Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de reeks extreme transformaties: Mary-Kate Olsen

In de reeks extreme transformaties: Mary-Kate Olsen

http://oi61.tinypic.com/veprps.jpg

Na Renee Zellweger en Eminem ziet ook Mary-Kate Olsen (de helft van de schattige tweeling uit de reeks Full House) er plots opvallend anders uit.

Het viel donderdag in New York tijdens de Word of Children Awards alle fotografen op: de actrice/ontwerpster lijkt niet meer op haar zusje Ashley. Terwijl de twee vroeger haast niet uit elkaar te halen waren.

De 28-jarige blondine is verloofd met de 45-jarige zakenman Olivier Sarkozy. Samen met Ashley ontwerpt Mary-Kate kleding voor hun eigen modehuis The Row. De twee hebben gisteren ook aangekondigd dat ze een betaalbare accessoirelijn zullen lanceren. Mary-Kate zet zich samen met haar partner ook regelmatig in voor het goede doel.

08-11-2014 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lowie uit 'Thuis': "In scharrels heb ik geen zin"

Lowie uit 'Thuis': "In scharrels heb ik geen zin"

http://oi57.tinypic.com/iw2g6w.jpg

Thuis' is hotter dan ooit. Dat zeggen de kijkcijfers, maar vooral de vele jonge fans van Lowieke, dé meisjesmagneet. Natuurlijk is acteur Mathias Vergels daar blij mee, maar: "Slipjes gooien en naaktfilmpjes sturen, dát hoeft echt niet. En scharrels evenmin."

Als 'Thuis' kijkcijferrecords breekt, heeft dat vele redenen, maar Vergels is daar zéker één van. De gekste dingen krijgt hij van dolverliefde bakvissen. "Amai. Beertjes, daar kan ik mee leven. Maar meisjes van zestien die slipjes naar mijn hoofd gooien? Dat is toch schrikken, hoor. Of erger, filmpjes en foto's mailen waarin ze zich voor mij uitkleden. Echt waar, mocht ik hun vader zijn, ik pakte hun computer en hun smartphone voor altijd af."

"Er zijn meisjes die denken dat porno de norm geworden is: toon direct je borsten, of de jongens vinden je niet interessant. Het tegendeel is waar, maar door al die shit op het internet hebben die meisjes hun zelfrespect laten varen. Zó jammer, vind ik dat."

Uiteraard heeft Vergels het af en toe moeilijk als er een knappe meid foto's stuurt. De acteur is dan ook single. "Ik heb op mijn tanden moeten bijten, ja. Ik ben ook maar een man en soms zijn het echt heel knappe vrouwen. Maar ik weet: ze zijn niet verliefd op Mathias Vergels, maar op Lowie Bomans. Ik wil geen trofee zijn, waar ze mee opscheppen bij hun vriendinnen. Het is niet dat ik aseksueel ben, maar in scharrels heb ik echt geen zin."

08-11-2014 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Pink Floyd breekt meteen records

Nieuw album Pink Floyd breekt meteen records

http://oi57.tinypic.com/28a6eki.jpg

Vanaf vandaag ligt het nieuwe album van de legendarische Britse rockgroep Pink Floyd in de winkels: 'The Endless River'. Het is het eerste album in twintig jaar van Pink Floyd en waarschijnlijk ook het allerlaatste. Het album lijkt alle records te gaan breken. Op webwinkel Amazon is het al het meest bestelde album ooit.

08-11-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 treedt op tijdens MTV EMA's

U2 treedt op tijdens MTV EMA's

http://oi62.tinypic.com/1zxqg5x.jpg

De Ierse rockband U2 is op de valreep toegevoegd aan de line-up van de MTV EMA-show zondag in Glasgow. Het is de vierde keer dat het kwartet optreedt tijdens de uitreiking van de Europese muziekprijzen van MTV.

Eerder waren ze al op het prijzengala van het tv-station in Rotterdam (1997), Stockholm (2000) en Berlijn (2009).

