Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga neemt clip op in Brussel"

"Lady Gaga neemt clip op in Brussel"

http://oi62.tinypic.com/2qcnzix.jpg

Lady Gaga komt op maandag 22 september naar Brussel. De Amerikaanse zangeres zal op de Grote Markt in onze hoofdstad haar nieuwe clip opnemen. Het is nog niet duidelijk of het om een promoclip gaat voor een evenement of een clip voor haar nieuwe single.

Eind september brengt Lady Gaga een nieuw studioalbum uit, 'Cheek to cheek'. Daarvoor werkt ze samen met de Amerikaanse crooner Tony Bennett. En toeval of niet, Bennett treedt maandagavond op in het Koninklijk Circus in Brussel, melden vtm nieuws en de krant La Capitale.

16-09-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna woest op tv-zender

Rihanna woest op tv-zender

http://oi58.tinypic.com/21jqexf.jpg

Rihanna is woest op CBS Sports. De Amerikaanse televisiezender wilde haar 'Run This Town' gebruiken als openingsnummer voor een American football-wedstrijd afgelopen donderdag, maar besloot daar toch vanaf te zien vanwege het huiselijk geweldschandaal rond speler Ray Rice. Nu heeft CBS alsnog aangegeven Rihanna's lied aanstaande donderdag te willen draaien, maar daar zit de zangeres niet meer op te wachten.

"CBS, jullie hebben mijn nummer teruggetrokken, maar nu willen jullie het donderdag laten horen? Nee, f**k you!", schreef Rihanna vandaag op Twitter. Gevolgd door het twitterbericht: "Het lef..."

Ray Rice kwam onlangs in de media omdat er een filmpje was opgedoken waarop te zien was hoe hij zijn vriendin, nu vrouw, bewusteloos slaat in een lift. Zijn contract bij de Baltimore Ravens werd meteen ontbonden. Rihanna kwam in 2009 in het nieuws nadat haar toenmalige vriend Chris Brown haar in elkaar had geslagen. Daarom zou een lied van haar als intro voor de wedstrijd volgens sommigen op dat moment een ongelukkige keuze zijn geweest.

16-09-2014 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown covert Mr. Probz

Chris Brown covert Mr. Probz

http://oi57.tinypic.com/9i7dxl.jpg

Chris Brown is fan van Mr. Probz. De Amerikaanse r&b-zanger plaatste vandaag een filmpje op Instagram waarop hij een stukje van het nummer Waves van de Nederlandse rapper en producer zingt.

Het is niet bekend of de zanger van plan is de cover officieel uit te brengen, maar gezien de reacties op het filmpje zijn zijn fans enthousiast.

Het nummer Waves kwam in Nederland uit in mei 2013 en leverde Mr. Probz onder meer een Edison en 3FM Awards op. In een remix van Robin Schultz ging de hit dit jaar de hele wereld over en behaalde de eerste plek in onder meer de Britse, Duitse, Oostenrijkse en Zweedse hitparades.

Mr. Probz werkt regelmatig samen met Amerikaanse sterren, zoals 50 Cent, Raekwon en Cassidy.

15-09-2014 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Vermeir vervangt Matthias Schoenaerts in nieuwe film van Groeningen

Tom Vermeir vervangt Matthias Schoenaerts in nieuwe film van Groeningen

http://oi62.tinypic.com/2czycm0.jpg

Productiehuis Menuet en Felix van Groeningen kondigen aan dat de Gentse acteur Tom Vermeir samen met Stef Aerts de hoofdrollen zullen vertolken in van Groeningens nieuwe film 'Belgica'. Dat meldt Cinevox.

Eind juli raakte bekend dat Matthias Schoenaerts verkiest om een Amerikaans project te doen in de periode dat 'Belgica' gedraaid wordt. Het was nochtans hét nieuws tijdens de Oscar-campagne van 'The Broken Circle Breakdown', van Groeningens vorige film: dat Vlaanderens meestbejubelde regisseur zou samenwerken met de meestgevierde Vlaamse acteur.

'Belgica' vertelt het verhaal van twee broers die samen een café runnen maar zelf ten onder dreigen te gaan aan het succes. De rol van Frank, de oudste broer, zal nu worden vertolkt door Gentenaar Tom Vermeir. Eerder was al bekend dat Stef Aerts de jongere broer Jo zal spelen.

