Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro moet het nu ook weer niet té bont maken

Robert De Niro moet het nu ook weer niet té bont maken

http://oi61.tinypic.com/whhe9z.jpg

De steracteur versus het rustige dorp. Twee werelden die vredig naast elkaar leefden, botsen nu om 45.000 euro. "Veel voor de gewone man, maar weinig voor Robert De Niro."

Amerikaanse beroemdheden mogen zich graag terugtrekken in hun eigen woonenclaves, omringd door elkaar. Robert De Niro verkoos een eigen domein in een lieflijk dorpje, Gardiner op een kleine twee uur rijden ten noorden van de stad New York. Het ging lang goed, maar nu is er ruzie over een belastingaanslag. Een botsing van twee werelden.

Het dorp Gardiner heeft de waarde van De Niro's woning bepaald op zes miljoen dollar (4,78 miljoen euro). Dat is twee miljoen te hoog, vindt de acteur. Hij weigert de 170.000 dollar (135.417,70 euro) aan vermogensbelasting te betalen. Een rechter stelde hem in het ongelijk. Hij is in beroep gegaan.

Te ver

Aanvankelijk toonden de dorpelingen zich solidair met De Niro onder het motto "wij zijn allemaal tegenstribbelende belastingbetalers". Maar dat hij zich er zo in vastbijt en hogerop gaat, wordt minder goed begrepen.

Het verschil tussen wat hij moet en wil betalen is 57.000 dollar (45.403,86 euro). Voor een gewone Gardiner is dat veel geld, maar voor iemand met zo'n domein is dat minder het geval, is de redenering.

Scholen als verliezer

"Mensen kunnen hun hele leven werken en komen met wat zij daarmee verdienen niet in de buurt van wat hij hier aan dezer plek uitgaf", zegt een plaatselijke Republikein. De plaatselijke scholen hebben het meeste te verliezen: zij hebben recht op het grootste deel van de belastingaanslag: 124.000 dollar.

De Niro kocht hier in 1997 een groot stuk land met daarop een boerderij uit de achttiende eeuw. Sindsdien is een schuur uitgebouwd tot een recreatieruimte, met onder meer een fitnesscentrum, zwembad, sauna en basketbalveld. Een andere schuur werd omgetoverd tot een atelier en kantoor. Er zijn verder op het terrein twee gastenverblijven, een tennisbaan en een kleine skihelling.

Niemand die daar aanstoot aannam. Tot het moment dat hij zich zo koppig opstelde in de belastingzaak.

05-11-2014 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert opnieuw onder het mes

Koning Albert opnieuw onder het mes

http://oi59.tinypic.com/2hnmczt.jpg

Koning Albert onderging maandag in de Cliniques Universitaires Saint-Luc te Brussel een chirurgische ingreep voor de behandeling van letsels op het voorhoofd en op de hoofdhuid. Dat deelde het koninklijk paleis mee in een persbericht.

De operatie was gepland en diende om letsels zoals al eerder op de neus en de hoofdhuid werden weggenomen, te behandelen.

Koning Albert is de hele dag met Koningin Paola in het ziekenhuis gebleven en was in de vooravond van dezelfde dag terug op het Kasteel Belvedère. De operatie heeft onder volledige narcose plaatsgevonden en is goed verlopen. Koning Albert zal een rust- en herstelperiode in acht moeten nemen.

Koning Albert werd in juli al geopereerd om een "basocellulair epithelioma" op zijn hoofdhuid te verwijderen, een traag groeiende huidtumor die voorkomt in zones die het vaakst worden blootgesteld aan de zon. In 2011 werd hij al voor een gelijkaardig letsel aan zijn neus geopereerd.

05-11-2014 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annemie Struyf getuigt: "Er is ongelofelijk veel seksisme in de media"

Annemie Struyf getuigt: "Er is ongelofelijk veel seksisme in de media"

http://oi61.tinypic.com/28jjrth.jpg

Annemie Struyf klaagt dat er "ongelofelijk veel seksisme in de media" is. De 53-jarige reportagemaakster is daar naar eigen zeggen ook zelf het slachtoffer van. Ze bond vanmorgen de kat aan de bel aan in het Radio 1-programma Hautekiet.

