Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch nog samen? Chris Martin zal première van Jennifer bijwonen

Toch nog samen? Chris Martin zal première van Jennifer bijwonen

http://oi60.tinypic.com/34y2wi9.jpg

Binnenkort gaat de derde film van 'The Hunger Games' in première in Londen. Natuurlijk kan hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence niet ontbreken op het evenement. Maar volgens vele bronnen zal ook Chris Martin erbij zijn om Jennifer te steunen. Zijn ze dan toch niet uit elkaar?

Het is een vraag die voorlopig niet eenduidig beantwoord wordt in showbizzland: zijn Jennifer Lawrence en Chris Martin nog samen of is hun breuk definitief? Volgens heel wat bronnen is het eerste antwoord nu weer het juiste. Zo zou zanger Chris Martin de première van de film 'Mockingjay' bijwonen. Wel staat vast dat Martin niet op de rode loper zal verschijnen, iets wat hij ook niet deed toen hij nog samen was met zijn ex Gwyneth Paltrow.

Ook is het waar dat het nieuwste showbizzkoppel even een punt achter hun relatie had gezet. Kort na de breuk werd Jennifer Lawrence echter weer vaak in de buurt van het huis van Martin gespot. Afwachten tot 10 november dus wanneer de film wordt voorgesteld.

06-11-2014 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pippa Middleton wordt correspondente voor NBC"

"Pippa Middleton wordt correspondente voor NBC"

http://oi61.tinypic.com/287dkxj.jpg

De Amerikaanse omroep NBC staat op het punt Pippa Middleton een baan als correspondente aan te bieden in het nieuwsprogramma 'Today Show'. De 31-jarige zus van de hertogin van Cambdrigde zou zelfs al een testitem opgenomen hebben. Dat zegt een bron tegen de New York Post.

Het netwerk zou volgens de insider in gesprek zijn met Pippa. Haar eerste tv-optreden in juni was een groot kijkcijfersucces. Daarin sprak ze met presentator Matt Lauer uitgebreid over haar relatie met haar beroemde zus Catherine, de vrouw van de Britse prins William. "Today heeft al een testitem met haar gemaakt in Utah. Als alles goed uitpakt, en daar lijkt het wel op, willen ze haar inhuren als correspondent", aldus de bron.

Eerder deden al geruchten de ronde dat Pippa als royaltyverslaggever aan de slag zou gaan, maar dat is volgens de bron niet het geval. Ze gaat vermoedelijk items maken over thema's als gezondheid en lifestyle. NBC ontkent vooralsnog in gesprek te zijn met Pippa over een baan als verslaggeefster.

06-11-2014 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel zwanger: 'timberbaby' verwacht in april

Jessica Biel zwanger: 'timberbaby' verwacht in april

http://oi61.tinypic.com/10716z8.jpg

Na weken van speculatie is het nu officieel: Justin Timberlake (33) en Jessica Biel (32) worden papa en mama. De 'timberbaby' wordt volgens US Weekly in april verwacht.

Jessica werd onlangs in LA gespot met een klein buikje. Dat voedde de geruchten over een baby. Een ingewijde meldde eind vorige maand aan RadarOnline dat de actrice in april is uitgerekend.

De vrienden van Jessica zijn blij dat het nieuws eindelijk is bevestigd. "Jessica trekt zich erg terug nu, maar het is geen geheim dat zij en Justin al enige tijd zwanger proberen te worden. Jessica is er klaar voor moeder te worden", vertellen ingewijden aan Hollywood Life.

Justin vond het vorig jaar nog te vroeg om aan kinderen te denken. "Ik ben helemaal niet tegen het idee van een kind, maar ik wil er nog even mee wachten", zei hij toen.

Het wereldberoemde koppel stapte twee jaar geleden in het huwelijksbootje.

06-11-2014 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Spacey speelt Richard Nixon in 'Elvis & Nixon'

Kevin Spacey speelt Richard Nixon in 'Elvis & Nixon'

http://oi61.tinypic.com/29zbreh.jpg

Kevin Spacey gaat de rol van Richard Nixon vertolken in een film over de ontmoeting die de president in 1970 in de Oval Office had met Elvis Presley. Michael Shannon gaat Elvis spelen.

In 1970 stond Elvis plots op het gazon voor het Witte Huis. Twee dagen eerder, na een ruzie met zijn vrouw en vader over zijn spilzucht, had hij voor  het eerst sinds zijn 21ste alleen zijn huis verlaten.