U2 deelt zondag in de Schotse stad het podium met artiesten als Enrique Iglesias, Calvin Harris, Ariana Grande en Ed Sheeran. Nicki Minaj presenteert het festijn dat live wordt uitgezonden op MTV. De publieksprijzen worden voor de twintigste keer uitgereikt in zestien categorieën.

08-11-2014 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Osbournes' komen terug omdat Ozzy zich niets herinnert van eerste reeksen

'The Osbournes' komen terug omdat Ozzy zich niets herinnert van eerste reeksen

http://oi57.tinypic.com/w9fo1l.jpg

Ozzy Osbourne heeft groen licht gegeven voor een nieuwe achtdelige reeks van de realityshow 'The Osbournes' omdat hij zich niet kan herinneren wat er is gebeurd in de eerste vier reeksen, die tussen 2002 en 2005 werden opgenomen. Ozzy was toen immers de hele tijd dronken.

Dat liet zijn vrouw Sharon weten in de Britse talkshow 'Loose Women'. "Ozzy heeft dat besluit genomen. Hij zei dat hij de drie jaar dat we 'The Osbournes' lieten opnemen dronken was, maar dat hij nu een reeks nuchter wil meemaken". Sinds twee jaar is Ozzy nuchter, hij gaat elke dag naar een meeting van de AA.

De nieuwe reeks zal focussen op Ozzy en Sharon, maar ook hun kinderen Jack en Kelly zullen er aan meewerken. 'The Osbournes' was in 2003 de drukstbekeken serie ooit op MTV.

08-11-2014 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook drastische transformatie voor Eminem

Ook drastische transformatie voor Eminem

http://oi59.tinypic.com/rlcak6.jpg

Rapper Eminem treedt in de voetsporen van actrice Renee Zellweger door het publiek te choqueren met een ware metamorfose. Hij zag er woensdag erg moe en afgeleefd uit tijdens een speech in New York.

Voor de krant Wall Street Journal gaf de rapper een speech tijdens de Innovator Of The Year Awards. Hij droeg niet verrassend een muts, maar dat kon zijn uitgesproken jukbeenderen en verouderde huid niet verdoezelen. Hij leek helemaal niet meer op de guitige rapper in zijn eerste muziekvideo's. Ook al gaf hij een gelukkige en ontspannen indruk, toch vertoonde hij heel wat tekenen van vermoeidheid en ouderdom.

Het is geen geheim dat de rapper in het verleden met verslavingen geworsteld heeft. Hij nam te veel slaapmiddelen, dit richtte zoveel schade aan dat zijn organen dienst weigerden. Zo belandde hij in 2005 in een ontwenningskliniek en zette hij zijn muziekcarrière gedurende drie jaar op een laag pitje. In hetzelfde jaar is hij nog hervallen. Sindsdien is hij wel weer afgekickt, dit keer met succes. Het is niet duidelijk of zijn woelige verleden met zijn extreme metamorfose te maken hebben.

08-11-2014 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan wilde album maken met Beatles en Rolling Stones

Bob Dylan wilde album maken met Beatles en Rolling Stones

http://oi61.tinypic.com/5d8fpe.jpg

Bob Dylan wilde in de zomer van 1969 een album maken met The Beatles en The Rolling Stones, zo onthult producer Glyn Johns in zijn  nieuwe boek 'Sound Man', dat volgende week uitkomt. Zowel Keith Richards van The Stones als George Harrison vonden het een fantastisch idee, maar Paul McCartney en Mick Jagger waren categoriek tegen.

Weinig figuren in de rockgeschiedenis kunnen zo'n indrukwekkend cv voorleggen als Glyn JOhns. In de jaren zestig werkte de producer-engineer aan albums van de Rolling Stones (Beggars Banquet, Sticky Fingers, Let It Bleed), The Beatles (Let It Be, Abbey Road), The Who (Who's Next, Quadrophenia, The Who By Numbers), The Band (Stage Fright), Neil Young (Harvest), The Eagles (Desperado, On the Border), The Clash (Combat Rock) en te veel anderen om op te noemen. Zijn boek 'Sound Man' bulkt van de opmerkelijke anecdotes uit zijn 50-jarige carrière.