A Brand
Vermeir is vooral bekend als zanger/gitarist van rockband A Brand, die hij tien jaar geleden oprichtte. Hun grootste radiohits zijn 'Hammerhead', 'Time' en 'Mad Love Sweet Love'. De groep stond onder meer op Werchter, Pukkelpop en South by Southwest. Als acteur heeft Vermeir vooral ervaring in het theater. Hij werkt onder meer regelmatig samen met Arne Sierens en Compagnie Cecilia. Sierens schrijft overigens mee aan het scenario van 'Belgica'. Het is na 'Dagen zonder Lief' zijn tweede samenwerking met Felix van Groeningen.

De opnames van 'Belgica' starten in december. De film komt op 14 oktober 2015 uit in de bioscoop.

15-09-2014 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West na rolstoelincident: "Ik ben getrouwd en christen, zoek een ander doelwit"

Kanye West na rolstoelincident: "Ik ben getrouwd en christen, zoek een ander doelwit"

http://oi61.tinypic.com/1448a6c.jpg

Tijdens zijn optreden in het Australische Brisbane heeft Kanye West een donderpreek tegen de media afgestoken naar aanleiding van het incident eerder in Sydney. Daar had hij twee rolstoelpatiënten aangespoord op te staan om te dansen. "Bullshit die buiten proportie is opgeblazen", zei West in Brisbane.

De 37-jarige rapper gaf vijf minuten lang van jetje tegen de media. "Ik ben een getrouwde, christelijke man met een gezin. Zoek een ander doelwit", foeterde hij.

Toch koos West het zekere voor het onzekere na zijn uitschuiver in Sydney. Volgens de Australische krant Courier Mail, was hij toch voorzichtiger toen hij het publiek opdroeg op te staan. "Iedereen die niet in een rolstoel zit of gehandicapt is, staat nu recht", zei hij. "Als je me niet kan bewijzen dat je in een rolstoel zit, moet je rechtstaan, zoniet mag je gerust blijven zitten".

15-09-2014 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lenige zwembadkunstjes van Ella Leyers

De lenige zwembadkunstjes van Ella Leyers

http://oi62.tinypic.com/11vipv9.jpg

Michelle Jenneke, de Australische hordeloopster die fans over de hele wereld in vuur en vlam zette met haar aanstekelijke opwarming, maakt ook school in ons land. Niemand minder dan Ella Leyers bootste haar kunstjes na, alvorens wel heel elegant in het water te duiken.

Imiteren moet je haar dan ook niet leren: vorige dinsdag kroop ze voor 'Lang Leve' zowaar in de huid van haar eigen vader. "Die imitatie is gewoon griezelig. Die bewegingen van het gezicht, hoe ze op de gitaar slaat: ik zie mezelf staan. Het is angstwekkend geloofwaardig", wist papa Jan daarover te vertellen.

15-09-2014 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijkse miljardair (81) getrouwd met 24-jarig Playboy-model

Oostenrijkse miljardair (81) getrouwd met 24-jarig Playboy-model

http://oi57.tinypic.com/1191m45.jpg

Een Oostenrijkse miljardair (81) heeft de 'ware liefde' gevonden bij een 57 jaar jonger Playboy-model. De excentrieke Richard Lugner gaf dit weekend zijn ja-woord aan blonde bimbo van dienst Cathy Schmitz.
Voor de steenrijke zakenman is het al zijn vijfde huwelijk, maar erg veel vertrouwen lijkt hij er niet in te hebben. "Hopelijk is deze keer de goede keer", liet hij optekenen.

Zaalwachters in traditionele klederdracht, een paardenkoets getrokken door vier lippizaners, ontelbare flessen champagne, twee duiven die door het kersverse paar losgelaten werden... Voor de paars getinte plechtigheid werd op geen cent gekeken.

Rondborstige Cathy leek wel zo weggeplukt uit een Disney-film. "Het stond niet in onze planning om verliefd te worden, maar het is toch gebeurd. Op liefde staat geen leeftijd", verklaarde ze eerder dit jaar.

