Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgt Queen voor de photobomb van het jaar?

Zorgt Queen voor de photobomb van het jaar?

http://oi60.tinypic.com/wlewdw.jpg

De vrouwen van het Australische hockeyteam, de 'Hockeyroos' konden hun ogen niet geloven toen ze bezig waren met hun cooling-down na hun gewonnen wedstijd tegen Maleisië. Plots zagen ze de Queen opduiken langs het oefenveld van het Glasgow Hockey Stadion. De dames haalden snel hun smartphones boven en maakten selfies.

Jayde Taylor was dolgelukkig met het resultaat van haar selfie want op de achtergrond staat een glimlachende Queen. Cool, toch?

De koningin was onderweg naar de hockeywedstrijd Wales-Engeland. Ze maakte ook tijd voor een praatje met de Aussies die in de wolken waren met hun onverwachte ontmoeting.

Elizabeth kwam gisteravond in de Schotse hoofdstad aan voor de opening van de Commenwealth Games.

24-07-2014 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wint rechtszaak over foto's van zoontje

Adele wint rechtszaak over foto's van zoontje

http://oi58.tinypic.com/1zybshw.jpg

Zangeres Adele heeft een rechtszaak over foto's van haar zoontje gewonnen. Samen met haar partner, Simon Konecki, had ze het Britse fotopersbureau Corbis Images voor de rechter gesleept, omdat het bedrijf de privacy van het gezin zou hebben geschonden.

Corbis Images is akkoord gegaan met het betalen van een som geld en zal de foto's niet opnieuw gebruiken. De foto's van zoontje Angelo werden vorig jaar in juni en november gemaakt. Volgens de advocaat van Adele wil de zangeres nadrukkelijk dat haar zoontje niet publiek bezit wordt.

"De foto's zijn gemaakt tijdens privémomenten en hadden niets te maken met professionele of publieke activiteiten. Ze vertonen duidelijk een inbreuk op de privacy", aldus advocaat Jenny Afia tegen BBC News.

24-07-2014 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zal prins George er later uitzien

Zo zal prins George er later uitzien

http://oi60.tinypic.com/6ei5xv.jpg

De kleine prins George is net één jaar oud geworden, maar het ventje doet nu al vele harten smelten. En dat zal er alleen maar op verbeteren als we de Hongaarse grafische kunstenaar Nikolett Mérész mogen geloven. De illustrator maakte een toekomstbeeld van een 18-jarige George, en dat is een echte hartenbreker.

De artiest analyseerde de genetische trekjes die de kleine, schattige prins van zijn vader - prins William - en zijn moeder - Kate Middleton - heeft geërfd. Hij analyseerde ook kinderfoto's van beide ouders én grootouders. Op basis daarvan voorspelde hij met de computer hoe het uiterlijk van de jongen zou ontwikkelen.

Volgens Mérész vertoont George veel gelijkenissen met zijn vader, maar heeft hij de kuiltjes van zijn moeder geërfd. Het resultaat doet ons in ieder geval vermoeden dat de prins de vrouwen later van zich af zal moeten slaan.

Nikolett voorspelde trouwens samen met Nickolay Lamm hoe de ouders van George er binnen 50 jaar zullen uitzien. Het toekomstbeeld van Kate en William kan u hieronder bewonderen.

24-07-2014 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj onthult sexy cover

Nicki Minaj onthult sexy cover

http://oi62.tinypic.com/2161zc.jpg

Nicki Minaj heeft de cover van haar nieuwe single Anaconda onthuld. En die laat niet bepaald te wensen over, zo is te zien op Twitter: "RT als je klaar bent voor een verrassing ;) #MTVHottest Nicki Minaj", staat erbij. De tweet is inmiddels tienduizenden keren geretweet.

Op de cover kijkt Nicki nogal verleidelijk over haar linkerschouder. Ze zit, met een paar blauwe sneakers aan haar voeten, door de knieën gezakt en draagt een roze lingeriesetje bestaande uit een sport-bh en een string. Haar indrukwekkende derrière wordt in de verf gezet.

Anaconda is de tweede single op het album 'The Pink Print' van Nicki Minaj. Een paar maanden geleden kwam Pills N Potions al uit. Anaconda zal op 28 juli beschikbaar zijn via iTunes.

