Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bret Easton Ellis excuseert zich voor uitlatingen over 'The Loft'

Bret Easton Ellis excuseert zich voor uitlatingen over 'The Loft'

http://oi62.tinypic.com/33vnev8.jpg

Bret Easton Ellis, de juryvoorzitter van het 41ste Film Fest Gent, heeft woensdag zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn uitlatingen vorige week over 'The Loft', de remake die Erik Van Looy maakte van zijn eigen Vlaamse versie 'Loft'. Ellis had de film met de grond gelijk gemaakt en "de domste film ooit" genoemd.

"Ik wil starten met mijn verontschuldigingen aan te bieden aan Erik Van Looy", zo stak Ellis van wal in de Pacificatiezaal van het Gentse stadhuis, waar de prijzen van deze editie van het filmfestival werden bekendgemaakt. De Amerikaanse schrijver was vorige week in de Vooruit voor een gesprek en toen hem zijn mening gevraagd werd over 'The Loft', had hij geantwoord dat hij de film "the dumbest ever made" vond.

"Ik had er geen idee van dat mijn woorden zo'n weerslag zouden hebben en op twitter en andere sociale media zouden verschijnen. Ik had misschien iets voorzichtiger moeten zijn in mijn uitspraken, maar zo ben ik nu eenmaal. Ik had wel te doen met Van Looy."

De dag erna ontmoette Ellis Van Looy op een diner en hij bood er zijn excuses aan. "Je kan een film slecht vinden maar daarom hoef je de maker ervan nog geen slechterik te vinden. Ik heb me verontschuldigd en ik heb zelfs een selfie genomen met Erik", zo klonk het nog. Zijn mening over de film blijft wel ongewijzigd.

23-10-2014 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renee lang niet de enige die opmerkelijke transformatie onderging

Renee lang niet de enige die opmerkelijke transformatie onderging

http://oi61.tinypic.com/16bitnc.jpg

Toen actrice Renee Zellweger maandag in Hollywood op de rode loper stapte, heeft ze heel wat mensen geschokt met haar nieuwe uiterlijk. De 45-jarige blondine leek helemaal niet meer op die guitige dertiger toen ze de rol van 'Bridget Jones' vertolkte.

Een veel gelukkiger leven zou de oorzaak van de veranderingen zijn volgens Renee, kwatongen beweren dat het een gevolg is van verschillende bezoekjes aan de plastische chirurg. Maar zij is niet de enige ster die drastisch van uiterlijk veranderd is.

23-10-2014 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albarn brengt nieuwe albums met Gorillaz én The Good, The Bad and The Queen

Albarn brengt nieuwe albums met Gorillaz én The Good, The Bad and The Queen

http://oi59.tinypic.com/69jcxl.jpg

Damon Albarn verklapte aan de krant Sydney Morning Herald dat hij naast een musicaladaptatie van een kinderboek ook plannen heeft met zijn twee bands, de stripbende Gorillaz en de superband The Good, The Bad and The Queen met naast Albarn ook Paul Simonon, Simon Tong en Tony Allen.

In 2016 wil hij Gorillaz opnieuw tot leven wekken en hij heeft een heel album geschreven voor The Good, The Bad and The Queen. Nu nog tijd vinden om samen in de studio te duiken.

Over zijn plannen met Blur liet hij niet veel los, enkel dat hij "zich kan voorstellen" dat ook zij toekomstplannen hebben. "Ik kan me voorstellen dat er een toekomst is voor Blur, maar op dit ogenblik is er geen tijd voor de toekomst, enkel het heden. Wie weet? Ik let op wat ik zeg, want alles wat ik zeg wordt uit zijn context gerukt en dan krijg ik het verwijt dat ik de zaak doe kelderen".

De jongste jaren schreef Albarn ook twee opera's en orkestreerde hij het samenwerkingsproject Africa Express. "Ik werk graag met uiteenlopende mensen, dat is voor mij de essentie".

21-10-2014 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romy verkozen tot knapste studente van Vlaanderen

Romy verkozen tot knapste studente van Vlaanderen

http://oi57.tinypic.com/2rvy45d.jpg

De kogel is door de kerk: Romy Overbeeke (20) mag zich van P-magazine een jaar lang de knapste studente van Vlaanderen noemen. De Waaslandse schone, die HR en sales studeert en verbonden is aan de Antwerpse studentenclub Eligia, haalde de voorbije weken 2.410 stemmen binnen, goed voor twintig procent van het totale aantal uitgebrachte stemmen.

