Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Ook naaktfoto's van Cara Delevingne opgedoken"

http://oi62.tinypic.com/24dftwy.jpg

Op internet circuleren sinds vrijdag nieuwe foto's van vrouwelijke sterren die door hackers zijn gestolen. Topmodel Cara Delevingne is één van de slachtoffers, meldt de website BuzzFeed.

Net als voorgaande keren zijn de foto's uit de privésfeer door onbekenden verspreid via de internetfora 4Chan en Reddit. Andere nieuwe slachtoffers zouden de actrices Anna Kendrick, Mena Suvari, Kelli Garner en Briana Evigan en beachvolleybalster Misty May-Treanor zijn. In tegenstelling tot de anderen zou Kendrick niet naakt op de gelekte foto's staan.

Ook van Jennifer Lawrence zouden opnieuw pikante foto's zijn gepubliceerd. De actrice liet na het opduiken van de eerste serie foto's, inmiddels ongeveer een maand geleden, via haar woordvoerder weten dat ze ontzettend boos was op de hackers. "De autoriteiten zijn op de hoogte gesteld. Iedereen die de gestolen foto's verspreidt, zal worden vervolgd."

Het is de derde keer in korte tijd dat er naaktfoto's van bekende vrouwen op internet verschijnen. Het lekken van de foto's wordt in de media The Fappening genoemd. Deze 'derde golf' wordt dan ook aangeduid als The Fappening 3.

29-09-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: "Hoe de wereld Israël ziet is niet de realiteit"

Lady Gaga: "Hoe de wereld Israël ziet is niet de realiteit"

http://oi57.tinypic.com/2wh1pmr.jpg

In een gesprek met de Britse krant The Independent heeft Lady Gaga het opgenomen voor Israël. De zangeres, die op 13 september in Tel Aviv optrad, zei onder andere dat "hoe de wereld Israël ziet, niet de realiteit is".

Voor haar optreden werd er gespeculeerd dat Gaga haar optreden in Tel Aviv zou annuleren omwille van het voortdurende conflict in de regio. Andere muziekartiesten zoals bijvoorbeeld Cee Lo Green, Neil Young en Backstreet Boys lieten eerder al verstek.

Maar de excentrieke zangeres liet de show toch doorgaan. "Fantastisch", zo omschrijft ze haar optreden in Tel Aviv. "Het is een prachtige plek, de mensen zijn er positief. Ik heb er een erg emotioneel concert gehad met die fans. Het was prachtig", aldus Gaga.

Tony Bennett, met wie ze vorige week optrad op de Brusselse Grote Markt naar aanleiding van hun album 'Cheek to Cheek', vervoegde haar kort op het podium van Tel Aviv. Samen brachten ze 'Anything But Love'.

29-09-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-Russische film moet Rusland Oscarwinst opleveren

Anti-Russische film moet Rusland Oscarwinst opleveren

http://oi59.tinypic.com/2rm2neq.jpg

Rusland is vastbesloten te scoren in Hollywood deze winter. De film 'Leviathan', die erg kritisch is voor de corruptie in Rusland, is de Russische inzending voor de Oscars.

Rusland zet in op de kritische film 'Leviathan' voor de Oscars deze winter. De film van Andrey Zvyagintsev verhaalt de strijd van een Russische man tegen een corrupte, Poetingetrouwe burgemeester. Buitenlandse recensenten beschreven de film al als bijzonder kritisch voor de regering van president Vladimir Poetin. 

"We namen deze beslissing na een meerderheid van de stemmen. 'Leviathan' is de Russische keuze voor de Oscars", zei Pavel Chukhrai van het Russische nominatiecomité voor de Oscars aan persbureau TASS.

Grimmig
'Leviathan', die wordt omschreven als een grimmige, satische blik op de Russische politiek, won de prijs voor beste scenario op het Filmfestival van Cannes. Regisseur Zvyagintsev vertelde in Cannes dat de Russische minister van Cultuur, Vladimir Medisky, de film heeft gezien, maar hem "maar niks" vond.

