Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez en Iggy Azalea kletsen de billen tegen elkaar in pikante battle

Jennifer Lopez en Iggy Azalea kletsen de billen tegen elkaar in pikante battle

http://oi58.tinypic.com/2lo3tll.jpg

Of u het nu toejuicht of betreurt: de muziekwereld heeft er een vestimentair niemendalletje bij, met in de hoofdrollen Jennifer Lopez en Iggy Azalea. Vermits de titel van het liedje 'Booty' luidt, weet u meteen ook op welk lichaamsdeel de klemtoon ligt.

Vol enthousiasme kletsen beide sterren hun billen tegen elkaar, in een eindeloze rollercoaster van heupenzwaaiende verleiding. Laat via onze poll maar weten of u deze dappere poging om twerk-koningin Miley Cyrus van haar troon te stoten kon smaken.

20-09-2014 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bear Grylls doet aanzoek: "De ring zat tussen mijn billen"

Bear Grylls doet aanzoek: "De ring zat tussen mijn billen"

http://oi62.tinypic.com/vr8r44.jpg

Globetrotter Bear Grylls heeft een aantal details uit de doeken gedaan van het huwelijksaanzoek dat hij zijn vrouw deed. De Britse avonturier koos een partijtje naaktzwemmen uit als geschikt moment. En de ring? Die zat tussen zijn billen geklemd.

Geen bloemen, restaurants of champagne voor Bear Grylls. Neen, hij vond dat zijn huwelijksaanzoek zijn karakter moest reflecteren, dus koos hij voor een romantisch moment in de vrije natuur: naaktzwemmen met zijn toekomstige verloofde.

De naturist vertelt wel dat hij er misschien langer over had moeten nadenken. "Ik had de ring tussen mijn billen geklemd, aangezien er geen zakken zitten in mijn adamskostuum. Toen ik hem eruithaalde, keek Shara nogal vreemd op. 'Wat ben je aan het doen?', vroeg ze." Bear kon echter nooit antwoorden, aangezien op dat moment een grote golf hem mee het strand op sleurde.

"Ik was aan het tollen en er was overal zeewier. Ik heb het dus twee keer moeten proberen, maar ze zei wel 'ja'. Waarschijnlijk omdat ze te verbaasd was om iets anders te zeggen", lacht de ex-SAS'er.

20-09-2014 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adrien Brody krijgt ster op Oostendse Walk of Fame

Adrien Brody krijgt ster op Oostendse Walk of Fame

http://oi62.tinypic.com/2nuuetl.jpg

Oscarwinnaar Adrien Brody heeft gisterenavond zijn ster op de Oostendse Walk of Fame mogen schoonvegen, het vaste onthullingsritueel in Oostende. Hij was er op bezoek in het kader van het Filmfestival van Oostende, waar hij zijn nieuwste prent 'Third Person' voorstelde.

Amper vijf dagen nadat Pierce Brosnan zijn ster onthulde, kreeg Oostende opnieuw hoog bezoek van een Hollywoodacteur. Deze keer was het Adrien Brody die de borstel in handen kreeg.

Brody verwierf naam en faam met zijn rol als de Poolse pianist Wladyslaw Szpilman in de bekroonde film 'The Pianist'. Hij won er zelfs een Oscar mee en staat nog steeds geboekstaafd als jongste man die een Oscar kreeg in de categorie 'Beste Acteur'. Ook de Israëlische Moran Atias kreeg een ster. De actrice wordt bestempeld als een rijzend talent. Beiden kwamen ze 'Third Person' voorstellen in avant-première. Dat is de nieuwste prent van Paul Haggis.

Met deze sterrenparade kwam meteen ook een einde aan het Filmfestival Oostende dat bijna elke avond volle zalen lokte. Vandaag staat wel de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen, de Ensors, nog op het programma.

