Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen maakt acteerdebuut in 'Lilyhammer'

Bruce Springsteen maakt acteerdebuut in 'Lilyhammer'

http://oi62.tinypic.com/2i0yxqc.jpg

Bruce Springsteen maakt zijn acteerdebuut in de Noorse tv-reeks 'Lilyhammer'. Steven Van Zandt, gitarist in Springsteens E-Street Band, speelt de hoofdrol in de komische reeks over een maffiabaas. Springsteen speet een begrafenisondernemer, vandaag vinden opnames plaats in New York.

Van Zandt speelde eerder in 'The Sopranos' en nu dus in de succesvolle Noorse reeks. Dev eerste aflevering van 'Lilyhammer' werd door één op vijf Noren bekeken. De reeks deed het ook zeer goed in de VS, waar het in het aanbod van Netflix zit.

Begrafenisondernemer
De opnames voor het tweede seizoen zorgden ervoor dat Van Zandt enkele shows tijdens de jongste tournee van Springsteen moest missen, maar de opnames voor het derde seizoen zullen geen concerten van The Boss kruisen.

Tony Sirico, die samen met Van Zandt in 'The Sopranos' speelde, krijgt ook een gastrol in een aantal afleveringen.

06-09-2014 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joan Rivers wilde 'lichaam doneren aan Tupperware'

Joan Rivers wilde 'lichaam doneren aan Tupperware'

http://oi60.tinypic.com/10d6t79.jpg

"Ik heb zoveel plastische chirurgie gehad, als ik overlijd wil ik mijn lichaam doneren aan Tupperware." Joan Rivers was niet vies van een beetje zelfspot en fantaseerde graag over een pompeuze uitvaart. In haar boek 'I Hate Everyone... Starting With Me' sprak ze haar wens uit voor een begrafenis in overdreven Hollywoodstijl.

"Als ik doodga (en ja, Melissa, die dag komt. En ja Melissa, alles staat op jouw naam), wil ik dat mijn uitvaart een groot showbizzgebeuren wordt met licht, camera, actie. Ik wil catering, ik wil paparazzi en ik wil publicisten die een scène schoppen", schreef Joan in haar boek. "Ik wil dat het helemaal Hollywood wordt. Ik wil geen bazelende rabbi, maar Meryl Streep die in vijf accenten huilt."

De televisiepersoonlijkheid stond ook bekend als liefhebber van plastische chirurgie; haar obsessie met haar uiterlijk duurt ook na haar dood nog voort. "Ik wil er dood beter uitzien dan levend. Ik wil begraven worden in een Valentinojurk en Harry Winston moet een mortuariumlabel voor me maken."

Tupperware
In de New York Times grapte ze in 2008 over wat er met haar lichaam moet gebeuren. "Ik heb zoveel plastische chirurgie gehad, als ik overlijd wil ik mijn lichaam doneren aan Tupperware."

06-09-2014 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent laat peperdure Italiaanse villa verkommeren

Prins Laurent laat peperdure Italiaanse villa verkommeren

http://oi57.tinypic.com/119xdmb.jpg

Sinds 2002 is prins Laurent eigenaar van de prachtige villa Sofia op het Italiaanse eiland Panarea. Buurtbewoners klagen nu dat de prins niet naar het pand omkijkt en er honderden agressieve vogels vrij spel geeft. Hierdoor zijn intussen haast alle ramen vernield.

Wat ooit een prachtig gebouw met vier slaapkamers was, is nu vergane glorie, dat melden de kranten van Sudpresse. Kapotte ramen en struiken die de ingang versperren, het enfant terrible van het Belgische koningshuis kijkt niet naar zijn villa Sofia om. Onze werd ook al erg lang niet meer op het eiland voor de Siciliaanse kust opgemerkt. Laurent had het pand gekocht om er seminaries rond ecologie te organiseren, na renovatiewerken. Maar daar is blijkbaar niet veel van in huis gekomen.

De broer van koning Filip moest destijds de 600.000 euro voor de villa bij elkaar 'schooien'. De dure villa zorgde eerder al voor heftige reacties bij politici. Zo vond Jean-Marie Dedecker dat de villa met geld van de belastingbetaler gefinancierd werd.