Verscheidene andere films van Zvyagintsev deden het eerder al goed op de interationale filmfestivals, zoals 'Elena' en 'The Return'. 'Leviathan' zal vanaf november te zien zijn in Rusland, al zullen de scheldwoorden en vloeken wel gecensureerd worden.

29-09-2014 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben je niet iets vergeten, Jessica Alba?

Ben je niet iets vergeten, Jessica Alba?

http://oi60.tinypic.com/20pdkk3.jpg

Ze hebben bergen geld, een kleerkast zo groot als een huis en een horde stylisten om ervoor te zorgen dat ze er piekfijn uitzien. En toch krijgen de sterren op modevlak soms nog te maken met dezelfde problemen als wij stervelingen.

Zo stapte de bloedmooie actrice Jessica Alba buiten de deur in New York City met een ongebruikelijk accessoire aan haar jasje. Volgende keer misschien het prijskaartje eruit knippen, Jessica?

29-09-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conchita Wurst een week lang in Crazy Horse in Parijs

Conchita Wurst een week lang in Crazy Horse in Parijs

http://oi61.tinypic.com/1on8sn.jpg

De bebaarde Oostenrijkse Eurovisisong-winnares Conchita Wurst zal in november een week lang optreden in het Parijse cabaret Crazy Horse. De travestiet zal er optreden met het ensemble van Crazy Horse dat bekend is om zijn kleurrijke shows met naakte danseressen.

De Franse mode-ontwerper Jean Paul Gaultier zal de kostuums voor de optredens van Conchita Wurst maken. Wurst liep ook al een modeshow in Parijs voor Gaultier.

29-09-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Amal: "Huwelijk in Venetië meer dan perfect"

Vader van Amal: "Huwelijk in Venetië meer dan perfect"

http://oi60.tinypic.com/4v68mx.jpg

De bruiloft van George Clooney en Amal Alamuddin was meer dan perfect. Dat vertelt de vader van de bruid aan persbureau AFP.

De festiviteiten rond de langverwachte trouwerij van het koppel waren zowel "groots" als "simpel". Dat vertelt Ramzi Alamuddin over de grote dag van zijn dochter en acteur George Clooney afgelopen zaterdag. "De trouwerij was meer dan perfect", zegt Alamuddin. Hij vindt dat de twee een geweldige match zijn en weet ook te melden dat ze "erg blij" zijn over de manier waarop ze werden verwelkomd in Venetië.

Gistermiddag verscheen het pasgetrouwde stel voor het eerst in het openbaar om per watertaxi het water over te steken. Toen het toegestroomde publiek Clooney toeriep zijn nieuwe ring te laten zien, zou hij grappend de verkeerde hand omhoog hebben gehouden. Het publiek hoopt ook een glimp op te vangen van de toegestroomde beroemde vrienden van Clooney. Onder anderen Bono, Cindy Crawford en Matt Damon reisden af naar de Italiaanse stad om het feest bij te wonen.

Telefoons inleveren
Volgens website TMZ moesten de gasten hun telefoon en camera inleveren bij de ceremonie. George Clooney is inmiddels expert in de methodes van de roddelpers en heeft daarom tijdens zijn trouwerij niets aan het toeval overgelaten.

Ook al was slechts een select groepje vrienden en familie uitgenodigd voor de trouwerij in Venetië, de acteur wilde er zeker van zijn dat er geen foto's van de festiviteiten uit zouden lekken naar de media. Daarom werd alle gasten verzocht hun telefoon achter te laten in hun hotel of bij de receptie.

Dat betekende niet dat de genodigden niet mochten bellen of fotograferen: ze kregen allemaal een telefoon en camera uitgereikt die ze naar hartenlust mochten gebruiken. De apparatuur werd alleen wel gemonitord door het team van Clooney, zodat als er een foto gelekt wordt het gemakkelijk te zien is wie daar verantwoordelijk voor is.