20-09-2014 om 01:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo maakte Prins Harry dag van huilend meisje goed

Zo maakte Prins Harry dag van huilend meisje goed

http://oi62.tinypic.com/dzh6ad.jpg

De kleine Isabelle Nixon was erg droevig bij de slotceremonie van de Invictus Games omdat ze de band Foo Fighters niet aan het werk kon zien. De charmante Prins Harry troostte het meisje door haar op zijn schouders te zetten en ze toch alles kon meemaken.

Het meisje had lang uitgekeken naar het optreden vorig weekend, maar enkele andere honderden concertgangers maakten dat ze niets van de kunsten van Dave Grohl en co kon zien. Gelukkig zag organisator van de Invictus Games prins Harry dat Isabelle het moeilijk had en hielp hij haar. De meid besefte niet dat haar weldoener de prins was, tot haar mama duidelijk maakte met wie ze aan het dansen was.

Volgens haar papa was het geen bewuste zet van Harry om zichzelf populairder te maken. "Het was gewoon een ingeving van het moment. Toen onze dochter wist met wie ze te maken had, kon ze geen woord meer uitbrengen. Daarna kon ze maar niet stoppen met glimlachen." Mama Taryn voegt eraan toe dat Isabelle nu denkt dat ze een prinses is en aan iedereen zegt dat ze gedanst heeft met oom Harry. "Hij was de perfecte gentleman en maakte ieders dag goed."

20-09-2014 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Beyoncé vergeet even mee te lippen

Oeps! Beyoncé vergeet even mee te lippen

http://oi57.tinypic.com/2md2afk.jpg

Ze heeft een van de beste stemmen van haar generatie, maar dat wil blijkbaar niet zeggen dat ze die altijd live gebruikt. Een fan kon tijdens op beeld vastleggen hoe superster Beyoncé even vergat mee te lippen met haar muziekbandje.

De beelden werden opgenomen tijdens een van de 'On The Run'-concerten, die Beyoncé samen met manlief Jay Z opvoerde. De zangeres is lustig 'Partition' aan het zingen, maar stopt tijdens een pauze in het nummer even om wat fans te begroeten en haar kapsel weer in de plooi te leggen. Jammer genoeg vergeet ze even later om weer te beginnen zingen, maar gelukkig nemen de vocals op het muziekbandje de taak van haar over.

Het is niet de eerste keer dat Queen Bey in een lipschandaal terechtkomt. In 2013 kwam ze al onder vuur te liggen toen bekend raakte dat ze haar optreden voor Obama's inhuldiging niet live had gezongen.

20-09-2014 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Friends na 10 jaar nog steeds zo populair is

Waarom Friends na 10 jaar nog steeds zo populair is

http://oi58.tinypic.com/68whu9.jpg

Comedyserie Friends zag deze maand 20 jaar geleden het levenslicht en is 10 jaar na de laatste aflevering nog altijd ongekend populair. "De kracht was en is dat het gaat om dat moment dat je net na de universiteit begint aan het echte leven en je vrienden je familie zijn. Dat warme gevoel kent iedereen."

De serie die 22 september 1994 op de Amerikaanse televisie debuteerde en 10 jaar geleden stopte, werd een regelrechte wereldhit: te zien in meer dan honderd landen, de dvd-boxen staan bij miljoenen en nog eens miljoenen mensen in de kast en de show leverde wereldwijd 3 miljard dollar (2,4 miljard euro) aan inkomsten op. Sterker nog, er zijn wetenschappers die beweren dat de serie bepalend is geweest voor het leven van een complete generatie. "Ik weet dat ze dat zeggen en ik ben er enorm door gevleid," zegt schrijfster en medebedenkster Marta Kauffman. "Maar of ik het ermee eens ben, dat weet ik zo net niet."

20-09-2014 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Deux jours, une nuit' is Belgische inzending voor de Oscars

'Deux jours, une nuit' is Belgische inzending voor de Oscars

http://oi57.tinypic.com/jrzg5g.jpg

De film 'Deux jours, une nuit' van Jean-Pierre en Luc Dardenne wordt de Belgische inzending voor de Oscars. Dat heeft een nationale jury bestaande uit zes mensen uit het Belgische filmberoep beslist. De film verdedigt ons land in de categorie voor Beste Niet-Engelstalige Film. Het is de vierde keer dat de broers naar de uitreiking van de filmprijzen ijn Los Angeles mogen.