Hij gaf de president een antiek pistool cadeau en vroeg hem in te zweren als undercoveragent. Zo zou The King zich in de strijd tegen illegale drugs kunnen storten. Hij kreeg daadwerkelijk een badge van het FBI, weliswaar één voor gepensioneerde officieren.

De film wordt geregisseerd door Liza Johnson. In 1997 werd al een film over Elvis' ontmoeting met Nixon gemaakt. De foto van die ontmoeting is het meest opgevraagde beeld uit het Amerikaanse National Archive.

06-11-2014 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Gyllenhaal moet niets weten van Hollywood-glamour: "Ik heb niet eens een auto"

Jake Gyllenhaal moet niets weten van Hollywood-glamour: "Ik heb niet eens een auto"

http://oi60.tinypic.com/99f4vp.jpg

"Jake Gyllenhaal speelt in zijn nieuwste film 'Nightcrawler' een graatmagere freelance journalist die graag de touwtjes in handen heeft, maar ook in het échte leven is hij een controlefreak. Eentje die het poetsen bijna even ernstig neemt als het acteren. Wie al eens bij de acteur - wereldberoemd sinds zijn rol in 'Brokeback Mountain' - thuis is geweest weet dat alle kamers er altijd piekfijn bij liggen. Alle meubels staan perfect symmetrisch naast elkaar en in de keuken zou je zo van de vloer kunnen eten. "Mijn zus zegt dat ik te netjes ben, maar ik voel me goed wanneer alles schoon is."

En dat hij netjes is, merken we meteen wanneer hij voor onze neus staat in het Fairmont Hotel in Toronto. Jake draagt een zwarte blazer waar geen pluisje op te bespeuren is en zelfs zijn baard ligt er perfect getrimd bij. Zijn uiterlijk staat in schril contrast met de rol die hij in zijn nieuwste film 'Nightcrawler' vertolkt, een graatmagere freelance journalist met psychopathische trekken die met zijn camera achter auto-ongelukken, branden en moorden aangaat. Al heeft hij naar eigen zeggen één ding gemeen met zijn personage Lou Bloom, en dat is dat hij thuis graag de touwtjes in handen heeft. Geen poetsvrouwen, butlers of koks voor Jake, hij doet het gewoon allemaal zelf: "Mijn zus zegt dat ik te netjes ben, terwijl ik haar dan weer veel te slordig vind. Ik veeg mijn aanrecht altijd onmiddellijk af wanneer ik gekookt heb. Ik snap niet dat zo veel mensen dat gewoon een hele dag kunnen laten liggen! Ik voel me goed wanneer alles schoon is, ik ben op dat gebied een echte controlefreak."

Mama's auto
Jake verdeelt momenteel zijn tijd tussen New York en Los Angeles, waar hij een appartement en een huis heeft. Hoewel zijn bachelor pad in de Hills over drie slaapkamers, een zwembad en een prachtig panoramisch zicht beschikt, besloot de acteur eind september om zijn stulpje voor 3,5 miljoen dollar te koop te zetten. Zijn tijd brengt hij het liefst van allemaal in New York door, waar ook zijn zus Maggie en zijn mama wonen. Luxe zegt hem niet zo veel. Sterker: de 'bolide' waarmee hij af en toe in de Big Apple rondrijdt, is niet eens van hem: "Ik heb onlangs de Prius van mijn mama moeten lenen omdat ik zelf geen auto heb. Mijn hele familie deelt de auto die in de garage van mijn zus staat. Dat ding is ondertussen al veertien jaar oud. Ik heb verder nog twee fietsen en een moto. Ik weet niet eens van welk merk mijn fietsen zijn, ik kan je enkel vertellen dat ze zwart zijn!" (lacht)

Wat tijdens het interview nog het meest van allemaal opvalt, is dat Jake eigenlijk verrassend gewoon blijkt te zijn. In dure boetieks zal je hem niet snel tegen het lijf lopen, integendeel: Jake doet niets liever dan webshoppen, maar hij gaat enkel op zoek naar voorwerpen die hij ook echt nodig heeft. "Ik ben verslaafd aan Amazon Prime!", buldert hij. Zijn laatste aankoop? "Een aantal koffers zodat ik naar het Filmfestival van Toronto kon gaan."

