Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mentissa (15) wint The Voice Kids

Mentissa (15) wint The Voice Kids

http://oi58.tinypic.com/21ou6o4.jpg

Mentissa uit 'Team Natalia' kroonde zich vanavond tot winnares in 'The Voice Kids' op VTM. De 15-jarige zangeres uit Denderleeuw pakte uit met 'The Greatest Love Of All' van Whitney Houston en trok met een fenomenaal 'I've Got The Music In Me' van The Kiki Dee Band -tevens haar aanstormende single- ook de laatste twijfelaars over de streep.

Opmerkelijk is dat we dat allemaal pas vanavond te weten kwamen, want de opname van de finale dateert al van 30 mei. Al die tijd hielden de tiener en haar beste vriendinnen de lippen stijf op mekaar. "Dat moest zo", klinkt het.

"Ik kreeg natuurlijk heel wat vragen over het programma, maar de uitslag mocht ik niet verklappen. Gelukkig waren er wel enkele vriendinnen op de hoogte. Zij waren erbij tijdens de opnames en wisten dus dat ik gewonnen had. Met hen kon ik er over praten. Al moet ik toegeven dat het niet altijd makkelijk was om te zwijgen. Zoiets wil je kunnen vertellen natuurlijk."

25-10-2014 om 00:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passie tussen Schoenaerts en Michelle Williams spat van het scherm

Passie tussen Schoenaerts en Michelle Williams spat van het scherm

http://oi62.tinypic.com/2n71vk6.jpg

Als de officiële trailer van 'Suite Française' iets aantoont, dan is het wel dat Matthias Schoenaerts een gelukzak is. In het oorlogsdrama, dat in november in Amerika in wereldpremière gaat, is te zien hoe de Antwerpse filmster enkele passionele kusscènes beleeft met Oscargenomineerde actrice Michelle Williams.

In de film speelt Schoenaerts een Duitse officier die zijn intrek neemt bij een Franse familie en verliefd wordt op de inwonende Williams, wat leidt tot een verboden romance met dramatische gevolgen. Zeker is dat we in deze film een andere Schoenaerts te zien zullen krijgen. Eén die niet puur fysiek zal imponeren, maar vooral de romantische zielen zal beroeren.

25-10-2014 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse zanger Alvin Stardust overleden

Britse zanger Alvin Stardust overleden

http://oi60.tinypic.com/30kb04z.jpg

De Britse popzanger Alvin Stardust is donderdag op 72-jarige leeftijd overleden.

Onlangs werd volgens de BBC bij hem een uitgezaaide prostaatkanker vastgesteld. Zijn grootste hit in onze contreien was 'Pretend'.

Stardust, wiens echte naam Bernard William Jewry was, had andere hits met nummers als 'My Coo Ca Choo' en 'I Feel Like Buddy Holy'. Met het nummer 'Jealous Mind' haalde hij in 1973 de top van de Britse hitlijst. Hij was van plan dit najaar voor het eerst in 30 jaar met een nieuw album te komen.

23-10-2014 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo heeft dochter Robin Williams haar vader altijd bij zich

Zo heeft dochter Robin Williams haar vader altijd bij zich

http://oi60.tinypic.com/2yuburr.jpg

De dochter van Robin Williams heeft haar vader geëerd met een tatoeage van een kolibrie. De 25-jarige Zelda liet de tekening zetten door Dr Woo in Hollywood, ze showde het resultaat op Instagram.

Op de binnenkant van haar arm staat ook de geboortedatum van haar vader. Robin Williams pleegde zelfmoord in augustus na een lange strijd tegen depressies. Naast de foto van de tatoeage schreef ze: "Voor poppo. Dan je aan de onevenaarbare @dr_woo_ssc om zo mooi mijn herinneringen tot leven te brengen. Ik zal vanaf nu altijd mijn hand uitsteken met een glimlach."

Ook heeft Zelda gezegd dat ze niet zeker weet of ze actief zal blijven op social media en waarschuwt ze fans voor valse profielen. "Dit is mijn enige publieke account, naast Twitter. Als mensen zich als mij voordoen en foto's plaatsen, stuur hen dan geen persoonlijke informatie of links, zelfs al is het voor het goede doel. Ze kunnen dit gebruiken om je er in te luizen."