Wellicht het meest verrassende verhaal is zijn korte ontmoeting met Bob Dylan op een New Yorkse luchthaven. Johns was op rondreis met Jann Wenner, de oprichter van muziekblad Rolling Stone die net zijn baanbrekend interview met Bob Dylan achter de rug had.

"Dylan vroeg me naar het Beatles-album dat ik net had gemaakt en was vol lof over mijn werk met The Stones van de voorbije jaren", schrijft Johns. "Van mijn kant vertelde ik hoe we allemaal beïnvloed waren door zijn werk".

En toen liet Dylan de bom vallen. "Hij zei dat hij de idee had opgevat om een album met The Beatles en The Stones te maken", schrijft Johns verder. "Hij vroeg of ik wilde polsen of ze geïnteresseerd zouden zijn. Ik was helemaal ondersteboven. Kan je je voorstellen dat de drie grootste invloeden op de populaire muziek van het voorbije decennium samen een album zouden maken?".

Johns begon rond te bellen. "Keith en George vonden het een schitterend idee. Zij waren dan ook grote Dylan-fans. Ringo, Charlie en Bill waren het idee genegen, maar enkel als iedereen wilde meedoen. John weigerde niet vlakaf, maar hij was niet echt geïnteresseerd. Paul en Mick zeiden allebei categoriek nee".

Het plan ging dus niet door, hoewel Johns het al helemaal had bevroed. "We zouden het beste materiaal van Mick en Keith, Paul en John en Bob en George verzamelen en dan de beste ritmesectie uit beide bands selecteren bij elke song. Paul en Mick hadden wellicht gelijk dat het geen goed idee was, maar ik zou toen alles opgegeven hebben om het een kans te geven".

08-11-2014 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Clarke: "Spijtig dat ik die gasten van 2 Many DJ's zo leuk vind"

Dave Clarke: "Spijtig dat ik die gasten van 2 Many DJ's zo leuk vind"

http://oi61.tinypic.com/2vudouc.jpg

De legendarische radio-dj John Peel gaf hem de bijnaam 'The Baron of Techno', bij ons is hij naar eigen zeggen "nonkel Dave". Dave Clarke (46) zorgt er morgen met zijn donkere, funky technoset al voor de zeventiende keer voor dat het zweet van het plafond van de Red Room Flanders Expo druipt. De Brit die opgroeide in Brighton maar op zijn zestiende van huis wegliep, woont sinds zes jaar in Amsterdam. Een gesprek over het omstreden technogehalte van 'I Love Techno', de jenever die zijn naam draagt, drugs uiteraard, katten, honden, regeringen die besparingsmaatregelen treffen en de - "jammer genoeg"-  fijne kerels van 2 Many DJ's.

Hij is fris en monter als ik hem om negen uur 's ochtends aan de lijn krijg in Amsterdam. Het perfecte uur om hem te vragen naar de jenever die zijn naam draagt, een cadeautje voor zijn tiende passage op het Amsterdam Dance Event. "Het is een zachte jenever, niet te vergelijken met gin. De idee kwam van de man die sinds jaren mijn logo's en posters ontwerpt. De opbrengst van de Dave Clarke jenever gaat naar een project rond muziekscholen in Zuid-Afrika".

Hardcore
In 1990, hij opereerde toen onder de naam Hardcore, trad hij voor het eerst op in het buitenland, in de Richters Club in Amsterdam.

"Had ik het me toen kunnen veroorloven, ik was meteen naar Amsterdam verhuisd en dan zou ik nu Nederlands met je kunnen praten. Ik ben er trots op dat ik een Engelsman ben die zich Europeaan mag noemen. Amsterdam heeft alles: cultuur, geschiedenis, een zakelijke mentaliteit en een makkelijk bereikbare luchthaven met perfecte verbindingen. Elke week reis ik, de euro is een zegen, het vrij reizen door heel Europa maakt mijn leven makkelijker. En hier kan ik ook pork pies kopen, marmalades en zelfs marmite. Soms mis ik mijn vrienden, maar dan is er Skype en Facebook. Het Engelse platteland mis ik ook soms, maar niet de hooikoorts die ik er krijg".

