Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono: "Mijn stem is beter sinds dood van vader"

Bono: "Mijn stem is beter sinds dood van vader"

http://oi59.tinypic.com/1531lau.jpg

Bono beweert dat zijn zangstem wel vaarde bij het overlijden van zijn vader dertien jaar geleden. Hij gelooft dat dit een "geschenk" was van Bob Hewson, die in 2001 zijn gevecht tegen kanker verloor.

"Mijn vader zei me altijd: 'Jij bent een bariton die een tenor zou willen zijn'. Tijdens zijn laatste dagen hadden we een bijzondere band en toen hij stierf, veranderde mijn stem en begon ik beter te zingen. Ik heb het gevoel dat hij me door zijn dood dit cadeau deed. Ik denk dat ik nu écht een tenor ben".

De leden van U2 staan dicht bij hun familie en gitarist The Edge onthulde dat hun vaders zich vroeger samen bezatten tijdens hun optredens.  "Onze vaders kwamen ons bezoeken in Chicago, Boston en Philadelphia. Ze gingen samen naar de bar en dronken zich lazarus", onthulde The Edge in een interview in de Italiaanse tv-show 'Che Tempo Che Fa?'.

16-10-2014 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Kanye gaat Kim K. achterna met deze selfie

Ex van Kanye gaat Kim K. achterna met deze selfie

http://oi58.tinypic.com/28jdtee.jpg

Nadat Kim Kardashian een jaar geleden het internet deed ontploffen met haar selfie van haar achterwerk in badpak, heeft de ex van Kanye West nu een gelijkaardige foto van haar troeven genomen.

De voormalige vriendin van de rapper showde haar meest sexy kant in een hoog uitgesneden badpak gisteren op social media gisteren. Rose is sinds kort weer single nadat ze de scheiding van rapper Wiz Khalifa aanvroeg. Zijn hoofd staat nog steeds in de vorm van een gigantische tattoo op haar linkerarm. Vorige week zei het model op Twitter dat ze het nog steeds erg moeilijk met de breuk heeft. Vooral de ochtenden vielen haar erg zwaar.

Kanye en Rose waren van 2008 tot 2010 een koppel, deze foto's bewijzen dat de arrogante rapper op hetzelfde type valt.

16-10-2014 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Leren koken even belangrijk als leren lezen en schrijven"

"Leren koken even belangrijk als leren lezen en schrijven"

http://oi57.tinypic.com/fdf2ib.jpg

Jong geleerd is oud gedaan, ook in de keuken. Plezier hebben in eten en nieuwe smaken ontdekken: als kinderen op jonge leeftijd regelmatig samen met hun ouders op culinaire ontdekkingstocht gaan, is het pad geëffend voor evenwichtige eetgewoontes op latere leeftijd. Samen met Sofie Dumont, ambassadrice van Ben's Beginners, wil Uncle Ben's vanaf 15 oktober Belgische families - via een actie op facebook- inspireren en aanzetten om eenvoudige, evenwichtige én lekkere gerechten te koken.

Kinderen spelenderwijs leren wat 'evenwichtige en gevarieerde maaltijden' zijn door hen actief bij het kookgebeuren te betrekken - daar draait het om bij Ben's Beginners. Tijdens zo'n gezellige familiemomenten steken kinderen onbewust heel wat op: zo leren ze de ingrediënten van een volwaardige maaltijd kennen en maken ze kennis met de smaak van uiteenlopende voedingsmiddelen. Als ouders het goede voorbeeld geven, volgen de kinderen veelal vanzelf.
 
"Samen koken is niet alleen leren, maar ook samen gezellige momenten beleven. Mijn grootmoeder gaf mij haar liefde voor koken door. Elke woensdagnamiddag stond ik met haar achter dat grote, ouderwetse fornuis, en toverden we de heerlijkste gerechten tevoorschijn. De warme geuren, de rijke, subtiele en onbekende smaken. Het zijn herinneringen die ik vandaag als volwassene nog steeds blijf koesteren. Mijn dochter is nog maar anderhalf en ik ben al volop bezig haar mee op smaakavontuur te nemen, in de hoop dat zij er even waardevolle herinneringen en belevingen aan overhoudt", aldus Sofie Dumont.
 