24-07-2014 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overdosis Peaches tien keer groter dan hoeveelheid die haar moeder fataal werd

Overdosis Peaches tien keer groter dan hoeveelheid die haar moeder fataal werd

http://oi60.tinypic.com/28vwsqx.jpg

De hoeveelheid heroïne die in het lichaam van Peaches Geldof werd aangetroffen, bleek tien keer hoger te liggen dan de overdosis die haar moeder Paula Yates fataal is geworden. Dat heeft het gerechtelijk onderzoek uitgewezen. Daarnaast kwam aan het licht dat het piepjonge zoontje van de socialite zeventien uur lang alleen was in de woning na haar dood.

Resten heroïne, verbrande lepels en meer dan 80 injectienaalden werden gevonden in het huis van de 25-jarige dochter van Bob Geldof. Haar echtgenoot Thomas Cohen keerde terug van een weekendje weg toen hij Peaches dood op het bed aantrof. Haar duimen, polsen en ellebogen waren bedekt met verwondingen van naalden. Baby Phaedra was zeventien uur lang aan zijn lot overgelaten na de overdosis van zijn moeder.

Vijf maanden voor haar dood was Peaches nochtans clean. De presentatrice en model was sinds februari echter hervallen maar verstopte dit voor haar man. Hij had sms'jes onderschept die erop wezen dat zijn echtgenote opnieuw drugs gebruikte maar Peaches ontkende en spoelde haar voorraad ostentatief door in het toilet. Ook loog ze over de drugstesten die ze liet doen.

Tijdens de lijkschouwing bleek ze 3 mg per liter diamorfine, de chemische benaming van heroïne, in het bloed te hebben. Paul Yates had bij haar overlijden 0,3 mg in haar bloed. De geschiedenis heeft zich herhaald, als is de patholoog Roger Hatch het daar niet helemaal mee eens omdat "mevrouw Geldof heeft geprobeerd om komaf te maken met haar verslaving maar wellicht weer is beginnen te gebruiken om redenen die niemand ooit zal kennen."

24-07-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Feesten scoren beter dan vorig jaar

Gentse Feesten scoren beter dan vorig jaar

http://oi59.tinypic.com/if7ngn.jpg

De eerste vijf dagen en nachten van de Gentse Feesten hebben dit jaar al 630.000 bezoekers gelokt. Dat is 50.000 meer dan vorig jaar toen de Feesten op zaterdag startten, maakte Feestenburgemeester Christophe Peeters woensdag bekend. Er werd wel al bijna vijf procent meer afval opgehaald dan de voorbije editie.

Halfweg de 171ste Gentse Feesten maakt het stadsbestuur een eerste balans op. "We zijn op weg naar naar een fantastische editie", zegt Feestenburgemeester Peeters. "Dinsdag 22 juli waren er 130.000 feestvierders in de Feestenzone, wat het totaal over vijf dagen op 630.000 brengt. Er komt substantieel meer volk dan vorig jaar en de spreiding van de bezoekers is ook groter. Er is meer programmatie 's middags waardoor er op die momenten ook meer bezoekers zijn. Het zijn ook zeer goede feesten qua sfeer, ambiance en veiligheid."

De politie pakte de eerste vijf dagen 79 personen op en er werden 194 GAS-boetes uitgeschreven. "Het gaat vooral om wildplassers. We zien ook een effect van de extra urinoirs. Binnen de Feestenzone worden er minder wildplassers betrapt (41 tegenover 74 vorig jaar), buiten de Feestenzone meer (104 tegenover 24 vorig jaar). Wat vechtpartijen betreft is er bijna een status-quo van het aantal, maar de schermutselingen zijn veel minder hevig dan vorig jaar", zegt politiewoordvoerder Manuel Gonzalez.

23-07-2014 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Michael Douglas krijgt geen verlof van celstraf

Zoon Michael Douglas krijgt geen verlof van celstraf

http://oi58.tinypic.com/35bf47s.jpg

De oudste zoon van Michael Douglas, Cameron, heeft nog geen verlof gehad tijdens zijn celstraf die hij uitzit in de gevangenis van Loretto in de Amerikaanse Pennsylvania. Toch maakt hij het naar omstandigheden goed, vertelt zijn vader aan USA Today.

''Hij houdt het goed vol in de gevangenis, ondanks alles. Hij is nog niet op verlof geweest. En hij zit volgens planning nog vast tot 2018'', zegt Douglas. Zijn zoon werd in 2010 veroordeeld tot vijf jaar cel voor drugshandel. Hij kreeg er nog eens 4,5 jaar bij toen hij in 2011 met drugs werd betrapt in de gevangenis.