Het programma Hautekiet had het vanmorgen over de hernieuwde Franse strijd tegen seksisme. "Maar in Frankrijk is het probleem niet groter dan in België", vindt Struyf. "Er is in de media ongelofelijk veel seksisme en ik maak dat vandaag nog altijd mee."

Vooral wanneer mediavrouwen niet meer bij de jongsten zijn, worden de sneren volgens Struyf veel scherper. "Van zodra je 40 of 45 jaar bent, krijg je in de media enorm veel seksistische opmerkingen".

Struyf is naar eigen zeggen het slachtoffer van een "heel bekende en belangrijke naam" in de media, die haar telkens terechtwijst als hij haar ziet. "Maar Annemie, gij op uw leeftijd en gij die niet van de mooiste zijt en met zo'n rare stem", zegt hij volgens Struyf. "Dat gij nog altijd op het scherm verschijnt, dat kan ik niet geloven."

Plastische chirurgie

Ze heeft de "belangrijke mediafiguur" in kwestie daar al diverse keren op aangesproken. Volgens haar is er van een ironische ondertoon geen sprake. "De eerste drie keer is dat nog grappig. De vierde, vijfde en zesde keer niet meer. Als het écht om ironie of humor gaat, maak je telkens een andere grap."

Ook in interviews is volgens haar sprake van seksisme. "Sinds mijn veertigste krijg in elk interview de vraag of ik plastische chirurgie zou overwegen."

05-11-2014 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benedict Cumberbatch (Sherlock) is verloofd

Benedict Cumberbatch (Sherlock) is verloofd

http://oi58.tinypic.com/1icvg0.jpg

Acteur Benedict Cumberbatch is verloofd met de Britse actrice en theaterregisseuse Sophie Hunter. Dat schrijven verschillende Britse media naar aanleiding van een trouwadvertentie in The Times.

In de rubriek 'Aankomende huwelijken' wordt de verloving van de acteur en zijn vriendin bekendgemaakt. "De verloving van Benedict, een zoon van Wanda en Timothy Cumberbatch uit Londen, en Sophie, een dochter van Katharine Hunter uit Edinburgh en Charles Hunter uit Londen, wordt hierbij aangekondigd." Het management heeft volgens The Telegraph bevestigd dat de acteur gaat trouwen. Een trouwdatum is nog niet bekend.

Benedict en Sophie kennen elkaar al een paar jaar. Ze speelden in 2009 samen in de film Burlesque Fairytales. Afgelopen zomer zouden ze verliefd zijn geworden.

05-11-2014 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroongetuige leidt tot ergernis

Kroongetuige leidt tot ergernis

http://oi57.tinypic.com/30mle0m.jpg

Dimitri Vantomme is kroongetuige in het proces over de moord op Aimé Mafouta Matondo (35), bijgenaamd Alexander Dax. Gisteren bracht Vantomme moeizaam zijn verhaal in de getuigenstoel, tot grote frustratie van beschuldigde Said Mahmoud (25). Uiteindelijk liet de voorzitter de Egyptenaar uit de zaal zetten. Het selectieve geheugen van Vantomme leidde ook bij de voorzitter tot ergernis.

Dimitri Vantomme, voormalig JIM-presentator en eigenaar van karaokebar Bonaparte, wou liefst achter gesloten deuren zijn verhaal doen op het hof van assisen. De aanklager en de voorzitter zagen daar echter geen enkele reden voor. Vantomme heeft de sleutel tot dit moordverhaal: hij was die avond in de flat van Alexander Dax en hij had seks met de beschuldigde. "Ik heb geprobeerd, maar eigenlijk is het er niet van gekomen", klonk het gisteren. "Maar u hebt verklaard dat u orale seks had met de beschuldigde?", vroeg de voorzitter. "Ik heb toen veel dingen gezegd die niet waar zijn. Ik had die avond van mijn eerste verhoor boekingen van 's morgens tot 's avonds. Ik heb vanalles gezegd om er vanaf te zijn", zei Vantomme. Met dat antwoord moest het hof het stellen, maar het zorgde meteen al voor ergernissen en misverstanden.