08-11-2014 om 00:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Boer vndt vrouw': Geoffrey en Nathalie gaan trouwen

'Boer vindt vrouw': Geoffrey en Nathalie gaan trouwen

http://oi58.tinypic.com/3359iyx.jpg

Er is nog eens verkwikkelijk nieuws van het 'Boer zkt Vrouw'-front: Geoffrey De Raedt (19 jaar, uit Deinze) heeft 'zijn boerin' Nathalie Hellinckx (23 jaar, uit Merchtem) deze namiddag na zes maanden samenzijn ten huwelijk gevraagd en ze zei ja. Zijn voorbereidingen, het aanzoek en haar reactie zijn te zien in de laatste aflevering van 'Boer zkt Vrouw' op maandag 17 november.

08-11-2014 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belofte maakt schuld: Astrid post naaktfoto omdat Lau door mag

Belofte maakt schuld: Astrid post naaktfoto omdat Lau door mag

http://oi59.tinypic.com/2iw6gox.jpg

Van haar broer, welteverstaan. Astrid Bryan hield maar wat graag de Lau en zijn vriendin Roos in het vtm-programma 'Dansdate', maar ze besefte dat er een zetje van de stemmers thuis voor nodig ging zijn. Daarmede dat ze op Twitter beloofde een naaktfoto van de Lau te zullen posten als hij volgende week terug mocht komen. Lau en vriendin Roos gingen door en Vlaanderen wachtte vol spanning op bovenstaande foto.

08-11-2014 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemeens-Vlaamse documentaire maakt kans op Europese Oscar

Roemeens-Vlaamse documentaire maakt kans op Europese Oscar

http://oi58.tinypic.com/2igf8lu.jpg

De documentaire 'Waiting for August' van de Roemeens-Vlaamse regisseur Teodora Ana Mihai is genomineerd voor de European Film Awards. Dat meldt deredactie.be.

'Waiting dor August" is het debuut van de Roemeens-Vlaamse regisseur Teodora Ana Mihai en is vanaf deze week in de Belgische biscopen te zien. In de documentaire volgt Mihai een 15-jarig meisje dat voor haar zes broers en zussen moet zorgen terwijl hun moeder aan het werk is in Italië.

De documentaire ging in première op het Film Festival van Gent en won al verschillende internationale prijzen. De European Film Awards worden op 13 december uitgereikt in Riga.

06-11-2014 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch nog samen? Chris Martin zal première van Jennifer bijwonen

Toch nog samen? Chris Martin zal première van Jennifer bijwonen

http://oi60.tinypic.com/34y2wi9.jpg

Binnenkort gaat de derde film van 'The Hunger Games' in première in Londen. Natuurlijk kan hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence niet ontbreken op het evenement. Maar volgens vele bronnen zal ook Chris Martin erbij zijn om Jennifer te steunen. Zijn ze dan toch niet uit elkaar?

Het is een vraag die voorlopig niet eenduidig beantwoord wordt in showbizzland: zijn Jennifer Lawrence en Chris Martin nog samen of is hun breuk definitief? Volgens heel wat bronnen is het eerste antwoord nu weer het juiste. Zo zou zanger Chris Martin de première van de film 'Mockingjay' bijwonen. Wel staat vast dat Martin niet op de rode loper zal verschijnen, iets wat hij ook niet deed toen hij nog samen was met zijn ex Gwyneth Paltrow.

Ook is het waar dat het nieuwste showbizzkoppel even een punt achter hun relatie had gezet. Kort na de breuk werd Jennifer Lawrence echter weer vaak in de buurt van het huis van Martin gespot. Afwachten tot 10 november dus wanneer de film wordt voorgesteld.

