Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amal Alamuddin vereeuwigd in 'Simpson'-versie

Amal Alamuddin vereeuwigd in 'Simpson'-versie

http://oi62.tinypic.com/2e5sfbo.jpg

Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie Simpson hebben er sinds kort een 'vriendin' bij. De kersverse bruid van George Clooney, Amal Alamuddin, is vereeuwigd als Simpson, weet Daily Mail.

Alamuddin stapte vorige week in het huwelijksbootje met Clooney. Reden voor de Italiaanse kunstenaar Alexsandro Palombo om helemaal los te gaan. Zo illustreerde hij de mensenrechtenadvocate als geel tekenfilmfiguurtje in haar trouwjurk en in haar witte broekpak dat ze twee dagen later droeg tijdens het trouwen voor de wet.

Ook andere outfits die de kersverse bruid tijdens het huwelijksweekend in Venetië droeg, kon Palombo niet laten liggen. Zo illustreerde de kunstenaar 'Amal Simpson' in de rode jurk van Alexander McQueen die Alamuddin tijdens het oefendiner aan had en ook de kanten jurk waarin ze verscheen als mevrouw Clooney is 'simpsonized'.

06-10-2014 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sex and the City 3 misschien op komst"

"Sex and the City 3 misschien op komst"

http://oi61.tinypic.com/1zoud54.jpg

Sex and the City-sterren Sarah Jessica Parker en Kristin Davis zinspelen op een derde film gebaseerd op de beroemde serie.

"Heb je het nieuws al gehoord?" vroeg Sarah Jessica Parker aan Kristin Davis op Twitter nadat Davis zei dat ze haar miste. "Welk nieuws?", vroeg een Twitter-gebruiker waarop Parker antwoordde: "Het nieuws dat rond zoemt." Ze doelt daarmee waarschijnlijk op de geruchten dat er een vervolg komt op Sex and the City 2 uit 2010.

Vorige week zei Jennifer Hudson, die Louise speelde in de eerste film, dat een vervolg er wel eens in zou kunnen zitten. "Ik denk dat het wel eens kan gebeuren", vertelde ze in een interview met Dish Nation. "Iemand had het hier net met mij over. Dus als het besproken wordt, zou het kunnen gaan gebeuren." De eerste twee films die gemaakt werden nadat de populaire televisieserie ermee stopte konden rekenen op moordende kritieken.

06-10-2014 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve McQueen: "Veel mensen wilden dat '12 Years A Slave' niet gemaakt werd"

Steve McQueen: "Veel mensen wilden dat '12 Years A Slave' niet gemaakt werd"

http://oi60.tinypic.com/25fi15h.jpg

Volgens Steve McQueen, die als regisseur van '12 Years A Slave' de prestigieuze Oscar voor Beste Film won, wouden heel wat mensen dat de film niet gemaakt werden. "Mensen sluiten liever de ogen voor bepaalde onderwerpen", aldus McQueen in een interview met het weekendmagazine van de Financial Times.

"Ik denk dat mensen lang niet meer hadden nagedacht over de materie, de relatie tussen slaaf en eigenaar. Dat is wat ik wou bereiken", vertelt McQueen. "Het is zo'n groot deel van de geschiedenis, en er ontbrak een soort van onderzoek of reflectie over het thema. Het is heel erg belangrijk om terug te blikken als je vooruit wilt."

"Een hoop mensen wilden echter niet dat de film gemaakt werd." Of hij dat begrijpt? "Ja, want mensen sluiten de ogen liever voor bepaalde onderwerpen. Ze willen vooruit, ze willen helemaal niet omkijken."

De regisseur, afkomstig uit Londen, woont en werkt momenteel in Amsterdam. '12 Years A Slave' won drie belangrijke Oscars: die van Beste Film, Beste Vrouwelijke Bijrol (Lupita Nyong'o) en Beste Aangepaste Screenplay.

06-10-2014 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. "Ik was mijn dochter niet in hotel vergeten"

Kim K. "Ik was mijn dochter niet in hotel vergeten"

http://oi57.tinypic.com/1zpscv5.jpg

Kim Kardashian West spreekt tegen dat ze haar dochter North West is vergeten in een hotel. Vrijdag dook een filmpje op, waarop is te zien hoe Kardashian zonder North het hotel uitstapt.

