Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak zaak Boël pas begin november verwacht

Uitspraak zaak Boël pas begin november verwacht

http://oi61.tinypic.com/2yypfk1.jpg

De debatten in het proces over het vaderschap van kunstenares Delphine Boël zijn rond 17 uur afgesloten, maar het proces is nog niet ten einde. Er is een nieuwe zitting gepland op 2 oktober. Dan zal het Brusselse parket zijn advies over de zaak geven, waarop de verschillende partijen dan nog kunnen antwoorden. Een vonnis wordt pas begin november verwacht.

Delphine Boël heeft haar wettelijke vader Jacques Boël en koning Albert gedagvaard omdat ze het vaderschap van Jacques betwist en erkend wil worden als dochter van koning Albert. Ze wordt daarin gesteund door haar moeder, Sybille Selys de Longchamps. Jacques Boël heeft Delphine intussen onterfd en liet recent een DNA-test uitvoeren die uitwees dat hij inderdaad niet de biologische vader was van Delphine. In een kersttoespraak enkele jaren geleden gaf koning Albert toe dat zijn huwelijk met koningin Paola een crisis had doorgemaakt, maar van een erkenning dat Delphine zijn dochter zou zijn is nooit enige sprake geweest.

Delphines advocaat pleitte deze voormiddag al over de twee onderdelen van de vordering van zijn cliënte, de ontkenning van het vaderschap van Jacques Boël en de eis om erkend te worden als dochter van koning Albert. Voor haar voorlopig nog wettelijke vader Jacques Boël nam meester Philippe Grégoire het woord. Vanmiddag voerden meesters Alain Berenboom en Guy Hiernaux, de advocaten van koning Albert, hun argumenten aan.

Na afloop van de zitting wilde geen van de advocaten enige commentaar kwijt over het verloop of de inhoud van de debatten. Zij meldden alleen dat het parket voor 29 september een schriftelijk advies zou overmaken, waarop ze dan kunnen reageren tegen 1 oktober. Op de zitting van 2 oktober zou de familierechtbank alle partijen dan nogmaals kort horen en de zaak in beraad nemen. Een vonnis wordt pas begin november verwacht.

23-09-2014 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga beleeft "beste dag van haar leven" in Brussel

Lady Gaga beleeft "beste dag van haar leven" in Brussel

http://oi62.tinypic.com/2ag3i3t.jpg

Tony Bennett en Lady Gaga staan op de Grote Markt voor een kort privé-optreden ter promotie van hun nieuwe album 'Cheek to Cheek'. In de vooravond hield het tweetal een persconferentie in het Brusselse stadhuis. En als we haar tweet mogen geloven, beleefde de zangeres vandaag zelfs "de beste dag van haar leven".

De 88-jarige Bennett en de 61 jaar jongere Gaga hielden hun persbabbel in de rijk gedecoreerde trouwzaal van het Brusselse stadhuis, die uitgeeft op het terras aan de Grote Markt. Daar is hun optreden inmiddels gestart. Eerder had jazzlegende Bennett ook al een soloconcert in het Koninklijk Circus gegeven.

Gaga en Bennett hebben elkaar ooit op een liefdadigheidsevenement ontmoet. "Ik was vereerd dat Tony wist dat ik van jazz hield", zei de popdiva. "Zoals Frank Sinatra ooit zei, is Tony de beste van de business. Elk moment met hem is een droom, hij leerde me over jazz en over het leven." Ook Bennett was kwistig met complimenten. "Los van haar huidige succes is Lady Gaga een echte artiest. Ze zal altijd bij ons blijven."

Tony Bennett voelt zich vereerd met de grootse ontvangst die hij in Brussel kreeg. "Het liefst van al doe ik het eenvoudig, in een akoestische zaal. Maar als Lady Gaga vanavond opkomt, zal op de Markt een reactie weerklinken die ze hier nog nooit hebben gehoord. De mensen zijn dol op haar."

22-09-2014 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschillende jurken Diana worden binnenkort geveild

Verschillende jurken Diana worden binnenkort geveild

http://oi57.tinypic.com/2sb6cty.jpg

Wie graag een jurk van prinses Diana bezit, kan begin december terecht bij veilinghuis Julien's in Beverly Hills in de Amerikaanse staat Californië. Onder de hamer komen onder meer galajurken die Diana's favoriete ontwerpster Catherine Walker voor haar heeft ontworpen.