06-09-2014 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.63.000 euro voor kus met Elizabeth Hurley

63.000 euro voor kus met Elizabeth Hurley

http://oi57.tinypic.com/ouz5sp.jpg

Zakenman Julian Bharti heeft 50.000 pond (63.000 euro) neergeteld voor een kus van actrice Elizabeth Hurley. De opbrengst van het intieme moment ging naar de Elton John AIDS Foundation.

Tijdens een veiling op het landgoed van Elton John en zijn partner David Furnish werd de aankoop van de zakenman meteen verzilverd. Op foto's is, in handen van onder meer E! Online, te zien dat hij met open mond toehapt als de weinig verlegen Hurley zich opmaakt voor de zoen. Het exclusieve evenement van Elton John was bedoeld om geld in te zamelen voor zijn stichting die hij in 1992 oprichtte. Sindsdien heeft hij meer dan 150 miljoen euro opgehaald dat voor programma's in 55 landen is gebruikt.

06-09-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten belt Obama over IS-onthoofdingen (maar hij nam niet op)

Kirsten belt Obama over IS-onthoofdingen (maar hij nam niet op)

http://oi60.tinypic.com/afkakj.jpg

Het is niet omdat Kirsten Janssens uit The Sky Is The Limit zich geen financiële zorgen hoeft te maken, dat het nieuws van de onthoofdingen door IS (Islamitische Staat) haar onberoerd laten. Na de dood van journalist Steven Sotloff in Syrië heeft ze een mail gestuurd naar de Amerikaanse president Obama, deelde ze gisteren aan Q-musicpresentator Wim Oosterlinck mee.

De realityster is gefrustreerd dat iedereen zijn kop in het zand steekt wat IS en de onthoofdingen betreft. Daarom besloot zij wel de koe bij de horens te vatten en Barack Obama persoonlijk op zijn verantwoordelijkheid voor de dood van westerlingen in Irak te wijzen. Dus heeft ze het telefoonnummer van het Witte Huis even gegoogeld. Toen na 10 keer bellen de president de telefoon niet opnam, wat volgens Kirsten ook door het tijdsverschil kan komen, heeft ze een mail gestuurd om te vragen waarom Obama niets aan de onthoofdingen doet. "Het enige wat de Verenigde Staten ondernemen zijn luchtaanvallen. Maar dat helpt niet, daarmee red je die mensen niet. Er staat een derde leven op het spel, want nu wordt er gedreigd met de onthoofding van David Haynes."

Hoewel de Amerikaanse president nog niet heeft geantwoord, blijft Kirsten proberen. Maar ze moet eerst toch even opzoeken hoe dat nu zit met dat tijdsverschil.

06-09-2014 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus weer naakt op Instagram

Miley Cyrus weer naakt op Instagram

http://oi61.tinypic.com/znq8no.jpg

Miley Cyrus heeft vrijdag weer eens een naaktfoto van zichzelf op Instagram gepost. Op het kiekje is ook te zien dat de zangeres een bebloede elleboog heeft.

"Busted ass naked'', is het enige dat Miley bij de foto heeft geschreven. Het is dan ook onduidelijk wat er precies is gebeurd met de Wrecking Ball-ster. Overigens is ook een stukje van de borst van Cyrus te zien die geen topje of bh draagt.

Het mag wel duidelijk zijn dat Miley geen problemen heeft met naakt zijn. De zangeres is regelmatig naakt op Instagram en op de covers van magazines te bewonderen.

06-09-2014 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat vindt u van Wendy's nieuwe kapsel?

Wat vindt u van Wendy's nieuwe kapsel?

http://oi58.tinypic.com/333big0.jpg

Wendy Van Wanten heeft haar fans verrast met een nieuw kapsel. Ze postte een foto van haar blonde coupe op haar Facebookpagina. De reacties zijn gemengd.

Terwijl sommigen vinden dat haar nieuwe coupe Wendy er ouder uit doet zien, vinden anderen het dan weer een schot in de roos. Een fan merkt op dat Wendy's kapsel veel weg heeft van dat van Martine Jonckheere (Marie-Rose uit 'Familie').