Vervolgens werpt ze een blik in de auto en loopt ze terug de lobby in om haar dochter te halen. Via Twitter heeft de socialite laten weten dat ze alleen even naar buiten liep om te controleren of de autostoel voor North wel goed zat. "De dag daarvoor hadden we een probleem met het stoeltje."

06-10-2014 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten eerste baby

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten eerste baby

http://oi59.tinypic.com/2agol94.jpg

Via haar eigen website heeft Blake Lively haar zwangerschap aangekondigd. De Gossip Girl-actrice (27) zette een foto online waarin ze haar duidelijk bolle buikje koestert.

De geruchten gingen al langer de ronde dat Blake en haar knappe echtgenoot Ryan Reynolds (37) hun eerste kindje zouden verwachten. De twee leerden elkaar kennen op de set van The Green Lantern, ze verrasten iedereen door in september 2012 in het huwelijksbootje te stappen.

Voor de foto, getrokken door haar broer Eric, trok ze een outfit uit haar eigen webshop aan.

Het thema van Preserve, de lifestylewebsite van Blake, draait heel de maand oktober rond familie en toekomstige mama's. In oktober 2012 zei Blake al dat ze popelde om mama te worden, onlangs benadrukte ze nog in Marie Claire dat ze snel aan baby's moest beginnen.

06-10-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook naaktfoto's van Winona Ryder en Nick Hogan gelekt

Ook naaktfoto's van Winona Ryder en Nick Hogan gelekt

http://oi61.tinypic.com/maewx4.jpg

Winona Ryder werd het jongste slachtoffer van het naaktfotoschandaal nadat vorige week donderdag haar private foto's online lekten op Reddit. Een aantal vrouwelijke sterren moest de voorbije weken lijdzaam toezien hoe hun intieme foto's illegaal werden gedeeld op websites als Reddit en 4Chan. Onder hen onder meer Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Emma Watson en Rihanna. Nick Hogan, zoon van worstelaar Hulk Hogan, is de eerste man wiens naaktfoto's uit zijn tienerjaren online lekten. Dat meldt TMZ.com.

Terwijl Apple beweert dat de golf van naaktfoto's toe te schrijven is aan hackers die illegaal de login-gegevens bemachtigen van de iClouds van de sterren, stelt Hogan dat de bewuste foto's - waaronder een bijzonder expliciet beeld van zichzelf en twee foto's van zijn moeder in een string- niet in zijn iCloud-account zaten.

Proces tegen Google
Vorige week nog maakte topadvocaat Marty Singer bekend dat hij in naam van een aantal slachtoffers Google zou aanklagen. Singer meent immers dat Google miljoenen verdiende aan "het slachtofferen van vrouwen" en deed het bedrijf te weinig om te verhinderen dat de foto's gestolen werden.

Jennifer Lawrence
Twitter van zijn kant reageerde eerder dit jaar snel toen eerder dit jaar compromitterende foto's van Jennifer Lawrence online werden gepost en dreigde ermee de accounts op te heffen van iedereen die de foto's tweette.

De actrice dreigde er ook mee gerechtelijke stappen te ondernemen tegen iedereen die haar gestolen foto's online zou zetten.

06-10-2014 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu: "Moeder probeerde me te aborteren met breinaald"

Depardieu: "Moeder probeerde me te aborteren met breinaald"

http://oi60.tinypic.com/2ij1cw1.jpg

Dat Gérard Depardieu het enfant terrible van de Franse cinema is, stond al langer vast. Hoe 'terrible' precies, blijkt pas uit de publicatie van zijn autobiografie. Tijdens zijn jeugd in Chäteauroux roofde hij graven leeg, was hij een vechtersbaas, smokkelde hij sigaretten en prostitueerde zich bij truckers. Hij stal auto's en belandde zo drie maanden in de cel. Schoolvakanties bracht hij door in de toiletten van de luchthaven Orly, waar zijn grootmoeder werkte.

Maar de meest schokkende openbaring in 'Ça s'est fait comme ça', is dat Depardieu niet geboren had mogen worden. Met ontwapenende openhartigheid vertelt hij "hoe ik het geweld overleefde dat mijn arme moeder zichzelf aandeed met breinaalden en andere spullen in een poging de foetus in haar buik te doden".

