Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebola naar Hollywood: Ridley Scott werkt aan tv-serie

Ebola naar Hollywood: Ridley Scott werkt aan tv-serie

http://oi59.tinypic.com/16jezpv.jpg

De pandemie is nog niet bedwongen of Hollywood heeft al plannen voor een verfilming. De bestseller 'The Hot Zone' van Richard Preston moet de basis vormen voor een tv-reeks over ebola, zo melden Amerikaanse media. Regisseur Ridley Scott ('Blade Runner', 'Alien', 'Gladiatior') gaat er zich persoonlijk mee moeien.

Producer Lydia Obst en regisseur Ridley Scott namen 20 jaar geleden al een optie op de film- en tv-rechten van 'The Hot Zone: A Terrifying True Story', de bestseller van Richard Preston uit 1994. Het boek, dat gebaseerd was op een artikel van Preston voor The New Yorker, gaat over de ontdekking van een gemuteerde vorm van het ebolavirus in een quarantainefaciliteit voor apen in de VS.

Een jaar geleden zouden Scott en Obst het verhaal zijn beginnen uitwerken voor een tv-reeks voor de Amerikaanse zender Fox. Wanneer de reeks klaar zal zijn of zal worden uitgezonden, is nog niet duidelijk.

Bij de ebola-epidemie, die voornamelijk in West-Afrika woedt, zijn sinds maart al zeker 4.500 mensen omgekomen op ongeveer 9.000 besmettingen. Tegen eind dit jaar voorziet de WHO mogelijk 10.000 nieuwe gevallen per week.

20-10-2014 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mevrouw Clooney behoort tot machtigste Britten

Mevrouw Clooney behoort tot machtigste Britten

http://oi61.tinypic.com/14j6uqr.jpg

Mensenrechtenadvocaat Amal Clooney behoort tot de machtigste mensen van Londen. Dat blijkt uit een lijst die de krant Londen Evening Standard elk jaar publiceert.

De 36-jarige echtgenote van Hollywoodster George Clooney staat op de vierde plek. Zij heeft alleen de minister van Financiën, de burgemeester van Londen en de oprichter van het computerbedrijf DeepMind Technologies boven zich staan. Zij is daarmee de machtigste vrouw van Londen, aldus de Evening Standard. De volgende vrouw op de lijst is zakenvrouw Victoria Beckham, die de negende plek inneemt.

Daarna volgen Nobelprijswinnares Malala Yousafzai (12) en zangeres Kate Bush (16). Opvallend is dat Kate Middleton, de vrouw van prins William, niet op de lijst voorkomt. Mensenrechtenadvocaat Amal Alamuddin trad een maand geleden in het huwelijk met superster George Clooney.

20-10-2014 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milk Inc. neemt voorlopig afscheid van fans met laatste single

Milk Inc. neemt voorlopig afscheid van fans met laatste single

http://oi61.tinypic.com/i4n13n.jpg

"Milk Inc. neemt voor onbepaalde tijd een break", laat Regi via Facebook weten. De danceformatie lost de pauze in omdat zangeres Linda Mertens binnen iets minder dan een maand van haar eerste kindje moet bevallen.

De groep heeft wel voor een mooi afscheidscadeau gezorgd: zo is vandaag hun voorlopig laatste single 'Don't Say Goodbye' voorgesteld. Ook de datum van die release is niet toevallig: één dag nadat hun 28e concert in het Sportpaleis had moeten plaatsvinden. Dat optreden werd echter afgelast omwille van Linda's zwangerschap. Hoe lang de rustpauze zal duren, is niet geweten.

Wel zal Regi zijn soloproject verderzetten: begin 2015 komt zijn nieuw album uit.

20-10-2014 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt onthult zijn lang verborgen buiktattoo

Brad Pitt onthult zijn lang verborgen buiktattoo

http://oi62.tinypic.com/1g308.jpg

De hele wereld weet dat zijn vrouw een heel arsenaal aan tattoo's op haar lijf heeft, maar Brad Pitt heeft zaterdag in Parijs een tot nu toe goed verborgen tekening op zijn buik onthuld. Of toch een tipje van de sluier...

