Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gandolfi en ex-echtgenoot naar strafrechter verwezen

Gandolfi en ex-echtgenoot naar strafrechter verwezen

http://oi61.tinypic.com/afaf0z.jpg

De Brugse raadkamer heeft Barbara Gandolfi en haar ex-echtgenoot en zakenpartner Frédéric Vanderwilt naar de correctionele rechtbank verwezen. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge. Gandolfi en Vanderwilt worden verdacht van een lasterlijke aangifte.

De hele kwestie kadert in een gerechtelijk onderzoek dat het Brugse gerecht al jarenlang voert tegen de nachtclubeigenaars. In juli 2009 werden in dat onderzoek enkele huiszoekingen uitgevoerd bij de verdachten. Het grote dossier over de financiële handel en wandel van Gandolfi en Vanderwilt is nog steeds hangende.

Twee politiemensen dienden in de marge van die zaak een klacht met burgerlijkepartijstelling in bij de onderzoeksrechter. Voor die feiten van lasterlijke aangifte zullen de verdachten zich binnenkort voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden. Ondertussen staan Gandolfi en Vanderwilt voor de correctionele rechtbank van Brussel terecht voor enkele faillissementsmisdrijven en voor het opstellen van valse facturen. Die zaak werd dit voorjaar uitgesteld naar 4 februari 2015.

09-10-2014 om 02:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jay Z en Beyoncé werken samen aan nieuw album"

"Jay Z en Beyoncé werken samen aan nieuw album"

http://oi61.tinypic.com/35a6woy.jpg

Jay Z en zijn vrouw Beyoncé zitten samen in de studio. Volgens de krant NY Post werken de twee in het geheim aan een nieuw album.

Een bron laat de website weten dat de twee wereldberoemde artiesten aan het einde van dit jaar, of begin volgend jaar hun nieuwe plaat uitbrengen. Het stel hoopt dat het nieuwe album net zo'n groot succes wordt als de laatste plaat van Beyoncé.

Verwacht wordt dat er naast de cd ook nieuwe videoclips en misschien zelfs een film van de twee worden uitgebracht. Bey en Jay hebben afgelopen maand hun gezamenlijke On The Run-tour afgesloten in Parijs.

09-10-2014 om 02:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs Sam Gooris en Angelina zijn ouder dan onze toekomstige premier

Zelfs Sam Gooris en Angelina zijn ouder dan onze toekomstige premier

http://oi57.tinypic.com/5v398k.jpg

Hij is kaal en heeft een baard, wat ervoor zorgt dat hij er een tikkeltje ouder uitziet dan hij werkelijk is. Met zijn 38 lentes wordt Charles Michel (geboren op 21 december 1975) de jongste eerste minister uit de geschiedenis van ons land. Om u een idee te vormen van hoe jong dat wel is, kan je natuurlijk je eigen leeftijd aftoetsen aan die van onze nieuwe eerste minister. Wij dachten dat het ook leuk zou zijn enkele bekende figuren op te lijsten die weliswaar met jeugd en, allez kom, viriliteit worden geassocieerd maar desondankt toch ouder zijn dan onze toekomstige premier.

Sam Gooris: geboren op 10 april 1973 en dus dik twee jaar ouder dan 'le premier ministre'

Angelina Jolie: geboren op 4 juni 1975 en dus ruim zes maanden ouder dan Michel.

Alex Agnew: geboren op 22 december 1972 en dus net geen drie jaar ouder

Leonardo DiCaprio: geboren op 11 november 1974 en dus een jaar ouder

Luk Alloo: geboren op 25 maart 1963 en dus ruim 12 jaar ouder

Tom Barman: geboren op 1 januari 1972 en dus bijna vier jaar ouder

Karen Damen: geboren op 28 oktober 1974 en dus één jaar ouder

Maaike Cafmeyer: geboren op 27 maart 1973 en dus ruim twee jaar ouder

Joyce De Troch: geboren op 2 juli 1974 en dus ruim een jaar ouder

Pharrell Williams: geboren op 5 april 1973 en dus twee jaar ouder

Enrique Iglesias: geboren op 8 mei 1975 en dus zeven maanden ouder

Axelle Red: geboren op 15 februari 1968 en dus ruim zeven jaar ouder

Koen Wauters: geboren op 17 september 1967 en dus acht jaar ouder

09-10-2014 om 02:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey behandeld voor kanker

Morrissey behandeld voor kanker

http://oi61.tinypic.com/1q4sig.jpg

Morrissey werd het afgelopen jaar meermaals in het ziekenhuis opgenomen. Hij liet daar tot vier keer toe kankerweefsel verwijderen, bekent hij in een interview met de Spaanse krant 'El Mundo'. Hij blijft er nuchter onder: "Als ik sterf, dan sterf ik. En zo niet, dan niet."