Wendy is alvast enthousiast over haar nieuwe uiterlijk. Ze zette dit tekstje bij haar foto: "Weg met die donkere kleur, lang leve het winter-blond".

Wat vindt u ervan? Hot or not?

06-09-2014 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gotye gaat in de politiek

Gotye gaat in de politiek

http://oi60.tinypic.com/2pzdukw.jpg

De Australische Belg Wally De Backer, wereldberoemd onder zijn artiestennaam Gotye, gooit het over een andere boeg. Samen met de twee andere leden van zijn groep The Basics uit Melbourne heeft hij een politieke partij opgericht. Aan ambitie alvast geen gebrek, want de heren hopen te kunnen deelnemen aan de volgende deelstaatverkiezingen in Victoria.

Gotye vormt samen met bandleden Kris Schroeder en Tim Heath de Basics Rock'n'Roll Party (BRRP). Op 29 november willen ze deelnemen aan de verkiezingen als reactie tegen wat Schroeder het fenomeen van "levenslange politici" noemt.

"Politiek in dit land wordt behandeld alsof het tot de elite behoort", zei Schroeder aan het Australische nieuwsagentschap AAP. "We hebben carrièrepolitici die dikwijls afkomstig zijn van welgestelde families... en ze worden voorbereid om levenslange politici te worden, die geen andere levenservaring hebben dan lid te zijn van de jongliberalen of jongsocialisten, en parlementslid te worden."

Innovatie, onderwijs en rock-'n-roll
Het trio wil bewijzen dat iedereen zijn plaats kan hebben in de politieke arena, en wil er zelfs een klein beetje rock-'n-roll aan toevoegen. "Beslissingen moeten niet gemaakt worden door die elite, je kan gewoon muzikant zijn", zei Schroeder.

De partij is gegrondvest op innovatie, onderwijs en rock-'n-roll. Enkele doelstellingen zijn het verbeteren van het onderwijs van aboriginals in de scholen in Victoria, verplichte EHBO-trainingen in middelbare scholen en een grotere toegang tot muziek in afgelegen regio's.

Om deel te kunnen nemen aan de verkiezingen in november moet de partij 500 leden geregistreerd hebben bij de kiescommissie van Victoria. De groep voert daarom campagne via zijn Facebook-pagina.

04-09-2014 om 23:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Makers mogen naaktscène Game of Thrones toch filmen

Makers mogen naaktscène Game of Thrones toch filmen

http://oi59.tinypic.com/29v0v2a.jpg

Game of Thrones-fans, die George R.R. Martins boeken uit de serie Het Lied van IJs en Vuur hebben gelezen, kijken waarschijnlijk al tijden uit naar de schandemars die de tirannieke Cersei Lannister naakt door King's Landing moet afleggen in het aankomende vijfde seizoen van de hitserie. Het scheelde echter weinig of de sleutelscène had de serie niet gehaald.

De producenten van Game of Thrones kregen het namelijk aan de stok met geestelijken van de Sint-Nicolaaskerk in Dubrovnik, waar buitenscènes voor de GoT-stad King's Landing worden geschoten. De Kroaten zagen het niet zitten dat Cersei Lannister (Lena Headey) in haar evakostuum hun kerk zou verlaten om vervolgens een schandemars door de straten van de stad te ondergaan.

Compromis
De makers van de HBO-serie konden uiteindelijk dankzij een compromis met de geestelijken toch Lena Headly naakt rond laten lopen. Ze kregen toestemming om de mars in Dubrovnik langs de oude stad Stadun naar het paleis Sponza te laten gaan, zolang Headly niet ongekleed een religieus gebouw zou binnengaan. Op de set bouwen de tv-makers een kerk na om toch trouw te kunnen blijven aan de boeken van George R.R. Martin.

04-09-2014 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.News of the World-schandaal verfilmd door George Clooney

News of the World-schandaal verfilmd door George Clooney

http://oi59.tinypic.com/wbb1uh.jpg

George Clooney gaat een film produceren en regisseren over het hackschandaal van de Britse tabloid News of the World. De film wordt gebaseerd op het boek Hack Attack van onderzoeksjournalist Nick Davies.