De gasten kregen de mededeling dat de maatregelen zijn genomen vanwege het gevaar voor hackers, naar aanleiding van de recente fotolekken. Critici melden echter dat het traceersysteem van de camera's daarvoor overbodig is en de acteur zijn gasten simpelweg niet zijn blinde vertrouwen durft te geven.

29-09-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief van 15-jarige aan Emma Watson gaat viraal: "Gender mag ons niet definiëren"

Brief van 15-jarige aan Emma Watson gaat viraal: "Gender mag ons niet definiëren"

http://oi62.tinypic.com/t9ytzs.jpg

Actrice Emma Watson wist anderhalve week geleden te inspireren met een speech over gendergelijkheid aan de Verenigde Naties. Het zette een 15-jarige Britse jongen ertoe aan Watson een brief te schrijven, die na publicatie in de Britse krant Sunday Telegraph viraal gaat.

In haar toespraak zei Watson onder andere dat feminisme te vaak geïnterpreteerd wordt als mannenhaat. "Hoe meer ik over feminisme spreek, hoe meer ik me realiseer dat vechten voor vrouwenrechten te vaak als synoniem voor mannenhaat wordt gezien. Als ik iets zeker weet dan is het dat dit moet stoppen", vertelde Watson, die na haar toespraak een staande ovatie kreeg.

In navolging van de speech schreef de 15-jarige Ed Holtom uit Hertfordshire een antwoord aan de Harry Potter-actrice. "Ik was zo teleurgesteld over hoe onnozel sommige jongens van mijn klas deden over de toespraak", aldus Holtom.

"Als we gelijkheid willen, zullen we meer moeten doen dan mannen en vrouwen evenveel betalen, of vrouwen gelijke mogelijkheden geven. We moeten allemaal een actieve keuze maken om onze taal aan te passen. [...] We mogen gender ons niet laten definiëren", besluit de jongen.

29-09-2014 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk onthuld: wie sterft in The Simpsons?

Eindelijk onthuld: wie sterft in The Simpsons?

http://oi57.tinypic.com/55gguv.jpg

Producer van The Simpsons Al Jean had enkele maanden geleden al onthuld dat er een personage uit de populaire animatiereeks zou verdwijnen bij de start van het nieuwe seizoen. Nu verklapte hij eindelijk wie de ongelukkige is.

Liefhebbers hadden er lang het raden naar wie het zou kunnen zijn, maar nu hebben de Amerikaanse media bericht dat rabbi Hyman Krustofski met zijn dood uit de reeks stapt. Hij is de vader van Krusty de clown.

We wilden een goed, emotioneel verhaal brengen, zei producer Al Jean op de website van het vakblad The Hollywood Reporter.  Bijzonder spannend is dat Krusty en Homer Simpson kort voordien erg dichtbij de dood staan.

Daarover wilde Jean echter niets vertellen. "Ik zou mijn job binnen de twee seconden verliezen, indien ik Homer zou laten doodgaan", zei hij.

29-09-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thom Yorke verrast opnieuw: nieuw album te koop via BitTorrent

Thom Yorke verrast opnieuw: nieuw album te koop via BitTorrent

http://oi58.tinypic.com/dpbpk2.jpg

Opnieuw heeft Radiohead-frontman Thom Yorke een verrassing in petto voor zijn fans. Hij lanceerde een nieuw album, 'Tomorrow's modern boxes', dat verkrijgbaar is via BitTorrent.

Eerder deze week deelden Thom Yorke en Radiohead-producer Nigel Godrich een mysterieuze foto van een witte plaat. Enkele dagen later bevestigde Yorke dat hij er twee studiodagen had opzitten met Radiohead. Wellicht om een opvolger van 'King of Limbs' op te nemen, een album dat dateert van 2011.

Nu pakte Yorke dus opnieuw uit met een verrassing van formaat. Het album 'Tomorrow's modern boxes' zal enkel verkrijgbaar zijn op vinyl en via BitTorrent. In een brief leggen Yorke en Godrich uit waarom:

"Het gaat om een experiment om te zien of dit systeem zijn weg vindt naar het grote publiek. Indien dit goed werkt, zou het een efficiënte manier kunnen zijn om de mensen die het creatieve werk leveren opnieuw wat controle te geven over de internetverkoop."