Vrijgezel
Zijn carrière loopt als een trein en op financieel gebied hoeft hij zich nergens zorgen te maken, maar toch ontbreekt er nog steeds iets belangrijks in zijn leven: een grote liefde. Jake was in het verleden samen met een resem bekende Hollywoodsterren waaronder Kirsten Dunst, Natalie Portman, Reese Witherspoon, Olivia Wilde en Taylor Swift, maar die relaties liepen al snel op de klippen. Kieskeurig vindt hij zichzelf niet: "Het enige dat ik van mijn toekomstige vriendin verwacht is dat ze eerlijk is, trouw blijft en heel veel geduld met me heeft."

06-11-2014 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pittemse siert cover Playboy

Pittemse siert cover Playboy

http://oi59.tinypic.com/4sihpv.jpg

Stefanie Lisabeth (29) uit Pittem, die nu in Gent woont, siert in november de cover van de Playboy. Ze is niet aan haar proefstuk toe na eerdere fotoshoots voor mannenbladen P-magazine en Ché. "Mocht het niet artistiek zijn geweest, had ik het niet gedaan", vertelt Stefanie.

Wie de nieuwe Playboy in handen krijgt, herkent de Vlaamse Stefanie Lisabeth (29) uit Gent op de cover. Als Playmate voor de maand november deed ze een naaktshoot in het Amsterdamse Yab Yummuseum. Het gebouw deed in de jaren '80 dienst als luxebordeel met wereldfaam. "Mede door die locatie werd de fotoshoot echt kunstzinnig. Dat was ook een van de voorwaarden: het mocht niet gewoon plat naakt zijn. De shoot moest stijlvol blijven", vertelt Stefanie, wiens roots in Pittem liggen.

Familie

Haar familie heeft er alleszins niks op tegen dat heel Vlaanderen en Nederland haar deze maand in vol ornaat kan bewonderen in het naaktmagazine. "Ik ben 29 jaar, maar zou de Playboyshoot nooit hebben gedaan als mijn vader er tegen was geweest. Ik zou niet willen dat hij zich om mij moet schamen. Maar dat is niet het geval en zelfs mijn oma zag er geen graten in."

De onderhandelingen met Playboy lopen al een jaar, maar was pas twee maanden geleden zei Stefanie definitief 'ja'. "Nadat Lesley-Ann Poppe haar Playboyshoot had gedaan in een interieurzaak in Antwerpen vroegen de mensen aan de zaakvoerder of hij nog knappe vrouwen kende. Die man raadde mij aan en zo kwamen ze bij me terecht. Natuurlijk heb ik wel getwijfeld. Als je eenmaal in de Playboy hebt gestaan, draag je dat je hele leven mee. Het boekje gaat natuurlijk al lang mee en het heeft iets iconisch, maar de Playboy alleen definieert mij niet. Het is leuk meegenomen,maar ik ben meer dan dat", verzekert het model.

Schilderen

Stefanie is dan ook een echte duizendpoot. Ze is al tien jaar make-upartieste en maakt daarnaast al twee jaar schilderijen onder de naam 'Esselle'. Een van haar werken hangt momenteel in de hippe, Gentse zaak 'Heads or Tails'. "Mijn werken zijn visueel heel sterk en moeten dan ook voor zichzelf spreken. Natuurlijk moet ik nog wat diepgang kweken, maar dat komt wel met de tijd. Vaak schilder ik gezichten van vrouwen omdat ik dat het meest intrigerende deel vind. Dat heeft waarschijnlijk ook te maken met mijn job als make-upartiest", legt Stefanie uit.

Choopapahs

Maar bij het schilderen stopt het niet. De Pittemse heeft zich ook gespecialiseerd in het maken van choopapahs, kunstzinnige tepelnapjes in alle stijlen en soorten. "Ik heb er nu zelfs speciale gemaakt met een playboykonijntje op", lacht Stefanie. "Die tepelnapjes maak ik met de hand en daar kruipt dus veel werk in. Maar er is wel degelijk een markt voor en de reacties die ik krijg, zijn fantastisch. De afwerking is dan ook tot in de puntjes verzorgd. Ik ben een echte perfectionist. Ik verbind mijn naam aan die napjes, dus dan wil ik dat alles klopt. Ik ben nu aan het kijken om mijn creaties op grote schaal te verkopen."

Single

Waar Stefanie zichzelf ziet binnen tien jaar? "Wie weet, misschien woon ik dan weer op een boerderij in het landelijke Pittem", giechelt Stefanie. "Ik sta daar niet bij stil. Ik weet ook niet wat mijn Playboyverhaal uiteindelijk zal betekenen. Ik heb de foto's zélf ook nog niet gezien. Maar goed, mijn motto is: je kunt alleen spijt hebben van dingen die je niet hebt gedaan."

