Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IcelandAir reageert op sublieme wijze op klacht 'Game of Thrones'-acteur

IcelandAir reageert op sublieme wijze op klacht 'Game of Thrones'-acteur

http://oi60.tinypic.com/y0dx.jpg

Hafþór Júlíus Björnsson, ofwel Gregor 'The Mountain' Clegane in de populaire HBO-serie 'Game of Thrones' klaagde op Twitter over het gebrek aan beenruimte op zijn vliegtuig. Met zijn 2,06 meter is het uiteraard geen verrassing dat Björnsson niet al te veel overschot had, maar IcelandAir verraste 'The Mountain' met een schitterend antwoord.

Met zijn foto-tweet toont Björnsson aan dat het geen sinecure is om als reus mee te vliegen met een lijnvliegtuig. IcelandAir reageerde gevat: "Hallo Hafþór! Spijtig genoeg zijn onze vliegtuigen gemaakt om over bergen te vliegen, niet om ze te vervoeren. We hopen dat u genoten heeft van uw vlucht!"

25-10-2014 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan jij raden welke BV deze jonge gewichtheffer is?

Kan jij raden welke BV deze jonge gewichtheffer is?

http://oi62.tinypic.com/2dskef4.jpg

Rarara... Wie is deze jonge krachtpatser? Tip: hij danst binnenkort met zijn Amerikaanse vrouw Allison Scott in het VTM-programma Dansdate.

Juist, het is Sean Dhondt! Hij deelde deze schattige jeugdfoto van hem en zijn vrouw op Facebook en Instagram. Sean was in zijn kinderjaren nog niet de stijlgoeroe die hij nu is. Met witte kousen en sandalen zullen we hem vandaag niet al te gauw meer zien.

Kijk vanaf vrijdag naar Dansdate en zie Sean en Allison aan het werk.

25-10-2014 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian krijgt 500.000 dollar om verjaardag te vieren

Kim Kardashian krijgt 500.000 dollar om verjaardag te vieren

http://oi61.tinypic.com/2w7prty.jpg

Kim Kardashian werd deze week 34 jaar oud en vierde dat gisteravond op grootse wijze in nachtclub Tao in Las Vegas. Dat heeft haar geen cent gekost, integendeel: ze kreeg er 500.000 dollar voor.

Vrienden, familie en echtgenoot Kanye West waren aanwezig. Kim droeg voor de gelegenheid een witte jurk met een bijzonder diep decolleté.

25-10-2014 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters komt volgend jaar naar België

Foo Fighters komt volgend jaar naar België

http://oi57.tinypic.com/iftmwo.jpg

In een interview met StuBru-presentatrice Ayco Duyster in Londen heeft frontman Dave Grohl bevestigd dat Foo Fighters volgend jaar naar België komt. "Absoluut, we komen altijd naar België!"

25-10-2014 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diplo (lief van Katy Perry) krijgt kind met ex

Diplo (lief van Katy Perry) krijgt kind met ex

http://oi59.tinypic.com/2mnrocm.jpg

DJ Diplo krijgt een kind met zijn ex-vriendin. Het vermeende nieuwe vriendje van Katy Perry heeft al een zoontje van vier met Kathryn Lockhart. Een insider vertelt aan Daily News dat Lockhart voor binnenkort is uitgerekend.

"Haar vriendinnen hebben onlangs nog een baby shower voor haar gehouden. Zij en Wes zijn niet samen, maar hij is actief betrokken bij haar leven."

Geruchten over de romance tussen Perry en Diplo, wiens echte naam Wesley Pentz is, doken in april op. Sindsdien worden ze regelmatig samen gespot. Zo werd de Fireworks-zangeres eind september samen gezien met de dj in een club terwijl ze uitbundig aan het feesten waren.

25-10-2014 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taakstraf van Chris Brown verlengd

Taakstraf van Chris Brown verlengd

http://oi60.tinypic.com/2e6f21c.jpg

De taakstraf van Chris Brown is verlengd. Hij moet nu vier dagen in de week, acht uur per dag, zijn taakstraf uitvoeren. Dat heeft de 25-jarige zanger volgens entertainmentsite TMZ gisteren te horen gekregen van de rechter in de Rihanna-zaak uit 2009.

