Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps, Kristen Stewart, wat komt daar piepen?

Oeps, Kristen Stewart, wat komt daar piepen?

http://oi62.tinypic.com/2hqey54.jpg

Toeval of niet? Die vraag houdt de Hollywoodliefhebbers bezig nadat ook Kristen Stewart een zogenaamde 'wardrobe malfunction' - lees: nip slip - voorhad. Drie dagen eerder liet Jennifer Lawrence ook al méér zien dan ze wou. Al kunnen we dat laatste natuurlijk in vraag stellen. De drang naar aandacht is immers gigantisch in Hollywood.

Een stijlvol wit kleed zonder bandjes droeg Kristen Stewart ter gelegenheid van de Hollywood Film Awards gisteren. Met een doorzichtig, zilveren coltopje erover. Maar dat was niet voldoende om alles te verhullen toen Stewart het podium op moest om haar medespeelster in 'Still Alice', Julianne Moore, in de bloemetjes te zetten met een award.

Lawrence achterna
En dan gaat Hollywood al snel vergelijkingen trekken met het gelijkaardige accidentje van Jennifer Lawrence afgelopen dinsdag op de première van 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1' in Londen. Dat zorgde voor meer buzz dan gewoonlijk en ook Kristen Stewart zou wat extra aandacht voor haar persoontje en haar projecten kunnen gebruiken, zo klinkt het. Sinds het einde van 'Twilight', nu alweer twee jaar geleden, kregen de films van de ex van Robert Pattinson immers nog niet veel positieve pers.

Rivaliteit met Jennifer?
En er heerst wel wat concurrentie tussen de twee sterren die ongeveer gelijktijdig aan het firmament begonnen te schijnen. Lawrence lijkt op een veel beter blaadje te staan bij de Hollywoodpers. Bovendien zou Stewart tegenwoordig daten met Nicholas Hoult, de ex van Lawrence.

15-11-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda van Milk Inc. bevallen van dochtertje Lio

Linda van Milk Inc. bevallen van dochtertje Lio

http://oi62.tinypic.com/rj4opl.jpg

Linda Mertens, de zangeres van Milk Inc., is vanochtend bevallen van een dochtertje. Ze gaf het meisje de naam Lio.

Linda stuurde weekblad Story het nieuws met het volgende gedichtje: "Na negen maanden bij mama logeren, kon ik mijn kontje niet meer keren! Ik kon het niet meer houden, ik moest en wou zien wie die nachtegaal aan de andere kant was. Ik ben een flinke meid, ik weeg 2,990 kg en ben 50 cm groot en mijn naam is Lio!"

15-11-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke familie woont Te Deum bij in Brusselse kathedraal

Koninklijke familie woont Te Deum bij in Brusselse kathedraal

http://oi60.tinypic.com/2r57nuh.jpg

In de Brusselse Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal hebben een aantal leden van de koninklijke familie zaterdagvoormiddag het traditionele Te Deum naar aanleiding van Koningsdag bijgewoond. Het ging om koningin Paola, prinses Claire en prinses Astrid en haar echtgenoot. Koning Filip en prinses Mathilde waren, zoals de gewoonte het wil, niet aanwezig omdat de koning zichzelf niet kan vieren maar ook koning Albert en prins Laurent verschenen niet.

Het grauwe en natte weer had er ook voor gezorgd dat er slechts enkele tientallen mensen rond de kathedraal verzameld waren. Die bezorgden het koninklijk gezelschap desondanks een warm welkom. Aartsbisschop Leonard drukte in zijn toespraak zijn dankbaarheid uit voor de politici die zich inzetten voor 's lands belang.

Zaterdagnamiddag woont een deel van de koninklijke familie de viering van Koningsdag in het federaal parlement bij. De burgerlijke plechtigheid staat in het teken van duurzame ontwikkeling en stelt verschillende burgerinitiatieven rond dat thema in de kijker.

