Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McConaughey bezoekt universiteit voor opnames

McConaughey bezoekt universiteit voor opnames

http://oi60.tinypic.com/t7bqpy.jpg

Matthew McConaughey is gespot bij de Clark University in Worcester. De acteur is daar voor de opnames van zijn nieuwe film Sea of Trees, weet People.

"Veel studenten probeerden een glimp op te vangen van Matthew", vertelt een student. De opnames werden in één dag afgerond. "Het gebouw was gewoon open, maar de lokalen waar de scènes werden opgenomen, waren dat uiteraard niet."

Een bron op de set laat weten dat de acteur heel erg ontspannen is. "Hij is heel cool. Precies zoals je van hem zou verwachten, heel ontspannen." De 44-jarige Matthew speelt in de film naast actrice Naomi Watts.

08-09-2014 om 01:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams blijft in LA

Robbie Williams blijft in LA

http://oi60.tinypic.com/2q80nkg.jpg

Het ziet ernaar uit dat het tweede kindje van Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field niet in Engeland zal worden geboren. Ayda zou liever in LA willen blijven, vertellen bronnen aan Daily Star. "Het kindje wordt in Californië geboren, zeker weten", aldus een insider.

"Ayda en Robbie hebben na de geboorte van Teddy bijna een jaar in Engeland gewoond, maar nu ligt hun basis in Amerika", vervolgt de insider. "Ayda woont liever in LA. Daar wonen al haar vrienden en wat familieleden. Ze is trots op haar Amerikaanse achtergrond, net als dat Robbie blij is met zijn Engelse afkomst."

Een bron meldt dat Robbie heeft ingestemd met de wens van zijn vrouw. Bij de geboorte van hun eerste kindje Teddy dacht hij hier nog heel anders over. Zij werd in Engeland geboren, omdat Robbie dat per se wilde. "Maar omdat Ayda degene is die moet bevallen, vindt hij dat hij met haar wens moet instemmen. Het is het enige wat hij voor haar kan doen."

Field zou over een paar weekjes uitgerekend zijn. Er gaan geruchten dat de twee een jongetje krijgen. Dochter Teddy werd in 2012 geboren, twee jaar nadat Ayda en Robbie elkaar hun jawoord gaven.

08-09-2014 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alyssa Milano laat dochtertje zien

Alyssa Milano laat dochtertje zien

http://oi62.tinypic.com/i50kdt.jpg

Alyssa Milano heeft haar pasgeboren dochtertje Elizabella Dylan Bugliari laten zien. De actrice heeft een foto van het kleine meisje via Twitter gedeeld.

Op het plaatje is slechts een deel van het meisje te zien. "Milo heeft voor het eerst zijn kleine zusje vast", schrijft ze bij het kiekje.

Milano beviel afgelopen donderdag. Milano (41) en haar 33-jarige echtgenoot David Bugliari hebben samen al een zoontje van drie: Milo.

08-09-2014 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie New York onderzoekt dood Joan Rivers

Politie New York onderzoekt dood Joan Rivers

http://oi61.tinypic.com/s3eo15.jpg

De politie van New York is een onderzoek gestart naar de dood van Joan Rivers. Dat laat een politiewoordvoerder weten aan entertainmentsite The Hollywood Reporter.

De Amerikaanse comédienne en tv-persoonlijkheid overleed donderdag op 81-jarige leeftijd nadat ze vorige week een hartstilstand kreeg tijdens een operatie aan haar stembanden in de kliniek Yorkville Endoscopy. De politie onderzoekt haar dood omdat niet duidelijk is of ze een natuurlijke dood is gestorven.

"Dan voeren we altijd een onderzoek uit", aldus de woordvoerder. "Maar het zou kunnen dat alsnog vast komt te staan dat er sprake was van een natuurlijke doodsoorzaak." Eerder werd al bekend dat het ministerie van Volksgezondheid van de staat New York een onderzoek naar haar dood is begonnen.

Het lichaam van Rivers werd gisteren naar een crematorium in New Jersey gebracht. Vandaag vindt haar uitvaart plaats. De dienst wordt gehouden in de Temple Emanu-El, een synagoge in Manhattan.

