Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Band Aid 30 in 52 landen bovenaan hitlijst

Band Aid 30 in 52 landen bovenaan hitlijst

http://oi61.tinypic.com/rhixb4.jpg

Band Aid 30 prijkt met de single 'Do They Know It's Christmas? (2014)' wereldwijd bovenaan de hitlijsten. Het nummer staat in 52 landen op de eerste plaats, meldt Universal Music.

Bob Geldof nam onlangs met een groot aantal internationale sterren een nieuwe versie op van het legendarische Band Aid-nummer. De single is sinds gisterenochtend te downloaden en verschijnt op 8 december op cd. Hierop staan remixes van Disclosure en Underworld.

Alle opbrengsten gaan naar de strijd tegen ebola.

18-11-2014 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters eerste headliner: daarom valt Rock Werchter een week vroeger

Foo Fighters eerste headliner: daarom valt Rock Werchter een week vroeger

http://oi61.tinypic.com/f2ih34.jpg

De eerste naam voor Rock Werchter is een feit en meteen is duidelijk waarom het festival een week eerder plaatsgrijpt: Foo Fighters zullen op donderdag 25 juni 2015 optreden in het Festivalpark in Werchter. Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. De tickets voor het festival gaan in verkoop op zaterdag 29 november vanaf 9 uur via ticketmaster.be.

De komst van Foo Fighters kwam er volgens de organisatie van Rock Werchter op algemeen verzoek. De vrienden van het festival wordt elk jaar gevraagd hun wishlist over te maken. Foo Fighters nemen in dat lijstje dit jaar de bovenste plek in.

Rock Werchter schuift een weekend op om Foo Fighters op zijn affiche te hebben. De band keert immers eind juni al terug naar de Verenigde Staten. Op zaterdag 4 juli, Independence Day, spelen ze een show in Washington D.C..

Foo Fighters spelen volgend jaar voor de derde keer in hun 20-jarige bestaan in Werchter. De vorige passage dateert van 2005. Het nieuwe album 'Sonic Highways' kwam tot stand in acht iconische opnamestudio's en is Grohls ode aan de rijke Amerikaanse muziekgeschiedenis.

17-11-2014 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van kanker herstellende Ivan De Vadder "nog niet klaar voor het scherm"

Van kanker herstellende Ivan De Vadder "nog niet klaar voor het scherm"

http://oi58.tinypic.com/1582v5x.jpg

Ivan De Vadder staat eind dit jaar opnieuw op de planken voor de presentatie van een jaaroverzicht. Het wordt zijn eerste publieke optreden sinds hij eind juli te horen kreeg dat hij darmkanker had. Toch is De Vadder naar eigen zeggen nog niet klaar om een comeback te maken op het kleine scherm.

De 50-jarige Ivan De Vadder staat op 26 en 27 december in de Stadsschouwburg van zijn thuisstad Sint-Niklaas op de planken met een jaaroverzicht rond de tekeningen van cartoonist Karl Meersman. "Maar ik plak geen datum op mijn terugkeer bij de VRT", laat hij weten aan Het Nieuwsblad.

"Of het niet kriebelt? Zolang je echt ziek bent, is het heel moeilijk om daarmee om te gaan. Ja, het kriebelt. En tegelijk ook niet. Omdat je te ziek bent om opnieuw aan het werk te gaan."

Eind juli kwam het nieuws dat Ivan De Vadder tijdelijk van het scherm zou verdwijnen nadat bij hem darmkanker in een vroeg stadium was vastgesteld.

17-11-2014 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birte (16) ontroert kijkers met lied voor overleden vader

Birte (16) ontroert kijkers met lied voor overleden vader

http://oi59.tinypic.com/14agak2.jpg

Het 16-jarige meisje Birte Wolinski ontroerde gisteren het Duitse publiek en de kijkers van het televisieprogramma 'Das Supertalent'. Ze zong het Queen-nummer 'Who Wants To Live Forever' voor haar overleden vader en als statement tegen iedereen die haar vroeger pestte vanwege haar gewicht.

Op de beelden van het tv-programma is te zien hoe Birte Wolinski met trillende stem uitlegt dat ze het bekende liedje van Freddy Mercury gaat zingen, omdat het het lievelingslied is van haar vader. Hij overleed op 40-jarige leeftijd aan een hartaanval. "Ik zing het voor hem en hoop dat hij hier bij mij is", zegt ze.