Voor mannelijke lezers die hun kans schoon zien: Stefanie is nog single. "Maar met complimentjes over mijn uiterlijk zullen mannen mij niet charmeren. Ik ben meer dan alleen een mooi meisje. Mannen die denken dat ik de typische, ideale huisvrouw ben, zijn aan het foute adres", besluit ze.

06-11-2014 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian de Palma in running voor remake 'De Zaak Alzheimer' met Al Pacino

Brian de Palma in running voor remake 'De Zaak Alzheimer' met Al Pacino

http://oi61.tinypic.com/qp5ni0.jpg

Regisseur Brian de Palma is in de running om een remake te maken van de Belgische thriller 'De Zaak Alzheimer'. Dat melden Amerikaanse filmbladen. De hoofdrol in de Amerikaanse versie zou voor Al Pacino zijn.

'De Zaak Alzheimer' van regisseur Erik Van Looy, naar het gelijknamige boek van Jef Geeraerts uit 1985, vertelt over twee detectives die in Antwerpen jagen op een dementerende huurmoordenaar. Deze heeft echter één laatste opdracht die hij perse wil voltooien voordat de ziekte hem belet zijn werk te blijven doen: een netwerk van pedofielen opdoeken. De hoofdrollen in de Nederlandstalige versie, die in 2005 de Belgische Oscarinzending was, werden gespeeld door Jan Decleir, Koen De Bouw en Werner De Smedt.

De film werd een kassucces in Vlaanderen: meer dan 750.000 mensen gingen ervoor naar de bioscoop. In de Verenigde Staten werd de film in 2005uitgebracht onder de titel 'The Memory of a Killer'. De film staat in de top van best bekeken Belgische films aller tijden.

De Amerikaanse versie krijgt de titel 'Retribution' en speelt zich af in Philadelphia. Het wordt de derde maal dat De Palma en Pacino (allebei 74) samenwerken. Eerder maakte het duo de klassiekers 'Scarface' (1983) en 'Carlito's Way' (1993).

06-11-2014 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sam Smith zingt titelsong nieuwe James Bond-film"

"Sam Smith zingt titelsong nieuwe James Bond-film"

http://oi57.tinypic.com/29wphlv.jpg

Sam Smith zou zijn gevraagd de titelsong van de nieuwste James Bond-film te zingen. Dat meldt New York Post. De 'Stay With Me'-zanger zou de voorkeur hebben gekregen boven Lana Del Rey.

Hoewel Del Rey alles in de strijd zou hebben gegooid, is de Brit naar verluidt als beste kandidaat uit de bus gekomen na gesprekken met filmproducent Barbara Broccoli. Een woordvoerder van de artiest liet aan New York Post weten het nieuws niet te kunnen bevestigen.

De nog titelloze nieuwe Bond-film, met opnieuw Daniel Craig in de hoofdrol, moet in november volgend jaar uitkomen.

05-11-2014 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orkestleider James Last (85) met spoed geopereerd

Orkestleider James Last (85) met spoed geopereerd

http://oi59.tinypic.com/23h5auu.jpg

De 85-jarige Duitse muzieklegende James Last is wegens een acute darmontsteking met spoed geopereerd. "Dankzij die dringende operatie, die drie uur duurde, kon hij gered worden", aldus zijn manager en lijfarts Bodo Eckmann aan het boulevardblad Bild. "De situatie was zeer ernstig."

"Op mijn leeftijd kan men al eens ziek worden", liet Last zelf weten. "En deze ervaring toonde me: ook mij kan het eens treffen."

Enkele weken geleden nog werd de orkestleider, tot 1965 nog bekend als Hans Last, al in de Verenigde Staten geopereerd, aldus een andere manager aan het Duitse persbureau dpa.

Intussen is Last terug in Hamburg en alweer druk bezig met de voorbereidingen van een tournee die in maart 2015 van start gaat.

De artsen hebben bij Last een diverticulitis - een acute ontsteking van de dikke darm - vastgesteld.

05-11-2014 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé best betaalde vrouwelijke muzikant

Beyoncé best betaalde vrouwelijke muzikant

http://oi61.tinypic.com/qx2y6r.jpg

De Amerikaanse zangeres Beyoncé is dit jaar de best verdienende vrouwelijke muzikant. Ze heeft volgens het Amerikaanse tijdschrift Forbes naar schatting een slordige 115 miljoen dollar (91,5 miljoen euro) bijeen gezongen. Vooral haar wereldtournee bracht het nodige geld in het laatje, meldde het zakenblad dinsdag.

