Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Anouks baby is basketballer

Vader van Anouks baby is basketballer

http://oi60.tinypic.com/2yyw0m1.jpg

De Nederlandse basketballer Seraino Dalgliesh is de vader van Sion Jethro, de baby van Anouk. Maandenlang probeerde de zangeres zijn identiteit geheim te houden, maar nu heeft haar manager in het showbizzprogramma RTL Boulevard toch bevestigd dat het om Dalgliesh gaat.

De kersverse vader van Anouks vijfde kind is basketballer in Rotterdam en goed bevriend met voetballer Leroy Fer, speler bij Queens Park Rangers. Manager Kees de Koning zegt dat Seraino, speler bij eredivisieclub Rotterdam Basketball, zelf niet in de publiciteit wilde. "Wij hoopten dat iedereen dat zou respecteren. Maar dat bleek dus onmogelijk. Ze zijn heel gelukkig met elkaar en dolblij met Sion. Alles gaat hartstikke goed. Verder hopen Anouk en Seraino dat de media ze nu met rust willen laten", vervolgt de manager.

RTL Boulevard liet naast de bevestiging van het management van Anouk ook een foto van Dalgliesh met Sion Jethro zien. Anouk heeft naast haar zoontje nog drie zoons en een dochter. Met Remon Stotijn, frontman van rapformatie Postmen, heeft ze twee jongetjes en een meisje gekregen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeramiah en dochter Phoenix Ray. Met rapper Unorthadox kreeg ze in maart 2010 zoontje Jesiah Dox.

25-08-2014 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters maken trailer van tv-serie bekend

Foo Fighters maken trailer van tv-serie bekend

http://oi58.tinypic.com/xckniv.jpg

De Foo Fighters hebben de trailer van hun HBO-serie Sonic Highways op internet gezet. De documentairereeks volgt de Amerikaanse rockers tijdens de opnames van hun aanstaande album Sonic Highways. De achtdelige serie gaat op 17 oktober van start op de Amerikaanse betaalzender HBO.

In Sonic Highways reizen de bandleden het hele land door om inspiratie op te doen voor hun nieuwe album en om in verschillende studio's op te nemen. Ze werken samen met uiteenlopende artiesten, producers en studio-eigenaren. Ook spreken de Foo Fighters met baanbrekende artiesten over de steden waar zij vandaan komen en welke invloed dat heeft op hun muziek.

Frontman Dave Grohl belooft dat de documentaire een dwarsdoorsnede laat zien van de Amerikaanse muziekcultuur. Aan het woord komen onder anderen Pharrell Williams, Butch Vig, Slash, Willie Nelson, Dolly Parton, Macklemore, Joan Jett en zelfs Barack Obama.

Liefdesbrief
"Sonic Highways gaat niet alleen over het ontstaan van ons meest ambitieuze album. Het is een liefdesbrief aan de geschiedenis van de Amerikaanse muziek", aldus Grohl.

23-08-2014 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wouter Vandenhaute over prestatiedrang: "Als jongetje in mij dood is, is het plezier weg"

Wouter Vandenhaute over prestatiedrang: "Als jongetje in mij dood is, is het plezier weg"

http://oi60.tinypic.com/nn1r3m.jpg

In gesprek met De Tijd getuigt Wouter Vandenhaute, eigenaar van VIER en VIJF, op de fiets over zijn oeverloze drang om alles goed te doen. "Het gaat mij om de intensiteit van het leven. Wat ik doe, wil ik goed doen. Dat is in alles zo."

"Ik heb altijd onbevangen in het leven gestaan en geprobeerd mijn hart te volgen. Zonder een groot plan", aldus de topman van mediaholding De Vijver. "Wat ik doe, wil ik goed doen. Dat is in alles zo. Zo heb ik vanochtend geweldig genoten van mijn ontbijt in het hotel en een interview met de trainer van Vincenzo Nibali (de Tourwinnaar van dit jaar, red.) in de sportkrant L'Equipe. Ik heb veel bewondering voor mensen die in extreme omstandigheden er toch het beste van maken."