Brown houdt zo nog één werkdag in de week over om aan zijn muziekcarrière te werken. Ondanks positieve verslagen van zijn therapeut, oordeelde de rechter in Los Angeles dat Brown meer straf nodig heeft. Een van de redenen is dat hij een boete heeft gekregen voor te hard rijden. Het voordeel is wel dat zijn taakstraf er dan eind januari opzit.

Eerder ging Brown in de fout tijdens zijn proefperiode voor het in elkaar slaan van zijn ex-vriendin Rihanna, vijf jaar geleden. Hij zou gesjoemeld hebben met het aangeven van het aantal uren dat hij werkte en mishandelde een man, waarna hij drie maanden in de cel zat.

25-10-2014 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price verkoopt borsten voor goede doel

Katie Price verkoopt borsten voor goede doel

http://oi57.tinypic.com/2mwtum9.jpg

Katie Price wil haar borstimplantaten verkopen voor het goede doel. Binnenkort gaat het voormalige glamourmodel opnieuw onder het mes voor haar zevende operatie aan haar borsten.

Dit keer gaat ze echter voor een maatje kleiner. Zelf noemt ze de borstverkleining een 'vroeg kerstcadeautje' voor zichzelf en haar man Kieran Hayler, meldt de Britse tabloid The Sun. Met de verkoop van haar oude implantaten hoopt ze geld op te halen voor organisaties die zich inzetten voor kankerbestrijding.

"Ik hou van ze, maar ik zou ze verkopen voor het goede doel. Ik kan zelfs mijn handtekening zetten met een stift. Je kan mijn borsten over een paar weken al hebben", aldus de 36-jarige stoeipoes. Katie liet sinds haar 19de haar borsten maar liefst zes keer vergoten tot cup dubbel D.

De moeder van vijf kinderen vindt dat de huidige exemplaren te veel zijn gaan hangen na de geboorte van haar kinderen Jett (14 maanden) en Bunny (2 maanden).

25-10-2014 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse queen verstuurt eerste twitterbericht

Britse queen verstuurt eerste twitterbericht

http://oi61.tinypic.com/2r39sgk.jpg

De Britse koningin heeft vandaag haar eerste tweet verstuurd, ondertekend met 'Elizabeth R.' Dat deed ze ter gelegenheid van de opening van een nieuwe tentoonstelling in het nationale Wetenschapsmuseum in Londen.

De 88-jarige vorstin moest voor de openingshandeling wel haar rechter handschoentje uitdoen. Pas daarna kon ze op het aanraakscherm van een tablet haar eerste twitterbericht intikken.

"Het is een genoegen de tentoonstelling over het Informatietijdperk te openen @ScienceMuseum en ik hoop dat mensen genieten van hun bezoek. Elizabeth R.", schreef de Britse koningin in haar tweet die ze om 12.35 uur Engelse tijd de wereld in stuurde. Ze doelt daarmee op het alias 'Elizabeth Regina', waarmee ze ook officiële documenten ondertekent.

Account  
Volgens de Britse pers was de boodschap al op voorhand gemaakt, en diende de Queen enkel op de knop "verzenden" te drukken.

Hoe dan ook, de 88-jarige Elizabeth II stuurde via de account @BritishMonarchy, gevolgd door 727.000 mensen en die geregeld info over de koninklijke familie geeft.

Dezelfde account liet weten dat de koninklijke tweet door de koningin zelf was verstuurd. Op een foto was te zien dat zij daarvoor een handschoen had uitgetrokken en een vinger op het scherm van de tablet hield.

Iets meer dan een half uur na de boodschap van het staatshoofd was de tweet onder de hashtag #TheQueenTweets al meer dan 3.000 keer geretweet. Velen heetten de koningin welkom op het sociale netwerk.

Eerste mail
Elizabeth II verstuurde haar eerste e-mail in 1976 van op een militaire basis, toen het internet nog in zijn kinderschoenen stond. Toen was de koningin een pionier, maar daarna kon ze zich niet altijd helemaal vinden met nieuwe technologie en de daarmee gepaard gaande zeden.

