Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC blundert met tekstbalk drugstest Queen

BBC blundert met tekstbalk drugstest Queen

http://oi58.tinypic.com/21kjz9d.jpg

Oplettende kijkers van de BBC zaten op het puntje van hun stoel toen ze onderin beeld in de scrollbalk met nieuws een opmerkelijke tekst voorbij zagen komen tijdens de sportuitzending: "the queen has tested positive for morphine", oftewel: de koningin heeft positief getest op het gebruik van morfine.

Op sociale media zijn screenshots opgedoken van de boodschap die dinsdagavond meerdere malen voorbijkwam op de late televisie-avond van de Britse publiek omroep, meldt The Telegraph. Veel Twitteraars zagen er de lol wel van in en maakten er melding van.

In werkelijkheid was er iets anders aan de hand: een paard van koningin Elizabeth was namelijk positief getest op doping. Volgens de trainer heeft Estimate, zoals het paard heet, morfine binnengekregen door het eten van besmet voer. Nog vier andere paarden hadden ook morfine in hun lijf.

23-07-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr spreekt stiekem met nieuwe vlam af

Miranda Kerr spreekt stiekem met nieuwe vlam af

http://oi62.tinypic.com/11vqyvb.jpg

Topmodel Miranda Kerr zegt dat er helemaal niets aan de hand is tussen haar en de rijke Australiër James Packer, maar daar klopt helemaal niks van, schrijft New York Daily. Ze gaat regelmatig langs bij hem in zijn hotel in New York.

Het Victoria's Secret-model heeft daar wel zo haar trucjes voor. Ze glipt bijvoorbeeld via de ene deur naar binnen en weet via een andere deur weer weg te gaan om de fotografen niet tegen het lijf te hoeven lopen, zeggen bronnen. De eerste verhalen dat Kerr en haar miljonair wat met elkaar zouden hebben, dateren al van december. Toen werden ze in Australië gespot. Een paar maanden daarvoor zette Kerr nog een punt achter haar relatie met acteur Orlando Bloom.

23-07-2014 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney geeft voorsmaakje van eigen lingerielijn

Britney geeft voorsmaakje van eigen lingerielijn

http://oi57.tinypic.com/2n0k5ja.jpg

Deze herfst lanceert Britney Spears een eigen collectie van slipjes, beha's en nachtkledij. Op Instagram gaf de Amerikaanse popprinses vandaag alvast een voorproefje met een wel erg sexy foto van zichzelf in een van haar creaties. Voor de gelegenheid kijkt ze zwoel in de lens met een zwarte beha en hoog slipje met transparante details.

Bij de foto vermeldde ze dat de lancering van haar eigen lingerielijn voor binnenkort is. Die zal bestaan uit sexy retro bustiers, de slaapcollectie is wat nonchalanter van stijl. De prijzen beginnen vanaf 12,50 euro en lopen op tot 59 euro.

23-07-2014 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zetten massaal onze tv uit

We zetten massaal onze tv uit

http://oi60.tinypic.com/23hpuhf.jpg

Er is geen bal meer op tv. Letterlijk en figuurlijk. Nu de wereldbeker naar Duitsland is verhuisd en het nog een week wachten is op de herstart van de Belgische voetbalcompetitie zijn de kijkcijfers, mede door een plotse tropische opstoot, geïmplodeerd. De voorbije dagen haalde geen enkel programma 700.000 kijkers.

De cijfers liegen niet: 'De Premiejagers' verloor afgelopen donderdag ruim 160.000 kijkers in vergelijking met een week eerder. 'F.C. De Kampioenen' leverde 135.000 fans in, 'Het Journaal' verloor liefst 260.000 nieuwsgierigen. Bij VTM waren de verliezen beperkter: 'Met Vier in de Bed' gaf bijna 40.000 kijkers prijs, het 'VTM Nieuws' 50.000. Een dag eerder, woensdag, was de daling in vergelijking met een week eerder nog straffer: 'De Premiejagers' en 'F.C. De Kampioenen' verloren respectievelijk 270.000 en 330.000 trouwe kijkers, 'Het Journaal' zelfs 400.000.