Bij de lancering van de wedstrijd was de nodige commotie ontstaan omdat het de studentenkringen zelf waren die 'voorstellen' mochten indienen. De winnares zou een gratis cantus -in de vorm van 180 liter Wolf pils- in de wacht slepen.

"Kan je vrouwen nog meer als object behandelen?", reageerde vicerector Katlijn Malfliet in het studentenblad 'Veto'. "Meisjes tussen 17 en 24 jaar hebben het bijzonder moeilijk met alle verwachtingen die op hen afkomen. Ze mogen niet kapot gaan aan een rolpatroon waarin ze mooi moeten zijn, mannen moeten dienen als lustobject en ook academisch moeten presteren."

"Ook Venus van Milo in vuilnisbak?"
De hoofdredacteur van P-magazine legde alle bezwaren echter naast zich neer. Jeroen Denaeghel beaamde dat het blad van vrouwen op de cover verwacht "dat ze wat vlees tonen", maar volgens hem past dat in een eeuwenoude, ruimere artistieke traditie. "Moeten we dan ook de Venus van Milo in de vuilnisbak gooien?"

De liefhebbers hoeven overigens niet lang te wachten: vrijdag valt Romy al te bewonderen in' P-magazine'.

21-10-2014 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorbraak in de VS? Stromae op soundtrack 'Hunger Games'

Doorbraak in de VS? Stromae op soundtrack 'Hunger Games'

http://oi61.tinypic.com/2nl8wvb.jpg

Naast grote namen als Tove Lo en The Chemical Brothers heeft de trots van België een nummer voor de soundtrack van het derde deel van 'The Hunger Games: Mockingjay Part 1' gemaakt.

Het nummer dat wel eens zijn doorbraak in de Verenigde Staten zou kunnen betekenen heet 'Meltdown'. Hij schakelde hiervoor de hulp in van vooraanstaande namen in de muziekwereld als Lorde, Pusha T, Q-Tip en Haim. En nog straffer is dat de Belgische artiest meteen het openingsnummer heeft mogen verzorgen.

Het is niet duidelijk of het om een nieuw nummer gaat of de Brusselse artiest bestaand werk heeft vertaald. De film, waar Jennifer Lawrence de hoofdrol in speelt, is vanaf 19 november in de Belgische zalen te zien.

21-10-2014 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diep décolleté en strakke jurk: Blake Lively zet buikje in de kijker

Diep décolleté en strakke jurk: Blake Lively zet buikje in de kijker

http://oi62.tinypic.com/9au234.jpg

De actrice staat ontzettend goed met baar babybuikje. Gisteren bewees Blake Lively op de rode loper dat haar stijlgevoel duidelijk niet lijdt onder haar zwangerschap.

Met haar man Ryan Reynolds maakte de zwangere blondine indruk op het Angel Ball in Manhatten in een gele jurk. De toekomstige papa leek ook in de wolken, de knapperd grapte onlangs over babynamen. "Ik wil geen typische Hollywood-naam, dus voor een meisje wordt het Excalibur Anaconda Reynalds. Als het een jongen wordt, kiezen we Bruce Jenner (naar de stiefvader van Kim Kardashian)."

21-10-2014 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Oswald Versyp (75) overleden

Acteur Oswald Versyp (75) overleden

http://oi62.tinypic.com/2zjg5z7.jpg

Acteur Oswald Versyp, bekend van rollen in onder andere 'Flikken', 'Heterdaad' en 'Recht op Recht', is op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een slepende ziekte. Dat meldt de VRT.

Versyp kreeg een opleiding als graficus. Eind de jaren zeventig werd hij een professionele acteur. Hij vertolkte rollen in onder meer 'Merlina', 'Postbus X', 'Het Park', 'Heterdaad', 'Flikken', 'Recht op recht', 'Sedes & Belli', 'De Paradijsvogels' en 'Witse'.

Zijn bekendste rol is wellicht die van Constant Deschryver in de soapserie 'Thuis' op Eén. Zijn oudere broer Arnold 'Nolle' Versyp, die acht jaar geleden overleed, vertolkte dokter Dré Van Goethem in 'Thuis'.