08-09-2014 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey weer aan het werk

Mariah Carey weer aan het werk

http://oi57.tinypic.com/a0uscm.jpg

Mariah Carey is weer aan het werk. Ondanks alle commotie rondom haar privéleven heeft de zangeres weer zin in om aan de slag te gaan. "De repetities beginnen weer", twittert ze.

Bij het berichtje deelt ze twee foto's van zichzelf, op beide plaatjes is ze met andere artiesten aan het spelen. 'TheElusiveChanteuseShow', schrijft ze ook in het berichtje. Deze tour begint op 4 oktober in Tokio, daarna reist Mariah voor de optredens door Azië.

Billboard meldt dat er binnenkort nog meer optredens aan de tour worden toegevoegd. De tour staat in het teken van Carey haar laatste album Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Mariah en haar man Nick Cannon zijn de laatste tijd regelmatig in het nieuws. Hun huwelijk zou op springen staan en er gaan zelfs geruchten dat de twee momenteel ruzie maken over de voogdij van hun twee kinderen.

08-09-2014 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste 'Zevende Dag' voor Tim Pauwels eindigt met koude douche

Eerste 'Zevende Dag' voor Tim Pauwels eindigt met koude douche

http://oi61.tinypic.com/710nlf.jpg

Vandaag was het de grote vuurdoop voor Tim Pauwels als presentator van 'De Zevende Dag'. De doorgewinterde VRT-journalist bracht het er uitstekend vanaf, maar kreeg op het einde van de uitzending wel een koude douche te verwerken. Pauwels heeft naar eigen zeggen een hekel aan hypes en wil de Ice Bucket Challenge daarom aan zich laten voorbijgaan. Maar niet iedereen is die mening toegedaan...

08-09-2014 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reddit sluit gedeelte van gelekte foto's

Reddit sluit gedeelte van gelekte foto's

http://oi59.tinypic.com/1zdvu39.jpg

Het populaire sociaal netwerk Reddit heeft besloten om een subforum te sluiten dat een grote rol speelde bij de verspreiding van de gelekte naaktfoto's van verschillende Hollywoodsterren. De foto's werden oorspronkelijk via de forumsite 4Chan gedeeld, maar waren al snel te vinden via Reddit.

Het subforum The Fappening op Reddit had links geplaatst waarop veel van de naaktfoto's te zien waren. Reddit heeft besloten deze offline te halen. "Ondanks dat de huidige Amerikaanse wet het linken naar gestolen materiaal niet verbiedt, betreuren wij de diefstal van de afbeeldingen en willen wij de verspreiding niet goedkeuren", licht de site toe.

Desondanks zal Reddit de voorwaarden van de site niet aanpassen. De site vindt het juist belangrijk dat mensen nieuws vrijelijk moeten kunnen delen en bespreken. Dit beperken zou tegen de principes van Reddit gaan. Ze leggen dan ook de verantwoordelijk duidelijk bij de gebruiker.

Raar
De maker van The Fappening vindt het raar dat hier zo lang mee is gewacht. "Als Reddit mijn subforum maandag had verwijderd, had ik dat prima gevonden. Nu hebben ze een week en meer dan een kwart miljard pageviews gewacht."

Op 1 september verschenen tientallen naaktfoto's van bekende Hollywoodsterren als Jennifer Lawrence, Kaley Cuoco, Kate Upton, Selena Gomez op het internet. Een anonieme hacker kreeg waarschijnlijk toegang tot onder andere Apple-opslagdienst iCloud door speciale politiesoftware te gebruiken.

08-09-2014 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joan Rivers krijgt Hollywood-uitvaart die ze wilde

Joan Rivers krijgt Hollywood-uitvaart die ze wilde

http://oi59.tinypic.com/qrfcy8.jpg

Joan Rivers schreef ooit in haar boek I Hate Everyone dat ze een grote Hollywood-begrafenis wilde en dat heeft ze gekregen. De donderdag overleden comédienne had bij haar uitvaart bezoek van onder anderen Whoopi Goldberg, Sarah Jessica Parker, Kelly Osbourne, Howard Stern, Donald Trump en Barbara Walters om haar de laatste eer te bewijzen. Er was ook een grote schare fans en pers aanwezig, blijkt uit foto's van verschillende Amerikaanse media.