15-09-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins William en Kate willen nanny aannemen"

"Prins William en Kate willen nanny aannemen"

http://oi57.tinypic.com/15wbbkz.jpg

Als hun tweede kind geboren is, willen prins William en zijn vrouw Catherine een fulltime nanny inhuren om te zorgen voor de kleine prins George en zijn toekomstige broertje of zusje. Dat schrijft de krant International Business Times.

Het koppel brak vorig jaar toen George ter wereld kwam met de Britse vorstelijke traditie om meteen na de geboorte een nanny in te schakelen. George heeft wel een nanny, maar die werkt niet fulltime bij het gezin.

Volgens een anonieme bron zijn de twee bang dat het ze allemaal te veel wordt met twee kinderen. "Ze hadden hun handen vol aan George en ze hebben veel nachten amper geslapen. Catherine zegt dat ze bij de volgende extra hulp wil."

Naar verluidt verhuist de prins met zijn gezin na de geboorte van de nieuwe telg naar hun woning in Amner Hall in Norfolk, om de kinderen daar te laten opgroeien. De baby zal net als George ter wereld komen in St Mary's Hospital in Londen.

15-09-2014 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren vergeten beha op Londen Fashion Week

Sterren vergeten beha op Londen Fashion Week

http://oi59.tinypic.com/m9ljcg.jpg

De Britse zangeres draagt doorgaans kleurrijke outfits, maar gisteren gooide Rita Ora het over een andere boeg op de Londen Fashion Week. Een beha leek echter wel aangewezen onder haar diep uitgesneden jumpsuit, gelukkig kon ze nog net een nipple slip voorkomen. Ook Cara Delevignge arriveerde vandaag met een erg gewaagde outfit voor de modeshow van Burberry Prorsum.

Hand in hand met Kate Moss daagde Cara vandaag in maatpak op voor de show van Burberry. Het 22-jarige model glimlachte breed in de chique, donkerblauwe outfit die ze combineerde met sneakers. Ze showde ook een handtas van het modehuis en werkte haar look af met een gouden lichaamsketting. De wat oudere Kate hield het erg eenvoudig met een preutse zwarte outfit.

De 23-jarige zangeres droeg blonde haarextentions in combinatie met een stijlvol krijtgestreept pak met een paar hoge hakken. Rita was een van de vele aanwezigen op de onthulling van de Stella McCartney Green Carpet Collection. Op het modefeestje van de dochter van Paul McCartney doken ook heel andere Hollywoodsterren als Drew Barrymore, Salma Hayek en Samuel L. Jackson op.

15-09-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe is weer single

Louis Talpe is weer single

http://oi59.tinypic.com/2mca7ar.jpg

Louis Talpe en zijn Duitse vriendin Alicia Endemann zijn uit elkaar. Dat heeft het management van Talpe aan Het Nieuwsblad bevestigd.

Talpe en Endemann laten in een mededeling weten: "Een relatie zien eindigen is nooit leuk en vooral heel erg pijnlijk. Liefde kan ongelooflijk sterk zijn, maar is soms niet genoeg om twee mensen bij elkaar te houden. Liefde is ook loslaten. Om speculaties te vermijden, benadrukken we dat we in goede verstandhouding uit elkaar gaan en er geen derde partij bij betrokken is. Na dit bericht willen we verder geen commentaar geven. Graag het respect om dit privé en in alle rust te kunnen verwerken."

De Vlaamse acteur en zijn ex-vriendin, een 25-jarige voormalige Miss Duitsland, waren sinds de zomer van 2010 samen.

Vorig jaar werd Talpe betiteld tot 'meest sexy man' door Glossy.

15-09-2014 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus covert Led Zeppelin

Miley Cyrus covert Led Zeppelin

http://oi60.tinypic.com/3532jqf.jpg

Na haar Beatles-cover met de Flaming Lips in mei, heeft Miley Cyrus zich opnieuw gewaagd aan een klassieker. Zo deelde ze gisteren een krachtige cover van 'Babe I'm Gonna Leave You' . Hoewel het nummer, oorspronkelijk geschreven door folkzangeres Anne Bredon, door de jaren heen gretig werd gecoverd, lijkt Mileys versie vooral geïnspireerd op de uitvoering van de legendarische band Led Zeppelin.

Miley deelde haar cover van het nummer, dat klinkt alsof het in haar woonkamer is opgenomen, vrijdag op Soundcloud en Twitter met het eenvoudige bijschrift: 'Check this out'. Ze koos voor extra zware gitaren en een ruwe klank.