21-10-2014 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neemt Selena Gomez wraak op Bieber door relatie met Orlando Bloom te beginnen?

Neemt Selena Gomez wraak op Bieber door relatie met Orlando Bloom te beginnen?

http://oi62.tinypic.com/mm9ytd.jpg

Orlando Bloom en Selena Gomez zouden een koppel zijn nadat de twee gisteren samen in de luchthaven van Los Angeles werden gespot. Dit is bijzonder nieuws omdat Selena de ex-vriendin van Justin Bieber is en Orlando afgelopen zomer het tieneridool een mep heeft verkocht wegens een passionele nacht met zijn ex.

Gomez en Orlando zouden gisteren op weg geweest zijn naar een evenement in Canada. Terwijl de 22-jarige ex van Bieber begeleid werd door een onbekende man, probeerde Bloom enkele meters achter hen zo onopvallend mogelijk de luchthaven te verlaten. Gomez en Bieber hebben jarenlang een knipperlichtrelatie gehad, maar eerder deze maand bleek dat hun laatste verzoening maar van korte duur was.

De twee vermeende tortelduifjes werden in het verleden al aan elkaar gekoppeld door de pers. De aanleiding voor deze geruchten was een foto van hen twee in Los Angeles terwijl ze een babbeltje op de stoep sloegen.

Bloom heeft in juli op Ibiza een opstootje met Bieber gehad omdat het tieneridool had gesuggereerd dat Orlando's ex Miranda Kerr goed was in bed. Die passionele nacht tussen de popster en het Australische model zou de oorzaak van de scheiding tussen Bloom en Kerr geweest zijn. Nog niet zo lang geleden gingen de geruchten de ronde dat Orlando iets had met het Australische model Erica Packer, zijn ex zou intussen verliefd zijn op de miljonair James Packer.

21-10-2014 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cabaretier Seth Gaaikema overleden

Cabaretier Seth Gaaikema overleden

http://oi61.tinypic.com/wk0par.jpg

De Nederlandse cabaretier Seth Gaaikema (75) is overleden, maakte een van zijn naaste medewerkers bekend. Gaaikema had hartproblemen en overleed na een kort ziekbed in een ziekenhuis in Den Bosch.

Gaaikema was getrouwd met zijn manager Peter Biemans en woonde in het Noord-Brabantse Schijndel.

Met de afscheidsvoorstelling Wat Ik Nog Graag Zou Willen sloot Gaaikema na 55 jaar zijn carrière dit jaar af. Zijn laatste voorstelling was op 19 januari in de Stadsschouwburg in Groningen.

Gaaikema maakte, na een studie Nederlands, in de jaren 60 zijn eerste optreden. De cabaretier schreef ook teksten voor onder anderen Wim Kan en voor musicals zoals 'Kuifje en de Zonnetempel'. Met zijn oudejaarsconferences op televisie in de jaren '80 en '90, waarin hij vooral de politiek op de hak nam, haalde Gaaikema miljoenen kijkers in Nederland.

Voor zijn teksten kreeg hij verschillende onderscheidingen.

My Fair Lady
Seth Gaaikema werd geboren op 11 juli 1939 in Uithuizen (provincie Groningen). De domineeszoon voerde vanaf 1967 conférences op, maar pas in 1994 kreeg zijn voorstelling 'De wereld is stapelgek, nou wij nog' unaniem lovende kritieken. De pers noemde zijn shows voor deze conférence nogal eens 'zwaar' of 'traag'.

Wel kreeg Gaaikema altijd goede kritieken op de musicalvertalingen die hij maakte van onder meer My Fair Lady, Kiss Me Kate, Oliver, Les Misérables, The Phantom of The Opera en Elisabeth. Zijn eerste vertaling was My Fair Lady (1959). Zelf schreef hij de musicals Swingpop en Publiek.

In april 2001 kreeg Gaaikema de Musical Oeuvre Award. In de eerste helft van 1987 trad Gaaikema niet op. In die periode gaf hij werkcolleges over kleinkunst aan de universiteit van Groningen, waar hij ooit Nederlands studeerde. Hij maakte ook een proefschrift over kleinkunstteksten. Gaaikema kwam in zijn oudejaarsconférence van 1988 openlijk uit voor zijn homoseksualiteit.