De jury, voorgezeten door Joëlle Levie, was unaniem in haar beslissing. Ze prees onder meer "de cinematografische kwaliteiten van de film en het sterke eigentijdse en universele karakter ervan". Een ander pluspunt is volgens de jury "het trans-Atlantische potentieel van de film: ten eerste door de Franse hoofdrolspeelster Marion Cotillard, die in 2008 een Oscar won voor 'La môme' en bekend is in Hollywood. Voorts vanwege de goed kritieken die de film in Noord-Amerika kreeg na de première op het filmfestival van Cannes in mei."

'Deux jours, une nuit' gaat over een werkneemster, Sandra (gespeeld Marion Cotillard), die één weekend - of twee dagen en een nacht - de tijd heeft om haar collega's te overtuigen om hun premie af te staan zodat zij haar werk kan behouden. Ze wordt geholpen door haar echtgenoot, gespeeld door de Belgische acteur Fabrizio Rongione.

De film ging in mei in première op het filmfestival van Cannes en is ook een van de zes kanshebbers op de publieksprijs van de European Film Awards.

Vierde keer, goede keer?
'Deux jours, une nuit' is de vierde film van de broers Dardenne die ons land instuurt naar de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS), die de Oscars organiseert. De vorige drie waren 'Rosetta' (1999), 'Le Fils' (2002) en 'L'Enfant' (2005).

De uitreiking van de Oscars vindt plaats op 22 februari 2015 in het Dolby Theatre in Los Angeles. De nominaties worden bekendgemaakt op 15 januari.

20-09-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het is écht menens tussen 'De Lau' en Roos"

"Het is écht menens tussen 'De Lau' en Roos"

http://oi62.tinypic.com/148hs92.jpg

Ja, de broer van Astrid Bryan en Roos zijn een stel. En ja, ze zullen deelnemen aan het nieuwe VTM-dansprogramma 'Dansdate', zo vernamen we gisteren in de entourage van het koppel. Roos en De Lau gaan dus meteen voor de ultieme relatietest, samen met vijf andere koppels, onder wie Josje van K3 en Kevin Janssens.

Laurens 'De Lau' Nuyens (33) en zijn vriendin Roos Vandekerckhove (31) zijn sinds woensdagochtend in het land en stonden gisteravond al voor het eerst samen op de oefenvloer van 'Dansdate'. "Dit is voor hen en voor de vijf andere deelnemende koppels zonder meer de ultieme relatietest", vindt Niels Destadsbader, die met 'Dansdate' door de grote poort bij VTM binnenkomt als presentator.

Straffe prestatie dus van de makers van het programma dat ze Laurens en Roos konden strikken. "De Lau en zijn nieuwe vriendin nemen deze uitdaging écht met volle overtuiging aan", klinkt het in hun entourage. Door deel te nemen aan 'Dansdate' willen ze meteen alle welles-nietesgeruchten de kop indrukken en duidelijk maken dat ze niet alleen een koppel zijn, maar zich ook volledig voor elkaar willen smijten.

20-09-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DNA-test wijst uit: Jacques Boël is niet de vader van Delphine

DNA-test wijst uit: Jacques Boël is niet de vader van Delphine

http://oi61.tinypic.com/t7zepx.jpg

Deplhine Boël is niet de biologische dochter van jonkheer Jacques Boël. Dat heeft een DNA-test uitgewezen. De advocaat van Jacques Boël meldde het nieuws vandaag aan de RTBF.

Het nieuws komt niet uit de lucht vallen. Jacques Boël nam eerder al afstand van het biologische vaderschap. Maar na een DNA-test bij zowel Delphine Boël, Jacques Boël en Delphine's moeder Sybille de Sélys Longchamps, is er nu echt geen twijfel meer.

