Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thunderbirds' keren terug naar televisie ter ere van 50ste verjaardag

'Thunderbirds' keren terug naar televisie ter ere van 50ste verjaardag

http://oi58.tinypic.com/302nyit.jpg

De populaire kinderserie 'Thunderbirds' keert terug naar het kleine scherm. De sciencefictionreeks uit de jaren 60 zal wel een grondige update krijgen.

Een hele generatie is groot geworden met de 'Thunderbirds', en binnenkort kunnen ook de kinderen van nu kennismaken met de populaire reeks. Net op tijd voor de vijftigste verjaardag van de show.

De zogenoemde 'supermarionation'-reeks, een combinatie van marionetten, schaalmodellen en special effects, was voor het eerst te zien op 30 september 1965. 'Thunderbirds' sloeg zodanig aan dat de serie al snel in meer dan dertig landen werd uitgezonden. De reeks draait rond de familie Tracy, die achter de geheime organisatie International Rescue zit. De Tracys zetten alles op alles om overal ter wereld levens te redden en maken daarbij gebruik van 'thunderbirds', een futuristische vloot van lucht-, land-, en zeevoertuigen.

De nieuwe reeks wordt gemaakt door de studio's achter 'Lord of the Rings' en 'Avatar', wat de verwachtingen meteen de hoogte injaagt. Van marionetten is er geen sprake meer, in plaats daarvan worden de modernste CGI-animatietechnieken en live action miniatuursets gebruikt.

Zelfde personages
ITV, de ontwikkelaars van de reeks, beloven dat dezelfde personages zullen terugkeren, met onder meer de Britse actrice Rosamund Pike als Lady Penelope en David Graham, die ook in de originele reeks de rol van chauffeur en butler Parker op zich nam.

"Wij zijn, net als veel andere mensen, ook fans van de originele serie, dus er is wel wat druk", gaf executive producer Giles Ridge toe.

ITV schat dat de vernieuwde 'Thunderbirds' in het voorjaar van 2015 te zien zal zijn.

05-10-2014 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Mathilde reist ondanks ebola-epidemie naar West-Afrika

Koningin Mathilde reist ondanks ebola-epidemie naar West-Afrika

http://oi60.tinypic.com/9bep2o.jpg

Koningin Mathilde zal van 3 tot 6 november naar Burkina Faso in West-Afrika reizen als erevoorzitster van Unicef België. Dat meldt het vtm-magazine Royalty.

De koningin zal er projecten bekijken over ondervoeding. Kinderrechtenorganisatie Unicef wil nagaan welke gevolgen dat heeft op de ontwikkeling van kinderen.

In West-Afrika heerst momenteel een ebola-epidemie, maar dat verandert niets aan de plannen. In Burkina Faso zijn er nog geen besmettingen gemeld en het land grenst ook niet aan de drie hardst getroffen landen.

Door haar reis zal koningin Mathilde de officiële opening van Flanders Fields Memorial Garden in Londen missen. Koning Filip en de Britse Queen zullen daar op 6 november samen gesneuvelden van de Eerste Wereldoorlog eren.

05-10-2014 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran gaat vlotter over de toonbank dan Coldplay

Ed Sheeran gaat vlotter over de toonbank dan Coldplay

http://oi62.tinypic.com/9qadki.jpg

'X' (spreek uit: 'Multiply'), het tweede album van de Britse Ed Sheeran, is de bestverkopende plaat in Groot-Brittannië van 2014. Sheeran klopt daarmee 'Ghost Stories', de nieuwste van Coldplay.

Het nieuwste album van Ed Sheeran is goed op weg om de bestverkochte plaat van 2014 te worden in Groot-Brittannië. 'X' sinds zijn release in juni al meer dan 634.000 keer over de toonbank, en is daarmee aanzienlijk populairder dan de vorige bestseller. Sinds 'Ghost Stories' van Coldplay in mei werd uitgebracht, werden er 470.000 exemplaren van verkocht.

De 23-jarige Sheeran is naar eigen zeggen "blij dat iedereen mijn album zo goed vindt". In de eerste week na de release werd 'X' al 182.000 keer verkocht, en is daarmee voorlopig ook het snelstverkopende album van het jaar.