Met de actie - via facebook - worden ouders en hun kinderen aangemoedigd om samen creatief met rijst aan de slag te gaan. Het principe is als volgt: families bereiden samen een rijstmaaltijd, maken vervolgens een foto of video die ze posten op facebook. Een jury zal daarna beoordelen welke families in de prijzen vallen. De actie loopt van 15 oktober 2014 tot en met 30 november 2014.

16-10-2014 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese zenders bekronen producent 'Borgen' en 'The Killing'

Europese zenders bekronen producent 'Borgen' en 'The Killing'

http://oi61.tinypic.com/10xh8hy.jpg

De 72-jarige Ingolf Gabold, de producent van succesvolle tv-series als The Bridge, The Killing en Borgen, wordt door de Europese tv-zenders bekroond met een prijs voor zijn volledige loopbaan. De vroegere chef fictie van de Deense zender DR zal de Prix Europa op 24 oktober in Berlijn in ontvangst nemen.

Gabold heeft laten zien wat kwaliteit in de Europese televisieproducties kan betekenen, luidt de motivering in een mededeling die donderdag verstuurd werd. De series van Gabold genieten internationale bijval. Borgen is aan meer dan zeventig landen verkocht en The Killing en The Bridge krijgen Amerikaanse remakes.

Met de Prix Europa bekronen de openbare omroepen in Europa de beste producties op tv, radio en internet. In totaal zijn er in tien categorieën circa 190 producties genomineerd. Er dingen ook zeven Vlaamse programma's mee naar een Prix Europa.

16-10-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort geding Schoenaerts komt op 23 oktober voor

Kort geding Schoenaerts komt op 23 oktober voor

http://oi61.tinypic.com/j5y33p.jpg

Voor de rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen is donderdag het kort geding ingeleid dat acteur Matthias Schoenaerts en zijn moeder Dominique Wiche hebben aangespannen tegen auteur Stan Lauryssens en uitgeverij Manteau. Er werden met de advocaten data afgesproken voor het uitwisselen van conclusies en op 23 oktober volgt dan de eigenlijke behandeling.

Het kort geding draait rond het boek "Schoenaerts", dat vier woelige jaren schetst uit het leven van de overleden acteur Julien Schoenaerts. Zijn zoon Matthias en vrouw Dominique willen via het kort geding bekomen dat het boek een sticker moet dragen met de boodschap dat het niet om een waarheidsgetrouwe biografie gaat.

"Mijn cliënten vragen geen verspreidingsverbod omdat ze respect hebben voor de vrijheid van meningsuiting en niet aan censuur willen doen. Ze willen wel dat de hele wereld weet dat dit geen waarheidsgetrouwe biografie is, maar een bijeen gefantaseerd sensatieverhaal dat de goede naam en integriteit van zowel vader Julien Schoenaerts als zijn echtgenote Dominique en zoon Matthias beschadigt", zegt advocaat Jos Vander Velpen.

Matthias Schoenaerts vindt het volgens zijn advocaat ook verschrikkelijk dat via een "getrukeerde" quote op de cover geassocieerd wordt met een boek waar hij helemaal niet aan meegewerkt heeft. "Mijn vader was een vijs kwijt, maar het was de juiste vijs", staat er te lezen.

"Op een eenzijdige en tendentieuze manier wordt zijn vader gereduceerd tot een clowneske dwaas. Hij wil dat die quote op de boeken die al in omloop zijn overplakt wordt met een klever die zegt dat dit geen waarheidsgetrouwe biografie is en op de nog te drukken exemplaren of op de e-books moet die quote gewoon weggelaten worden", aldus Vander Velpen.

"Matthias vraagt tot slot ook nog dat de auteur niet langer misbruik maakt van zijn naam voor de promotie van het boek en dat hij stopt met het opdissen van bepaalde onwaarheden over zijn vader in interviews", besluit de advocaat.

