Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."David Bowie brengt nieuw album uit"

"David Bowie brengt nieuw album uit"

http://oi61.tinypic.com/34sihiw.jpg

David Bowie trakteert zijn fans binnenkort op nieuwe muziek. Dat zegt zijn producer Tony Visconti tegen CNN. "Er komt nog een album, zeker weten... snel", vertelt Visconti. Hij zegt verder niets over een releasedatum.

Mogelijk kiest Bowie er bewust voor om een eventuele nieuwe plaat niet te promoten. Zijn laatste album, The Next Day, kwam vorig jaar ook onaangekondigd uit. De zanger stelde het album destijds beschikbaar op iTunes.

Onlangs liet Bowie wel weten dat er een greatest hits-album in de pijplijn zit met daarop een nieuw nummer, getiteld Sue.

21-09-2014 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmdiva's blazen 80 kaarsjes uit

Filmdiva's blazen 80 kaarsjes uit

http://oi60.tinypic.com/2uqyxs3.jpg

Ooit deed hun sexy verschijning op het witte doek de wereld op haar grondvesten schudden. De filmsterren Sophia Loren en Brigitte Bardot gelden nog steeds als de grootste sekssymbolen van de 20ste eeuw. De komende dagen worden ze allebei 80. Een profiel van beide diva's, die mannen inspireerden tot superlatieven als 'sex on legs' en 'het achtste wereldwonder'.

DEBUUT - BRIGITTE BARDOT

In 1956 stopte de aarde even met draaien. De film 'Et Dieu... créa la femme' verscheen op het witte doek. En Brigitte Bardot danste daarin de mambo. Niet zomaar, nee: op blote voeten! Ongekend voor een dame in die puriteinse tijd! Bardot zwaaide met haar rok, liet haar blote benen zien. Ze sprong op een tafel en gooide haar lange blonde lokken van links naar rechts. Ze draaide met haar heupen en streelde haar borsten. Het waren de jaren '50. "Ze is bezeten door de duivel!", zei de één. "Ze is de verboden droom van iedere getrouwde man", zei de ander. Brigitte Bardot groeide vanaf dat moment uit tot een wereldwijde seksbom. Tot haar eigen verbazing. De jaren ervoor sliep ze nog op een armetierige zolderkamer in Rome, samen met actrice Ursula Andress, tevergeefs zoekend naar werk. "Ik was 17 toen ik begon als actrice maar niemand wilde me. Ik stuurde foto's op naar producenten, maar ik kreeg als antwoord dat het nooit wat zou worden", vertelde Bardot later.

CARRIÈRE - BRIGITTE BARDOT

Bardot danste wild en zedeloos, liet zich gewillig naakt fotograferen en wisselde net zo snel van partner als iemand anders van sokken. Haar eerste echtgenoot, regisseur Roger Vadim, zei: Brigitte is 'sex on legs'. Elvis Presley noemde haar 'het achtste wereldwonder'. De Française vormde het startschot van de seksuele revolutie in de jaren '60. "Haar lange losse haren, haar jonge sportieve lichaam, haar nonchalante uiterlijk alsof ze net uit bed kwam: ze was de ideale verbeelding van de nieuwe seksuele vrijheid in die tijd", aldus biograaf Yves Bigot. Maar Bardot was méér. Want de actrice zei hardop wat ze vond, maakte eigen keuzes en bedroog haar echtgenoten. Ze was al geëmancipeerd voor de vrouwenbeweging voet aan de grond zette. "Brigitte Bardot maakt het geen barst uit wat anderen van haar denken. Ze eet als ze honger heeft en zo doet ze het ook in de liefde. Ze doet wat ze leuk vindt en dat is voor veel mensen verontrustend", concludeerde de Franse intellectueel Simone de Beauvoir in 1959, die óók lyrisch was over de schoonheid van de filmster. "Ze draagt nauwelijks make-up of sieraden en toch zou een heilige nog zijn ziel aan de duivel verkopen om haar te zien dansen."