15-11-2014 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dertigtal rock- en popzangers in de studio voor Band Aid

Dertigtal rock- en popzangers in de studio voor Band Aid

http://oi58.tinypic.com/15yg4yr.jpg

Een dertigtal pop- en rockzangers en -zangeressen zijn vandaag samengetroept in een studio in Londen om een nieuwe Band Aid single op te nemen. De opbrengsten van de nieuwe song zijn bestemd voor de bestrijding van de ebola-epidemie in West-Afrika.

Dertig jaar na zijn eerste plaat ten voordele van een hongerig Afrika is de Ierse rockzanger Bob Geldof opnieuw de drijvende kracht van het initiatief. Vanochtend is een schare van artiesten samengekomen in Londen, en de namen zijn niet min: Bono, Chris Martin, Harry Stiles van One Direction, Robert Plant, Rita Ora, Sinead O'Connor, Ellie Goulding, Sam Smith, leden van Bastille, Underworld, Elbow en Disclosure, allemaal willen ze hun steentje bijdragen voor Band Aid 30.

Alle sterren zetten hun beste beentje voor voor een vierde versie van "Do They Know It's Christmas", oorspronkelijk in 1984 geschreven door Bob Geldof en Midge Ure, zanger van Ultravox. Sir Bob en Midge Ure benadrukken dat de woorden over honger in de nieuwe versie van zijn vervangen om de luisteraar attent te maken op de ziekte die zoveel slachtoffers in Afrika maakt. Het project heeft niets te maken met nostalgie, benadrukten beide muzikanten. Het moet geld opleveren voor de strijd tegen de virusziekte.

Het uiteindelijke resultaat wordt morgenavond aan het publiek bekendgemaakt tijdens de tv-uitzending van "The X Factor". De single kost 1,20 euro en kan vanaf maandag gedownload worden. Binnen drie weken wordt de cd verkocht aan 5 euro.

Van de versie uit 1984 werden 3,7 miljoen exemplaren verkocht, wat 8 miljoen pond (10 miljoen euro) voor Ethiopië opleverde. Voor die single leenden onder meer George Michael, Bono, Duran Duran en Bananarama hun stem. Later kwamen er nog andere versies, in 1989 met de stemmen van onder meer Jimmy Sommerville, Chris Rea, Cliff Richard en Kylie Minogue, en in 2004 met Radiohead, Bono, Robbie Williams en Chris Martin.

15-11-2014 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones regelen conflict met verzekeringen na afgelaste shows

Rolling Stones regelen conflict met verzekeringen na afgelaste shows

http://oi60.tinypic.com/1hv2tc.jpg

De Britse band The Rolling Stones heeft een regeling getroffen met de verzekeringen in verband met afgelaste shows in Australië en Nieuw-Zeeland na de zelfmoord van L'Wren Scott, vriendin van zanger Mick Jagger, in maart. Dit heeft een woordvoerder van de groep vrijdag bekendgemaakt.

Voor ze op tournee gingen in Australië en Azië, sloten de Stones een verzekeringscontract in verband met financiële verliezen bij het afgelasten en herschikken van concerten tengevolge van de dood van een geliefde.

Vier weken geleden startte de verzekeringsmaatschappij een rechtszaak, om niet te hoeven te betalen. Ze voerde aan dat Scott zichzelf van het leven had benomen, wat impliceert dat haar dood niet zo onverwacht was en dus niet door de polis is gedekt.

Toen de zaak begin vorige week in de openbaarheid kwam, was de zaak tussen de verzekeringsmaatschappij en de Stones reeds geregeld, aldus een woordvoerder van Jagger die geen verdere details wilde geven.

15-11-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAS-grondlegger Eric Antonis overleden

MAS-grondlegger Eric Antonis overleden

http://oi58.tinypic.com/2ly1jpi.jpg

Voormalig Antwerps schepen van Cultuur en grondlegger van het Museum Aan de Stroom (MAS) Eric Antonis is vannacht overleden. Hij kreeg vorige week een hartstilstand en lag sindsdien in het ziekenhuis. Hij werd 73 jaar.

Hij raakte bij het grote publiek bekend als intendant van het project Antwerpen Culturele Hoofdstad van Europa 1993 en stond aan de wieg van onder meer de Zomer van Antwerpen en het Museum aan de Stroom (MAS).