"Meneer Boël vond dat het hoog tijd werd om de waarheid te kennen", klinkt het bij Théodora Baum, een van Boëls advocaten. "Om die reden heeft hij ingestemd met een DNA-test, en die heeft uitgewezen dat hij niet de vader is van Delphine."

Jacques Boël geeft Delphine dan ook toestemming om het vaderschap te betwisten bij de rechtbank van eerste aanleg in Brussel. Daarna kan ze koning Albert II verzoeken om ook een vaderschapsstest te laten uitvoeren. Maar die heeft het recht om dat te weigeren.

20-09-2014 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple en U2 werken aan nieuw digitaal muziekplatform

Apple en U2 werken aan nieuw digitaal muziekplatform

http://oi61.tinypic.com/ziole1.jpg

Apple en U2 werken samen aan een geheim project. De Ierse band hoopt met het plan de muziekindustrie te "redden".

U2 lanceerde vorige week zijn nieuwe album Songs of Innocence op het Apple-evenement waar ook de nieuwste iPhone werd onthuld. Maar de samenwerking tussen de rockband en het techbedrijf uit Cupertino strekt dus verder.

U2 wil tegenover weekblad TIME alleen kwijt dat ze met Apple werken aan een "nieuw digitaal muziekplatform". De band is namelijk sterk van mening dat artiesten beloond moeten worden voor hun werk. En dat gebeurt steeds minder, door illegale downloads.

Daarom moet er volgens leadzanger Bono een platform verschijnen dat zo "onweerstaanbaar leuk is voor muziekfans dat ze weer muziek willen gaan kopen". Hij doet dit naar eigen zeggen niet voor zichzelf, maar voor de minder bekende artiesten. ''Songwriters toeren niet'', aldus Bono, die van mening is dat zulke artiesten nu zwaar tekort worden gedaan.

18-09-2014 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabine Appelmans maakt droom waar

Sabine Appelmans maakt droom waar

http://oi58.tinypic.com/11904gn.jpg

Dertien jaar nadat ze haar succesvolle tenniscarrière afsloot, gaat Sabine Appelmans (42) een nieuwe uitdaging aan. Vanaf volgende week opent ze de deuren van haar 'Happy Lifestyle'-huis in het centrum van Asse. De hippe tent krijgt de naam 'Noosa' en je kan er terecht voor kookworkshops, massages en yoga.

In een herenhuis in de De Vironstraat is Sabine Appelmans druk in de weer om de opstart van haar nieuwe zaak voor te bereiden. 'Happiness is not a destination, it's a way of life', staat op het gelijkvloers te lezen. De gewezen tennisster wil in dit pand een gelukkige en gezonde levensstijl promoten en doet dat met kookworkshops en -cursussen, yoga en beweeglessen en massages. Onder de titel 'cook-move-relax' wil ze mensen verwelkomen die in een huiskamersfeer willen genieten. "Het idee om dit project op te starten was al een tijdje aan het rijpen", vertelt Sabine. "Ik heb drie jaar gestudeerd voor gezondheidscoach. We leren de mensen gezond eten, gezond bewegen, gezond genieten. De kinderen waren toen nog een beetje kleiner waardoor ik echt niet de tijd vond om met die studies ook effectief iets aan te vangen."

Zoontjes

Vorig jaar begon Sabine toch les te geven, bij haar thuis. Haar twee zoontjes, Arno en Obi, zijn intussen 10 en 13 jaar. "Als ik nog een eigen onderneming wou opstarten, hoefde ik niet te wachten tot mijn vijftigste", vertelt ze. "Ik zag dat dit pand vrij stond en ik heb niet getwijfeld. Voor mij is dit een droom die in vervulling gaat. Het is na mijn tenniscarrière ook de eerste zaak die ik eigenhandig opstart."