De vijftigjarige acteur, die sinds augustus met Angelina Jolie getrouwd is, heeft Brad zijn fans een glimp gegund op een grote inkttekening op zijn buik toen hij de handen in de lucht stak om fans te groeten. Hoewel de tekening niet helemaal te zien was, spotten we tussen zijn broeksriem en trui zwarte, cursieve letters. Die staan sieren nu de geboortedatum, een tekening die er al langer staan, van Angelina. De tattoo werd in mei ontdekt door paparazzi in New Orleans, maar nu was de tekening voor de eerste keer zo goed zichtbaar.

Naast deze nieuwe tattoo, heeft Brad nog een citaat uit een gedicht van Jalal ad-Din Rumi op zijn arm en een reeks lijnen op zijn rug, die door Angelina getekend werden.

20-10-2014 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder (64) verwacht drieling bij verloofde (40)

Stevie Wonder (64) verwacht drieling bij verloofde (40)

http://oi59.tinypic.com/1awbb.jpg

De verloofde van soullegende Stevie Wonder (64), Tomeekah Robin Bracy, verwacht een drieling. De twee kregen vorig jaar hun eerste kind samen, zo verklaarde een insider tegenover The National Enquirer.

Tomeekah werd eerder deze maand gespot in Los Angeles, met haar verlovingsring aan. Stevie Wonder ging in 2012, na een scheiding die hem een fortuin kostte, samenwonen in de bescheiden woning van Tomeekah. "Stevie had nooit gedacht dat hij op zijn leeftijd nog vader zou worden. Misschien was deze zwangerschap niet gepland, maar hij is in de wolken", aldus nog de insider.

"Hij heeft haar vergezeld op elk doktersbezoek, hij kan niet wachten tot de drieling geboren wordt. Hij miste zoveel toen zijn andere kinderen opgroeiden, nu zweert hij dat hij er zal zijn voor hun kinderen en zijn aanstaande bruid".

Straks elf kinderen
Wonders ex-vrouw, modeontwerpster Kai Millard, ontving de helft van zijn fortuin, naast alimentatie en onderhoudsgeld voor hun zonen Kailand (13) en Mandla (9). Wonder en Millard waren elf jaar getrouwd, zij beschuldigde hem van ontrouw.

Wonder heeft nog vijf andere kinderen uit vorige relaties. Hij was onder meer twee jaar getrouwd met zangeres Syreeta Wright, van 1970 tot 1972.

Tournee
Verloofde Tomeekah verloor in 2004 haar tweejarige zoontje Izaiah toen die uit het raam van haar appartement op de derde verdieping viel. Tomeekah heeft nog twee andere kinderen, dochters Bri Sche' Milan en Kenaya Tare' Fair.

Op 6 november start Wonder in Madison Square Garden een tournee van elf concerten. Hij zal zijn album 'Songs In The Key of Life' uit 1976 integraal opvoeren.

20-10-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draagt Mariah Carey latex jurk of vuilniszak? Twitter raakt er niet wijs uit

Draagt Mariah Carey latex jurk of vuilniszak? Twitter raakt er niet wijs uit

http://oi61.tinypic.com/2cp92xs.jpg

Een latex jurk of een vuilniszak? De Twittergemeenschap breekt er zich nog steeds een punthoofd over. Feit is dat het omhulsel rond Mariah Carey wel heel erg spande tijdens haar concert gisteravond in het Chinese Shanghai.

De ramptoeristen die hoopten een glimp van haar slipje mee te graaien, waren er echter aan voor de moeite. En ook in de bovenste regionen bleef alles gek genoeg op zijn plaats.