Tranen
In de erachteraan gemonteerde beelden gaat ze met tranen in de ogen verder met haar verhaal. "Het is al vier jaar geleden, maar ik kan het maar niet loslaten. Hij hield van mij. Door te zingen hoop ik hem te bereiken."

Weer op het podium heeft ze in haar rechterhand de microfoon vast en beantwoordt ze de vragen van de vierkoppige jury. In haar linkerhand houdt ze het knuffelbeestje vast dat haar vader voor haar maakte - het brengt geluk - en ook een foto van hen samen. Op het plaatje is Birte 7 jaar. Samen met haar vader zit ze in een zwembad.

"Voor mij is het niet vanzelfsprekend voor zoveel mensen te staan", zegt ze ook. Op jongere leeftijd werd ze voortdurend gepest om haar gewicht. In 'Das Supertalent' wil ze iedereen laten zien wat ze kan.

Ovatie
Dan begint ze te zingen. Na de eerste regels tekst en tonen muziek volgt er al een applaus. Birte zingt onverstoorbaar verder. Als ze het nummer afrondt, gaat het publiek staan en volgt er een staande ovatie.

De jury, hoewel ontroerd, is verdeeld. Bruce Darnell vecht tegen zijn tranen. "Wow, het is geweldig dat je hier bent." Zijn collega Guido Kretschmer sluit zich daarbij aan: "Je hebt me ontroerd." De twee andere juryleden, Lena Gercke en Dieter Bohlen, zeggen wel geraakt te zijn door Birte, haar zang en haar verhaal, maar zijn niet superenthousiast. "Misschien was het niet het goede moment voor je."

Door
Toch mag Birte door naar de volgende ronde. Bruce en Guido stemmen volmondig ja. Ook Lena geeft het meisje haar goedkeuring tot groot genoegen van het publiek. "Dan is mijn stem niet meer nodig", besluit Dieter dan ook.

Niet veel later omarmden de Duitse media Birte en haar aangrijpende verhaal.

17-11-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Honduras en zus vermist in buurt van meest gewelddadige stad ter wereld

Miss Honduras en zus vermist in buurt van meest gewelddadige stad ter wereld

http://oi57.tinypic.com/fldpuc.jpg

De 19-jarige Miss Honduras Maria Jose Alvarado en haar zus Sofia Trinidad zijn sinds vorige week donderdag vermist. Alvarado zou normaal vandaag naar Londen vliegen, waar de verkiezing van Miss World volgende maand plaatsgrijpt. De twee meisjes werden het laatst gezien op een feest van een vriend in de Hondurese stad Santa Barbara. Vier mensen, onder wie de vriend van Sofia Trinidad, zijn gearresteerd.

Maria en haar zus Sofia wilden bij hun ouders in Santa Barbara de dagen doorbrengen voor Maria naar Londen zou reizen om samen met 119 andere meisjes te strijden voor de titel van Miss World.

Vier arrestaties
Politiechef Jose Coello verklaarde aanvankelijk dat de verdwijning van de meisjes niet als een misdaad werd behandeld. Maar vandaag zijn vier mannen gearresteerd en ondervraagd omdat ze de laatsten zijn die de meisjes hebben gezien. Coello bevestigde dat het onder meer gaat om de vriend van Sofia Trinidad en de eigenaar van de club waar het feest plaatsvond. Het verhoor heeft tot nu toe nog niet naar aanwijzingen van de verblijfplaats van de vermiste zusjes geleid.

Met elke minuut die verstrijkt nemen de angst en het verdriet toe bij Teresa Munoz, de moeder van de beide dames. Zij laat weten zich doodongerust te maken. "Ik hoop dat jullie mijn pijn begrijpen. Er is een almachtige God die alles ziet en ik bid dat hij hen vrij laat".  Teresa hoopt dat haar dochters weer veilig en gezond terugkeren.

Moordhoofdstad
De verdwijning zorgt voor woede in het bijzonder gewelddadige Centraal-Amerikaanse land, waar de gevaarlijkste stad ter wereld ligt. San Pedro Sula, op vijftig kilometer van Santa Barbara, is de moordhoofdstad van de wereld met meer dan 1.200 moorden per jaar op een bevolking van één miljoen.