Maar waarom wil Vandenhaute altijd tot het uiterste gaan, wil de journalist van De Tijd weten. "Boys will be boys. Als het jongetje in mij dood is, dan is het niet meer plezierig. Maar de prestatie zelf bepaalt niet mijn levensgeluk. Het resultaat geeft me minder voldoening dan de weg ernaartoe. Ik heb veel meer genoten van de voorbereiding op de l'Etape du Tour en van de rit zelf, dan van de uitslag. Als ik me op iets toeleg, dan wil ik het gewoon goed doen. Zowel op als naast de fiets."

Tot slot geeft de 52-jarige Vandenhaute nog mee dat hij door een speling van het lot ondernemer is geworden. "Genen en opvoeding bepalen je meer dan je zelf durft toe te geven."

23-08-2014 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'She's After My Piano' van 2 Fabiola is Radio 2 Zomerhit

'She's After My Piano' van 2 Fabiola is Radio 2 Zomerhit

http://oi58.tinypic.com/vhu8a9.jpg

2 Fabiola featuring Loredana heeft vanavond in Blankenberge de Radio 2 Zomerhit gewonnen met het nummer 'She's After My Piano'. Pat Krimson, de zanger van de band, mocht de prijs in ontvangst nemen uit de handen van Vlaams minister-president Geert Bourgeois. Dat was live te zien op de televisiezender Eén.

Pat Krimson en Loredana mochten de zomerhit-Award mee naar huis nemen omdat ze de meeste stemmen van de Radio 2-luisteraars achter hun naam kregen. Ze haalden het op die manier van Christoff, Clouseau en De Romeo's, de andere genomineerden voor deze trofee.

Daarmee volgen ze op de erelijst Ozark Henry & Amaryllis Uitterlinden op, die in 2013 bekroond werden voor hun nummer 'I'm Your Sacrifice'.

Geen Clouseau wegens rugproblemen Koen Wauters
Er werden vanavond overigens nog in nog zeven andere categorieën prijzen uitgereikt. Clouseau kaapte zo nog twee trofeeën weg, want de popgroep won in de categorie beste groep en beste Nederlandstalige lied (met 'Vliegtuig'). Toch moest de band zijn fans ook teleurstellen, want het voorziene optreden van Clouseau moest worden afgelast omdat Koen Wauters sukkelt met rugpijn.

De overwinning in de andere nevencategorieën was weggelegd voor Natalia (beste zangeres), Bart Kaëll (beste ambiance met ''t is te vroeg'), Bandits (beste doorbraak), Axel Hirsoux (beste live performance, voor zijn vertolking van 'Mother' tijdens het Eurovisiesongfestival) en Christoff (beste zanger).

De prijsuitreiking van de veertigste editie van de Radio 2 Zomerhit vond zaterdagavond plaats aan het Havenplein in Blankenberge, dat het evenement daarmee voor het eerst in veertien jaar weer mocht ontvangen. Van 1977 tot en met het jaar 2000 werden de festiviteiten rond de Radio 2 Zomerhit ook al op dat plein georganiseerd.

23-08-2014 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham eet er 's nachts lustig op los

David Beckham eet er 's nachts lustig op los

http://oi57.tinypic.com/67kui8.jpg

Terwijl Victoria Beckham 's avonds laat hoogstens wat thee binnenkrijgt, heeft haar man David een heel ander voedingspatroon. Becks gaat graag zonder zijn echtgenote op pad voor een flinke nachtelijke maaltijd, weet The Sun. En niet zo'n kleine ook.

De oud-voetballer wordt met enige regelmaat bij 'Fat Sal's Deli' in Hollywood gespot. Niet bepaald een plek waar je een lichte snack bestelt. De Fat Texas BBQ Sandwiches die Beckham er wegwerkt, bestaan uit pastrami, kipvingers, mozzarrellasticks, spek, ui, kaas, mayonaise, honing en brood.