80 - BRIGITTE BARDOT
Al in 1973 maakte Bardot, op 39-jarige leeftijd, een einde aan haar carrière en trok zich terug aan haar huis aan het strand in Saint-Tropez. Marlon Brando wilde nog een film met haar opnemen en bood haar 1 miljoen dollar, maar ze weigerde. Ze had in 48 films gespeeld, een zoon gekregen en verschillende zelfmoordpogingen achter de rug. "Ik heb nergens spijt van", aldus Bardot. "Mijn jeugd stond in het teken van mannen en schoonheid. Laat mijn wijsheid en ervaring nu maar ten dienste komen van dieren", zei ze. Bardot stortte zich op de bescherming van zeehonden en riep collega-seksbom Sophia Loren op om geen bont meer te dragen. Ze leeft nu, na vier huwelijken, in stilte in haar huis aan zee. De laatste keren dat ze van zich liet horen, was voor de rechtbank. Bardot is de laatste decennia vijf keer veroordeeld wegens racisme en discriminatie. "Mijn Frankrijk, mijn vaderland, wordt overgenomen door grote groepen buitenlanders, moslims vooral, die ons hun wil opleggen", zei ze in 1996. Eind vorige maand zei ze, in een interview: "Ik heb heel mijn leven al gezegd wat ik vind, of mensen het nou leuk vinden of niet."

DEBUUT - SOPHIA LOREN

Niemand kan zo wulps en verleidelijk lopen als Sophia Loren. "Wie haar voorbij ziet komen krijgt heel Italië te zien: de toren van Pisa, de gondels van Venetië, het Palazzo Pitty, alles in één persoon", grapte komiek Roberto Benigni 3 jaar geleden toen Loren een ere-Oscar kreeg. Aan haar manier van lopen dankt zij ook haar carrière. Als meisje van 14 deed zij mee aan een missverkiezing. De 22 jaar oudere filmproducent Carlo Ponti was getuige en raakte meteen in de ban van haar. Nadat hij na een langdurige procedure in het katholieke Italië eindelijk was gescheiden, konden zij pas in 1966 met elkaar trouwen. Behalve echtgenoot, manager en minnaar, was Ponti ook de vaderfiguur voor Loren die zij nooit heeft gehad. Haar echte vader heeft haar nooit erkend, waardoor zij in bittere armoede opgroeide samen met haar zus en moeder die geen enkele financiële steun kreeg. In 1980 speelde Loren zichzelf én haar moeder in het tv-drama 'Her Own Story'. Door haar uiterlijk en acteertalent groeide La Loren uit tot een van de grootste Europese filmactrices aller tijden. Een vedette zonder weerga.

CARRIÈRE - SOPHIA LOREN

In het begin van haar loopbaan is er vaak getwijfeld over de acteercapaciteiten van Loren. Meestal werd zij om haar weelderige uiterlijk gecast, verpakt in behoorlijk strakke jurken, die zoals de ster zelf eens vaststelde: "de functie hebben van prikkeldraad: het schept afstand, maar belemmert het uitzicht niet." Wie haar aan het werk heeft gezien in films als 'La Ciociara' (1960), waarin zij heel sensueel voortschrijdt met een koffer op haar hoofd, of in 'Una Giornata Particolare' (1977), een antifascistisch meesterwerk met Marcello Mastroianni aan haar zijde, weet dat Loren ook heel gevoelige rollen met gemak aankan. Als enige Italiaanse actrice was Loren ook redelijk succesvol in Amerikaanse films. Zij werkte onder anderen samen met Cary Grant, die dolverliefd op haar werd en met haar wilde trouwen. Dat feest ging niet door. Maar ook andere mannelijke tegenspelers waren diep onder de indruk. Peter O'Toole, met wie zij in 'Man of La Mancha' (het Don Quichot-verhaal) samen speelde, concludeerde: "Hoe langer je met Sophia Loren omgaat, hoe meer trek je in haar krijgt. Zij is echt verrukkelijk." Ook Richard Burton, de grote liefde van Liz Taylor, kwam  bijna woorden tekort: "Ze heeft een vosachtige uitstraling én een bijna satanisch gezicht. Ze is ook heel intelligent. Ik heb met scrabble twee keer van haar verloren."

80 - SOPHIA LOREN

Sophia Loren publiceerde deze week haar autobiografie, waarin zij op beschaafde wijze uit de school klapt. Zij pakt onder andere Marlon Brando aan, die tijdens filmopnamen iets te vrijpostig werd. Nadat zij hem op zijn nummer had gezet, was hij zo mak als een schaap. Hoewel zij nog steeds hét Italiaanse boegbeeld is, voor zover dat voor een vrouw van 80 mogelijk is, woont zij al jarenlang in Zwitserland. Vermoedelijk om belastingtechnische redenen, aangezien de filmdiva ooit wegens belastingfraude in haar geboorteland in de gevangenis heeft gezeten. Dat "misverstand" schreef zij toe aan haar slordige accountant. Geld speelt een belangrijke rol in haar leven. Zij laat zich graag fêteren door firma's, zoals belangrijke juweliers en parfumbedrijven. Zij heeft haar eigen geurlijn, waarmee zij haar inkomen aanvult. Wie zich in haar armoedige jeugd heeft verdiept, kan wellicht begrijpen waarom Loren zo hecht aan luxe en vermogen. Interviews geeft Loren, behalve als er een commerciële bijbedoeling is, zelden. "Ik vind het te pijnlijk om over mijn jeugd te praten", liet zij weten in een gesprek met de Amerikaanse glossy Vanity Fair. "Mijn leven was niet bepaald een sprookje."