Ze heeft altijd al de draak gestoken met de dood. Eerder zei ze hierover: 'Het is de grote finale, het derde bedrijf, het laatste nummer. Zorg dat je het goed doet. Als je doodgaat, sterf dan een beetje interessant! Is er iets verschrikkelijkers dan een saaie dood? Ik denk het niet.' Of Meryl Streep aanwezig was tijdens de begrafenis is niet bekend, maar dat is wel iets waar Rivers altijd op hoopte, omdat ze dan tijdens de dienst 'zou huilen in verschillende accenten'.

Rivers overleed donderdag plotseling op 81-jarige leeftijd nadat ze tijdens een operatie getroffen werd door een hartstilstand. Wat de exacte doodsoorzaak is, is nog altijd niet helemaal duidelijk. De vraag is dan ook of ze wel een natuurlijke dood is gestorven. Daarom is de lokale politie ook een onderzoek gestart.

08-09-2014 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland Brasil in amper drie uur volledig uitverkocht

Tomorrowland Brasil in amper drie uur volledig uitverkocht

http://oi59.tinypic.com/2i6o0tj.jpg

Klokslag 12 uur voor de Brazilianen vandaag -18 uur in België- startte de ticketverkoop voor de allereerste editie van het festival Tomorrowland Brasil. Nog geen drie uren later waren alle 180.000 tickets de deur uit.

Geen enkel andere evenement ooit georganiseerd in Brazilië, verkocht zo snel al haar tickets, zegt Tomorrowland-woordvoerster Debby Wilmsen aan persbureau Belga.

Vorig jaar werd voor de allereerste keer een succesvolle editie georganiseerd in Chattahoochee Hills (Atlanta, USA). Op 1, 2 en 3 mei 2015 komt heel de wereld samen in Itu (Brazilië).

Voor de tiende verjaardag van Tomorrowland in Boom, vlogen de 360.000 kaartjes in minder dan twee uren de deur uit en dat was een wereldrecord.

06-09-2014 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Simone Battle van G.R.L. overleden

Zangeres Simone Battle van G.R.L. overleden

http://oi57.tinypic.com/29pb676.jpg

De Amerikaanse zangeres Simone Battle, een van de leden van meidengroep G.R.L., is op 25-jarige leeftijd overleden. Het lijkt erop dat ze zelfmoord heeft gepleegd, melden politiebronnen aan TMZ.

Battle werd aangetroffen in de slaapkamer van haar woning in Los Angeles. In een gezamenlijke verklaring lieten het management en de platenmaatschappij van de meidengroep weten 'diep bedroefd' te zijn. "Simone was een uitzonderlijk jong talent en mens, en we zijn allemaal kapot van het bericht van haar overlijden."

G.R.L. is een vervolg op The Pussycat Dolls. Toen die groep in 2010 uit elkaar ging, hield oprichter Robin Antin diverse audities om nieuwe leden te vinden. In 2013 ging de nieuwe groep verder onder de naam G.R.L. Battle was daarvoor bekend als finaliste van de Amerikaanse versie van The X-Factor.

06-09-2014 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'A Pigeon Sat On A Branch Reflecting On Existence' wint Gouden Leeuw op filmfestival Venetië

'A Pigeon Sat On A Branch Reflecting On Existence' wint Gouden Leeuw op filmfestival Venetië

http://oi61.tinypic.com/24zvixg.jpg

Op het Filmfestival van Venetië gaat de hoofdprijs, de Gouden Leeuw, naar 'A Pigeon Sat On A Branch Reflecting On Existence' van Roy Andersson. Dat is een Zweedse surrealistische komedie.

Van de twintig films in competitie waren er ook twee Belgische coproducties: het deels Italiaanse 'Pasolini' en het Franse 'La Rançon De La Gloire'. Acteur Benoit Poelvoorde speelde in die laatste film mee en acteerde ook in de Franse productie 'Trois Coeurs'.