Na het succes van Antwerpen '93 raakte Antonis bij de gemeenteraadsverkiezingen van 1994 verkozen als onafhankelijke op een lijst van CVP en VU. Hij werd schepen van onder meer Cultuur en zette in die functie de modernisering van de Antwerpse theatergezelschappen door. Ook het twee maanden durende stadsfestival Zomer van Antwerpen werd onder zijn hoede een succesverhaal.

MAS

Zijn grootste verwezenlijking zou echter pas na zijn pensioen volledig gerealiseerd raken. Antonis ijverde immers jarenlang voor een nieuw groot stedelijk museum in de oude havenbuurt het Eilandje, maar dat dossier sleepte om onder meer financiële redenen lang aan. Uiteindelijk kon het MAS dan toch in 2011 geopend worden, waarna het zowel bij critici als op het vlak van bezoekersaantallen een succes werd.

De stad Antwerpen heeft vandaag om 14 uur een rouwregister voor Antonis geopend. Dat document ligt niet in het stadhuis, maar op het gelijkvloers van het MAS. Het rouwregister is elke dag behalve maandag toegankelijk van 9.30 uur tot 17 uur en dat tot aan de begrafenis.

"Antwerpen verliest een monument"

Huidig Antwerps cultuurschepen Philip Heylen (CD&V), die in 2004 in die functie Eric Antonis opvolgde, verliest met Antonis persoonlijk "een mentor en een vriend", zo laat hij in een reactie weten. "Eric was een cultuurminnaar pur sang, met een groot hart voor de theaterkunsten", zegt Heylen. "Hij begreep als eerste dat grote culturele evenementen een uitstekende vorm van citymarketing waren en hij plantte vele cultuurzaadjes waarvan we tot vandaag de vruchten plukken. Antwerpen verliest een monument."

Volgens Heylen is het Museum aan de Stroom (MAS) op het Eilandje slechts één van de vele realisaties van Antonis die een blijvende stempel drukken op het cultuurbeleid van Antwerpen. "De stadstheaters konden weer floreren onder zijn stuwend enthousiasme, hij hertekende het Antwerpse museumlandschap, het Felixpakhuis maakte hij tot het levend geheugen van de stad en met de verhuizing van de stadsbibliotheek naar het De Coninckplein blies hij die buurt nieuw leven in", somt hij op. "Het was voor mij een voorrecht en een grote eer dat ik in zijn voetsporen mocht treden."

Heylen ziet Antonis tot slot ook als een "atypisch politicus", omdat hij hem voor de vooraf geplande fakkeloverdracht als schepen in 2004 een jaar lang liet meelopen om alle cultuurmakers en cultuurinstellingen van de stad grondig te leren kennen. "Hij was de leermeester die elk beginnend politicus zich zou kunnen dromen", besluit Heylen.

Politieke reacties

Ook op Twitter regent het reacties op het overlijden van voormalig Antwerps cultuurschepen Eric Antonis, vooral uit de politieke wereld. Zo roemt minister-president Geert Bourgeois (N-VA) hem als "bezieler van het MAS en groot schepen van cultuur", terwijl vicepremier Kris Peeters (CD&V) het heeft over een "cultuurbaken voor Vlaanderen". Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) noemt Antonis dan weer "een bezielend en inspirerend man. Zette Antwerpen mee op de kaart als cultuurstad".

Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) reageert eveneens verslagen op het nieuws. "Met het overlijden van Eric Antonis verliest Vlaanderen een van zijn meest actieve bezielers van de kunsten van de laatste vier decennia. Een kunst- en cultuurminnend man die bijzonder veel betekend heeft voor de sector, en tevens een gewaardeerd politicus", zo brengt Gatz hulde aan Antonis.

Volgens Gatz was Antonis een man met een grote verdienste in de cultuursector, gekend voor zijn gedrevenheid en engagement. "Op zijn palmares staan bekende verwezenlijkingen als Antwerpen '93, Het Zuidelijk Toneel, De Warande, de Zomer van Antwerpen en het MAS", zo onderstreept de minister.