Grootste oorzaak was het weer, dat plots omsloeg. Vorige week dinsdag was het amper 22 graden met buien. Een dag later was het plots zomers, met ruim 25 graden. Waarna de thermometer moeiteloos voorbij de grens van 30 graden schoot. Vorige week woensdag en donderdag zaten gemiddeld nog maar 1.457.794 Vlamingen voor tv. Twee dagen eerder, maandag en dinsdag, waren er dat nog gemiddeld 1.670.266, of zowat vijftien procent meer. Pas vandaag worden de kijkcijfers van het lange weekend bekend gemaakt. Nu al is zeker dat ook die opvallend laag zullen zijn wegens het tropische weer.

Dat lage aantal tv-kijkers staat in schril contrast met de straffe kijkcijfers van de eerste helft van juli. De goede prestaties van de Rode Duivels op het WK Voetbal in Brazilië, het schrale zomerweer, maar ook de aangepaste programmatie van VTM - dat handig 'Familieraad' en 'Met Vier in Bed' tussen het voetbalgeweld schoof - zorgde toen voor een zeer grote kijkcijferdichtheid.

22-07-2014 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor fans: nog veel meer Harry en Olga op tv

Goed nieuws voor fans: nog veel meer Harry en Olga op tv

http://oi61.tinypic.com/5odwdg.jpg

Na veel vijven en zessen is de beslissing nu genomen. Harry (51) en zijn Russische Olga (32) werken dan toch mee aan de tweede reeks van 'The Sky is the Limit', de docusoap over rijk volk . Meer nog, het glamourkoppel uit Herentals zal ook in andere programma's van VIER en VIJF te zien zijn, schrijft Dag Allemaal.

Doen ze nog mee of niet? Dat was de vraag die de afgelopen maanden wel eens werd gesteld. En dan ging het over Harry en Olga en het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. En het antwoord is dus 'ja'. Ondernemer Harry Schurmans (51) en zijn vriendin Olga Zelenko (32) zullen ook in het tweede seizoen hun opmerkelijke avonturen delen met de kijker.

"En daar hebben wij best wat moeite voor moeten doen", zegt Peter Boeckx, de maker van 'The Sky is the Limit'. 'Harry en Olga zijn altijd vragende partij geweest om er opnieuw in te zitten, maar wij wilden zeker zijn dat er bij hen nog interessante verhaallijnen te filmen zijn. Ik ben blij dat we die hebben gevonden, want 'The Sky is the Limit' zou niet hetzelfde zijn zonder Harry en Olga."

"Na de enthousiaste reacties op de eerste 'The Sky is the Limit'-reeks zijn wij met Harry en Olga gaan praten", zegt VIER- en VIJF-woordvoerder Kristof Demasure. "En we zijn tot een mooie overeenkomst gekomen. We zullen de komende tv-seizoenen de mogelijkheden bekijken of ze deel kunnen nemen aan quizzen, kookprogramma's, stylingprogramma's en mogelijk ook nieuwe programma's.'

22-07-2014 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels (37) straks dakloos?

Eva Pauwels (37) straks dakloos?

http://oi62.tinypic.com/jkzhiu.jpg

Eva Pauwels (37) zit zwaar in de problemen. De ex van Jacques Vermeire is nog steeds niet van haar drank- en andere verslavingen verlost en wordt binnenkort ook nog eens uit haar villa in De Pinte gezet, schrijft Story.

"Alles loopt gewoon mis", zucht Eva, die enkele weken geleden plots een aangetekende brief van haar huisbaas in de bus vond. "Hij heeft de huur opgezegd omdat zijn zoon hier wil komen wonen. Daar heb ik geen verweer tegen. Ik krijg tot eind van het jaar om iets anders te zoeken. Dat is redelijk, maar toch kan ik er niet echt mee lachen. Ik heb dit huis tien jaar geleden op mijn kosten gerenoveerd."