"Nu voel ik me goed", vertelt de voormalige zanger van The Smiths. "Ik ben me ervan bewust dat ik er op een aantal recente foto's wat ongezond uitzie, maar dat is wat ziekte met je kan doen. Daar ga ik me niet druk over maken. Ik rust wel uit als ik dood ben."

Het is de eerste keer dat Morrissey praat over de kanker, schrijft The Guardian. Begin 2013 werd een bloedende maagzweer bij hem geconstateerd, kort daarop een dubbele longontsteking, voedselvergiftiging in juli van dat jaar en afgelopen juni een luchtweginfectie. Hij gaf vorig jaar toe dat artsen hem hadden geadviseerd te stoppen met toeren, maar dat vond hij lastig.

Momenteel werkt Morrissey aan zijn debuutroman, die volgend jaar moet uitkomen. "Met een beetje geluk kan ik dan voor altijd stoppen met zingen, daar zouden een heleboel mensen blij om zijn."

07-10-2014 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker geeft gevonden cheque terug

Sarah Jessica Parker geeft gevonden cheque terug

http://oi57.tinypic.com/287i33r.jpg

Sarah Jessica Parker heeft een goede daad verricht. Toen ze afgelopen week door New York slenterde vond ze een cheque op straat ter waarde van 4.700 dollar (ruim 3.700 euro). TMZ meldt dat de actrice de eigenaar heeft opgespeurd en heeft aangeboden de cheque terug te geven.

Op het papiertje staat de naam van de persoon die de check heeft uitgeschreven. Volgens de website heeft Sarah Jessica via Google het adres van deze persoon achterhaald.

De cheque zou nog niet terug zijn bij de eigenaar, omdat hij of zij niet thuis is. Maar TMZ weet het zeker: Parker blijft net zolang proberen totdat ze het terug kan geven.

07-10-2014 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Jennifer Garner toont onderbroek op rode loper

Oeps! Jennifer Garner toont onderbroek op rode loper

http://oi62.tinypic.com/2ic33h1.jpg

Jennifer Garner heeft gisterenavond op de rode loper iets meer van zichzelf laten zien dan waarschijnlijk de bedoeling was. Toen ze haar collega Steve Carrell omarmde ging haar korte zwarte jurkje omhoog en was haar vleeskleurige figuurcorrigerende onderbroek te zien.

Op verschillende Amerikaanse websites zijn foto's van het bewuste moment te zien, zo ook op de site van RadarOnline.

De 42-jarige Jennifer was bij de première van haar nieuwe film 'Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day'.

07-10-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe houdt nog van haar ex: "Ben nooit kwaad op hem geweest"

Lesley-Ann Poppe houdt nog van haar ex: "Ben nooit kwaad op hem geweest"

http://oi58.tinypic.com/3588190.jpg

Op JaniTV, zijn eigen online televisiezender, wist Jani Kazaltzis Lesley-Ann Poppe te strikken voor de rubriek waarin hij BV's hun eigen versie van een verhaal laat vertellen. Poppe sprak daar voor het eerst over haar scheiding.

De reden van de breuk is voldoende bekend: Benjamin was betrapt op het bezoek aan een prostituee. "Voor mij is overspel niet per se het einde van een relaitie", getuigde Poppe. "Iedereen had er zijn mening over en de mensen kwamen die mening ook aan mij verkondigen. 'Wat een klootzak! Gooi hem buiten!'. Dat legt wel heel veel druk op je relatie".

Hoewel Benjamin een scheve schaats reed, ziet Lesley-Ann haar ex nog altijd graag. "Natuurlijk hou ik nog van hem. We zijn zo lang samen geweest. Dat wis je niet zomaar uit. We hebben een prachtige zoon samen en hebben een zaak opgebouwd. Om dan te zeggen: 'Alles weg, want we zijn uit elkaar'? Nee, we komen nog altijd goed overeen en ik zie hem nog graag. Of ik hem kan vergeven? Ik ben nooit echt kwaad op hem geweest".