04-10-2014 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters start modelabel: "Ik wil eindelijk veel geld verdienen"

Tanja Dexters start modelabel: "Ik wil eindelijk veel geld verdienen"

http://oi58.tinypic.com/2cxamuw.jpg

In gesprek met De Tijd praat 'mediamadam' Tanja Dexters over de lancering van haar eigen modelabel. "De veertig komt in zicht. Dat is de leeftijd waarop je als model afgeserveerd bent. Tijd voor een tweede professionele leven."

"Vrouwen als Claudia Schiffer en Kate Moss behouden hun waarde, maar zo zijn er weinig. Ik merk dat de agentschappen op zoek zijn naar nieuwe gezichten, een wissel van de wacht." Tijd voor een plan B, denkt Tanja Dexters. 

De über-BV mag dan wel al een tijdje een ochtendprogramma presenteren op StoryFM, haar honger naar projecten is allesbehalve gestild. "Ik doe dat graag, het brengt geld binnen. Maar het was tijd om aan een tweede carrière te denken."

Volgens Dexters is haar tweede professionele leven niet onlogisch. Haar man is immers Miguel Dheedene van Fashion Club 70, een Antwerpse modedistributiebedrijf dat tot de grootsten in de Benelux behoort. "Door Miguels werk ga ik mee naar de modeweken in Parijs, Milaan, New York, waar ik inspiratie opdoe. Ik kom ook in contact met winkeliers."

Alles of niets

Dexters zal haar collectie deels in eigen land, deels in China laten produceren. "Dertig procent van mijn collectie wordt in België gemaakt, door Flanders Fashion Makers in Alken (die ook onder voor Dries van Noten werken, red.). De rest in China."

Intussen is de presentatrice al bezig aan een tweede collectie, voor volgende winter. "De volgende weken reis ik naar China om de productie te controleren, en trek ik door Europa om wol en andere wintermaterialen te zoeken."

Tot slot geeft Dexters mee dat ze beseft dat er heel wat op het spel staat. "Ik heb wel wat te verliezen. Mijn naam, mijn geloofwaardigheid. Ik ben in de modebusiness om er te blijven. Als je eerste project mislukt, kan je niet zomaar een tweede idee lanceren, of een derde. Ik heb altijd hard gewerkt in mijn leven, maar vooral voor de fun. Dit doe ik niet enkel voor het plezier. Ik wil hier een mooie spaarpot aan overhouden. Rijk worden."

04-10-2014 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stud' Eric Cantona krijgt van de zweep in 'seksfilm'

'Stud' Eric Cantona krijgt van de zweep in 'seksfilm'

http://oi60.tinypic.com/35koqr7.jpg

Eric Cantona, voormalig aanvaller van Manchester United, heeft een rol te pakken in de Franstalige film 'You and the Night' ('Les Rois du Monde'). De 48-jarige Fransman speelt een fout karakter in het verhaal, dat zeer seksueel getint is.

Zo is in de trailer te zien dat Cantona, wiens karakter de naam Stud (hengst) draagt, zijn riem losmaakt en zegt: "Wees gewaarschuwd, het is nog in de slaapstand." Ook wordt de oud-voetballer met een zweep geslagen.

Cantona zegt genoten te hebben van zijn foute rol en wilde ook wel eens de viespeuk zijn. Hij acteert, sinds hij stopte met voetbal, al sinds 1995. In 2009 speelde hij zichzelf in de film 'Looking for Eric'.

Orgie
'Les Rois du Monde', met als andere bekende acteurs Sergi Lopez en Romane Bohringer, gaat over een jong stelletje met een travestiet als meid, dat vier mensen heeft uitgenodigd voor een orgie: de Slet, de Stud, de Ster en de Tiener.

Eén fragment zal bijzonder in de smaak vallen bij de talloze verdedigers die destijds door 'Hoe, ha, Cantona' werden dolgedraaid: de 48-jarige voormalige voetbalster krijgt daarin van de zweep van de ook in het echte leven niet onbesproken sm-liefhebster Beatrice Dalle.