Een eerste single uit het album, 'A brain in a bottle' - audio en video - is gratis te downloaden; het volledige album kost 6 dollar (4,73 euro).

28-09-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie en vrienden herdenken Robin Williams

Familie en vrienden herdenken Robin Williams

http://oi58.tinypic.com/19752e.jpg

Familieleden en vrienden van Robin Williams zijn gisteren in San Francisco samengekomen voor een eerbetoon aan de acteur. Bij de herdenking waren honderden mensen uit de filmwereld aanwezig, onder wie acteurs Ben Stiller, Danny De Vito en Sarah Michelle Gellar.

Williams' drie kinderen, zijn vrouw Susan, Whoopi Goldberg, Billy Crystal, Bonnie Hunt, Bobcat Goldthwait en Eric Idle hielden emotionele toespraken. Stevie Wonder verzorgde het muzikale gedeelte van de bijeenkomst in Curran Theatre, schrijft The Hollywood Reporter.

De herdenking werd georganiseerd door Williams' dochter, Zelda (25). Robin Williams pleegde op 11 augustus zelfmoord. Hij werd 63.

28-09-2014 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Film over Blondie in de maak"

"Film over Blondie in de maak"

http://oi62.tinypic.com/icqlht.jpg

Blondie, de new wave band rond zangeres Debbie Harry, krijgt een eigen film. Dat zegt mede-oprichter Chris Stein. Zelf ziet hij het wel zitten als Shia LaBeouf hem speelt, vertelt hij aan New York Daily News.

"De gesprekken zijn allemaal nog achter de schermen op dit moment, dus niets is nog zeker", aldus de 64-jarige Stein. Wie Harry gaat spelen in de film over de new wave band uit de jaren 70, is ook nog niet duidelijk.

De groep ontstond 40 jaar geleden en brak in 1978 door met het tweede album 'Plastic Letters' en de hit 'Denis'. Tot begin jaren '80 had Blondie wereldwijd succes met hits als 'Heart of Glass' en 'The Tide is High'. De band viel in 1982 uiteen, maar maakte in 1998 een comeback die vooral op de podia succesvol was.

In mei van dit jaar verscheen het album 'Blondie 4(0) Ever' ter ere van het 40-jarig bestaan van de band.

28-09-2014 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DreamWorks mogelijk in Japanse handen

DreamWorks mogelijk in Japanse handen

http://oi62.tinypic.com/2dbndwo.jpg

Het Japanse telecom- en mediaconcern Softbank voert overnamegesprekken met het Amerikaanse DreamWorks Animation, de filmstudio achter succesvolle animatiefilms als 'Shrek' en 'Madagascar'. Dat melden Amerikaanse media vandaag.

Softbank zou een bod hebben neergelegd van 32 dollar per aandeel, wat in totaal neerkomt op zo'n 3,4 miljard dollar (2,7 miljard euro). Daarmee zouden de Japanners de aandeelhouders van DreamWorks een premie bieden van bijna 10 dollar per aandeel op de slotkoers op Wall Street afgelopen vrijdag.

Jeffrey Katzenberg, topman en medeoprichter van DreamWorks en een belangrijke drijvende kracht achter de successen van de filmstudio, zou een contract zijn voorgelegd om zich voor een periode van zeker vijf jaar aan het bedrijf te verbinden. Volgens The Hollywood Reporter was Katzenberg al geruime tijd op zoek naar een koper voor zijn onderneming.

DreamWorks behaalde vorig jaar een omzet van een kleine 707 miljoen dollar (557 miljoen euro) en een nettowinst van ruim 55 miljoen dollar. Het filmbedrijf heeft ongeveer 2.200 mensen in dienst. De animatiestudio werd in 2004 afgesplitst van het gelijknamige filmbedrijf, dat twee jaar later zelf werd overgenomen door branchegenoot Paramount.