Maria Jose omschrijft haarzelf op haar profiel op de Miss World website als een aspirant-diplomaat die in haar vrije tijd graag volleybal en voetbal speelt. In april versloeg ze 18 tegenstandsters en werd ze tot Miss Honduras gekroond. Gisteravond werd ze in Santa Barbara verwacht op haar jurk voor de Miss World verkiezing te passen.

17-11-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Oliver straft dochter met hete pepers

Jamie Oliver straft dochter met hete pepers

http://oi58.tinypic.com/2rfdhtu.jpg

Jamie Oliver houdt er alternatieve opvoedingsmethoden op na. Toen zijn 12-jarige dochter Poppy zich niet wist te gedragen, bedacht hij een aparte straf voor haar. Hij wreef haar appel in met een hele hete chilipeper.

"Je kind slaan is niet zo populair meer. Het mag niet en voor een bekende tv-kok als ik komt het niet goed over als je je kinderen een pak slaag geeft. Dus zocht ik naar andere manieren om de kinderen te straffen als ze ongehoorzaam zijn", zo vertelt Jamie in de BBC Good Food Show.

"Poppy was onbeschoft tegen me. Vlak erna vroeg ze of ze een appel mocht. Ik sneed er eentje voor haar en wreef hem stiekem in met de peper voordat ik hem aan haar gaf. Ze rende meteen naar haar moeder, roepend dat het zo heet was."

Jamies vrouw Jools moest erg lachen, maar droeg haar man wel op om dat soort dingen nooit meer te doen.

17-11-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Angelina Jolie huilde op de rode loper

Waarom Angelina Jolie huilde op de rode loper

http://oi62.tinypic.com/2nm2bea.jpg

De actrice/regisseur heeft deze avond (lokale tijd) in Sydney een traantje weggepinkt op de wereldpremière van haar nieuwste film. De anders rustige Angelina werd overspoeld door emoties tijdens een interview over het debuut van haar laatste project Unbroken.

Angelina Jolie werkte eerder dit jaar als regisseur aan de de film over oorlogsheld Louis Zamperini in Australië. 'Unbroken' vertelt het verhaal van de voormalig Olympisch atleet die tijdens de tweede wereldoorlog in een interneringskamp in Japan belandde. De prent is een adaptatie van Zamperini's autobiografie, de man overleed eerder dit jaar op zijn 97ste. Toen de interviewster over de band met de echte Louis Zamperini net voor zijn dood begon, werd de vrouw van Brad Pitt erg emotioneel.

Hoewel de film pas volgend jaar in Australië gelanceerd zal worden, kon Jolie haar film nog voor zijn dood aan Zamperini tonen. "Ik wist meteen dat 'Unbroken' goed was omdat de man erg emotioneel reageerde. Het was alsof hij zijn moeder en zijn broer opnieuw zag. De man was erg gelovig, hij was zich op zijn dood aan het voorbereiden en was ervan overtuigd dat hij zijn geliefden weer zou tegenkomen. Het was een zacht, mooi en rustig moment. Ik voelde me erg geprivilegieerd om zijn levensverhaal te mogen vertellen."

Voor de gelegenheid droeg de regisseur een prachtige strapless jurk van Gucci met een klein sleepje. Haar make-up en juwelen hield ze zoals steeds erg eenvoudig. Ondanks het feit dat de vrouw van Brad Pitt erg mager leek, maakte ze toch een stralende indruk.

17-11-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanessa Hoefkens showt nieuwste tattoo

Vanessa Hoefkens showt nieuwste tattoo

http://oi59.tinypic.com/9k9w1c.jpg

De voetballersvrouw heeft vandaag met haar Instagramvolgers haar nieuwste aanwinst gedeeld: een sierlijke tattoo op haar ribben.

Vanessa Hoefkens liet haar bovenlichaam versieren met een Engels citaat van de Amerikaanse auteur Helen Keller. "The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart" (De beste en mooiste dingen in de wereld kan je niet zien of aanraken, je moet ze voelen met het hart)

Dit is niet de eerste tatoeage voor de blondine, ze heeft ook al de initialen van haar echtgenoot Carl Hoefkens en kinderen op haar pols met daaronder een kroontje laten zetten.