Zelf ziet Cantona geen graten in die rol. "Ik hou ervan slechte, heel slechte karakters te spelen", zegt hij.

04-10-2014 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."'Fifty Shades'-acteur wordt kluizenaar als film succes is"

"'Fifty Shades'-acteur wordt kluizenaar als film succes is"

http://oi58.tinypic.com/x4n8lx.jpg

Jamie Dornan, die binnenkort op het grote scherm te zien is als Christian Grey, heeft al een plan B klaar voor wanneer de hype rond de 'Fifty Shades of Grey'-film alle verwachtingen overstijgt. De Ierse acteur liet in een interview met tijdschrift Vogue weten dat hij de showbizzwereld vaarwel zal zeggen als dit gebeurt en hij zich dan met zijn gezin terugtrekt in de wildernis. Dat schrijft de Britse Metro.

"Als het een nachtmerrie is, dan we verhuizen naar Buiten-Mongolië ofzo en gaan in een yurt leven", zei de acteur, die samen met zijn vrouw Amelia Warner een dochtertje heeft. "Op 32-jarige leeftijd heb ik mijn sh*t op een rijtje. Ik ben blij dat mijn leven op de rails is voor wanneer gebeurt wat staat te gebeuren."

Ondanks het feit dat hij de rol vertolkt van Christian Grey uit de erotische trilogie van E.L. James, geeft de acteur toe dat hij in zijn tienerjaren niet veel succes had bij het vrouwelijke geslacht. "Ik was heel verlegen. Niet dat ik de enige was die niet echt goed in de markt lag, maar toch", klinkt het.

Hij onthulde verder ook dat hij er niet rouwig om was de modewereld de rug toe te keren. "Daar moeten staan en zwaarmoedig in de verte moeten staren (...) - dan speel ik liever voetbal", klinkt het in het interview dat maandag verschijnt.

04-10-2014 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor kerst: "boek over Bieber in de maak"

Tips voor kerst: "boek over Bieber in de maak"

http://oi62.tinypic.com/2dhrzty.jpg

Een ex-werknemer van Justin Bieber gaat een boek over de zanger schrijven. Dat onthult een ingewijde aan het magazine OK!.

De ex-werknemer zou slecht zijn behandeld door zowel Justin als zijn ex-vriendin Selena Gomez. De voormalig assistent heeft daarom besloten de vuile was buiten te gaan hangen en flink te willen verdienen aan Bieber. De auteur is van plan om onder meer uitgebreid in te gaan op de knipperlichtrelatie van Justin en Selena.

''Dat dit gebeurt is zowel de schuld van Justin als van Selena'', aldus de bron. ''Zij heeft de hulp jarenlang als vuilnis behandeld. Het was onvermijdelijk dat iemand zich tegen hen zou keren. En ze zijn erg laks geweest met vertrouwensovereenkomsten.'' Dit zou betekenen dat Gomez en Bieber de ex-werknemer juridisch weinig kunnen maken als het boek zou uitkomen.

04-10-2014 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau over aandacht: "Beter laat dan nooit"

Thé Lau over aandacht: "Beter laat dan nooit"

http://oi58.tinypic.com/2n8xz86.jpg

Thé Lau (62) kreeg eind maart de diagnose dat hij nog zes à negen maanden te leven heeft. Het leverde de artiest, die keelkanker heeft, een hoop aandacht op. "Wrang gevoel? Beter laat dan nooit, zo bekijk ik alles nu."

Lau kiest ervoor om in de resterende maanden die hij nog te gaan heeft zoveel mogelijk nieuwe dingen uit te proberen, vertelt hij in het AD. "Instinctief voel ik dat ik bij de dag moet leven en genieten. Ik hoef niet tegen elke prijs te leven. Chemo's zal ik afslaan. Ik ga niet door die ellende heen om twee maanden langer te bestaan. Ik ga ook niet joggen, drink zeker niet uitsluitend water en stop niet met roken. Ik geniet van het leven."

De carrière van Lau ging niet meer van een leien dakje, voor hij ziek werd. "In theaters trad ik solo op en er zaten elk jaar vijftig mensen minder. Als ik 's nachts naar de autoradio luisterde, hoorde ik alle artiesten behalve mezelf. De belangstelling was behoorlijk weg."