Interviews over haar scheiding weigerde Lesley-Ann steevast. "Ik wilde mijn familie, schoonfamilie en ook mijn kind beschermen. Mijn zoon weet wat dat mama en papa gescheiden zijn, maar hij kent de ware toedracht niet. Ik wil dat ook zo lang mogelijk zo houden om hem kind te laten zijn".

07-10-2014 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vermiste' Daisy Van Cauwenbergh begint nieuw leven in VS

'Vermiste' Daisy Van Cauwenbergh begint nieuw leven in VS

http://oi60.tinypic.com/28v9fdy.jpg

Story vraagt zich deze week af waar Daisy Van Cauwenbergh, die sinds maanden van de radar is verdwenen, zich ophoudt. Dag Allemaal kent het antwoord: de moeder van de voormalige miss onthult aan het blad dat haar dochter en haar kleinzonen in Cary, North Carolina wonen.

"Een afdeling van het bedrijf van Huub (haar man, red.) heeft daar kantoren en hij werkt meer daar dan in Vlaanderen. Daisy heeft besloten dat ze beter ginds kan wonen. Tegen mij heeft ze daar geen geheim van gemaakt, maar inderdaad, ze is in alle stilte vertrokken. Waarom in alle stilte? Dat kan ik niet vertellen", aldus Lou, de moeder van Van Cauwenbergh.

Op een Amerikaanse website voor ondernemende moeders laat Van Cauwenbergh (46) weten dat ze geïnteresseerd is om in Cary aan de slag te gaan, als manager voor Jafra. Ze wil consulenten opleiden. Op die website noemt ze zich kortweg Daisy Van C..

07-10-2014 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Rowland is erg zwanger en toont dat met plezier

Kelly Rowland is erg zwanger en toont dat met plezier

http://oi57.tinypic.com/20tp28j.jpg

Het voormalige lid van Destiny's Child kondigde in juni haar zwangerschap aan. Voor het modeblad Elle showt ze met veel plezier haar hoogzwangere buik in een sexy en onthullende fotoshoot.

De zwangere Kelly Rowland heeft last van vieze 'goestingskes', ze kan tegenwoordig niet weerstaan aan kersentaart, nacho's en chocolade-ijs met pindakaas. "Het is geweldig om je eigen lichaam een ander mens te zien dragen. Waarom zou je dat niet willen vieren? Het lichaam moet gevierd worden." Eerder onthulde de zangeres al dat ze een zoon verwacht.

07-10-2014 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling veroorzaakt Potter-hysterie op Twitter door cryptische post

J.K. Rowling veroorzaakt Potter-hysterie op Twitter door cryptische post

http://oi60.tinypic.com/29xsz5v.jpg

Schrijfster J.K. Rowling veroorzaakte vandaag heel wat commotie onder de grote massa Harry Potter-fans door een paar cryptische tweets de wereld in te sturen. Zou het mogelijk zijn dat 's werelds meest verslonden boekenreeks een vervolg krijgt?

De schrijfster informeerde haar fans gisteren al dat ze "druk in de weer was" met een nieuwe roman, een filmscript en enkele campagnes voor haar kinderliefdadigheidsfonds Lumos."

Eén van haar 'trouwe volgers' beantwoordde die tweet met de vermelding dat telkens Rowling een post de wereld in stuurt, zij zelf "alles waar ze op dat moment mee bezig is, moet laten vallen" om de uitspraak in kwestie aan grondige analyse te onderwerpen.

Een tweet waar Rowling zelf enkele uren later dan weer grappend op reageerde met de uitlating dat ze nu wel "erg in de verleiding kwam een cryptische omschrijving of een raadseltje omtrent haar schriftelijke activiteiten de wereld in te sturen, maar dat ze zich maar beter kon vermannen om haar werk voort te zetten." 

Blijkbaar moet de verleiding Rowling na verloop van tijd dan toch net dat tikkeltje te groot geworden zijn, want enkele uren later verscheen volgende 'benevelende' quote van haar hand:

07-10-2014 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hilarische reünie van Erik Van Looy met jeugdliefde

De hilarische reünie van Erik Van Looy met jeugdliefde

http://oi62.tinypic.com/o5pahe.jpg

Een meer dan hilarische aflevering van 'Lang Leve', vanavond, met filmmaker en 'Slimste Mens'-presentator Erik Van Looy (52) in de hoofdrol. De regisseur wordt compleet verrast als de Duitse Brita, zijn 'jeugdliefje' uit 1976, plots de studio binnenstapt.