21-09-2014 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Alicica Keys is niet te stoppen

Hoogzwangere Alicica Keys is niet te stoppen

http://oi58.tinypic.com/2q0udk6.jpg

Zangeres Alicia Keys is duidelijk van plan het rustig aan te doen met haar hoogzwangere buik. De 33-jarige aanstaande mama is niet te stoppen, dat bewees ze gisteren met een energiek optreden tijdens het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas.

De hoogzwangere buik van Alicia was moeilijk te verstoppen, zelfs niet met een gigantische piano op het podium. Ze droeg geen typische zwangerschapskledij maar een sexy skinny jeans, trendy t-shirt en lederen jasje. Ze slaagde er zelfs in op hoge hakken te paraderen. De zangeres heeft al een zoontje  Egypt Daoud Dean. Samen met haar man, een hiphopstern, kondigde ze in juli haar tweede zwangerschap aan op Instagram.

Na haar set deed Chris Martin van Coldplay zijn ding op het podium. Hij slaagde er zelfs in acrobatische kunstjes te doen achter zijn piano en zag alle hoeken van het podium. Terwijl zijn vermeende vriendin Jennifer Lawrence het spektakel trots aanschouwde vanuit het publiek.

21-09-2014 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Marina' grote slokop van Ensors

'Marina' grote slokop van Ensors

http://oi62.tinypic.com/rr7ad0.jpg

'Marina', de prent van Stijn Conincx over Rocco Granata, is met zeven beeldjes de grote winnaar van de Ensors. Dat zijn de Vlaamse Filmprijzen die vandaag  uitgereikt werden in het Casino Kursaal van Oostende, aan het einde van het Oostendse filmfestival. 'Het vonnis' won vier beeldjes.

'Marina' en Stijn Conincx zijn de grootste winnaars van de Ensors. Al vroeg op de avond haalde de film rond Rocco Granata een eerste prijs, die voor beste kostuums. Daarna volgde een lange triomftocht met prijzen in de categorieën industrie, art direction en scenario. De kers op de taart werd gezet op het einde met de Telenet Publieksprijs, de prijs voor beste regie voor Stijn Coninx en als klapstuk de prijs voor de beste film.

Grote uitdager 'Het vonnis' van Jan Verheyen haalde uiteindelijk vier beeldjes waaronder dat voor beste montage. Acteur Koen De Bouw was beste acteur. Ook 'Flying Home' van Dominique Deruddere won twee beeldjes dankzij twee steractrices. Viviane De Muynck kreeg een beeldje als beste actrice in bijrol, Charlotte De Bruyne als beste actrice.

De uitreiking vormde het officieel slot van het Filmfestival Oostende.

21-09-2014 om 01:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Duet van Michael Jackson en Queen komt er na 30 jaar aan"

"Duet van Michael Jackson en Queen komt er na 30 jaar aan"

http://oi61.tinypic.com/2gxg26v.jpg

Het heeft dertig jaar geduurd, maar een nummer dat Michael Jackson en Queen samen opnamen, zou in november eindelijk uitgebracht worden. Dat schrijft de nieuwswebsite Mashable.

Michael Jackson en Freddie Mercury doken in 1983 samen de studio in om de vocals van het nummer 'There Must Be More To Life Than This' op te nemen. Het nummer werd tot nu echter nooit afgewerkt.

Daar zou nu, naar aanleiding van het album 'Queen Forever' dat in november in de winkels komt te liggen, verandering in komen.

De originele versie van het duet staat op het soloalbum van Mercury, 'Mr. Bad Guy', dat in 1985 uitgebracht werd. Het duet zou nu drie decennia later eindelijk klaar zijn. Het is een van de drie onuitgebrachte nummers die op 'Queen Forever' zullen staan.