"Ik heb Alex een jaar of 8 geleden leren kennen op het terras van Den Hopper op het Zuid. We raakten aan de praat en zagen elkaar vaak, omdat we allebei vooral 's nachts leven. Alex was een warme gast. Hij was erg geïnteresseerd in mijn job, en ik in zijn leven als kunstschilder. We hadden vaak toffe gesprekken en lagen in het midden van de nacht te filosoferen", begon Vantomme zijn verhaal.

Media

Tijdens zijn getuigenis haalde hij meermaals uit naar de media, die over zijn rol in deze assisenzaak hebben geschreven. Maar daar moest voorzitter Thys niets van weten. Ook de avond van de feiten verliep volgens Vantomme anders 'dan dat hij in de kranten las'. Vantomme had de avond van de moord tot 2 uur in Red&Blue gedraaid. "Normaal had ik daarna met mijn beste vriend afgesproken, maar die had zich iets ervoor van het leven beroofd. Ik had dan een date met een man die ik op de chat van TMF had ontmoet, maar die eindigde snel omdat ik hem een onguur figuur vond."

"Maar u had goesting in seks en bent dan maar langs Alexander gereden?", vulde de voorzitter aan. "Ik las deze week verschillende versies in de kranten en bladen", reageerde Vantomme. "Ik was uitgenodigd door Alex, maar de sfeer beviel me niet. Alex was niet nuchter en het was een rare avond na die mislukte date. Na anderhalf uur ging ik door. Alex was groggy. Ik probeerde om seks te hebben met de andere man, maar dat is er niet van gekomen. Ik had geen drugs bij, maar ik denk wel dat ik gebruikt heb die nacht. Ik heb niks gesnoven, dus het zal wel geen cocaïne geweest zijn."

"Niet verdergeraakt"

Na anderhalf uur in de flat is Vantomme vertrokken. Het slachtoffer deed beneden de deur open. "Is de beschuldigde mee naar buiten gegaan?", vroeg de voorzitter. "Ik weet het niet. Misschien staat dat in één van mijn verklaringen", reageerde Vantomme kort. Advocaat Johan Vangenechten bleef op zijn honger zitten. "Wij zijn geen millimeter verder geraakt. De getuigenis zorgt voor nog meer twijfel en onduidelijkheid. Had u hetzelfde verklaard achter gesloten deuren?", vroeg hij zich af. "Ik heb de waarheid gezegd, zoals ik me die herinner", besloot Vantomme.

Said Mahmoud kon zich niet meer bedwingen. Hij sprong recht en met wijde gebaren schreeuwde hij dat het allemaal de schuld van Dimitri is. "Hij maakt van mij een duivel. Hij is de oorzaak en het probleem, maar ik zit al twee jaar in de gevangenis en hij (wijzend naar Vantomme, nvdr) mag hier vertrekken. Waar is de rechtvaardigheid? Waarom ben ik hier? Ik verdedig mijzelf en mijn cultuur!" Omdat de man bleef razen, liet de voorzitter hem een kwartier wegvoeren om af te koelen. Vandaag volgen de pleidooien.

05-11-2014 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toegevoegd aan de affiche van The Night of the Proms: Blue

Toegevoegd aan de affiche van The Night of the Proms: Blue

http://oi62.tinypic.com/6nwch4.jpg

Goed nieuws voor fans van een nostalgisch tripje naar de millenniumwisseling. Blue, de Britse popgroep die in 2001 een meggahit scoorde met 'All Rise', komt naar The Night of the Proms.

De Britten worden opgevoerd als de verrassingsact van the Proms. Het management van de groep lekte de informatie via Twitter. Een misverstand, zo laat de organisatie van The Night of the Proms weten in een officiële mededeling, waarin de komst van Blue echter wel bevestigd wordt.

Eerder werden onder andere Sam Sparro, Hooverphonic en CeeLo Green al als muzikale gasten aangekondigd.