Nadat bekend werd dat hij ziek is, haalde zijn album Platina Blues de top 10 en werd hij met zijn band The Scene geboekt voor een afscheidsconcert op Pinkpop, waar hij voorheen jarenlang geweerd werd. De aandacht die er nu is, vindt Lau niet wrang. "Ik had vorig jaar ook onder een tram kunnen lopen, dan had ik dit allemaal niet meegemaakt."

04-10-2014 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kenji Minogue kust burgemeester van Aalst vol op de mond

Kenji Minogue kust burgemeester van Aalst vol op de mond

http://oi57.tinypic.com/2sakpkw.jpg

De absurdistische electropopgroep Kenji Minogue kijkt niet op een stunt meer of minder. Dat mocht ook Aalsters burgemeester Christoph D'Haese (N-VA) ondervinden. Hij mocht prompt een stevige kus vol op de mond van Fanny Willen incasseren.

"Eerst was er Kenji op 't podium... Dan was er Kenji op de lip van de burgemeester", tweette fotografe Nina Driehuijzen plastisch. Zij kon het intieme moment tijdens de opening van de nieuwe stadsfuifzaal Cinema voor het nageslacht vastleggen.

Zangeres Fanny Willen stapte van het podium recht op de burgervader van Aalst af en gaf hem een smakkerd van jewelste. 250 toeschouwers konden live meegenieten. En jij nu ook.

04-10-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speciaal voor Werelddierendag: sexy Femke zoekt baasje voor Pe

Speciaal voor Werelddierendag: sexy Femke zoekt baasje voor Pe

http://oi60.tinypic.com/52nypf.jpg

Omdat het vandaag Werelddierendag is, stelt ons weekendmagazine NINA dertig trouwe viervoeters aan jou voor. Dat doen we met de hartverwarmende steun van twintig bekende gezichten met elk een persoonlijk hondenverhaal. Fotomodel Femke Herygers (21), de verloofde van wielrenner Klaas Lodewyck, probeert viervoeter Pé aan een nieuw baasje te helpen. Lees, smelt en loop vandaag nog richting asiel: de honden verwachten jou!

"Op mijn achtste kreeg ik een jack russell: Kitty. Uren heb ik met haar doorgebracht in onze tuin. Toen ik alleen ging wonen op mijn zeventiende, en mijn modellencarrière van start ging, bleef Kitty bij mijn papa (ex-profrenner Paul Herygers, red.) wonen en daar is ze nog altijd. Bij mijn papa heeft ze een koninklijk leven. Die twee hebben een heel speciale band." (lacht)

"Van een hond krijg je zoveel liefde. Ik ben intussen verloofd met mijn vriend (wielrenner Klaas Lodewyck, red.). Klaas is net als ik een hondenmens. Een hondje komt er zeker, op een dag. Mij moeten ze trouwens niet al te vaak in zo'n asiel laten rondlopen, zoals vandaag. Zó verleidelijk!"

04-10-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Voor de laatste keer: ik zit niet meer bij Pink Floyd"

"Voor de laatste keer: ik zit niet meer bij Pink Floyd"

http://oi59.tinypic.com/sq2p0k.jpg

Roger Waters heeft al sinds 1985 niks meer met Pink Floyd te maken, en wil dat iedereen dat in zijn oren knoopt. In een boze reactie op Facebook zet Rogers de puntjes op de i.

Roger Waters is het kotsbeu dat fans hem vragen naar het nieuwe Pink Floyd-album 'The Endless River', dat volgende maand verschijnt.

"Sommige mensen vragen mijn vrouw Laurie over een nieuw album van mij dat er november uitkomt. Het heet 'Endless River'. David en Nick vormen de groep Pink Floyd. Ik daarentegen maak geen deel uit van Pink Floyd. Ik verliet Pink Floyd in 1985, dat is 29 jaar geleden", klinkt het bitsig op Facebook. "Ik had niks te maken met de studioalbums 'Momentary Lapse of Reason' en 'The Division Bell', noch met de tours van 1987 en 1994, en ik heb niks te maken met 'Endless River'. Het is geen 'rocket science', mensen."