"Een paar mensen waren jaloers dat iemand die zo op zijn lichaam let, toch zoiets kan eten", vertelt een van de klanten die zag hoe de celeb zich het broodje liet smaken.

23-08-2014 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fatale schietpartij tijdens concert Wiz Khalifa

Fatale schietpartij tijdens concert Wiz Khalifa

http://oi60.tinypic.com/21dlpcg.jpg

Tijdens een concert van rapper Wiz Khalifa in de buurt van San José in Californië is gisteravond een man doodgeschoten. Volgens TMZ werd na elf uur plaatselijke tijd het vuur geopend, terwijl Wiz nog optrad.

Volgens een bron werd het slachtoffer backstage getroffen door minstens vijf schoten. De politie zoekt ooggetuigen van de dodelijke schietpartij.

23-08-2014 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Azalea valt van podium

Iggy Azalea valt van podium

http://oi58.tinypic.com/2yy3zn5.jpg

Iggy Azalea is van het podium gevallen tijdens een benefietconcert voorafgaande aan de MTV Video Music Awards. Het is volgens Amerikaanse media niet bekend of de Australische rapper daarbij gewond raakte.

Azalea viel gisteravond van het podium terwijl ze haar hit 'Fancy' zong in Los Angeles. Beveiligingspersoneel zorgde ervoor dat Azalea snel weer terug op het podium stond en haar optreden kon voortzetten. Na afloop vertelde ze de toeschouwers dat ze zich gelukkig prees dat ze haar benen niet had gebroken. Iggy Azalea maakt morgen kans op zeven MTV Video Music Awards.

Slang
De show wordt live uitgezonden vanuit The Forum in Inglewood, in de nacht van zondag op maandag om 3 uur Belgische tijd. Andere artiesten die op het podium staan, zijn Maroon 5, Nicki Minaj en Beyoncé.

Overigens is een van de danseressen van Nicki Minaj tijdens de repetities voor de awardshow gebeten door een slang, naar verluidt een anaconda. De danseres moest volgens TMZ naar het ziekenhuis.

23-08-2014 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwste tatoeage van Kevin Janssens

Dit is de nieuwste tatoeage van Kevin Janssens

http://oi61.tinypic.com/33c7mgx.jpg

Op zijn 35ste verjaardag onthulde acteur Kevin Janssens een foto van zijn nieuwste tatoeage op Twitter.

Het beeld toont een artistiek uitgewerkte leeuwenkop op zijn bovenarm. Janssens is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Ooit liet hij met Natalia eenzelfde tattoo op z'n rechterpols zetten, toen ze nog een stel waren.

23-08-2014 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin is populairste slachtoffer voor ijsdouche

Chris Martin is populairste slachtoffer voor ijsdouche

http://oi62.tinypic.com/2q1vxuf.jpg

Van David Beckham tot modekoningin Anna Wintour, haast elke ster lijkt te  hebben deelgenomen aan de uitdaging met ijsemmers voor de ALS Liga. Om geld in te zamelen voor het goede doel nomineren sterren andere bekende vrienden om nat te worden. Deze nomniaties hebben een ingewikkeld netwerk van partners, exen, collega's en concurrenten blootgelegd. De sterrendatabase Celebrity Intelligence heeft dit in een interessante infografiek gegoten.

De grafiek is erg uitgebreid en maakt het succes van dit initiatief duidelijk. Chris Martin, de frontman van Coldplay, was de meest genomineerde ster. Hij werd genoemd door zijn vrouw Gwyneth Paltrow, Shakira en Tim McGraw. De prijs voor de meest willekeurige bekende persoon is de paus.  

Redacteur bij Celebrity Intelligence Gabrielle Sander legt uit: "De trend van de ijsdouche bewijst dat sterren nog steeds veel macht hebben bij het verspreiden van een boodschap. Zonder bekende mensen die het via sociale media helpen te promoten, zou deze trend nooit zo populair geweest zijn. De infografiek brengt het ingewikkelde netwerk van vrienden, partners en collega's onder sterren aan het licht."