16-10-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het bewijs dat One Direction de vreemdste fans ter wereld heeft

Het bewijs dat One Direction de vreemdste fans ter wereld heeft

http://oi59.tinypic.com/33z4bb7.jpg

Dat laatste 60 jaar zijn er al heel wat gekke fans van popgroepen opgedoken. De Beatlemania was behoorlijk krankzinnig en de liefde van de Beliebers voor Justin gingen ook behoorlijk ver. Maar nadat Harry Styles op de snelweg heeft overgegeven, blijkt dat de fans van One Direction alle gekkerds overtreffen.

Afgelopen weekend had de zanger van de boysband een beetje te diep in het glas gekeken en moest hij op de snelweg in Los Angeles aan de kant gaan staan om te braken. Omdat het even duurde voor de zanger van One Direction was bekomen, slaagden heel wat fans erin om hem in deze benarde situatie te fotograferen.

Maar het vreemde is dat heel wat meisjes hem nu uitgeroepen hebben tot een soort van braakkoning. Zo heeft er bijvoorbeeld een fan een bord aan de kant van de weg gezet om deze 'heilige plek' aan te duiden. "Harry Styles heeft hier overgegeven." Alsof het braaksel magische genezende krachten heeft of je instant gelukkiger kan maken. Anderen zouden dan weer dolgelukkig zijn moest Harry op hen onwel geworden zijn.

16-10-2014 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joan Rivers stierf door zuurstoftekort

Joan Rivers stierf door zuurstoftekort

http://oi58.tinypic.com/zilhdk.jpg

Zo'n anderhalve maand na de dood van comédienne Joan Rivers is het rapport van de patholoog binnen. De 81-jarige vrouw stierf aan zuurstoftekort als gevolg van complicaties tijdens de operatie.

Joan Rivers stierf op vier september in een ziekenhuis in New York City, waar ze een ingreep onderging aan haar stembanden. Ze kampte met stemproblemen en brandend maagzuur.

Uit het rapport van de lijkschouwer blijkt nu dat Rivers verdoofd werd met propofol. Ze kreeg een hartstilstand, stopte met ademen en kreeg lange tijd niet genoeg zuurstof, waardoor ze hersenschade opliep.

Er gaan heel wat geruchten rond dat het ziekenhuis niet uitgerust was om een dergelijke operatie uit te voeren, maar de patholoog acht het niet bewezen dat de chirurgen enige schuld treft. Rivers stierf officieel aan 'complicaties', wat wil zeggen dat haar dood aanvaard wordt als een gevolg van de ingreep.

16-10-2014 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono verontschuldigt zich voor gratis album op iTunes: "Oops!"

Bono verontschuldigt zich voor gratis album op iTunes: "Oops!"

http://oi60.tinypic.com/16lec5h.jpg

U2-frontman Bono heeft zich in een vragenuurtje op Facebook verontschuldigd voor het releasen van 'Songs of Innocence' op iTunes. "Ik had dit mooie idee, maar misschien hebben we ons een beetje laten gaan", aldus Bono.

Tijdens het vragenuurtje kwam er volgende vraag van een deelnemer: "Kan je alsjeblieft nooit meer een album online plaatsen dat automatisch gedownload wordt naar de playlists van mensen? Da's verschrikkelijk onbeleefd."

"Oops", antwoordde Bono daarop. "Ik had dit mooie idee en we hebben ons misschien een beetje laten gaan. [...] Er is veel lawaai daarbuiten. Ik denk dat we zelf een beetje te luid zijn geworden om dat lawaai te overstemmen."

U2 krijgt behoorlijk wat kritiek te slikken. De Ierse groep dropte haar nieuwe plaat 'Songs of Innocence' gratis in de iTunes-store in samenwerking met Apple. Bij heel wat iTunes-gebruikers zorgde dat echter voor agitatie, omdat het album naar hun bibiotheek werd gedownload.

U2 zou voor de deal meer dan 100 miljoen euro gekregen hebben van Apple.

15-10-2014 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Afrojack heeft aanrijding in Ferrari

DJ Afrojack heeft aanrijding in Ferrari

http://oi58.tinypic.com/34zhkea.jpg

De Nederlandse dj Afrojack heeft vandaag een aanrijding gehad. Volgens de Amsterdamse zender AT5 is hij met zijn gele Ferrari tegen een andere auto aan gereden in de Weesperstraat.