"Zijn expertise, zijn visionaire aanpak, de rust en wijsheid die hij uitstraalde, zullen hard gemist worden. Zijn gedrevenheid en engagement hebben een sterke indruk op me nagelaten. Hij was de man die cultuurvernieuwing in Vlaanderen gestalte gaf. Ik wens de familie, vrienden en kennissen van Eric veel sterkte toe in deze moeilijke periode" zegt Minister Gatz.

Tot slot bedankte Gats Antonis ook op twitter voor alles wat hij voor de culturele sector deed.

Antwerpenaren

Ook verschillende bekende Antwerpenaren en Turnhoutenaren betreuren het overlijden van Antonis. "Een groot verlies voor onze stad", verwoordt Antwerps gemeenteraadslid en Europees parlementslid Kathleen Van Brempt het. "Een groot Antwerpenaar is heen gegaan. Helaas", vindt ook ex-reclamemaker Wim Van Hees van de Antwerpse actiegroep Ademloos. Turnhouts journalist Karl Van den Broeck (ex-Knack en De Morgen, nu Apache.be) houdt het op "Eric Antonis overleden. Vreselijk nieuws."

15-11-2014 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een gentleman: prins Harry is redder in nood

Wat een gentleman: prins Harry is redder in nood

http://oi57.tinypic.com/2j8hfs.jpg

Niet moeilijk dat de prins Harry een van 's werelds meest begeerde vrijgezellen is. De Britse royal is het toonbeeld van de perfecte gentleman, zoals gisteren nog maar eens bleek tijdens een militaire parade.

Het was nogal winderig gisteren tijdens de militaire parade in Suffolk. Prins Harry woonde de gelegenheid van de Britse luchtmacht bij in militair kostuum, en gaf er ook een speech. Bij het inspecteren van de troepen was er echter ook even tijd om de redder in nood te spelen. Toen de hoed van een dame gevat werd door de wind, voelde Harry zich allerminst te goed om de hoed te vangen en terug te geven aan de dankbare vrouw. En ze kreeg er nog een stralende glimlach bovenop.

15-11-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is Mick Jaggers gezicht na zelfdoding vriendin en meer dan 50 jaar rock 'n roll

Dit is Mick Jaggers gezicht na zelfdoding vriendin en meer dan 50 jaar rock 'n roll

http://oi60.tinypic.com/2cq1bbl.jpg

Mick Jagger worstelt momenteel met een keelinfectie, is een rechtszaak verwikkeld na de zelfdoding van zijn vriendin en dat eist zijn tol. Close-ups van zijn gezicht maken duidelijk dat een carrière van meer dan 50 jaar in de rockindustrie zijn sporen heeft nagelaten bij de 71-jarige ster.

Toch bleek eerder deze week in Sydney dat Mick nog altijd een brok energie is toen hij een optreden van 90 minuten al dansend wist vol te houden. Hij bracht een emotionele speech voor Australische fans op het podium: "Bedankt om zo geduldig te zijn en op ons te wachten. Het is geweldig om hier te zijn. Vanavond zijn 103 van mijn Australische familieleden hier." Jaggers moeder werd namelijk in 1913 in Australië geboren. Een reeks concerten in Oceanië van zijn band Rolling Stones werd uitgesteld na de zelfdoding van Jaggers vriendin in maart. Hij was toen 13 jaar samen met modeontwerpster L'Wren Scott. 

De band daagt nu zijn verzekeraars voor de rechter omdat ze weigeren 8 miljoen pond aan schadevergoedingen te betalen. Die kosten zijn een gevolg van het uitstellen van de concerten. De Stones zeggen dat Jagger in maart met een accute traumatische stressstoornis kampte en daarom een maand niet kon optreden. Hierdoor worstelde hij met flashbacks, nachtmerries en schuldgevoelens. Maar de verzekeraars beweren dat hun claims zelfdoding niet dekken. Ze suggereren ook dat de stress waarmee de frontman kampte niet enkel een gevolg van de dood van zijn partner was.

15-11-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitschuivertje van de kapper, Robert Pattinson?

Uitschuivertje van de kapper, Robert Pattinson?

http://oi57.tinypic.com/2vbokl1.jpg

Een Jommekeskapsel met een vreemd streepje achteraan, acteur Robert Pattinson ging gisteren in Beverly Hills met erg vreemde looks op stap.