28-09-2014 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelovige moeder herschrijft 'Harry Potter' voor haar kinderen

Gelovige moeder herschrijft 'Harry Potter' voor haar kinderen

http://oi61.tinypic.com/ip193a.jpg

Vergeet de magie, voor een Amerikaanse moeder draait de 'Harry Potter'-reeks voortaan om de kracht van het geloof. Bang dat haar kinderen in 'heksen' zouden veranderen na het lezen van de immens populaire boeken, besloot de vrouw het verhaal van de tovenaarsleerling te herschrijven. De nieuwe versie getiteld 'Hogwarts School of Prayer en Miracles' verscheen ongeveer een maand geleden op een website voor fanfictie, waar het al heel wat kritiek te verduren kreeg.

Als je wil dat je kinderen lezen, maar niet in heksen veranderen door de 'Harry Potter'-boeken te lezen, dan is dit verhaal iets voor jou, klinkt het in de introductie. "Dit verhaal bevat alle avontuur van de J.K. Rowling-boeken, maar zal je kinderen niet van het rechte pad afbrengen."

Wat is er veranderd?
Eerst en vooral speelt het hele verhaal zich nu af in de Verenigde Staten, met Voldemort als een congreslid bij de Amerikaanse overheid. Hij wil blijkbaar voorkomen dat mensen hun geloof vrij kunnen beoefenen.

Voor de rest van het verhaal worden passages over magie ingewisseld voor stukken over het christendom. Zo is Harry's tante Petunia een atheïst die gelooft in 'het slechte' zoals verjaardagen en de evolutietheorie. Schoolhoofd Albus Perkamentus gaat nu door het leven als Reverend (dominee ndvr.) Perkamentus en heeft een "lieve, jonge" vrouw genaamd Minerva (professor Anderling). Hun dochter, Hermelien, is bovendien "zo anders dan al de meisjes uit de publieke scholen die een carrière najagen zoals de vrouwen uit 'Sex and the City'". U leest het goed, Hermelien is nu de dochter van Perkamentus en onderwijs voor vrouwen wordt op een laag pitje gezet in het verhaal.

Een verdoken satire?
Schrijfster Grace Ann heeft voorlopig bijna uitsluitend negatieve commentaar gekregen op de acht hoofdstukken die intussen verschenen zijn. Toch lijkt het verhaal op sommige momenten iets mooi (of slecht?) om waar te zijn en sommige lezers gaan er dan ook van uit dat het een goed gevonden parodie is.

De website Religion News Service hoopt blijkbaar ook dat het om een satire gaat. Volgens hun website vallen de stereotypen die gebruikt worden in het verhaal immers niet te rijmen met het merendeel van de moderne christelijke waarden.

28-09-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Drop' wint prijs voor beste scenario in San Sebastián

'The Drop' wint prijs voor beste scenario in San Sebastián

http://oi60.tinypic.com/2ln7lsg.jpg

Op het 62ste filmfestival van San Sebastián heeft de film 'The Drop' de prijs voor het beste scenario gewonnen. Onze landgenoot Michaël R. Roskam, de regisseur van de film, mocht de prijs voor de Amerikaanse scenarist Dennis Lehane tijdens het slotgala in ontvangst nemen.

De grote winnaar gisterenavond was de Spaanse regisseur Carlos Vermut, die met zijn drama 'Magical Girl' de Gouden Schelp won, de prijs voor de beste film. De 34-jarige Vermut kreeg ook nog de Zilveren Schelp, de prijs voor de beste regie, voor zijn 'film noir'. Het festival in de Baskische stad is een van de belangrijkste in Europa, naast die van Cannes, Venetië en Berlijn.

28-09-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez aangereden door 'dronken gek'

Jennifer Lopez aangereden door 'dronken gek'

http://oi58.tinypic.com/2ns7yhw.jpg

Jennifer Lopez is gisteren aangereden, schrijft Fox News. De zangeres zat samen met haar vriendin, actrice Leah Remini, in de auto toen deze van achteren werd geraakt door een andere wagen. Ze waren flink geschrokken, maar niemand raakte gewond.