21-10-2014 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Onverkoopbare villa De Pfaffs wordt gesloopt"

"Onverkoopbare villa De Pfaffs wordt gesloopt"

http://oi61.tinypic.com/9pyhd1.jpg

De beroemde villa van De Pfaffs in Brasschaat, waarin we tien jaar lang het reilen en zeilen van de bekendste showbizzfamilie van Vlaanderen konden aanschouwen, wordt waarschijnlijk gesloopt. Volgens Hollywoodhuizen.nl staat de verouderde villa in schril contrast met de moderne villa's in de buurt en zal een eventuele nieuwe eigenaar het pand slopen.

Oorspronkelijk stond de Pfaffs-villa te koop voor ruim twee miljoen euro, maar na vier jaar is die prijs gezakt tot iets meer dan één miljoen. Ondanks die forse prijsverlaging, krijgen de Pfaffs hun villa niet verkocht. Waarschijnlijk zullen ze de vraagprijs nog meer moeten laten zakken tot 795.000 euro, dat is ongeveer de waarde van de grond waarop het huis staat.

De villa werd gebouwd in 1979 en is duidelijk gedateerd in vergelijking met de villa's in de buurt. Als de "riante villa op toplocatie met inpandig zwembad" dan toch wordt gekocht, zal het wellicht worden gesloopt.

Makelaar Rodenburgh die het huis in verkoop heeft, zegt in De Tijd: "In Brasschaat is altijd veel gekocht en verkocht. Een huis kopen en het vijf jaar daarna duurder doorverkopen, en met die opbrengst een groter huis kopen. Het was hier jarenlang heel gewoon. Vaak werd het oude huis pas verkocht lang nadat het nieuwe al gekocht was, de prijzen bleven toch stijgen. De Pfaffs waren van plan het net zo te doen. Maar zo werkt het niet meer. Je ziet dat heel veel villa-eigenaars het moeilijk hebben met die realiteit."

21-10-2014 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde dode tijdens Amsterdam Dance Event

Derde dode tijdens Amsterdam Dance Event

http://oi59.tinypic.com/15xk9kx.jpg

Een derde bezoeker van het dancefestival Amsterdam Dance Event is afgelopen weekend overleden. Een 41-jarige vrouw stierf gisterochtend aan de gevolgen van drugsgebruik, zo meldde de politie vandaag.

De vrouw bezocht volgens de politie met haar man een feest op het Westergasterrein en ging daarna nog naar een feest in Club Lite aan de Jan van Galenstraat. Hier raakte ze onwel. Haar man nam haar daarop mee in een taxi naar een ziekenhuis, waar ze kort na aankomst overleed. Volgens een arts die een autopsie uitvoerde, is de vrouw overleden door xtc.

Drugsgebruik
Ook een 21-jarige man uit het dorp Oude Wetering (Zuid-Holland) en een 33-jarige man uit Servië stierven afgelopen zondag, vermoedelijk aan de gevolgen van drugsgebruik. Op hun lichamen wordt nog wel sectie verricht, zei een politiewoordvoerster. De 21-jarige man was eveneens bij een feest op het Westergasfabrieksterrein en overleed in een ziekenhuis, de Serviër werd onwel in Club Lite en stierf op straat.

Club Lite meldde gisteren op de eigen website het volgende over de Serviër: "Rond 06.30u werd een van de beveiligingsmensen van Club Lite gealarmeerd dat er verderop in de straat iemand onwel geworden was waarop hij onmiddellijk alle hulpdiensten gealarmeerd heeft. Uit getuigenverklaringen blijkt dat het slachtoffer 4 uur eerder Club Lite verlaten had. Wat zich nadien voorgedaan heeft is voor ons onbekend."

De politie roept vandaag mensen die pillen in hun bezit hebben met klem op deze te laten testen of weg te doen.

20-10-2014 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook RTBF moet 5,9 miljoen besparen

Ook RTBF moet 5,9 miljoen besparen

http://oi62.tinypic.com/24mygwm.jpg

De RTBF moet volgend jaar 5,9 miljoen euro besparen. Dat heeft de regering van de Franse gemeenschap vandaag beslist.

Met de besparing verliest de Franstalige openbare omroep zowat 3 procent van haar dotatie. Het is nu aan de directie om te beslissen waar precies zal worden gesnoeid. Voor eind november moet het besparingsplan aan de raad van bestuur worden voorgelegd.