23-10-2014 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Befaamde BBC-docu, geen natuur-, maar studio-opname

Befaamde BBC-docu, geen natuur-, maar studio-opname

http://oi61.tinypic.com/6seyaw.jpg

Delen van de populaire natuurserie 'Hidden Kingdoms' van de BBC blijken te zijn opgenomen in de studio en niet in de wildernis. De documentaires kluisteren wekelijks bijna een miljoen mensen aan de buis. Sensationele beelden die een unieke kijk op de dierenwereld leken te geven, zijn in scène gezet. Ruben Smit, regisseur van de Nederlandse kaskraker 'De Nieuwe Wildernis', betreurt dat.

In de woestijn van Arizona loert een ratelslang, in de schaduw, op een lekker hapje. Een sprinkhaanmuisje, dat nietsvermoedend rondkijkt, heeft geen idee van het noodlot dat achter de stapel boomstammen ligt te wachten. Het is één van de scènes uit 'Hidden Kingdoms' waarvan je kin zo tegen de borst zakt.

In scène gezet
Kleine dieren, op megalomane wijze op film vastgelegd. Maar het is bijna allemaal in scène gezet, legt producer Mark Brownlow van de BBC uit. "Voor deze aflevering hebben we samengewerkt met het departement van Wild en Visserij in Arizona. We gebruikten ratelslangen die gevangen zijn in de achtertuinen van mensen."

De meest spectaculaire beelden zijn in de studio opgenomen. Met levende dieren, dat nog wel. Zo valt de ratelslang in het echt niet de muis aan, maar een warme handdoek boven de camera. Brownlow: "De muis en de slang in de scène hebben elkaar nooit ontmoet. Het is belangrijk om dat te benadrukken. Voor die dramatische opnames gebruikten we een combinatie van beelden die zijn samengevoegd, om dit eigenlijk onmogelijk realistische beeld te creëren."

Computer
In Engeland, waar de serie al eerder werd uitgezonden, reageerden sommige Engelse kijkers destijds kritisch. De omroep zou niet open genoeg zijn geweest over de manier van filmen. Als oplossing werd gewaarschuwd voor 'gedramatiseerde natuurbeelden'.

Ook de Nederlandse omroep EO rept in haar trailer over het gebruik van "de nieuwste technieken". Maar de omroep vertelt niet dat de dieren voor een blauw scherm worden gefilmd en dat de achtergrond met de computer is toegevoegd. "We zijn ons er van bewust dat de BBC verhaallijnen heeft gedramatiseerd en film- en studiotechnieken heeft gebruikt om het gewenste effect te krijgen. Dit om een verborgen wereld zo realistisch mogelijk zichtbaar te maken", laat de EO weten.

Vlinder
De bekende Nederlandse natuurfotograaf Ruben Smit, regisseur van kaskraker 'De Nieuwe Wildernis', is kritisch. In de natuurfilm over de Oostvaardersplassen is 99,9 procent van wat de kijker te zien krijgt, ook echt in de natuur gebeurd. "Ik ben daar heel eerlijk in. Eén scène, van een vlinder die uit de pop komt, is in de studio opgenomen, omdat er buiten te veel wind stond. Maar daar is de werkelijkheid nauwelijks geweld mee aangedaan. Toch vond ik het al vreselijk om die kleine concessie te doen."

23-10-2014 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dochter Joan Rivers daagt kliniek voor de rechter"

"Dochter Joan Rivers daagt kliniek voor de rechter"

http://oi59.tinypic.com/2ic38li.jpg

Melissa Rivers spant een rechtszaak aan tegen de kliniek in New York waar haar moeder Joan Rivers overleed tijdens een operatie aan haar stembanden. Volgens TMZ is dit de enige manier waarop de dochter kan achterhalen wat er werkelijk is gebeurd.

Sinds de Amerikaanse zorginspectie de kliniek een onvoldoende gaf, probeert Melissa volgens TMZ-bronnen tevergeefs de bron van de problemen te achterhalen en erachter te komen of die het overlijden van haar moeder heeft veroorzaakt. Melissa heeft nu juridisch advies ingewonnen bij haar advocaten. Een rechtszaak geeft haar de kans artsen en kliniekmedewerkers onder ede te laten verhoren en te vragen wat er precies is gebeurd voordat haar moeder stopte met ademen.

Melissa zou gefrustreerd zijn, omdat het erop lijkt dat de toezichthouders meer weten dan de nabestaanden, vandaar dat ze nu naar de rechter stapt. Joan Rivers overleed begin september op 81-jarige leeftijd doordat haar hersenen tijdens de operatie aan haar stembanden te weinig zuurstof kregen. De Amerikaanse comédienne kreeg een hartstilstand. Tijdens de ingreep was ze verdoofd met propofol, maar haar overlijden zou het gevolg zijn van de operatiemethode.