Een van de jurken droeg de in 1997 verongelukte ex-vrouw van de Britse kroonprins Charles in 1993 bij de heropening van het Savoy-theater in Londen. De opbrengst van de strakke jurk met een zijden voering wordt op 60.000 tot 80.000 dollar (47.000 tot ruim 62.000 euro) geschat. Voor jurken die de prinses heeft gedragen bij een banket voor een Maleisische hoogwaardigheidsbekleder en bij een particuliere gelegenheid wordt een soortgelijke opbrengst geraamd.

Vorig jaar december bracht een galajurk van Diana bij een veiling omgerekend 123.000 euro op.

22-09-2014 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plein voor Jan Hoet in Gent

Plein voor Jan Hoet in Gent

http://oi61.tinypic.com/15gfjx3.jpg

Het plein tussen het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (S.M.A.K.) en het Museum voor Schone Kunsten (MSK) in Gent heet voortaan het Jan Hoetplein. Dat besliste de Gentse gemeenteraad vanavond unaniem.

Kunstkenner Jan Hoet overleed eind februari op 77-jarige leeftijd in het Gentse UZ. Kort na zijn overlijden stelde de Gentse burgemeester Daniël Termont voor om het Nicholaas de Liemaeckereplein -genoemd naar een zeventiende-eeuwse schilder- om te vormen naar Jan Hoetplein.

Nadat het schepencollege zijn goedkeuring gaf en niemand bezwaren had tijdens een openbaar onderzoek besliste de Gentse gemeenteraad vanavond om de straatnaam te wijzigen. Op het bord 'Jan Hoetplein' komt het onderschrift: "Stichter, conservator en bezieler van het S.M.A.K., °1936 +2014."

Naast de straatnaam dragen dit najaar verschillende musea tentoonstellingen op aan Hoet. S.M.A.K eert hem tot 15 maart 2015 met 'Collectieonderzoek III: Kunst in Europa na '68'. Vanaf 23 oktober brengt Mu.ZEE in Oostende een eresaluut aan Hoet. Volgend jaar zullen verschillende kunstenaars hulde brengen aan Hoet.

22-09-2014 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney niet vies van kus met oudere dame

George Clooney niet vies van kus met oudere dame

http://oi61.tinypic.com/afjad4.jpg

In de kerstaflevering voor de Britse Downton Abbey zal Hollywoodster George Clooney kussen met de 79-jarige gravin van Grantham. Dat heeft een actrice op de set van de kostuumreeks onthuld, eerder raakte al bekend dat Clooney een klein rolletje zou vertolken.

De knappe acteur die op trouwen staat, zal verschijnen in de Kerstspecial. Daarin zal hij kennis maken met de gravin van Grantham, gespeeld door de actrice Maggie Smith. Hij geeft haar een kus en dat zorgt voor heel wat hetze: de gravin valt namelijk flauw in een stoel. Dat vertelde Laura Carmichael, die Lady Edith speelt, tijdens de Britse televisieshow This Morning. Clooney is al van het eerste uur een fan van Downton Abbey.  

De rol van de bekende Hollywoodster was zo geheim dat niemand ervan wist, zelfs de cast wist niet zeker of hij zou meespelen tot hij op de set arriveerde. Vooral de vrouwelijke actrices waren onder de indruk, de meesten wilden toch op de foto met George.

22-09-2014 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix vreet tot tien procent van internetverbruik bij Telenet weg

Netflix vreet tot tien procent van internetverbruik bij Telenet weg

http://oi60.tinypic.com/vopk0j.jpg

Na de lancering van Netflix vorige vrijdag heeft Telenet in het afgelopen weekend tot 10 procent van zijn internetverkeer naar de Amerikaanse streamingsite zien gaan. Dat heeft Telenet-CEO John Porter gezegd. Belgacom en Netflix zelf willen geen cijfers geven.