25-10-2014 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de knapste studente van Vlaanderen in vol ornaat

Dit is de knapste studente van Vlaanderen in vol ornaat

http://oi60.tinypic.com/119b6gh.jpg

Romy Overbeeke (20) mag zich van P-magazine een jaar lang de knapste studente van Vlaanderen noemen. En uiteraard hoort daar een sexy fotoshoot bij. Dit is het resultaat!

De Waaslandse schone, die HR en sales studeert en verbonden is aan de Antwerpse studentenclub Eligia, haalde de voorbije weken 2.410 stemmen binnen, goed voor twintig procent van het totale aantal uitgebrachte stemmen.

25-10-2014 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mentissa (15) wint The Voice Kids

Mentissa (15) wint The Voice Kids

http://oi58.tinypic.com/21ou6o4.jpg

Mentissa uit 'Team Natalia' kroonde zich vanavond tot winnares in 'The Voice Kids' op VTM. De 15-jarige zangeres uit Denderleeuw pakte uit met 'The Greatest Love Of All' van Whitney Houston en trok met een fenomenaal 'I've Got The Music In Me' van The Kiki Dee Band -tevens haar aanstormende single- ook de laatste twijfelaars over de streep.

Opmerkelijk is dat we dat allemaal pas vanavond te weten kwamen, want de opname van de finale dateert al van 30 mei. Al die tijd hielden de tiener en haar beste vriendinnen de lippen stijf op mekaar. "Dat moest zo", klinkt het.

"Ik kreeg natuurlijk heel wat vragen over het programma, maar de uitslag mocht ik niet verklappen. Gelukkig waren er wel enkele vriendinnen op de hoogte. Zij waren erbij tijdens de opnames en wisten dus dat ik gewonnen had. Met hen kon ik er over praten. Al moet ik toegeven dat het niet altijd makkelijk was om te zwijgen. Zoiets wil je kunnen vertellen natuurlijk."

25-10-2014 om 00:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passie tussen Schoenaerts en Michelle Williams spat van het scherm

Passie tussen Schoenaerts en Michelle Williams spat van het scherm

http://oi62.tinypic.com/2n71vk6.jpg

Als de officiële trailer van 'Suite Française' iets aantoont, dan is het wel dat Matthias Schoenaerts een gelukzak is. In het oorlogsdrama, dat in november in Amerika in wereldpremière gaat, is te zien hoe de Antwerpse filmster enkele passionele kusscènes beleeft met Oscargenomineerde actrice Michelle Williams.

In de film speelt Schoenaerts een Duitse officier die zijn intrek neemt bij een Franse familie en verliefd wordt op de inwonende Williams, wat leidt tot een verboden romance met dramatische gevolgen. Zeker is dat we in deze film een andere Schoenaerts te zien zullen krijgen. Eén die niet puur fysiek zal imponeren, maar vooral de romantische zielen zal beroeren.

25-10-2014 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse zanger Alvin Stardust overleden

Britse zanger Alvin Stardust overleden

http://oi60.tinypic.com/30kb04z.jpg

De Britse popzanger Alvin Stardust is donderdag op 72-jarige leeftijd overleden.

Onlangs werd volgens de BBC bij hem een uitgezaaide prostaatkanker vastgesteld. Zijn grootste hit in onze contreien was 'Pretend'.

Stardust, wiens echte naam Bernard William Jewry was, had andere hits met nummers als 'My Coo Ca Choo' en 'I Feel Like Buddy Holy'. Met het nummer 'Jealous Mind' haalde hij in 1973 de top van de Britse hitlijst. Hij was van plan dit najaar voor het eerst in 30 jaar met een nieuw album te komen.

23-10-2014 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo heeft dochter Robin Williams haar vader altijd bij zich

Zo heeft dochter Robin Williams haar vader altijd bij zich

http://oi60.tinypic.com/2yuburr.jpg

De dochter van Robin Williams heeft haar vader geëerd met een tatoeage van een kolibrie. De 25-jarige Zelda liet de tekening zetten door Dr Woo in Hollywood, ze showde het resultaat op Instagram.

Op de binnenkant van haar arm staat ook de geboortedatum van haar vader. Robin Williams pleegde zelfmoord in augustus na een lange strijd tegen depressies. Naast de foto van de tatoeage schreef ze: "Voor poppo. Dan je aan de onevenaarbare @dr_woo_ssc om zo mooi mijn herinneringen tot leven te brengen. Ik zal vanaf nu altijd mijn hand uitsteken met een glimlach."