Sabine en haar echtgenoot Serge hebben intussen al flink wat verbouwingswerk achter de rug. "Een klein keukentje, dat echt niet meer van deze tijd was, hebben we uitgebroken en alle muren werden vernieuwd", luidt het. "Het gelijkvloers is ingericht als kookstudio waar we kookcursussen en workshops kunnen organiseren. Maar evengoed kunnen hier vriendengroepen aan de slag die een menu willen koken. De eerste verdieping werd ingericht als yogakamer met een kurkvloer. We hebben hier de originele houten ramen behouden en gerestaureerd. Op de bovenste verdieping bevindt zich de massageruimte en komt er ook een diëtiste."

Gymnastiekoefeningen

Sabine Appelmans zal zich vooral bezig houden met de zakelijke kant van Noosa maar ze gaat ook zelf aan de slag als lesgeefster. "De sessies BBB/Core Training geef ik zelf", zegt ze. "BBB staat voor billen, borsten, buik. Dat zijn verstevigende gymnastiekoefeningen."

Een tienbeurtenkaart voor de yoga kost 120 euro bij Noosa, voor een proefles is dat slechts 8 euro. "We dachten zo'n proefles eerst gratis te maken, maar dan loop je het risico om mensen te lokken die niet echt de intentie hebben om te blijven komen."

De naam Noosa komt vanuit Australië. "Noosa is een stadje in Australië waar we enkele jaren geleden een prachtige vakantie hebben gehad. Het is een stadje met een heel sportief imago, met sapjesbars en vegetarische restaurantjes. Elk jaar wordt er ook een triathlon georganiseerd. We vonden die levensstijl zo leuk dat we dachten: dit moeten we in eigen land overdoen."

18-09-2014 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff bezoekt school (maar moet uitleggen wie hij is)

Jean-Marie Pfaff bezoekt school (maar moet uitleggen wie hij is)

http://oi58.tinypic.com/smsy7l.jpg

Jean-Marie Pfaff bracht gisteren een bezoek aan de vrije basisschool van Ourodenberg. De gewezen doelman van de Rode Duivels was de 'hoofdprijs' in een wedstrijd rond Noord-Hollandse kazen. "Enkele ouders namen deel en wonnen een bezoek van Pfaff", zegt turnleerkracht Davy Heremans.

Het hoge bezoek kwam er uitgerekend in de week van de sport. De 270 kleuters en leerlingen van de school kwamen dan ook in hun sportoutfit naar school.

De leerlingen in Ourodenberg kenden Jean-Marie Pfaff wel niet echt als doelman. "Vanop televisie: ja. Maar als voetballer: nee, niet echt", klonk het bij de laatstejaars.

Thibaut Courtois

En dus legde Pfaff zelf uit wie hij wel was. "Je hebt nu Thibaut Courtois, maar vroeger was ìk de doelman van de Rode Duivels", legde hij de kinderen uit. "Ik heb ook bij Beveren en Bayern Munchen gespeeld. Misschien moeten de juffen, als ze dat nog niet met jullie gedaan hebben, eens naar YouTube surfen."

18-09-2014 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé toont haar 'echte' benen na Photoshopblunder

Beyoncé toont haar 'echte' benen na Photoshopblunder

http://oi61.tinypic.com/23j511w.jpg

Het lijkt alsof Beyoncé de laatste tijd niets anders moet doen dan hardnekkige geruchten de kop indrukken. Eerst waren er de roddels over een mogelijke scheiding, daarna volgde de speculaties over een nieuwe zwangerschap en moet ze nu commentaar aanhoren over haar bewerkte foto's. Om dat laatste akkefietje te doen vergeten deelt de zangeres nieuwe foto's van haar 'echte' benen.

Heel wat fans klaagden gisteren terecht over de photoshopblunder van Beyoncé die zichzelf toch voordoet als een feministe. Maar ook de zangeres bleek te beseffen dat ze de bal echt wel had misgeslagen. Daarom deelde ze een paar nieuwe foto's waarop ze pronkt met haar benen tijdens een boottochtje.

18-09-2014 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence straalt voor Dior

Jennifer Lawrence straalt voor Dior

http://oi62.tinypic.com/2yobvo7.jpg

Gelekte naaktfoto's of niet, de carrière van Jennifer Lawrence zit nog steeds in de lift. De getalenteerde actrice wist de nieuwe campagne voor Dior te strikken en ziet er stralend uit in het uiteindelijke resultaat.