Vorige week pakte Carey ook al uit met een pikante jurk, wat haar kwetsende commentaar van het Britse tv-gezicht Katie Hopkins opleverde. "Mariah liefje, wat dat minder eten en meer bewegen betreft: wil je meedoen?" De onterechte opmerking leverde haar een bolwassing op Twitter op, al mogen die spannende pakjes uiteraard wel een maatje (of twee) ruimer...

20-10-2014 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en Like Mike op 2 in dj top 100 van DJ MAG

Dimitri Vegas en Like Mike op 2 in dj top 100 van DJ MAG

http://oi59.tinypic.com/2lmaxhe.jpg

Dj Hardwell uit Breda is opnieuw de beste diskjockey ter wereld. Net als vorig jaar staat de 26-jarige Robbert van de Corput, zoals hij in het echt heet, op de eerste plaats van de DJ MAG Top 100. Die lijst is in de nacht van zaterdag op zondag bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event. Op nummer twee staan de Belgische broers Dimitri Vegas en Like Mike.

Hardwell noemt het een onwerkelijk gevoel dat hij weer aan de top staat. "Ik heb het afgelopen jaar erg hard gewerkt om iets terug te geven aan mijn fans en heb geprobeerd om hen zo veel mogelijk te betrekken'', liet de dj weten.

Achter Hardwell staan de Belgische broers Dimitri Vegas en Like Mike op de tweede plaats. Vorig jaar stonden de broers uit Willebroek nog op de zesde plaats, toen al een Belgisch record. "We keken uit naar een top drie plaats en we zijn dus super vereerd en uiteraard heel tevreden met een nummer twee. Uit deze lijst blijkt nogmaals dat we de beste fans ter wereld hebben. We starten in december onze 'Bringing the World the Madness' tournee en we gaan er een flinke lap opgeven om onze crowd te bedanken voor de waanzinnige party's en optredens van het afgelopen jaar en we blijven dromen van een nummer 1 plaats, maar dat is toekomstmuziek", reageert een tevreden Dimitri Vegas.

Net na de Belgen volgt de Nederlander Armin van Buuren. Met Martin Garrix en Tiësto op respectievelijk de vierde en de vijfde stek kleurt de top vijf overigens nagenoeg volledig oranje. Nog bij de beste tien dj's ter wereld horen de Zweed Avicii (6), de Fransman David Guetta (7), de Nederlander Nicky Romero (8) en de Amerikanen Skrillex (9)en Steve Aoki (10). De Antwerpse dj Yves V komt de lijst binnengestormd op nummer 55 en de Willebroekse dj's WOLFPACK staan op 84.

De dj-ranglijst werd al voor de 18de keer opgesteld. Elk jaar stemmen miljoenen fans uit meer dan 100 landen online op hun favoriete dj van het afgelopen jaar.

De volledige top 10:
1. Hardwell (Nederland)
2. Dimitri Vegas & Like Mike (België)
3. Armin van Buuren (Nederland)
4. Martin Garrix (Nederland)
5. Tiësto (Nederland)
6. Avicii (Zweden)
7. David Guetta (Frankrijk)
8. Nicky Romero (Nederland)
9. Skrillex (Verenigde Staten)
10. Steve Aoki (Verenigde Staten)

19-10-2014 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bas Devos wint de Knack Focus Jo Röpcke Award

Bas Devos wint de Knack Focus Jo Röpcke Award

http://oi57.tinypic.com/2hrpqc2.jpg

Bas Devos, regisseur van 'Violet', wint de Knack Focus Jo Röpcke-award 2014. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn "originele, dwingende en intens cinematografische film", zo werd bekendgemaakt op de Knack Focus filmdag in Kinepolis Gent.

"Met 'Violet' levert Devos een originele, dwingende en vooral intens cinematografische film af, waarvan er in Vlaanderen maar weinig worden gemaakt", motiveert Knack Focus' filmcriticus Dave Mestdach. "Devos wringt de emoties uit de beelden zelf, en kan daarbij rekenen op uitmuntend camerawerk van Nicolas Karakatsanis. Een verstild debuut met een grote zeggingskracht."