23-10-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction onder vuur na foto's met geketende aap

One Direction onder vuur na foto's met geketende aap

http://oi62.tinypic.com/i5uhlh.jpg

De fans, sommigen althans, van de Britse boysband One Direction zijn kwaad. De jongens spelen in hun clip met een aap die vastligt aan een metalen ketting en dat vamt niet bij iedereen in goede aarde.

De band heeft blijkbaar voor de videoclip Steal My Girl een aap ingeschakeld, dat bewijzen enkele beelden van achter de schermen. Daarop zie je hoe Louis en Zayn van One Direction lachen en spelen met het exotische dier op de set. Op een andere foto ligt de aap op de grond als de jongens zijn buik strelen, ondertussen houdt Louis het beest in bedwang met het touw dat aan de nek vastzit.

Een woordvoerder van One Direction reageerde op de kritiek dat ze niets illegaal hebben uitgevoerd tijdens het inblikken van de scènes met de aap. "Er raakten geen dieren gewond tijdens het maken van de video, we hebben ons aan de strikte richtlijnen gehouden."

De hevige One Direction-fans reageren weinig verrassend jaloers op de beelden van de aap. Zij willen ook aan hun buik gestreeld worden door de jongens.

23-10-2014 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wens terminaal zieke fan grijpt Marco Borsato aan

Wens terminaal zieke fan grijpt Marco Borsato aan

http://oi60.tinypic.com/2mc5z5d.jpg

Marco Borsato wordt overspoeld met berichten nadat een moeder van een fan van de zanger een aangrijpende smeekbede plaatste op Facebook. Het gaat om een wens van de terminaal zieke Samantha. Het verhaal wordt massaal gedeeld en daar is Borsato zelf ook van onder de indruk.

Moeder Sylvia kreeg gisteren het vreselijke bericht dat haar zieke dochter Samantha niet lang meer te leven heeft. Ze besloot een foto van Samantha in het ziekenhuis op Facebook te plaatsen, met daarbij een oproep. Samantha zou graag naar een concert van Marco Borsato of André Hazes-lookalike gaan, maar krijgt daar vanwege haar slechte gezondheid niet de kans voor.

Te druk
"We willen die wens graag waarmaken, al is het met een filmpje of foto met een lief berichtje van één van hen", schrijft Sylvia. "Het liefst zou Samantha ze willen ontmoeten, maar dit kan niet, want ze heeft niet lang meer te leven. En de mensen hebben het waarschijnlijk te druk, wat logisch is".

De laatste zin van het bericht, waarin Sylvia verzoekt de oproep te delen, kreeg massaal gevolg. gretig. "Wie kan ons helpen?" Meer dan 22.000 mensen deden dat door de oproep te delen.

Prachtmens
Zowel de fanclub van Marco Borsato als de zanger zelf vielen het bericht ook op. Borsato heeft inmiddels contact gezocht met Sylvia om over de wens van haar zieke dochter te praten. Dat valt in goede aarde bij de fans. "Wat een prachtmens is Marco toch", "topper" en "ben zo blij voor dat meisje", klinkt het op Facebook. Marco heeft beloofd zijn volgers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

23-10-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton vangt tot 1 miljoen dollar per dj-set

Paris Hilton vangt tot 1 miljoen dollar per dj-set

http://oi60.tinypic.com/vcyt7m.jpg

De Amerikaanse socialite Paris Hilton doet gouden zaken als celebrity-dj. Temidden van geruchten dat Hilton 2,7 miljoen dollar (2,1 miljoen euro) kreeg voor vier nachten achter de draaitafels in Amnesia op Ibiza, bevestigde ze dat ze soms tot 1 miljoen dollar (790.000 euro) verdient aan een avondje draaien.

"Ik wil niet opgescheppen, maar het is geweldig om goed betaald te worden voor wat je graag doet", zei Paris Hilton aan The New York Post. Ze bevestigde de getallen die de ronde doen voor haar dj-sets. "Mijn moeder heeft me altijd gezegd dat het niet beleefd is om over geld te praten, maar het is waar. Ik ben heel trots, ik heb er hard voor gewerkt."