Het ging volgens AT5 niet om een harde klap, de sportwagen van de dj zou de auto voor hem alleen maar hebben aangetikt. Of de 27-jarige dj zelf achter het stuur zat, is niet helemaal duidelijk. Op zijn Twitteraccount meldt hij: "Zelfs de passagiersstoel is niet veilig blijkbaar."

Begin 2013 had hij al eens een ongeluk, ook met een Ferrari. Hij slipte toen in zijn gloednieuwe rode sportwagen en eindigde in de vangrail. Vlak erna kocht hij toen een blauwe.

Afrojack is net als veel andere top-dj's in de Nederlandse hoofdstad vanwege het Amsterdam Dance Event.

15-10-2014 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HBO gaat Netflix achterna

HBO gaat Netflix achterna

http://oi58.tinypic.com/2cs6qrs.jpg

De Amerikaanse televisiezender HBO is vanaf volgend jaar in de Verenigde Staten ook zonder tv-abonnement te bekijken. De maker van successeries als 'Game of Thrones', 'Boardwalk Empire' en 'The Wire' biedt dan een streamingdienst aan via internet, zoals concurrenten als Netflix ook al doen. Of HBO ook programma's in Europa gaat streamen is nog niet bekend.

"We moeten alle barrières verwijderen voor wie naar HBO wil kijken", stelde HBO-topman Richard Plepler vandaag op een bijeenkomst voor investeerders in moederbedrijf Time Warner. "Dat is een grote en groeiende kans die niet langer onbenut mag blijven. De onlineversie van HBO kan honderden miljoenen dollars opbrengen."

Met de dienst richt HBO zich op de circa 10 miljoen Amerikaanse huishoudens die wel breedbandinternet hebben, maar hun abonnement op kabel-tv hebben opgezegd. Daarvan heeft ongeveer de helft al een abonnement op concurrerende aanbieders als Netflix en Amazon Prime.

In ons land bieden Rex en Rio van Telenet al HBO-programma's aan.

Wanneer HBO start met het streamen van programma's is nog niet bekend. Ook over de prijs is nog niets geweten.

Het Netflix-aandeel is vandaag met drie procent achteruitgegaan. Later vandaag maakt de online videotheek kwartaalcijfers bekend.

15-10-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Heidi Klum en Seal is rond

Scheiding Heidi Klum en Seal is rond

http://oi62.tinypic.com/2rc4vpw.jpg

Meer dan twee jaar nadat ze de scheiding van haar man Seal aanvroeg, is Heidi Klum eindelijk weer officieel vrijgezel. RadarOnline meldt dat de scheiding sinds vandaag rond is.

Het voormalige model en presentatrice (41) en de zanger (51) waren zeven jaar getrouwd toen ze in januari 2012 lieten weten uit elkaar te gaan. Ze hebben samen vier kinderen, van wie de jongste nu vijf is.

De inhoud van de scheidingsovereenkomst is niet bekend gemaakt. Zo is niet duidelijk of een van de partners alimentatie moet betalen.

15-10-2014 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Uma Thurman eist voogdij over dochtertje

Ex Uma Thurman eist voogdij over dochtertje

http://oi59.tinypic.com/2060r9j.jpg

De ex van Uma Thurman is naar de rechtbank gestapt om de voogdij over hun dochtertje te eisen. Andrew Arpad Busson, met wie de actrice tot april verloofd was, heeft de zaak om de 2-jarige Rosalind aangespannen in New York.

Wat de redenen van Busson zijn is niet duidelijk, omdat de rechtbankpapieren volgens New York Daily News niet openbaar zijn. Het bedrijf van de Franse zakenman is gevestigd in Londen.

Thurman en Busson begonnen in 2007 een relatie. Eerder was Uma getrouwd met acteur Ethan Hawke. Met hem kreeg zij twee kinderen, de 16-jarige Maya en de 12-jarige Levon.