JLo plaatste een foto op haar Instagram-account, waarop zij samen met Remini in een auto te zien is. Ze schrijft erbij dat 'een of andere dronken gek' achterop knalde toen ze voor het stoplicht stonden. De zangeres geeft aan dat ze de chauffeur heeft uitgescholden. Het is niet bekend of de veroorzaker van het ongeluk daadwerkelijk te diep in het glaasje had gekeken.

De auto van Lopez was naar verluidt nieuw. Of haar kinderen Max en Emme en Reminis dochter Sofia ook in de wagen zaten tijdens het ongeluk, is niet bekend. Remini plaatste een aantal uur voor de aanrijding een foto van Sofia, Max en Emme op de achterbank van Lopez' gloednieuwe bolide.

28-09-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meneer en mevrouw Clooney tonen hun ringen

Meneer en mevrouw Clooney tonen hun ringen

http://oi58.tinypic.com/2znuz6d.jpg

George en Amal Clooney blijven feestvieren met hun bruiloftsgasten. Het kersverse echtpaar heeft vandaag in Venetië gebruncht met familie en vrienden, meldt People. Ze toonden zich voor het eerst als getrouwd paar aan de buitenwereld.

De 53-jarige Amerikaanse filmster trouwde gisteren in Italië met de 36-jarige Brits-Libanese advocate. Ze vierden feest in het Aman Canal Grande in Venetië, en brachten daar ook de huwelijksnacht door.

Vanmiddag stapten de tortelduifjes fris en fruitig in een watertaxi om naar een ander hotel, het Belmond Hotel Cipriani, te varen voor de brunch. Buiten stonden overal fans die een glimp wilden opvangen van het pasgetrouwde stel en hun nieuwste accessoire: de ringen om hun vingers.

28-09-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komt er volgende week een nieuwe plaat van Muse?

Komt er volgende week een nieuwe plaat van Muse?

http://oi60.tinypic.com/2801oah.jpg

Dominic Howard, de drummer van de Britse rockgroep Muse, heeft zijn intreden op Instagram niet gemist. Op zijn nieuwbakken account staat de tagline "7 day countdown to album number 7", wat meteen reden genoeg is om zijn fans door het dolle heen te laten gaan.

Mysterie alom, want ondanks smeekbedes van zijn fans om meer uitleg is dat zinnetje alles wat er staat. De vorige plaat van Muse, 'The 2nd Law', dateert uit 2012. Eerder dit jaar meldde zanger Matt Bellamy nog via Twitter dat een nieuw album pas voor 2015 zou zijn, Howard stelde in april dan weer dat de release toch voor dit jaar is.

Wanneer het geheimzinnige album er ook komt, we mogen ons volgens de band verwachten aan meer oldschool Muse. De Britten lieten al weten dat ze "terug naar de basis" willen gaan.

27-09-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is die mysterieuze vrouw die Clooney heeft getemd?

Wie is die mysterieuze vrouw die Clooney heeft getemd?

http://oi59.tinypic.com/m9982u.jpg

Wie is toch die vrouw die er in geslaagd is om George Clooney te temmen? De Hollywoodhunk, die vaker van liefje wisselde dan een normaal mens van sokken, viert dit weekend in romantisch Venetië de liefde met zijn aanstaande Amal Alamuddin. Maandag is het slotakkoord als ze letterlijk in het huwelijksbootje stappen.

Lange tijd leek het erop dat George Clooney zich nooit zou binden. Hij wist wel beter, riep hij altijd in interviews. Want nog voordat hij in Hollywood doorbrak, trad hij in het huwelijk met actrice Talia Balsam en dat werd niet echt een succes. De twee scheidden in 1993. De begeerlijke vrijgezel kon zijn balboekje daarna volpennen met de mooiste vrouwen ter wereld, onder wie modellen Lisa Snowdon en Elisabetta Canalis en actrices Kelly Preston, Krista Allen en Renee Zellweger.