"Soms zit ik hier te blèten als een klein kind. Al besef ik ook wel dat ik altijd op mijn pootjes terechtkom. Dit is mijn kans om een nieuwe start te maken. Voor mij alleen is dit huis toch te groot. Het onderhoud kost me handenvol geld. Je wilt niet weten wat de vloerverwarming hier kost. Ik heb daar de centen niet meer voor." Pauwels moet dus op zoek naar een nieuwe woning, maar die zoektocht vlot niet echt. "Daar ben ik te lui voor. Begin er maar eens aan op je eentje."

Eva heeft ook al maanden geen contact meer met haar kinderen. "Als ik bel, nemen ze niet op. Ik heb wel een sms'je van Julie gekregen, om te zeggen dat ze op school allebei geslaagd zijn. Dat maakt me wel trots. Ik ben daar Jacques en mijn ouders, die er altijd voor hen zijn, heel dankbaar voor. Misschien schamen ze zich voor mij. Geen enkel kind vindt het geestig als uitlekt dat je moeder als hoer heeft gewerkt. Dat ligt heel gevoelig."

22-07-2014 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Iwein Segers overleed in zijn armen

Moeder Iwein Segers overleed in zijn armen

http://oi60.tinypic.com/2cyftqw.jpg

Slechts enkele dagen na haar operatie die haar leven moest verlengen, heeft Iwein Segers (34) afscheid moeten nemen van zijn moeder Marleen (64). Ze overleed in de armen van de komiek en presentator, schrijft Story.

"Mijn moeder leed aan een erfelijke hartaandoening die leidt tot verkalking. Na lang aandringen van mijn kant is ze toch naar de dokter gestapt, en die vertelde haar dat ze zo snel mogelijk geopereerd moest worden aan haar hartklep."

"Mama was erg bang voor de operatie, maar alles is vlot verlopen. Ook de revalidatie ging goed. Té goed, vonden wij. Zo'n vier dagen nadat ze weer thuis was, zei ze plots dat ze zich niet goed voelde. Toen ze bij de poort van de boerderij stond, zei ze opnieuw dat ze zich niet goed voelde. We zijn naar buiten gerend en zagen mama in elkaar zakken. Ze heeft, net zoals je vaak in films ziet, haar laatste adem uitgeblazen in mijn armen. Nog voor de ambulance er was, wist ik dat mama overleden was."

"Ik denk dus dat mama een hartaderbreuk heeft gehad, maar dat woord wil ik niet officieel in de mond nemen. Ik weet niet meer wat er gezegd is nadat mijn broer mama heeft proberen te reanimeren."

22-07-2014 om 23:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugo over afscheid: "Nicole kan het niet meer aan"

Hugo over afscheid: "Nicole kan het niet meer aan"

http://oi57.tinypic.com/2drgvpf.jpg

"Ik ben altijd een softie geweest", zegt Hugo Sigal (67), al meer dan veertig jaar dé zielsverwant van Nicole Josy. Volgend jaar stoppen ze ermee, al had Hugo dat liever anders gezien. "Colleke heeft steeds meer moeite om haar teksten te onthouden", zegt hij in Dag Allemaal.

'Goeiemorgen morgen', 'Baby baby' en al hun andere ambianceliedjes, Nicole en Hugo zullen ze niet meer zingen vanaf eind volgend jaar. Want dan stoppen ze met optreden. "Jammer, maar Nicole ziet het niet meer zitten", zegt hij. "Optreden doet ze nog graag, maar de verplaatsingen, al die telefoontjes. Nee, ons Colleke heeft het gehad met al dat gedoe. Ze kan dat niet meer aan."

"Ik wil voortdoen tot we 45 jaar bezig zijn, da's een mooi getal. Dus: op 1 december 2015, onze huwelijksverjaardag, treden we een laatste keer op. Dan zullen we onze theatertournee en onze carrière afsluiten. Niet met één grootse show, zoals velen ons vragen, want dan zal er te veel worden gebleit. Het zal sowieso al moeilijk genoeg zijn. Want eerlijk: eigenlijk wil ik graag nog een paar jaar verdergaan. Nicole weet dat."