23-07-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg rookte joint in Witte Huis

Snoop Dogg rookte joint in Witte Huis

http://oi61.tinypic.com/2ivy7py.jpg

Snoop Dogg maakt er geen geheim van dat hij graag een jointje rookt. Hij beweert dat hem dit zelfs is gelukt tijdens een bezoekje aan het Witte Huis.

"Op de wc", zegt de rapper in zijn programma GGN, gevraagd door zijn gast Jimmy Kimmel of hij ooit in het huis van de Amerikaanse president heeft geblowd. "Niet in het Witte Huis, maar op de wc."

Snoop legt uit dat hij zelfs nog aan beveiligers heeft gevraagd of het mocht. "Ik zei, als ik een nummer 2 doe heb ik meestal een sigaret of iets om op te steken zodat de geur goed is." Daarop zei het personeel volgens Snoop dat hij wel een servetje mocht aansteken. "En het servetje was dit", zegt hij vervolgens tegen Kimmel terwijl hij in de studio een trekje neemt van een joint.

De muzikant was in december in het Witte Huis voor de jaarlijkse uitreiking van de Kennedy Center Honor-prijzen aan artiesten.

23-07-2014 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rachel McAdams bloost om Notebook-auditie

Rachel McAdams bloost om Notebook-auditie

http://oi60.tinypic.com/bfggvm.jpg

Rachel McAdams was gisterenavond beschaamd toen host Matt Lauer van Today haar de video liet zien van haar auditie voor The Notebook. De 35-jarige actrice bloosde en keek naar beneden terwijl een fragment werd afgespeeld.

"Vanwaar de gêne? Je hebt de rol toch gekregen, het is goed gegaan!", riep Lauer, waarna Rachel weer kon lachen. De auditietape van de bioscoophit, die tien jaar geleden uitkwam, dook onlangs op online, maar Rachel zelf had de tape nog niet gezien.

Lauer en zijn collega Al Roker gaven toe dat ze beiden moesten huilen toen ze The Notebook zagen. "Dat gebeurt veel", zei Rachel, "dat mannen graag willen bekennen dat ze hebben gehuild."

23-07-2014 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe wordt "steeds beter" in seks

Daniel Radcliffe wordt "steeds beter" in seks

http://oi57.tinypic.com/2vlpkeb.jpg

Acteur Daniel Radcliffe begint van aanpakken te weten in de slaapkamer. De Harry Potter-ster bekende aan The Daily Star dat hij steeds beter wordt in seks, en dat de seks ook beter is als hij nuchter is.

Harry Potter weet eindelijk raad met zijn toverstaf! Daniel Radcliffe klapte uit de biecht tegen de krant The Daily Star. Hij wilde graag kwijt dat zijn ontmaagding niet zo verschrikkelijk gênant was als bij sommige mensen, maar dat hij toch blij is dat hij sindsdien "verbeterd" is in de slaapkamer. "Mijn eerste keer was best wel goed. Het was met iemand die ik goed kende. Niet zoals een vriend van mij, die dronken werd en het deed onder een brug met een vreemde."

De acteur, die met een drankverslaving worstelt, liet ook weten dat hij seks beter vindt als hij nuchter is. "Voor sommigen is het beter als ze dronken zijn, maar voor mij - en vooral voor de persoon waarmee ik seks heb - is het beter zonder alcohol."

De 27-jarige ster stopte vier jaar geleden met drinken, toen hij besefe dat zijn verslaving uit de hand liep. Hij was daar steeds zeer eerlijk over. Toch worstelt hij duidelijk nog steeds met zijn verslaafde persoonlijkheid. "Daniel weet dat hij aanleg heeft to verslavingen", klinkt het in zijn omgeving. Daarom is de acteur momenteel ook in behandeling voor zijn rookverslaving.

23-07-2014 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC blundert met tekstbalk drugstest Queen

BBC blundert met tekstbalk drugstest Queen

http://oi58.tinypic.com/21kjz9d.jpg

Oplettende kijkers van de BBC zaten op het puntje van hun stoel toen ze onderin beeld in de scrollbalk met nieuws een opmerkelijke tekst voorbij zagen komen tijdens de sportuitzending: "the queen has tested positive for morphine", oftewel: de koningin heeft positief getest op het gebruik van morfine.