21-09-2014 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook naaktfoto's van Emma Watson en Kim Kardashian gelekt

Nu ook naaktfoto's van Emma Watson en Kim Kardashian gelekt

http://oi60.tinypic.com/4qlel4.jpg

Persoonlijke naaktfoto's van onder meer Kim Kardashian en Vanessa Hudgens zijn vandaag op het internet gelekt. Vandaag glipte overigens een nieuwe reeks naaktfoto's van Jennifer Lawrence tijdelijk door de mazen van Twitter. Vorige maand werden tientallen dergelijke foto's van celebs als Jennifer Lawrence en Kate Upton gestolen uit hun iClouds.

Naaktfoto's van Kim Kardashian verschenen vandaag op 4Chan en Reddit, de websites waarop ook de eerder gelekte naaktfoto's van Jennifer Lawrence en Kate Upton enige tijd te zien waren.

Daarop staat ze in een badkamer met een Blackberry in haar hand. Dat 'oude' toestel en het feit dat ze op de foto geen trouwring draagt, doen vermoeden dat het beeld al enkele jaren oud is. De beelden werden door de sitebeheerders al snel verwijderd.

Amerikaanse media melden de gelekte persoonlijke foto's van Kardashian, actrices Vanessa Hudgens, Hayden Panettierre en Aubrey Plaza, ontwerpster Mary-Kate Olsen en voetbalster Hope Solo. Op Twitter worden ook dergelijke foto's van Emma Watson gemeld en Twitter zelf liet vandaag zelfs enige tijd een hele lading naaktfoto's van Jennifer Lawrence passeren.

Vorige maand werden persoonlijke naaktfoto's van onder meer actrice Jennifer Lawrence en model Kate Upton van hun iCloud ontvreemd. De vermoedelijke hacker, die zich The Fappening noemt, liet toen verstaan dat hij nog meer in de pijpleiding had. Verscheidene celebs dreigden ermee gerechtelijke stappen te ondernemen.

21-09-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez en Iggy Azalea kletsen de billen tegen elkaar in pikante battle

Jennifer Lopez en Iggy Azalea kletsen de billen tegen elkaar in pikante battle

http://oi58.tinypic.com/2lo3tll.jpg

Of u het nu toejuicht of betreurt: de muziekwereld heeft er een vestimentair niemendalletje bij, met in de hoofdrollen Jennifer Lopez en Iggy Azalea. Vermits de titel van het liedje 'Booty' luidt, weet u meteen ook op welk lichaamsdeel de klemtoon ligt.

Vol enthousiasme kletsen beide sterren hun billen tegen elkaar, in een eindeloze rollercoaster van heupenzwaaiende verleiding. Laat via onze poll maar weten of u deze dappere poging om twerk-koningin Miley Cyrus van haar troon te stoten kon smaken.

20-09-2014 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bear Grylls doet aanzoek: "De ring zat tussen mijn billen"

Bear Grylls doet aanzoek: "De ring zat tussen mijn billen"

http://oi62.tinypic.com/vr8r44.jpg

Globetrotter Bear Grylls heeft een aantal details uit de doeken gedaan van het huwelijksaanzoek dat hij zijn vrouw deed. De Britse avonturier koos een partijtje naaktzwemmen uit als geschikt moment. En de ring? Die zat tussen zijn billen geklemd.

Geen bloemen, restaurants of champagne voor Bear Grylls. Neen, hij vond dat zijn huwelijksaanzoek zijn karakter moest reflecteren, dus koos hij voor een romantisch moment in de vrije natuur: naaktzwemmen met zijn toekomstige verloofde.

De naturist vertelt wel dat hij er misschien langer over had moeten nadenken. "Ik had de ring tussen mijn billen geklemd, aangezien er geen zakken zitten in mijn adamskostuum. Toen ik hem eruithaalde, keek Shara nogal vreemd op. 'Wat ben je aan het doen?', vroeg ze." Bear kon echter nooit antwoorden, aangezien op dat moment een grote golf hem mee het strand op sleurde.

"Ik was aan het tollen en er was overal zeewier. Ik heb het dus twee keer moeten proberen, maar ze zei wel 'ja'. Waarschijnlijk omdat ze te verbaasd was om iets anders te zeggen", lacht de ex-SAS'er.

20-09-2014 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adrien Brody krijgt ster op Oostendse Walk of Fame

Adrien Brody krijgt ster op Oostendse Walk of Fame

http://oi62.tinypic.com/2nuuetl.jpg

Oscarwinnaar Adrien Brody heeft gisterenavond zijn ster op de Oostendse Walk of Fame mogen schoonvegen, het vaste onthullingsritueel in Oostende. Hij was er op bezoek in het kader van het Filmfestival van Oostende, waar hij zijn nieuwste prent 'Third Person' voorstelde.