05-11-2014 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
03-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaarsgeklede Mariah Carey voor het eerst over scheiding

Schaarsgeklede Mariah Carey voor het eerst over scheiding

http://oi62.tinypic.com/351fsle.jpg

De zangeres zorgt er steevast voor dat ze de aandacht van het publiek trekt tijdens haar shows met piepkleine outfits. Maar deze week maakte ze iets speciaal van haar optreden door voor het eerst over haar breuk met Nick Cannon te zingen.

De zangeres trad op in het Australische Perth en imponeerde het publiek met haar talloze kledingwissels. Zo riskeerde ze een tijdlang een nipple slip in een gouden ensemble.

Maar waarmee ze nog het meeste indruk maakte, was toen het nummer 'No More Tears' van Barbara Streisand en Donna Summer zong. De tekst 'It's raining, it's pouring, my love life is boring me to tears, after all these years' (Het regent, het giet, mijn liefdesleven beweegt me tot tranen, na al die jaren). Het ging er zwaar aan toe toen Mariah begon te filosoferen over de betekenis van het nummer.

Mariah en Nick Cannon waren zes jaar getrouwd, ze zouden de scheiding netjes hebben gehouden in het belang van de kinderen.

03-11-2014 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie showt strakke lijn in nieuwe lingerieshoot

Sylvie showt strakke lijn in nieuwe lingerieshoot

http://oi58.tinypic.com/tasxtd.jpg

Lingeriemerk Hunkemöller heeft opnieuw beelden vrijgegeven van Sylvie Meis (36) in Londen. Sexy Sylvie liet zich voor het reuzenrad London Eye in de Britse hoofdstad vastleggen in lingeriesetjes uit haar eigen collectie.

De Nederlandse blondine, die in Hamburg woont, was een maand geleden in Nederland om de Sylvie Collectie te promoten. Op de lingeriesetjes, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn, is een kleine 'S' genaaid.

Fotografenduo Morena Westerik en Petra van Bennekum, bekend als Petrovsky & Ramone, legde Sylvie vast in het centrum van Londen. Daarbij deinsde het model niet terug haar afgetrainde lijf - platte buik en strakke billen - te laten zien. Op de nieuwe foto's schittert Sylvie in een paars setje met kant en jarretels, een paarse string en bijpassende beha met strass en een zwart setje bestaande uit een racerbackbeha en string met kant.

Op Facebook krijgt de Nederlandse positieve reacties van haar Duitse fans. "Je bent en blijft de mooiste" en "zo mooi!", klinkt het.

03-11-2014 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Kooijman (SYTYCD) verliefd op pasgeboren dochter

Jan Kooijman (SYTYCD) verliefd op pasgeboren dochter

http://oi58.tinypic.com/302opbs.jpg

Jurylid in het VTM-programma 'So You Can Dance' (SYTYCD) Jan Kooijman is papa geworden van een tweede dochtertje. Zijn vriendin Henna is gisteren bevallen van een meisje.

"Blij, trots, gelukkig & verliefd zijn we. 2 november is Ava geboren", twitterde de 33-jarige Nederlander. De presentator postte ook een foto van zijn pasgeboren kindje op Instagram.

Jan is al de trotse vader van dochter Logan, die inmiddels 3 jaar is.

03-11-2014 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Ariana Grande niet blij is met pompoen van 2 kg

Waarom Ariana Grande niet blij is met pompoen van 2 kg

http://oi58.tinypic.com/a9spwk.jpg

Ariana Grande krijgt al een tijdje vreemde cadeaus toegestuurd van een fan en de zangeres heeft er genoeg van. De politie heeft de 29-jarige Tim Normandin dan ook aangenaamd daarmee op te houden, anders zwaait er wat. Het platenlabel van Ariana stapte naar de politie nadat het zoveelste rare presentje binnenkwam.

Zo stuurde Tim zijn idool onder meer een pompoen van 2 kilogram, acht geurkaarsen, honden- en kattenkalenders, een driedelige spiegelset en een steen van een gebergte in New Hampshire. Agenten brachten een bezoekje aan Tims huis en waarschuwde de iets te enthousiaste fan geen cadeaus meer te sturen anders wordt hij opgepakt voor het lastigvallen van Grande. Maar Tim liet weten niet te gaan stoppen met het sturen van presentjes totdat hij aandacht krijgt van de zangeres.