Telenet stelde afgelopen weekend "zoals verwacht" vast dat 7 tot 10 procent van zijn totale verkeer naar Netflix ging, zegt woordvoerder Stefan Coenjaerts. Daarmee is de streamingsite niet de grootste slokop, maar wie het dan wel is willen ze bij Telenet niet zeggen.

22-09-2014 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romeo Beckham gaat knappe papa achterna

Romeo Beckham gaat knappe papa achterna

http://oi60.tinypic.com/2ds485x.jpg

De zoon van David en Victoria is nog maar 12 jaar maar toch heeft hij al zijn tweede campagne voor modehuis Burberry ingeblikt. Hiermee gaat hij zijn sexy vader, die al ondergoedmodel voor modeketen H&M was, achterna.

Burberry onthulde afgelopen weekend op Twitter dat de jongen de ster wordt van de advertenties voor de feestdagen. Hij draagt daarvoor de bekende trenchcoat en een geruite sjaal van het merk. De advertentie wordt gelanceerd in november 2014. Romeo is niet de enige bekende naam, er hebben ook heel wat acteurs aan meegewerkt.

Romeo werkte ook al samen met Cara Delevingne mee aan de Burberrycampagne voor de zomercollectie van 2013.

22-09-2014 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ariana Grande is onhandelbaar"

"Ariana Grande is onhandelbaar"

http://oi57.tinypic.com/14tsosx.jpg

Ariana Grande is zo onhandelbaar geworden dat zelfs haar lifecoach haar niet meer onder controle kan houden. Dat melden bronnen vandaag aan de New York Post. Daarom heeft haar begeleidster de benen genomen

De 21-jarige ster, die ooit doorbrak op kinderkanaal Nickelodeon, worstelt al lange tijd met haar imago. Zo stelde zij onlangs dat zij hoopte dat haar haar fans dood zouden vallen. Ook zou Grande allemaal onmogelijke eisen stellen tijdens fotografiesessies.

De zangeres klaagt met regelmaat dat ze tijdens haar jaren op Nickelodeon te veel werd vereenzelvigd met het personage Cat Valentine dat zij speelde in hitserie Victorious. De laatste tijd kan zij meer zichzelf zijn, aldus de jonge diva. Haar tweede album My Everything is ondanks haar gedrag een groot succes.

22-09-2014 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel, zet je schrap voor Lady Gaga...

Brussel, zet je schrap voor Lady Gaga...

http://oi58.tinypic.com/140gpqo.jpg

Tony Bennett en Lady Gaga staan vanavond op de Grote Markt voor een kort privé-optreden ter promotie van hun nieuwe album 'Cheek to Cheek'. In de vooravond hield het tweetal een persconferentie in het Brusselse stadhuis.

De 88-jarige Bennett en de 61 jaar jongere Gaga hielden hun persbabbel in de rijk gedecoreerde trouwzaal van het Brusselse stadhuis, die uitgeeft op het terras aan de Grote Markt. Daar zullen ze om 22.30 uur optreden. Voordien geeft de jazzlegende Tony Bennett nog een soloconcert in het Koninklijk Circus.

Gaga en Bennett hebben elkaar ooit op een liefdadigheidsevenement ontmoet. "Ik was vereerd dat Tony wist dat ik van jazz hield", zei de popdiva. "Zoals Frank Sinatra ooit zei, is Tony de beste van de business. Elk moment met hem is een droom, hij leerde me over jazz en over het leven." Ook Bennett was kwistig met complimenten. "Los van haar huidige succes is Lady Gaga een echte artiest. Ze zal altijd bij ons blijven."

Tony Bennett voelt zich vereerd met de grootse ontvangst die hij in Brussel kreeg. "Het liefst van al doe ik het eenvoudig, in een akoestische zaal. Maar als Lady Gaga vanavond opkomt, zal op de Markt een reactie weerklinken die ze hier nog nooit hebben gehoord. De mensen zijn dol op haar."

22-09-2014 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2-gitarist The Edge laat vijf huizen bouwen in Malibu

U2-gitarist The Edge laat vijf huizen bouwen in Malibu

http://oi62.tinypic.com/w7o8jl.jpg

U2-gitarist David Evans, ook wel bekend onder de artiestennaam The Edge, mag vijf huizen laten bouwen langs de Californische kust in Malibu. De muzikant smeedde de plannen in 2006, maar kreeg eerder geen toestemming.