Amper vijf dagen nadat Pierce Brosnan zijn ster onthulde, kreeg Oostende opnieuw hoog bezoek van een Hollywoodacteur. Deze keer was het Adrien Brody die de borstel in handen kreeg.

Brody verwierf naam en faam met zijn rol als de Poolse pianist Wladyslaw Szpilman in de bekroonde film 'The Pianist'. Hij won er zelfs een Oscar mee en staat nog steeds geboekstaafd als jongste man die een Oscar kreeg in de categorie 'Beste Acteur'. Ook de Israëlische Moran Atias kreeg een ster. De actrice wordt bestempeld als een rijzend talent. Beiden kwamen ze 'Third Person' voorstellen in avant-première. Dat is de nieuwste prent van Paul Haggis.

Met deze sterrenparade kwam meteen ook een einde aan het Filmfestival Oostende dat bijna elke avond volle zalen lokte. Vandaag staat wel de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen, de Ensors, nog op het programma.

20-09-2014 om 01:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo maakte Prins Harry dag van huilend meisje goed

Zo maakte Prins Harry dag van huilend meisje goed

http://oi62.tinypic.com/dzh6ad.jpg

De kleine Isabelle Nixon was erg droevig bij de slotceremonie van de Invictus Games omdat ze de band Foo Fighters niet aan het werk kon zien. De charmante Prins Harry troostte het meisje door haar op zijn schouders te zetten en ze toch alles kon meemaken.

Het meisje had lang uitgekeken naar het optreden vorig weekend, maar enkele andere honderden concertgangers maakten dat ze niets van de kunsten van Dave Grohl en co kon zien. Gelukkig zag organisator van de Invictus Games prins Harry dat Isabelle het moeilijk had en hielp hij haar. De meid besefte niet dat haar weldoener de prins was, tot haar mama duidelijk maakte met wie ze aan het dansen was.

Volgens haar papa was het geen bewuste zet van Harry om zichzelf populairder te maken. "Het was gewoon een ingeving van het moment. Toen onze dochter wist met wie ze te maken had, kon ze geen woord meer uitbrengen. Daarna kon ze maar niet stoppen met glimlachen." Mama Taryn voegt eraan toe dat Isabelle nu denkt dat ze een prinses is en aan iedereen zegt dat ze gedanst heeft met oom Harry. "Hij was de perfecte gentleman en maakte ieders dag goed."

20-09-2014 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Beyoncé vergeet even mee te lippen

Oeps! Beyoncé vergeet even mee te lippen

http://oi57.tinypic.com/2md2afk.jpg

Ze heeft een van de beste stemmen van haar generatie, maar dat wil blijkbaar niet zeggen dat ze die altijd live gebruikt. Een fan kon tijdens op beeld vastleggen hoe superster Beyoncé even vergat mee te lippen met haar muziekbandje.

De beelden werden opgenomen tijdens een van de 'On The Run'-concerten, die Beyoncé samen met manlief Jay Z opvoerde. De zangeres is lustig 'Partition' aan het zingen, maar stopt tijdens een pauze in het nummer even om wat fans te begroeten en haar kapsel weer in de plooi te leggen. Jammer genoeg vergeet ze even later om weer te beginnen zingen, maar gelukkig nemen de vocals op het muziekbandje de taak van haar over.

Het is niet de eerste keer dat Queen Bey in een lipschandaal terechtkomt. In 2013 kwam ze al onder vuur te liggen toen bekend raakte dat ze haar optreden voor Obama's inhuldiging niet live had gezongen.

20-09-2014 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Friends na 10 jaar nog steeds zo populair is

Waarom Friends na 10 jaar nog steeds zo populair is

http://oi58.tinypic.com/68whu9.jpg

Comedyserie Friends zag deze maand 20 jaar geleden het levenslicht en is 10 jaar na de laatste aflevering nog altijd ongekend populair. "De kracht was en is dat het gaat om dat moment dat je net na de universiteit begint aan het echte leven en je vrienden je familie zijn. Dat warme gevoel kent iedereen."

De serie die 22 september 1994 op de Amerikaanse televisie debuteerde en 10 jaar geleden stopte, werd een regelrechte wereldhit: te zien in meer dan honderd landen, de dvd-boxen staan bij miljoenen en nog eens miljoenen mensen in de kast en de show leverde wereldwijd 3 miljard dollar (2,4 miljard euro) aan inkomsten op. Sterker nog, er zijn wetenschappers die beweren dat de serie bepalend is geweest voor het leven van een complete generatie. "Ik weet dat ze dat zeggen en ik ben er enorm door gevleid," zegt schrijfster en medebedenkster Marta Kauffman. "Maar of ik het ermee eens ben, dat weet ik zo net niet."