23-08-2014 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas laat fans in de steek

Ian Thomas laat fans in de steek

http://oi60.tinypic.com/5pevdg.jpg

Fans van Ian Thomas die naar Schepdaal Feest of Festivhalle komen om hun idool te zien zijn eraan voor de moeite. De geplande optredens gaan, ondanks eerdere berichten, toch niet door. Reden: de verhuis van de knaap naar Los Angeles. Een aderlating voor de organisatoren.

Het Vlaamse tieneridool zou normaal op 13 september optreden in Halle en exact een week later in Schepdaal. Maar de 17-jarige zanger vertrok voor minstens een jaar naar L.A. Hij beloofde aan zijn fans bij zijn vertrek dat hij de Belgische optredens alsnog ging afwerken. Loze beloftes zo blijkt. "Het boekingskantoor verzekerde ons lang dat hij zou komen", zegt Dirk Evenepoel, voorzitter van Schepdaal Feest. "Maar nu kregen we een mail waaruit we moeten opmaken dat hij niet komt. Een serieuze aderlating." Ook bij Festivhalle valt hetzelfde te horen. "Nog tot maandag verzekerde het boekingskantoor ons dat we ons geen zorgen hoefden te maken", zegt organisator Sebbe Raemdonck. "Maar een dag later kwam dan toch het nieuws, onverwacht."


Extra kosten

Honderden tienermeisjes zullen dit met tranen in de ogen vernemen, maar het zijn vooral de organisatoren die er de grote dupe van zijn. Dat zij een twintigtal dagen voor het optreden pas worden ingelicht, is op zijn zachtst gezegd behoorlijk ongepast. Ian Thomas bezorgt met deze beslissing de organisatie een hoop extra kosten en vooral enorm veel extra werk om alles goed te kunnen communiceren. "De afzegging door een artiest is balen voor de organisatie", zegt Dirk Evenepoel. "Maar het is nu aan ons om het publiek een alternatief te bieden. Hopelijk kunnen we het gat opvullen met een evenwaardige artiest. We waren fier dat we zijn naam op onze affiche konden zetten, zeker omdat we hem boekten voor hij echt een hype werd." Ook Raemdonck vindt de manier waarop niet kunnen. "Er waren zoveel andere manieren om dit op te lossen", zegt hij. "Maar nu op drie weken van ons festival dat aankondigen maakt het voor ons nu toch wel knokken. We hebben al alternatieven aangeboden gekregen van het boekingskantoor maar ze moeten natuurlijk passen in onze familiezondag. Dat zijn we nu nog aan het afwegen, maar een vervanger zal er in ieder geval komen."

Koele reactie

Volgens de Schepdaal Feest voorzitter is het niet helemaal duidelijk hoe het verder zal verlopen. "We gaan voorlopig nog geen verdere stappen ondernemen. Het is aan het boekingskantoor om nu een gepaste oplossing te vinden. Als we er niet samen kunnen uitkomen, dan gaan we de zaak eens grondig moeten bekijken."

Peter Muls, de manager van Ian Thomas, reageert koeltjes. "Alle organisatoren zijn verwittigd en het was al langer in de pers aangekondigd dat hij ging vertrekken. In het contract staat ook een clausule dat de optredens onder voorbehoud zijn omdat hij ook verplichtingen heeft in het buitenland." (KVLA/TVP)

23-08-2014 om 01:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS pakt uit met 'best of'-album en geeft concert in Koninklijk Circus

dEUS pakt uit met 'best of'-album en geeft concert in Koninklijk Circus

http://oi61.tinypic.com/ou8vw3.jpg

dEUS geeft op 19 december een concert in het Koninklijk Circus in Brussel. Dat heeft concertpromotor Live Nation laten weten. De band rond Tom Barman en Klaas Janzoons pakt ook uit met een 'best of'-album dat op 10 november in de rekken ligt.