The Hollywood Reporter schrijft dat de Californische kustcommissie na jaren van protest toestemming heeft gegeven voor de bouw van de huizen. Voorwaarde is wel dat die minder grondoppervlak in beslag nemen dan Evans in gedachten had. Ook moet hij meer doen aan natuurbehoud.

The Edge bracht met U2 onlangs een nieuw album uit: 'Songs of Innocence', dat gratis te beluisteren is in iTunes. Apple betaalde U2 daarvoor 100 miljoen dollar.

21-09-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Koning' gepakt bij Duitse verkeerscontrole

'Koning' gepakt bij Duitse verkeerscontrole

http://oi60.tinypic.com/wcd4ls.jpg

Duitse agenten keken gisteren verbaasd op toen ze een man om zijn identiteitspapieren vroegen tijdens een verkeerscontrole in Kirchroth, in de Duitse deelstaat Beieren. De 74-jarige man overhandigde namelijk diplomatieke papieren, waarin stond dat hij de consul van het vorstendom Lichtenberg was en de koning van Ashanti Ghana, een regio in het Afrikaanse land.

Ook al toonde de man nog een foto van zichzelf in Ghanese kleding, de agenten zagen al snel dat het zelfgemaakte documenten waren. Er dreigt een strafzaak tegen hem wegens valsheid in geschrifte en misbruik van titels. De bestuurder mocht wel gewoon verder.

21-09-2014 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West deelt foto's van werkstraf op modeschool

Kanye West deelt foto's van werkstraf op modeschool

http://oi59.tinypic.com/2mgsieo.jpg

Kanye West heeft een aantal bijzondere foto's online gezet. Daarop is te zien hoe de rapper in het kader van zijn taakstraf lesgeeft op een modeschool in Los Angeles.

Kanye kreeg in maart een taakstraf van 250 uur opgelegd omdat hij in juli van vorig jaar een fotograaf zou hebben mishandeld. De man van Kim Kardashian maakte afspraken met justitie en mocht aan de slag bij het Los Angeles Trade Technical College. Volgens de website Complex geeft hij daar sinds mei les.

West, die meerdere eigen kleding- en schoenenlijnen heeft, zou zijn kennis over de mode-industrie delen. Op de foto's van TeamKanyeDaily is te zien hoe de 37-jarige artiest nonchalant tegen het schoolbord aanstaat en uitleg geeft. De studenten maken uiteraard gretig foto's van hun beroemde gastdocent.

21-09-2014 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank van den Eeden wint Vlaamse cultuurprijs voor film

Frank van den Eeden wint Vlaamse cultuurprijs voor film

http://oi57.tinypic.com/2s1k84k.jpg

Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz heeft gisteren de "Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Film 2013-2014" overhandigd aan director of photography Frank van den Eeden, zo heeft het departement van de minister meegedeeld. De uitreiking vond plaats op het jaarlijkse Gala van de Ensors in het Casino Kursaal in Oostende.

De jury stelde Frank van den Eeden als laureaat voor "vanwege zijn bijzonder dramaturgische inzichten en zijn houding en werkethiek die als voorbeeld kunnen dienen voor collega's en de jongere generatie". Zijn werk staat helemaal in functie van het verhaal. Wellicht is Van de Eeden een van de meest veelzijdige directors of photography van Vlaanderen. Hij heeft altijd gekozen voor een breed werkgebied, met een mooi palmares als resultaat, waaronder "Kid", "De behandeling", "Het vonnis", "The Invader", "Swooni", "Unspoken", "Dossier K" en "Een ander zijn geluk", klinkt het in de mededeling

"Het oog van Frank van den Eeden tilt een film op", zo wordt cultuurminister Gatz geciteerd.

21-09-2014 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gers Pardoel krijgt een dochtertje

Gers Pardoel krijgt een dochtertje

http://oi59.tinypic.com/2nbyold.jpg

Gers Pardoel en zijn vriendin verwachten een dochtertje. Dat heeft de rapper zaterdagavond bekendgemaakt in het RTL-programma Roodkapje.