Boeten
"Het derde kind dat ze niet wou was ik, Gérard. Ik heb het overleefd", verklaarde Depardieu aan schrijver Lionel Duroy. Zijn moeder, Lisette, wilde de kleine Gérard doen boeten voor de seksuele relatie tussen haar eigen moeder en haar schoonvader. Lisette stond op het punt haar man te verlaten. "En dan te bedenken dat ik je bijna doodde", zou ze later aan Gérard openbaren.

Toen hij zeven was, moest Gérard de vroedvrouw helpen zijn zus Cathérine ter wereld brengen. Hij omschrijft hoe hij water liet koken en hielp bij de bevalling.

Vader analfabeet
Zijn vader, die bekendstond als Dédé omdat d de enige letter was dat de analfabeet kon schrijven, was een dronkaard die als metaalarbeider aan de kost kwam.

Vervreemd van eigen zoon
De onthullingen over zijn turbulente verleden werpen een nieuw licht op Depardieu's getormenteerde ziel. De acteur vervreemdde van zijn eigen zoon Guillaume, een getalenteerd acteur die in 2008 overleed aan een longontsteking. Guillaume Depardieu werd 37. Na een ongeval met een scooter moest bij hem een been worden geamputeerd. Hij was jarenlang drugsverslaafd en prostitueerde zich. Hij belandde twee keer in de gevangenis wegens diefstal en drugsfeiten.

Schuldgevoel
"Guillaume ervaarde hetzelfde als ik", schrijft Depardieu, verwijzend naar de spot van zijn eigen vader die "vaak dronken was van slechte wijn". Het boek suggereert dat Depardieu gebukt gaat onder het schuldgevoel inzake de dood van zijn zoon, die zijn vader ervan beschuldigde een alcoholieker te zijn met een obsessie voor geld.

"Altijd rijk geweest"
De inmiddels 65-jarige Depardieu verklaarde vorige week op televisie dat hij "geen alcoholieker is", want "alcoholiekers worden niet dronken". Gevraagd naar zijn houding tegenover geld en de redenen waarom hij in 2012 eerst in ons land en later in Rusland fiscaal asiel zocht, antwoordde hij: "Ik ben altijd rijk geweest, het gaat me niet om het geld".

Over zijn zoon schrijft hij in zijn biografie: "Het heeft lang geduurd voor ik Guillaume en zijn verlangens en zijn pijn begreep, en ik wist niet hoe ik moest reageren. Ik kon nooit de woorden vinden".

Hij onthult tevens dat de twee kinderen die hij bij zijn eerste vrouw kreeg en de twee kinderen uit latere relaties zich schamen om hun familienaam. "Ik heb het hen al gezegd, dat ze hun naam dan maar moeten veranderen", schrijft hij.

06-10-2014 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dallas' houdt het voor bekeken

'Dallas' houdt het voor bekeken

http://oi58.tinypic.com/xdfsq1.jpg

De legendarische tv-serie 'Dallas' stopt ermee. De reeks werd twee jaar geleden nieuw leven ingeblazen, maar door de tegenvallende kijkcijfers valt het doek na het derde seizoen.

In de jaren 80 hield 'Dallas', over een steenrijke familie oliebaronnen, elke week miljoenen mensen aan de televisie gekluisterd. De aflevering waarin JR, gespeeld door wijlen Larry Hagman, werd neergeschoten, werd door maar liefst 300 miljoen mensen bekeken. Maar sinds de herlancering twee jaar geleden is de serie niet bepaald een kijkcijferkanon gebleken.

De eerste aflevering wist nog zeven miljoen kijkers te lokken, maar aan het einde van het derde seizoen waren dat er nog amper 1,7 miljoen. "TNT heeft beslist om 'Dallas' niet verder te zetten", aldus een woordvoerder van de Amerikaanse tv-zender. "We zijn erg trots op de reeks, die de verwachtingen inloste als waardige opvolger van de 'Ewing'-saga."

06-10-2014 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
05-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartroerend: vrouw beeldt lied uit voor dove vriendin op TomorrowWorld

Hartroerend: vrouw beeldt lied uit voor dove vriendin op TomorrowWorld

http://oi60.tinypic.com/whnytt.jpg

Een vrouw die aanwezig was op de voorbije editie van TomorrowWorld in Atlanta, het Amerikaanse broertje van het Belgische dancefestival Tomorrowland, werd bijzonder geraakt door een tafereel dat zich voor haar ogen afspeelde. Ze zag hoe een jongedame haar dove vriendin hielp met het ten volle beleven van het festival door het nummer 'U' van Gareth Emery met overgave uit te beelden gebruikmakende van gebarentaal.