"Nicoles mama, 93 jaar, woont naast ons en is enorm hulpbehoevend. Nicole kookt voor haar, doet haar boodschappen, gaat met haar naar de dokter. Ook dat is een reden waarom Nicole wil stoppen met zingen. Door al die kopzorgen heeft ze steeds meer moeite om haar teksten te onthouden. En alle regelingen voor haar moeder moet ze op briefjes schrijven, zodat ze niets vergeet. Dat vergt veel energie van haar. Als wij er niet zijn, zorgt Nicole ervoor dat liefst vier mensen voor ons moeke zorgen. Vorige maand waren we in de Provence, voor onze jaarlijkse vakantie en dan is Nicole vooraf dagenlang bezig om alles te regelen voor haar mama.

22-07-2014 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron verkozen tot lekkerste man van 2014

Zac Efron verkozen tot lekkerste man van 2014

http://oi60.tinypic.com/33bj0oy.jpg

Hollywood-ster Zac Efron is het lekkerste ding van dit jaar. Lezers van Heat Magazine hebben de acteur verkozen tot 'hottest hunk' van 2014, staat op de website van het magazine.

De 26-jarige Zac is drie plekjes gestegen ten opzichte van vorig jaar. Hij heeft de Engelsman Tom Daley van de troon gestoten. De Olympische schoonspringer moet nu genoegen nemen met een tweede plek op de lijst van 101 lekkerste mannen. De top 3 wordt compleet gemaakt door ex-voetballer David Beckham.

Volgens Heat Magazine weet Efron zich verzekerd van zijn eerste plek vanwege zijn topless verschijning in de film 'Bad Neigbours'. Ook zijn optreden tijdens de MTV Awards, waar Rita Ora zijn shirt uittrok, heeft ervoor gezorgd dat de acteur met goud naar huis gaat.

De hoogste nieuwe binnenkomer op de lijst is acteur Jamie Dornan op plek 8. George Clooney zakte 37 plaatsen naar 60. De Britse prins Harry zakte naar plek 32. De top 10 wordt gecompleteerd door Harry Judd (4), Leonardo DiCaprio (5), Bradley Cooper (6), Gary Barlow (7), Ryan Gosling (9) en Henry Cavill (10).

22-07-2014 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik ben een blaasvis": 8 quotes waarin Kanye West bedenkelijk met woorden goochelt

"Ik ben een blaasvis": 8 quotes waarin Kanye West bedenkelijk met woorden goochelt

http://oi61.tinypic.com/qqby4h.jpg

Als Kanye West spreekt, wordt er geluisterd. Al was het maar omdat wat de rapper zegt vaker wel dan niet de wenkbrauwen doet fronsen. In interviews kroonde hij zichzelf zo tot "de nieuwe Steve Jobs" en stelt hij zich op dezelfde lijn als Jezus. In een coverinterview met het magazine GQ doet de woordengoochelaar minstens even goed. Dit zijn acht opmerkelijke quotes.

1. "Ik ben een blaasvis"
"Ik ben een blaasvis. Ik ben geen haai, maar een blaasvis. (...) Mensen omschrijven mij als haai of een soort roofdier, maar ik ben dat op geen enkele manier. Ik wil niemand pijn doen. Ik wil mensen helpen."

2. "Bekende mensen worden nu behandeld zoals zwarte mensen in de jaren zestig werden behandeld"
"Wij (beroemdheden, red.) hebben geen rechten. Mensen kunnen over je zeggen en schrijven wat ze maar willen. Niemand die er iets tegen in brengt. En ik wil dat niet voor mijn dochter. Ik wil dat zij een redelijk normaal leven kan leiden. Zij heeft er niet voor gekozen om bekend te worden."

3. "Wij zijn uitvinders"
"Ik wil dat er anders naar bekende mensen wordt gekeken. Want ja we zijn beroemd, maar we zijn ook uitvinders, ontdekkers en ook wij denken over dingen na."