06-11-2014 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pippa Middleton wordt correspondente voor NBC"

"Pippa Middleton wordt correspondente voor NBC"

http://oi61.tinypic.com/287dkxj.jpg

De Amerikaanse omroep NBC staat op het punt Pippa Middleton een baan als correspondente aan te bieden in het nieuwsprogramma 'Today Show'. De 31-jarige zus van de hertogin van Cambdrigde zou zelfs al een testitem opgenomen hebben. Dat zegt een bron tegen de New York Post.

Het netwerk zou volgens de insider in gesprek zijn met Pippa. Haar eerste tv-optreden in juni was een groot kijkcijfersucces. Daarin sprak ze met presentator Matt Lauer uitgebreid over haar relatie met haar beroemde zus Catherine, de vrouw van de Britse prins William. "Today heeft al een testitem met haar gemaakt in Utah. Als alles goed uitpakt, en daar lijkt het wel op, willen ze haar inhuren als correspondent", aldus de bron.

Eerder deden al geruchten de ronde dat Pippa als royaltyverslaggever aan de slag zou gaan, maar dat is volgens de bron niet het geval. Ze gaat vermoedelijk items maken over thema's als gezondheid en lifestyle. NBC ontkent vooralsnog in gesprek te zijn met Pippa over een baan als verslaggeefster.

06-11-2014 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel zwanger: 'timberbaby' verwacht in april

Jessica Biel zwanger: 'timberbaby' verwacht in april

http://oi61.tinypic.com/10716z8.jpg

Na weken van speculatie is het nu officieel: Justin Timberlake (33) en Jessica Biel (32) worden papa en mama. De 'timberbaby' wordt volgens US Weekly in april verwacht.

Jessica werd onlangs in LA gespot met een klein buikje. Dat voedde de geruchten over een baby. Een ingewijde meldde eind vorige maand aan RadarOnline dat de actrice in april is uitgerekend.

De vrienden van Jessica zijn blij dat het nieuws eindelijk is bevestigd. "Jessica trekt zich erg terug nu, maar het is geen geheim dat zij en Justin al enige tijd zwanger proberen te worden. Jessica is er klaar voor moeder te worden", vertellen ingewijden aan Hollywood Life.

Justin vond het vorig jaar nog te vroeg om aan kinderen te denken. "Ik ben helemaal niet tegen het idee van een kind, maar ik wil er nog even mee wachten", zei hij toen.

Het wereldberoemde koppel stapte twee jaar geleden in het huwelijksbootje.

06-11-2014 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Spacey speelt Richard Nixon in 'Elvis & Nixon'

Kevin Spacey speelt Richard Nixon in 'Elvis & Nixon'

http://oi61.tinypic.com/29zbreh.jpg

Kevin Spacey gaat de rol van Richard Nixon vertolken in een film over de ontmoeting die de president in 1970 in de Oval Office had met Elvis Presley. Michael Shannon gaat Elvis spelen.

In 1970 stond Elvis plots op het gazon voor het Witte Huis. Twee dagen eerder, na een ruzie met zijn vrouw en vader over zijn spilzucht, had hij voor  het eerst sinds zijn 21ste alleen zijn huis verlaten.

Hij gaf de president een antiek pistool cadeau en vroeg hem in te zweren als undercoveragent. Zo zou The King zich in de strijd tegen illegale drugs kunnen storten. Hij kreeg daadwerkelijk een badge van het FBI, weliswaar één voor gepensioneerde officieren.

De film wordt geregisseerd door Liza Johnson. In 1997 werd al een film over Elvis' ontmoeting met Nixon gemaakt. De foto van die ontmoeting is het meest opgevraagde beeld uit het Amerikaanse National Archive.