De oscarwinnares mag de nieuwe handtassencollectie van het luxemerk promoten, haar vierde campagne al met het modehuis. De foto's werden voor de gelegenheid geschoten door de beroemde Franse modefotograaf Patrick Demarchelier.

Jennifer ziet er uiterst chique en gesofisticeerd uit in haar zwarte maatpak, dat natuurlijk van de hand van Raf Simons kwam. Haar korte blonde haar werd achterovergekamd in een stoere kuif.

Volgens creatief directeur Raf Simons is Lawrence de perfecte ambassadrice voor Dior. "Haar jeugdige maar tegelijk klassieke schoonheid, de kracht van haar karakter, haar complexiteit... Het is allemaal perfect", klinkt de lofzang. De gelekte naaktfoto's van de actrice blijken totnogtoe dus geen invloed te hebben.

18-09-2014 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne sneed polsen door voor Ozzy

Sharon Osbourne sneed polsen door voor Ozzy

http://oi57.tinypic.com/uyb7.jpg

Sharon Osbourne heeft een schokkende bekentenis gedaan: ze heeft ooit haar polsen doorgesneden om aan Ozzy Osbourne te bewijzen hoeveel ze van hem hield. E! News zag de bekentenis in de talkshow The Talk waarvan Sharon één van de presentatrices is.

Het incident deed zich voor toen de nu 61-jarige Sharon 27 jaar was en zij en Ozzy nog niet getrouwd waren. De rocker vroeg haar na een avondje stappen en drinken hoeveel ze van hem hield, waarop ze antwoordde dat ze alles voor hem over had. Toen Ozzy vervolgens om bewijs vroeg, pakte ze een scherp mes en sneed zichzelf.

De twee belden snel een ambulance en Sharon zegt dat ze zich direct realiseerde dat ze een grote fout had gemaakt. "Ik heb hier nooit over gepraat, uit schaamte over hoe stom ik toen was om mezelf zoiets aan te doen." Sharon en Ozzy trouwden in 1982.

18-09-2014 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Privéjet Steve Jobs blijft in Apple-familie (voor prikje)

Privéjet Steve Jobs blijft in Apple-familie (voor prikje)

http://oi60.tinypic.com/20tnl7a.jpg

Apples design-goeroe, Jony Ive (47), is de nieuwe eigenaar van de Gulfstream V-privéjet van Steve Jobs. Ive zou volgens Business Week de jet, die plaats biedt aan 15 inzittenden, voor een prikje overgekocht hebben van Jobs' weduwe, Laurene Powell Jobs.

Jonathan 'Jony' Ive hielp indertijd de voormalige CEO van Apple bij het aankleden van het interieur van het vliegtuig. "Nu moet ik tenminste niks herinrichten", zou Ive gegrapt hebben.

De officiële titel van Sir Jony Ive bij Apple is 'Senior Vice President of Industrial Design'. Hij verwierf vooral faam als de voornaamste ontwerper van de iMac, iPod, iPhone, iPad en, recent nog, de Apple Watch. "Een van mijn moeilijkste opdrachten ooit", liet hij over de iWatch optekenen.

Steve Jobs liet het publiek traceren van zijn privéjet officieel blokkeren, maar de opvallende code op de vliegtuigstaart - N2N - maakte het voor de freaks niet moeilijk om het doen en laten van de medeoprichter van Apple in de lucht toch op het internet te kunnen volgen.

Net na de dood van Steve Jobs zou Apple Ives vraag om een soortgelijke privéjet als de betreurde CEO te bekomen afgewezen hebben.

Er gaan geruchten als zou Ive stilaan de elektronicagigant verlaten. Apple heeft recent Ives goede vriend en topdesigner, Marc Newson, aangeworven. Dat zou een reden kunnen zijn voor Ive om toch nog even (?) aan boord te blijven.