Er zou alvast twee miljoen euro worden bespaard op de dotatie voor Arte Belgique, die van drie naar één miljoen euro gaat. De rest zou worden opgevangen met uitzendrechten voor sportwedstrijden en het uitstellen van investeringen. Het personeel zou buiten schot blijven.

De nieuwbouwplannen van de RTBF komen niet in het gedrang.

20-10-2014 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebola naar Hollywood: Ridley Scott werkt aan tv-serie

Ebola naar Hollywood: Ridley Scott werkt aan tv-serie

http://oi59.tinypic.com/16jezpv.jpg

De pandemie is nog niet bedwongen of Hollywood heeft al plannen voor een verfilming. De bestseller 'The Hot Zone' van Richard Preston moet de basis vormen voor een tv-reeks over ebola, zo melden Amerikaanse media. Regisseur Ridley Scott ('Blade Runner', 'Alien', 'Gladiatior') gaat er zich persoonlijk mee moeien.

Producer Lydia Obst en regisseur Ridley Scott namen 20 jaar geleden al een optie op de film- en tv-rechten van 'The Hot Zone: A Terrifying True Story', de bestseller van Richard Preston uit 1994. Het boek, dat gebaseerd was op een artikel van Preston voor The New Yorker, gaat over de ontdekking van een gemuteerde vorm van het ebolavirus in een quarantainefaciliteit voor apen in de VS.

Een jaar geleden zouden Scott en Obst het verhaal zijn beginnen uitwerken voor een tv-reeks voor de Amerikaanse zender Fox. Wanneer de reeks klaar zal zijn of zal worden uitgezonden, is nog niet duidelijk.

Bij de ebola-epidemie, die voornamelijk in West-Afrika woedt, zijn sinds maart al zeker 4.500 mensen omgekomen op ongeveer 9.000 besmettingen. Tegen eind dit jaar voorziet de WHO mogelijk 10.000 nieuwe gevallen per week.

20-10-2014 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mevrouw Clooney behoort tot machtigste Britten

Mevrouw Clooney behoort tot machtigste Britten

http://oi61.tinypic.com/14j6uqr.jpg

Mensenrechtenadvocaat Amal Clooney behoort tot de machtigste mensen van Londen. Dat blijkt uit een lijst die de krant Londen Evening Standard elk jaar publiceert.

De 36-jarige echtgenote van Hollywoodster George Clooney staat op de vierde plek. Zij heeft alleen de minister van Financiën, de burgemeester van Londen en de oprichter van het computerbedrijf DeepMind Technologies boven zich staan. Zij is daarmee de machtigste vrouw van Londen, aldus de Evening Standard. De volgende vrouw op de lijst is zakenvrouw Victoria Beckham, die de negende plek inneemt.

Daarna volgen Nobelprijswinnares Malala Yousafzai (12) en zangeres Kate Bush (16). Opvallend is dat Kate Middleton, de vrouw van prins William, niet op de lijst voorkomt. Mensenrechtenadvocaat Amal Alamuddin trad een maand geleden in het huwelijk met superster George Clooney.

20-10-2014 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milk Inc. neemt voorlopig afscheid van fans met laatste single

Milk Inc. neemt voorlopig afscheid van fans met laatste single

http://oi61.tinypic.com/i4n13n.jpg

"Milk Inc. neemt voor onbepaalde tijd een break", laat Regi via Facebook weten. De danceformatie lost de pauze in omdat zangeres Linda Mertens binnen iets minder dan een maand van haar eerste kindje moet bevallen.

De groep heeft wel voor een mooi afscheidscadeau gezorgd: zo is vandaag hun voorlopig laatste single 'Don't Say Goodbye' voorgesteld. Ook de datum van die release is niet toevallig: één dag nadat hun 28e concert in het Sportpaleis had moeten plaatsvinden. Dat optreden werd echter afgelast omwille van Linda's zwangerschap. Hoe lang de rustpauze zal duren, is niet geweten.

Wel zal Regi zijn soloproject verderzetten: begin 2015 komt zijn nieuw album uit.

20-10-2014 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt onthult zijn lang verborgen buiktattoo

Brad Pitt onthult zijn lang verborgen buiktattoo

http://oi62.tinypic.com/1g308.jpg

De hele wereld weet dat zijn vrouw een heel arsenaal aan tattoo's op haar lijf heeft, maar Brad Pitt heeft zaterdag in Parijs een tot nu toe goed verborgen tekening op zijn buik onthuld. Of toch een tipje van de sluier...