Hilton is een graag geziene dj op hippe feestjes. Zo draaide ze in Harrah's Resort in Atlantic City in de Amerikaanse New Jersey, maar ook in Vietnam, Sjanghai en op de Paris Fashion Week. Paris doet naar eigen zeggen zo'n twee exclusieve feestjes per week, en amuseert zich daar te pletter. 

De 33-jarige socialite werkt intussen ook aan haar tweede album, dat zal verschijnen op het Cash Money label van Lil Wayne. De eerste twee singles uit dat album, 'Good Time' en 'Come Alive', braken geen potten.

23-10-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Eline De Munck er echt uit na het sporten

Zo ziet Eline De Munck er echt uit na het sporten

http://oi57.tinypic.com/2cofpxl.jpg

U kent ze wel, de onberispelijke plaatjes die beroemdheden online zwieren net nadat ze gesport hebben. Voor Eline De Munck hoeft die tralala echter niet, de rauwe waarheid volstaat. En dus plaatste ze een foto op haar Instagramprofiel waarop ze er behoorlijk afgepeigerd uitziet, inclusief rood hoofd en uitgelopen mascara.

"Mensen die prachtige selfies nemen na het sporten: ik geloof daar niet in... Ik zie er namelijk zo uit na het sporten!!! #EatThisHotties!", schreef de JIM-presentatrice erbij. Tussen de vele lovende reacties door liet ook collega-BV Hanne Troonbeeckx haar bewondering blijken.

23-10-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Munt, Bozar en het Nationaal Orkest moeten fors besparen

De Munt, Bozar en het Nationaal Orkest moeten fors besparen

http://oi61.tinypic.com/vhz51z.jpg

De drie grote federale cultuurinstellingen De Munt, Bozar en het Nationaal Orkest moeten gaan besparen. "Het begin van een ware culturele black-out", zegt Peter de Caluwe, algemeen directeur/intendant van De Munt, vandaag in een opiniestuk op de website van De Morgen.

De federale administraties, waartoe de culturele instellingen De Munt, Bozar en het Nationaal Orkest worden gerekend, krijgen een besparing opgelegd van 4 procent op personeel en 20 procent op werking, en dit met ingang van 1 januari 2015 en met een verhoging van nog eens 2 procent in elk jaar erna tot en met 2019, schijft de Caluwé. Voor De Munt betekent een en ander een inlevering van 2,93 miljoen euro die de facto over drie maanden ingaat.

"Een nooit eerder vertoond schouwspel en potentieel een aanleiding om niet langer 'schouwspel' aan te bieden. Het begin van een ware culturele black-out", luidt het.

"Het moge duidelijk zijn: van onze kant hebben we er alles aan gedaan om in deze opdracht te slagen en onze steen bij te dragen. De moeilijke periode van 2009 tot en met 2014 werd telkens weer met een budgettair evenwicht afgesloten. Wij hebben ons volledig aan de afspraak van ons protocol gehouden en zijn binnen onze portefeuilles gebleven. De overheid daarentegen geenszins; ze legde ons elk jaar opnieuw onverwachte structurele kortingen op waardoor we inmiddels bijna 20 procent aan investering hebben ingeboet."

23-10-2014 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renee Zellweger na facelift: "Blij dat het opvalt"

Renee Zellweger na facelift: "Blij dat het opvalt"

http://oi58.tinypic.com/29gnajs.jpg

Renee Zellweger geeft toe dat ze er tegenwoordig heel anders uitziet. 'Ik ben blij dat het mensen is opgevallen. Ik heb namelijk grote veranderingen doorgevoerd in mijn leven, ik ben nu gelukkiger en ik ben blij dat mensen dat zien', aldus de actrice tegenover People.

Zellweger verscheen maandagavond op de rode loper voor een event in Los Angeles. Het viel de fotografen en de media onmiddellijk op dat Renees gezicht er heel anders uitziet. Zij schreven dan ook dat ze vast aan zich had laten sleutelen. "Mijn vrienden zeggen dat ik er heel rustig en ontspannen uitzie. Ik leef heel gezond", aldus Renee.

"Ik heb heel lang ongezond geleefd. Ik werkte te hard en zorgde daardoor niet goed voor mijzelf. In plaats van te rusten, ging ik gewoon door", vervolgt de 45-jarige Bridget Jones-ster. "Uiteindelijk besefte ik dat dit niet werkte, toen heb ik andere keuzes gemaakt."