Het concert in het Koninklijk Circus is het laatste van een reeks Europese optredens in december. De rockband doet daarvoor Berlijn, Londen, Nijmegen, Parijs en Amsterdam aan. Tickets voor het optreden in Brussel kosten 41 euro. De ticketverkoop start volgende dinsdag 26 augustus vanaf 10.30 uur.

Het album 'Selected Songs 1994-2014' wordt een verzameling tracks die de carrière van de Antwerpse band samenvat. De plaat is vanaf 10 november beschikbaar in de winkels. Binnenkort komt ook een fotoboek 'Selected Photo's 1994-2014' uit.

23-08-2014 om 01:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de laatste woorden van Elvis (volgens zijn verloofde)

Dit zijn de laatste woorden van Elvis (volgens zijn verloofde)

http://oi59.tinypic.com/ih1jkh.jpg

"Ik ga naar de badkamer om te lezen." Zo klonken de laatste woorden van zanger Elvis Presley (42) voor hij op 16 augustus 1977 dood werd aangetroffen door zijn verloofde Ginger Alden. In haar boek 'Elvis and Ginger: Elvis Presley's Fiancée and Last Love Finally Tells Her Story' vertelt Alden voor het eerst over haar relatie met 'The King'.

De vrouw beschrijft in de memoires de laatste uren van Elvis' leven, vertelt over haar verloving met het muziekicoon en onthult ook de donkere kant van de zanger. Zo zou hij haar een keer geslagen hebben.

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst toen de twintig jaar jongere Alden amper vijf jaar oud was. Jaren later, in 1976, sloeg de vonk over en begonnen de twee een relatie. In januari 1977 vroeg Elvis zijn vriendin ten huwelijk. Kort voor hij stierf beloofde hij haar nog "het huwelijk van de eeuw", maar dat feest vond nooit plaats. In de zomer van 1977 vond Alden het levenloze lichaam van haar verloofde in de badkamer in Graceland, dezelfde kamer waar hij maanden eerder zijn aanzoek had gedaan.

Leeslampje
Alden vertelt in haar boek over Elvis' laatste momenten. Volgens haar kon hij in de nacht van zijn dood niet slapen en zei hij dat hij naar de badkamer ging "om te lezen".  "Oké", antwoordde zij. "Maar zorg dat je niet in slaap valt." Alden ging slapen en liet Elvis' leeslampje branden voor als hij terugkwam, maar dat gebeurde niet.

Uren later vond Alden haar aanstaande dood op de vloer van de badkamer. Haar geliefde zat voorovergebogen op de grond, met zijn hoofd in zijn handen, "alsof hij gebeden had".

Na de dood van Elvis verdween Alden uit de openbaarheid. Fans brandmerkten haar als de vrouw die de zanger niet had kunnen redden.  Jaren later, in 2002, gaf de nu 57-jarige vrouw, één enkel interview. Daarna vermeed ze de spotlights opnieuw. Tot twee jaar geleden, toen ze het idee ontwikkelde om haar memoires neer te pennen.

'Elvis and Ginger: Elvis Presley's Fiancée and Last Love Finally Tells Her Story' ligt vanaf 2 september in de winkelrekken.

23-08-2014 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wil eens proeven van de borst van Kate Moss?

Wie wil eens proeven van de borst van Kate Moss?

http://oi58.tinypic.com/25ti6c8.jpg

Kate Moss is een excentriek model, maar deze keer keken we toch even vreemd op. Om haar 25 jaar in de modeindustrie te vieren, liet het model een champagneglas modelleren naar... haar borst.

Kunstenares Jane McAdam Freud kreeg de eer om een afdruk van een van de beroemdste borsten ter wereld te nemen. Ze haalde de mosterd bij Marie Antoinette, de beruchte koningin van Frankrijk, die de eerste was om een 'coupke' te laten ontwerpen naar het voorbeeld van haar eigen boezem.

Het resultaat is een mooi, persoonlijk champagneglas dat toepasselijk de '34 Kate Moss Coupe' werd gedoopt. Het "ultieme chique glas" zal vanaf oktober te bewonderen zijn in het 34 Restaurant in Londen. Leuk detail: naar verluidt heeft mevrouw Moss een 34B-cup.