Erik vertelt zelf in 'Lang Leve' hoe hij zijn jeugdliefde heeft ontmoet: "Brita was een Duits meisje dat bij ons kwam logeren. Het was 1976, het jaar van de Olympische Spelen in Montréal. Ik was veertien en dacht dat 'het' moest gebeuren. De eerste kus en zo. Ik had nog geen lief gehad, en toen dat meisje kwam... Maar er gebeurde niks. Ik vond haar heel arrogant en ze viel helemaal niet voor mijn charmes."

Als niet veel later Brita ook daadwerkelijk in de studio komt binnengewandeld, doet de regisseur zijn best om zijn beste Duits boven te halen. "Deutsch mit Haren auf", zoals presentator Jonas Van Geel fijntjes opmerkt. Maar Erik komt wel snel tot een duidelijke vaststelling: "Du bist sehr schön geblieben. Ich hatte besser ein bischen mehr mein best gemachen... Ich finde dich ein bischen spooky, habe etwas angst, sehr uberascht, amoureus, nein amourascht..."

Brita zelf vond haar bezoekje aan de familie Van Looy heel 'spannend'.  Waarop Erik zich meteen verontschuldigt: "Maar jetzt find ich ihnen sehr sympatisch. Ik had in die periode heel veel last van mijn hormonen en deed helemaal niet sympathiek tegen anderen". En hij bevestigt: "Ik was verliefd op haar. Zij niet op mij."

Naast de ronduit hilarische ontmoeting tussen Van Looy en zijn jeugdvriendinnetje wordt het halve leven van de regisseur middels filmpjes gereconstrueerd en krijgen we antwoorden op vragen als: hoe ontstond zijn eerste langspeelfilm 'Ad Fundum'? Waarom heette zijn eigen voetbalploeg Van Looy Diamant? En wat is zijn echte artiestennaam?

07-10-2014 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zij kwam op mij af"

"Zij kwam op mij af"

http://oi62.tinypic.com/10erc0p.jpg

De kus tussen zangeres Fanny Willen van Kenji Minogue en Aalsters burgemeester Christoph D'Haese (N-VA) tijdens de opening van stadsfuifzaal Cinema ging het voorbije weekend over de tongen in Aalst. Het beeld sloeg op sociale media in als een bom. "Het was een spontane kus, lekker en vochtig", zegt Fanny.

Op sociale media is men onverbiddelijk voor burgemeester D'Haese: na de torenpoeper zit Aalst opgescheept met 'de muiler'. Geconfronteerd met de foto van de Cinema-huisfotografe Nena Driehuijzen waarop hij Fanny Willen van Kenji Minogue kust, gaat Aalsters burgemeester Christoph D'Haese (N-VA) dan ook meteen in de verdediging. "Ik was enorm verrast door de kus, want ik had die vrouw nog nooit gezien. Ze kwam recht op mij af, ik heb zeker geen aanstalten gegeven hiervoor", zegt de burgemeester van Aalst. "Ik ben gelukkig getrouwd. Maar wat kon ik doen? Had ik haar moeten wegduwen of wegslaan? Het ging allemaal erg snel en ik ben in snelheid gepakt. Het is een absurde grap", zegt Christoph D'Haese (N-VA). De man vermoedt er zelfs een complot achter. "Volgens mij is dit allemaal zeer goed voorbereid en was dit op voorhand besproken", zegt D'Haese.

Fanny Willen (echte naam: Emilie De Roo) vormt samen met Conny Komen (Sarah Vandeursen) de absurdistische electropopgroep Kenji Minogue. Voor 250 mensen mochten zij vrijdagnacht het eerste optreden in de nieuwe fuifzaal Cinema aan de Hopmarkt in Aalst geven.