De vijftigjarige acteur, die sinds augustus met Angelina Jolie getrouwd is, heeft Brad zijn fans een glimp gegund op een grote inkttekening op zijn buik toen hij de handen in de lucht stak om fans te groeten. Hoewel de tekening niet helemaal te zien was, spotten we tussen zijn broeksriem en trui zwarte, cursieve letters. Die staan sieren nu de geboortedatum, een tekening die er al langer staan, van Angelina. De tattoo werd in mei ontdekt door paparazzi in New Orleans, maar nu was de tekening voor de eerste keer zo goed zichtbaar.

Naast deze nieuwe tattoo, heeft Brad nog een citaat uit een gedicht van Jalal ad-Din Rumi op zijn arm en een reeks lijnen op zijn rug, die door Angelina getekend werden.

20-10-2014 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder (64) verwacht drieling bij verloofde (40)

Stevie Wonder (64) verwacht drieling bij verloofde (40)

http://oi59.tinypic.com/1awbb.jpg

De verloofde van soullegende Stevie Wonder (64), Tomeekah Robin Bracy, verwacht een drieling. De twee kregen vorig jaar hun eerste kind samen, zo verklaarde een insider tegenover The National Enquirer.

Tomeekah werd eerder deze maand gespot in Los Angeles, met haar verlovingsring aan. Stevie Wonder ging in 2012, na een scheiding die hem een fortuin kostte, samenwonen in de bescheiden woning van Tomeekah. "Stevie had nooit gedacht dat hij op zijn leeftijd nog vader zou worden. Misschien was deze zwangerschap niet gepland, maar hij is in de wolken", aldus nog de insider.

"Hij heeft haar vergezeld op elk doktersbezoek, hij kan niet wachten tot de drieling geboren wordt. Hij miste zoveel toen zijn andere kinderen opgroeiden, nu zweert hij dat hij er zal zijn voor hun kinderen en zijn aanstaande bruid".

Straks elf kinderen
Wonders ex-vrouw, modeontwerpster Kai Millard, ontving de helft van zijn fortuin, naast alimentatie en onderhoudsgeld voor hun zonen Kailand (13) en Mandla (9). Wonder en Millard waren elf jaar getrouwd, zij beschuldigde hem van ontrouw.

Wonder heeft nog vijf andere kinderen uit vorige relaties. Hij was onder meer twee jaar getrouwd met zangeres Syreeta Wright, van 1970 tot 1972.

Tournee
Verloofde Tomeekah verloor in 2004 haar tweejarige zoontje Izaiah toen die uit het raam van haar appartement op de derde verdieping viel. Tomeekah heeft nog twee andere kinderen, dochters Bri Sche' Milan en Kenaya Tare' Fair.

Op 6 november start Wonder in Madison Square Garden een tournee van elf concerten. Hij zal zijn album 'Songs In The Key of Life' uit 1976 integraal opvoeren.

20-10-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draagt Mariah Carey latex jurk of vuilniszak? Twitter raakt er niet wijs uit

Draagt Mariah Carey latex jurk of vuilniszak? Twitter raakt er niet wijs uit

http://oi61.tinypic.com/2cp92xs.jpg

Een latex jurk of een vuilniszak? De Twittergemeenschap breekt er zich nog steeds een punthoofd over. Feit is dat het omhulsel rond Mariah Carey wel heel erg spande tijdens haar concert gisteravond in het Chinese Shanghai.

De ramptoeristen die hoopten een glimp van haar slipje mee te graaien, waren er echter aan voor de moeite. En ook in de bovenste regionen bleef alles gek genoeg op zijn plaats.

Vorige week pakte Carey ook al uit met een pikante jurk, wat haar kwetsende commentaar van het Britse tv-gezicht Katie Hopkins opleverde. "Mariah liefje, wat dat minder eten en meer bewegen betreft: wil je meedoen?" De onterechte opmerking leverde haar een bolwassing op Twitter op, al mogen die spannende pakjes uiteraard wel een maatje (of twee) ruimer...