De vrouw plaatste de beelden op Instagram: "Dit is het mooiste dat ik zag op #TomorrowWorld2014; ik kon het niet helpen, ik moest huilen van ontroering; en nu nog bezorgt het me elke keer opnieuw kippenvel."

05-10-2014 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.B.B. King zegt concerten af na val

B.B. King zegt concerten af na val

http://oi59.tinypic.com/243mbsj.jpg

De 89-jarige B.B. King is dit weekend tijdens een optreden in het House of Blues in Chicago gevallen. Hij moet de resterende acht concerten van zijn Amerikaanse tournee afzeggen. Dat staat op de website van de blueslegende. Een arts stelde vast dat de gitarist leed aan uitdroging en uitputtingsverschijnselen.

Het is niet de eerste keer dat de hoogbejaarde musicus het om gezondheidsredenen laat afweten. Afgelopen voorjaar gaf hij in een club in St. Louis een concert dat zo abominabel was, dat bezoekers hun geld terug eisten. De King bood daarna publiekelijk zijn excuses aan. Zijn slechte optreden, waarbij nauwelijks een nummer werd afgemaakt en hij na korte tijd het podium al weer verliet, zou toen het gevolg zijn geweest van een hoge bloedsuikerspiegel en een lange en vermoeiende reis.

B.B. King vraagt bij zijn huidige tournees nog altijd entreeprijzen van rond de 120 euro.

05-10-2014 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tamara Ecclestone: "Dus toast is -voordat het toast is- gewoon brood?"

Tamara Ecclestone: "Dus toast is -voordat het toast is- gewoon brood?"

http://oi62.tinypic.com/dwdoba.jpg

Ondanks een dure privéopleiding, ontsnappen er soms toch enkele flaters uit de mond van Tamara Ecclestone. Zo kan de mooie dochter van de F1-goeroe Bernie moeilijk begrijpen wat nu net het verschil is tussen toast en een gewoon sneetje brood.

In een van de afleveringen van haar realityserie is te zien hoe Ecclestone haar manlief een boterham maakt. Daarbij stelt ze zich luidop de vraag of toast voordat het in de rooster gaat gewoon brood is. Haar man probeert de moeilijke situatie te verduidelijken waarop Tamara haar antwoord herformuleert: "Toast is dus geen brood want brood wordt alleen zo genoemd wanneer het nog niet versneden is. Dit is duidelijk toast, want brood is ook hetgene wat je krijgt op restaurant."

05-10-2014 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eerste naaktfoto's van mannelijke celebs duiken op"

"Eerste naaktfoto's van mannelijke celebs duiken op"

http://oi61.tinypic.com/4rccw4.jpg

Op internet circuleren gestolen naaktfoto's van Nick Hogan. De zoon van Hulk Hogan is volgens entertainmentsite TMZ de eerste mannelijke celebrity van wie foto's uit de privésfeer zijn buitgemaakt.

De afgelopen weken werden op de internetfora 4Chan en Reddit talloze naaktfoto's van vrouwelijke sterren gepubliceerd door onbekenden. Onder de slachtoffers bevinden zich Jennifer Lawrence, Kate Upton en Rihanna. Sommigen van hen kondigden juridische stappen aan tegen iedereen die de foto's verspreidt. In de media wordt het hacken en lekken omschreven als 'The Fappening'.

TMZ meldt dat Nick Hogan het eerste mannelijke slachtoffer is. Er zijn deze week tientallen privéfoto's van de 24-jarige realityster en acteur opgedoken. Sommige kiekjes komen uit de tijd dat hij op de middelbare school zat. Er zitten ook foto's van zijn geslachtsdeel tussen, maar Nick ontkent dat zijn penis op deze zogeheten 'dick pics' staat.

Minderjarig
Het gaat verder onder meer om foto's waarop ex-vriendinnetjes schaarsgekleed zijn afgebeeld. Omdat een aantal van deze meisjes toen minderjarig was, spelen de hackers volgens Hogan met vuur. Het materiaal zou immers door een rechter worden gezien als kinderporno. Nick zegt dat hij deze beelden heeft bewaard omdat hij dat met alle foto's en filmpjes uit zijn verleden doet.