"Het wordt een meisje", zei Gers toen presentator Paul de Leeuw hem naar het geslacht van de ongeboren baby vroeg. De 33-jarige artiest en zijn partner hebben al een naam gekozen, maar die wilde hij niet met de wereld delen.

De twee hebben samen al één kind. Zoon Goud zag in november van vorig jaar het levenslicht. Hun tweede kind wordt naar verwachting in januari geboren.

21-09-2014 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William: "Zwangere Kate voelt zich zo zo"

Prins William: "Zwangere Kate voelt zich zo zo"

http://oi58.tinypic.com/sg2usl.jpg

Prins William is onverwacht aan een officieel bezoek aan Malta begonnen, ter vervanging van zijn zwangere vrouw Kate. Zij is zo misselijk van haar zwangerschap dat ze op doktersadvies thuis moest blijven.

Aan de president van Malta vertelde prins William dat Kate zich 'zo zo' voelt. President Marie-Louise Coleiro Preca is blij dat prins William dit weekend optreedt als vervanger van zijn zwangere echtgenote bij de festiviteiten ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de onafhankelijkheid. Malta maakte zich op 21 september 1964 los van Groot-Brittannië.

"Het koninklijk bezoek geeft de onafhankelijkheidsviering een extra dimensie", vertelt de president aan de BBC. Ze hoopt dat William spoedig terugkomt, maar dan samen met zijn vrouw en zoon prins George. Malta zou dit weekend het toneel zijn van het eerste solo-optreden van de hertogin van Cambridge. Afgelopen woensdag is echter in goed overleg met haar dokters besloten het bezoek af te zeggen.

William werkt nu hetzelfde drukke tweedaagse programma af dat voor zijn vrouw was bedacht. Het koninklijk paar werd vorige week gedwongen de zwangerschap al in een vroeg stadium openbaar te maken, omdat Kate afspraken moest afzeggen.

21-09-2014 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nu ook naaktfoto's van Rihanna gelekt"

"Nu ook naaktfoto's van Rihanna gelekt"

http://oi62.tinypic.com/wkhe8p.jpg

Rihanna is mogelijk het zoveelste slachtoffer van hackers die naaktfoto's stelen. De kiekjes werden vanochtend door onbekenden op de internetfora 4chan en Reddit geplaatst.

Het gaat volgens entertainmentsite TMZ om twee pikante foto's van de 26-jarige zangeres. Op de ene foto zouden haar borsten te zien zijn, op de andere haar achterwerk en tepel. De foto van haar borsten zou gecensureerd zijn.

Overigens is het niet de eerste keer dat er foto's online staan waarop Rihanna weinig tot geen kleding aanheeft. Instagram verbande haar zelfs tijdelijk van de site omdat haar foto's te sexy waren. Daarop verwijderde ze haar profiel.

Tweede golf
Rihanna heeft nog niet bevestigd dat de foto's echt zijn. Zij is een van de vrouwelijke sterren van wie dit weekeinde naaktfoto's zijn gepubliceerd. Andere slachtoffers zouden Kim Kardashian, Vanessa Hudgens en Kate Bosworth zijn.

Eind augustus bleek dat honderden in de cloud opgeslagen naaktfoto's van celebs door hackers buitgemaakt waren. Het nieuws werd dagenlang gedomineerd door 'The Fappening'. TMZ spreekt nu van een 'tweede golf'.

21-09-2014 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Alicia Keys in haar blootje "voor een betere wereld"

Zwangere Alicia Keys in haar blootje "voor een betere wereld"

http://oi60.tinypic.com/20s7sq8.jpg

Alicia Keys zet haar zwangere buik in om u een geweten te schoppen. Met deze naaktfoto op haar Instagramprofiel wil de 33-jarige zangeres de aandacht vestigen op haar eigen #WeAreHere-campagne. Dat haar nieuwste single ook zo heet, is uiteraard mooi meegenomen...

"De dood van Michael Brown (de zwarte tiener die in Ferguson neergekogeld werd door een agent; nvdr) en de recente gebeurtenissen in het Midden-Oosten hebben me aan het denken gezet", klinkt het. "Een vriend vroeg me recent waarom ik op deze wereld gezet ben. Die vraag had ik nog nooit eerder gehoord."

