Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oordopjes 50 Cent meten hartslag van gebruiker

Oordopjes 50 Cent meten hartslag van gebruiker

http://oi58.tinypic.com/1zwnuw7.jpg

Rapper 50 Cent heeft samen met Intel een speciale koptelefoon op de markt gebracht. Het gaat om oordopjes die tegelijkertijd de hartslag van de drager monitoren. De SMS Audio BioSport Headphones zijn eind dit jaar te koop.

Intel maakte eerder dit jaar al bekend dat het met SMSAudio in zee ging. De oordopjes zijn uitgerust met een hartslagmeter. Die meet constant het hart van de drager, ook als hij of zij slaapt. De oortjes zijn te koppelen met bijvoorbeeld Runkeeper, zodat sporters ook tijdens het beoefenen van hun sport hun hartslag bij kunnen houden.

De oordopjes kunnen via de audio-aansluiting van de smartphone van stroom worden voorzien. Hoewel ze niet volledig waterdicht zijn, kunnen ze wel tegen een spatje, wat handig is voor mensen die graag buiten hardlopen.

Hoe duur de in-ears van 50 Cent gaan worden, is niet bekend. Wel is duidelijk dat ze op de site van SMSAudio verkocht gaan worden. Ze zullen in vier kleuren te koop zijn: blauw, grijs, groen en roze.

17-08-2014 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoek jouw outfit voor Macklemore & Ryan Lewis in de 'thrift shop'

Zoek jouw outfit voor Macklemore & Ryan Lewis in de 'thrift shop'

http://oi62.tinypic.com/97r974.jpg

Ga je straks naar Macklemore en Ryan Lewis kijken, maar heb je nog geen gepaste outfit? Dan kan je op camping A terecht in de enige echte 'thrift shop' van De Kringwinkel.

Bontjassen hangen er niet, tot spijt van enkele nieuwsgierigen. Maar voor een t-shirt met felgekleurde print of een opvallend hoofddeksel kan je er wel terecht.

"We geraken Kenneth steeds kwijt, dus we kwamen maar eens kijken of we hem geen opvallende hoed konden kopen", zeggen Kenneths vrienden al lachend. "Hij is zijn hoofddeksel van gisteren ook al kwijtgeraakt."

Op de wei zelf werd er hier en daar wel al een bontjas gespot. En dat zal vannacht wellicht nog meer het geval zijn, wanneer Macklemore & Ryan Lewis de mainstage om kwart voor één afsluiten.

16-08-2014 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ashton Kutcher gaat met pensioen"

"Ashton Kutcher gaat met pensioen"

http://oi61.tinypic.com/t80wig.jpg

Ashton Kutcher zet zijn acteercarrière voor onbepaalde tijd in de ijskast. De 'Two and a Half Men'-ster wil zich voorlopig concentreren op zijn gezin en de techindustrie, schrijft Radar Online.

"Ashton neemt een pauze van het acteren. Hij is erg blij dat 'Two and a Half Men' op zijn einde loopt en dat hij wat betreft acteren geen klussen in het verschiet heeft", onthult een insider. "Hij gaat zich richten op zijn ware passie en dat is mobiele technologie. Hij is eigenlijk een ontzettende nerd".

Voorbestemd om Mila te ontmoeten
Volgens de ingewijde vond Kutcher zichzelf nooit een goede acteur. Bovendien houdt hij niet van al die aandacht die bij zijn werk hoort. "Ashton is er 100 procent van overtuigd dat hij de showbusiness in is gerold, omdat het voorbestemd was dat hij Mila Kunis, zijn zielsverwant en de vrouw met wie hij de rest van zijn leven wil doorbrengen, zou vinden".

Naast zijn werk in de techindustrie wil Kutcher zich vooral richten op zijn leven met Mila. "Ze willen een groot gezin en ze willen er zijn voor hun kinderen".

16-08-2014 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nee toch? Justin Bieber en Selena Gomez weer samen?