20-09-2014 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Deux jours, une nuit' is Belgische inzending voor de Oscars

'Deux jours, une nuit' is Belgische inzending voor de Oscars

http://oi57.tinypic.com/jrzg5g.jpg

De film 'Deux jours, une nuit' van Jean-Pierre en Luc Dardenne wordt de Belgische inzending voor de Oscars. Dat heeft een nationale jury bestaande uit zes mensen uit het Belgische filmberoep beslist. De film verdedigt ons land in de categorie voor Beste Niet-Engelstalige Film. Het is de vierde keer dat de broers naar de uitreiking van de filmprijzen ijn Los Angeles mogen.

De jury, voorgezeten door Joëlle Levie, was unaniem in haar beslissing. Ze prees onder meer "de cinematografische kwaliteiten van de film en het sterke eigentijdse en universele karakter ervan". Een ander pluspunt is volgens de jury "het trans-Atlantische potentieel van de film: ten eerste door de Franse hoofdrolspeelster Marion Cotillard, die in 2008 een Oscar won voor 'La môme' en bekend is in Hollywood. Voorts vanwege de goed kritieken die de film in Noord-Amerika kreeg na de première op het filmfestival van Cannes in mei."

'Deux jours, une nuit' gaat over een werkneemster, Sandra (gespeeld Marion Cotillard), die één weekend - of twee dagen en een nacht - de tijd heeft om haar collega's te overtuigen om hun premie af te staan zodat zij haar werk kan behouden. Ze wordt geholpen door haar echtgenoot, gespeeld door de Belgische acteur Fabrizio Rongione.

De film ging in mei in première op het filmfestival van Cannes en is ook een van de zes kanshebbers op de publieksprijs van de European Film Awards.

Vierde keer, goede keer?
'Deux jours, une nuit' is de vierde film van de broers Dardenne die ons land instuurt naar de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS), die de Oscars organiseert. De vorige drie waren 'Rosetta' (1999), 'Le Fils' (2002) en 'L'Enfant' (2005).

De uitreiking van de Oscars vindt plaats op 22 februari 2015 in het Dolby Theatre in Los Angeles. De nominaties worden bekendgemaakt op 15 januari.

20-09-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het is écht menens tussen 'De Lau' en Roos"

"Het is écht menens tussen 'De Lau' en Roos"

http://oi62.tinypic.com/148hs92.jpg

Ja, de broer van Astrid Bryan en Roos zijn een stel. En ja, ze zullen deelnemen aan het nieuwe VTM-dansprogramma 'Dansdate', zo vernamen we gisteren in de entourage van het koppel. Roos en De Lau gaan dus meteen voor de ultieme relatietest, samen met vijf andere koppels, onder wie Josje van K3 en Kevin Janssens.

Laurens 'De Lau' Nuyens (33) en zijn vriendin Roos Vandekerckhove (31) zijn sinds woensdagochtend in het land en stonden gisteravond al voor het eerst samen op de oefenvloer van 'Dansdate'. "Dit is voor hen en voor de vijf andere deelnemende koppels zonder meer de ultieme relatietest", vindt Niels Destadsbader, die met 'Dansdate' door de grote poort bij VTM binnenkomt als presentator.

Straffe prestatie dus van de makers van het programma dat ze Laurens en Roos konden strikken. "De Lau en zijn nieuwe vriendin nemen deze uitdaging écht met volle overtuiging aan", klinkt het in hun entourage. Door deel te nemen aan 'Dansdate' willen ze meteen alle welles-nietesgeruchten de kop indrukken en duidelijk maken dat ze niet alleen een koppel zijn, maar zich ook volledig voor elkaar willen smijten.

20-09-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DNA-test wijst uit: Jacques Boël is niet de vader van Delphine

DNA-test wijst uit: Jacques Boël is niet de vader van Delphine

http://oi61.tinypic.com/t7zepx.jpg

Deplhine Boël is niet de biologische dochter van jonkheer Jacques Boël. Dat heeft een DNA-test uitgewezen. De advocaat van Jacques Boël meldde het nieuws vandaag aan de RTBF.

Het nieuws komt niet uit de lucht vallen. Jacques Boël nam eerder al afstand van het biologische vaderschap. Maar na een DNA-test bij zowel Delphine Boël, Jacques Boël en Delphine's moeder Sybille de Sélys Longchamps, is er nu echt geen twijfel meer.