Vorig jaar was de 33-jarige Amerikaanse terug te vinden op een vierde plaats. De koploper van dat jaar, Madonna, is buiten de top 10 gevallen. Nummer twee van grootverdieners dit jaar is countryzangeres Taylor Swift met 64 miljoen dollar, een plaatsje hoger dan vorig jaar. Pink is dit jaar derde met 52 miljoen.

Lady Gaga, vorig jaar goed voor een tweede plaats, viel terug naar plaats negen met een geschat inkomen van 33 miljoen.

Twee nieuwe nummers
Beyoncé brengt over ongeveer drie weken een vierdelige boxset uit. Het gaat om een luxe uitvoering van haar naamloze album uit 2013 waar twee gloednieuwe tracks en vier remixes op staan.

Vandaag dook het gerucht op dat Queen Bey met een geheel nieuw 'verrassingsalbum' zou komen met elf nieuwe nummers. Dat blijkt niet te kloppen, maar de 33-jarige artieste heeft nu wel een zogeheten Platinum Edition Box Set aangekondigd.

De twee nieuwe Beyoncé-tracks heten 7/11 en Ring Off. De boxset, die vanaf 24 november te koop is, bevat verder onder meer een concert-dvd, een fotoboek en een minikalender.

05-11-2014 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro moet het nu ook weer niet té bont maken

Robert De Niro moet het nu ook weer niet té bont maken

http://oi61.tinypic.com/whhe9z.jpg

De steracteur versus het rustige dorp. Twee werelden die vredig naast elkaar leefden, botsen nu om 45.000 euro. "Veel voor de gewone man, maar weinig voor Robert De Niro."

Amerikaanse beroemdheden mogen zich graag terugtrekken in hun eigen woonenclaves, omringd door elkaar. Robert De Niro verkoos een eigen domein in een lieflijk dorpje, Gardiner op een kleine twee uur rijden ten noorden van de stad New York. Het ging lang goed, maar nu is er ruzie over een belastingaanslag. Een botsing van twee werelden.

Het dorp Gardiner heeft de waarde van De Niro's woning bepaald op zes miljoen dollar (4,78 miljoen euro). Dat is twee miljoen te hoog, vindt de acteur. Hij weigert de 170.000 dollar (135.417,70 euro) aan vermogensbelasting te betalen. Een rechter stelde hem in het ongelijk. Hij is in beroep gegaan.

Te ver

Aanvankelijk toonden de dorpelingen zich solidair met De Niro onder het motto "wij zijn allemaal tegenstribbelende belastingbetalers". Maar dat hij zich er zo in vastbijt en hogerop gaat, wordt minder goed begrepen.

Het verschil tussen wat hij moet en wil betalen is 57.000 dollar (45.403,86 euro). Voor een gewone Gardiner is dat veel geld, maar voor iemand met zo'n domein is dat minder het geval, is de redenering.

Scholen als verliezer

"Mensen kunnen hun hele leven werken en komen met wat zij daarmee verdienen niet in de buurt van wat hij hier aan dezer plek uitgaf", zegt een plaatselijke Republikein. De plaatselijke scholen hebben het meeste te verliezen: zij hebben recht op het grootste deel van de belastingaanslag: 124.000 dollar.

De Niro kocht hier in 1997 een groot stuk land met daarop een boerderij uit de achttiende eeuw. Sindsdien is een schuur uitgebouwd tot een recreatieruimte, met onder meer een fitnesscentrum, zwembad, sauna en basketbalveld. Een andere schuur werd omgetoverd tot een atelier en kantoor. Er zijn verder op het terrein twee gastenverblijven, een tennisbaan en een kleine skihelling.

Niemand die daar aanstoot aannam. Tot het moment dat hij zich zo koppig opstelde in de belastingzaak.

05-11-2014 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert opnieuw onder het mes

Koning Albert opnieuw onder het mes

http://oi59.tinypic.com/2hnmczt.jpg

Koning Albert onderging maandag in de Cliniques Universitaires Saint-Luc te Brussel een chirurgische ingreep voor de behandeling van letsels op het voorhoofd en op de hoofdhuid. Dat deelde het koninklijk paleis mee in een persbericht.

De operatie was gepland en diende om letsels zoals al eerder op de neus en de hoofdhuid werden weggenomen, te behandelen.