Op sociale media zijn screenshots opgedoken van de boodschap die dinsdagavond meerdere malen voorbijkwam op de late televisie-avond van de Britse publiek omroep, meldt The Telegraph. Veel Twitteraars zagen er de lol wel van in en maakten er melding van.

In werkelijkheid was er iets anders aan de hand: een paard van koningin Elizabeth was namelijk positief getest op doping. Volgens de trainer heeft Estimate, zoals het paard heet, morfine binnengekregen door het eten van besmet voer. Nog vier andere paarden hadden ook morfine in hun lijf.

23-07-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr spreekt stiekem met nieuwe vlam af

Miranda Kerr spreekt stiekem met nieuwe vlam af

http://oi62.tinypic.com/11vqyvb.jpg

Topmodel Miranda Kerr zegt dat er helemaal niets aan de hand is tussen haar en de rijke Australiër James Packer, maar daar klopt helemaal niks van, schrijft New York Daily. Ze gaat regelmatig langs bij hem in zijn hotel in New York.

Het Victoria's Secret-model heeft daar wel zo haar trucjes voor. Ze glipt bijvoorbeeld via de ene deur naar binnen en weet via een andere deur weer weg te gaan om de fotografen niet tegen het lijf te hoeven lopen, zeggen bronnen. De eerste verhalen dat Kerr en haar miljonair wat met elkaar zouden hebben, dateren al van december. Toen werden ze in Australië gespot. Een paar maanden daarvoor zette Kerr nog een punt achter haar relatie met acteur Orlando Bloom.

23-07-2014 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney geeft voorsmaakje van eigen lingerielijn

Britney geeft voorsmaakje van eigen lingerielijn

http://oi57.tinypic.com/2n0k5ja.jpg

Deze herfst lanceert Britney Spears een eigen collectie van slipjes, beha's en nachtkledij. Op Instagram gaf de Amerikaanse popprinses vandaag alvast een voorproefje met een wel erg sexy foto van zichzelf in een van haar creaties. Voor de gelegenheid kijkt ze zwoel in de lens met een zwarte beha en hoog slipje met transparante details.

Bij de foto vermeldde ze dat de lancering van haar eigen lingerielijn voor binnenkort is. Die zal bestaan uit sexy retro bustiers, de slaapcollectie is wat nonchalanter van stijl. De prijzen beginnen vanaf 12,50 euro en lopen op tot 59 euro.

23-07-2014 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zetten massaal onze tv uit

We zetten massaal onze tv uit

http://oi60.tinypic.com/23hpuhf.jpg

Er is geen bal meer op tv. Letterlijk en figuurlijk. Nu de wereldbeker naar Duitsland is verhuisd en het nog een week wachten is op de herstart van de Belgische voetbalcompetitie zijn de kijkcijfers, mede door een plotse tropische opstoot, geïmplodeerd. De voorbije dagen haalde geen enkel programma 700.000 kijkers.

De cijfers liegen niet: 'De Premiejagers' verloor afgelopen donderdag ruim 160.000 kijkers in vergelijking met een week eerder. 'F.C. De Kampioenen' leverde 135.000 fans in, 'Het Journaal' verloor liefst 260.000 nieuwsgierigen. Bij VTM waren de verliezen beperkter: 'Met Vier in de Bed' gaf bijna 40.000 kijkers prijs, het 'VTM Nieuws' 50.000. Een dag eerder, woensdag, was de daling in vergelijking met een week eerder nog straffer: 'De Premiejagers' en 'F.C. De Kampioenen' verloren respectievelijk 270.000 en 330.000 trouwe kijkers, 'Het Journaal' zelfs 400.000.

Grootste oorzaak was het weer, dat plots omsloeg. Vorige week dinsdag was het amper 22 graden met buien. Een dag later was het plots zomers, met ruim 25 graden. Waarna de thermometer moeiteloos voorbij de grens van 30 graden schoot. Vorige week woensdag en donderdag zaten gemiddeld nog maar 1.457.794 Vlamingen voor tv. Twee dagen eerder, maandag en dinsdag, waren er dat nog gemiddeld 1.670.266, of zowat vijftien procent meer. Pas vandaag worden de kijkcijfers van het lange weekend bekend gemaakt. Nu al is zeker dat ook die opvallend laag zullen zijn wegens het tropische weer.