03-11-2014 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst een kribbel, dan een 'bookfie'

Eerst een kribbel, dan een 'bookfie'

http://oi59.tinypic.com/33ju55g.jpg

"Een selfie? Nee, da's lelijk. Moet mijn dubbele kin er ook op?", grapt Jeroen Meus. De koning van de Boekenbeurs gaat dan toch maar op de foto met een glunderende Sofie Reniers en dochtertje Lize. Zijn twee bordkartonnen versies hebben minder werk - echte fans schuiven toch liever een uur aan voor 'the real thing'.

"Die selfies zijn echt de nieuwe handtekening - maar de mensen willen óók dat ik hun boek signeer. Zo duurt het dubbel zo lang. Geen ramp, hoor. Als ik op de Boekenbeurs zit, draai ik een knop om. Al stopt het hier niet: in de Delhaize, op café of in mijn restaurant Luzine, overal halen ze die smartphone boven. Mijn vrouw en kind worden dan snel aan de kant geschoven. Soms best raar als mensen zo dicht tegen je aankruipen, in je 'intieme zone' (lacht). Al moet ik zeggen dat mijn fans altijd heel lief zijn."

03-11-2014 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise & Miranda Kerr: koekenbak

Tom Cruise & Miranda Kerr: koekenbak

http://oi59.tinypic.com/33ju55g.jpg

Amper een maand nadat ze aankondigde dat haar huwelijk met Orlando Bloom voorbij was, viel Miranda Kerr voor de charmes van Tom Cruise. En omgekeerd. Dat beweert althans een insider in het Australische magazine New Idea.

"Sinds de twee vorig jaar in november aan elkaar werden voorgesteld, tijdens een diner in Londen, kan Tom haar niet meer uit zijn hoofd zetten", klinkt het. "De twee ontmoeten elkaar in het geheim telkens zij in Londen is. Tom is dolverliefd".

De 52-jarige Cruise is single sinds zijn huwelijk met Katie Holmes in 2012 op de klippen liep. Nu zou hij dus daten met Miranda. Eerder deed het gerucht de ronde dat zij het aanlegde met haar goede vriend Jamer Packer.

Gefluisterd wordt dat het Australische topmodel bij Cruise herinneringen oproept aan zijn ex-vrouw Nicole Kidman, met wie hij een zoon en een dochter heeft. "Miranda is nog knapper dan Katie en bovendien heeft ze dat sexy Australische accent dat hem deed vallen voor Nicole". Volgens een vriendin van Kerr is de verliefdheid wederkerig. "Miranda houdt van rijke, machtige mannen en Tom beantwoordt aan dat profiel".

03-11-2014 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenaerts eist schadevergoeding van Lauryssens

Schoenaerts eist schadevergoeding van Lauryssens

http://oi57.tinypic.com/2ev99xt.jpg

Voor de burgerlijke rechtbank in Antwerpen is de zaak ten gronde ingeleid die acteur Matthias Schoenaerts en zijn moeder hebben aangespannen tegen auteur Stan Lauryssens en zijn uitgeverij. De zaak werd meteen verwezen naar de rol om de partijen toe te laten schriftelijk hun argumenten uiteen te zetten. Een datum voor de behandeling wordt later bepaald.

De acteur en zijn moeder verkregen vorige week via een kortgedingprocedure dat het boek 'Schoenaerts', over een zware manisch-depressieve periode in het leven van Julien Schoenaerts, een waarschuwing moest dragen dat het boek onjuistheden bevat. Stan Lauryssens en zijn uitgeverij beslisten daarop om het boek uit de handel te halen.

Matthias Schoenaerts en zijn moeder eisen echter ook een schadevergoeding van de auteur en zijn uitgeverij, omdat het boek de goede naam en de integriteit van Julien Schoenaerts heeft aangetast. Via een gemanipuleerde quote op de cover werd bovendien de indruk gewekt dat Matthias aan het boek had meegewerkt, wat niet zo is.