"Dit heeft alles van een goed verhaal: liegen, corruptie en chantage tot in de hoogste regionen van de regering door de grootste krant van Londen", meldde Clooney in een verklaring. "Het mooiste is dat het echt is gebeurd."

Het schandaal luidde in 2011 het einde van de 168-jarige geschiedenis van de krant News of the World in, die onder leiding stond van Rupert Murdochs News Corporation. Jarenlang hackte journalisten van de krant telefoons van sterren, politici en andere nieuwswaardige personen om ze af te luisteren.

Clooney kijkt op tegen Nick Davies, die de prestigieuze Paul Foot Award won voor zijn onderzoeksjournalistiek. Davies' werk, dat voluit Hack Attack: How the Truth Caught Up with Rupert Murdoch heet, droeg bij aan de arrestatie van de daders en de ondergang van de krant. "Nick is een dappere en eigenwijze verslaggever en we beschouwen het als een eer om zijn boek te verfilmen", meldde Clooney.

Clooney als regisseur
De films die Clooney regisseert gaan vaak over zijn fascinatie voor de macht van de media. Zo gaat zijn regiedebuut 'Confessions of a Dangerous Mind' over een televisiepresentator die een CIA-spion wordt en in 'Good Night, and Good Luck' strijdt een televisiepresentator tegen de angstzaaierij van president Joseph McCarthy.

04-09-2014 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar Refaeli: "Gelekte naaktfoto's zijn nep"

Bar Refaeli: "Gelekte naaktfoto's zijn nep"

http://oi61.tinypic.com/167m1wp.jpg

De uitgelekte foto's van een naakte Bar Refaeli zijn nep. Dat heeft het model via Twitter laten weten.

"Ik wilde mijn fans graag laten weten dat ik niet op die gelekte foto's sta", aldus Bar over de expliciete kiekjes die sinds begin deze week op het internet staan.

"Daarbij is het illegaal, doe er niet aan mee", roept ze haar volgers op. Eerder lieten Ariana Grande en Victoria Justice ook al weten dat de beelden nep zijn. Advocaten van Jennifer Lawrence en Kate Upton hebben afgelopen dagen ook gereageerd op de foto's. Zij lieten allebei weten stappen te ondernemen.

04-09-2014 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian barst uit eigen ontwerp

Kim Kardashian barst uit eigen ontwerp

http://oi58.tinypic.com/14lufzs.jpg

De modeblunder die de realityster gisteren overkwam, kon niet op een slechter moment komen. De naad van Kims rok, die ze zelf voor het modemerk Lipsy had ontworpen, was aan haar achterwerk gescheurd bij de presentatie van haar modelijn.

De 33-jarige mama promootte haar creaties gisteren in een Londens hotel, toen ze vertrok merkten fotografen de blunder op. Dinsdag maakte Kim al indruk in de Britse hoofdstad tijdens de GQ Men Of The Year Awards.

Toch zag de realityster er nog goed uit in de lederen creatie en top met peplum. Ze combineerde de outfit met een paar roze, suède schoenen. Een erg conservatieve look voor mevrouw Kanye West.

Na haar tripje in Londen gaat Kim haar man vergezellen op zijn tour in Australië. "Ik ben graag een echtgenote en een moeder, het is echt leuk. Kanye heeft me vergezeld naar het Verenigd Koninkrijk en hierna gaan we samen naar Australië. Het is leuk dat we samen kunnen touren en samen mijn kledinglijn kunnen promoten."

04-09-2014 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren zetten nieuwe Guinness World Records

Sterren zetten nieuwe Guinness World Records

http://oi62.tinypic.com/zy6c1z.jpg

One Direction, Miley Cyrus, Eminem, Katy Perry, Metallica en Shakira zijn opgenomen in de nieuwe editie van Guinness Book of World Records die volgende week verschijnt. Dat meldt Billboard.

One Direction is de eerste act waarvan de eerste drie albums allemaal binnenkwamen op nummer één van de hitlijst van Billboard. Metallica is de enige band ter wereld die op alle zeven continenten heeft opgetreden. Vorig jaar speelde de band een uniek concert op Antarctica. Miley Cyrus hoefde minder moeite te doen om opgenomen te worden in het beroemde boek: zij heeft de titel voor meest gezochte popster op het internet binnengesleept.