Nee toch? Justin Bieber en Selena Gomez weer samen?

http://oi62.tinypic.com/jiknq9.jpg

Is er weer sprake van Jelena? Justin Bieber (20) himself postte gisteren deze zedelijke kus van Selena Gomez (22) op zijn wang op Instagram, om de foto even later weer weg te halen. De twee werden de voorbije week wel vaker samen gespot en dat is natuurlijk voldoende voor Hollywood om een zoveelste hereniging van het koppel voor waarheid te houden.

Aan reacties van de fans op sociale media geen gebrek. Er zijn de believers en de non-believers. Er rijst twijfel of de foto, waarop Justin zijn Selena in de armen draagt, wel zo recent is. Aan hun kledij te zien lijkt het niet echt volle zomer, bijvoorbeeld. "Right now everything else is a blur", schreef Bieber zelf bij zijn kortstondige post op Instagram: "voorlopig is al de rest nogal wazig". Laat dat nu net de bedoeling zijn, toch, Justin?

16-08-2014 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren accepteren ijswater-uitdaging tegen ziekte ALS

Sterren accepteren ijswater-uitdaging tegen ziekte ALS

http://oi58.tinypic.com/8y6vph.jpg

Steeds meer beroemdheden, waaronder Oprah Winfrey en Mark Zuckerberg, voegen zich bij de groep mensen die een emmer ijswater over zichzelf gooiden om aandacht te vragen voor de spierziekte ALS. Winfrey werd via sociale media uitgedaagd door de schrijver en acteur Tyler Perry, met wie ze samenwerkt voor haar zender Oprah Winfrey Network.

Perry zelf werd uitgedaagd door zanger Tim McGraw. Donderdagnacht plaatste hij een filmpje op Facebook waarop te zien is hoe hij de ijskoude inhoud van een emmer over zijn hoofd gooit. Vlak voordat hij dit deed, daagde hij naast Oprah ook Ben Affleck, presentatrice Gayle King en alle spelers van de American football-club Atlanta Falcons uit. Ook via Twitter deed hij een oproep aan hen.

Oprah reageerde binnen een uur op de oproep. Op Twitter schreef de talkshowhost en zakenvrouw: 'Ok @tylerperry, bedankt voor de oproep. Ik accepteer de ijswater-uitdaging. Eerst naar huis en een emmer zoeken.'

Trend
Eerder deden onder anderen Justin Timberlake, Jimmy Fallon en Mark Zuckerberg (bedenker van Facebook) mee aan de uitdaging. Volgens de nieuwe trend moet je wanneer je wordt uitgedaagd binnen 24 uur een emmer ijswater over jezelf heen gooien of in plaats daarvan 100 dollar doneren aan het onderzoek naar de spierziekte. Op deze manier werd in de Verenigde Staten al 4 miljoen dollar gedoneerd.

Nederland
Inmiddels is de trend ook bij onze noorderburen gearriveerd. Donderdagavond kieperden Beau van Erven Dorens en Renate Gerschtanowitz-Verbaan een koude emmer over zichzelf heen tijdens de uitzending van 'Shownieuws'. Zij hebben vervolgens premier Mark Rutte, Georgina Verbaan en Gerard Joling genomineerd om hetzelfde te doen.

Niet iedereen laat zich overhalen. President Barack Obama sloeg de uitdaging onlangs af. Hij liet wel weten een geldbedrag te doneren voor de spierziekte.

16-08-2014 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangrijpende hulde aan Robin Williams door man van assistente die hem aantrof

Aangrijpende hulde aan Robin Williams door man van assistente die hem aantrof

http://oi57.tinypic.com/imkriv.jpg

De echtgenoot van Rebecca Spencer, de vriendin en persoonlijke assistente van Robin Williams die haar werkgever eerder deze week levenloos aantrof in zijn kamer, heeft een ontroerende hulde aan de acteur geschreven.

Dan Spencer heeft het op Facebook over "het eenzame jongetje" en zijn levenslange passie voor spelletjes.