4. "Het is een trend om bekende mensen uit te schelden"
"Het is net zoals het dragen van een grijze vest, of het rijden in een Prius. Je doet mee."

5. "Ik vecht in hoe ik mij kleed"
"Ik vecht iedere dag om mijn woorden op mijn manier naar buiten te brengen, ik vecht in hoe ik mij kleed, in de manier waarop ik een sweater boven een t-shirt draag. Mensen weten nu wat ze van mij kunnen verwachten. Ze weten dat ik slim ben."

6. "God is besmettelijk"
"God is besmettelijk, weet je. God stroomt door ons omdat wij kleine babymakers en shit zijn. Maar zijn energie en zijn liefde en wat hij wil dat we als mensen doen en de manier waarop hij wil dat we van elkaar houden. Dat is besmettelijk."

7. "Kim is het meisje dat mij fucking opwindt"
(Kanye vergelijkt zijn liefde voor Kim met een jongen die van een dinosaurussen of straaljagers houdt.) "Wil je mij vertellen dat dit meisje met dit fucking lichaam en dit gezicht ook geïnteresseerd is in stijl, een geweldige persoon is, ze haar eigen geld heeft en om familie geeft? Dat is even cool als een fucking straaljager of dinosaurus. En het komt net zo zelden voor."

8. "Om te winnen in het leven heb je Kim K-skills nodig, punt."
"Kim en ik hebben adviseurs en vrienden en alles, maar die mensen zijn wie zij zijn en wij zijn wie wij zijn. Wat ik heb moeten leren van Kim is hoe ik meer naar haar advies moet luisteren en minder naar dat van anderen. Er zijn een pak Kim K-skills aan mijn leven toegevoegd. En om te winnen in het leven heb je Kim K-skills nodig, punt."

Ha, die Kanye toch.

22-07-2014 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Brusselmans (56) en Melissa (25) uit elkaar

Herman Brusselmans (56) en Melissa (25) uit elkaar

http://oi62.tinypic.com/nr0mbn.jpg

De wat oudere succesauteur en het knappe jonge ding: toen Herman Brusselmans vorig jaar een relatie begon met een 31 jaar jongere journaliste, gunde iedereen hem alle geluk. Maar het sprookje is al voorbij, Melissa is weg. "Ik ben een claimer, bij mij krijg je geen ruimte", aldus Brusselmans.

Hij is helemaal stuk, zegt Brusselmans in een interview met de Nederlandse krant Trouw. De oorzaak: hij is sinds kort weer alleen. Melissa Janssens, de journaliste met wie de schrijver vorig jaar een veelbesproken relatie begon, heeft hem verlaten. Een klap voor Brusselmans, en een complete verrassing voor de buitenwereld want begin deze maand sprak hij in een ander interview nog over Melissa's kinderwens.

Zover zal het dus niet komen, want van een relatie is geen sprake meer. Brusselmans bevestigt het nieuws, maar wil er verder geen uitleg over geven. In Trouw legt hij de schuld bij het leeftijdsverschil én bij zichzelf. "In relaties wil ik voor die ander leven", vertelt hij. "Kom bij mij, ik wil voor je leven. Ik ben een claimer. Bij mij krijg je geen ruimte. Daarom ging Tania weg, daarom is Melissa vertrokken."

Brusselmans was nog geen jaar samen met Melissa. Met Tania deelde hij 18 jaar lief en leed. Toch ziet hij duidelijke parallellen tussen de twee relaties. De schrijver heeft naar eigen zeggen een verstikkend effect op zijn vrouwen. "Tania en ik zijn achttien jaar samen geweest, achttien jaar verliefd geweest. Monogaam, zonder moeite. Maar op een dag zei ze: 'Ik trek het niet meer, ik ga weg.' Ze kreeg te weinig ruimte, ik verstikte haar met mijn liefde."