"We vragen één euro provisioneel, maar de echte omvang van de schade zal uit de debatten moeten blijken. Als de rechtbank beslist om hen een vergoeding toe te kennen, dan zal het bedrag integraal aan een goed doel worden geschonken. Waarschijnlijk aan een huis dat mensen met psychiatrische problemen opvangt", zegt hun advocaat Axel De Schampheleire.

03-11-2014 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger eert vier overleden twintigers met concert op kerkhof

Zanger eert vier overleden twintigers met concert op kerkhof

http://oi59.tinypic.com/j9954p.jpg

Twee jaar geleden was Deerlijk diep in de rouw toen vier jonge twintigers in acht maanden tijd het leven lieten. De jongeren hadden allen een band met de studentenclub Moeder Deerlijkse. Zanger Pieter Deknudt (31) eert de jonge levens met het aangrijpend lied 'Grace' dat hij in primeur bracht op het kerkhof op Allerheiligen. Het publiek kreeg het letterlijk en figuurlijk erg warm tijdens de ingetogen plechtigheid.

2012 was een erg zwart jaar voor Deerlijk. Twee leden van Moeder Deerlijkse en twee vriendinnen van twee andere leden lieten in amper acht maanden tijd het leven. Op 14 april overleed Robbie Van Eeckhout (24) op zijn verjaardag na een dramatisch verkeersongeluk. Twee maanden later werd het levenloze lichaam aangetroffen van Debbie Maveau (23) in Nepal. Ze bleek vermoord te zijn tijdens een trektocht door de Himalaya. Nog eens twee maanden later stapte Alexander dewaele (25) uit het leven en begin november van datzelfde jaar werd Jolien Lanneau (22) getroffen door een trombose.

Zinger
"Ik kende alleen Robbie Van Eeckhout erg goed", vertelt Pieter Deknudt (31), zanger van de Deerlijkse groep Zinger. "We wonnen in 2011 nog het Gentse Rockconcours De Beloften, maar na de tragische overlijdens bleef het tot in 2014 stil met onze groep. Toch zat ik niet stil, want ik wilde een lied brengen als eerbetoon aan de twintigers die veel te vroeg uit het leven gerukt zijn." Met het lied Grace vertelt Deknudt hoe we niet kunnen onderhandelen over de dood. We hebben niet te kiezen wie en wanneer iemand uit ons midden verdwijnt. Tijdens de opname van een videoclip werd Deknudt opnieuw getroffen door menselijk leed. (zie kaderstuk) "Uit respect voor de doden en begraafplaatsen wilde ik het nieuwe nummer lanceren waar drie van de vier twintigers begraven lagen.

Reacties
Bang voor negatieve reacties nam ik contact op met de heemkring en de cultuurdienst. Die waren bijzonder enthousiast." Het project Reveil lokte meer dan 300 aanwezigen naar het kerkhof van Deerlijk op Allerheiligen. Naast muziek van Zinger en de fanfare werden vier verhalen verteld van evenveel overledenen. Brecht Goerlandt (27) bracht een anekdotisch verhaal over zijn vriend Robbie Van Eeckhout. "Geen makkelijke opdracht, maar mijn goesting doet er even niet toe. Toen Pieter mij vroeg of ik een moment van herinnering wilde brengen, heb ik niet getwijfeld. Het was lastig, want zijn overlijden zit nog vers in het geheugen. Over de drie andere jongeren werd zaterdag niets verteld, maar met het eerbetoon aan Robbie denken we ook aan de andere jongeren. Alexander, Robbie en Debbie liggen hier trouwens naast elkaar begraven."

Zichtbaar ontroerd
De ouders, zus, familie en vrienden van Robbie waren allen aanwezig op de plechtigheid. Mama Marijke Bekaert was zichtbaar ontroerd. "Reveil gaf me een erg warm gevoel. Het doet deugd te voelen dat Deerlijk mijn zoon niet vergeten is. Toen ik hoorde dat er muziek aan te pas kwam, was ik verheugd. Mijn zoon was immers ook muzikant." Het ziet ernaar uit dat Reveil volgend jaar een vervolg zal kennen.