Braaf soldaatje
"Als klein jongetje was hij vaak alleen in zijn kamer met zijn speelgoedsoldaatjes, terwijl zijn ouders op zakenreis waren. Je kan je voorstellen dat zijn moeder en vader hem zeiden dat hij een braaf soldaatje moest zijn terwijl ze weg waren. Dan bleef hij alleen achter, spelend met zijn vriendjes, de soldaatjes. Toen zijn ouders weer thuiskwamen, kreeg hij een geschenkje. Omdat hij braaf was geweest. Misschien nog meer soldaatjes voor zijn verzameling".

Videogames
"Die speelgoedjes zijn altijd bij hem gebleven. Ze kregen prominente plekken in zijn huis, in speciaal daarvoor gemaakte vitrinekasten. Later ontdekte hij videogames, eerst voor de computer en daarna voor Xbox".

"Noem een game, hoe obscuur ook, en hij had het. Hij speelde zijn soldatenspelletjes tot hij 62 was. Wij hadden een uitdrukking voor zijn game-gedrag. We zeiden dat hij de wereld aan het redden was".

Spencer wijst er vervolgens op hoe Williams 'de wereld veroverde' toen hij oorlogsgebieden als Afghanistan en Irak bezocht om er de Amerikaanse troepen te entertainen.

Williams had, zo stelt Spencer, met zijn derde vrouw Susan Schneider een 'happy ending' in het vooruitzicht.

Verslagen
"Onze held vond een nieuwe liefde van wie hij wist dat ze met hem naar het eind van de regenboog zou marcheren. Na decennia van strijd leveren, was een gelukkig einde in zicht. Maar het was hartverscheurend getuige te zijn van zijn laatste conflict met zijn depressie. Je had de oorlog die in hem woedde moeten zien. Het zou je hart hebben stilgelegd. We streden samen met hem, maar hij was verslagen".

"Nu heeft onze held de wapens neergelegd. Hij heeft afscheid genomen van zijn troepen. Het laatste gevecht is voorbij. Uiteindelijk heeft het eenzame jongetje rust gevonden".

16-08-2014 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man die wrakstuk Paul Walkers Porsche stal krijgt zes maanden cel

Man die wrakstuk Paul Walkers Porsche stal krijgt zes maanden cel

http://oi60.tinypic.com/20j1lvp.jpg

De 18-jarige Jameson Witty is tot zes maanden cel veroordeeld omdat hij een stuk van het wrak van de Porsche stal waarin acteur Paul Walker was omgekomen.

Jameson en zijn mededader Anthony Edward (26) pleitten schuldig nadat ze op een beveiligingscamera betrapt werden. Ze rukten op 30 november onderdelen van de Porsche Carrera GT toen de takelwagen waarop het wrak stond halthield aan een stoplicht in het Californische Santa Clarita.

De bestuurder van de takelwagen deed aangifte bij de politie. Aangenomen wordt dat Anthony Edward dezelfde straf zal krijgen wanneer hij in oktober voor de rechter komt.

Paul Walker kwam om het leven toen de Porsche waarin hij als passagier zat tegen een boom knalde en vuur vatte. Zijn vriend Roger Rodas, die aan het stuur zat, kwam eveneens om.

16-08-2014 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé is klaar met Jay Z en wil scheiden"

"Beyoncé is klaar met Jay Z en wil scheiden"

http://oi60.tinypic.com/1zn0jg4.jpg

Nu het Amerikaanse deel van haar On The Run-tournee met haar man Jay Z erop zit, treft Beyoncé voorbereidingen om te gaan scheiden. Dat zegt een ingewijde tegen Us Weekly.

De 32-jarige zangeres zou inmiddels een gedetailleerd stappenplan hebben opgesteld, zodat Queen Bey precies weet wat ze moet doen als ze de knoop doorhakt. Dat gebeurt mogelijk na de resterende On The Run-shows in Parijs. "Dan is ze er klaar mee", denkt de anonieme bron te weten.