Ook heeft Zelda gezegd dat ze niet zeker weet of ze actief zal blijven op social media en waarschuwt ze fans voor valse profielen. "Dit is mijn enige publieke account, naast Twitter. Als mensen zich als mij voordoen en foto's plaatsen, stuur hen dan geen persoonlijke informatie of links, zelfs al is het voor het goede doel. Ze kunnen dit gebruiken om je er in te luizen."

23-10-2014 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Befaamde BBC-docu, geen natuur-, maar studio-opname

Befaamde BBC-docu, geen natuur-, maar studio-opname

http://oi61.tinypic.com/6seyaw.jpg

Delen van de populaire natuurserie 'Hidden Kingdoms' van de BBC blijken te zijn opgenomen in de studio en niet in de wildernis. De documentaires kluisteren wekelijks bijna een miljoen mensen aan de buis. Sensationele beelden die een unieke kijk op de dierenwereld leken te geven, zijn in scène gezet. Ruben Smit, regisseur van de Nederlandse kaskraker 'De Nieuwe Wildernis', betreurt dat.

In de woestijn van Arizona loert een ratelslang, in de schaduw, op een lekker hapje. Een sprinkhaanmuisje, dat nietsvermoedend rondkijkt, heeft geen idee van het noodlot dat achter de stapel boomstammen ligt te wachten. Het is één van de scènes uit 'Hidden Kingdoms' waarvan je kin zo tegen de borst zakt.

In scène gezet
Kleine dieren, op megalomane wijze op film vastgelegd. Maar het is bijna allemaal in scène gezet, legt producer Mark Brownlow van de BBC uit. "Voor deze aflevering hebben we samengewerkt met het departement van Wild en Visserij in Arizona. We gebruikten ratelslangen die gevangen zijn in de achtertuinen van mensen."

De meest spectaculaire beelden zijn in de studio opgenomen. Met levende dieren, dat nog wel. Zo valt de ratelslang in het echt niet de muis aan, maar een warme handdoek boven de camera. Brownlow: "De muis en de slang in de scène hebben elkaar nooit ontmoet. Het is belangrijk om dat te benadrukken. Voor die dramatische opnames gebruikten we een combinatie van beelden die zijn samengevoegd, om dit eigenlijk onmogelijk realistische beeld te creëren."

Computer
In Engeland, waar de serie al eerder werd uitgezonden, reageerden sommige Engelse kijkers destijds kritisch. De omroep zou niet open genoeg zijn geweest over de manier van filmen. Als oplossing werd gewaarschuwd voor 'gedramatiseerde natuurbeelden'.

Ook de Nederlandse omroep EO rept in haar trailer over het gebruik van "de nieuwste technieken". Maar de omroep vertelt niet dat de dieren voor een blauw scherm worden gefilmd en dat de achtergrond met de computer is toegevoegd. "We zijn ons er van bewust dat de BBC verhaallijnen heeft gedramatiseerd en film- en studiotechnieken heeft gebruikt om het gewenste effect te krijgen. Dit om een verborgen wereld zo realistisch mogelijk zichtbaar te maken", laat de EO weten.

Vlinder
De bekende Nederlandse natuurfotograaf Ruben Smit, regisseur van kaskraker 'De Nieuwe Wildernis', is kritisch. In de natuurfilm over de Oostvaardersplassen is 99,9 procent van wat de kijker te zien krijgt, ook echt in de natuur gebeurd. "Ik ben daar heel eerlijk in. Eén scène, van een vlinder die uit de pop komt, is in de studio opgenomen, omdat er buiten te veel wind stond. Maar daar is de werkelijkheid nauwelijks geweld mee aangedaan. Toch vond ik het al vreselijk om die kleine concessie te doen."

23-10-2014 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dochter Joan Rivers daagt kliniek voor de rechter"

"Dochter Joan Rivers daagt kliniek voor de rechter"

http://oi59.tinypic.com/2ic38li.jpg

Melissa Rivers spant een rechtszaak aan tegen de kliniek in New York waar haar moeder Joan Rivers overleed tijdens een operatie aan haar stembanden. Volgens TMZ is dit de enige manier waarop de dochter kan achterhalen wat er werkelijk is gebeurd.