Dat lage aantal tv-kijkers staat in schril contrast met de straffe kijkcijfers van de eerste helft van juli. De goede prestaties van de Rode Duivels op het WK Voetbal in Brazilië, het schrale zomerweer, maar ook de aangepaste programmatie van VTM - dat handig 'Familieraad' en 'Met Vier in Bed' tussen het voetbalgeweld schoof - zorgde toen voor een zeer grote kijkcijferdichtheid.

22-07-2014 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor fans: nog veel meer Harry en Olga op tv

Goed nieuws voor fans: nog veel meer Harry en Olga op tv

http://oi61.tinypic.com/5odwdg.jpg

Na veel vijven en zessen is de beslissing nu genomen. Harry (51) en zijn Russische Olga (32) werken dan toch mee aan de tweede reeks van 'The Sky is the Limit', de docusoap over rijk volk . Meer nog, het glamourkoppel uit Herentals zal ook in andere programma's van VIER en VIJF te zien zijn, schrijft Dag Allemaal.

Doen ze nog mee of niet? Dat was de vraag die de afgelopen maanden wel eens werd gesteld. En dan ging het over Harry en Olga en het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. En het antwoord is dus 'ja'. Ondernemer Harry Schurmans (51) en zijn vriendin Olga Zelenko (32) zullen ook in het tweede seizoen hun opmerkelijke avonturen delen met de kijker.

"En daar hebben wij best wat moeite voor moeten doen", zegt Peter Boeckx, de maker van 'The Sky is the Limit'. 'Harry en Olga zijn altijd vragende partij geweest om er opnieuw in te zitten, maar wij wilden zeker zijn dat er bij hen nog interessante verhaallijnen te filmen zijn. Ik ben blij dat we die hebben gevonden, want 'The Sky is the Limit' zou niet hetzelfde zijn zonder Harry en Olga."

"Na de enthousiaste reacties op de eerste 'The Sky is the Limit'-reeks zijn wij met Harry en Olga gaan praten", zegt VIER- en VIJF-woordvoerder Kristof Demasure. "En we zijn tot een mooie overeenkomst gekomen. We zullen de komende tv-seizoenen de mogelijkheden bekijken of ze deel kunnen nemen aan quizzen, kookprogramma's, stylingprogramma's en mogelijk ook nieuwe programma's.'

22-07-2014 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels (37) straks dakloos?

Eva Pauwels (37) straks dakloos?

http://oi62.tinypic.com/jkzhiu.jpg

Eva Pauwels (37) zit zwaar in de problemen. De ex van Jacques Vermeire is nog steeds niet van haar drank- en andere verslavingen verlost en wordt binnenkort ook nog eens uit haar villa in De Pinte gezet, schrijft Story.

"Alles loopt gewoon mis", zucht Eva, die enkele weken geleden plots een aangetekende brief van haar huisbaas in de bus vond. "Hij heeft de huur opgezegd omdat zijn zoon hier wil komen wonen. Daar heb ik geen verweer tegen. Ik krijg tot eind van het jaar om iets anders te zoeken. Dat is redelijk, maar toch kan ik er niet echt mee lachen. Ik heb dit huis tien jaar geleden op mijn kosten gerenoveerd."

"Soms zit ik hier te blèten als een klein kind. Al besef ik ook wel dat ik altijd op mijn pootjes terechtkom. Dit is mijn kans om een nieuwe start te maken. Voor mij alleen is dit huis toch te groot. Het onderhoud kost me handenvol geld. Je wilt niet weten wat de vloerverwarming hier kost. Ik heb daar de centen niet meer voor." Pauwels moet dus op zoek naar een nieuwe woning, maar die zoektocht vlot niet echt. "Daar ben ik te lui voor. Begin er maar eens aan op je eentje."

Eva heeft ook al maanden geen contact meer met haar kinderen. "Als ik bel, nemen ze niet op. Ik heb wel een sms'je van Julie gekregen, om te zeggen dat ze op school allebei geslaagd zijn. Dat maakt me wel trots. Ik ben daar Jacques en mijn ouders, die er altijd voor hen zijn, heel dankbaar voor. Misschien schamen ze zich voor mij. Geen enkel kind vindt het geestig als uitlekt dat je moeder als hoer heeft gewerkt. Dat ligt heel gevoelig."