Relatie
Zellweger koos er in de afgelopen jaren bewust voor om tijd te nemen voor zichzelf en haar vriend Doyle Bramhall. Ze kwamen niet veel in de publiciteit. "Mensen kennen mij dus ook bijna niet als veertigjarige", zegt ze. "Misschien zie ik er nu heel anders uit. Dat is toch bij iedereen zo als je ouder wordt? Ik ben gelukkig", benadrukt de wereldberoemde actrice.

23-10-2014 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba bewijst alweer dat ze prachtig lichaam heeft

Jessica Alba bewijst alweer dat ze prachtig lichaam heeft

http://oi58.tinypic.com/2r70jz5.jpg

Over Jessica Alba kan je bijna niets negatief zeggen. De filmster slaagt er altijd in om elegant en stijlvol voor de dag te komen. Ook op de Metro City Fashion Show bewees ze nogmaals dat ze stijl heeft en toonde ze haar afgetrainde lichaam. Met een cropped top bedrukt met een bloemenprint en lange leren rok vestigde ze de aandacht op haar taille en strakke buik.

Alba, die mama is van twee kindjes, ziet er strakker dan ooit uit. De ster verklaarde wel al meermaals dat ze het belangrijk vindt om gezond te leven en daar hoort natuurlijk ook sport bij. De resultaten mogen dus zeker gezien worden...

23-10-2014 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Aniston trouwt nog dit jaar"

"Jennifer Aniston trouwt nog dit jaar"

http://oi61.tinypic.com/ffafjp.jpg

Jennifer Aniston en Justin Theroux geven elkaar dit jaar nog het jawoord. Een insider heeft tegenover OK! Magazine verklapt dat de twee wereldberoemde sterren eindelijk knopen hebben doorgehakt over hun huwelijk.

"Het gaat echt gebeuren", aldus de bron, die zegt dat de twee zelfs al een datum hebben vastgelegd. "Jen is ontzettend blij, ze is ervan overtuigd dat het een van de gelukkigste dagen van haar leven gaat worden." De twee zijn al sinds augustus 2012 verloofd, maar van een huwelijk kwam het nog niet.

Volgens de ingewijde praten Jennifer en Justin in het openbaar liever niet over hun grote dag. "Als je het aan haar vraagt, dan begint ze gewoon over een ander onderwerp." Eén ding weet de insider zeker: het wordt een kleine intieme bruiloft. "Ze willen er geen groot event van maken."

23-10-2014 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lau: "Me bijna in de luren laten leggen door shemale"

De Lau: "Me bijna in de luren laten leggen door shemale"

http://oi58.tinypic.com/31787bo.jpg

Laurens Nuyens is nu gelukkig met zijn Roos, maar als vrijgezel heeft hij wel eens gekke dingen meegemaakt. 'De Lau' durft soms wel eens stevig te drinken, vertelt hij vandaag in Blik.

"Ik ben dan geen ambetante zatte, maar ik kan wel last hebben van een black-out of mij afvragen hoe ik in godsnaam thuis geraakt ben. Meestal wil ik zelfs niet naar huis. Ik vind dan alles grappig, vooral mezelf".

"Ik heb me één keer bijna in de luren laten leggen door een shemale in Los Angeles". Hij is er echter van overtuigd dat dit niet meer zal gebeuren: "Ik mag niet meer flirten van Roos, hé!" Wie zich afvraagt wat een shemale is: daar dient Google ook voor. Maar let toch op dat je baas niet over je schouder meekijkt.

23-10-2014 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt: "Angie en ik schreven liefdesbrieven, zoals soldaten tijdens de oorlog"

Brad Pitt: "Angie en ik schreven liefdesbrieven, zoals soldaten tijdens de oorlog"

http://oi62.tinypic.com/kngaw.jpg

Brad Pitt (50) straalt. De acteur gaf pas twee maanden geleden zijn jawoord aan Angelina Jolie (39), maar ook op professioneel gebied lacht de toekomst hem toe. Zijn oorlogsfilm 'Fury' wordt nu al voor een Oscar getipt én hij maakt nu een nieuwe prent - 'By the Sea' - die door zijn vrouw wordt geregisseerd. Een droomscenario voor een koppel dat elkaar de voorbije maanden amper zag. Pitt: "Angie en ik hielden in die periode contact via liefdesbrieven, zoals de soldaten dat tijdens de oorlog met hun geliefden deden."