Rechtszaak
Zoals u wellicht uit bovenstaande tekst kon afleiden, verliep de breuk tussen Waters en de rest van de band niet bepaald amicaal. Waters, die de bassist en belangrijkste songschrijver was bij de Britse band, sleepte zijn voormalige bandleden voor de rechter omdat ze zonder hem doorgingen onder de naam Pink Floyd, maar verloor die rechtszaak.

04-10-2014 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uiteenlopende recensies voor LiLo na theaterpremière

Uiteenlopende recensies voor LiLo na theaterpremière

http://oi60.tinypic.com/2e1vrjo.jpg

Lindsay Lohan verscheen gisterenavond opgelucht op het afterparty na de première van het toneelstuk Speed-the-Plow op West End in Londen. Ze speelt in het stuk de rol van het personage Karen. De Amerikaanse actrice staat 2 maanden lang in het Playhouse Theatre in Londen. Het is haar theaterdebuut.

Lindsay droeg op het premièrefeest een champagnekleurige paillettenjurk en gaf kushandjes naar de fotografen. Tijdens de try-outs had ze het afgelopen weken niet makkelijk. Lindsay zou flink met haar tekst hebben geworsteld en moest af en toe spieken. Dat leverde de Mean Girls-actrice de nodige kritiek op.

Gisterenavond volgde dan de echte première waarvoor de recenserende pers was uitgenodigd. Volgens Hello! bracht Lindsay het er nu beter van af, al lopen de recensies uiteen.

Na afloop van de beladen voorstelling avond was Lindsay in elk geval in opperbeste stemming toen ze samen met haar collega's Richard Schiff en Nigel Lindsay het premièrefeest kon bezoeken. Ze lijkt te genieten van haar nieuwe acteerjob. Eerder zei ze tegen de Britse krant Mirror dat ze rekening hield met negatieve reacties. ''Iedereen gaat veroordelen, wat er ook gebeurt.''

Speed-The-Plow is een satire over Hollywood. Lindsays rol van Karen, de secretaresse in een filmproductiebedrijf, werd in 1988 in het origineel in New York gespeeld door Madonna.

04-10-2014 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga laat monster-tattoo zetten

Lady Gaga laat monster-tattoo zetten

http://oi58.tinypic.com/8yci0m.jpg

Lady Gaga heeft een nieuwe tatoeage laten zetten. Via Instagram heeft de zangeres een foto gedeeld van het ontwerp, een klauw die ze omschrijft als "erg belangrijke inkt."

Het lijkt erop dat de zangeres zich met de klauw wil verbinden met haar fans, die Little Monsters worden genoemd. 'Het is hoog tijd... #Monster4Life', schreef ze bij een andere foto van de tattoo, die op haar rug werd gezet.

Gaga begon haar fans als monsters aan te spreken nadat haar album The Fame Monster in 2009 uitkwam. Zelf wordt ze Mother Monster genoemd. De popster heeft al meerdere tattoos, zoals het woord Rio in haar nek en bloemen op haar schouder.

04-10-2014 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mag het wat heter? Hier is topless Candice Swanepoel

Mag het wat heter? Hier is topless Candice Swanepoel

http://oi61.tinypic.com/205qli0.jpg

Tientallen priemende ogen in de buurt, maar toch sans gêne uit de kleren gaan: petje af voor het ravissante topmodel dat u hier aan het werk ziet. Candice Swanepoel (25) maakte gisteren de stranden van Hawaï er nog net dat tikje hemelser op.

De Zuid-Afrikaanse schoonheid verklapte onlangs hoe ze dat strakke lijntje blijft bewaren. "Ik ben gezegend met een snel metabolisme, waardoor ik kan eten wat ik wil. Het voedsel moet wel vers zijn, anders voel ik dat meteen. Ik ben echter opgegroeid op een melkvee- en vleesbedrijf, met andere woorden: ik kan echt niet zonder vlees."

"Om dat te compenseren, fitness ik heel veel. De kontoefeningen vind ik de belangrijkste, dan zit ik letterlijk op handen en voeten mezelf uit de naad te werken", aldus Swanepoel.