Het supermodel staat nog steeds pal achter het idee: "wat een eer om naast Marie Antoinette te mogen staan! Ze was zeer intrigerend en ondeugen. Ik heb heel veel plezier gehad tijdens dit proces", klonk het.

23-08-2014 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vagina zichtbaar in 'Dating Naked': deelneemster eist 10 miljoen dollar

Vagina zichtbaar in 'Dating Naked': deelneemster eist 10 miljoen dollar

http://oi57.tinypic.com/29g06qs.jpg

Toen de 28-jarige Jessie Nizewitz zich inschreef voor de realityshow 'Dating Naked', was ze ervan overtuigd dat haar intieme delen zouden vervaagd of 'geblurd' worden. Het concept vereist echter dat iedereen heelder dagen poedelnaakt rondloopt, dus vroeg of laat zal er wel eens een kont te zien zijn. Of in het geval van Jessie: haar kont én vagina. Het meisje eist nu 10 miljoen dollar van kabeltelevisienetwerk VH1.

Jessie beweert dat de producers haar herhaaldelijk hadden beloofd dat beelden van haar intieme delen onscherp zouden gemaakt worden. Dus stripte ze vol vertrouwen tot ze in haar verjaardagskostuum stond voor de opnames van een worstelpartijtje met haar date. "Ik voel me belogen, gemanipuleerd en gebruikt", verklaart Nizewitz.

Liefde van haar leven
Nadat de bewuste aflevering op televisie was geweest, ontving Jessie sms'en en mails van vrienden en familie om haar erop te wijzen dat haar vagina op televisie was geweest.

De tentoonspreiding van haar liefdesgrotje zou er ook voor gezorgd worden dat de man met wie ze sinds een maand een veelbelovende relatie had, haar de bons gaf. "Na de uitzending heeft hij me niet meer gebeld. Ik hoopte met hem een vaste relatie te kunnen beginnen. Hij had werk, hij is Joods en in zijn dertiger jaren. Dat maakte hem een ideale kandidaat", meent Jessie.

En het wordt nog erger. "Ik denk dat mijn oma boos op me is. Vorige week heb ik haar bezocht, en ze heeft niets tegen me gezegd. Mijn ouders zijn gewoon beschaamd".

23-08-2014 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanklachten tegen Bryan Singer ingetrokken

Aanklachten tegen Bryan Singer ingetrokken

http://oi61.tinypic.com/1sf5ed.jpg

Een adempauze voor X-Men-regisseur Bryan Singer. De man die eerder beweerde als tiener door Bryan seksueel misbruikt te zijn, wil zijn aanklacht intrekken omdat hij niet langer een advocaat heeft die hem in de zaak kan vertegenwoordigen.

In rechtbankdocumenten die zijn ingediend in Honolulu vraagt het vermeende slachtoffer Michael Egan onder voorbehoud de zaak te sluiten, waarbij hij het recht wil houden de zaak in de toekomst voort te zetten, meldt BBC.

Bryan Singer wil de zaak liever definitief sluiten en Egan laten opdraaien voor alle juridische kosten. Zijn advocaten schrijven dat het voor Singer schadelijk is als Egan nu wegloopt voor de rechtszaak. Volgens de advocaten moet Singer de kans krijgen zijn naam te zuiveren. ''Het komt erop neer dat Egan erkent dat hij de zaak zou verliezen'', zegt de advocaat van de regisseur. ''Nu draait het om de vraag of de zaak wordt gesloten onder voorbehoud of voorgoed.'' De rechter wil binnen een half jaar nog een hoorzitting houden alvorens een besluit te nemen.

De inmiddels 31-jarige Egan is een voormalig model. Hij zegt dat de X-Men-regisseur hem op 17-jarige leeftijd seksueel misbruikte in Hawaii. Vorige maand werd bekend dat Egan en zijn advocaat uit elkaar waren, nadat Egan niet bereid was een schikking van 100.000 dollar, omgerekend 80.000 euro, te treffen met Singer. Egan beschuldigde in het verleden nog drie andere Hollywood-figuren van misbruik, maar die aanklachten werden ook ingetrokken.