Hoe krijgt een Hollywoodster als Brad Pitt het voor mekaar om onopgemerkt een restaurant in hartje Manhattan binnen te glippen? Dat laat hij aan zijn entourage over, die hem op een drukke maandagnamiddag als een dief in de nacht weet binnen te loodsen. Best bijzonder is de locatie van onze babbel: Tribeca Grill, een populair restaurant op de hoek van Greenwich Street dat in handen is van niemand minder dan Robert De Niro.

Een aparte personeelslift aan de achterkant van het gebouw leidt ons naar de plaats van het interview. Een nukkige portier houdt een oogje in het zeil. Fans en fotografen stromen langzaam toe, als dan toch uitlekt dat Pitt in town is, maar tegen dan hebben we ons al op de tweede verdieping 'verschanst'. De dagen dat je nog gezellig met Brad aan een tafeltje kon schuiven, zijn al lang voorbij.

Casual
Zelfs als Brad casual gekleed is, valt hij op. Hij draagt een lederen deukhoed, een glanzende blazer met een zwarte T-shirt, een losse jeansbroek, een paar afgedragen schoenen en een bril met donkere glazen. Zijn gloednieuwe gouden trouwring springt meteen in het oog, als hij met een brede glimlach voor ons plaatsneemt. Zijn verbrande huid verraadt dat hij de voorbije weken op Malta heeft gezeten, waar hij opnames heeft. Quality time met zijn 'Angie' was de voorbije maanden geen sinecure. Toen hij vorig jaar in Londen zat voor de opnames van zijn oorlogsfilm 'Fury', verbleef Angelina in Australië - waar ze 'Unbroken' aan het regisseren was.

Wie denkt dat zo'n langeafstandsrelatie tussen twee wereldsterren van formaat allesbehalve romantisch is, vergist zich. Brad en Angelina hielden contact door elkaar regelmatig liefdesbrieven te schrijven: "Ik werk normaal gezien nooit als Angie aan het werk is, maar nu ging het niet anders. Natuurlijk hebben we e-mail en Skype, maar we vonden het leuker om brieven naar elkaar te schrijven, net zoals de soldaten dat tijdens de oorlog met hun geliefden deden."

Verliefde blik
Je hoeft Angelina's naam nog maar te noemen, of die overduidelijke verliefde blik verschijnt al in zijn ogen. Hij wrijft zachtjes over zijn kin, lacht zijn tanden bloot en buigt voorzichtig naar voren als we hem met zijn kersverse huwelijk feliciteren. Of hij zich anders voelt, nu ze 'officieel' getrouwd zijn? "Ik voel me een getrouwd man, ja. (lacht) We hebben zes kinderen, waardoor we ons eigenlijk al een beetje getrouwd voelden. De kids drongen erop aan, dus we besloten om er met het hele gezin iets speciaals van te maken. En dat was het ook. Achteraf gezien, merk ik dat het veel meer is dan zomaar een ceremonietje."

Dat ceremonietje vond eind augustus plaats in een kapel op hun landgoed in het zuiden van Frankrijk. Die plaats werd niet zomaar uitgekozen: Brad ging er in 2012 op de knieën voor Angelina. Brangelina telde datzelfde jaar liefst 47 miljoen euro neer voor het kasteel met 35 slaapkamers. Volgens Brad was het een evidente keuze om zich met zijn gezin in het piepkleine dorpje Correns te vestigen: "We zijn er in de eerste plaats voor de kids, zodat ze aan alle drukte kunnen ontsnappen. Ze hebben er de ruimte om te ravotten en ze kunnen er gewoon kinderen zijn. Ze spreken ondertussen ook allemaal al een aardig woordje Frans. We waren bovendien op zoek naar een Europese uitvalsbasis, zodat we van daaruit gemakkelijker naar Afrika en Azië kunnen reizen. Het is voor ons belangrijk dat ze de plaatsen kunnen zien waar Angie moet werken."

Brad geeft toe dat het niet altijd even gemakkelijk is om zijn overvolle agenda met een groot gezin te combineren, maar hij benadrukt dat hij elke dag probeert om voor het avondeten thuis te zijn: "Dat is het beste moment van de dag. We vertellen wat we allemaal gedaan hebben en we delen onze gevoelens met elkaar. We gaan geen enkel onderwerp uit de weg. Soms praten we over de dood en over onze toekomstplannen, terwijl we tijdens andere etentjes 'Balls In Your Mouth' zingen. Het kan echt alle kanten uitgaan!"