Koning Albert is de hele dag met Koningin Paola in het ziekenhuis gebleven en was in de vooravond van dezelfde dag terug op het Kasteel Belvedère. De operatie heeft onder volledige narcose plaatsgevonden en is goed verlopen. Koning Albert zal een rust- en herstelperiode in acht moeten nemen.

Koning Albert werd in juli al geopereerd om een "basocellulair epithelioma" op zijn hoofdhuid te verwijderen, een traag groeiende huidtumor die voorkomt in zones die het vaakst worden blootgesteld aan de zon. In 2011 werd hij al voor een gelijkaardig letsel aan zijn neus geopereerd.

05-11-2014 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annemie Struyf getuigt: "Er is ongelofelijk veel seksisme in de media"

Annemie Struyf getuigt: "Er is ongelofelijk veel seksisme in de media"

http://oi61.tinypic.com/28jjrth.jpg

Annemie Struyf klaagt dat er "ongelofelijk veel seksisme in de media" is. De 53-jarige reportagemaakster is daar naar eigen zeggen ook zelf het slachtoffer van. Ze bond vanmorgen de kat aan de bel aan in het Radio 1-programma Hautekiet.

Het programma Hautekiet had het vanmorgen over de hernieuwde Franse strijd tegen seksisme. "Maar in Frankrijk is het probleem niet groter dan in België", vindt Struyf. "Er is in de media ongelofelijk veel seksisme en ik maak dat vandaag nog altijd mee."

Vooral wanneer mediavrouwen niet meer bij de jongsten zijn, worden de sneren volgens Struyf veel scherper. "Van zodra je 40 of 45 jaar bent, krijg je in de media enorm veel seksistische opmerkingen".

Struyf is naar eigen zeggen het slachtoffer van een "heel bekende en belangrijke naam" in de media, die haar telkens terechtwijst als hij haar ziet. "Maar Annemie, gij op uw leeftijd en gij die niet van de mooiste zijt en met zo'n rare stem", zegt hij volgens Struyf. "Dat gij nog altijd op het scherm verschijnt, dat kan ik niet geloven."

Plastische chirurgie

Ze heeft de "belangrijke mediafiguur" in kwestie daar al diverse keren op aangesproken. Volgens haar is er van een ironische ondertoon geen sprake. "De eerste drie keer is dat nog grappig. De vierde, vijfde en zesde keer niet meer. Als het écht om ironie of humor gaat, maak je telkens een andere grap."

Ook in interviews is volgens haar sprake van seksisme. "Sinds mijn veertigste krijg in elk interview de vraag of ik plastische chirurgie zou overwegen."

05-11-2014 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benedict Cumberbatch (Sherlock) is verloofd

Benedict Cumberbatch (Sherlock) is verloofd

http://oi58.tinypic.com/1icvg0.jpg

Acteur Benedict Cumberbatch is verloofd met de Britse actrice en theaterregisseuse Sophie Hunter. Dat schrijven verschillende Britse media naar aanleiding van een trouwadvertentie in The Times.

In de rubriek 'Aankomende huwelijken' wordt de verloving van de acteur en zijn vriendin bekendgemaakt. "De verloving van Benedict, een zoon van Wanda en Timothy Cumberbatch uit Londen, en Sophie, een dochter van Katharine Hunter uit Edinburgh en Charles Hunter uit Londen, wordt hierbij aangekondigd." Het management heeft volgens The Telegraph bevestigd dat de acteur gaat trouwen. Een trouwdatum is nog niet bekend.

Benedict en Sophie kennen elkaar al een paar jaar. Ze speelden in 2009 samen in de film Burlesque Fairytales. Afgelopen zomer zouden ze verliefd zijn geworden.

05-11-2014 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroongetuige leidt tot ergernis

Kroongetuige leidt tot ergernis

http://oi57.tinypic.com/30mle0m.jpg

Dimitri Vantomme is kroongetuige in het proces over de moord op Aimé Mafouta Matondo (35), bijgenaamd Alexander Dax. Gisteren bracht Vantomme moeizaam zijn verhaal in de getuigenstoel, tot grote frustratie van beschuldigde Said Mahmoud (25). Uiteindelijk liet de voorzitter de Egyptenaar uit de zaal zetten. Het selectieve geheugen van Vantomme leidde ook bij de voorzitter tot ergernis.