Beyoncé en haar 44-jarige echtgenoot zijn ruim zes jaar getrouwd. Ze hebben samen een dochter van twee jaar oud. De afgelopen maanden zwellen de geruchten over een naderende breuk aan, maar op social media presenteren de twee supersterren zich nog steeds als een gelukkig stel.

16-08-2014 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lawrence en Chris Martin zijn een koppel"

"Jennifer Lawrence en Chris Martin zijn een koppel"

http://oi58.tinypic.com/25jcz7o.jpg

Chris Martin (37) en Jennifer Lawrence (24) vormen sinds juni een paar. Dat meldt E! News.

De frontman van Coldplay en de Amerikaanse actrice zouden dus al enkele weken een relatie hebben. Dat hebben ingewijden inmiddels bevestigd aan de entertainmentzender.

Lawrence zag recent haar relatie met acteur Nicholas Hoult op de klippen lopen wegens hun drukke agenda's. Ook het huwelijk van Chris Martin met Gwyneth Paltrow strandde na tien jaar in maart.

16-08-2014 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papieren schietschijf Elvis brengt 27.500 dollar op

Papieren schietschijf Elvis brengt 27.500 dollar op

http://oi58.tinypic.com/25g4epe.jpg

Een papieren schietschijf die doorzeefd is met kogels die door Elvis Presley werden afgevuurd, is voor 27.500 dollar (ongeveer 20.500 euro) onder de hamer gegaan. De schietschijf werd verkocht tijdens een veiling van Elvis-bezittingen die plaatsvond in Graceland, het landgoed van The King in Memphis (Tennessee).

In totaal werden gisterenavond (lokale tijd) 72 objecten geveild die nog aan Elvis toebehoorden. Daarbij onder meer de laatste Cadillac waarmee Elvis Presley nog gereden heeft. Die kastanjebruine en zilverkleurige Cadillac Seville uit 1977 werd voor 81.250 dollar verkocht.

De openbare verkoop van gisterenavond is slechts een van de vele evenementen die deze week georganiseerd worden om de 37ste verjaardag van Elvis Presley zijn overlijden te herdenken. Elvis stierf op 16 augustus 1977, op 42-jarige leeftijd.

16-08-2014 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpops dolgekste feestpodium: Radio Topkaas!

Pukkelpops dolgekste feestpodium: Radio Topkaas!

http://oi57.tinypic.com/4qqulj.jpg

Wie zijn weg al naar de Petit Bazaar gevonden heeft, heeft ze ongetwijfeld al gezien én gehoord. De heren van Radio Topkaas waren vanmiddag goed voor topentertainment, zo bleek.

"Sexy dansen, sexy dansen", brullen de heren van Radio Topkaas door hun micro. Wanneer 'In de disco' van Samson & Gert onder de naald wordt gelegd - zogezegd hun laatste nummer, maar er volgen nog enkele topschijven van dat kaliber - gaat de vijftigtal man die zich voor het podium verzameld heeft helemaal gek.

Met ontbloot bovenlijf, bierbuik en opvallend kleurrijke pruik springen en huppelen de heren zonder gêne over het podium. En wie wil meedoen, wordt lekker aangemoedigd.

Een gigantisch schuimkanon bedekt het publiek onder een dikke laag witte smurrie. Maar niemand maalt er wat om en blijft uitzinnig meedansen op platen als 'Lekker Beest' (Isabelle A) en 'Dance With The Devils' (Gunther D). Zonder twijfel het zotste feestje van Pukkelpop.

14-08-2014 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lourdes rokend gespot op strand van Cannes"

"Lourdes rokend gespot op strand van Cannes"

http://oi57.tinypic.com/2hwkylu.jpg

Er staat Lourdes waarschijnlijk een preek van haar moeder Madonna te wachten. Tijdens een vakantie in het Franse Cannes werd de tiener voor de zoveelste keer rokend gespot. Maar dit keer was het geen gewone filtersigaret.