Bedoeling is om een hoop mensen te verzamelen die het verschil willen maken in plaats van lijdzaam toe te zien. "Ik wil een leger samenstellen om het goede te verwezenlijken. Hoog tijd om de aandacht van de mensen te trekken, dat zal wel lukken met dit plaatje."

"We moeten er iets tegen doen"
"In wat voor wereld willen we onze kinderen laten opgroeien? Daar moeten we ons zorgen over maken", gaat Alicia verder. "Iedereen zit met de recente gebeurtenissen in zijn maag, maar waar blijft de volgende stap? We moeten er iets tegen doen in plaats van alleen maar kwaad te zijn."

Om het goede voorbeeld te geven, schenkt ze één miljoen dollar aan twaalf liefdadigheidsorganisaties. De fans kunnen ook zelf een steentje bijdragen via deze website.

De bevalling van Keys is voorzien in december. Volgens de geruchtenmolen zal haar vierjarige zoon Egypt Daoud Ibarr Dean er een broertje bijkrijgen.

21-09-2014 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono verdedigt iTunes-album

Bono verdedigt iTunes-album

http://oi62.tinypic.com/27wy6oi.jpg

Bono heeft op BBC Radio 2 de samenwerking tussen U2 en Apple verdedigd. Vorige week hadden iTunes-klanten over de hele wereld ineens ongevraagd het nieuwe album van U2 in hun muziekverzameling staan. Het album was een cadeautje van de Ierse rockband, maar niet iedereen was daar even blij mee.

U2 lanceerde Songs of Innocence vorige week tijdens het Apple-evenement waar ook de nieuwste iPhone werd onthuld. "Dat is toch eigenlijk onze baan, om dingen een beetje wakker te schudden, of niet? Dat is de reden dat we een rock-'n-rollband wilden in de eerste plaats", aldus Bono.

Negatief of niet, de zanger is blij met alle publiciteit. "Ik hoorde net dat al 38 miljoen mensen de afgelopen zeven dagen naar het album hebben geluisterd. Als songwriter en band is dat eigenlijk een beetje alles wat je kan vragen. Of mensen de nummers mooi vinden of niet is een andere vraag, het gaat erom dat ze naar ons geluisterd hebben en verder zien we wel."

Apple heeft inmiddels een tool beschikbaar gesteld om het album desgewenst te verwijderen. Toch denkt Bono niet dat mensen erg met het gratis album in hun maag zitten. Als mensen een probleem zouden hebben met de manier waarop ik het album heb uitgebracht, zou ik dat toch wel ergens op internet gelezen hebben?, denkt hij.

21-09-2014 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Polly Bergen (84) overleden

Actrice Polly Bergen (84) overleden

http://oi58.tinypic.com/21aj0wh.jpg

De Amerikaans actrice en zangeres Polly Bergen is vandaag op 84-jarige leeftijd overleden. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Bergen ontving tijdens haar carrière een Emmy voor haar rol als zangeres Helen Morgan in de televisieserie 'Playhouse 90' in de jaren vijftig. Ze speelde in vele films, musicals en series. Een van haar laatste acteerklussen was die als moeder van Lynette Scavo (Felicity Huffman) in 'Desperate Housewives'.

De actrice overleed in haar huis in Southbury. Familie en vrienden waren daarbij aanwezig. Ze leed aan longemfyseem als gevolg van jarenlang roken.

21-09-2014 om 01:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."David Bowie brengt nieuw album uit"

"David Bowie brengt nieuw album uit"

http://oi61.tinypic.com/34sihiw.jpg

David Bowie trakteert zijn fans binnenkort op nieuwe muziek. Dat zegt zijn producer Tony Visconti tegen CNN. "Er komt nog een album, zeker weten... snel", vertelt Visconti. Hij zegt verder niets over een releasedatum.

Mogelijk kiest Bowie er bewust voor om een eventuele nieuwe plaat niet te promoten. Zijn laatste album, The Next Day, kwam vorig jaar ook onaangekondigd uit. De zanger stelde het album destijds beschikbaar op iTunes.

Onlangs liet Bowie wel weten dat er een greatest hits-album in de pijplijn zit met daarop een nieuw nummer, getiteld Sue.

21-09-2014 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!