Dimitri Vantomme, voormalig JIM-presentator en eigenaar van karaokebar Bonaparte, wou liefst achter gesloten deuren zijn verhaal doen op het hof van assisen. De aanklager en de voorzitter zagen daar echter geen enkele reden voor. Vantomme heeft de sleutel tot dit moordverhaal: hij was die avond in de flat van Alexander Dax en hij had seks met de beschuldigde. "Ik heb geprobeerd, maar eigenlijk is het er niet van gekomen", klonk het gisteren. "Maar u hebt verklaard dat u orale seks had met de beschuldigde?", vroeg de voorzitter. "Ik heb toen veel dingen gezegd die niet waar zijn. Ik had die avond van mijn eerste verhoor boekingen van 's morgens tot 's avonds. Ik heb vanalles gezegd om er vanaf te zijn", zei Vantomme. Met dat antwoord moest het hof het stellen, maar het zorgde meteen al voor ergernissen en misverstanden.

"Ik heb Alex een jaar of 8 geleden leren kennen op het terras van Den Hopper op het Zuid. We raakten aan de praat en zagen elkaar vaak, omdat we allebei vooral 's nachts leven. Alex was een warme gast. Hij was erg geïnteresseerd in mijn job, en ik in zijn leven als kunstschilder. We hadden vaak toffe gesprekken en lagen in het midden van de nacht te filosoferen", begon Vantomme zijn verhaal.

Media

Tijdens zijn getuigenis haalde hij meermaals uit naar de media, die over zijn rol in deze assisenzaak hebben geschreven. Maar daar moest voorzitter Thys niets van weten. Ook de avond van de feiten verliep volgens Vantomme anders 'dan dat hij in de kranten las'. Vantomme had de avond van de moord tot 2 uur in Red&Blue gedraaid. "Normaal had ik daarna met mijn beste vriend afgesproken, maar die had zich iets ervoor van het leven beroofd. Ik had dan een date met een man die ik op de chat van TMF had ontmoet, maar die eindigde snel omdat ik hem een onguur figuur vond."

"Maar u had goesting in seks en bent dan maar langs Alexander gereden?", vulde de voorzitter aan. "Ik las deze week verschillende versies in de kranten en bladen", reageerde Vantomme. "Ik was uitgenodigd door Alex, maar de sfeer beviel me niet. Alex was niet nuchter en het was een rare avond na die mislukte date. Na anderhalf uur ging ik door. Alex was groggy. Ik probeerde om seks te hebben met de andere man, maar dat is er niet van gekomen. Ik had geen drugs bij, maar ik denk wel dat ik gebruikt heb die nacht. Ik heb niks gesnoven, dus het zal wel geen cocaïne geweest zijn."

"Niet verdergeraakt"

Na anderhalf uur in de flat is Vantomme vertrokken. Het slachtoffer deed beneden de deur open. "Is de beschuldigde mee naar buiten gegaan?", vroeg de voorzitter. "Ik weet het niet. Misschien staat dat in één van mijn verklaringen", reageerde Vantomme kort. Advocaat Johan Vangenechten bleef op zijn honger zitten. "Wij zijn geen millimeter verder geraakt. De getuigenis zorgt voor nog meer twijfel en onduidelijkheid. Had u hetzelfde verklaard achter gesloten deuren?", vroeg hij zich af. "Ik heb de waarheid gezegd, zoals ik me die herinner", besloot Vantomme.

Said Mahmoud kon zich niet meer bedwingen. Hij sprong recht en met wijde gebaren schreeuwde hij dat het allemaal de schuld van Dimitri is. "Hij maakt van mij een duivel. Hij is de oorzaak en het probleem, maar ik zit al twee jaar in de gevangenis en hij (wijzend naar Vantomme, nvdr) mag hier vertrekken. Waar is de rechtvaardigheid? Waarom ben ik hier? Ik verdedig mijzelf en mijn cultuur!" Omdat de man bleef razen, liet de voorzitter hem een kwartier wegvoeren om af te koelen. Vandaag volgen de pleidooien.

05-11-2014 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toegevoegd aan de affiche van The Night of the Proms: Blue

Toegevoegd aan de affiche van The Night of the Proms: Blue

http://oi62.tinypic.com/6nwch4.jpg

Goed nieuws voor fans van een nostalgisch tripje naar de millenniumwisseling. Blue, de Britse popgroep die in 2001 een meggahit scoorde met 'All Rise', komt naar The Night of the Proms.

De Britten worden opgevoerd als de verrassingsact van the Proms. Het management van de groep lekte de informatie via Twitter. Een misverstand, zo laat de organisatie van The Night of the Proms weten in een officiële mededeling, waarin de komst van Blue echter wel bevestigd wordt.