20-10-2014 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en Like Mike op 2 in dj top 100 van DJ MAG

Dimitri Vegas en Like Mike op 2 in dj top 100 van DJ MAG

http://oi59.tinypic.com/2lmaxhe.jpg

Dj Hardwell uit Breda is opnieuw de beste diskjockey ter wereld. Net als vorig jaar staat de 26-jarige Robbert van de Corput, zoals hij in het echt heet, op de eerste plaats van de DJ MAG Top 100. Die lijst is in de nacht van zaterdag op zondag bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event. Op nummer twee staan de Belgische broers Dimitri Vegas en Like Mike.

Hardwell noemt het een onwerkelijk gevoel dat hij weer aan de top staat. "Ik heb het afgelopen jaar erg hard gewerkt om iets terug te geven aan mijn fans en heb geprobeerd om hen zo veel mogelijk te betrekken'', liet de dj weten.

Achter Hardwell staan de Belgische broers Dimitri Vegas en Like Mike op de tweede plaats. Vorig jaar stonden de broers uit Willebroek nog op de zesde plaats, toen al een Belgisch record. "We keken uit naar een top drie plaats en we zijn dus super vereerd en uiteraard heel tevreden met een nummer twee. Uit deze lijst blijkt nogmaals dat we de beste fans ter wereld hebben. We starten in december onze 'Bringing the World the Madness' tournee en we gaan er een flinke lap opgeven om onze crowd te bedanken voor de waanzinnige party's en optredens van het afgelopen jaar en we blijven dromen van een nummer 1 plaats, maar dat is toekomstmuziek", reageert een tevreden Dimitri Vegas.

Net na de Belgen volgt de Nederlander Armin van Buuren. Met Martin Garrix en Tiësto op respectievelijk de vierde en de vijfde stek kleurt de top vijf overigens nagenoeg volledig oranje. Nog bij de beste tien dj's ter wereld horen de Zweed Avicii (6), de Fransman David Guetta (7), de Nederlander Nicky Romero (8) en de Amerikanen Skrillex (9)en Steve Aoki (10). De Antwerpse dj Yves V komt de lijst binnengestormd op nummer 55 en de Willebroekse dj's WOLFPACK staan op 84.

De dj-ranglijst werd al voor de 18de keer opgesteld. Elk jaar stemmen miljoenen fans uit meer dan 100 landen online op hun favoriete dj van het afgelopen jaar.

De volledige top 10:
1. Hardwell (Nederland)
2. Dimitri Vegas & Like Mike (België)
3. Armin van Buuren (Nederland)
4. Martin Garrix (Nederland)
5. Tiësto (Nederland)
6. Avicii (Zweden)
7. David Guetta (Frankrijk)
8. Nicky Romero (Nederland)
9. Skrillex (Verenigde Staten)
10. Steve Aoki (Verenigde Staten)

19-10-2014 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bas Devos wint de Knack Focus Jo Röpcke Award

Bas Devos wint de Knack Focus Jo Röpcke Award

http://oi57.tinypic.com/2hrpqc2.jpg

Bas Devos, regisseur van 'Violet', wint de Knack Focus Jo Röpcke-award 2014. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn "originele, dwingende en intens cinematografische film", zo werd bekendgemaakt op de Knack Focus filmdag in Kinepolis Gent.

"Met 'Violet' levert Devos een originele, dwingende en vooral intens cinematografische film af, waarvan er in Vlaanderen maar weinig worden gemaakt", motiveert Knack Focus' filmcriticus Dave Mestdach. "Devos wringt de emoties uit de beelden zelf, en kan daarbij rekenen op uitmuntend camerawerk van Nicolas Karakatsanis. Een verstild debuut met een grote zeggingskracht."

Devos ontving de award, een tekening van KnackFocus-huistekenaar Karl Meersman, deze namiddag op het 41ste Film Fest Gent uit handen van Jackie Röpcke, de weduwe van Jo Röpcke.

De prijs, genoemd naar wijlen BRT-filmjournalist Jo Röpcke, wordt elk jaar uitgereikt door het cultuurmagazine Knack Focus. De prijs bekroont een man of een vrouw die "een verdienstelijke, opmerkelijke of creatieve bijdrage heeft geleverd aan de Vlaamse film". In 2008 werd de award voor het eerst uitgereikt aan Fien Troch. De andere laureaten waren Felix Van Groeningen, Gust Van den Berghe, Nicolas Provost, Nicolas Karakatsanis en Caroline Strubbe.

19-10-2014 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!