Het nummer verscheen op het debuutalbum van Led Zeppelin in 1969. Ook folkzanger Joan Baez hielp het nummer aan bekendheid in de vroege jaren 60.

Eerder deze week maakte de popster ook bekend dat ze van plan is 'I'm Your Man' van Leonard Cohen te coveren. Hoewel het onduidelijk is of deze covers deel uitmaken van een groter project, zal Mileys versie van 'Lucy in the Sky With Diamonds' binnenkort wel op het Flaming Lips tribute-album voor 'St. Pepper's Lonely Hearts Club Band' verschijnen.

15-09-2014 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serena en Eva genieten van zon, zee en strand

Serena en Eva genieten van zon, zee en strand

http://oi60.tinypic.com/2euo1ly.jpg

Naast de kleine, slanke Eva Longoria ziet Serena Williams er nog imposanter uit. De actrice en de tennisster genoten gisteren samen van wat welverdiende rust en ontspanning in de Amerikaanse badstad Miami.

De 32-jarige atlete showde haar gespierde lichaam op het strand in bikini in het gezelschap van Eva Longoria. De actrice zag vorige zondag hoe Serena Wozniacki versloeg op de US Open in New York. De indrukwekkende tennisster leek met haar 1,75 meter nog groter tegenover Eva, die slechts 1,57 meter meet.

Longoria ontspande samen met haar vriend, de Mexicaanse multimiljonair Jose Antonia Baston, in een wit playsuit onder de zon van Miami.

Venus Williams was de grote afwezige in het gezelschap. De twee sportieve zussen zouden ruzie hebben door het gefeest en de lange nachten in het uitgaansleven van Serena.

15-09-2014 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch niet zwanger? Beyoncé feest met champagne

Toch niet zwanger? Beyoncé feest met champagne

http://oi58.tinypic.com/2wlyre0.jpg

Eerst gingen ze scheiden, dan waren ze zwanger en nu Beyoncé gisterenavond gespot werd met een glas champagne is er nog weer verwarring rond haar relatie met rapper Jay Z.

Nadat manlief vrijdag de tekst van zijn nummer 'Beach is Better' veranderd had naar "Cos she pregnant with another one", begonnen de geruchten dat Beyoncé haar tweedje kindje zou verwachten. De fans gingen in overdrive en het regende felicitaties op Twitter. De roddels startten enkele weken geleden toen Beyoncé werd gespot terwijl ze haar buik vasthield. Maar nu lijkt niemand het nog te weten sinds Beyoncé dit weekend backstage met een glas champagne werd gespot.

Terwijl de ene meent dat ze nu toch niet zwanger is, schrijft de andere dat een glaasje mag. Maar een opmerkzame fan reageert dat er geen bubbels in het drankje zitten, dus dat Beyoncé ook een of ander alcoholvrij sapje aan het drinken kan zijn. Wordt vast en zeker vervolgd.

15-09-2014 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin van Benedict Cumberbatch bekend

Vriendin van Benedict Cumberbatch bekend

http://oi61.tinypic.com/2hq5bom.jpg

Het mysterie rond de vriendin van Benedict Cumberbatch is ontrafeld. De Mirror heeft de vrouw geïdentificeerd die de Sherlock-acteur in juni vergezelde naar Roland Garros in Parijs, waarna ze vaker samen werden gezien. Het is de Britse actrice en theaterregisseur Sophie Hunter.

Volgens Mirror zijn Benedict (38) en Sophie (36) al een aantal weken samen. Ze worden regelmatig samen gezien. Sophie studeerde Frans en Italiaans in Oxford, volgde een theateropleiding in Parijs en was in 2004 te zien in de film Vanity Fair. Daarnaast speelde ze kleine rollen in tv-series als Midsomer Murders en Torchwood.

Benedict en Sophie kennen elkaar al een paar jaar. Ze speelden in 2009 samen in de film Burlesque Fairytales.

Benedict Cumberbatch had eerder een relatie met modeontwerpster Anna James. Die relatie liep in 2012 op de klippen. Daarvoor was hij 12 jaar samen met actrice Olivia Poulet. Begin volgend jaar begint Benedict met de opnames van het vierde seizoen van de BBC-detectiveserie Sherlock.