In zijn Twilight-dagen dweepten heel wat tienermeisjes met de prachtige lokken van Robert Pattinson. Maar nu leek zijn kapper iets te enthousiast met het scheermesje. Door zijn afgeschoren nek leek het idool van tienermeisjes erg op stripfiguur Jommeke. Heel wat Twitteraars vragen zich ook af wat dat streepje daar achteraan doet.

Pattinson verscheen alleen op het GO GO Gala, nadat hij heel wat tijd met zijn nieuwe liefde FKA Twigs heeft doorgebracht. De twee werden al regelmatig samen op dates gespot. Na een pijnlijke breuk met actrice Kristen Stewart heeft Robert zijn privéleven lang afgeschermd van de pers. Maar nu lijkt hij weer klaar om zijn liefde van de daken te schreeuwen.

15-11-2014 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie: "Plasincident gênantste moment ooit"

Fergie: "Plasincident gênantste moment ooit"

http://oi62.tinypic.com/67s780.jpg

Fergie moest in 2005 zo nodig plassen dat ze het niet meer op kon houden en op het podium in haar broek plaste. Een moment dat ze nooit zal vergeten. "Het gênantste moment in mijn leven", blikt de 39-jarige zangeres terug in een interview met radiostation Hot 97.

Foto's van de natte plek in de broek van de Black Eyed Peas-zangeres gingen de hele wereld over. "We waren laat voor het optreden. Het was een vrijdag en het was enorm druk op de weg. We moesten meteen beginnen, 'Let's Get It Started' was het eerste nummer. Ik rende vol adrenaline springend en dansend over het podium en toen... Ik zou willen dat het nooit gebeurd was. Het was zo gênant."

15-11-2014 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae toont scan gebroken voet tijdens optreden

Stromae toont scan gebroken voet tijdens optreden

http://oi62.tinypic.com/2rrp3c6.jpg

Onze nationale trots Stromae werd gisteren als een held onthaald tijdens zijn eerste van drie concerten in het Brusselse Paleis 12. En hoe wervelend die passage ook was, de zanger opende met 'slecht nieuws'. "Eigenlijk gaat het niet uitstekend", klonk het. "Ik heb mijn voet bezeerd en mag eigenlijk een maand niet dansen van de dokter. Gelukkig kan ik wel nog zingen", klonk het met een ondeugende knipoog. Vanavond zei hij dan tegen het publiek: "Ah, jullie geloven niet dat mijn voet gebroken is?" en toonde hij vervolgens ten bewijze de scan met zijn echte naam 'Paul Van Haver' erop.

De rest van de avond gisteren was een aaneenschakeling van doldwaze onderbrekingen. Na tal van omzwervingen genoot hij zichtbaar van zijn bezoek aan ons land. "Compatriottes, landgenoten, Bruxelloises, Bruxellois... Belges", zijn glimlach sprak boekdelen.

Na het laatste concert in Brussel, vliegt Stromae naar Parijs waar een uitverkocht Bercy hem opwacht. Daarna volgen Amsterdam, Moskou, Milaan, München, Milaan, Londen en Rome.

15-11-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Pat Krimson moet afhaken voor 'Slimste Mens'

Zieke Pat Krimson moet afhaken voor 'Slimste Mens'

http://oi62.tinypic.com/2zio9sh.jpg

Patrick Claesen (49), beter bekend als 'Patje Krimson', zal dit jaar niet 'De Slimste Mens ter Wereld' worden. Hij moet wegens gezondheidsproblemen afhaken. Zijn plaats wordt ingenomen door de onbekende Pedro Elias (40), die ooit zelfs aan de quiz meewerkte en gisteravond zijn schermdebuut maakte in 'Bloot en Speren'.

Hij was negen jaar een van de creatieve breinen achter tv-programma's als 'De Slimste Mens ter Wereld' - waar hij niet meer aan meewerkt - en 'Scheire en de Schepping', woont in Berchem samen met zijn vriendin, zoon en hond, en heeft naar eigen zeggen een aantal angststoornissen.