Vreemd genoeg hebben de hackers ook twee foto's op internet gezet van Nicks moeder Linda. De vrouw staat op deze kiekjes voorovergebukt in een string. Het is voor Nick helemaal een raadsel hoe de criminelen aan deze foto's zijn gekomen, omdat hij ze in tegenstelling tot de andere beelden niet in de cloud bewaarde.

05-10-2014 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'Gone Girl' doet kassa's rinkelen

Film 'Gone Girl' doet kassa's rinkelen

http://oi57.tinypic.com/11v2t04.jpg

De film 'Gone Girl' met acteur Ben Affleck laat de kassa's rinkelen voor filmstudio 20th Century Fox. 'Gone Girl' stond in zijn openingsweekeinde in Noord-Amerika bovenaan met een opbrengst van 38 miljoen dollar (30 miljoen euro). Dat maakte media-onderzoeker Rentrak bekend.

De thriller werd geregisseerd door de bekende regisseur David Fincher en gaat over een schrijver (Affleck) wiens vrouw spoorloos verdwijnt. Hij probeert te achterhalen wat er aan de hand is, terwijl hij zelf beschuldigd wordt van haar verdwijning.

De tweede plaats wat betreft ticketverkoop in Noord-Amerika was afgelopen weekeinde voor de horrorfilm 'Annabelle'. De Chucky-achtige film over een moordzuchtige meisjespop haalt ruim 37 miljoen dollar op.

05-10-2014 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thunderbirds' keren terug naar televisie ter ere van 50ste verjaardag

'Thunderbirds' keren terug naar televisie ter ere van 50ste verjaardag

http://oi58.tinypic.com/302nyit.jpg

De populaire kinderserie 'Thunderbirds' keert terug naar het kleine scherm. De sciencefictionreeks uit de jaren 60 zal wel een grondige update krijgen.

Een hele generatie is groot geworden met de 'Thunderbirds', en binnenkort kunnen ook de kinderen van nu kennismaken met de populaire reeks. Net op tijd voor de vijftigste verjaardag van de show.

De zogenoemde 'supermarionation'-reeks, een combinatie van marionetten, schaalmodellen en special effects, was voor het eerst te zien op 30 september 1965. 'Thunderbirds' sloeg zodanig aan dat de serie al snel in meer dan dertig landen werd uitgezonden. De reeks draait rond de familie Tracy, die achter de geheime organisatie International Rescue zit. De Tracys zetten alles op alles om overal ter wereld levens te redden en maken daarbij gebruik van 'thunderbirds', een futuristische vloot van lucht-, land-, en zeevoertuigen.

De nieuwe reeks wordt gemaakt door de studio's achter 'Lord of the Rings' en 'Avatar', wat de verwachtingen meteen de hoogte injaagt. Van marionetten is er geen sprake meer, in plaats daarvan worden de modernste CGI-animatietechnieken en live action miniatuursets gebruikt.

Zelfde personages
ITV, de ontwikkelaars van de reeks, beloven dat dezelfde personages zullen terugkeren, met onder meer de Britse actrice Rosamund Pike als Lady Penelope en David Graham, die ook in de originele reeks de rol van chauffeur en butler Parker op zich nam.

"Wij zijn, net als veel andere mensen, ook fans van de originele serie, dus er is wel wat druk", gaf executive producer Giles Ridge toe.

ITV schat dat de vernieuwde 'Thunderbirds' in het voorjaar van 2015 te zien zal zijn.

05-10-2014 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Mathilde reist ondanks ebola-epidemie naar West-Afrika

Koningin Mathilde reist ondanks ebola-epidemie naar West-Afrika

http://oi60.tinypic.com/9bep2o.jpg

Koningin Mathilde zal van 3 tot 6 november naar Burkina Faso in West-Afrika reizen als erevoorzitster van Unicef België. Dat meldt het vtm-magazine Royalty.

De koningin zal er projecten bekijken over ondervoeding. Kinderrechtenorganisatie Unicef wil nagaan welke gevolgen dat heeft op de ontwikkeling van kinderen.