15-10-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amal geeft George cadeautje van 3.000 euro

Amal geeft George cadeautje van 3.000 euro

http://oi60.tinypic.com/2usicsk.jpg

Amal Clooney heeft haar kersverse echtgenoot verrast met een cadeautje ter waarde van bijna 3.000 euro. De advocate heeft een set handgemaakte cocktailglazen en servetten van zijde met servethouders voor George Clooney gekocht.

Het zijn dezelfde glazen als die tijdens hun bruiloftsfeest in Venetië werden gebruikt. "George bewonderde ze steeds wanneer hij naar ze keek tijdens het feest, en omdat ze geen tijd hadden om te winkelen in Venetië heeft Amal ze besteld als een huwelijkscadeautje voor hem", vertelt een bron aan E! News.

"Het betekent dat ze elke keer wanneer ze thuis een cocktail drinken aan hun bruiloft denken." Amal koos voor 12 glazen van ongeveer 80 euro per stuk en ook 12 servetten met servethouders die bij de glazen passen, voor in totaal bijna 2.000 euro.

15-10-2014 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson vergezelt vriendin op tournee

Robert Pattinson vergezelt vriendin op tournee

http://oi62.tinypic.com/24bvk34.jpg

De Britse zangeres FKA Twigs treedt woensdagavond op in Amsterdam. Dat betekent opletten, want de kans bestaat dat ze haar vriend Twilight-acteur Robert Pattinson meeneemt.

People noemt de Twilight-acteur al gekscherend haar grootste groupie, omdat hij met haar meereist op haar Europese tournee. Deze week werden de twee arm in arm gespot in Parijs. Ze gingen shoppen in de wijk La Marais. "Ze kunnen het goed met elkaar vinden", vertelt een bron aan People. "Ze zijn heel schattig samen. Ze pasten kleren. Het leek alsof ze het heel gezellig met elkaar hadden. Het lijkt erop dat hij erg verliefd is."

FKA Twigs, of Tahliah Barnett zoals haar echte naam luidt, trad dinsdag op in Parijs in La Maroquinerie. Woensdag treedt ze op in Amsterdam-Noord tijdens het Amsterdam Dance Event.

Pattinson en FKA Twigs zouden al op meerdere dates zijn geweest en werden onlangs al samen in New York gespot door fotografen. De zangeres bracht in augustus haar debuutalbum LP1 uit en wordt gezien als een aanstormend talent.

15-10-2014 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elle Fanning: "Filmcarrière aan mijn zus te danken"

Elle Fanning: "Filmcarrière aan mijn zus te danken"

http://oi60.tinypic.com/5fptt1.jpg

Elle Fanning (16) was amper twee jaar oud toen ze met haar vader van Georgia naar LA verhuisde om bij haar mama en zus Dakota in te trekken. Die laatste was als kindsterretje al aardig aan de weg aan het timmeren in Hollywood, en het zou niet lang duren vooraleer de kleine Elle hetzelfde pad zou bewandelen.

15-10-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wij zijn heel gewone mensen"

"Wij zijn heel gewone mensen"

http://oi61.tinypic.com/n1uluq.jpg

Kawtar Riahi Idrissi (19) uit Outer is één van de dertig finalistes van Miss België. De Miss Oost-Vlaanderen 2015 stamt af van de eerste koning van Marokko. "Maar die koninklijke roots hebben geen invloed op mijn leven", zegt Kawtar.

De Ninoofse Kawtar Riahi Idrissi is één van de finalistes van Miss België. Opmerkelijk detail: er stroomt koninklijk bloed door de aderen van de negentienjarige schone. "Mijn vader is een verre afstammeling van de eerste koning van Marokko", vertelt ze. "Wij zijn echter gewone mensen, die verre koninklijke roots van mijn vader hebben geen invloed op ons leven. Mijn ouders werken allebei als arbeider in Brussel. Mijn vader is heel blij met mijn deelname aan Miss België en heeft mij altijd gesteund. Wij zijn gelovig, maar niet streng. Zo draag ik bijvoorbeeld geen hoofddoek. Mijn ouders zijn allebei afkomstig uit Marokko, maar wonen al heel lang in België. Mijn moeder was echt nog heel jong toen ze naar België kwam. Zij is trouwens ook half Spaans. Zelf ben ik geboren en getogen in Brussel, maar we wonen al twaalf jaar in Outer."