22-07-2014 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Iwein Segers overleed in zijn armen

Moeder Iwein Segers overleed in zijn armen

http://oi60.tinypic.com/2cyftqw.jpg

Slechts enkele dagen na haar operatie die haar leven moest verlengen, heeft Iwein Segers (34) afscheid moeten nemen van zijn moeder Marleen (64). Ze overleed in de armen van de komiek en presentator, schrijft Story.

"Mijn moeder leed aan een erfelijke hartaandoening die leidt tot verkalking. Na lang aandringen van mijn kant is ze toch naar de dokter gestapt, en die vertelde haar dat ze zo snel mogelijk geopereerd moest worden aan haar hartklep."

"Mama was erg bang voor de operatie, maar alles is vlot verlopen. Ook de revalidatie ging goed. Té goed, vonden wij. Zo'n vier dagen nadat ze weer thuis was, zei ze plots dat ze zich niet goed voelde. Toen ze bij de poort van de boerderij stond, zei ze opnieuw dat ze zich niet goed voelde. We zijn naar buiten gerend en zagen mama in elkaar zakken. Ze heeft, net zoals je vaak in films ziet, haar laatste adem uitgeblazen in mijn armen. Nog voor de ambulance er was, wist ik dat mama overleden was."

"Ik denk dus dat mama een hartaderbreuk heeft gehad, maar dat woord wil ik niet officieel in de mond nemen. Ik weet niet meer wat er gezegd is nadat mijn broer mama heeft proberen te reanimeren."

22-07-2014 om 23:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugo over afscheid: "Nicole kan het niet meer aan"

Hugo over afscheid: "Nicole kan het niet meer aan"

http://oi57.tinypic.com/2drgvpf.jpg

"Ik ben altijd een softie geweest", zegt Hugo Sigal (67), al meer dan veertig jaar dé zielsverwant van Nicole Josy. Volgend jaar stoppen ze ermee, al had Hugo dat liever anders gezien. "Colleke heeft steeds meer moeite om haar teksten te onthouden", zegt hij in Dag Allemaal.

'Goeiemorgen morgen', 'Baby baby' en al hun andere ambianceliedjes, Nicole en Hugo zullen ze niet meer zingen vanaf eind volgend jaar. Want dan stoppen ze met optreden. "Jammer, maar Nicole ziet het niet meer zitten", zegt hij. "Optreden doet ze nog graag, maar de verplaatsingen, al die telefoontjes. Nee, ons Colleke heeft het gehad met al dat gedoe. Ze kan dat niet meer aan."

"Ik wil voortdoen tot we 45 jaar bezig zijn, da's een mooi getal. Dus: op 1 december 2015, onze huwelijksverjaardag, treden we een laatste keer op. Dan zullen we onze theatertournee en onze carrière afsluiten. Niet met één grootse show, zoals velen ons vragen, want dan zal er te veel worden gebleit. Het zal sowieso al moeilijk genoeg zijn. Want eerlijk: eigenlijk wil ik graag nog een paar jaar verdergaan. Nicole weet dat."

"Nicoles mama, 93 jaar, woont naast ons en is enorm hulpbehoevend. Nicole kookt voor haar, doet haar boodschappen, gaat met haar naar de dokter. Ook dat is een reden waarom Nicole wil stoppen met zingen. Door al die kopzorgen heeft ze steeds meer moeite om haar teksten te onthouden. En alle regelingen voor haar moeder moet ze op briefjes schrijven, zodat ze niets vergeet. Dat vergt veel energie van haar. Als wij er niet zijn, zorgt Nicole ervoor dat liefst vier mensen voor ons moeke zorgen. Vorige maand waren we in de Provence, voor onze jaarlijkse vakantie en dan is Nicole vooraf dagenlang bezig om alles te regelen voor haar mama.

22-07-2014 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron verkozen tot lekkerste man van 2014

Zac Efron verkozen tot lekkerste man van 2014

http://oi60.tinypic.com/33bj0oy.jpg

Hollywood-ster Zac Efron is het lekkerste ding van dit jaar. Lezers van Heat Magazine hebben de acteur verkozen tot 'hottest hunk' van 2014, staat op de website van het magazine.

De 26-jarige Zac is drie plekjes gestegen ten opzichte van vorig jaar. Hij heeft de Engelsman Tom Daley van de troon gestoten. De Olympische schoonspringer moet nu genoegen nemen met een tweede plek op de lijst van 101 lekkerste mannen. De top 3 wordt compleet gemaakt door ex-voetballer David Beckham.