06-11-2014 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Gyllenhaal moet niets weten van Hollywood-glamour: "Ik heb niet eens een auto"

Jake Gyllenhaal moet niets weten van Hollywood-glamour: "Ik heb niet eens een auto"

http://oi60.tinypic.com/99f4vp.jpg

"Jake Gyllenhaal speelt in zijn nieuwste film 'Nightcrawler' een graatmagere freelance journalist die graag de touwtjes in handen heeft, maar ook in het échte leven is hij een controlefreak. Eentje die het poetsen bijna even ernstig neemt als het acteren. Wie al eens bij de acteur - wereldberoemd sinds zijn rol in 'Brokeback Mountain' - thuis is geweest weet dat alle kamers er altijd piekfijn bij liggen. Alle meubels staan perfect symmetrisch naast elkaar en in de keuken zou je zo van de vloer kunnen eten. "Mijn zus zegt dat ik te netjes ben, maar ik voel me goed wanneer alles schoon is."

En dat hij netjes is, merken we meteen wanneer hij voor onze neus staat in het Fairmont Hotel in Toronto. Jake draagt een zwarte blazer waar geen pluisje op te bespeuren is en zelfs zijn baard ligt er perfect getrimd bij. Zijn uiterlijk staat in schril contrast met de rol die hij in zijn nieuwste film 'Nightcrawler' vertolkt, een graatmagere freelance journalist met psychopathische trekken die met zijn camera achter auto-ongelukken, branden en moorden aangaat. Al heeft hij naar eigen zeggen één ding gemeen met zijn personage Lou Bloom, en dat is dat hij thuis graag de touwtjes in handen heeft. Geen poetsvrouwen, butlers of koks voor Jake, hij doet het gewoon allemaal zelf: "Mijn zus zegt dat ik te netjes ben, terwijl ik haar dan weer veel te slordig vind. Ik veeg mijn aanrecht altijd onmiddellijk af wanneer ik gekookt heb. Ik snap niet dat zo veel mensen dat gewoon een hele dag kunnen laten liggen! Ik voel me goed wanneer alles schoon is, ik ben op dat gebied een echte controlefreak."

Mama's auto
Jake verdeelt momenteel zijn tijd tussen New York en Los Angeles, waar hij een appartement en een huis heeft. Hoewel zijn bachelor pad in de Hills over drie slaapkamers, een zwembad en een prachtig panoramisch zicht beschikt, besloot de acteur eind september om zijn stulpje voor 3,5 miljoen dollar te koop te zetten. Zijn tijd brengt hij het liefst van allemaal in New York door, waar ook zijn zus Maggie en zijn mama wonen. Luxe zegt hem niet zo veel. Sterker: de 'bolide' waarmee hij af en toe in de Big Apple rondrijdt, is niet eens van hem: "Ik heb onlangs de Prius van mijn mama moeten lenen omdat ik zelf geen auto heb. Mijn hele familie deelt de auto die in de garage van mijn zus staat. Dat ding is ondertussen al veertien jaar oud. Ik heb verder nog twee fietsen en een moto. Ik weet niet eens van welk merk mijn fietsen zijn, ik kan je enkel vertellen dat ze zwart zijn!" (lacht)

Wat tijdens het interview nog het meest van allemaal opvalt, is dat Jake eigenlijk verrassend gewoon blijkt te zijn. In dure boetieks zal je hem niet snel tegen het lijf lopen, integendeel: Jake doet niets liever dan webshoppen, maar hij gaat enkel op zoek naar voorwerpen die hij ook echt nodig heeft. "Ik ben verslaafd aan Amazon Prime!", buldert hij. Zijn laatste aankoop? "Een aantal koffers zodat ik naar het Filmfestival van Toronto kon gaan."

Vrijgezel
Zijn carrière loopt als een trein en op financieel gebied hoeft hij zich nergens zorgen te maken, maar toch ontbreekt er nog steeds iets belangrijks in zijn leven: een grote liefde. Jake was in het verleden samen met een resem bekende Hollywoodsterren waaronder Kirsten Dunst, Natalie Portman, Reese Witherspoon, Olivia Wilde en Taylor Swift, maar die relaties liepen al snel op de klippen. Kieskeurig vindt hij zichzelf niet: "Het enige dat ik van mijn toekomstige vriendin verwacht is dat ze eerlijk is, trouw blijft en heel veel geduld met me heeft."