22-07-2014 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland plukt dj weg uit moordlustig Zuid-Afrikaans township

Tomorrowland plukt dj weg uit moordlustig Zuid-Afrikaans township

http://oi58.tinypic.com/2nld6ck.jpg

Nog nooit heeft Siphe Tebeka een eigen plaat kunnen uitbrengen, nog nooit heeft hij gedraaid buiten zijn Zuid-Afrikaanse township Gugulethu, nabij Cape Town. En kijk: hier staat de ranke dj/producer plots op 'De Schorre', op 's werelds grootste en beste dancefestival. Met dank aan 'Bridges for Music', een non-profitorganisatie die dit jaar banden heeft gesmeed met Tomorrowland. 'Dance to unite', dance om te verenigen. Zeg nu zelf, is dat niet prachtig?

Gugulethu gesitueerd in de geschiedenis: van 2005 tot 2010 een plaatsje waar om de tweeënhalve dag werd gemoord. Een balletje schoppen in de straten bijvoorbeeld was toen je reinste zelfmoord. Enkele jaren geleden werd een Zweedse vrouw op commando om het leven gebracht. Nota bene toen ze op huwelijksreis was. Inmiddels gaat alles er wat vreedzamer aan toe, maar het litteken blijft voorgoed.

Naast bezwerende, vette en harde beats is er op Tomorrowland dus meer dan ooit plaats voor liefde en ontroering, andere woorden zijn er immers niet om de dankbaarheid die de Zuid-Afrikaan voelt te omschrijven. De twintiger had zelfs nog nooit op een vliegtuig gezeten, de zestien reisuren vanuit Cape Town naar Brussel waren dan ook een hele beproeving. Hij vloog helemaal alleen, maar eens overladen met Tomorrowland-gadgets, schuifelde hij weer naar zijn 'comfort zone'.

21-07-2014 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen: "Geen nieuwe hit door mijn hormonen"

Lily Allen: "Geen nieuwe hit door mijn hormonen"

http://oi57.tinypic.com/dyk703.jpg

De hitmachine van Lily Allen hapert en na allerlei vingerwijzingen zoekt de Britse zangeres de schuld nu bij zichzelf. En bij haar hormonen, vertelt ze in Mirror.

De eerste single van het album Sheezus haalde in de Britse lijst nog net de top 10. Daarna bleef het succes uit. De nieuwste single 'Badman' blijft in de UK steken op nummer 93. "Misschien zijn de liedjes deze keer niet goed genoeg, wie weet? Ik weet in elk geval wel dat ik zo snel mogelijk de studio weer in wil duiken", zegt de Smile-zangeres. "Ik heb het deze keer aan andere mensen overgelaten, wat ik normaal nooit doe. Meestal ga ik op mijn eigen gevoel af, maar ik voelde me misschien minder zeker dan vroeger door alle hormonen."

Tijdens de opnames van Sheezus was Lily nog maar net bevallen van haar tweede kind. Eerder gaf Lily haar manager Todd Interland nog de schuld van verkeerde liedkeuzes. Hij is inmiddels haar manager niet meer.

21-07-2014 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Achilleshiel Filip is zijn familie"

"Achilleshiel Filip is zijn familie"

http://oi61.tinypic.com/21bp5yv.jpg

Koning Filip is vandaag precies een jaar koning der Belgen. Hij nam vorig jaar op de nationale feestdag de scepter over van zijn vader koning Albert II. In de afgelopen dagen is in Vlaamse en Franstalige media het eerste regeringsjaar van Filip uitvoerig tegen het licht gehouden en zijn er ook tal van peilingen gehouden over zijn koningschap.

Volgens de Franstalige zender RTL-TVi is de achilleshiel van Filip zijn familie. Koning Albert zei vorig jaar zich niet te zullen bemoeien met de regering van zijn zoon, maar hij heeft ook op geen enkel moment blijk gegeven van zijn steun, zo constateert de televisiezender. Integendeel.

Albert heeft Filip het afgelopen jaar een aantal keren in verlegenheid gebracht door te klagen over zijn beknotte toelage, door hem vooraf niet te vertellen over een openhartig televisie-interview en met een brief over de zieke prins Laurent van de hand van koningin Paola.