In West-Afrika heerst momenteel een ebola-epidemie, maar dat verandert niets aan de plannen. In Burkina Faso zijn er nog geen besmettingen gemeld en het land grenst ook niet aan de drie hardst getroffen landen.

Door haar reis zal koningin Mathilde de officiële opening van Flanders Fields Memorial Garden in Londen missen. Koning Filip en de Britse Queen zullen daar op 6 november samen gesneuvelden van de Eerste Wereldoorlog eren.

05-10-2014 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran gaat vlotter over de toonbank dan Coldplay

Ed Sheeran gaat vlotter over de toonbank dan Coldplay

http://oi62.tinypic.com/9qadki.jpg

'X' (spreek uit: 'Multiply'), het tweede album van de Britse Ed Sheeran, is de bestverkopende plaat in Groot-Brittannië van 2014. Sheeran klopt daarmee 'Ghost Stories', de nieuwste van Coldplay.

Het nieuwste album van Ed Sheeran is goed op weg om de bestverkochte plaat van 2014 te worden in Groot-Brittannië. 'X' sinds zijn release in juni al meer dan 634.000 keer over de toonbank, en is daarmee aanzienlijk populairder dan de vorige bestseller. Sinds 'Ghost Stories' van Coldplay in mei werd uitgebracht, werden er 470.000 exemplaren van verkocht.

De 23-jarige Sheeran is naar eigen zeggen "blij dat iedereen mijn album zo goed vindt". In de eerste week na de release werd 'X' al 182.000 keer verkocht, en is daarmee voorlopig ook het snelstverkopende album van het jaar.

04-10-2014 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters start modelabel: "Ik wil eindelijk veel geld verdienen"

Tanja Dexters start modelabel: "Ik wil eindelijk veel geld verdienen"

http://oi58.tinypic.com/2cxamuw.jpg

In gesprek met De Tijd praat 'mediamadam' Tanja Dexters over de lancering van haar eigen modelabel. "De veertig komt in zicht. Dat is de leeftijd waarop je als model afgeserveerd bent. Tijd voor een tweede professionele leven."

"Vrouwen als Claudia Schiffer en Kate Moss behouden hun waarde, maar zo zijn er weinig. Ik merk dat de agentschappen op zoek zijn naar nieuwe gezichten, een wissel van de wacht." Tijd voor een plan B, denkt Tanja Dexters. 

De über-BV mag dan wel al een tijdje een ochtendprogramma presenteren op StoryFM, haar honger naar projecten is allesbehalve gestild. "Ik doe dat graag, het brengt geld binnen. Maar het was tijd om aan een tweede carrière te denken."

Volgens Dexters is haar tweede professionele leven niet onlogisch. Haar man is immers Miguel Dheedene van Fashion Club 70, een Antwerpse modedistributiebedrijf dat tot de grootsten in de Benelux behoort. "Door Miguels werk ga ik mee naar de modeweken in Parijs, Milaan, New York, waar ik inspiratie opdoe. Ik kom ook in contact met winkeliers."

Alles of niets

Dexters zal haar collectie deels in eigen land, deels in China laten produceren. "Dertig procent van mijn collectie wordt in België gemaakt, door Flanders Fashion Makers in Alken (die ook onder voor Dries van Noten werken, red.). De rest in China."

Intussen is de presentatrice al bezig aan een tweede collectie, voor volgende winter. "De volgende weken reis ik naar China om de productie te controleren, en trek ik door Europa om wol en andere wintermaterialen te zoeken."

Tot slot geeft Dexters mee dat ze beseft dat er heel wat op het spel staat. "Ik heb wel wat te verliezen. Mijn naam, mijn geloofwaardigheid. Ik ben in de modebusiness om er te blijven. Als je eerste project mislukt, kan je niet zomaar een tweede idee lanceren, of een derde. Ik heb altijd hard gewerkt in mijn leven, maar vooral voor de fun. Dit doe ik niet enkel voor het plezier. Ik wil hier een mooie spaarpot aan overhouden. Rijk worden."

04-10-2014 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stud' Eric Cantona krijgt van de zweep in 'seksfilm'

'Stud' Eric Cantona krijgt van de zweep in 'seksfilm'

http://oi60.tinypic.com/35koqr7.jpg

Eric Cantona, voormalig aanvaller van Manchester United, heeft een rol te pakken in de Franstalige film 'You and the Night' ('Les Rois du Monde'). De 48-jarige Fransman speelt een fout karakter in het verhaal, dat zeer seksueel getint is.