Op foto's van Daily Mail is te zien dat de 17-jarige dochter van de Queen of Pop zich met vrienden vermaakt op het strand. Nonchalant zuigt ze aan iets dat wel wat weg heeft van een joint. De Britse tabloid denkt niet dat ze echt aan het blowen was en houdt het op een zelfgerolde sigaret. Maar TMZ is daar nog niet zo zeker van. "Ze neemt een trek van iets dat niet erg op tabak lijkt", valt te lezen op de entertainmentsite.

Hoe dan ook, Madonna zal er wel niet zo blij mee zijn. De zangeres heeft meerdere keren laten weten dat ze niet wil dat Lourdes rookt. "Ik keur het niet goed dat mensen roken, zeker als het om mijn dochter gaat", zei ze in 2012, toen Lourdes nog 15 was. "Misschien ben ik niet streng genoeg voor haar."

14-08-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber moet voor straf op zelfbeheersingsles

Justin Bieber moet voor straf op zelfbeheersingsles

http://oi62.tinypic.com/2u43t4j.jpg

Popzanger Justin Bieber moet van de rechter 12 uur lang een cursus zelfbeheersing volgen, video's bekijken over verkeersongelukken en 50.000 dollar (38.000 euro) doneren aan een goed doel voor kinderen.

Dat zijn Biebers advocaten overeengekomen met justitie in de Amerikaanse staat Florida, dat hem wilde aanklagen voor illegale straatraces in januari van dit jaar. De 20-jarige zanger heeft in de schikking verklaard dat hij roekeloos heeft gereden en dat hij zich heeft verzet tegen een politieagent.

In ruil daarvoor klaagt de politie hem niet meer aan voor rijden onder invloed. Bij de rechtszitting gisteren was Bieber zelf niet aanwezig. De rechter zei dat hij hoopt dat alle media-aandacht voor de zaak ertoe leidt dat Biebers miljoenen fans een les leren. "Hopelijk snapt hij de boodschap. Hij zal volwassen worden. Hij zal zijn talenten positief inzetten voor jonge mensen."

Eieren gooien
Bieber werd gepakt in een gehuurde Lamborghini terwijl hij een wedstrijdje hield tegen de Ferrari van R&B-zanger Khalil Amir Sharieff. Bij een blaastest bleek Bieber niet gedronken te hebben maar in zijn urine werden wel sporen gevonden van marihuana.

Het is niet voor het eerst dat het tieneridool in aanraking komt met justitie. In juli werd hij nog aangeklaagd omdat hij eieren gegooid zou hebben tegen het huis van zijn buren in Los Angeles. Toen moest Bieber 80.000 dollar aan schadevergoeding betalen.

14-08-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Michael Jackson-video op Twitter

Nieuwe Michael Jackson-video op Twitter

http://oi57.tinypic.com/n354eh.jpg

Een nieuwe videoclip van Michael Jackson is woensdagnacht op Twitter in première gegaan. De clip hoort bij het nummer A Place With No Name, één van de tracks op het in mei gelanceerde album Xscape.

Het is voor het eerst dat een videoclip op Twitter in première is gegaan. De microblogsite heeft 12 uur lang exclusief de rechten over de videoclip in zwart-wit, die gebruikers wereldwijd kunnen bekijken op de officiële Twitter-pagina van Michael Jackson, die kort na zijn dood in 2009 werd geopend. Naast twee dansers komen er steeds kort oude beelden van een jonge Michael Jackson voorbij in de clip.

De Twitter-pagina van Michael Jackson heeft 1,46 miljoen volgers. De nieuwe videoclip werd binnen het eerste uur na de première al ruim 5.000 keer gedeeld door fans.

Het origineel van A Place With No Name werd in 1998 opgenomen en de uiteindelijke versie zou in 2008 door Jackson zijn goedgekeurd. Zowel het origineel, dat in december vorig jaar voor het eerst online opdook, als een bewerking van het Noorse producentenduo Stargate verscheen in mei op het album Xscape.