"IJzig"

Ook het wegblijven van het oude koningspaar op de nationale feestdag vandaag is slecht gevallen. Albert wilde naar verluidt niet van vakantie terugkomen. ''De sfeer tussen vader en zoon is ijzig", aldus RTL.

21-07-2014 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda in The Simpsons, Liam Neeson in Family Guy

Jane Fonda in The Simpsons, Liam Neeson in Family Guy

http://oi59.tinypic.com/24e48dh.jpg

Amerikaanse sterren staan ook dit jaar weer in de rij om hun stem te lenen aan tekenfilmseries. Jane Fonda, Liam Neeson en Willem Dafoe zijn komend seizoen te zien als getekende alter ego's in The Simpsons en Family Guy, meldt de Amerikaanse tv-zender Fox.

Actrice en oud-fitnessgoeroe Jane Fonda is in het nieuwe seizoen van The Simpsons te zien als onverwachte nieuwe vlam van Homers baas Mr. Burns. Bart krijgt het in de komende serie aan de stok met een nieuwe leraar, die de stem krijgt van acteur Willem Dafoe. Robot Bender uit de sciencefiction-animatie Futurama maakt ook zijn opwachting in een crossover-aflevering.

The Simpsons krijgen zelf ook gastrollen, maar dan in de animatieserie Family Guy. Het gezin van Peter Griffin uit die serie komt daarin terecht in Springfield. De gele inwoners verwelkomen het witte 'albino-gezin' met open armen en de gezinsleden blijken het prima met elkaar te kunnen vinden. Andere sterren die vooral te horen zijn in Family Guy zijn de Noord-Ierse acteur Liam Neeson en The West Wing-actrice Allison Janney.

21-07-2014 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonah Hill trouwde Adam Levine en bruid

Jonah Hill trouwde Adam Levine en bruid

http://oi60.tinypic.com/qyyh6d.jpg

Adam Levine en Behati Prinsloo werden zaterdag door een bekende vriend getrouwd. De eer was aan niemand minder dan Jonah Hill

"Jonah was hilarisch", vertelt een ooggetuige over de ceremonie. "Hij vertelde veel grappen, maar tussendoor was hij ook lief en eerlijk." De 22 'Jump Street'-acteur kent Adam volgens de bron al een lange tijd.

Ook Behati's vader, een dominee, speelde een rol in de bruiloft, die in de Mexicaanse plaats Cabo San Lucas werd voltrokken. Eén van leden van Adams band Maroon 5 speelde gitaar terwijl het bruidspaar naar het altaar liep. Aan het einde van de ceremonie lazen Adam en Behati elkaar geloftes voor die ze zelf hadden geschreven.

Het pasgetrouwde stel gaat op huwelijksreis naar Zuid-Afrika.

21-07-2014 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Scarlett Johansson trouwt in augustus"

"Scarlett Johansson trouwt in augustus"

http://oi59.tinypic.com/11tocgn.jpg

Scarlett Johansson trouwt al in augustus, meldt New York Post. De zwangere actrice zou dit hebben verteld tijdens een diner georganiseerd door Martha Stewart. Een ooggetuige hoorde haar zeggen dat zij en de Franse journalist Romain Dauriac elkaar over 4 weken het jawoord geven.

Het is nog niet bekend waar de bruiloft gaat plaatsvinden. Er wordt gespeculeerd over Parijs of een locatie op 'The Hamptons' waar het stel al een groot deel van de zomer vakantie viert en waar ze ook samen te gast waren bij het diner van Stewart.

De Hollywoodster en de journalist verloofden zich in september. In maart maakten ze bekend een baby te verwachten.

21-07-2014 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé en Jay Z uit elkaar"

"Beyoncé en Jay Z uit elkaar"

http://oi61.tinypic.com/51zhbn.jpg

Het meest succesvolle showbizzkoppel gaat naar verluidt uit elkaar. Beyoncé en Jay Z zouden na hun gezamenlijke tour 'On The Run' een manier zoeken om uit elkaar te gaan zonder effectief te scheiden. De laatste optredens zijn gepland in december, uitgerekend in de stad van de liefde: Parijs. Zowel Beyoncé als Jay Z zijn al gespot zonder hun trouwring.