Perfect tweetalig

Na een kleine aanpassingsperiode kan de familie goed aarden in Ninove. "Alleen in het begin, toen we hier pas kwamen wonen, was er wel wat racisme. We spraken toen alleen Frans - dat is mijn moedertaal - en kregen te horen dat we Nederlands moesten leren. Door in Ninove te wonen, heb ik vlot Nederlands leren spreken en ben ik nu perfect tweetalig. Tegelijk merk ik ook dat de mensen niet meer zo negatief reageren als er Frans wordt gesproken. De Ninoofse politiek volg ik niet echt - ik weet niet wie Guy D'haeseleer is - maar ik heb er nog niets van gemerkt dat extreemrechts hier de grootste partij is."

Kawtar groeide op in een gezin van vijf dochters. "Ik heb drie zussen en één halfzus. Ik ben de tweede jongste van de vijf. Eén van mijn oudere zussen heeft ook nog meegedaan aan missverkiezingen. Samen met mijn beste vriendin - die ook als een zus aanvoelt - helpt zij mij met alles wat bij de verkiezing komt kijken. Ze geven me raad en supporteren voor mij." Kawtar werd eerder al Miss Oost-Vlaanderen 2015. "Ik was ongelofelijk blij toen ik die titel behaalde. Nu ben ik echter opnieuw gewoon finaliste in plaats van Miss Oost-Vlaanderen. Ik denk niet dat die titel een voordeel is bij Miss België.."

1 meter 82

Toch heeft ze een aantal mooie troeven om het felbegeerde kroontje in de wacht te slepen, vindt ze. "Ik ben tweetalig, meet 1 meter 82, goedlachs, sociaal en verstandig. Als ik Miss België wordt, wil ik me inzetten voor kansarme mensen en voor de dieren. Ik heb zelf vier katten en twee kleine poesjes, ik doe aan paardrijden en vertoef graag in de natuur. Daarnaast merk ik dat er veel armoede is en dat mensen niet reageren. Heel wat mensen hebben geen dak boven hun hoofd. Ik denk dat je als Miss België kan meehelpen om hiervoor aandacht te vragen."

Kawtar studeert momenteel in Brussel. "Ik volg de opleiding secretariaatsmedewerker-boekhouder bij CVO Brussel. Het is een schakeljaar, in februari schakel ik over van middelbaar naar hogeschool. Later zou ik graag in de marketing aan de slag gaan of boekhouder worden. In mijn vrije tijd hou ik van reizen. Twee weken geleden was ik nog in Dubai. Mijn favoriete bestemming is de Dominicaanse Republiek. De mensen daar zijn arm, maar geven veel." De finale van Miss België vindt plaats op 10 januari in het Plopsa Theater.

15-10-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau opnieuw naar Sportpaleis

Clouseau opnieuw naar Sportpaleis

http://oi61.tinypic.com/j5e4rd.jpg

Clouseau heeft vanmorgen meer uitleg gegeven over hun nieuwe reeks concerten in het centraal station in Antwerpen. Ze zullen minsten vier concerten geven op het einde van het jaar. Het was al van 2010 geleden dat ze nog eens in het Sportpaleis hebben gestaan. De nieuwe show zal Clouseau Centraal heten, vandaar de locatie.

14-10-2014 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob de Bouwer wordt zelf verbouwd

Bob de Bouwer wordt zelf verbouwd

http://oi60.tinypic.com/2hmfqxw.jpg

Een bol mannetje met zwarte kraaloogjes, een tuinbroek en een gele helm, zo herkennen generaties kinderen Bob de Bouwer. De animatieheld krijgt een totale make-over waarin hij slanker en stoerder wordt. Niet alle fans zijn het daarmee eens. Dat schrijven The Guardian en Daily Mail.