14-08-2014 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT stuurt 6 kandidaten naar 'De Slimste Mens'

VRT stuurt 6 kandidaten naar 'De Slimste Mens'

http://oi57.tinypic.com/2e4dudk.jpg

De mediavrede waait door het land. Zo levert de VRT straks liefst zes kandidaten voor 'De Slimste Mens ter Wereld' op VIER, onder wie kleppers als Bart De Pauw en Jeroen Meus. Een flink verschil met vorig jaar, toen de openbare omroep slechts twee deelnemers afvaardigde. VTM houdt het dan weer bescheiden, en stuurt enkel Rani De Coninck.

Een verrassend groot contingent VRT-stemmen en -gezichten dus, dat zijn uiterste best zal doen om de oorkonde van 'Slimste Mens ter Wereld' terug naar de Reyerslaan te halen. De openbare omroep vaardigt liefst drie radiostemmen en evenveel tv-makers af. De meest opvallende naam is die van Bart De Pauw (46), in een vorig leven nog zelf Woestijnvisser, maar nu dus een VRT-smoel.

Bij de jongeren wierp sportanker Maarten Vangramberen (35) zich op om de VRT-eer te verdedigen. En Jeroen Meus (36) maakte eerder al via onze krant bekend dat hij naast populairste tv-kok van Vlaanderen nu ook een gooi doet naar de titel van 'Slimste Mens' boven de taalgrens.

Bij de radiostemmen die de VRT uitstuurt, is Jan Hautekiet (58) met voorsprong de ouderdomsdeken. Daarnaast maken we straks ook kennis met twee 'knappe' radiostemmen: Kirsten Lemaire (39) van StuBru en Fatma Taspinar (31), nieuwsanker bij diezelfde zender.

14-08-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie legt uit waarom details zelfmoord Williams onthuld werden

Politie legt uit waarom details zelfmoord Williams onthuld werden

http://oi59.tinypic.com/3144gfd.jpg

Eergisteren maakte de politie van San Francisco bekend hoe Robin Williams zich van het leven beroofde. Hij had eerst gepoogd zijn pols over te snijden met een zakmes, waarna hij zich verhing aan een broeksriem. Terwijl experts in zelfmoordpreventie stellen dat die informatie ertoe zou kunnen leiden dat anderen Williams' voorbeeld volgen, heeft de politie zich vandaag verdedigd.

In een e-mail verklaarde luitenant Keith Boyd van de politie van Marin County dat zijn bureau besloot de details bekend te maken omdat de wet in Californië dat eist. Hij stelt dat hij en zijn medewerkers zelf hadden verkozen delen van de informatie achter te houden, maar dat de zogenaamde Public Records Act hen dat verbiedt.

Liever veel verzwegen
"Dergelijke zaken, of ze nu nationale aandacht krijgen of niet, zijn zeer moeilijk voor alle betrokkenen", zegt Boyc. "Eerlijk, persoonlijk hadden we liever veel van wat we gisteren aan de pers hebben verklaard, verzwegen. Maar de Public Records Act laat ons dat niet toe".

Tijdens een live uitgezonden nieuwsconferentie verklaarde Boyd gisteren dat Williams zich had verhangen. Hij omschreef in detail de zelfdoding en de houding van het lichaam. Die gedetailleerdheid oogstte veel kritiek en experts inzake zelfmoordpreventie vreest dat mensen die zelfdoding overwegen het voorbeeld van Williams zullen volgen.

"Het besmettingseffect is niet denkbeeldig, en dat baart ons zorgen", stelt Lynn Morris van de zelfmoordlijn in Californië.

14-08-2014 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas (17) verhuist vandaag naar Los Angeles

Ian Thomas (17) verhuist vandaag naar Los Angeles

http://oi60.tinypic.com/2ykgcna.jpg

Zwarte dag voor de Belgische fans van Ian Thomas (17). Het Vlaamse tieneridool vertrekt vandaag richting Amerika om er al dan niet definitief kamp op te zetten en zijn carrière uit te bouwen. De zanger zal er vanaf volgende week ook naar school gaan. "Ik heb hier maanden, járen keihard naar toegewerkt. Ik moét deze kans grijpen."