Opgehitste dikke man

Fanny Willen vertelt echter een compleet ander verhaal dan Christoph D'Haese. "Het was laat op de avond en bij Kenji Minogue draait het zoals je weet allemaal rond 'loslaten'. Ik spring in het publiek en ik zie een opgehitste dikke man die ik niet ken en mij aan het uitdagen is. Hij kwam voor mij dansen, wiegend en waggelend, zijn buik aan het showen, mij echt aan het verleiden", zegt Fanny. "Ik wist helemaal niet dat dat de burgemeester van Aalst was. Hij kwam naar mij. Toen is er een spanning ontstaan die ik moeilijk kan uitleggen. Het was een symbiose van twee lichamen die bewogen op de muziek. We hebben dat beklonken met een kus. Het was een spontane kus, lekker en vochtig. Het zinderde na. Soms gebeurt dat, twee mensen die samen een vluchtig moment beleven en mekaar dan nooit meer terugzien. En zo is het goed. Ik verwacht voor de rest niks meer. Liever niet eigenlijk. Nee, ik heb het liefst niet dat de burgemeester nog contact opneemt", besluit Fanny Willen.

06-10-2014 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amal Alamuddin vereeuwigd in 'Simpson'-versie

Amal Alamuddin vereeuwigd in 'Simpson'-versie

http://oi62.tinypic.com/2e5sfbo.jpg

Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie Simpson hebben er sinds kort een 'vriendin' bij. De kersverse bruid van George Clooney, Amal Alamuddin, is vereeuwigd als Simpson, weet Daily Mail.

Alamuddin stapte vorige week in het huwelijksbootje met Clooney. Reden voor de Italiaanse kunstenaar Alexsandro Palombo om helemaal los te gaan. Zo illustreerde hij de mensenrechtenadvocate als geel tekenfilmfiguurtje in haar trouwjurk en in haar witte broekpak dat ze twee dagen later droeg tijdens het trouwen voor de wet.

Ook andere outfits die de kersverse bruid tijdens het huwelijksweekend in Venetië droeg, kon Palombo niet laten liggen. Zo illustreerde de kunstenaar 'Amal Simpson' in de rode jurk van Alexander McQueen die Alamuddin tijdens het oefendiner aan had en ook de kanten jurk waarin ze verscheen als mevrouw Clooney is 'simpsonized'.

06-10-2014 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sex and the City 3 misschien op komst"

"Sex and the City 3 misschien op komst"

http://oi61.tinypic.com/1zoud54.jpg

Sex and the City-sterren Sarah Jessica Parker en Kristin Davis zinspelen op een derde film gebaseerd op de beroemde serie.

"Heb je het nieuws al gehoord?" vroeg Sarah Jessica Parker aan Kristin Davis op Twitter nadat Davis zei dat ze haar miste. "Welk nieuws?", vroeg een Twitter-gebruiker waarop Parker antwoordde: "Het nieuws dat rond zoemt." Ze doelt daarmee waarschijnlijk op de geruchten dat er een vervolg komt op Sex and the City 2 uit 2010.

Vorige week zei Jennifer Hudson, die Louise speelde in de eerste film, dat een vervolg er wel eens in zou kunnen zitten. "Ik denk dat het wel eens kan gebeuren", vertelde ze in een interview met Dish Nation. "Iemand had het hier net met mij over. Dus als het besproken wordt, zou het kunnen gaan gebeuren." De eerste twee films die gemaakt werden nadat de populaire televisieserie ermee stopte konden rekenen op moordende kritieken.

06-10-2014 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve McQueen: "Veel mensen wilden dat '12 Years A Slave' niet gemaakt werd"

Steve McQueen: "Veel mensen wilden dat '12 Years A Slave' niet gemaakt werd"

http://oi60.tinypic.com/25fi15h.jpg

Volgens Steve McQueen, die als regisseur van '12 Years A Slave' de prestigieuze Oscar voor Beste Film won, wouden heel wat mensen dat de film niet gemaakt werden. "Mensen sluiten liever de ogen voor bepaalde onderwerpen", aldus McQueen in een interview met het weekendmagazine van de Financial Times.

"Ik denk dat mensen lang niet meer hadden nagedacht over de materie, de relatie tussen slaaf en eigenaar. Dat is wat ik wou bereiken", vertelt McQueen. "Het is zo'n groot deel van de geschiedenis, en er ontbrak een soort van onderzoek of reflectie over het thema. Het is heel erg belangrijk om terug te blikken als je vooruit wilt."

"Een hoop mensen wilden echter niet dat de film gemaakt werd." Of hij dat begrijpt? "Ja, want mensen sluiten de ogen liever voor bepaalde onderwerpen. Ze willen vooruit, ze willen helemaal niet omkijken."

De regisseur, afkomstig uit Londen, woont en werkt momenteel in Amsterdam. '12 Years A Slave' won drie belangrijke Oscars: die van Beste Film, Beste Vrouwelijke Bijrol (Lupita Nyong'o) en Beste Aangepaste Screenplay.