23-08-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van George Clooney bevallen van een dochter

Ex van George Clooney bevallen van een dochter

http://oi61.tinypic.com/dmu0s5.jpg

Stacy Keibler is woensdag bevallen van een gezonde dochter. Dat maakte de 34-jarige actrice vandaag op haar eigen website bekend.

Het meisje heeft van Keibler en haar man Jared Pobre de naam Ava Grace gekregen. "Jared en ik voelen ons gezegend met deze nieuwe liefde van ons leven. We hebben nog nooit zoveel liefde en geluk gevoeld." Pobre, een zakenman, en de ex van George Clooney trouwden maart dit jaar in Mexico.

23-08-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe gaat (dan toch) scheiden na ontrouw

Lesley-Ann Poppe gaat (dan toch) scheiden na ontrouw

http://oi57.tinypic.com/2m8313b.jpg

Geen vergiffenis. Geen tweede kans. Volgens hardnekkige geruchten in haar entourage heeft Lesley-Ann Poppe (35) - één jaar na het overspelschandaal van haar Benjamin - de echtscheiding aangevraagd. Het nieuws komt als een verrassing aangezien de blondine haar man nog een kans wilde geven. Maar zijn uitstapje aan een bordeel blijkt te diepe wonden te hebben geslagen.

Lesley-Ann Poppe en echtgenoot Benjamin gooien dan toch de handdoek. Plots. Net nu leek dat de twee een jaar na het overspelschandaal alle plooien hadden gladgestreken. Kort nadat ze zich samen hadden geëngageerd voor enkele nieuwe projecten. Ondanks alle positieve signalen en gemeenschappelijke ondernemingen, lijkt de knoop nu doorgehakt. "Het is over," klinkt het in kringen rond het koppel. "Er komt een scheiding."

Met die definitieve breuk komt meteen ook een einde aan een verhaal dat leest als de betere stationsroman. Benjamin legde op 10 juli vorig jaar eigenhandig een bom onder zijn huwelijk met één van de meest begeerlijke Vlaamse vrouwen na een bezoekje aan een prostituee in een buitenwijk van Antwerpen.

De zakenvrouw stortte zich op het werk en een nieuw boek en liet Benjamin z'n koffers pakken. Maar niet voor lang. Na een smeekbede mocht de overspelige echtgenoot opnieuw zijn intrek nemen bij zijn gezin. Lesley-Ann wilde haar Benjamin nog één laatste kans schenken. Voor het welzijn van haar zoontje Benjamin Jr. (6), haar school, de talrijke medewerkers én ja, zelfs voor de liefde. "We zijn samen groot geworden. Hij was mijn eerste echte relatie." Ook intimi van het stel wisten beter: "Ze zien elkaar gewoon nog te graag." Tot nu. Na meer dan 10 jaar huwelijk hebben beiden de echtscheiding aangevraagd.

23-08-2014 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau niet in 'Tien om Tegen De Sterren Op Te Zien' door rugproblemen Koen

Clouseau niet in 'Tien om Tegen De Sterren Op Te Zien' door rugproblemen Koen

http://oi59.tinypic.com/b3tz4m.jpg

Vanavond vinden in Nieuwpoort de opnames plaats voor 'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien', een muziekspecial met heel wat Vlaamse artiesten en de cast van 'Tegen De Sterren Op'. Die special zal op vrijdag 29 augustus bij VTM uitgezonden worden. Naast Natalia, Bart Kaëll, Toast, Isabelle A en vele anderen staat ook Clouseau op de affiche.

Clouseau-frontman Koen Wauters heeft sinds gisteren echter rugproblemen. Hij hoopt vanavond nog behandeld te kunnen worden en hoopt de komende dagen zijn optredens en opnames alsnog te kunnen laten doorgaan. Wat zeker is, is dat hij vandaag onmogelijk naar Nieuwpoort kan afzakken om er 'Anne' akoestisch te brengen, zoals gepland was.