03-11-2014 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
02-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openingsweekend Boekenbeurs lokt meer dan 40.000 bezoekers

Openingsweekend Boekenbeurs lokt meer dan 40.000 bezoekers

http://oi59.tinypic.com/2wq6dew.jpg

Na drie dagen - en de openingsavond - Antwerpse Boekenbeurs zijn al naar schatting 40.337 boekenliefhebbers afgezakt naar Antwerp Expo. Dat meldt organisator Boek.be. In totaal mikt de Boekenbeurs op 150.000 bezoekers, gezien het tijdstip - grotendeels buiten de herfstvakantie - iets minder dan vorig jaar.

Een van de toppers van de affiche, 'Girls'-schrijfster Lena Dunham, moest zondag haar signeersessie schrappen wegens ziekte.

Wie wel van de partij was, was tv-kok Piet Huysentruyt. Die werd door zijn uitgeverij Lannoo verrast met een receptie naar aanleiding van 25 jaar carrière en evenveel kookboeken. Andere blikvangers de voorbije dagen waren Tom Lanoye, Pascale Naessens en Santa Montefiore.

Het centrale thema van deze 78ste Boekenbeurs is strips. Maandag wordt de Willy Vandersteen-prijs voor de beste Nederlandstalige strip van het jaar uitgereikt, later volgt ook nog de verkiezing van beste Belgische strip ooit. Komiek Alex Agnew is tijdens de hele Boekenbeurs 'stripgids' en deelt op verschillende momenten zijn liefde voor het medium met het publiek. Voorts kan je er je eigen strip maken en leren tekenen, was er al een stripveiling en komen heel wat bekende tekenaars signeren.

02-11-2014 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez slaat weer vals alarm

Selena Gomez slaat weer vals alarm

http://oi61.tinypic.com/sv30qc.jpg

Selena Gomez slaat vaak vals alarm en heeft daarin al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Afgelopen week belde Selena voor de derde keer de politie, omdat ze bij thuiskomst vermoedde dat er een inbreker in haar huis was. Ze merkte dat haar deur niet op slot zat.

Agenten haastten zich naar de 3 miljoen dollar kostende woning, maar vonden geen insluiper. Volgens TMZ was het de derde keer dat Selena voor niets de politie liet opdraven uit angst voor inbrekers. Selena heeft eerder dit jaar hekken rond haar huis laten plaatsen, omdat ze last had van een stalker.

02-11-2014 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Halle Berry protesteert tegen verlagen alimentatie

Ex Halle Berry protesteert tegen verlagen alimentatie

http://oi57.tinypic.com/1zytqw.jpg

De ex van Halle Berry heeft bezwaar gemaakt tegen haar poging de kinderalimentatie die ze aan hem betaalt grondig te verlagen. Het Canadese model Gabriel Aubry beweert in rechtbankdocumenten dat hij niet meer kan werken sinds haar huidige man Olivier Martinez met hem op de vuist ging.

Volgens TMZ wil Halle Berry haar maandelijkse alimentatiebijdrage aan Gabriel Aubry verlagen van 16.000 dollar (12.700 euro) naar 3000 dollar (2400 euro). Gabriel laat het er niet bij zitten en herinnert de rechter aan de vechtpartij op haar oprit in 2012. Aubry beweert dat hij 6 maanden moest revalideren voordat de Franstalige Canadees weer kon werken. Sindsdien heeft het model maar drie opdrachten gehad, citeert TMZ uit de rechtbankstukken.

Halle Berry vindt haar ex een klaploper. Hij zou niet werken omdat hij van de alimentatie kan leven. "Er is geen wet of logica die zegt dat een gezonde, actieve man mag leven van de kinderalimentatie die de kapitaalkrachtiger moeder moet opbrengen", zegt de actrice. Volgens haar advocaat spendeert Gabriel maandelijks 590 euro aan de sportschool, 750 euro aan zijn eigen garderobe, 550 euro aan zijn zorgverzekering, 1.500 euro aan zijn auto en 880 euro aan meubels en elektronica.