06-09-2014 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer kijkt terug op "verschrikkelijke tijd"

Frans Bauer kijkt terug op "verschrikkelijke tijd"

http://oi58.tinypic.com/vuihz.jpg

Frans Bauer vierde afgelopen week de 70e verjaardag van zijn vader Chris. "Wie had dat nou nog kunnen denken? Dat hij deze mijlpaal nog heeft mogen halen", zegt Frans in de Nederlandse krant De Telegraaf over zijn vader, bij wie vier jaar geleden longkanker werd geconstateerd.

"Maar kijk nu eens, afgelopen donderdag werd hij 70", vervolgt de volkszanger, die ook in Vlaanderen een hit scoorde met 'Heb je even voor mij', opgewekt. "Dat hij zijn kleinkinderen ziet opgroeien, dat hij er nog is en die 70 kaarsjes heeft uitgeblazen. Ik had het niet durven denken, zelfs niet mogen hopen."

Deze week werd bekend dat Bauer binnenkort als jurylid is te zien is op de Nederlandse televisie in het tweede seizoen van 'Bloed, Zweet en Tranen'. De zanger heeft er duidelijk veel zin in, maar er is één dingetje waar hij wel een beetje tegenop ziet. Namelijk het leveren van kritiek: "Het is nogal wat om je oordeel te moeten geven over de prestaties van iemand die die nog staat na te trillen", aldus Frans, die zegt niemand helemaal af te willen fikken. "Aan de andere kant, het publiek wil wel een oordeel van je en wil ook dat je eerlijk bent. Daar moet ik nog even een weg in vinden."

06-09-2014 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff schakelt FBI in tegen valse naaktfoto's

Hilary Duff schakelt FBI in tegen valse naaktfoto's

http://oi57.tinypic.com/rtdnj8.jpg

De naaktfoto's van Hilary Duff die sinds vrijdag op het internet circuleren zijn nep, zo laat een woordvoerder van de actrice weten aan TMZ. Ondanks dat is Hilary van plan om juridische stappen te ondernemen vanwege de expliciete kiekjes. Haar advocaat heeft de FBI ingeschakeld, schrijft de website.

De woordvoerder van Hilary laat weten dat het overduidelijk is dat Duff niet op de foto's staat. De actrice zou namelijk nogal wat opvallende moedervlekken en een aantal tatoeages hebben en deze zijn niet te zien op de zogenaamde naaktfoto's van Hilary. Zo heeft de zangeres al heel wat jaren een tattoo op haar linkerenkel, maar deze is niet te zien op de kiekjes.

Duff is vastbesloten om het hier niet zomaar bij te laten zitten. Iedereen die meldt dat het wel degelijk Hilary is die op de plaatjes staat, zal worden vervolgd.

06-09-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Otto-Jan Ham: "Soms snapt een gast het gewoon niet"

Otto-Jan Ham: "Soms snapt een gast het gewoon niet"

http://oi57.tinypic.com/9j38ky.jpg

Otto-Jan Ham (35) kijkt met een gerust hart terug op de eerste week van het nieuwe seizoen van VIER-programma 'De Ideale Wereld'. "We zijn nu één week ver en er zijn nog geen rampen gebeurd", zegt Otto-Jan in Het Laatse Nieuws.

Bij het koffieapparaat in het Woestijnvis-hoofdkwartier krijgt hij complimentjes in zijn schoot geworpen. "Goeie show gisteren. Goeie cijfers ook. Doe zovoort", lacht de grote baas van tv-zender VIER Wouter Vandenhaute. Otto-Jan is tevreden met de goede start van 'De Ideale Wereld'. Ondanks dat Jonas Greinaert niet meer meewerkt aan het actualiteitsprogramma laten de kijkers het nog niet afweten. Regisseur Jan Eelen werkt ook aan andere projecten. "Het is bang afwachten hoe de kijkers gaan reageren." Maar Otto-Jan focust zich niet op de kijkcijfers. "Als televisiemaker kan ik alleen maar proberen een heel goed programma te maken."

Bullshit
'De Ideale Wereld' was deze week niet meteen hét kijkcijferkanon met 135.000 kijkers voor de eerste aflevering. "In het begin werd ik daar echt moedeloos van." Maar Otto-Jan heeft geleerd die cijfers naast zich neer te leggen "Ik vind die kijkcijfers bovendien de grootste bullshit die er bestaat", zegt de presentator. Maar online worden de video's van het satirisch programma wél gretig gedeeld en bekeken.