Hij vierde gisteren zijn 40ste verjaardag, het heuglijke nieuws dat zijn eerste literaire werk 'Van den Hond' een tweede druk krijgt én zijn grote tv-debuut naast Sofie Lemaire in het nieuwe VIER-programma 'Bloot en Speren'. Maar 's nachts kan Pedro Elias wel niet meer slapen nu hij weet dat hij Chinese vrijwilliger is om de zieke Patje Krimson binnenkort te vervangen in 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Pedro Elias in, Patrick 'Patje Krimson' Claesen uit. Voor de Limburger komen de gezondheidsproblemen bijzonder ongelegen. Afgelopen zomer was hij één van de eerste namen die bekendraakten van het lijstje deelnemers aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Pas enkele weken geleden raakte bekend dat hij lijdt aan glaucoom, een aandoening die gezichtsvelduitval veroorzaakt en tot blindheid kan leiden.

15-11-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer aanwijzingen dat Werchter week vroeger valt voor Foo Fighters

Nog meer aanwijzingen dat Werchter week vroeger valt voor Foo Fighters

http://oi62.tinypic.com/314cglx.jpg

Het ziet er steeds meer naar uit dat Werchter een week vroeger start voor Foo Fighters. De band rond Dave Grohl heeft een tournee aangekondigd en die eindigt -al dan niet toevallig- op 23 juni, amper twee dagen voor de start van Rock Werchter.

Foo Fighters trappen hun tournee af  in Sunderland op 25 mei, op 27 mei treden ze op in Manchester. Op 19 en 20 mei geven ze concerten in het Wembley-stadion in Londen. Het voorlopig laatste concert is op 23 juni in Edinburgh. Net op tijd dus voor een bezoekje aan Werchter, dat van 25 tot 28 juni loopt.

Dat Werchter een week vroeger wordt georganiseerd, valt niet bij iedereen in de smaak. Zo zijn de examens in het secundair en hoger onderwijs nog aan de gang in die week.  

13-11-2014 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedenker The Simpsons geeft volledige fortuin weg

Bedenker The Simpsons geeft volledige fortuin weg

http://oi61.tinypic.com/qs5lxk.jpg

Twee jaar geleden kreeg Sam Simon, een van de bedenkers van The Simpsons, te horen dat hij aan een terminale vorm van darmkanker leed. Sindsdien treft hij regelingen om zijn hele fortuin - zo'n 100 miljoen dollar - weg te schenken.

Het gigantische fortuin zal voornamelijk naar organisaties gaan die dieren in nood helpen. Zo werkt hij nauw samen met de oprichtster van PETA, Ingrid Newkirk. "Mijn liefde voor dieren is gebaseerd op het feit dat deze beestjes niet voor zichzelf kunnen opkomen, hoewel ze evengoed voelen en denken als wij", verklaart Simon. "Dus vind ik het onze verantwoordelijkheid om hen te helpen."

De 59-jarige man heeft het grootste deel van zijn fortuin overgedragen aan de Sam Simon Foundation, die het zal beheren. Naast de dierenorganisaties steunt de Foundation ook families in nood en hulphonden.

Ondanks zijn terminale ziekte heeft Simon zich nog nooit zo gelukkig gevoeld. "Ik ben omgeven door mensen die me graag zien en voor me zorgen. Dat voelt geweldig en dat is geluk."

13-11-2014 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty wil andere verslaafden helpen

Pete Doherty wil andere verslaafden helpen

http://oi62.tinypic.com/oppild.jpg

Pete Doherty verblijft momenteel in een kliniek in Thailand om definitief van zijn heroïneverslaving af te komen. The Libertines-zanger heeft daar verteld dat hij graag andere drugsverslaafden wil helpen, laat een medewerker van de Hope Rehab in Bangkok aan NME weten.

"Pete is niet alleen een getalenteerd muzikant, hij is ook iemand met een sterke persoonlijkheid die mensen veel te bieden heeft. Hij heeft laten weten dat hij graag andere mensen die worstelen met hun verslaving wil helpen." Pete zou behoorlijk serieus zijn met zijn plannen, zo wil hij graag gaan samenwerken met de Hope Rehab.