Van een stroomversnelling gesproken. Enkele maanden geleden trok Ian Thomas voor het eerst naar Amerika om er met behulp van Debbie Rowe, de ex van Michael Jackson, zijn eerste muzikale contacten te leggen. Na een samenwerking met Snoop Dogg en ex-N'Sync-zanger Lance Bass en een optreden in het Rose Bowl-stadion, is het momentum rijp om naar Amerika te verkassen. "Ik ga er minstens één jaar wonen en dan zien we wel", zegt Ian. "Ik heb een visum voor drie jaar, dus alles is mogelijk. De voorbije maanden heb ik zo veel op en af gereisd tussen België en Amerika dat het niet meer te combineren viel."

Vandaag stapt hij samen met zijn moeder Brigitte op het vliegtuig en zal hij zich meteen inschrijven in de Calabasas High School in Californië, waar onder anderen de jongste Kardashian-zusjes schoollopen. "Ik zal een senior zijn in high school. Ik heb al enkele kennissen, maar de meeste vrienden zal ik nog moeten maken. Ik ben totaal niet nerveus, gewoon heel blij en dankbaar. De eerste maanden ga ik logeren bij mijn Amerikaanse manager en als alles goed gaat, ga ik in oktober met mijn moeder en zus Lila-Jane, die ook in Californië naar school zal gaan, in een huis wonen. Ik ben heel dankbaar dat ze die opofferingen voor mij willen maken." Stiefvader Chris van Tongelen blijft om professionele redenen in België. "We doen het voor hetzelfde doel", zegt mama Brigitte.

Veel zal Ian niet op school te vinden zijn. Dit najaar volgen er tournees in Brazilië, Australië en Zuid-Korea en zal hij vooral lessen via Skype moeten volgen. Wie het idool liever niet ziet vertrekken, is z'n Belgische fanclub. "Veel fans huilden toen ze het nieuws vernamen, maar de meesten zijn trots en steunen mij. Ze hoeven niet bang te zijn. Ik zal mijn fans niet vergeten en kom ook nog terug naar België voor concerten."

14-08-2014 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huiszoeking bij Cliff Richard voor zedenzaak met minderjarige

Huiszoeking bij Cliff Richard voor zedenzaak met minderjarige

http://oi60.tinypic.com/v8q2is.jpg

De Britse politie heeft in Sunningdale, in het graafschap Berkshire, een huiszoeking uitgevoerd in een pand van de beroemde Britse zanger Cliff Richard. De politie onderzoekt een zedenaffaire waarbij een minderjarige betrokken was, zo meldt de Britse nieuwssite BBC News. De 73-jarige Cliff Richard (73) heeft in een persbericht ontkend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik.

Volgens een woordvoerder van de politie kadert de huiszoeking in een zedenzaak waar een jongen van minder dan 16 jaar bij betrokken was. De feiten vonden plaats in South Yorkshire en dateren van de jaren tachtig. Of Cliff Richard ook effectief als verdachte geldt in het onderzoek, kon niet worden meegedeeld.

Er werden geen arrestaties uitgevoerd, aldus de nieuwssite nog. Op het moment van de huiszoekingen was Cliff Richard niet ter plaatse. De zanger is volgens de Britse media momenteel op vakantie in Portugal.

De politie nam enkele spullen mee uit het huis van de zanger maar benadrukt dat het onderzoek nog niets bevestigt over de mogelijke schuld. Ook zou de huiszoeking niets te maken hebben met 'Operatie Yewtree' die werd ingesteld na het misbruik door BBC-presentator Jimmy Saville.

Cliff Richard ontkent seksueel misbruik
Sir Cliff Richard zegt dat er sinds enkele maanden al verschillende beschuldigingen tegen hem de ronde doen via internet. Hij heeft daar in het verleden nooit op gereageerd, omdat hij de insinuaties niet wilde aanwakkeren, klinkt het. "Deze beschuldigingen zijn volledig vals", zo benadrukt hij wel.