17-11-2014 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroongetuigen van start met dubbelaflevering Dutroux

Kroongetuigen van start met dubbelaflevering Dutroux

http://oi59.tinypic.com/vhc08j.jpg

Op donderdag 27 november start op vtm het tweede seizoen van 'De Kroongetuigen'. De reportagereeks van vtm-journalist Jeroen Wils reconstrueert oude moordzaken minutieus en bleek vorig seizoen al een succesverhaal. Het tweede seizoen gaat van start met een dubbelaflevering rond de zaak die België voorgoed veranderde: de zaak Dutroux.

17-11-2014 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl over Spotify: "Wil je dat mensen naar je muziek luisteren, geef hen die dan"

Dave Grohl over Spotify: "Wil je dat mensen naar je muziek luisteren, geef hen die dan"

http://oi62.tinypic.com/28rl1ue.jpg

Het debat over hoe muziekstreamingdienst Spotify artiesten vergoedt, blijft woeden sinds zangeres Taylor Swift begin deze maand haar plaat er offline liet halen. Bevraagd over de kwestie, geeft Foo Fighters-frontman Dave Grohl zijn no nonsense-visie aan Digital Spy: "Ik wil gewoon dat mensen onze muziek horen. Het kan me niet schelen of je er 1 dollar of 20 dollar voor betaalt, luister gewoon naar de fucking song."

Het anti-Spotifykamp is al stevig aangedikt, met naast Taylor Swift onder meer Thom Yorke van Radiohead, David Byrne, Pink Floyd en de Black Keys. Zij vinden dat artiesten op een oneerlijke manier vergoed worden voor hun muziek.

Maar als het aan Foo Fighters-bezieler Dave Grohl ligt, wordt er te dramatisch gedaan over de streamingdienst. "Ik persoonlijk? I don't fucking care. Dat ben ik gewoon, omdat ik komende zomer twee avonden in Wembley speel. Ik wil gewoon dat mensen onze muziek horen. Het kan me niet schelen of je er 1 dollar of 20 dollar voor betaalt, luister gewoon naar de fucking song. Maar ik kan wel begrijpen hoe andere mensen daar tegenin zouden gaan."

16-11-2014 om 23:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 35.000 bezoekers voor Kunstendag voor Kinderen

Meer dan 35.000 bezoekers voor Kunstendag voor Kinderen

http://oi61.tinypic.com/nx28ep.jpg

Meer dan 35.000 kinderen en volwassenen hebben vandaag deelgenomen aan de derde Kunstendag voor Kinderen. Dat zijn er 5.000 meer dan vorig jaar. Dat heeft Kunsten en Erfgoed, de uitvoerder van het Vlaamse kunsten- en cultureel erfgoedbeleid, bekendgemaakt. Minister van Cultuur Sven Gatz nam zelf ook deel en wil het evenement blijven ondersteunen.

Meer dan 180 cultuur- en kunstorganisaties in Vlaanderen en Brussel openden zondag hun deuren met in totaal meer dan 280 evenementen op kindermaat en aan een voordeeltarief. Zo woonden in het Gentse Museum voor Schone Kunsten bijvoorbeeld meer dan 600 kinderen en ouders verschillende workshops bij in het kader van de tentoonstelling 'Love Letters'.

Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz ging naar de Pianofabriek in Sint-Gillis en woonde er verschillende activiteiten bij waaronder de workshop 'Hedendaagse dans' van Ugo Dehaes.

Minister Gatz wil het evenement ook blijven ondersteunen. "Natuurlijk moet de coördinatie van dit grootschalige evenement dan de nodige financiële en personeelsmiddelen krijgen. Kunst en kunsteducatie voor kinderen en jongeren is een van mijn beleidsprioriteiten", aldus de Open Vld-minister.

16-11-2014 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dumb and Dumber To' nu al een hit in Amerika

'Dumb and Dumber To' nu al een hit in Amerika

http://oi60.tinypic.com/sbnc4w.jpg

Het maken van een vervolg op 'Dumb and Dumber' 20 jaar na datum was geen slecht idee. Jim Carrey en Jeff Daniels hebben in hun debuutweekend met 'Dumb and Dumber To' de strijd om de Amerikaanse bioscoopbezoekers gewonnen. Dat meldde media-onderzoek Rentrak vandaag.