Politici snappen het niet
Volgens Otto-Jan is de vijver met topgasten nog lang niet uitgeput. In het VIER-programma nodigt Otto-Jan elke dag een centrale gast uit. "Het ergste dat we al hebben meegemaakt is dat een gast het gewoon niet snapt", vertelt Otto-Jan. De satire druipt er van af in 'De Ideale Wereld', maar sommige gasten zijn daar duidelijk niet op voorbereid. "Dat heb je vaak bij politici, zoals Vincent Van Quickenborne of Marianne Thyssen." Het programma valt ook niet echt te vergelijken met een ander actualiteitsmagazine in Vlaanderen. "Als je bij ons komt zitten, is dat een nogal aparte show."

06-09-2014 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney trouwt deze maand nog met Amal"

"George Clooney trouwt deze maand nog met Amal"

http://oi61.tinypic.com/195apt.jpg

George Clooney en zijn aanstaande Amal Alamuddin geven elkaar ergens deze maand het jawoord. Dat weet New York Daily News zeker. De advocate is afgelopen week namelijk gezien bij het gemeentehuis in de Londense buurt Chelsea waar ze haar aanstaande huwelijk zou hebben laten registreren.

Die registratie is verplicht voor Britten die in het buitenland gaan trouwen, aldus de krant. Hierdoor zou het ook duidelijk zijn dat de twee in Italië bij het Comomeer, waar George een huis heeft, in het huwelijksbootje zullen stappen. Daarnaast zou Amal gisteren samen met haar moeder en een vriendin zijn gezien bij het atelier van ontwerper Alexander McQueen. Dat is dezelfde designer die in 2011 de jurk van Catherine, de vrouw van prins William, maakte.

Hoewel George en Amal de details van hun grote dag voor zichzelf houden, doen er veel geruchten de ronde. Zo zou Brad Pitt een van de getuigen zijn van zijn collega en vriend.

06-09-2014 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mila Kunis is nerveus voor bevalling"

"Mila Kunis is nerveus voor bevalling"

http://oi61.tinypic.com/34nnl86.jpg

Mila Kunis is nerveus voor de bevalling van haar eerste kind. Dat vertellen bronnen aan Us Weekly. De actrice wordt erg gesteund door haar aanstaande Ashton Kutcher. De website meldt dat de acteur in de afgelopen weken niet van de zijde van zijn zwangere vriendin is geweken. De twee zouden er helemaal klaar voor zijn, zo is de babykamer al helemaal af.

Daarnaast zouden ze ook wat veranderingen hebben aangebracht in hun persoonlijke leven. "Ashton heeft een grote groep met vrienden die regelmatig over de vloer komen, maar dat hebben ze een beetje teruggeschroefd", aldus de insider. "Nu komen er alleen nog familieleden en hele goede vrienden langs."

Mila en Ashton verloofden zich in februari. Het koppel was toen al twee jaar samen.

06-09-2014 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirigent Nieuwjaarsconcert stapt op

Dirigent Nieuwjaarsconcert stapt op

http://oi60.tinypic.com/16ivdvn.jpg

Dirigent Franz Welser-Möst is met onmiddellijke ingang opgestapt als artistiek leider van de Wiener Staatsoper, het belangrijkste en grootste operahuis in Oostenrijk. In een brief aan de directeur van de Staatsoper noemt hij "verschillen van inzicht in artistiek opzicht" als reden voor zijn onverwachte besluit, schrijven Oostenrijkse media.

De Oostenrijker Welser-Möst (54) werd in 2003 door een Amerikaans muziektijdschrift uitgeroepen tot dirigent van het jaar. Hij leidde de afgelopen jaren twee keer het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker.

De dirigent schrijft dat hij lang heeft geprobeerd de meningsverschillen uit de weg te ruimen, maar ze bleken onoplosbaar. Welser-Möst had 2 jaar geleden zijn contract met de Staatsoper nog verlengd tot 2018.

06-09-2014 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIP Joan Rivers: haar grappigste uitspraken over mode

RIP Joan Rivers: haar grappigste uitspraken over mode

http://oi58.tinypic.com/iz2vye.jpg

De modewereld rouwt om de dood van comédienne Joan Rivers (81) gisteren. Met haar grappige commentaren tijdens rodeloperevents heeft ze bepaald hoe sterren zich vandaag kleden op belangrijke events.