Devos ontving de award, een tekening van KnackFocus-huistekenaar Karl Meersman, deze namiddag op het 41ste Film Fest Gent uit handen van Jackie Röpcke, de weduwe van Jo Röpcke.

De prijs, genoemd naar wijlen BRT-filmjournalist Jo Röpcke, wordt elk jaar uitgereikt door het cultuurmagazine Knack Focus. De prijs bekroont een man of een vrouw die "een verdienstelijke, opmerkelijke of creatieve bijdrage heeft geleverd aan de Vlaamse film". In 2008 werd de award voor het eerst uitgereikt aan Fien Troch. De andere laureaten waren Felix Van Groeningen, Gust Van den Berghe, Nicolas Provost, Nicolas Karakatsanis en Caroline Strubbe.

19-10-2014 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Cara Delevingne duikt studio in met Pharrell

Topmodel Cara Delevingne duikt studio in met Pharrell

http://oi62.tinypic.com/avb5y.jpg

Topmodel Cara Delevingne is naar verluidt de studio ingedoken met niemand minder dan Pharrell Williams. Dat verklapt een anonieme bron tegenover The Sun. De muzikant en producer zou haar helpen om een carrière als zangeres op te bouwen.

Delevingne en Williams zouden de afgelopen acht maanden samen aan haar debuutalbum hebben gewerkt. Ook zou het duo onlangs in Parijs een videoclip hebben opgenomen voor haar eerste single. Wanneer deze single uitkomt, is niet bekend. Verder schrijft The Sun dat de 22-jarige blondine een contract heeft getekend bij i am OTHER, het platenlabel van Pharrell.

"Ze gaan het nummer en de bijbehorende clip zonder aankondiging wereldwijd lanceren", zegt de ingewijde. "Cara en Pharrell vormen samen een hartstikke leuk muziekcollectief en het schijnt een enorm lekker nummer te zijn."

19-10-2014 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shia LaBeouf verklaart ontslag Broadway-show

Shia LaBeouf verklaart ontslag Broadway-show

http://oi57.tinypic.com/ouuom9.jpg

Shia LaBeouf komt eindelijk met een eigen verklaring op de proppen waarom hij is ontslagen tijdens de Broadway-show Orphans. Hij zou zich te veel hebben ingeleefd in het karakter, waardoor hij vreemd gedrag ging vertonen.

De Transformers-acteur zou vorig jaar in het toneelstuk Orphans de hoofdrol van Treat spelen naast Alec Baldwin en Tom Sturridge. In een persverklaring lieten de producers destijds weten dat de samenwerking met Shia LaBeouf was beëindigd "wegens creatieve meningsverschillen".

Method acting
In het novembernummer van het magazine Interview vertelt Shia LaBeouf dat hij met Alec Baldwin botste, omdat hij voor zijn rol gebruik maakte van method acting, een techniek van acteren waarbij acteurs hun personage zo levensecht mogelijk neerzetten door zich goed in te leven. "Ik sliep in het park toen. Ik draaide door", citeert New York Post uit het interview. "Mijn doel was om Baldwin te intimideren. Dat was ook de rol. Ik wilde het niet faken. Ik wilde hem bang maken. Dus dat deed ik drie weken lang tijdens de repetities", blikt Shia terug op zijn ontslag.

In juni dit jaar werd de 28-jarige acteur gearresteerd, omdat hij de musical Cabaret verstoorde en acteur Alan Cumming op de kont sloeg. Hij schreeuwde tijdens de show naar de acteurs en rookte een sigaret in de zaal. Later op het politiebureau spuugde hij op de voeten van een agent. Een rechter besloot dat hij zich drie maanden lang moest laten behandelen voor alcoholmisbruik.