"Ze zijn nu bezig met een ontzettend grote tour en ze hebben het meeste geld al gekregen, dus uiteraard gaan ze er mee door", aldus een bron. "Maar hun trouwringen zijn al verdwenen." Het is dus de laatste tour voor de 32-jarige zangeres en de 44-jarige rapper nadat huwelijkstherapie hun relatie niet meer op het juiste spoor kreeg.

Het koppel, dat met Blue Ivy een tweejarige dochter heeft, dacht dat een kind hun opnieuw dichter bij elkaar zou brengen. In realiteit gingen ze al snel elk hun eigen weg. "Even ging het opnieuw goed en Beyoncé sprak nog van gezinsuitbreiding, maar al snel deed Jay waar hij zin in had en Bey waar zij zin in had. Ze hebben de klassieke fout gemaakt door te denken dat een kind alles zou veranderen en ervoor zorgen dat ze opnieuw dichter bij elkaar kwamen."

21-07-2014 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het eerst in 20 jaar geen koning Albert op 21 juli

Voor het eerst in 20 jaar geen koning Albert op 21 juli

http://oi58.tinypic.com/x41zc5.jpg

"Koning Filip had er bij zijn vader op aangedrongen om ook naar de feestelijkheden op de Nationale Feestdag te komen", zegt VTM NIEUWS-journalist Barend Leyts. "Maar koning Albert heeft naar eigen zeggen zijn redenen om niet te komen. Zo viert België voor het eerst in 20 jaar de Nationale Feestdag zonder koning Albert."

Koning Albert en koningin Paola waren vanmorgen niet aanwezig op het Te Deum in Brussel. "Ze zijn met vakantie in het buitenland", laat de woordvoerder van het paleis, Pierre-Emmanuel De Bauw, weten. "Koning Albert had ons dat al lange tijd geleden laten weten." Koning Albert heeft bovendien op 7 juli een chirurgische ingreep ondergaan aan de hoofdhuid. Het gaat om een gelijkaardig letsel waarvoor Albert II in november 2011 al eens werd behandeld aan de neus. Toen liet het paleis ook weten dat de koning een herstelperiode in acht moest nemen.

Het Te Deum in de Sint-Michiel en de Sint-Goedelekathedraal in Brussel werd bijgewoond door koning Filip en koningin Mathilde. Prinses Astrid en haar echtgenoot prins Lorenz waren bij Te Deum bij in de Sint-Salvatorkathedraal in Brugge terwijl prins Laurent en prinses Claire hetzelfde deden in de Sint-Aubainkathedraal in Namen. De koninklijke familie zal deze namiddag nog het militair défile bijwonen en vervolgens een bezoek brengen aan het Feest in het Warandepark.

21-07-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland vindt in mei 2015 ook in Sao Paulo plaats

Tomorrowland vindt in mei 2015 ook in Sao Paulo plaats

http://oi57.tinypic.com/mruuea.jpg

Tomorrowland krijgt er een tweede kindje bij. Na TomorrowWorld in Atlanta, dat eind september voor de tweede keer zal plaatshebben, slaat TML in 2015 ook zijn kampen op in Brazilië. Op 1, 2 en 3 mei wordt de stad Itu in de staat Sao Paulo de plaats voor Tomorrowland Brasil. De geruchten deden al langer de ronde, maar vanavond werd alles officieel bevestigd, en hoe!?

Net op de slotdag van het eerste weekend van de tiende feesteditie in Boom werd dat nieuws bekendgemaakt. Tijdens de set van de legendarische dj David Guetta (die op alle edities van Tomorrowland aanwezig was, red.) werd er live overgeschakeld naar Sao Paulo, waar Tomorrowland een mini-festival hield met 8.000 aanwezigen. Iedereen uit de bol en een extra feestweekend om aan te stippen in de agenda.

21-07-2014 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!