Eminem kreeg de eer voor zijn nummer Rap God, waarin hij de meeste woorden in een hitsingle heeft weten te stoppen. In zes minuten en vier seconden deed hij met een verhaal van 1.560 woorden eer aan de titel van het lied. Katy Perry staat genoteerd als de muzikant met de meeste volgers op Twitter, haar teller stond op moment van noteren op 52.463.838. De zangeres wint hard aan populariteit op het sociale medium, het aantal volgers is inmiddels alweer met vier miljoen gestegen. Shakira doet daar via Facebook nog een schepje bovenop; zij is met meer dan 100 miljoen likes zowel de populairste persoon op Facebook en de allereerste persoon die de grens van 100 miljoen likes heeft bereikt.

04-09-2014 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mega Toby' speelt rijbewijs kwijt

'Mega Toby' speelt rijbewijs kwijt

http://oi58.tinypic.com/2mw76t3.jpg

Acteur Louis Talpe (33) verscheen deze namiddag voor de politierechtbank in Aalst omdat hij vorig jaar geflitst werd aan 175 kilometer per uur op de E40.

Talpe daagde zonder advocaat op en legde zelf aan politierechter Mireille Schreurs uit waarom hij de gaspedaal zo diep induwde. "Ik ben professioneel acteur en moest om half zeven op de set staan in Amsterdam", zei "Mega Toby" Talpe.

"Het was midden in de nacht, er was geen verkeer en het was mooi weer. Ik heb niemand in gevaar gebracht. Ik wou enkel op tijd komen om de opnames niet in het gedrang te brengen." De Aalsterse politierechter legde Talpe een boete op van 240 euro en een maand rijverbod. Het is al de derde verkeersinbreuk van de West-Vlaamse acteur die aan de rechtbank vroeg om de periode van het rijverbod zelf te kunnen bepalen. "Voor mijn werk", verduidelijkte Talpe.

"Schrijf maar een brief naar het parket van de procureur des konings, wij kunnen dat niet bepalen", reageerde politierechter Schreurs op Talpe's vraag.

04-09-2014 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joan Rivers overleden op 81 jaar

Joan Rivers overleden op 81 jaar

http://oi58.tinypic.com/2f055y0.jpg

De Amerikaanse comédienne Joan Rivers is overleden. Haar dochter heeft dat vandaag laten weten. Rivers, die in het ziekenhuis lag nadat ze afgelopen week een hartstilstand had gehad, is 81 jaar geworden.

"Mijn moeder is vandaag om 13.17 uur (lokale tijd) overleden. Samen met mijn zoon zou ik graag de dokters, verpleegsters en het personeel van het Mount Sinai Hospital willen bedanken voor de uitstekende verzorging van mijn moeder. Mijn moeder haalde het meeste plezier uit anderen aan het lachen te brengen. Hoewel dat nu ontzettend moeilijk is, besef ik dat haar laatste wens is dat we gauw weer beginnen te lachen", verklaarde een emotionele Melissa Rivers in een persbericht.

Operatie
De komieke, die officieel Joan Alexandra Molinsky Sanger Rosenberg heette, werd op 28 augustus met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze tijdens een medische ingreep aan haar keel in een kliniek een hartstilstand kreeg. Ze lag daarna aan de beademing. Gisteren leek haar situatie te verbeteren en werd ze van de afdeling intensive care naar een gewone kamer gebracht. Volgens de dochter stierf ze vredig te midden van haar familie en naaste vrienden.

04-09-2014 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger van Fall Out Boy wordt vader

Zanger van Fall Out Boy wordt vader

http://oi61.tinypic.com/28t9pa8.jpg

Zanger Patrick Stump van de Amerikaanse band Fall Out Boy wordt vader. In een radio-interview onthulde hij dat zijn vrouw Elisa Yao zwanger is van hun eerste kind. Ze is eind oktober uitgerekend, weet E! Entertainment.