Krappe tank
Eén ding is zeker: Brad wil nooit nog een film draaien als die samen met die van zijn vrouw valt. Uit praktische redenen, zo blijkt: "We werken normaal gezien met beurtrollen. Ik werk als zij de kinderen heeft en andersom. Tijdens 'Fury' kon het helaas niet anders. Ik zou dit nooit meer willen doen. Ik had de helft van de kinderen bij mij in Londen en zij had de andere helft bij haar in Australië. We probeerden zo veel mogelijk 'echtelijke bezoekjes' te plannen, maar dat was logistiek gezien een enorme uitdaging." (lacht)

2013 was het jaar waarin Brad vijftig werd, maar zijn verjaardag was naar eigen zeggen een dag als een ander. "Ik was een scène aan het opnemen toen ik vijftig werd. Of het anders voelt? Niet echt. Ik vind het allemaal goed zo. Ik zou wijsheid altijd boven jeugd verkiezen. Ik ben 11,5 jaar ouder dan mijn vrouw, maar we zitten qua maturiteit op dezelfde golflengte. Dat is waarom het zo goed werkt tussen ons."

"Tough as nails"
Ook op professioneel gebied zit het helemaal snor tussen de twee. Brad produceert nu de film 'By The Sea', die door Angelina geregisseerd wordt. "Angie is tough as nails, dat weet je. (lacht) Dat kan ze trouwens ook niet verstoppen. Ze weet perfect waar ze mee bezig is en ik ben erg trots op haar. Zelf ben ik ook niet zo'n slechte leider, al heb ik tijdens 'Fury' toch heel wat moeten bijleren. Mijn personage is als tankcommandant verantwoordelijk voor zijn soldaten. Hij moet ervoor zorgen dat iedereen zich goed voelt in de tank, zodat ze samen meer kans maken om de oorlog te overleven. Ik was een beetje hun vader: ik gaf de jongens ruimte, maar ik wist ook wanneer ik streng moest zijn. Ik voelde heel goed aan wanneer ze hun hart wilden luchten en wanneer ik ze op hun plaats moest zetten. Ik werd als oudste van de bende regelmatig aangesproken om hen advies te geven."

Brad zat tijdens de opnames van 'Fury' met vier tegenspelers (Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña en Jon Bernthal) vijf maanden lang in een krappe tank, maar dat viel tegen alle verwachtingen in reuze mee: "Het is eigenlijk best vredig in de tank. Het is net wanneer je je hoofd onder water steekt en je alle rumoer rondom je heen hoort. En je hebt een prachtig zicht van bovenaf. Zo'n tank begint al snel te stinken wanneer je er met z'n vijven inzit, maar dat went gelukkig heel snel. Het is er erg krap, maar op de één of de andere manier vind je toch een plekje om je koffie neer te zetten. Het wordt je thuis, je doet er alles in. Hier voelde ik me veilig. Op sommige dagen kwam ik er niet eens uit, dan kwam de crew mij lunch brengen. I love my tank." (lacht)

'Fury' loopt vanaf vandaag in de Vlaamse zalen.

23-10-2014 om 00:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bret Easton Ellis excuseert zich voor uitlatingen over 'The Loft'

Bret Easton Ellis excuseert zich voor uitlatingen over 'The Loft'

http://oi62.tinypic.com/33vnev8.jpg

Bret Easton Ellis, de juryvoorzitter van het 41ste Film Fest Gent, heeft woensdag zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn uitlatingen vorige week over 'The Loft', de remake die Erik Van Looy maakte van zijn eigen Vlaamse versie 'Loft'. Ellis had de film met de grond gelijk gemaakt en "de domste film ooit" genoemd.

"Ik wil starten met mijn verontschuldigingen aan te bieden aan Erik Van Looy", zo stak Ellis van wal in de Pacificatiezaal van het Gentse stadhuis, waar de prijzen van deze editie van het filmfestival werden bekendgemaakt. De Amerikaanse schrijver was vorige week in de Vooruit voor een gesprek en toen hem zijn mening gevraagd werd over 'The Loft', had hij geantwoord dat hij de film "the dumbest ever made" vond.

"Ik had er geen idee van dat mijn woorden zo'n weerslag zouden hebben en op twitter en andere sociale media zouden verschijnen. Ik had misschien iets voorzichtiger moeten zijn in mijn uitspraken, maar zo ben ik nu eenmaal. Ik had wel te doen met Van Looy."