Sinds de Amerikaanse zorginspectie de kliniek een onvoldoende gaf, probeert Melissa volgens TMZ-bronnen tevergeefs de bron van de problemen te achterhalen en erachter te komen of die het overlijden van haar moeder heeft veroorzaakt. Melissa heeft nu juridisch advies ingewonnen bij haar advocaten. Een rechtszaak geeft haar de kans artsen en kliniekmedewerkers onder ede te laten verhoren en te vragen wat er precies is gebeurd voordat haar moeder stopte met ademen.

Melissa zou gefrustreerd zijn, omdat het erop lijkt dat de toezichthouders meer weten dan de nabestaanden, vandaar dat ze nu naar de rechter stapt. Joan Rivers overleed begin september op 81-jarige leeftijd doordat haar hersenen tijdens de operatie aan haar stembanden te weinig zuurstof kregen. De Amerikaanse comédienne kreeg een hartstilstand. Tijdens de ingreep was ze verdoofd met propofol, maar haar overlijden zou het gevolg zijn van de operatiemethode.

23-10-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction onder vuur na foto's met geketende aap

One Direction onder vuur na foto's met geketende aap

http://oi62.tinypic.com/i5uhlh.jpg

De fans, sommigen althans, van de Britse boysband One Direction zijn kwaad. De jongens spelen in hun clip met een aap die vastligt aan een metalen ketting en dat vamt niet bij iedereen in goede aarde.

De band heeft blijkbaar voor de videoclip Steal My Girl een aap ingeschakeld, dat bewijzen enkele beelden van achter de schermen. Daarop zie je hoe Louis en Zayn van One Direction lachen en spelen met het exotische dier op de set. Op een andere foto ligt de aap op de grond als de jongens zijn buik strelen, ondertussen houdt Louis het beest in bedwang met het touw dat aan de nek vastzit.

Een woordvoerder van One Direction reageerde op de kritiek dat ze niets illegaal hebben uitgevoerd tijdens het inblikken van de scènes met de aap. "Er raakten geen dieren gewond tijdens het maken van de video, we hebben ons aan de strikte richtlijnen gehouden."

De hevige One Direction-fans reageren weinig verrassend jaloers op de beelden van de aap. Zij willen ook aan hun buik gestreeld worden door de jongens.

23-10-2014 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wens terminaal zieke fan grijpt Marco Borsato aan

Wens terminaal zieke fan grijpt Marco Borsato aan

http://oi60.tinypic.com/2mc5z5d.jpg

Marco Borsato wordt overspoeld met berichten nadat een moeder van een fan van de zanger een aangrijpende smeekbede plaatste op Facebook. Het gaat om een wens van de terminaal zieke Samantha. Het verhaal wordt massaal gedeeld en daar is Borsato zelf ook van onder de indruk.

Moeder Sylvia kreeg gisteren het vreselijke bericht dat haar zieke dochter Samantha niet lang meer te leven heeft. Ze besloot een foto van Samantha in het ziekenhuis op Facebook te plaatsen, met daarbij een oproep. Samantha zou graag naar een concert van Marco Borsato of André Hazes-lookalike gaan, maar krijgt daar vanwege haar slechte gezondheid niet de kans voor.

Te druk
"We willen die wens graag waarmaken, al is het met een filmpje of foto met een lief berichtje van één van hen", schrijft Sylvia. "Het liefst zou Samantha ze willen ontmoeten, maar dit kan niet, want ze heeft niet lang meer te leven. En de mensen hebben het waarschijnlijk te druk, wat logisch is".

De laatste zin van het bericht, waarin Sylvia verzoekt de oproep te delen, kreeg massaal gevolg. gretig. "Wie kan ons helpen?" Meer dan 22.000 mensen deden dat door de oproep te delen.