"Meneer Boël vond dat het hoog tijd werd om de waarheid te kennen", klinkt het bij Théodora Baum, een van Boëls advocaten. "Om die reden heeft hij ingestemd met een DNA-test, en die heeft uitgewezen dat hij niet de vader is van Delphine."

Jacques Boël geeft Delphine dan ook toestemming om het vaderschap te betwisten bij de rechtbank van eerste aanleg in Brussel. Daarna kan ze koning Albert II verzoeken om ook een vaderschapsstest te laten uitvoeren. Maar die heeft het recht om dat te weigeren.

20-09-2014 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple en U2 werken aan nieuw digitaal muziekplatform

Apple en U2 werken aan nieuw digitaal muziekplatform

http://oi61.tinypic.com/ziole1.jpg

Apple en U2 werken samen aan een geheim project. De Ierse band hoopt met het plan de muziekindustrie te "redden".

U2 lanceerde vorige week zijn nieuwe album Songs of Innocence op het Apple-evenement waar ook de nieuwste iPhone werd onthuld. Maar de samenwerking tussen de rockband en het techbedrijf uit Cupertino strekt dus verder.

U2 wil tegenover weekblad TIME alleen kwijt dat ze met Apple werken aan een "nieuw digitaal muziekplatform". De band is namelijk sterk van mening dat artiesten beloond moeten worden voor hun werk. En dat gebeurt steeds minder, door illegale downloads.

Daarom moet er volgens leadzanger Bono een platform verschijnen dat zo "onweerstaanbaar leuk is voor muziekfans dat ze weer muziek willen gaan kopen". Hij doet dit naar eigen zeggen niet voor zichzelf, maar voor de minder bekende artiesten. ''Songwriters toeren niet'', aldus Bono, die van mening is dat zulke artiesten nu zwaar tekort worden gedaan.

18-09-2014 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabine Appelmans maakt droom waar

Sabine Appelmans maakt droom waar

http://oi58.tinypic.com/11904gn.jpg

Dertien jaar nadat ze haar succesvolle tenniscarrière afsloot, gaat Sabine Appelmans (42) een nieuwe uitdaging aan. Vanaf volgende week opent ze de deuren van haar 'Happy Lifestyle'-huis in het centrum van Asse. De hippe tent krijgt de naam 'Noosa' en je kan er terecht voor kookworkshops, massages en yoga.

In een herenhuis in de De Vironstraat is Sabine Appelmans druk in de weer om de opstart van haar nieuwe zaak voor te bereiden. 'Happiness is not a destination, it's a way of life', staat op het gelijkvloers te lezen. De gewezen tennisster wil in dit pand een gelukkige en gezonde levensstijl promoten en doet dat met kookworkshops en -cursussen, yoga en beweeglessen en massages. Onder de titel 'cook-move-relax' wil ze mensen verwelkomen die in een huiskamersfeer willen genieten. "Het idee om dit project op te starten was al een tijdje aan het rijpen", vertelt Sabine. "Ik heb drie jaar gestudeerd voor gezondheidscoach. We leren de mensen gezond eten, gezond bewegen, gezond genieten. De kinderen waren toen nog een beetje kleiner waardoor ik echt niet de tijd vond om met die studies ook effectief iets aan te vangen."

Zoontjes

Vorig jaar begon Sabine toch les te geven, bij haar thuis. Haar twee zoontjes, Arno en Obi, zijn intussen 10 en 13 jaar. "Als ik nog een eigen onderneming wou opstarten, hoefde ik niet te wachten tot mijn vijftigste", vertelt ze. "Ik zag dat dit pand vrij stond en ik heb niet getwijfeld. Voor mij is dit een droom die in vervulling gaat. Het is na mijn tenniscarrière ook de eerste zaak die ik eigenhandig opstart."

Sabine en haar echtgenoot Serge hebben intussen al flink wat verbouwingswerk achter de rug. "Een klein keukentje, dat echt niet meer van deze tijd was, hebben we uitgebroken en alle muren werden vernieuwd", luidt het. "Het gelijkvloers is ingericht als kookstudio waar we kookcursussen en workshops kunnen organiseren. Maar evengoed kunnen hier vriendengroepen aan de slag die een menu willen koken. De eerste verdieping werd ingericht als yogakamer met een kurkvloer. We hebben hier de originele houten ramen behouden en gerestaureerd. Op de bovenste verdieping bevindt zich de massageruimte en komt er ook een diëtiste."