Ook yoga en -opvallend- boksen weet Candice wel te smaken. "Yoga doe ik steeds vaker, het is fijn om naast je lichaam ook je verstand eens in de watten te leggen. En boksen? Daar hou ik van omdat het zo snel gaat, dan voel ik de energie echt door mijn aderen stromen."

04-10-2014 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soap blijft duren: "Bieber en Gomez weer uit elkaar"

Soap blijft duren: "Bieber en Gomez weer uit elkaar"

http://oi59.tinypic.com/2vwtgkx.jpg

Nadat Justin op restaurant ging met model Kendall Jenner in Parijs, volgt de zangeres hem niet langer op Twitter, waardoor ze opnieuw een einde lijkt te maken aan hun knipperlichtrelatie.

De geruchten van een nieuwe breuk begonnen toen Selena Gomez een cryptische tweet de wereld instuurde. "Soms denken we dat we niet goed genoeg zijn. Maar dan besefte ik dat wanneer ik denk dat ik alleen ben ik God heb." Daar voegde ze aan toe: "We moeten soms op de harde manier leren."

Gomez zou er niet blij mee zijn dat Bieber in Parijs ging lunchen met Kendall Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian. Gomez werd eerder al boos op Kendall en haar zus Kylie door hun vriendschap met de Canadese popster. Biebers vriendinnetje zou berichtjes gevonden hebben van Kylie op zijn smartphone. Het kwam tot een verzoening tussen de meisjes nadat Selena besefte dat ze overdreven had gereageerd.

De knipperlichtrelatie tussen Gomez en Bieber is al enkele jaren aan de gang. Ze blaasden onlangs hun romance nieuw leven in door samen te genieten van een vakantie op de Caraïben.

Vorige week beleefde de rebelse popster de tijd van zijn leven in Parijs. Na zijn lunch met Kendall deelde hij mee op Twitter dat hij dol is op de Franse hoofdstad.

04-10-2014 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rara: wie is het dochtertje van Ashton en Mila?

Rara: wie is het dochtertje van Ashton en Mila?

http://oi58.tinypic.com/2qsp7x3.jpg

Het kindje van Ashton Kutcher en Mila Kunis dat dinsdag geboren werd, heet Wyatt Isabelle. Via een bericht op de door hem gefinancierde website Aplus maakte Ashton de naam bekend. Hij vroeg lezers ook de privacy van zijn eerste kind te respecteren, maar gaf wel al een foto van zijn spruit mee. Als je de juiste baby kan raden, tenminste.

"Mila en ik willen Wyatt Isabelle Kutcher welkom heten in de wereld", schreef de acteur. "Dat je leven gevuld mag zijn met verbazing, liefde, gelach, gezondheid, nieuwsgierigheid en privacy." Bij het bericht plaatste hij foto's van een aantal verschillende baby's met de vraag: "Kun je raden welke van ons is, en maakt dat echt uit? Alle baby's zijn schattig." Weet u het juiste antwoord? De puppy en de kameel hebben wij alvast uit de running gehaald.

Via Facebook linkte Ashton naar het bericht. Ook daar vroeg hij om privacy. "Hier is je babyfoto. Kan die helikopter nu alsjeblieft ophouden rond ons huis te vliegen, er slaapt een baby!"

04-10-2014 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM haalt zeurpiet ("Ik wil een rendierhoedje") na 10 jaar weer naar de studio

VTM haalt zeurpiet ("Ik wil een rendierhoedje") na 10 jaar weer naar de studio

http://oi60.tinypic.com/1z6zjup.jpg

Gewoon een joch van zes, dat een tikje koppig was. Méér had het eigenlijk niet om het lijf. Maar toch. Hoe Maarten Levert in 2004 op VTM wel honderd keer in de oren van de 'Supernanny' bulderde dat hij een rendierhoedje wilde: het werd legendarische televisie. Vandaag is Maarten zestien. Een crème van een kerel. Rustiger dan toen. Maar: "Wél nog koppig." Woensdag dook hij plots op in 'Beste Kijkers' op VTM.