Nu is het dan toch een vrouw gelukt de sexy acteur te strikken voor een huwelijk: Amal Alamuddin (36). Niet alleen een bloedmooie vrouw, ook hoogst intelligent. De mysterieuze brunette wordt alom geroemd voor haar werk als mensenrechtenadvocate. In 2011 vertegenwoordigde ze nog Wikileaks-oprichter Julian Assange. Zij verdedigde de man die op zijn site gevoelige informatie over onder meer regeringen naar buiten bracht in zijn zaak tegen uitlevering aan Zweden.

Ondeugende mail
George en Amal ontmoetten elkaar ongeveer een jaar geleden bij een liefdadigheidsevent. De 53-jarige Clooney was direct gecharmeerd van de donkere schone, die kort daarvoor was uitgeroepen tot mooiste advocate van Londen, en gaf haar zijn telefoonnummer. Amal ging niet direct in op zijn avances. George, niet gewend om afgewezen te worden, liet het er niet bij zitten en stuurde de Britse een paar flirterige e-mails. "Ik denk dat de zogenaamd meest aantrekkelijke man de meest aantrekkelijke mensenrechtenadvocate ter wereld moet ontmoeten," schreef hij volgens een bron van de Britse krant The Mirror.

Amal kon George ietwat ondeugende mail wel waarderen. Het duurde dan ook niet lang voor de twee elkaar weer zagen en de vonk oversloeg. Sterker nog: ze werden stapelverliefd op elkaar. En toen was het snel gebeurd. Afgelopen april ging George op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk.

De 36-jarige advocate, voor haar werk immer gestoken in fijne jurkjes en gevaarlijk hoge hakken, komt uit een intellectueel gezin. Haar moeder is journalist, haar vader professor. Ze is geboren in Beiroet (Libanon) en vluchtte met haar familie in de jaren '80 toen in Libanon een burgeroorlog woedde naar Londen.

Amal spreekt vloeiend Arabisch, Frans en Engels. Ze studeerde rechten aan de universiteit van Oxford en aan de New Yorkse universiteit.

De nieuwe mevrouw Clooney had ook verschillende functies binnen de Verenigde Naties en was speciaal adviseur van de toenmalige secretaris-generaal Kofi Annan. Alamuddin is ook geen onbekende in 'ons' Den Haag, waar ze voor het Joegoslavië-tribunaal werkte en les gaf op een privéschool in het Vredespaleis.

Idealiste
Van showbizzvriendinnen gaat George dus nu naar een superintelligente idealiste met een topcarrière. Opvallend? Niet helemaal. Clooney, die zich naast zijn Hollywoodcarrière druk maakt over de mensenrechten, zoals in de Soedanese regio Darfur, kan juist bij haar zijn activistische inborst kwijt.

Volgens haar collega's in het Londense advocatenwereldje is het dan ook niet zozeer de vraag waarom Clooney al zijn 'ik trouw nooit meer'-principes voor Alamuddin aan de kant schoof, maar meer wat de steradvocate eigenlijk in de Hollywoodhunk ziet.

Bekende gasten
Sterren als Matt Damon, Vogue-eindredacteur Anna Wintour, actrice Ellen Barkin en Cindy Crawford werden gisteren in de straten van Venetië gespot. Zo'n 60 gasten zijn uitgenodigd voor de bruiloft, onder wie Brad Pitt en Angelina Jolie.

27-09-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stefan Hertmans en Tom Lanoye op shortlist AKO Literatuurprijs

Stefan Hertmans en Tom Lanoye op shortlist AKO Literatuurprijs

http://oi57.tinypic.com/i5w5zs.jpg

Stefan Hertmans ('Oorlog en terpentijn') en Tom Lanoye ('Gelukkige slaven') hebben de shortlist van de AKO Literatuurprijs gehaald. Samen met Wessel te Gussinklo ('Zeer helder licht'), Guus Kuijer ('De Bijbel voor ongelovigen 2'), K. Schippers ('Voor jou') en Frank Westerman ('Stikvallei') zijn zij nog in de running voor de prijs. Dat meldt de jury, onder leiding van Job Cohen.