06-10-2014 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. "Ik was mijn dochter niet in hotel vergeten"

Kim K. "Ik was mijn dochter niet in hotel vergeten"

http://oi57.tinypic.com/1zpscv5.jpg

Kim Kardashian West spreekt tegen dat ze haar dochter North West is vergeten in een hotel. Vrijdag dook een filmpje op, waarop is te zien hoe Kardashian zonder North het hotel uitstapt.

Vervolgens werpt ze een blik in de auto en loopt ze terug de lobby in om haar dochter te halen. Via Twitter heeft de socialite laten weten dat ze alleen even naar buiten liep om te controleren of de autostoel voor North wel goed zat. "De dag daarvoor hadden we een probleem met het stoeltje."

06-10-2014 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten eerste baby

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten eerste baby

http://oi59.tinypic.com/2agol94.jpg

Via haar eigen website heeft Blake Lively haar zwangerschap aangekondigd. De Gossip Girl-actrice (27) zette een foto online waarin ze haar duidelijk bolle buikje koestert.

De geruchten gingen al langer de ronde dat Blake en haar knappe echtgenoot Ryan Reynolds (37) hun eerste kindje zouden verwachten. De twee leerden elkaar kennen op de set van The Green Lantern, ze verrasten iedereen door in september 2012 in het huwelijksbootje te stappen.

Voor de foto, getrokken door haar broer Eric, trok ze een outfit uit haar eigen webshop aan.

Het thema van Preserve, de lifestylewebsite van Blake, draait heel de maand oktober rond familie en toekomstige mama's. In oktober 2012 zei Blake al dat ze popelde om mama te worden, onlangs benadrukte ze nog in Marie Claire dat ze snel aan baby's moest beginnen.

06-10-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook naaktfoto's van Winona Ryder en Nick Hogan gelekt

Ook naaktfoto's van Winona Ryder en Nick Hogan gelekt

http://oi61.tinypic.com/maewx4.jpg

Winona Ryder werd het jongste slachtoffer van het naaktfotoschandaal nadat vorige week donderdag haar private foto's online lekten op Reddit. Een aantal vrouwelijke sterren moest de voorbije weken lijdzaam toezien hoe hun intieme foto's illegaal werden gedeeld op websites als Reddit en 4Chan. Onder hen onder meer Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Emma Watson en Rihanna. Nick Hogan, zoon van worstelaar Hulk Hogan, is de eerste man wiens naaktfoto's uit zijn tienerjaren online lekten. Dat meldt TMZ.com.

Terwijl Apple beweert dat de golf van naaktfoto's toe te schrijven is aan hackers die illegaal de login-gegevens bemachtigen van de iClouds van de sterren, stelt Hogan dat de bewuste foto's - waaronder een bijzonder expliciet beeld van zichzelf en twee foto's van zijn moeder in een string- niet in zijn iCloud-account zaten.

Proces tegen Google
Vorige week nog maakte topadvocaat Marty Singer bekend dat hij in naam van een aantal slachtoffers Google zou aanklagen. Singer meent immers dat Google miljoenen verdiende aan "het slachtofferen van vrouwen" en deed het bedrijf te weinig om te verhinderen dat de foto's gestolen werden.

Jennifer Lawrence
Twitter van zijn kant reageerde eerder dit jaar snel toen eerder dit jaar compromitterende foto's van Jennifer Lawrence online werden gepost en dreigde ermee de accounts op te heffen van iedereen die de foto's tweette.

De actrice dreigde er ook mee gerechtelijke stappen te ondernemen tegen iedereen die haar gestolen foto's online zou zetten.

06-10-2014 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu: "Moeder probeerde me te aborteren met breinaald"

Depardieu: "Moeder probeerde me te aborteren met breinaald"

http://oi60.tinypic.com/2ij1cw1.jpg

Dat Gérard Depardieu het enfant terrible van de Franse cinema is, stond al langer vast. Hoe 'terrible' precies, blijkt pas uit de publicatie van zijn autobiografie. Tijdens zijn jeugd in Chäteauroux roofde hij graven leeg, was hij een vechtersbaas, smokkelde hij sigaretten en prostitueerde zich bij truckers. Hij stal auto's en belandde zo drie maanden in de cel. Schoolvakanties bracht hij door in de toiletten van de luchthaven Orly, waar zijn grootmoeder werkte.