Animators van Mattel hebben hem dit jaar in opdracht van de makers een 'modern' nieuw uiterlijk aangemeten. De geanimeerde kindervriend is compleet in een nieuw jasje gestoken. De tuinbroek wordt vervangen door een veiligheidsvestje en de bolle Bob moet plaatsmaken voor een slankere en langere versie. Ook draagt hij tegenwoordig een stoer horloge en heeft hij bruine kijkers in plaats van zwarte.

Negatieve ontvangst
Het eindresultaat wordt niet al te enthousiast onthaald door fans en ouders van de kijkertjes. "Dag kindertijd", klinkt het. "Hoe ga ik mijn kinderen dit uitleggen", twittert een ouder. "Een nachtmerrie", foetert iemand anders. Er wordt ook geklaagd over de gevoelens die de nieuwe Bob oproept. Zo vinden sommigen Carling bier en de rechtse en eurosceptische partij Ukip wel wat voor hem. De vernieuwde Bob is waardeloos, vindt Alexandra Tate-Smith. "Kan iemand het maken", zegt zij refererend aan de 'Kunnen wij het maken?'-slogan van Bob de Bouwer.

De eerste Bob de Bouwer werd in 1998 ontworpen en de tekenfilmpjes werden in elkaar gedraaid met behulp van stop-frame animatie. Nu zal Bob de Bouwer geheel via computeranimatie worden gemaakt.

Animatie
Niet alleen het uiterlijk van Bob zal veranderen. Bob heeft ook een nieuwe thuis in de bruisende en hippe stad Spring City en ook zijn werkwijze verandert mee met de tijd. Ontwerpen zal hij voortaan doen met de computer. De klusjes knapt hij trouwens nog steeds op op zijn erf in het dorp Fixham.

Volgend jaar zal Bob de Bouwer 2.0 te zien zijn op de Britse buis.

14-10-2014 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gênant: J.Law moet seksscène met ex filmen

Gênant: J.Law moet seksscène met ex filmen

http://oi62.tinypic.com/a23nsm.jpg

Als een beroemd koppel uit elkaar gaat, bestaat de kans natuurlijk nog dat ze later nog eens moeten samenwerken. Het overkomt Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult, die binnenkort een aantal stomende scènes moeten opnemen voor 'X-Men: Apocalypse'.

Het wordt waarschijnlijk een gênante bedoening, het filmen van de vrijscènes van Jennifer Lawrence voor de nieuwe X-Men. Haar geliefde in de film wordt immers gespeeld door ex-vriendje Nicholas Hoult, waarmee ze begin dit jaar haar relatie beëindigde. Jennifer is naar verluidt niet blij dat ze terug contact moet hebben met Hoult.

De knappe actrice, die nog maar net bekomen is van haar gelekte naaktfoto's, ontwijkt momenteel de telefoontjes van Hoult. "Ze heeft het moeilijk en is bang dat ze verward raakt als ze opnieuw contact heeft met haar ex. Ze wil ook haar relatie met Coldplay-zanger Chris Martin niet pp het spel zetten", aldus een bron aan Heat.

De franchise wil in de volgende film focussen op de relatie tussen Mystique en The Beast, gespeeld door respectievelijk Lawrence en Hoult. De schrijvers hadden geen tijd meer om het hele script te herwerken na de split tussen de acteurs, maar die benadrukken dat ze zich allebei zeer professioneel zullen gedragen.

14-10-2014 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coucke maakt unieke selfie met de koning

Coucke maakt unieke selfie met de koning

http://oi61.tinypic.com/2lx6tzk.jpg

Marc Coucke had het gisteren al schalks aangekondigd op Twitter. Indien de kans zich voordeed, zou hij tijdens de verkiezing van de Vlaamse onderneming van het jaar een selfie proberen te maken met Koning Filip. En zo geschiedde vandaag.

"Wat denken jullie, gaan we morgen voor selfie met Koning Filip?", tweette Coucke gisteren. Vandaag ging de de voorzitter van KV Oostende en tevens sterke man van wielerploeg Omega Pharma-Quick Step de uitdaging aan en stelde op het event aan de koning voor om een selfie te nemen.

Net toen de koning antwoordde dat "hij dat normilater nooit doet", drukte een gewiekste Coucke toch af. #nietperfectmaartochuniek, luidde het.

14-10-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!