Op 13 november wordt de winnaar bekendgemaakt. De schrijver van het winnende boek krijgt 50.000 euro en een beeld van Eugène Peters. Vorig jaar ging de prijs naar Joke van Leeuwen voor haar boek "Feest van het begin".

De jury had 2 weken geleden de tiplijst naar buiten gebracht, de longlist met 25 genomineerde boeken. Onder de 19 afvallers zijn Remco Campert ("Hotel du Nord"), Arnon Grunberg ("Apocalyps") en Marente de Moor ("Roundhay, tuinscène"). Guus Kuijer was ook genomineerd voor het derde deel van "De Bijbel voor ongelovigen", maar dat boek viel eveneens af.

De AKO Literatuurprijs is een van de belangrijkste prijzen in de Nederlandstalige literatuur. Onder de eerdere winnaars zijn J. Bernlef, Connie Palmen, A.F.Th. van der Heijden, Arnon Grunberg, Jeroen Brouwers en Jan Siebelink.

27-09-2014 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische muziekproducer Phil Spector verliest spraakvermogen in gevangenis

Legendarische muziekproducer Phil Spector verliest spraakvermogen in gevangenis

http://oi62.tinypic.com/29fa6uq.jpg

Phil Spector (74), die sinds 2009 een gevangenisstraf van 19 jaar uitzit wegens de moord op actrice Lana Clarkson, kwijnt weg in de gevangenis. De legendarische muziekproducer kan niet meer praten en lijdt aan "tal van ziektes", zo meldt The Mirror.

Spector, die bekendstaat om zijn 'Wall of Sound' en hits produceerde voor onder meer Ike & Tina Turner, The Crystals, The Ronettes, The Beatles en The Ramones, kan al negen maanden niet meer praten en bevindt zich volgens zijn raadsman in een heel gevaarlijke situatie in de ziekenboeg van de gevangenis van het Californische Stockton.

Uitgemergeld
Spector werd in oktober vorig jaar overgeplaatst van de Corcoran gevangenis, waar ook seriemoordenaar Charles Manson zit, naar de ziekenboeg in Stockton. Daar worden de zwaarst zieke gevangenen van de staat Californië verzorgd. Spectors gezondheid is naar verluidt zorgwekkend slecht. Twee nieuwe mugshots waarop hij er uitgemergeld uitziet werden eerder deze week vrijgegeven. Die werden elf maanden geleden genomen bij zijn overplaatsing. Daarna ging het snel bergaf met hem.

Spectors advocaat Chuck Sevilla: "Hij is zeer zwak. Ik geloof dat hij wel nog kan stappen, maar hij is enorm vermagerd en hij kan al negen maanden niet meer praten. Hij heeft poliepen in zijn keel en hoewel hij steeds weer te horen krijgt dat ze hem zullen opereren, is dat nog altijd niet gebeurd. Dat is nog maar één van zijn vele kwalen".

Dronken ruzie na weigering seks
In mei 2009 werd Spector tot 19 jaar tot levenslang veroordeeld voor de moord op actrice-serveerster Lana Clarkson. Clarksons lichaam werd in Spectors kasteel in Alhambra, Los Angeles aangetroffen, op een stoel in de inkomhal. Ze werd in de mond geschoten met een revolver die naast haar op de vloer lag. Spector verklaarde dat ze zichzelf per ongeluk had neergeschoten of zelfmoord had gepleegd, maar volgens de aanklagers was het Spector die haar doodschoot tijdens een dronken ruzie nadat ze had geweigerd in te gaan op zijn seksuele avances.

Tijdens het proces kwamen getuigenissen aan bod van vrouwen op wie Spector wapens had gericht in zijn huis omdat ze hem seksueel hadden afgewezen.

Spectors veertig jaar jongere vrouw Rachelle, die nog in het kasteel woont en zijn miljoenen beheert, heeft inmiddels een vliegbrevet behaald en vliegt wekelijks van Los Angeles naar Stockton om haar man te bezoeken.

27-09-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!