar maakt de actrice aan de zijde van Christel Domen en Danni Heylen haar rentree in de deurenkomedie-aller-deurenkomedies 'Boeing Boeing'.

Directeur Dirk Van Vooren van de Komedie Compagnie is uiterst opgetogen. "Het klopt dat Greet al lang niet meer te zien was als actrice, maar eigenlijk heeft ze op onze vraag zowat meteen 'ja' gezegd. In tegenstelling tot Danni of Christel is 'comedy' iets volkomen nieuw voor haar, maar we wilden haar er heel graag bij. Zeker omdat het ook om een unieke voorstelling gaat."

"Normaal gaat 'Boeing Boeing' over een oude man die er tegelijkertijd drie jonge stewardessen op nahoudt. Door daar drie 'mature' stewardessen van te maken, krijgt dit stuk dat 'zo oud is als belegen kaas' een frisse toets." En dat Rouffaer de smaak van het acteren weer te pakken heeft, zal ook blijken op VTM. Daar is ze weldra even te zien in 'De Kotmadam'.

19-07-2014 om 01:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Sommers op tournee met nummers uit oude doos

Willy Sommers op tournee met nummers uit oude doos

http://oi58.tinypic.com/255s7xx.jpg

Willy Sommers duikt in zijn repertoire. De zanger kreeg de voorbije jaren zó veel verzoekjes om oude nummers te zingen dat hij er nu een volledige tournee aan wijdt. Vanaf oktober trekt hij naar de culturele centra met enkel nummers van 1971 tot 1981. "En in 2015 is het volgende decennium aan de beurt."

Uiteraard is er 'Zeven Anjers, Zeven Rozen' uit 1971. Of de klassieker 'Sympathie is geen liefde'. Maar met 'Het erfgoed van Willy Sommers', zoals de tournee zal heten, wil de zanger net dat stapje verder gaan. "Mensen vragen me vaak om oude liedjes uit mijn repertoire te zingen", aldus Willy. "Niet enkel bekende nummers, maar ook bijvoorbeeld 'Tania', het B-kantje van mijn eerste single, 'Het is weer morgen.'

Mijn hele carrière schrijf ik die speciale verzoekjes meteen na de show op om er ooit iets mee te doen. Nu is het zover." Al wordt de nieuwe tournee niet enkel muzikaal grasduinen. "Het opzet is zo dat er tijdens de show ook oude foto's geprojecteerd zullen worden. Aan de hand daarvan vertel ik dan een opmerkelijk verhaal uit mijn carrière. De hele show moet een beetje dat gevoel ademen. Daarom kies ik bewust niet voor achtergrondzangeressen of een lichtshow. Enkel een nieuwe live-band die ik speciaal heb opgetrommeld."

19-07-2014 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!