Zo is in de trailer te zien dat Cantona, wiens karakter de naam Stud (hengst) draagt, zijn riem losmaakt en zegt: "Wees gewaarschuwd, het is nog in de slaapstand." Ook wordt de oud-voetballer met een zweep geslagen.

Cantona zegt genoten te hebben van zijn foute rol en wilde ook wel eens de viespeuk zijn. Hij acteert, sinds hij stopte met voetbal, al sinds 1995. In 2009 speelde hij zichzelf in de film 'Looking for Eric'.

Orgie
'Les Rois du Monde', met als andere bekende acteurs Sergi Lopez en Romane Bohringer, gaat over een jong stelletje met een travestiet als meid, dat vier mensen heeft uitgenodigd voor een orgie: de Slet, de Stud, de Ster en de Tiener.

Eén fragment zal bijzonder in de smaak vallen bij de talloze verdedigers die destijds door 'Hoe, ha, Cantona' werden dolgedraaid: de 48-jarige voormalige voetbalster krijgt daarin van de zweep van de ook in het echte leven niet onbesproken sm-liefhebster Beatrice Dalle.

Zelf ziet Cantona geen graten in die rol. "Ik hou ervan slechte, heel slechte karakters te spelen", zegt hij.

04-10-2014 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."'Fifty Shades'-acteur wordt kluizenaar als film succes is"

"'Fifty Shades'-acteur wordt kluizenaar als film succes is"

http://oi58.tinypic.com/x4n8lx.jpg

Jamie Dornan, die binnenkort op het grote scherm te zien is als Christian Grey, heeft al een plan B klaar voor wanneer de hype rond de 'Fifty Shades of Grey'-film alle verwachtingen overstijgt. De Ierse acteur liet in een interview met tijdschrift Vogue weten dat hij de showbizzwereld vaarwel zal zeggen als dit gebeurt en hij zich dan met zijn gezin terugtrekt in de wildernis. Dat schrijft de Britse Metro.

"Als het een nachtmerrie is, dan we verhuizen naar Buiten-Mongolië ofzo en gaan in een yurt leven", zei de acteur, die samen met zijn vrouw Amelia Warner een dochtertje heeft. "Op 32-jarige leeftijd heb ik mijn sh*t op een rijtje. Ik ben blij dat mijn leven op de rails is voor wanneer gebeurt wat staat te gebeuren."

Ondanks het feit dat hij de rol vertolkt van Christian Grey uit de erotische trilogie van E.L. James, geeft de acteur toe dat hij in zijn tienerjaren niet veel succes had bij het vrouwelijke geslacht. "Ik was heel verlegen. Niet dat ik de enige was die niet echt goed in de markt lag, maar toch", klinkt het.

Hij onthulde verder ook dat hij er niet rouwig om was de modewereld de rug toe te keren. "Daar moeten staan en zwaarmoedig in de verte moeten staren (...) - dan speel ik liever voetbal", klinkt het in het interview dat maandag verschijnt.

04-10-2014 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor kerst: "boek over Bieber in de maak"

Tips voor kerst: "boek over Bieber in de maak"

http://oi62.tinypic.com/2dhrzty.jpg

Een ex-werknemer van Justin Bieber gaat een boek over de zanger schrijven. Dat onthult een ingewijde aan het magazine OK!.

De ex-werknemer zou slecht zijn behandeld door zowel Justin als zijn ex-vriendin Selena Gomez. De voormalig assistent heeft daarom besloten de vuile was buiten te gaan hangen en flink te willen verdienen aan Bieber. De auteur is van plan om onder meer uitgebreid in te gaan op de knipperlichtrelatie van Justin en Selena.

''Dat dit gebeurt is zowel de schuld van Justin als van Selena'', aldus de bron. ''Zij heeft de hulp jarenlang als vuilnis behandeld. Het was onvermijdelijk dat iemand zich tegen hen zou keren. En ze zijn erg laks geweest met vertrouwensovereenkomsten.'' Dit zou betekenen dat Gomez en Bieber de ex-werknemer juridisch weinig kunnen maken als het boek zou uitkomen.

04-10-2014 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!