Doherty zit al een maand in de Thaise kliniek. Pete liet zich twee jaar geleden ook al eens opnemen in een kliniek in Thailand.

13-11-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lorde is boos omdat Diplo lacht met Taylor Swifts kont

Lorde is boos omdat Diplo lacht met Taylor Swifts kont

http://oi59.tinypic.com/29erhxx.jpg

Dj Diplo heeft zich de woede van Lorde op de hals gehaald. De Nieuw-Zeelandse zangeres heeft flink uitgehaald naar het vriendje van Katy Perry, nadat hij de billen van Taylor Swift belachelijk had gemaakt op Twitter.

Diplo twitterde woensdag dat iemand Taylor Swift 'aan een kont moet helpen'. De dj voegde vervolgens de daad bij het woord door een fonds te beginnen. Hij hoopt 3000 dollar op te halen, maar tot nu toe is er niet meer dan 45 dollar gedoneerd. Het vriendje van Katy Perry noemt het de 'bezorg Taylor Swift een kont-campagne'.Taylors beste vriendin Lorde pikte dit niet. ''@diplo misschien moeten we dan gelijk iets aan je kleine penis doen, als we toch bezig zijn'', twitterde Lorde vandaag.

13-11-2014 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het eerst blanke pieten in Nederlands Sinterklaasjournaal

Voor het eerst blanke pieten in Nederlands Sinterklaasjournaal

http://oi62.tinypic.com/25psob5.jpg

De zwartepietendiscussie heeft in Nederland geleid tot een opmerkelijke wijziging in het Sinterklaasjournaal. Naast zwarte en donkerbruine exemplaren huppelden voor het eerst ook blanke pieten door het beeld. Ze waren niet op de stoomboot te zien, maar wel aan wal als hulppiet.

Aan het verhaal werd een handige draai gegeven: de huispiet van Sinterklaas stelde vast dat er op het schip geen enkele collega te bespeuren viel, nadat ze gisteren van boord gesprongen waren. De burgemeester van Gouda kwam vervolgens met een handige oplossing op de proppen. "Er komen nieuwe pieten die les zullen krijgen van opa-piet."

Zo gezegd zo gedaan: in de pietenfabriek hielpen witte pieten met cadeautjes in te pakken. Er vielen ook blanke pieten door de schoorsteen, waarna ze met wat roetvegen op hun gezicht uit een deur in de schoorsteen stapten. "Het belangrijkste is dat jij door de schoorsteen kunt, de kleur van de piet is bijzaak", oordeelde de hoofdpiet 'wijs'.

Op social media werd tijdens en vlak na de uitzending wisselend gereageerd. Sommigen betreurden dat de "traditie getorpedeerd werd" en spraken van huilende kinderen op de bank. Anderen stelden dat de Stichting Nederlandse Publieke Omroep logischerwijs zwicht voor de tegenstanders van zwarte piet. "Onze kinderen vonden de verschijning van de nieuwe pieten wel grappig", klonk het.

13-11-2014 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te stoppen: Kim K. post nog méér naaktfoto's

Niet te stoppen: Kim K. post nog méér naaktfoto's

http://oi57.tinypic.com/sqika1.jpg

Paper Magazine heeft nog meer foto's van de geoliede naaktshoot met Kim Kardashian gepubliceerd op hun website. Het gaat in dit geval om een zogenaamde 'full frontal' en een beeld van haar zijkant, waardoor de realityster van bijna elke kant te bewonderen is. En zij is lang niet alleen, natuurlijk. Herken jij nog deze collega's van haar in onze Cover Quiz?

Een dag nadat de voorpagina van de nieuwe editie van het blad werd onthuld met de blote achterkant van de realityster, is nu ook Kims zijkant en voorkant volledig te zien. Ze ziet er op de foto's precies zo uit als in het echt, verzekert het artistiek verantwoorde tijdschrift. "Behalve dat ze kleiner is dan dat ze op de foto's lijkt." Verder beschrijft het artikel het sprookjesachtige uiterlijk van Kardashian. "Ze is een mooi anime-karakter dat tot leven is gekomen."