06-11-2014 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pittemse siert cover Playboy

Pittemse siert cover Playboy

http://oi59.tinypic.com/4sihpv.jpg

Stefanie Lisabeth (29) uit Pittem, die nu in Gent woont, siert in november de cover van de Playboy. Ze is niet aan haar proefstuk toe na eerdere fotoshoots voor mannenbladen P-magazine en Ché. "Mocht het niet artistiek zijn geweest, had ik het niet gedaan", vertelt Stefanie.

Wie de nieuwe Playboy in handen krijgt, herkent de Vlaamse Stefanie Lisabeth (29) uit Gent op de cover. Als Playmate voor de maand november deed ze een naaktshoot in het Amsterdamse Yab Yummuseum. Het gebouw deed in de jaren '80 dienst als luxebordeel met wereldfaam. "Mede door die locatie werd de fotoshoot echt kunstzinnig. Dat was ook een van de voorwaarden: het mocht niet gewoon plat naakt zijn. De shoot moest stijlvol blijven", vertelt Stefanie, wiens roots in Pittem liggen.

Familie

Haar familie heeft er alleszins niks op tegen dat heel Vlaanderen en Nederland haar deze maand in vol ornaat kan bewonderen in het naaktmagazine. "Ik ben 29 jaar, maar zou de Playboyshoot nooit hebben gedaan als mijn vader er tegen was geweest. Ik zou niet willen dat hij zich om mij moet schamen. Maar dat is niet het geval en zelfs mijn oma zag er geen graten in."

De onderhandelingen met Playboy lopen al een jaar, maar was pas twee maanden geleden zei Stefanie definitief 'ja'. "Nadat Lesley-Ann Poppe haar Playboyshoot had gedaan in een interieurzaak in Antwerpen vroegen de mensen aan de zaakvoerder of hij nog knappe vrouwen kende. Die man raadde mij aan en zo kwamen ze bij me terecht. Natuurlijk heb ik wel getwijfeld. Als je eenmaal in de Playboy hebt gestaan, draag je dat je hele leven mee. Het boekje gaat natuurlijk al lang mee en het heeft iets iconisch, maar de Playboy alleen definieert mij niet. Het is leuk meegenomen,maar ik ben meer dan dat", verzekert het model.

Schilderen

Stefanie is dan ook een echte duizendpoot. Ze is al tien jaar make-upartieste en maakt daarnaast al twee jaar schilderijen onder de naam 'Esselle'. Een van haar werken hangt momenteel in de hippe, Gentse zaak 'Heads or Tails'. "Mijn werken zijn visueel heel sterk en moeten dan ook voor zichzelf spreken. Natuurlijk moet ik nog wat diepgang kweken, maar dat komt wel met de tijd. Vaak schilder ik gezichten van vrouwen omdat ik dat het meest intrigerende deel vind. Dat heeft waarschijnlijk ook te maken met mijn job als make-upartiest", legt Stefanie uit.

Choopapahs

Maar bij het schilderen stopt het niet. De Pittemse heeft zich ook gespecialiseerd in het maken van choopapahs, kunstzinnige tepelnapjes in alle stijlen en soorten. "Ik heb er nu zelfs speciale gemaakt met een playboykonijntje op", lacht Stefanie. "Die tepelnapjes maak ik met de hand en daar kruipt dus veel werk in. Maar er is wel degelijk een markt voor en de reacties die ik krijg, zijn fantastisch. De afwerking is dan ook tot in de puntjes verzorgd. Ik ben een echte perfectionist. Ik verbind mijn naam aan die napjes, dus dan wil ik dat alles klopt. Ik ben nu aan het kijken om mijn creaties op grote schaal te verkopen."

Single

Waar Stefanie zichzelf ziet binnen tien jaar? "Wie weet, misschien woon ik dan weer op een boerderij in het landelijke Pittem", giechelt Stefanie. "Ik sta daar niet bij stil. Ik weet ook niet wat mijn Playboyverhaal uiteindelijk zal betekenen. Ik heb de foto's zélf ook nog niet gezien. Maar goed, mijn motto is: je kunt alleen spijt hebben van dingen die je niet hebt gedaan."