Stump en Yao trouwden in oktober 2012 in Chicago. Stumps collega, bassist Pete Wentz, mocht afgelopen maand zijn tweede zoontje Saint Lazszlo in de armen sluiten. Gitarist Joe Thoman werd in april vader van dochtertje Ruby. Alleen drummer Andy Hurley heeft geen kinderen.

''Er rennen tegenwoordig nogal wat kinderen rond de band'', zegt Stump. Bassist Wentz heeft wel een advies voor de zanger. ''Je kunt nooit genoeg Kleenex en babydoekjes in huis hebben'', grapte hij.

03-09-2014 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef over mogelijke scheiding Juan Carlos

Ophef over mogelijke scheiding Juan Carlos

http://oi60.tinypic.com/oqa9gn.jpg

De Spaanse koning Juan Carlos en koningin Sofia zouden op het punt staan hun scheiding aan te kondigen. Hun huwelijk bestaat al jaren alleen maar op papier en nu Juan Carlos afstand heeft gedaan van de troon is er geen reden meer de schijn op te houden. Dat meldt de vooraanstaande Italiaanse krant La Repubblica, die zich beroept op goed ingevoerde bronnen in Madrid. Spaanse media hebben het bericht inmiddels overgenomen, maar het Spaanse hof weigert elk commentaar.

Opvallend is dat de suggestie van een koninklijke scheiding in Spanje niet als onzin wordt afgedaan. Dat het niet botert tussen Juan Carlos, die al vele affaires achter de rug heeft, en zijn vrouw is lang duidelijk. In 2012 bijvoorbeeld werd de gouden bruiloft niet gevierd. Kort daarvoor was uitgekomen dat de koning met een vriendin op olifantenjacht was gegaan in Botswana.

Ook in boeken over het koningspaar wordt al lang gewag gemaakt van het feit dat Juan Carlos en Sofia die in 1962 in Athene trouwden, gescheiden levens leiden en in aparte vleugels van het paleis wonen. Alleen voor officiële gelegenheden kwamen ze nog bij elkaar. Zo begroette Sofia haar man vorig jaar buiten bij het paleis met een kus toen ze elkaar troffen voor de ontvangst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De eerste publieke kus in jaren, merkten de verraste Spaanse media op.

Mallorca
Het koningspaar is sinds de troonsafstand in juni niet meer samen gezien. Sofia was zonder Juan Carlos op vakantie op Mallorca en Juan Carlos die de afgelopen tijd gebruikte om verder te herstellen van eerdere heupoperaties, ging alleen naar Colombia voor de installatie van de herkozen president.

Spaanse media hebben eerder de mogelijkheid van in elk geval een scheiding van tafel en bed besproken, waarbij ook werd gezegd dat het koningspaar ook zonder dat wel een gescheiden leven zou kunnen leiden.

03-09-2014 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber riskeert celstraf door aanrijding"

"Bieber riskeert celstraf door aanrijding"

http://oi60.tinypic.com/euezgj.jpg

Justin Bieber zou na zijn recente aanrijding weleens achter de tralies kunnen belanden, meldt TMZ. De politie in Los Angeles onderzoekt momenteel of het door de popster veroorzaakte ongeluk in Canada betekent dat hij voorwaarden van een eerdere veroordeling heeft geschonden.

De Canadese zanger kreeg in juli in Los Angeles een voorwaardelijke straf van twee jaar nadat hij het huis van zijn buren had beschadigd door het met eieren te bekogelen. Volgens de politie raakte hij na zijn recente aanrijding met de auto van een fotograaf slaags met de paparazzo.

Op 29 september moet hij voor de rechter in Canada verschijnen. De politie van Los Angeles heeft 30 dagen de tijd om te beslissen of Bieber de voorwaarden van zijn veroordeling heeft geschonden en of hij daarom de gevangenis in moet.

03-09-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee miljoen voor foto's bruiloft Brangelina

Twee miljoen voor foto's bruiloft Brangelina

http://oi60.tinypic.com/263vrlh.jpg

Terwijl Ashlee Simpson en Evan Ross hun trouwfoto's niet aan de straatstenen kwijtraken, zijn de foto's van de bruiloft van Angelina Jolie en Brad Pitt een stuk gewilder. De Amerikaanse bladen People en Hello! betaalden 2 miljoen dollar voor exclusieve foto's van de bruiloft, meldt NY Daily News.