18-09-2014 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae trapt Amerikaanse veroveringstocht af

Stromae trapt Amerikaanse veroveringstocht af

http://oi60.tinypic.com/6gv8jt.jpg

De voorbije nacht is Stromae in Philadelphia begonnen aan z'n Amerikaanse en Canadese tournee. In september en oktober volgen nog een twaalftal optredens in Washington, New York, Boston, Toronto, Chicago, Vancouver, San Francisco en Los Angeles. Een eerste try-out in New York werd eerder deze zomer op laaiend enthousiaste reacties onthaald.

"Als wij kunnen dansen op Engelstalige muziek, dan moeten zij toch kunnen dansen op Franse muziek?", maakte Stromae zich sterk aan de vooravond van zijn Amerikaanse veroveringstocht.

18-09-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channel Zero plant akoestische toernee

Channel Zero plant akoestische toernee

http://oi58.tinypic.com/10wjp87.jpg

De Belgische heavy metalband Channel Zero gooit het volgend najaar even over een andere boeg. Frontman Franky De Smet-Van Damme kondigde vandaag op Studio Brussel aan dat de band zal optreden in een akoestische setting met een orkest.

Akoestische gitaren en een orkest: het is niet meteen wat je van een optreden van Channel Zero verwacht. De band staat vooral bekend voor zijn ruige concerten. De fans van de West-Vlaamse groep mogen zich dus opwarmen voor een geheel nieuwe ervaring.

Zanger Franky De Smet-Van Damme vond dat het wel eens tijd was voor iets anders. Hij kondigde vandaag de akoestische tournee aan op Studio Brussel. "Toen het idee werd geopperd om met een orkest op te treden, was ik niet meteen overtuigd", klonk het. "Toch probeerden we het en toen ik hoorde hoe het klonk, was ik verkocht."

De akoestische tournee vindt volgend najaar plaats.

18-09-2014 om 03:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga en Tony Bennett treden maandag op op Grote Markt"

"Lady Gaga en Tony Bennett treden maandag op op Grote Markt"

http://oi58.tinypic.com/xcky0i.jpg

Lady Gaga en Tony Bennnett geven maandag 22 september om 22.30 uur een miniconcert op de Brusselse Grote Markt. Dat schrijft brusselnieuws.be. Enkel Mobistar-klanten maken kans op een van de 2.500 duotickets die de operator uitdeelt.

Gaga en Bennett willen zo de nieuwe plaat 'Cheek to Cheek', een album vol covers van jazzklassiekers, promoten. Er werd de laatste dagen volop gespeculeerd over wat Lady Gaga precies in Brussel kwam doen. Een nieuwe videoclip behoorde tot de mogelijkheden.

Op 22 september geeft Tony Bennett een optreden in het Koninklijk Circus. Later op de avond zal hij dan afzakken naar de Grote Markt voor het miniconcert met Lady Gaga, dat zo'n dertig minuten zal duren en later op tv zal uitgezonden worden. De dag erna treedt Gaga op in het Sportpaleis in Antwerpen.

18-09-2014 om 03:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent weigert DNA-test in zaak-Boël

Prins Laurent weigert DNA-test in zaak-Boël

http://oi58.tinypic.com/73pens.jpg

Prins Laurent weigert dat er bij hem een DNA-staal wordt afgenomen in het kader van de rechtzaak die Delphine Boël aangespannen heeft. Dat meldt RTL vanavond, daags voor de publicatie van een interview met de prins in het magazine Ciné Télé Revue.

Prins Laurent vertrouwde RTL-journalist Patrick Weber toe dat hij de test weigert. Met die test bij leden van de koninklijke familie wil Boël aantonen dat ze de biologische dochter is van koning Albert.

Het paleis wou aan Belga geen reactie kwijt op het nieuws, omdat dit zich "in de privésfeer" afspeelt.

Komende dinsdag wordt de rechtzaak gepleit die Boël aanspande voor de burgerlijke kamer van de rechtbank van eerste aanleg in Brussel.

18-09-2014 om 03:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!