15-09-2014 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensgroot beeld van Amy Winehouse onthuld

Levensgroot beeld van Amy Winehouse onthuld

http://oi60.tinypic.com/f9oxv.jpg

Op de geboortedag van Amy Winehouse is vandaag in Londen een bronzen standbeeld van de zangeres onthuld. Het is te vinden in haar oude buurt Camden op de Stables Market, niet ver van het huis waar de zangeres in juli 2011 overleed.

Amy's vader Mitch Winehouse onthulde het standbeeld van de Britse kunstenaar Scott Eaton. Ook Amy's moeder Janis was erbij. ''Het is ongelooflijk emotioneel om te zien hoe Amy vereeuwigd is. Scott heeft het geweldig gedaan. Het beeld laat Amy zien in een prachtig moment in haar leven. De familie is Scott erg dankbaar en we hopen dat fans van Amy gaan houden van het standbeeld'', citeert NME de vader van de zangeres die op 27-jarige leeftijd stierf door een alcoholvergiftiging. Ze zou zondag 31 jaar zijn geworden.

''We willen dat iedereen haar talent herinnert. Dat kan door haar muziek en de Amy Winehouse Foundation.'' De vader zei ook dat de wijk Camden veel voor Amy Winehouse betekende en dat gold ook andersom. Hij vindt de plek in het hart van de drukte van het stadsdeel dan ook zeer passend.

Volgens de kunstenaar heeft hij gekozen voor een pose die Amy's houding en kracht verbeeldt, maar ook subtiel verwijst naar haar kwetsbaarheid. Eaton: ''Het ontwerp is niet gebaseerd op een enkele foto of een moment in de tijd, maar is een samenraapsel van invloeden. Doordat het beeld is gebaseerd op veel belangrijke momenten uit haar leven komt het kunstwerk hopelijk dichtbij de essentie.''

15-09-2014 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry zegt feest voor 30ste verjaardag af voor zieke Kate

Prins Harry zegt feest voor 30ste verjaardag af voor zieke Kate

http://oi58.tinypic.com/x3g4eu.jpg

De schoonbroer van de zwangere Kate Middleton heeft het feest ter gelegenheid van zijn 30ste verjaardag afgelast door de ernstige ochtendmisselijke van zijn zwangere schoonzus .

Voor zijn verjaardag morgen had Prins Harry enkele vrienden uitgenodigd voor een minibuffet gisterenavond in het nieuwe appartement van Kate en Prins William in Kensington Palace. Maar vorige week contacteerde hij zijn gasten dat hij het ongepast vond om te feesten terwijl Kate ziek is.

De vermoedelijke nieuwe vriendin van Harry Camilla Thurlow zou ook uitgenodigd geweest zijn. Een bron zei dat Kate erg betrokken was geweest bij de organisatie van het feestje. Toen ze zo ziek werd, vond Harry dat het niet juist was om toch te ieren. De bron voegde eraan toe: "Hij heeft zijn vrienden beloofd dat hij nog een feestje zal geven wanneer de tijd rijp is."

Morgen, op zijn dertigste verjaardag dus, erft Harry 10 miljoen pond van zijn moeder.

15-09-2014 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa filmfans voor Pierce Brosnan in Oostende

Massa filmfans voor Pierce Brosnan in Oostende

http://oi58.tinypic.com/ver685.jpg

Pierce Brosnan heeft zondagavond zijn nieuwe film 'The November Man' voorgesteld op het Filmfestival Oostende. De acteur kreeg ook een ster op de Zeedijk.

Pierce Brosnan onthulde zijn ster in aanwezigheid van enkele honderden fans en ook aan de rode loper troepten heel wat mensen samen om een glimp op te vangen van de man. De acteur deelde handtekeningen uit, maakte selfies en begroette zijn fans. Na de voorstelling van de actiethriller, kwam Pierce Brosnan in de zalen om de film te bespreken.

Brosnan vertolkt in 'The November Man' een gevaarlijk en getraind ex-CIA-agent die terug wordt opgeroepen voor een behoorlijk persoonlijke missie. Hij staat in voor de bescherming van Alice Fournier, die een jarenoude samenzwering aan het licht zou kunnen brengen. Hij moet het hierbij opnemen tegen zijn voormalige CIA-protégé David Mason en komt terecht in een dodelijk spel tussen hoge CIA-kopstukken en de Russische president.