De eerste foto's verschenen de afgelopen dagen al online. Op de foto's is Angelina te zien in haar trouwjurk, ook staat er een gezinsportret van het kersverse bruidspaar en hun zes kinderen op de cover van People en een foto van een zoenende Brad en Angelina op de voorkant van Hello!

Het stel, samen goed voor een geschat vermogen van zo'n 385 miljoen dollar, verkocht de foto's een week na hun geheime huwelijk op 23 augustus in Frankrijk. Volgens bronnen bundelden de bladen hun krachten om het bedrag op te hoesten. Het is niet de eerste keer dat Brad en Angelina behoorlijke sommen vragen voor kiekjes van hun privéleven. In 2006 verkochten ze de eerste foto's van hun dochter Shiloh aan People voor 4 miljoen dollar. Dat geld ging naar het goede doel.

In 2007 gingen foto's van hun zoon Pax voor een onbekend bedrag naar People en Hello! Het recordbedrag kregen ze in 2008, voor de eerste foto's van tweeling Vivienne Marcheline en Knox Leon, waar ze 14 miljoen dollar voor ontvingen. Hoewel 2 miljoen dollar nu dus weinig lijkt, is het volgens insiders tegenwoordig een fors bedrag.

03-09-2014 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie Meis heeft relatie met graaf"

"Sylvie Meis heeft relatie met graaf"

http://oi58.tinypic.com/z8mt4.jpg

Sylvie Meis (36) is niet langer single. Volgens de krant De Telegraaf heeft de Nederlandse presentatrice al vier maanden een geheime relatie met Luis Medina Y Abascal (34), graaf van San Martín de Hoyos in het noorden van Spanje. De twee leerden elkaar kennen in een restaurant in Madrid.

Sylvie was in de Spaanse hoofdstad eerder dit jaar voor een controle in een ziekenhuis, omdat ze de kritische grens van vijf jaar had gepasseerd sinds er bij haar borstkanker werd geconstateerd. Ze werd gezond verklaard en ging met enkele vriendinnen hierna de stad in. In het restaurant viel haar oog volgens de krant op de lange, donkere Luis. De edelman begon het gesprek en ze beleefden een gezellige avond. Een dag later spraken de twee af om te gaan lunchen. Daarna is het balletje gaan rollen.

In de wereld van de adel heerst er veel discretie, daarom is de relatie niet eerder uitgelekt. "Dat was ook de reden dat Sylvie de afgelopen maanden gezwegen heeft over haar nieuwe liefde. Luis wilde haar per se eerst voorstellen aan zijn moeder en naaste familie, voordat zij ergens over hun relatie zouden lezen. Nu dat is gebeurd, kon Sylvie een foto van haar nieuwe liefde delen met haar Facebookvrienden. Want natuurlijk wil ze dat nieuw gevonden geluk het liefste van de daken schreeuwen!", zegt een goede vriendin van de presentatrice tegen De Telegraaf.

Lekker in haar vel
"Op een schaal van tien geef ik mijn leven op dit moment een 8,5. Ik zit lekker in mijn vel", vertelt Sylvie ook in een interview met het Nederlanse magazine Story.

Of ze inderdaad een nieuwe liefde heeft, houdt de presentatrice liever nog even voor zich tegenover Story. Ze wil haar privéleven tegenwoordig "écht privé houden".

Wel laat ze weten graag een tweede kindje te willen. "Ik zou dolgraag nog een keer moeder willen worden." En ook over de geruchten over een toekomstige verhuizing, wil ze best iets kwijt.

De blondine zou met haar zoontje Damián de Duitse havenstad Hamburg willen verruilen voor Amsterdam, om een frisse start te kunnen maken na haar breuk met topvoetballer Rafael van der Vaart. Waar dat verhaal vandaan komt, is voor Meis een 'raadsel'. "Ik heb nog geen beslissing over mijn toekomst genomen. Ik weet nog niet waar ik over een jaar naartoe wil."

Lees ook

03-09-2014 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!