Gymnastiekoefeningen

Sabine Appelmans zal zich vooral bezig houden met de zakelijke kant van Noosa maar ze gaat ook zelf aan de slag als lesgeefster. "De sessies BBB/Core Training geef ik zelf", zegt ze. "BBB staat voor billen, borsten, buik. Dat zijn verstevigende gymnastiekoefeningen."

Een tienbeurtenkaart voor de yoga kost 120 euro bij Noosa, voor een proefles is dat slechts 8 euro. "We dachten zo'n proefles eerst gratis te maken, maar dan loop je het risico om mensen te lokken die niet echt de intentie hebben om te blijven komen."

De naam Noosa komt vanuit Australië. "Noosa is een stadje in Australië waar we enkele jaren geleden een prachtige vakantie hebben gehad. Het is een stadje met een heel sportief imago, met sapjesbars en vegetarische restaurantjes. Elk jaar wordt er ook een triathlon georganiseerd. We vonden die levensstijl zo leuk dat we dachten: dit moeten we in eigen land overdoen."

18-09-2014 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff bezoekt school (maar moet uitleggen wie hij is)

Jean-Marie Pfaff bezoekt school (maar moet uitleggen wie hij is)

http://oi58.tinypic.com/smsy7l.jpg

Jean-Marie Pfaff bracht gisteren een bezoek aan de vrije basisschool van Ourodenberg. De gewezen doelman van de Rode Duivels was de 'hoofdprijs' in een wedstrijd rond Noord-Hollandse kazen. "Enkele ouders namen deel en wonnen een bezoek van Pfaff", zegt turnleerkracht Davy Heremans.

Het hoge bezoek kwam er uitgerekend in de week van de sport. De 270 kleuters en leerlingen van de school kwamen dan ook in hun sportoutfit naar school.

De leerlingen in Ourodenberg kenden Jean-Marie Pfaff wel niet echt als doelman. "Vanop televisie: ja. Maar als voetballer: nee, niet echt", klonk het bij de laatstejaars.

Thibaut Courtois

En dus legde Pfaff zelf uit wie hij wel was. "Je hebt nu Thibaut Courtois, maar vroeger was ìk de doelman van de Rode Duivels", legde hij de kinderen uit. "Ik heb ook bij Beveren en Bayern Munchen gespeeld. Misschien moeten de juffen, als ze dat nog niet met jullie gedaan hebben, eens naar YouTube surfen."

18-09-2014 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé toont haar 'echte' benen na Photoshopblunder

Beyoncé toont haar 'echte' benen na Photoshopblunder

http://oi61.tinypic.com/23j511w.jpg

Het lijkt alsof Beyoncé de laatste tijd niets anders moet doen dan hardnekkige geruchten de kop indrukken. Eerst waren er de roddels over een mogelijke scheiding, daarna volgde de speculaties over een nieuwe zwangerschap en moet ze nu commentaar aanhoren over haar bewerkte foto's. Om dat laatste akkefietje te doen vergeten deelt de zangeres nieuwe foto's van haar 'echte' benen.

Heel wat fans klaagden gisteren terecht over de photoshopblunder van Beyoncé die zichzelf toch voordoet als een feministe. Maar ook de zangeres bleek te beseffen dat ze de bal echt wel had misgeslagen. Daarom deelde ze een paar nieuwe foto's waarop ze pronkt met haar benen tijdens een boottochtje.

18-09-2014 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence straalt voor Dior

Jennifer Lawrence straalt voor Dior

http://oi62.tinypic.com/2yobvo7.jpg

Gelekte naaktfoto's of niet, de carrière van Jennifer Lawrence zit nog steeds in de lift. De getalenteerde actrice wist de nieuwe campagne voor Dior te strikken en ziet er stralend uit in het uiteindelijke resultaat.

De oscarwinnares mag de nieuwe handtassencollectie van het luxemerk promoten, haar vierde campagne al met het modehuis. De foto's werden voor de gelegenheid geschoten door de beroemde Franse modefotograaf Patrick Demarchelier.

Jennifer ziet er uiterst chique en gesofisticeerd uit in haar zwarte maatpak, dat natuurlijk van de hand van Raf Simons kwam. Haar korte blonde haar werd achterovergekamd in een stoere kuif.

Volgens creatief directeur Raf Simons is Lawrence de perfecte ambassadrice voor Dior. "Haar jeugdige maar tegelijk klassieke schoonheid, de kracht van haar karakter, haar complexiteit... Het is allemaal perfect", klinkt de lofzang. De gelekte naaktfoto's van de actrice blijken totnogtoe dus geen invloed te hebben.

18-09-2014 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!