"Ik las over performancekunst in de jaren 60 en 70, dus ik dacht dat we als publiek allemaal betrokken raakten bij de voorstelling. Ik dacht dat het publiek deel uitmaakte van de show, dat het podium niet alleen van de acteurs was", blikt de acteur terug op het incident. "Ik had het mis."

19-10-2014 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe hou je een documentaire over Snowden 18 maanden geheim?

Hoe hou je een documentaire over Snowden 18 maanden geheim?

http://oi62.tinypic.com/vngpas.jpg

De documentaire CitizenFour, die een inside look geeft bij de onthullingen van Edward Snowden uit een hotel in Hong Kong, ging dit weekend in première. Snowden sluisde de informatie in 2013 via betrouwbare journalisten naar buiten. Die lekken gingen met de nodige veileigheidsmaatregelen gepaard, maar het monteren en uitbrengen van een film over die lekken was ook een hele uitdaging voor documentairemaakster Laura Poitras.

CitizenFour bevat twee verhalen die tot op de dag van de première onbekend waren: NSA infiltreerde in de Duitse en Chinese industrie, en vriendin Lindsay Mills verhuisde naar Moskou voor Snowden. Beduidend veel andere geheimen sneuvelden in de montagekamer om het leven van Snowden te beschermen.

Geheimen
Al die informatie moest de voorbije achttien maanden geheim blijven. Dat vereiste gesofistikeerde versleutelingprocessen en encryptiebeveiling. De documentairemakers waren zelfs zo argwanend dat ze de data uitwisselden in real life met harde schijven. The Verge sprak met Laura Poitras over al die tools die ze gebruikte tijdens dat proces.

19-10-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dood Rivers blijft mysterie zonder autopsie"

"Dood Rivers blijft mysterie zonder autopsie"

http://oi60.tinypic.com/10rldvb.jpg

Na de plotselinge dood van Joan Rivers gaf haar dochter Melissa de artsen geen toestemming voor een lijkschouwing. Daardoor blijft de doodsoorzaak een mysterie, meent TMZ.

De entertainmentwebsite heeft van bronnen rond de lijkschouwer gehoord dat Melissa radeloos was na de dood van haar moeder en geen autopsie wilde. Volgens de wetten in New York moeten artsen deze wens van nabestaanden respecteren als er geen vermoedens van een misdrijf zijn.

De lijkschouwer maakte deze week bekend dat de 81-jarige Amerikaanse comédienne begin september overleed doordat haar hersenen tijdens de operatie aan haar stembanden te weinig zuurstof kregen. Joan kreeg een hartstilstand. Tijdens de ingreep was ze verdoofd met propofol, maar haar overlijden zou het gevolg zijn van de operatiemethode en niet de hoeveelheid propofol.

Zonder autopsie is het volgens kenners echter onmogelijk om de doodsoorzaak uiterst nauwkeurig vast te stellen. Volgens een van de bronnen zou een autopsie een gaatje in de keel kunnen onthullen of een ander letsel blootleggen. De autoriteiten in New York zijn nog steeds bezig met een onderzoek naar de dood van Rivers.

19-10-2014 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'People of Tomorrow': niet alleen voor wie goed bij kas zit

'People of Tomorrow': niet alleen voor wie goed bij kas zit

http://oi58.tinypic.com/2lb27ht.jpg

Eén-reeks 'People of Tomorrow' volgt tien festivalgangers uit onder andere Colombia, Sri Lanka, Kenia en Kosovo voor, tijdens en na Tomorrowland.

Vanavond kan u op één een nieuwe aflevering bekijken van 'People of Tomorrow', waarin bezoekers van het dancefestival Tomorrowland worden gevolgd.

In deze aflevering komen onder meer de 25-jarige Keniaanse Purity aan het woord, die zich erover verbaast over hoe het blanken zijn die tafels schoonmaken en afval weghalen.