Eerder werden onder andere Sam Sparro, Hooverphonic en CeeLo Green al als muzikale gasten aangekondigd.

05-11-2014 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
03-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaarsgeklede Mariah Carey voor het eerst over scheiding

Schaarsgeklede Mariah Carey voor het eerst over scheiding

http://oi62.tinypic.com/351fsle.jpg

De zangeres zorgt er steevast voor dat ze de aandacht van het publiek trekt tijdens haar shows met piepkleine outfits. Maar deze week maakte ze iets speciaal van haar optreden door voor het eerst over haar breuk met Nick Cannon te zingen.

De zangeres trad op in het Australische Perth en imponeerde het publiek met haar talloze kledingwissels. Zo riskeerde ze een tijdlang een nipple slip in een gouden ensemble.

Maar waarmee ze nog het meeste indruk maakte, was toen het nummer 'No More Tears' van Barbara Streisand en Donna Summer zong. De tekst 'It's raining, it's pouring, my love life is boring me to tears, after all these years' (Het regent, het giet, mijn liefdesleven beweegt me tot tranen, na al die jaren). Het ging er zwaar aan toe toen Mariah begon te filosoferen over de betekenis van het nummer.

Mariah en Nick Cannon waren zes jaar getrouwd, ze zouden de scheiding netjes hebben gehouden in het belang van de kinderen.

03-11-2014 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie showt strakke lijn in nieuwe lingerieshoot

Sylvie showt strakke lijn in nieuwe lingerieshoot

http://oi58.tinypic.com/tasxtd.jpg

Lingeriemerk Hunkemöller heeft opnieuw beelden vrijgegeven van Sylvie Meis (36) in Londen. Sexy Sylvie liet zich voor het reuzenrad London Eye in de Britse hoofdstad vastleggen in lingeriesetjes uit haar eigen collectie.

De Nederlandse blondine, die in Hamburg woont, was een maand geleden in Nederland om de Sylvie Collectie te promoten. Op de lingeriesetjes, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn, is een kleine 'S' genaaid.

Fotografenduo Morena Westerik en Petra van Bennekum, bekend als Petrovsky & Ramone, legde Sylvie vast in het centrum van Londen. Daarbij deinsde het model niet terug haar afgetrainde lijf - platte buik en strakke billen - te laten zien. Op de nieuwe foto's schittert Sylvie in een paars setje met kant en jarretels, een paarse string en bijpassende beha met strass en een zwart setje bestaande uit een racerbackbeha en string met kant.

Op Facebook krijgt de Nederlandse positieve reacties van haar Duitse fans. "Je bent en blijft de mooiste" en "zo mooi!", klinkt het.

03-11-2014 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Kooijman (SYTYCD) verliefd op pasgeboren dochter

Jan Kooijman (SYTYCD) verliefd op pasgeboren dochter

http://oi58.tinypic.com/302opbs.jpg

Jurylid in het VTM-programma 'So You Can Dance' (SYTYCD) Jan Kooijman is papa geworden van een tweede dochtertje. Zijn vriendin Henna is gisteren bevallen van een meisje.

"Blij, trots, gelukkig & verliefd zijn we. 2 november is Ava geboren", twitterde de 33-jarige Nederlander. De presentator postte ook een foto van zijn pasgeboren kindje op Instagram.

Jan is al de trotse vader van dochter Logan, die inmiddels 3 jaar is.

03-11-2014 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Ariana Grande niet blij is met pompoen van 2 kg

Waarom Ariana Grande niet blij is met pompoen van 2 kg

http://oi58.tinypic.com/a9spwk.jpg

Ariana Grande krijgt al een tijdje vreemde cadeaus toegestuurd van een fan en de zangeres heeft er genoeg van. De politie heeft de 29-jarige Tim Normandin dan ook aangenaamd daarmee op te houden, anders zwaait er wat. Het platenlabel van Ariana stapte naar de politie nadat het zoveelste rare presentje binnenkwam.

Zo stuurde Tim zijn idool onder meer een pompoen van 2 kilogram, acht geurkaarsen, honden- en kattenkalenders, een driedelige spiegelset en een steen van een gebergte in New Hampshire. Agenten brachten een bezoekje aan Tims huis en waarschuwde de iets te enthousiaste fan geen cadeaus meer te sturen anders wordt hij opgepakt voor het lastigvallen van Grande. Maar Tim liet weten niet te gaan stoppen met het sturen van presentjes totdat hij aandacht krijgt van de zangeres.

03-11-2014 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!