De film over het domme duo laat de kassa's flink rinkelen voor filmstudio Universal Pictures. Dit eerste weekend leverde de film al ruim 38 miljoen dollar aan ticketverkopen op, terwijl de film door critici slecht werd ontvangen. "Het is een sterk merk dat nostalgie oproept bij bioscoopbezoekers", verklaart analist Paul Dergarabedian van Rentrak aan USA Today. "Harry en Lloyd behaalden 20 jaar geleden een cultstatus met hun overdreven sketches."

'Big Hero 6'
Disney's animatiefilm 'Big Hero 6' scoort in zijn tweede week de tweede plek in Noord-Amerika, met in totaal 110 miljoen dollar aan ticketverkopen. Christopher Nolan's sciencefictionfilm 'Interstellar' noteert 98 miljoen dollar sinds de release op 4 november en staat op een derde plaats.

16-11-2014 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Otten is terug met hilarische quiz in Balls of Steel

Hans Otten is terug met hilarische quiz in Balls of Steel

http://oi58.tinypic.com/nx5do3.jpg

Hans Otten is terug van weggeweest. Hij is voortaan in Balls of Steel te zien in 'De Grote Hans Otten Quiz'.

Otten is de quizmaster van een quiz waar niets lijkt wat het is. Elke week bedenkt hij nieuwe vragen voor telkens onschuldige slachtoffers. Wat zij niet weten, is dat alles doorgestoken kaart is: 1 van de 2 kandidaten is telkens een acteur/actrice en niemand maakt dan ook enige kans om te winnen.

Dat merk je ook duidelijk in de teaser... In het filmpje speelt hij de ronde 'Het vraagstuk', waarbij hij de antwoorden heeft en de kandidaat de vraag moet raden. Of omgekeerd.

16-11-2014 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young roept op tot boycot van Starbucks

Neil Young roept op tot boycot van Starbucks

http://oi59.tinypic.com/1pc8ba.jpg

"Ik stond altijd in de rij om mijn latte te gaan halen, maar gisteren was mijn laatste". Zo kondigde de Canadese rockheld zijn eigen boycot van koffiegigant Starbucks aan. En hij roept meteen op zijn website zijn fans op om hetzelfde te doen. Reden? Ol' Neil vindt dat we mogen weten wat we in onze mond stoppen. En dat kan hij niet rijmen met het proces dat Starbucks tegen de staat Vermont aanspant omdat het wereldberoemde bedrijf niet wil weten van een verplichte vermelding van genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Neil Young zal dus op zoek moeten naar een nieuwe leverancier van zijn geliefde dagelijkse latte. "Starbucks voegt zich bij Monsanto om Vermont aan te klagen en zo accurate voedingslabelling tegen te gaan", schrijft Neil Young op zijn eigen website.

In de lente keurde Vermont een wet toe die eist dat alle voedingsproducten die GGO's bevatten dat vanaf 1 juli 2016 ook moeten vermelden op het etiket. Met uitzondering van zuivelproducten, vlees, alcohol en restauranteten. Meteen daarna spanden vier organisaties uit de voedingsindustrie een proces in tegen de staat Vermont omdat ze de grondwettelijkheid van de wet in twijfel trekken. Een van hen, de Grocery Manufacturers Association, telt meer dan 300 leden, onder wie Starbucks en Monsanto, een multinationaal biotechnologisch bedrijf dat producten voor landbouw maakt. Het is marktleider als het op genetisch gemodificeerde zaden aankomt en kwam in het verleden al in opspraak voor controversiële producten als PCB's.

Druk opvoeren
"Monsanto mag dan geen oren hebben naar wat wij denken, maar als een publiekgerichte firma moet Starbucks wél rekening houden met ons", aldus Young. "Als we genoeg aandacht kunnen krijgen, kunnen we Starbucks ertoe bewegen om zijn steun voor de klacht weer in trekken, en vervolgens andere bedrijven onder druk zetten om hetzelfde te doen."

"Wetende dat Starbucks zich in het verleden progressief opstelde rond de homokwestie en rond werkomstandigheden, vind ik het ontgoochelend dat ze samenwerken met de grootste schurk van allemaal: Monsanto."