Daarnaast zien we ook het verhaal van E.D., uit het Amerikaanse Salem. Zij countert de idee dat het festival een exclusieve belevenis voor de 'jeunesse dorée' is. E.D. leeft samen met haar man, drie kinderen en vier honden en heeft het bepaald niet breed. Toch weerhoudt dat haar er niet van om de 'happiness'-attitude van het festival uit te dragen.

19-10-2014 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harley uit 'Easy Rider' geveild voor ruim 1 miljoen euro

Harley uit 'Easy Rider' geveild voor ruim 1 miljoen euro

http://oi59.tinypic.com/10h7dcl.jpg

De mythische Harley-Davidson van Peter Fonda uit de film 'Easy Rider' van 1969 is dit weekend in Californië geveild voor liefst 1,35 miljoen dollar (1,06 miljoen euro). Dat heeft veilinghuis Profiles in History vandaag bekendgemaakt.

Van de 'chopper' met de Amerikaanse vlag op de tank werden destijds uit voorzorg twee exemplaren gebouwd. De Harley die dit weekend geveild is, werd gebruikt voor de finale scène met het ongeval. De identiteit van de koper is niet vrijgegeven.

19-10-2014 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwige zonnebril van Bono gevolg van oogziekte glaucoom

Eeuwige zonnebril van Bono gevolg van oogziekte glaucoom

http://oi62.tinypic.com/qq36uq.jpg

Dat Bono altijd een zonnebril draagt, heeft echt niets met sterallures of met een overdreven groot ego te maken, zo heeft de zanger van de Ierse popband U2 onthuld. In een BBC-programma dat vanavond wordt uitgezonden, maakt hij namelijk bekend dat hij al twintig jaar aan de oogziekte glaucoom lijdt.

Glaucoom of groene staar is een aandoening waarbij de oogzenuw beschadigd is als gevolg van een verhoging van de druk in de oogbol. Door de ziekte, die uiteindelijk tot blindheid kan leiden, reageren de ogen extreem gevoelig op licht. Daardoor ziet Bono zich genoodzaakt om ook binnen een zonnebril te dragen.

"Ik word er goed voor behandeld en alles zal goed gaan", verklaarde hij tijdens de opnames van de 'Graham Norton Show', waar hij het nieuwe U2-album 'Songs of Innocence' kwam promoten.

De zanger/wereldverbeteraar had zich eerder deze week nog moeten excuseren omdat dat album integraal in de muziekbibliotheek van iTunes-gebruikers was verschenen. Iets wat niet gesmaakt werd door heel wat gebruikers van het muziekprogramma van Apple. "Het spijt me", zei hij daarover. Het idee was ingegeven door "een beetje megalomanie, een vleugje vrijgevigheid, een beetje zelfpromotie en door de angst dat niemand de nummers zou horen waar we de jongste jaren ons leven voor hebben opgeofferd".

18-10-2014 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerpersduo muller van severen wint Vlaamse Cultuurprijs voor Vormgeving

Ontwerpersduo muller van severen wint Vlaamse Cultuurprijs voor Vormgeving

http://oi60.tinypic.com/35k7c6e.jpg

Het ontwerpersduo muller van severen heeft de Vlaamse Cultuurprijs voor Vormgeving 2013-2014 gewonnen. Ze kregen de prijs uit handen van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) bij de start van de Biënnale Interieur 2014 in Kortrijk Xpo. Het ontwerpersduo is nog maar sinds 2011 bezig, maar hun ster schittert nu al aan het internationale firmament. De Cultuurprijs is goed voor 12.500 euro.

De carrière van fotografe Fien Muller en beeldhouwer Hannes Van Severen als ontwerpersduo heeft een snelle vlucht genomen. Hun eerste meubelcollectie oogstte meteen al veel bijval. Binnen- en buitenlandse designspecialisten reageerden verrast en de gespecialiseerde internationale pers bejubelde hun meubelinstallaties.