Gevolg van blessures tijdens 'Wauters vs. Waes'?
Het is niet duidelijk of de rugproblemen van Wauters nog de nasleep zijn van de verwondingen die hij overhield aan de opnames van 'Wauters vs. Waes'. Tijdens de rolstoelproef ontwrichtte hij zijn schouder, tijdens een oefensessie trampolinespringen viel hij op zijn hoofd. "Ik heb voortdurend het gevoel dat iemand mijn nek met een ijzeren greep vastheeft", vertelde hij daarover in augustus vorig jaar in Het Laatste Nieuws.

"Ook mijn korte nekspieren hebben een trauma opgelopen. Tot vandaag heb ik daar last van", verklaarde hij in januari dit jaar in Story.

Wauters en zijn manager weigeren commentaar te geven, verdere informatie verkiest de zanger-presentator via de Facebookpagina van Clouseau bekend te maken.

21-08-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Madonna breekt met Nederlandse toyboy"

"Madonna breekt met Nederlandse toyboy"

http://oi58.tinypic.com/foewoy.jpg

Madonna heeft haar dertig jaar jongere minnaar Timor Steffens de deur gewezen. E!News meldt dat de zangeres een punt heeft gezet achter de relatie met de Nederlander.

De twee werden sinds januari in het openbaar gespot en gingen pas samen op vakantie. Maar tijdens de reis in Zuid-Frankrijk had de 56-jarige Madonna genoeg van de 26-jarige Steffens, zo weet een insider. "Madonna heeft vriendelijk gevraagd om zijn koffers te pakken en te vertrekken. Hij heeft ingepakt, vertrok en zei dat ze er klaar mee waren."

De relatie was nooit erg serieus, zegt een bron. "Ze is bezig geweest met haar album en ze moet Lola naar school brengen. Ze heeft geen tijd voor iets zwaars."

De jongens van Madonna zijn voor de zangeres weinig meer dan leuke toyboys. "Ze is nooit serieus met die jonge jongens, ze zijn avontuurtjes die geweldig zijn tot aan het punt dat ze niet meer geweldig zijn."

21-08-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy wordt schooldirecteur voor 'Safety First'

Erik Van Looy wordt schooldirecteur voor 'Safety First'

http://oi61.tinypic.com/scyjk3.jpg

Op zijn 52ste maakt Eric Van Looy maakt een nieuwe carrièrestap. Voor het eerst in zijn succesvolle loopbaan als regisseur gaat hij het als acteur proberen. Hij kroop in de huid van een strenge schooldirecteur voor de populaire comedyreeks 'Safety First' op VTM. Omdat hij zo dol is op de fratsen van 'Smos' en co was hij niet te verlegen om zelf een rolletje te vragen aan regisseur Tom Van Aelst via sms.

Het eerste seizoen van Safety First was vorig jaar meteen een schot in de roos, heel Vlaanderen was er wild van. Het programma werd onder meer bekroond met een Televisiester en met de Ha! van Humo. Ook Eric Van Looy is een grote fan van Bruno Vanden Broecke en Matteo Simoni, zelfs in die mate dat hij wilde meewerken aan het tweede seizoen. Daarom stuurde hij maker Tim Van Aelst een sms om te polsen of er een geen rolletje voor hem in zat. En zo gaat hij dus zijn concurrent Jan Eelen achterna die vorig seizoen al de eer kreeg.

Van Looy vertelt aan de Gazet Van Antwerpen dat hij zich in een vlaag van arrogantie kandidaat stelde. "Hoewel ik al gastrollen heb gespeeld was dit mijn ontmaagding als echte acteur. Drie dagen heb ik op de set gestaan als strenge schooldirecteur naast topacteurs. Als mijn prestaties te slecht waren, kan Tim me er nog altijd uitknippen."

21-08-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!