Het is niet de eerste keer dat Neil Young zijn fans tot een boycot oproept ten voordele van het milieu. In augustus legde de singer-songwriter uit waarom hij geen kleren met niet-biologisch katoen meer droeg en vroeg hij zijn fans voortaan hetzelfde te doen. Op de Lokerse Feesten kregen de Belgische concertgangers daar alles over te horen.

16-11-2014 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de bres tegen seksisme: tv-host draagt jaar lang zelfde pak

In de bres tegen seksisme: tv-host draagt jaar lang zelfde pak

http://oi61.tinypic.com/nn8a9x.jpg

Karl Stefanovic is een figuur Down Under. De Australische host van de Today Show verscheen al eens dronken op het scherm, interviewde ooit een knorrige kat, maar liet zich nu van een heel andere kant zien. De vrouwelijke kant, zeg maar. Om seksisme aan de kaak te stellen trok hij een jaar lang telkens weer hetzelfde kostuum aan tijdens de Today Show. En ja hoor, niemand zág het! Terwijl zijn modebewuste medepresentatrice Lisa Wilkonson geregeld commentaar kreeg van de kijkers op haar garderobe... Eén nadeel: het pak stinkt inmiddels wel een beetje, zo zeggen Stefanovic' collega's. Karl Stefanovic is een figuur Down Under. De Australische host van de Today Show verscheen al eens dronken op het scherm, interviewde ooit een knorrige kat, maar liet zich nu van een heel andere kant zien. De vrouwelijke kant, zeg maar. Om seksisme aan de kaak te stellen trok hij een jaar lang telkens weer hetzelfde kostuum aan tijdens de Today Show. En ja hoor, niemand zág het! Terwijl zijn modebewuste medepresentatrice Lisa Wilkonson geregeld commentaar kreeg van de kijkers op haar garderobe... Eén nadeel: het pak stinkt inmiddels wel een beetje, zo zeggen Stefanovic' collega's.

Het was een blauw pak van Burberry, dat Karl Stefanovic een jaar lang consequent en bij wijze van experiment om het lijf had. Het begon natuurlijk met twee keer, drie keer, een maand lang en... er kwam geen reactie. Hij hield het een jaar vol, en dan bekende hij zijn modemisdaad.

Co-host Lisa Wilkinson vergaat het anders. Zij zou nog niet dúrven twee keer dezelfde outfit te showen en toch krijgt zij geregeld ongevraagd modeadvies van de kritische kijker. Dezelfde kijker die in de modeblunder van het jaar van Stefanovic géén graten ziet.

"Vrouwen worden veel harder en bitser beoordeeld op wat ze doen, zeggen en aantrekken dan mannen", zegt Stefanovic na zijn opvallend experiment. "Zelf word ik afgerekend op mijn interviews, mijn gevoel voor humor, op mijn job dus eigenlijk. Terwijl vrouwen veel vaker worden beoordeeld op hun kledij, op hun haartooi."

16-11-2014 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journaliste neemt 'tekenfilmlichaam' Kim K. op de korrel

Journaliste neemt 'tekenfilmlichaam' Kim K. op de korrel

http://oi61.tinypic.com/25ptj53.jpg

De nietsverhullende foto's van Kim Kardashian die deze week overal op internet stonden, moeten haast wel bewerkt zijn. Dat schrijft Rachel Johnson in een column op de website van het Britse dagblad Daily Mail. Volgens haar heeft Kim op de foto's van Paper Magazine een veel dunnere taille dan in het echt.

Een paar maanden geleden maakte de journaliste met haar iPhone zelf een foto van Kim toen ze achter haar stond bij een prijsuitreiking in Londen. "Ik heb mijn foto vergeleken met die in Paper Magazine. Bij mijn foto zie je dat de verhoudingen min of meer kloppen, maar op de foto's van Paper heeft ze een extreem dunne taille, enorme borsten en een enorme kont." Johnson omschrijft Kims figuur als een 'tekenfilmlichaam'.