De dag erna ontmoette Ellis Van Looy op een diner en hij bood er zijn excuses aan. "Je kan een film slecht vinden maar daarom hoef je de maker ervan nog geen slechterik te vinden. Ik heb me verontschuldigd en ik heb zelfs een selfie genomen met Erik", zo klonk het nog. Zijn mening over de film blijft wel ongewijzigd.

23-10-2014 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renee lang niet de enige die opmerkelijke transformatie onderging

Renee lang niet de enige die opmerkelijke transformatie onderging

http://oi61.tinypic.com/16bitnc.jpg

Toen actrice Renee Zellweger maandag in Hollywood op de rode loper stapte, heeft ze heel wat mensen geschokt met haar nieuwe uiterlijk. De 45-jarige blondine leek helemaal niet meer op die guitige dertiger toen ze de rol van 'Bridget Jones' vertolkte.

Een veel gelukkiger leven zou de oorzaak van de veranderingen zijn volgens Renee, kwatongen beweren dat het een gevolg is van verschillende bezoekjes aan de plastische chirurg. Maar zij is niet de enige ster die drastisch van uiterlijk veranderd is.

23-10-2014 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albarn brengt nieuwe albums met Gorillaz én The Good, The Bad and The Queen

Albarn brengt nieuwe albums met Gorillaz én The Good, The Bad and The Queen

http://oi59.tinypic.com/69jcxl.jpg

Damon Albarn verklapte aan de krant Sydney Morning Herald dat hij naast een musicaladaptatie van een kinderboek ook plannen heeft met zijn twee bands, de stripbende Gorillaz en de superband The Good, The Bad and The Queen met naast Albarn ook Paul Simonon, Simon Tong en Tony Allen.

In 2016 wil hij Gorillaz opnieuw tot leven wekken en hij heeft een heel album geschreven voor The Good, The Bad and The Queen. Nu nog tijd vinden om samen in de studio te duiken.

Over zijn plannen met Blur liet hij niet veel los, enkel dat hij "zich kan voorstellen" dat ook zij toekomstplannen hebben. "Ik kan me voorstellen dat er een toekomst is voor Blur, maar op dit ogenblik is er geen tijd voor de toekomst, enkel het heden. Wie weet? Ik let op wat ik zeg, want alles wat ik zeg wordt uit zijn context gerukt en dan krijg ik het verwijt dat ik de zaak doe kelderen".

De jongste jaren schreef Albarn ook twee opera's en orkestreerde hij het samenwerkingsproject Africa Express. "Ik werk graag met uiteenlopende mensen, dat is voor mij de essentie".

21-10-2014 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romy verkozen tot knapste studente van Vlaanderen

Romy verkozen tot knapste studente van Vlaanderen

http://oi57.tinypic.com/2rvy45d.jpg

De kogel is door de kerk: Romy Overbeeke (20) mag zich van P-magazine een jaar lang de knapste studente van Vlaanderen noemen. De Waaslandse schone, die HR en sales studeert en verbonden is aan de Antwerpse studentenclub Eligia, haalde de voorbije weken 2.410 stemmen binnen, goed voor twintig procent van het totale aantal uitgebrachte stemmen.

Bij de lancering van de wedstrijd was de nodige commotie ontstaan omdat het de studentenkringen zelf waren die 'voorstellen' mochten indienen. De winnares zou een gratis cantus -in de vorm van 180 liter Wolf pils- in de wacht slepen.

"Kan je vrouwen nog meer als object behandelen?", reageerde vicerector Katlijn Malfliet in het studentenblad 'Veto'. "Meisjes tussen 17 en 24 jaar hebben het bijzonder moeilijk met alle verwachtingen die op hen afkomen. Ze mogen niet kapot gaan aan een rolpatroon waarin ze mooi moeten zijn, mannen moeten dienen als lustobject en ook academisch moeten presteren."

"Ook Venus van Milo in vuilnisbak?"
De hoofdredacteur van P-magazine legde alle bezwaren echter naast zich neer. Jeroen Denaeghel beaamde dat het blad van vrouwen op de cover verwacht "dat ze wat vlees tonen", maar volgens hem past dat in een eeuwenoude, ruimere artistieke traditie. "Moeten we dan ook de Venus van Milo in de vuilnisbak gooien?"

De liefhebbers hoeven overigens niet lang te wachten: vrijdag valt Romy al te bewonderen in' P-magazine'.

21-10-2014 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!