Geen mens die het toen zag, die het ooit nog vergeten is. Supernanny Wendy Bosmans trok die aflevering naar Hoboken, waar moeder en vader Levert met de handen in het haar zaten. Zesjarig zoontje Maarten en zijn driftbuien: er was geen huis meer mee te houden. De 'Supernanny' zou raad brengen. Maarten zou wel inbinden. Althans: dat was het plan.

"Vijftig of zestig uur hebben ze ons toen gevolgd", zegt Maarten, nu zestien, en weer helemaal 'hot' sinds het legendarische fragment woensdag aan de tafel van Nathalie Meskens in 'Beste Kijkers' op VTM van onder het stof werd gehaald.

"Uiteraard is daar maar een deel van uitgezonden en hebben mensen vooral de scène met het rendierhoedje onthouden."

04-10-2014 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belofte maakt schuld: de naaktselfie van Lesley-Ann en Joke

Belofte maakt schuld: de naaktselfie van Lesley-Ann en Joke

http://oi59.tinypic.com/33pfs6f.jpg

Lesley-Ann Poppe en Joke van de Velde zijn madammen van hun woord. Om 17.15 uur zette Wim Oosterlinck hun aangekondigde naaktselfie op zijn Facebookprofiel. Missie geslaagd dus, al blijkt uit de eerste reacties dat de meeste mannen toch nog net iets meer verwacht hadden.

Het 'Komen Eten'-fenomeen kwam zelf met het luchtige idee op de proppen, tot groot jolijt van de Q-Music-presentator. Die voorspelde alvast een "hete en vochtige dag".

Dat de ex-miss België verrassend uit de hoek kan komen, heeft ze eerder al ruimschoots bewezen. Rally rijden en schorpioenen aanraken bleken kinderspel, maar drie dagen geleden beklom ze ook zomaar even de toren van de kathedraal van Hasselt.

04-10-2014 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Björk heeft nieuw album klaar

Björk heeft nieuw album klaar

http://oi61.tinypic.com/1449od5.jpg

Er zit een nieuw album van Björk aan te komen. De IJslandse artieste werkt daarvoor samen met producer Arca. Dat vertelde hij aan muziekmagazine The Fader.

Arca - echte naam Alejandro Ghersi - is een van de producers achter 'Yeezus' van Kanye West en 'EP2' van FKA Twigs. In het interview met The Fader heeft hij het niet alleen over zijn homoseksuele geaardheid, zijn samenwerking met West en zijn eigen debuutalbum, maar verklapt hij ook dat hij samenwerkt met de IJslandse Björk.

Ze werken samen aan een opvolger van 'Biophilia' uit 2011. Het album zou klaar zijn, maar wanneer het in de winkel zal liggen is nog niet bekend.

Het debuut van Arca, 'Xen', verschijnt op 4 november. Als opwarmertje is er al de single 'Thievery'.

02-10-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Sandler brengt vier films uit voor Netflix

Adam Sandler brengt vier films uit voor Netflix

http://oi57.tinypic.com/in94yv.jpg

Goed nieuws voor fans van Adam Sandler met een Netflixabonnement. De komische acteur gaat exclusief voor Netflix vier films uitbrengen.

Komiek Adam Sandler brengt exclusief voor Netflix, het netwerk voor internettelevisie, vier speelfilms uit. Sandler is niet alleen producent van de films, maar neemt ook telkens de hoofdrol voor zijn rekening.

"De kijkers vinden de films van Adam op Netflix hilarisch en bekijken ze keer op keer. Hij trekt kijkers van alle leeftijden aan en iedereen heeft een favoriete scène van Adam Sandler, niet alleen in de VS maar overal ter wereld", zegt Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix.  

"Toen Netflix me benaderde met een aanbod om vier films voor hen te maken, zei ik direct ja, en om de enkele reden dat... Netflix met Wet Chicks rijmt", aldus Sandler. Sandler begon zijn carrière als stand-upcomedian en sloot zich vervolgens aan bij 'Saturday Night Live' als schrijver en acteur voordat hij in zijn eigen films begon te spelen. Zo speelde hij onder meer in 'Anger Management', '50 First Dates' en 'I Now Pronounce You Chuck and Larry'.

02-10-2014 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!