"Onrealistisch en onnatuurlijk"
Helemaal zeker van haar zaak is ze overigens niet. Maar als Kardashian haar lichaam inderdaad heeft laten fotoshoppen, zou de columniste dat onbegrijpelijk vinden. Omdat ze miljoenen fans en volgers heeft, zou de vrouw van Kanye West volgens Rachel beter moeten weten. "Haar laatste shoot moedigt vrouwen aan om een onrealistisch en onnatuurlijk lijf na te streven, een missie die gedoemd is te mislukken."

Bewijs
"Mevrouw Kardashian-West, als je het internet wilt opschudden met een foto, doe dat dan niet met een misleidend kiekje van een bizar lichaamsdeel dat vrouwen ertoe aanzet om een nog grotere hekel aan hun eigen lijf te krijgen", luidt Johnsons advies. Pas als Kim bewijst dat de foto's niet bewerkt zijn, wil de journaliste haar mening herzien.

16-11-2014 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus Franciscus vraagt Patti Smith voor concert in Vaticaan

Paus Franciscus vraagt Patti Smith voor concert in Vaticaan

http://oi59.tinypic.com/6puuiq.jpg

Zangeres Patti Smith werd door Paus Franciscus gevraagd om op te treden op jaarlijkse kerstconcert van het Vaticaan. Dat kondigt de 'Heilige Stoel' aan. Vrij verwonderlijk gezien de nogal dubbelzinnige verhouding van Smith tegenover katholieke geloof. Haar optreden roept dan ook heel wat weerzin op in kerkelijke kringen.

Rocklegende Patti Smith is een van de achttien acts die op 13 december het auditorium van de Roomse Concilie mogen vullen met muziek. Het concert zal live op televisie te volgen zijn.

Godsdienst en Katholicisme zijn geen vreemde onderwerpen in het werk van Smith. Zo bulken haar liedteksten van de katholieke symboliek.

Ook over de Bijbel als immer relevant naslagwerk liet Smith zich in het verleden al positief uit: "Het boek heeft alles: creatie, verraad, lust, liefde, poëzie, voorzienigheid en opoffering", zei de muzikante aan The Independent. "Het maakt niet uit welke religie je aanhangt en of je al dan niet gelovig bent, Bijbelse verhalen zijn relevant voor iedereen,  ook voor de mensen van vandaag. Bovendien bevat de bijbel veel erg mooi geschreven stukken."

Voor 'Noah', de moderne maar controversiële filmische remake van het bijbelverhaal door Darren Aronofsky, nam Smith een wiegeliedje op.

15-11-2014 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi: De revelatie van 'De Slimste Mens ter Wereld'

Adil El Arbi: De revelatie van 'De Slimste Mens ter Wereld'

http://oi60.tinypic.com/xppic1.jpg

De jonge regisseur Adil El Arbi (26) van de Brusselse film 'Image' schittert in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Maandag mag hij voor de zevende keer aantreden in het VIER-programma. Hij speelt iedereen vlot naar huis, maar hij blijft bescheiden. "Ik ken zoveel Marokkanen die slimmer zijn", zegt hij in een interview met Het Nieuwsblad.

Adil El Arbi ziet zichzelf niet als een uitzondering. "Ik ben misschien de eerste die opvalt, maar ben zeker niet de enige", stelt hij. Er staat volgens hem een nieuwe generatie opgestaan met een soort professionaliteit. El Arbi vond het ook nodig. "Ik ken veel allochtone jongeren die meer kranten lezen en radio luisteren dan de gemiddelde Vlaamse puber." Maar hij merkt wel dat die jongeren "pissed" zijn over hoe ze geportretteerd worden in de media.

Godfather
Dyab Abou Jahjah beschouwt hij als de godfather van de nieuwe generatie. "Voor veel Marokkanen is hij een beetje onze papa." Voor de buitenwereld neemt Abou Jahjah altijd sterke standpunten in en lijkt hij voor heel wat mensen een oproerkraaier. Maar El Arbi nuanceert dat beeld: "Dyab wordt in de media helemaal anders voorgesteld dan hoe hij in het echt is".

Encyclopedie
Al zes keer zat hij in 'De Slimste Mens', waarvan hij twee maal won. Maar eens hij in de stoel zit stijgt zijn stressniveau naar ongekende hoogten. Nochtans heeft hij zich goed voorbereid. Adil blokte de boekskes, 'FC De Kampioenen' en kocht zelf een encyclopedie aan voor het programma. "Maar tot nog toe heeft me dat nog geen zak geholpen."