Kim deelde zelf eerder ook de voorpagina's van de foto's. "Het is een grote eer om te werken met de legendarische Jean-Paul Goude! Deze zijn in Parijs genomen", schrijft ze op haar Instagram. "Kan niet wachten tot jullie de hele uitgave kunnen zien."

13-11-2014 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono ontsnapt op het nippertje aan vliegtuigcrash

Bono ontsnapt op het nippertje aan vliegtuigcrash

http://oi59.tinypic.com/28887ig.jpg

Een doodgewoon vluchtje van Dublin naar Berlijn had voor U2-frontman Bono gisteren fout kunnen aflopen, toen een luik uit de achterkant van het vliegtuig viel. Op dat moment vloog het toestel op zo'n 4000 meter hoogte boven Duitsland, zo meldde de Berliner Zeitung.

De piloten die de rockster en vier van zijn vrienden vervoerden, merkten overigens pas na de landing dat er iets mis was. Ze hadden wel een geluid gehoord dat deed denken aan turbulentie, maar dat er een luik ontbrak, hadden ze niet verwacht.

De zanger en zijn vrienden schrokken wel toen ze een flinke bons hoorden. Maar toen het vliegtuig onverstoorbaar door vloog, namen ook zij aan dat het geen probleem was.

Na de landing bleek dat het gezelschap ook nog eens kon fluiten naar de bagage; die was met het luik naar beneden gevallen. Waar de spullen terecht zijn gekomen, is nog niet duidelijk.

13-11-2014 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-reeks 'Crimi Clowns' krijgt Amerikaanse remake

Tv-reeks 'Crimi Clowns' krijgt Amerikaanse remake

http://oi60.tinypic.com/350vt4o.jpg

Goed nieuws voor Luk Wyns: Fox Television Studios heeft de Engelstalige rechten van tv-reeks 'Crimi Clowns' gekocht. Dat heeft Wyns zelf via Twitter bekend gemaakt.

"Gelukkige man hier. De rechten van mijn tv-serie 'Crimi Clowns' zijn verkocht aan Fox TV Studios in L.A.", tweette Wyns.

Bij dat project wordt hij zelf ook executive producer. De remake, met een volledige Amerikaanse cast, zal te zien zijn op een kabelzender. "Dat is niet onbelangrijk", aldus Wyns aan Belga. "Het grote voordeel met zo'n kabelzender is dat je niet per se de grote massa bereikt, maar wel de kijkers die open staan voor het extreme karakter van 'Crimi Clowns'."

Wyns is ook zeer verheugd dat de Amerikanen dicht bij het origineel willen blijven. "Ze hebben me aangetrokken als executive producer. Mooiere voorwaarden kan ik me niet indenken."

Grote naam

Wanneer "Crimi Clowns" in Amerika op de buis komt, is nog niet duidelijk. "We zitten nu in de ontwikkelingsfase. We weten evenmin wanneer de opnames starten. Over de cast bestaat ook nog geen duidelijkheid. Die namen zullen heel geleidelijk bekendgemaakt worden. De naam van de showrunner is wel al bekend, maar daarover mag ik niets kwijt. Dat het om een grote naam gaat, mag ik wel al zeggen."

Fox Television Studios heeft, volgens Wyns, grootse plannen met zijn serie. "Het wordt een dure serie. Ze willen ze zo groot mogelijke kansen geven, en zo breed mogelijk verspreiden", zegt de tv-maker.

Verhuis

In eigen land start volgende week de tweede reeks van 'Crimi Clowns' op 2BE. Wyns schrijft intussen aan een derde reeks. Wanneer die uitgezonden wordt, is nog niet duidelijk. "Het is natuurlijk nog te vroeg om te weten of het in Amerika ook zo'n vaart zal lopen. Dat wordt traditioneel beslist nadat de tweede aflevering is uitgezonden", zegt Wyns, die toegeeft zich in zijn element te voelen in Los Angeles en een verhuis te overwegen als hij daar aan de slag kan. "Mijn gezin ziet dat ook zitten", aldus nog de tv-maker.

13-11-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!