Volgens Heat Magazine weet Efron zich verzekerd van zijn eerste plek vanwege zijn topless verschijning in de film 'Bad Neigbours'. Ook zijn optreden tijdens de MTV Awards, waar Rita Ora zijn shirt uittrok, heeft ervoor gezorgd dat de acteur met goud naar huis gaat.

De hoogste nieuwe binnenkomer op de lijst is acteur Jamie Dornan op plek 8. George Clooney zakte 37 plaatsen naar 60. De Britse prins Harry zakte naar plek 32. De top 10 wordt gecompleteerd door Harry Judd (4), Leonardo DiCaprio (5), Bradley Cooper (6), Gary Barlow (7), Ryan Gosling (9) en Henry Cavill (10).

22-07-2014 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik ben een blaasvis": 8 quotes waarin Kanye West bedenkelijk met woorden goochelt

"Ik ben een blaasvis": 8 quotes waarin Kanye West bedenkelijk met woorden goochelt

http://oi61.tinypic.com/qqby4h.jpg

Als Kanye West spreekt, wordt er geluisterd. Al was het maar omdat wat de rapper zegt vaker wel dan niet de wenkbrauwen doet fronsen. In interviews kroonde hij zichzelf zo tot "de nieuwe Steve Jobs" en stelt hij zich op dezelfde lijn als Jezus. In een coverinterview met het magazine GQ doet de woordengoochelaar minstens even goed. Dit zijn acht opmerkelijke quotes.

1. "Ik ben een blaasvis"
"Ik ben een blaasvis. Ik ben geen haai, maar een blaasvis. (...) Mensen omschrijven mij als haai of een soort roofdier, maar ik ben dat op geen enkele manier. Ik wil niemand pijn doen. Ik wil mensen helpen."

2. "Bekende mensen worden nu behandeld zoals zwarte mensen in de jaren zestig werden behandeld"
"Wij (beroemdheden, red.) hebben geen rechten. Mensen kunnen over je zeggen en schrijven wat ze maar willen. Niemand die er iets tegen in brengt. En ik wil dat niet voor mijn dochter. Ik wil dat zij een redelijk normaal leven kan leiden. Zij heeft er niet voor gekozen om bekend te worden."

3. "Wij zijn uitvinders"
"Ik wil dat er anders naar bekende mensen wordt gekeken. Want ja we zijn beroemd, maar we zijn ook uitvinders, ontdekkers en ook wij denken over dingen na."

4. "Het is een trend om bekende mensen uit te schelden"
"Het is net zoals het dragen van een grijze vest, of het rijden in een Prius. Je doet mee."

5. "Ik vecht in hoe ik mij kleed"
"Ik vecht iedere dag om mijn woorden op mijn manier naar buiten te brengen, ik vecht in hoe ik mij kleed, in de manier waarop ik een sweater boven een t-shirt draag. Mensen weten nu wat ze van mij kunnen verwachten. Ze weten dat ik slim ben."

6. "God is besmettelijk"
"God is besmettelijk, weet je. God stroomt door ons omdat wij kleine babymakers en shit zijn. Maar zijn energie en zijn liefde en wat hij wil dat we als mensen doen en de manier waarop hij wil dat we van elkaar houden. Dat is besmettelijk."

7. "Kim is het meisje dat mij fucking opwindt"
(Kanye vergelijkt zijn liefde voor Kim met een jongen die van een dinosaurussen of straaljagers houdt.) "Wil je mij vertellen dat dit meisje met dit fucking lichaam en dit gezicht ook geïnteresseerd is in stijl, een geweldige persoon is, ze haar eigen geld heeft en om familie geeft? Dat is even cool als een fucking straaljager of dinosaurus. En het komt net zo zelden voor."

8. "Om te winnen in het leven heb je Kim K-skills nodig, punt."
"Kim en ik hebben adviseurs en vrienden en alles, maar die mensen zijn wie zij zijn en wij zijn wie wij zijn. Wat ik heb moeten leren van Kim is hoe ik meer naar haar advies moet luisteren en minder naar dat van anderen. Er zijn een pak Kim K-skills aan mijn leven toegevoegd. En om te winnen in het leven heb je Kim K-skills nodig, punt."

Ha, die Kanye toch.

22-07-2014 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!