Ze behaalden prestigieuze onderscheidingen en hun werk werd geëxposeerd in vooraanstaande galeries en musea in België, Londen, Berlijn, Milaan, Kopenhagen, Parijs en New York. Volgens de jury heeft het duo voldoende kwaliteit, talent en visie om een belangrijke bijdrage te leveren aan een positieve, internationale uitstraling van de Vlaamse vormgeving.

"Het duo muller van severen tast op een hedendaagse en innovatieve manier de grenzen af tussen kunst en design en benadert functionaliteit op een inventieve, fantasierijke manier. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om meubelen sculpturaal interessanter te maken, zonder evenwel de functionaliteit uit het oog te verliezen", luidt het in een communiqué van minister Gatz. "Ze volgen gretig hun eigen weg en onderzoeken nieuwe manieren om meubels te benutten, wars van modes en trends. Zo creëren ze unieke functionele woonlandschappen, gekenmerkt door poëzie, verbeelding en esthetica."

De Vlaamse Cultuurprijs voor Vormgeving wordt tweejaarlijks uitgereikt en alterneert met de Vlaamse Cultuurprijs voor Architectuur.

18-10-2014 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bruce Jenner is verliefd op vriendin van ex Kris"

"Bruce Jenner is verliefd op vriendin van ex Kris"

http://oi57.tinypic.com/24g1uhh.jpg

Bruce Jenner is gevallen voor een goede vriendin van zijn ex Kris. Een anonieme bron zegt tegen entertainmentsite People dat de moeder van de Kardashian-zusjes het verschrikkelijk vindt.

Bruce (64) en Kris (58) vroegen vorige maand de scheiding aan na een huwelijk dat 22 jaar heeft geduurd. Nu blijkt dat de oud-sporter al weer een nieuwe liefde heeft gevonden. Haar naam is Ronda Kamihira. Zij was vroeger de assistente van Kris.

"Kris is er helemaal kapot van", laat de ingewijde weten. "Ronda is al 20 jaar haar beste vriendin." Ook Kylie en Kendall, de twee dochters die Bruce en Kris samen kregen, kennen de vrouw erg goed. "Ze zijn met de twee kinderen van Ronda opgegroeid."

Begin oktober werden Bruce en Ronda voor het eerst samen gezien. De breuk met Kris verliep tot nu toe vriendelijk, maar mogelijk brengt zijn nieuwe vlam daar verandering in. "Kris is geschokt. Ze is immens verdrietig en heeft een gebroken hart."

18-10-2014 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Buurman Linda de Mol ook bedreigd"

"Buurman Linda de Mol ook bedreigd"

http://oi58.tinypic.com/nzrlzl.jpg

De achterbuurman van Linda de Mol vermoedt doelwit te zijn van dezelfde afperser die de familie De Mol bedreigt. Hans Slim kreeg vorig maand een dreigbrief die op dezelfde manier was geadresseerd als de brief op de taart die John de Mol ontving, meldt De Gooi- en Eemlander.

Ook op de envelop voor Slim was het adres getypt, uitgeknipt en op de envelop geplakt. De boodschap voor Slim luidde: stop met je onthullende boek Typisch Gooisch. ''Bovendien was de inhoud badinerend van toon, net als bij de brieven die De Mol krijgt. Er zaten ook taalfouten in, geforceerd leek het wel'', zegt Slim. Over de inhoud van de brief laat de Huizer zich in opdracht van de recherche niet uit. Politiewoordvoerder Bernhard Jens bevestigt in de krant dat de dreigbrief van Slim wordt betrokken bij het onderzoek.

Typisch Gooisch verschijnt donderdag en gaat over de romantiek, humor, spanning en humor in het Gooise dorp Laren, evenals over drankgebruik, moord en seks. De presentatie van het boek bij de Larense Boekhandel is afgeblazen.

18-10-2014 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het eerst in 30 jaar: Jeremy Clarkson geflitst

Voor het eerst in 30 jaar: Jeremy Clarkson geflitst

http://oi61.tinypic.com/30rmy2x.jpg

Top Gear-presentator Jeremy Clarkson is geflitst omdat hij te snel reed. De Brit krijgt daarvoor een aantekening op zijn puntenrijbewijs. Volgens de BBC-presentator was hem dit in 30 jaar nog niet overkomen.