Halle en Gabriel delen de voogdij over de 6-jarige Nahla, die ongeveer de helft van haar tijd met haar vader doorbrengt. In juni besloot de rechter dat Halle daarvoor 16.000 dollar per maand aan Gabriel moest betalen. Halle (48) kreeg vorig jaar haar tweede kindje, Marceo Robert, met haar nieuwe man.

02-11-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran zegt 'ja' op huwelijksaanzoek fan

Ed Sheeran zegt 'ja' op huwelijksaanzoek fan

http://oi61.tinypic.com/21llwde.jpg

Ed Sheeran is afgelopen donderdag ten huwelijk gevraagd door een trouwe fan die aan een agressieve vorm van kanker lijdt. Katie Papworth (19) uit Bearsden deed haar aanzoek tijdens een ontmoeting met haar idool backstage in Glasgow. De zanger twijfelde niet en zei direct 'ja'.

In een shirt met daarop 'Mrs Ed Sheeran' gaf Katie Ed Sheeran een schilderij en een ring. De zanger antwoordde hierop meteen: "Ik geloof dat dit het moment is om ja te zeggen!"

Op een briefje schreef de zanger nog een lieve boodschap voor zijn fan en aanstaande vrouw. "Lieve Katie, wat geweldig om eindelijk mijn vrouw te ontmoeten."

Bruidsmeisjes
Katies moeder was bij het aanzoek aanwezig. "Hij zorgde ervoor dat het een heel speciaal moment was voor haar en ze heeft het nergens anders meer over. Ze denkt sindsdien na over bruidsmeisjes", vertelt zij aan walesonline.co.uk.

02-11-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gwyneth en Chris geven huwelijk tweede kans"

"Gwyneth en Chris geven huwelijk tweede kans"

http://oi62.tinypic.com/23w5zxf.jpg

Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn nog steeds erg close. Volgens vrienden zou het dan ook goed kunnen dat ze het binnenkort weer gaan proberen samen. "Het zijn twee hele verschillende mensen, maar ze zijn nog steeds dol op elkaar", vertelt een bron aan Mirror.

"Ze kunnen niet zonder elkaar", vervolgt de insider. "Chris en Gwyneth hebben het nog niet eens over een officiële scheiding gehad, hun advocaten zijn ook nog niet aan elkaar voorgesteld. De kans dat ze alles bijleggen, is erg groot." Gwyneth en Chris maakten in juni van dit jaar bekend uit elkaar te gaan. De Coldplay-zanger kreeg daarna een relatie met actrice Jennifer Lawrence, maar de twee zouden daar afgelopen week een punt achter hebben gezet.

In de afgelopen dagen zou de zanger veel tijd hebben doorgebracht bij zijn ex en hun twee kinderen. Actrice Gwyneth vindt het belangrijk dat de twee zo normaal mogelijk met elkaar om blijven gaan. "Ze willen dat de kinderen gelukkig zijn en er niet veel van merken. Gwyneth wil dat ze nog steeds als familie leven en Chris is het daarmee eens. Hij is gek op hun kinderen en hij vindt het vervelend dat hij niet meer bij ze in huis woont."

02-11-2014 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gordon Ramsay verkoopt belang restaurants

Gordon Ramsay verkoopt belang restaurants

http://oi62.tinypic.com/2z3wftc.jpg

De bekende Britse kok Gordon Ramsay wil een belang van 50 procent in zijn restaurantimperium verkopen en de opbrengst gebruiken voor toekomstige groei. The Sunday Times schreef dat een transactie de restaurants mogelijk waardeert op 80 miljoen Britse pond (102 miljoen euro).

Ramsay kwam gedurende de crisis zwaar in de problemen en wist zijn restaurants draaiende te houden door er zelf miljoenen in te steken. Tot overmaat van ramp raakte de chef die vooral bekend is van tv-programma's als 'Hell's Kitchen', 2 Michelinsterren kwijt bij zijn restaurant in New York.

Ramsay en Stuart Gillies, die het imperium beheert, sneden de afgelopen jaren flink in de kosten en sloten daarbij onrendabele restaurants buiten het Verenigd Koninkrijk. De restaurants genereerden vorig jaar een winst voor belastingen van 5 miljoen pond op een omzet van bijna 45 miljoen pond.

02-11-2014 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!