Maar de meest schokkende openbaring in 'Ça s'est fait comme ça', is dat Depardieu niet geboren had mogen worden. Met ontwapenende openhartigheid vertelt hij "hoe ik het geweld overleefde dat mijn arme moeder zichzelf aandeed met breinaalden en andere spullen in een poging de foetus in haar buik te doden".

Boeten
"Het derde kind dat ze niet wou was ik, Gérard. Ik heb het overleefd", verklaarde Depardieu aan schrijver Lionel Duroy. Zijn moeder, Lisette, wilde de kleine Gérard doen boeten voor de seksuele relatie tussen haar eigen moeder en haar schoonvader. Lisette stond op het punt haar man te verlaten. "En dan te bedenken dat ik je bijna doodde", zou ze later aan Gérard openbaren.

Toen hij zeven was, moest Gérard de vroedvrouw helpen zijn zus Cathérine ter wereld brengen. Hij omschrijft hoe hij water liet koken en hielp bij de bevalling.

Vader analfabeet
Zijn vader, die bekendstond als Dédé omdat d de enige letter was dat de analfabeet kon schrijven, was een dronkaard die als metaalarbeider aan de kost kwam.

Vervreemd van eigen zoon
De onthullingen over zijn turbulente verleden werpen een nieuw licht op Depardieu's getormenteerde ziel. De acteur vervreemdde van zijn eigen zoon Guillaume, een getalenteerd acteur die in 2008 overleed aan een longontsteking. Guillaume Depardieu werd 37. Na een ongeval met een scooter moest bij hem een been worden geamputeerd. Hij was jarenlang drugsverslaafd en prostitueerde zich. Hij belandde twee keer in de gevangenis wegens diefstal en drugsfeiten.

Schuldgevoel
"Guillaume ervaarde hetzelfde als ik", schrijft Depardieu, verwijzend naar de spot van zijn eigen vader die "vaak dronken was van slechte wijn". Het boek suggereert dat Depardieu gebukt gaat onder het schuldgevoel inzake de dood van zijn zoon, die zijn vader ervan beschuldigde een alcoholieker te zijn met een obsessie voor geld.

"Altijd rijk geweest"
De inmiddels 65-jarige Depardieu verklaarde vorige week op televisie dat hij "geen alcoholieker is", want "alcoholiekers worden niet dronken". Gevraagd naar zijn houding tegenover geld en de redenen waarom hij in 2012 eerst in ons land en later in Rusland fiscaal asiel zocht, antwoordde hij: "Ik ben altijd rijk geweest, het gaat me niet om het geld".

Over zijn zoon schrijft hij in zijn biografie: "Het heeft lang geduurd voor ik Guillaume en zijn verlangens en zijn pijn begreep, en ik wist niet hoe ik moest reageren. Ik kon nooit de woorden vinden".

Hij onthult tevens dat de twee kinderen die hij bij zijn eerste vrouw kreeg en de twee kinderen uit latere relaties zich schamen om hun familienaam. "Ik heb het hen al gezegd, dat ze hun naam dan maar moeten veranderen", schrijft hij.

06-10-2014 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dallas' houdt het voor bekeken

'Dallas' houdt het voor bekeken

http://oi58.tinypic.com/xdfsq1.jpg

De legendarische tv-serie 'Dallas' stopt ermee. De reeks werd twee jaar geleden nieuw leven ingeblazen, maar door de tegenvallende kijkcijfers valt het doek na het derde seizoen.

In de jaren 80 hield 'Dallas', over een steenrijke familie oliebaronnen, elke week miljoenen mensen aan de televisie gekluisterd. De aflevering waarin JR, gespeeld door wijlen Larry Hagman, werd neergeschoten, werd door maar liefst 300 miljoen mensen bekeken. Maar sinds de herlancering twee jaar geleden is de serie niet bepaald een kijkcijferkanon gebleken.

De eerste aflevering wist nog zeven miljoen kijkers te lokken, maar aan het einde van het derde seizoen waren dat er nog amper 1,7 miljoen. "TNT heeft beslist om 'Dallas' niet verder te zetten", aldus een woordvoerder van de Amerikaanse tv-zender. "We zijn erg trots op de reeks, die de verwachtingen inloste als waardige opvolger van de 'Ewing'-saga."

06-10-2014 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!