Clarkson was op weg van Whitby naar Londen, een route waar de vele flitsers hem woedend maken. "Helaas reed ik zo snel dat een cursus snelheidsbewustwording geen optie was'', citeert zijn werkgever BBC uit The Sun.

Onlangs veroorzaakte het team van Top Gear een rel in Argentinië door met een kenteken rond te rijden die boze Argentijnen deed herinneren aan de Argentijns-Britse oorlog in 1982 om de Britse Falklands in de zuidelijke Atlantische Oceaan. Clarkson zegt dat het nummerbord puur toeval was en dat het niet als provocatie bedoeld was.

18-10-2014 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Stéphanie: "Belgische koningen zijn meelijwekkende figuren in een gouden kooi"

Prinses Stéphanie: "Belgische koningen zijn meelijwekkende figuren in een gouden kooi"

http://oi60.tinypic.com/4ucf49.jpg

Prinses Stéphanie de Windisch-Graetz, een rechtstreekse afstammeling van koning Leopold II (1835-1909), heeft een exclusief interview gegeven aan de Nederlandse krant De Telegraaf. De prinses geeft er haar ongezouten mening over het Belgische koningshuis. Ze eist onder meer inzage in het testament van koning Leopold II. Volgens de krant gaan er geruchten dat Leopold voor honderden miljoenen euro's goudstaven liet begraven in de Ardennen.

Het interview vond plaats op het terras van het restaurant 'Le Jardin de Nicolas' aan de Tervurenlaan. De 75-jarige prinses stamt niet alleen af van Leopold, maar ook van de Mongoolse vorst Dzjengis Khan en er bestaat ook nog een familierelatie met het Schotse koningshuis.

Met het zittende Belgische koningshuis is haar band volgens De Telegraaf minder hartelijk. "Ik spreek die mensen nooit. Zij hebben nog nooit contact met mij gezocht", zegt Stéphanie. Haar betbetovergrootvader koning Leopold II droeg in 1909 de Belgische troon over aan zijn neef Albert omdat de koning drie dochters had, die door de zogeheten Salische wet geen aanspraak konden maken op de troon. De dochters ontvingen vrijwel niets van Leopolds erfenis. Vandaag de dag beslaat die nalatenschap volgens de krant miljarden euro's.

"Meelijwekkende figuren"
Maar zelfs als er in België geen wetgeving had bestaan die troonopvolging tot 1991 uitsluitend aan mannelijke nazaten gunde, had prinses Stéphanie de troon niet willen bestijgen. "Ach weet je, de koning heeft vandaag de dag helemaal niets meer in te brengen. Het zijn meelijwekkende figuren in een gouden kooitje."

In De Telegraaf vertelt ze ook over haar vele pogingen om te achterhalen wat er precies in het testament van haar Leopold II heeft gestaan. "Het wordt mij als wettige erfgename geweigerd. Zonder enige reden. Dan vraag ik me af: wat willen ze in hemelsnaam verbergen? "

De tegenwerking die Stéphanie ondervindt bij haar speurtocht naar haar familievermogen, voedt volgens de Nederlandse krant de geheimzinnigheid die al decennialang hangt rond het fortuin van Leopold II. Dat vergaarde hij ruim honderd jaar geleden in Congo, toen zijn privébezit en zeventig keer zo groot als België. Het geld stroomde de vele paleizen van Leopold binnen, dankzij de rubberwinning en handel in ivoor.

Maar waar de opbrengst van de Belgische rooftocht door de schatkamer van Afrika precies gebleven is, weet niemand. Er gaan volgens De Telegraaf geruchten dat Leopold voor honderden miljoenen euro's goudstaven liet begraven in de Ardennen.

18-10-2014 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!