Voor mannelijke lezers die hun kans schoon zien: Stefanie is nog single. "Maar met complimentjes over mijn uiterlijk zullen mannen mij niet charmeren. Ik ben meer dan alleen een mooi meisje. Mannen die denken dat ik de typische, ideale huisvrouw ben, zijn aan het foute adres", besluit ze.

06-11-2014 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian de Palma in running voor remake 'De Zaak Alzheimer' met Al Pacino

Brian de Palma in running voor remake 'De Zaak Alzheimer' met Al Pacino

http://oi61.tinypic.com/qp5ni0.jpg

Regisseur Brian de Palma is in de running om een remake te maken van de Belgische thriller 'De Zaak Alzheimer'. Dat melden Amerikaanse filmbladen. De hoofdrol in de Amerikaanse versie zou voor Al Pacino zijn.

'De Zaak Alzheimer' van regisseur Erik Van Looy, naar het gelijknamige boek van Jef Geeraerts uit 1985, vertelt over twee detectives die in Antwerpen jagen op een dementerende huurmoordenaar. Deze heeft echter één laatste opdracht die hij perse wil voltooien voordat de ziekte hem belet zijn werk te blijven doen: een netwerk van pedofielen opdoeken. De hoofdrollen in de Nederlandstalige versie, die in 2005 de Belgische Oscarinzending was, werden gespeeld door Jan Decleir, Koen De Bouw en Werner De Smedt.

De film werd een kassucces in Vlaanderen: meer dan 750.000 mensen gingen ervoor naar de bioscoop. In de Verenigde Staten werd de film in 2005uitgebracht onder de titel 'The Memory of a Killer'. De film staat in de top van best bekeken Belgische films aller tijden.

De Amerikaanse versie krijgt de titel 'Retribution' en speelt zich af in Philadelphia. Het wordt de derde maal dat De Palma en Pacino (allebei 74) samenwerken. Eerder maakte het duo de klassiekers 'Scarface' (1983) en 'Carlito's Way' (1993).

06-11-2014 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sam Smith zingt titelsong nieuwe James Bond-film"

"Sam Smith zingt titelsong nieuwe James Bond-film"

http://oi57.tinypic.com/29wphlv.jpg

Sam Smith zou zijn gevraagd de titelsong van de nieuwste James Bond-film te zingen. Dat meldt New York Post. De 'Stay With Me'-zanger zou de voorkeur hebben gekregen boven Lana Del Rey.

Hoewel Del Rey alles in de strijd zou hebben gegooid, is de Brit naar verluidt als beste kandidaat uit de bus gekomen na gesprekken met filmproducent Barbara Broccoli. Een woordvoerder van de artiest liet aan New York Post weten het nieuws niet te kunnen bevestigen.

De nog titelloze nieuwe Bond-film, met opnieuw Daniel Craig in de hoofdrol, moet in november volgend jaar uitkomen.

05-11-2014 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orkestleider James Last (85) met spoed geopereerd

Orkestleider James Last (85) met spoed geopereerd

http://oi59.tinypic.com/23h5auu.jpg

De 85-jarige Duitse muzieklegende James Last is wegens een acute darmontsteking met spoed geopereerd. "Dankzij die dringende operatie, die drie uur duurde, kon hij gered worden", aldus zijn manager en lijfarts Bodo Eckmann aan het boulevardblad Bild. "De situatie was zeer ernstig."

"Op mijn leeftijd kan men al eens ziek worden", liet Last zelf weten. "En deze ervaring toonde me: ook mij kan het eens treffen."

Enkele weken geleden nog werd de orkestleider, tot 1965 nog bekend als Hans Last, al in de Verenigde Staten geopereerd, aldus een andere manager aan het Duitse persbureau dpa.

Intussen is Last terug in Hamburg en alweer druk bezig met de voorbereidingen van een tournee die in maart 2015 van start gaat.

De artsen hebben bij Last een diverticulitis - een acute ontsteking van de dikke darm - vastgesteld.

05-11-2014 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!