Prachtmens
Zowel de fanclub van Marco Borsato als de zanger zelf vielen het bericht ook op. Borsato heeft inmiddels contact gezocht met Sylvia om over de wens van haar zieke dochter te praten. Dat valt in goede aarde bij de fans. "Wat een prachtmens is Marco toch", "topper" en "ben zo blij voor dat meisje", klinkt het op Facebook. Marco heeft beloofd zijn volgers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

23-10-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton vangt tot 1 miljoen dollar per dj-set

Paris Hilton vangt tot 1 miljoen dollar per dj-set

http://oi60.tinypic.com/vcyt7m.jpg

De Amerikaanse socialite Paris Hilton doet gouden zaken als celebrity-dj. Temidden van geruchten dat Hilton 2,7 miljoen dollar (2,1 miljoen euro) kreeg voor vier nachten achter de draaitafels in Amnesia op Ibiza, bevestigde ze dat ze soms tot 1 miljoen dollar (790.000 euro) verdient aan een avondje draaien.

"Ik wil niet opgescheppen, maar het is geweldig om goed betaald te worden voor wat je graag doet", zei Paris Hilton aan The New York Post. Ze bevestigde de getallen die de ronde doen voor haar dj-sets. "Mijn moeder heeft me altijd gezegd dat het niet beleefd is om over geld te praten, maar het is waar. Ik ben heel trots, ik heb er hard voor gewerkt."

Hilton is een graag geziene dj op hippe feestjes. Zo draaide ze in Harrah's Resort in Atlantic City in de Amerikaanse New Jersey, maar ook in Vietnam, Sjanghai en op de Paris Fashion Week. Paris doet naar eigen zeggen zo'n twee exclusieve feestjes per week, en amuseert zich daar te pletter. 

De 33-jarige socialite werkt intussen ook aan haar tweede album, dat zal verschijnen op het Cash Money label van Lil Wayne. De eerste twee singles uit dat album, 'Good Time' en 'Come Alive', braken geen potten.

23-10-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Eline De Munck er echt uit na het sporten

Zo ziet Eline De Munck er echt uit na het sporten

http://oi57.tinypic.com/2cofpxl.jpg

U kent ze wel, de onberispelijke plaatjes die beroemdheden online zwieren net nadat ze gesport hebben. Voor Eline De Munck hoeft die tralala echter niet, de rauwe waarheid volstaat. En dus plaatste ze een foto op haar Instagramprofiel waarop ze er behoorlijk afgepeigerd uitziet, inclusief rood hoofd en uitgelopen mascara.

"Mensen die prachtige selfies nemen na het sporten: ik geloof daar niet in... Ik zie er namelijk zo uit na het sporten!!! #EatThisHotties!", schreef de JIM-presentatrice erbij. Tussen de vele lovende reacties door liet ook collega-BV Hanne Troonbeeckx haar bewondering blijken.

23-10-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Munt, Bozar en het Nationaal Orkest moeten fors besparen

De Munt, Bozar en het Nationaal Orkest moeten fors besparen

http://oi61.tinypic.com/vhz51z.jpg

De drie grote federale cultuurinstellingen De Munt, Bozar en het Nationaal Orkest moeten gaan besparen. "Het begin van een ware culturele black-out", zegt Peter de Caluwe, algemeen directeur/intendant van De Munt, vandaag in een opiniestuk op de website van De Morgen.

De federale administraties, waartoe de culturele instellingen De Munt, Bozar en het Nationaal Orkest worden gerekend, krijgen een besparing opgelegd van 4 procent op personeel en 20 procent op werking, en dit met ingang van 1 januari 2015 en met een verhoging van nog eens 2 procent in elk jaar erna tot en met 2019, schijft de Caluwé. Voor De Munt betekent een en ander een inlevering van 2,93 miljoen euro die de facto over drie maanden ingaat.

"Een nooit eerder vertoond schouwspel en potentieel een aanleiding om niet langer 'schouwspel' aan te bieden. Het begin van een ware culturele black-out", luidt het.

"Het moge duidelijk zijn: van onze kant hebben we er alles aan gedaan om in deze opdracht te slagen en onze steen bij te dragen. De moeilijke periode van 2009 tot en met 2014 werd telkens weer met een budgettair evenwicht afgesloten. Wij hebben ons volledig aan de afspraak van ons protocol gehouden en zijn binnen onze portefeuilles gebleven. De overheid daarentegen geenszins; ze legde ons elk jaar opnieuw onverwachte structurele kortingen op waardoor we inmiddels bijna 20 procent aan investering hebben ingeboet."

23-10-2014 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!