De grappige modecriticus heeft de komst van sterrenstylisten veroorzaakt. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat modehuizen rijker konden worden wanneer bekende koppen een van hun creaties kozen op de rode loper. Want voor Joan Rivers in 1994 begon met kritiek te geven op wat sterren droegen voor evenementen, werd hier weinig aandacht aan besteed. Ook namen actrices al helemaal geen stylistes onder de arm, ze kozen simpelweg zelf wat ze droegen. Het begon allemaal toen ze een programma kreeg tijdens de Golden Globes in 1994 waarin ze commentaar gaf op de sterrenoutfits en dat draaide uit op een groot succes. Hoewel velen haar later probeerden te kopiëren, bleef Joan de beste in het vak. Vooral omdat de criticus geen schrik had van wat de sterren zouden denken als ze negatieve opmerkingen maakte. 

Het schitterende was dat Joan niet zo ijdel was dat ze zichzelf spaarde, haar grappigste uitspraken gingen namelijk over zichzelf. "Ik ben zo vaak bij de plastische chirurg langs geweest, dat ik mijn lijf na mijn dood aan Tupperware zou doneren."

06-09-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen maakt acteerdebuut in 'Lilyhammer'

Bruce Springsteen maakt acteerdebuut in 'Lilyhammer'

http://oi62.tinypic.com/2i0yxqc.jpg

Bruce Springsteen maakt zijn acteerdebuut in de Noorse tv-reeks 'Lilyhammer'. Steven Van Zandt, gitarist in Springsteens E-Street Band, speelt de hoofdrol in de komische reeks over een maffiabaas. Springsteen speet een begrafenisondernemer, vandaag vinden opnames plaats in New York.

Van Zandt speelde eerder in 'The Sopranos' en nu dus in de succesvolle Noorse reeks. Dev eerste aflevering van 'Lilyhammer' werd door één op vijf Noren bekeken. De reeks deed het ook zeer goed in de VS, waar het in het aanbod van Netflix zit.

Begrafenisondernemer
De opnames voor het tweede seizoen zorgden ervoor dat Van Zandt enkele shows tijdens de jongste tournee van Springsteen moest missen, maar de opnames voor het derde seizoen zullen geen concerten van The Boss kruisen.

Tony Sirico, die samen met Van Zandt in 'The Sopranos' speelde, krijgt ook een gastrol in een aantal afleveringen.

06-09-2014 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joan Rivers wilde 'lichaam doneren aan Tupperware'

Joan Rivers wilde 'lichaam doneren aan Tupperware'

http://oi60.tinypic.com/10d6t79.jpg

"Ik heb zoveel plastische chirurgie gehad, als ik overlijd wil ik mijn lichaam doneren aan Tupperware." Joan Rivers was niet vies van een beetje zelfspot en fantaseerde graag over een pompeuze uitvaart. In haar boek 'I Hate Everyone... Starting With Me' sprak ze haar wens uit voor een begrafenis in overdreven Hollywoodstijl.

"Als ik doodga (en ja, Melissa, die dag komt. En ja Melissa, alles staat op jouw naam), wil ik dat mijn uitvaart een groot showbizzgebeuren wordt met licht, camera, actie. Ik wil catering, ik wil paparazzi en ik wil publicisten die een scène schoppen", schreef Joan in haar boek. "Ik wil dat het helemaal Hollywood wordt. Ik wil geen bazelende rabbi, maar Meryl Streep die in vijf accenten huilt."

De televisiepersoonlijkheid stond ook bekend als liefhebber van plastische chirurgie; haar obsessie met haar uiterlijk duurt ook na haar dood nog voort. "Ik wil er dood beter uitzien dan levend. Ik wil begraven worden in een Valentinojurk en Harry Winston moet een mortuariumlabel voor me maken."

Tupperware
In de New York Times grapte ze in 2008 over wat er met haar lichaam moet gebeuren. "Ik heb zoveel plastische chirurgie gehad, als ik overlijd wil ik mijn lichaam doneren aan Tupperware."

06-09-2014 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!