"Putain, in de shit!"
Zijn passage in 'De Slimste Mens ter Wereld' gaat ook niet ongemerkt voorbij dankzij zijn taalgebruik. Het regent woorden als shit, putain en fuck als Adil aan de beurt is. Ook in onderstaand videofragment (vanaf 1:40) becommentarieert hij de goal van Romelu Lukaku streetwise-gewijs. De Belgische Samuel L. Jackson is opgestaan. Die heeft namelijk ook de gewoonte om in quasi elke zin het woord fuck te gebruiken.

15-11-2014 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall Jenner nieuw gezicht van Estée Lauder

Kendall Jenner nieuw gezicht van Estée Lauder

http://oi62.tinypic.com/2hdz23b.jpg

Kendall Jenner heeft een flinke klus gescoord. De 19-jarige telg uit de Kardashians-familie heeft een contract afgesloten met Estée Lauder. Dat heeft het beautymerk vandaag in een videoboodschap bekendgemaakt.

In het filmpje is het model te zien als klein meisje. Bij de beelden uit de oude doos vertelt ze hoe ze als kleine meid al met de make-upspulletjes van haar moeder Kris Jenner aan de slag ging. Zelf maakte Kendall het nieuws ook bekend via haar eigen Instagram-account. "Ik ben ontzettend blij om aan te mogen kondigen dat ik het nieuwe gezicht van Estée Lauder ben. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik het ben", schrijft ze bij een foto voor de campagne van Estée Lauder.

Welk product ze mag gaan aanprijzen is nog niet bekend. Wel laat ze op de website van de beautygigant alvast weten wat haar favoriete producten zijn. Haar zus Kim Kardashian reageerde op Instagram trots op het nieuws over haar kleine zusje. "Ik spring letterlijk op en neer van trots en vreugde voor mijn kleine zusje! @kendalljenner is het nieuwe gezicht van @esteelauder! Het vraagt zoveel moed om je dromen na te streven. De meeste mensen praten alleen over de dingen die ze willen bereiken. Maar jij leeft je droom. Ik ben trots op de kleine meid!"

15-11-2014 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: originele Batmobile

Te koop: originele Batmobile

http://oi62.tinypic.com/2lu2r21.jpg

De allereerste officiële 'Batmobile' staat te koop. Dat is niet de beroemdste tv-versie van George Barris maar die van ene Forrest Robinson. Hij begon in 1960 een Oldsmobile 88 uit 1956 samen met zijn vriend Len Perham te verbouwen tot Batmobile. In 1963 werd het resultaat officieel erkend door DC Comics.

De striplezers zullen ongetwijfeld in de Batmobile van Robinson een authentieker model zien dan de iconische Lincoln Futura uit de tv-serie eind jaren 60. De bijzondere wagen werd gebouwd in een schuur in New Hampshire en had kenmerken uit de stripverhalen van DC Comics uit de jaren 40-50, zoals de vleermuisneus vooraan en de enkele vin achteraan. Oorspronkelijk werd hij in blinkend zilver gespoten en reed Robinson er zelf mee rond.

ALL STAR Dairies (in dienst van DC Comics) huurde daarna de auto, liet hem herspuiten en nam hem als 'Batman's Batmobile' mee op promocampagne. Eind 1966 kreeg Robinson hem terug en hij verkocht hem voor nog geen 200 dollar.

De authentieke Batmobile werd dan 50 jaar lang verwaarloosd achtergelaten ergens in een veld in New Hampshire en werd pas in 2008 weer ontdekt. Begin 2013 kwam hij terecht bij Toy Car Exchange die de Batmobile in oorspronkelijke staat herstelde. Het voertuig kreeg het label 'de eerste officieel erkende voor zover geweten' mee.

En op sinterklaasdag dit jaar wordt de Batmobile uit 1963 geveild in Dallas door Heritage Auctions. Het openingsbod is vastgelegd op 90.000 dollar (72.000 euro). Een bedrag tot nog ver ligt van de 4,62 miljoen dollar die vorig jaar in januari werd neergeteld voor de originele Batmobile uit de tv-serie van 1966. Bieden kan vanaf maandag.

15-11-2014 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!