De huiszoeking gebeurde in afwezigheid van de gevierde zanger. "Ik ben momenteel niet in het land. Maar het spreekt voor zich dat ik volledig zal meewerken met het onderzoek als de politie met mij wil spreken", zegt hij daarover. De zanger is volgens de Britse media op vakantie in Portugal.

De 73-jarige Cliff Richard, geboren als Harry Webb, is een van de meest succesvolle Britse zangers aller tijden. Hij verkocht wereldwijd meer dan 21,5 miljoen singles en werd in 1995 tot het ridderschap verheven. Tot zijn bekendste hits behoren songs als 'Move It', 'Summer Holiday', 'Congratulations', 'Living Doll' en 'The Young Ones'.

14-08-2014 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop roept op om 'I am OK'-app te installeren

Pukkelpop roept op om 'I am OK'-app te installeren

http://oi58.tinypic.com/25a3hh1.jpg

Op de website van Pukkelpop roept organisator Chorki Mahassine alle festivalgangers op om de app 'I am OK' te installeren. Die moet ongeruste thuisblijvers via sms, Facebook en Twitter geruststellen in een noodsituatie.

De app werd na de dramatische Pukkelpop-editie van 2011 ontwikkeld door Belgacom, nadat gebleken was dat veel festivalgangers door het overbezet mobiel netwerk er niet in slaagden om het thuisfront te bereiken. De gratis app stuurt met een simpele druk op de knop automatisch een sms naar vooraf ingestelde contacten en zet het bericht - als je die optie selecteert - ook op Facebook en Twitter. Ook je gps-coördinatoren worden meegestuurd.

In het veiligheidsfilmpje, dat het hele weekend op de grote schermen op het op terrein zal worden getoond, geeft Pukkelpop ook tips over wat te doen in een noodgeval. Belangrijk is dat de tienduizenden festivalgangers niet allemaal tegelijkertijd gaan bellen, omdat het gsm-netwerk die toevloed absoluut niet aankan. "Stuur liever een sms, zo luidt het advies".

De organisatie kondigde vanmorgen extra veiligheidsmaatregelen aan nadat gisteren een van de tenten door de wind werd weggeblazen. Zo komen er extra verankeringen, een permanente weerman en een bijkomende keuringsinstantie. "De Pukkelpoppers hebben recht op de hoogste veiligheidsnormen", aldus Mahassine. "We garanderen dus de meest veilige situatie die mogelijk is. Alleen zo kunnen we van Pukkelpop een echt feest maken."

13-08-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart: "Faces-reünie als Wood klaar is bij Stones"

Rod Stewart: "Faces-reünie als Wood klaar is bij Stones"

http://oi62.tinypic.com/24l8s9s.jpg

Er komt een reünie van de legendarische rockband The Faces zodra gitarist Ron Wood klaar is met toeren met The Rolling Stones. Dat zei Rod Stewart deze week in een gesprek met de Kansas City Star. Er is al jaren sprake van een The Faces-reünie, die telkens vooruitgeschoven wordt wegens de drukke agenda's van vooral Stewart en Wood.

"Het gaat gebeuren. Maar de bal ligt nu bij Ronnie", aldus Stewart. "Want als The Rolling Stones nu stoppen met toeren, dan stoppen ze ook voor lange tijd. En als hij klaar is, dan ben ik ook beschikbaar."

The Faces werden opgericht in 1969 toen drie muzikanten van de voormalige Small Faces - toetsenist Ian McLagan, bassist Ronnie Lane en drummer Kenny Jones - een nieuwe band vormden met Stewart en Wood. De groep groeide uit tot een van de grootste rockbands van de vroege jaren 70 en had grote internationale hits met nummers als 'Stay With Me', '(I Know) I'm Losing You' en 'Cindy Incidentally'. In 1975 verliet Ron Wood de groep voor The Rolling Stones. Niet veel later vielen The Faces uit elkaar en begon Stewart een succesvolle solocarrière.

13-08-2014 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!