Het scenario is van de hand van Michael Finch & Karl Gajdusek en is gebaseerd op de roman 'There are no spies', één van de bestsellers uit de 'November Man'-boekenreeks. De film werd geregisseerd door Roger Donaldsen.

Pierce Brosnan verwierf grote bekendheid met zijn rol van de Britse geheim agent James Bond in 'Golden Eye', 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough' en 'Die Another Day'.

15-09-2014 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film van Roskam bij best bekeken films in de VS

Film van Roskam bij best bekeken films in de VS

http://oi61.tinypic.com/fv8i7p.jpg

'The Drop', de eerste Amerikaanse film van de Belgische regisseur Michaël R. Roskam, staat op de vierde plaats in de lijst van best bekeken films in de Verenigde Staten. De eerste dag in de zalen bracht 1.460.000 dollar (1.130.000 euro) op. De film kostte 15 miljoen dollar om te maken.

De best bekeken film in de VS was vrijdag 'No Good Deed', gevolgd door 'Dolphin Tale 2', en 'Guardians of the Galaxy'. Opvallend is dat al die films in veel meer zalen worden vertoond dan 'The Drop'. 'Dolphin Tale 2' loopt bijvoorbeeld in 3.656 zalen, tegenover 809 voor 'The Drop'. Ook het nummer vijf in de rangschikking, 'Let's be Cops', draait in bijna drieduizend zalen.

'The Drop' is de eerste film die Michaël R. Roskam maakte in de Verenigde Staten, met Tom Hardy en de intussen overleden James Gandolfini in de hoofdrollen. Ook Matthias Schoenaerts speelt een rol.

In België gaat de film op 24 september in première.

15-09-2014 om 00:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nouvelle Vague-componist Antoine Duhamel overleden

Nouvelle Vague-componist Antoine Duhamel overleden

http://oi60.tinypic.com/2r3v43c.jpg

Antoine Duhamel, componist van de Franse Nouvelle Vague-films, is vanochtend op 89-jarige leeftijd in zijn woning in Val d'Oise, nabij Parijs, overleden. Dat hebben zijn nabestaanden meegedeeld.

Antoine Duhamel, zoon van de schrijver Georges Duhamel en theateractrice Blanche Albane, maakte naam in de jaren '60 als componist van de jonge filmers van de Nouvelle Vague, met name de iconen Godard en Truffaut.

Voor Jean-Luc Godard maakte hij de muziek voor de film 'Pierrot Le Fou' (1965, met Anna Karina en Jean-Paul Belmondo), voor Francois Truffaurt verzorgde hij de score van de films 'Baisers volés', 'La sirène du Mississipi', 'Domicile conjugal' en 'L'enfant sauvage'. Ook met zijn vriend Bertrand Tavernier werkte hij vaak samen, onder andere voor 'Que la fête commence' en 'Deathwatch' ('La mort en direct').

Duhamel maakte ook niet voor de Zevende Kunst bestemde composities, waaronder opera's ('Ubu', 'Quatre-vingt treize'), melodieën en liederen.

14-09-2014 om 09:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pia Zadora zwaargewond na val met golfkar

Pia Zadora zwaargewond na val met golfkar

http://oi58.tinypic.com/34g0b29.jpg

De Amerikaanse actrice en zangeres Pia Zadora is zwaargewond geraakt na een val met een golfkar. De actrice werd met ernstig hoofdletsel opgenomen in een ziekenhuis in Las Vegas. De golfkar werd bestuurd door haar zoon.

De echtgenoot van Zadora, Mike Jeffries, vertelde aan de Las Vegas Sun dat de zangeres op de intensive care ligt. Al haar optredens in het Italiaanse restaurant Piero's in Las Vegas zijn geannuleerd.

Pia Zadora (61) scoorde midden jaren tachtig verschillende hits. Ze werd vooral bekend door het nummer 'When the Rain Begins to Fall', een duet met Jermaine Jackson uit 1984.

Zadora raakte vorig jaar al eens in opspraak toen ze haar zoon met een tuinslang achterna zou zijn gerend, omdat hij niet naar bed wilde. De rechter droeg haar vervolgens op haar alcoholgebruik onder controle  te krijgen.

14-09-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!